Cranfield University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ως αποκλειστικά μεταπτυχιακό πανεπιστήμιο, το εκπαιδευτικό μας χαρτοφυλάκιο είναι γνωστό για τη συνάφειά του με τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία. Είμαστε ο μεγαλύτερος προμηθευτής των μεταπτυχιακών σπουδών στον τομέα της μηχανικής στο Ηνωμένο Βασίλειο και προσφέρουμε ένα ναυαρχικό MBA, εκτεταμένα εξατομικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα και προγράμματα επαγγελματικής ανάπτυξης παγκόσμιας κλάσης. Το έργο μας ενημερώνει την κυβερνητική πολιτική και πρωτοπορεί στην παραγωγή νέων τεχνολογιών και προϊόντων αιχμής σε συνεργασία με τη βιομηχανία.

Η έρευνα και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες που διεξάγουμε για τη βιομηχανία, την κυβέρνηση και τις επιχειρήσεις παρέχουν στους μαθητές μας ένα πραγματικό περιβάλλον μάθησης, που τους επιτρέπει να αναπτύσσονται ως επαγγελματίες και στη συνέχεια να μεταφέρουν τις γνώσεις τους στην παγκόσμια οικονομία.

Cranfield University στο Shrivenham είναι έδρα της Cranfield Defense and Security. Είναι ένας ασφαλής στρατιωτικός χώρος σε συνεργασία με την Ακαδημία Άμυνας, Υπουργείο Άμυνας, Ηνωμένο Βασίλειο. Το προσωπικό και οι ασφαλείς εγκαταστάσεις βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των πεδίων, προσφέροντας ποικίλες δυνατότητες σε όλη την επιστήμη της άμυνας και της ασφάλειας, της ιατροδικαστικής, της μηχανικής και της τεχνολογίας.

Στοιχεία για το πανεπιστήμιο μας:

 • Το πλήρες πρόγραμμα MBA μας κατατάσσεται στην 9η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο, 18η στην Ευρώπη και 76η στον κόσμο στην κατάταξη των Financial Times 2019 πλήρους απασχόλησης προγράμματα MBA ?
 • Στο The Economist Ποιο MBA; Masters in Management (MiM) 2019 κατάταξη Cranfield Σχολή Διοίκησης της Διοίκησης MSc πέτυχε τις ακόλουθες βαθμολογίες:

  3η στο Ηνωμένο Βασίλειο και 30η στον κόσμο

  1η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο και 9η στον κόσμο για το ποσοστό των αποφοίτων που αναζητούν εργασία με προσφορά εργασίας 3 μήνες μετά την αποφοίτησή τους

 • Στην QS World Rankings 2018 , κατατάσσουμε στην κορυφή των 50 για Μηχανική - Μηχανολογία, Αεροναυτική & Κατασκευή

 • Βρισκόμαστε στην 7η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο για εμπορική έρευνα, παροχή συμβουλών και επαγγελματική εξέλιξη.

Το 81% της έρευνάς μας χαρακτηρίζεται ως παγκόσμια ηγετική ή διεθνώς εξαιρετική από το REF (Research Excellence Framework, 2014).

Τι κάνει το Cranfield μοναδικό;

 • Υπάρχει ένα μέλος του ακαδημαϊκού προσωπικού σε κάθε επτά σπουδαστές, ένας από τους καλύτερους δείκτες για οποιοδήποτε πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Υπάρχει ένα μέλος του ακαδημαϊκού προσωπικού σε κάθε επτά σπουδαστές, ένας από τους καλύτερους δείκτες για οποιοδήποτε πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Το 96% των αποφοίτων μας απασχολούνται ή σε περαιτέρω μελέτη
 • Η παγκόσμια κοινότητα μας είναι ένα ισχυρό επαγγελματικό δίκτυο με φοιτητές και εκπαιδευόμενους από περισσότερες από 167 χώρες
 • Έχουμε αμοιβαία επωφελείς σχέσεις με περίπου 1.500 εταιρείες και οργανισμούς
 • Είμαστε το μόνο πανεπιστήμιο στον κόσμο που ανήκει και διαχειρίζεται ένα αεροδρόμιο και έχει καθεστώς αερομεταφορών

Φοιτητική ζωή στο Cranfield University

Η πανεπιστημιούπολη του Cranfield βρίσκεται σε εκτεταμένες περιοχές με ανέσεις, όπως μπαρ, καταστήματα, ταχυδρομείο, αθλητική αίθουσα και τράπεζα. Εξαιρετικές εγκαταστάσεις αναψυχής και ψώνια βρίσκονται στο Milton Keynes και στην ιστορική πόλη Bedford, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο.

Η πανεπιστημιούπολη μας έχει:

 • Είναι δικό του αεροδρόμιο,
 • Δύο ξενοδοχεία με πλήρη καταλύματα, εγκαταστάσεις συνεδρίων και δεξιώσεων,
 • Οι εγκαταστάσεις αθλητισμού και αναψυχής,
 • Οι επιλογές στέγασης των σπουδαστών που περιλαμβάνουν οικογενειακά σπίτια και μονοκατοικίες,
 • Ένα νηπιαγωγείο και προσχολική σχολή στην πανεπιστημιούπολη που προσφέρει το καλύτερο για τα νεαρά μυαλά - και τα δύο έχουν χαρακτηριστεί ως «εξαιρετικά» από τον Ofsted.

Ελάτε στην Ανοικτή Ημέρα μας

Επιλέγοντας πού να σπουδάσετε για το μεταπτυχιακό σας πρόγραμμα απαιτεί μια δέσμευση από άποψη χρόνου και χρήματος. Αντιλαμβανόμαστε τη σπουδαιότητα όχι μόνο να μελετήσουμε ένα θέμα που παθιάζεστε, αλλά και να ολοκληρώσετε μια σειρά μαθημάτων που θα σας δώσουν μια ξεκάθαρη θέση όσον αφορά τη μελλοντική απασχόληση. Γι 'αυτό σας ενθαρρύνουμε να έρθετε και να μας επισκεφθείτε στην Ανοικτή Ημέρα μας:

02 Σεπ 2020

21. Νοε. 2020

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή μας στο Open Days επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cranfield.ac.uk/openday

Τοποθεσίες

Cranfield

Address
College Road
MK43 0AL Cranfield, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Σουίντον

Address
Σουίντον, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Master
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Υποβολή ερώτησης

Άλλη