Cranfield University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Cranfield είναι η μεταπτυχιακή ειδικός για την έρευνα και τη διδασκαλία στον τομέα της επιστήμης, της μηχανικής, της τεχνολογίας και της διαχείρισης. Ως ένα από τα πέντε κορυφαία πανεπιστήμια έντασης έρευνας στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχουμε κάνει μια σημαντική διαφορά στον πραγματικό κόσμο και κάνουμε αυτό δουλεύοντας σε συνεργασία με μερικούς από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στον κόσμο.

Cranfield είναι παγκοσμίως ηγετική στη συμβολή της στην παγκόσμια καινοτομία. Με έμφαση στην αεροδιαστημική, γεωργικών προϊόντων διατροφής, της άμυνας και της ασφάλειας, η περιβαλλοντική τεχνολογία, την ηγεσία και τη διαχείριση, οι τομείς των συστημάτων παραγωγής και των μεταφορών, έχουμε αλλάξει ο τρόπος που η κοινωνία σκέφτεται, δουλεύει και μαθαίνει.

Εμείς παράγουν και να μετασχηματίζουν τη γνώση, μεταφράζοντας προς όφελος της κοινωνίας. Οι συνεργάτες μας, από τις πολύ μικρές ΜΜΕ στις μεγαλύτερες blue-chip πολυεθνικές, από τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο για τις ΜΚΟ και φιλανθρωπικά ιδρύματα, μας λένε αυτό είναι ό, τι εκτιμούν για το Cranfield.

Η καινοτομία είναι μέρος του Cranfield της «εταιρικής DNA», εξελίχθηκε πάνω από 60 χρόνια δέσμευση για το θέμα.

Η εργασία μας πληροφορεί πολιτικών για τις κυβερνήσεις και παράγει νέες τεχνολογίες και προϊόντα για τον κόσμο του εμπορίου. Εφιστούμε σε αυτό το pool της έρευνας και παροχής συμβουλών για να παρέχουν στους φοιτητές μας με ένα διακριτικό «πραγματικό κόσμο» μαθησιακό περιβάλλον, που τους επιτρέπει να αναπτυχθούν ως επαγγελματίες και να μεταφέρουν τις νέες γνώσεις τους στην παγκόσμια οικονομία. Αυτό ήταν πάντα το «δρόμο του Cranfield», αλλά ποτέ δεν ήταν πιο σημαντικό από ό, τι στον σημερινό κόσμο.

Τομείς εξειδίκευσης

αεροδιαστημική Γεωργικών προϊόντων διατροφής Άμυνα και Ασφάλεια Ενέργεια και ισχύς Περιβαλλοντική Τεχνολογία Ηγεσία και διαχείριση βιομηχανοποίηση Συστήματα Μεταφορών Νερό

Το Cranfield στοιχεία και αριθμοί

Αριθμούς σπουδαστών

Είμαστε περήφανοι για την διεθνή κουλτούρα μας, καλωσορίζοντας τους φοιτητές από 106 χώρες.

Ο αριθμός των εργαζομένων

Η επιτυχία του Cranfield στηρίζεται στις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητες του προσωπικού μας που είναι το κλειδί για το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα.

οικονομικά

Το εισόδημα μας έχει εξαπλωθεί σε όλη την διδασκαλία, την έρευνα και άλλες δραστηριότητες.

Διδακτικό και Ερευνητικό

Cranfield είναι μια προοδευτική σκέψη ίδρυμα όπου οι εξαιρετικές διδασκαλία και την έρευνα οδηγεί σε κόσμο που αλλάζει λύσεις.

Πανεπιστήμιο κατατάξεις πίνακα κατάταξης

Οι Πανεπιστήμιο πίνακες κατάταξης δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους φοιτητές που εισέρχονται τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και καλύπτει ιδρύματα που προσφέρουν τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό μελέτη.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Έχουμε θέσει ένα φιλόδοξο στόχο για μείωση του αποτυπώματος άνθρακα κατά 50% μέχρι το 2020, η οποία είναι η πιο φιλόδοξο στόχο στο πανεπιστήμιο στον τομέα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η κληρονομιά μας

Το θέμα που διατρέχει 60 χρόνια της ιστορίας του Cranfield είναι μια δέσμευση και το πάθος για την εφαρμοσμένη έρευνα, η οποία κάνει τη διαφορά στον κόσμο στους τομείς της επιστήμης, της τεχνολογίας και της διαχείρισης. Ο πρόδρομος του Πανεπιστημίου Cranfield ήταν η Του College of Aeronautics, Που δημιουργήθηκε το 1946 και εδρεύει στο σταθμό RAF στο Cranfield, Bedfordshire. Μέσα από τη δεκαετία του 1950 και του 1960, η ανάπτυξη πολλών πτυχών της έρευνας και του σχεδιασμού του αεροσκάφους οδήγησε σε σημαντική ανάπτυξη και διαφοροποίηση σε άλλες τεχνολογίες και στην κατασκευή και διαχείριση.

Το 1969, το College of Aeronautics έγινε Το Cranfield Institute of Technology ενσωματωθεί με βασιλικό διάταγμα με πλήρεις εξουσίες απονομής πτυχίων, και νέα τμήματα δημιουργήθηκαν για να καλύψει το έργο στις νέες θεματικές περιοχές, όπως η Cranfield School of Management.

Τα τελευταία τριάντα χρόνια έχουν δει περαιτέρω ουσιαστική πρόοδο, συμπεριλαμβανομένης μια ακαδημαϊκή συνεργασία με την Ακαδημία Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, στο Shrivenham στο Wiltshire. Το αποτέλεσμα είναι, ότι το Cranfield έχει αυξηθεί για να γίνει το μεγαλύτερο κέντρο στην Ευρώπη για την εφαρμοσμένη έρευνα, την ανάπτυξη και το σχεδιασμό.

Βραβεία και βαθμολογίες του Cranfield

Λήψη βραβεία

Οι οργανώσεις σε όλο τον κόσμο έχουν αναγνωρίσει υπεροχή του Cranfield στη διδασκαλία και την έρευνα. Αναγνωρίσεις κυμαίνονται από εκείνα που μας δόθηκαν από το Royal Επέτειος Εμπιστοσύνη το οποίο επιβραβεύει τις Βραβείο επέτειο της Βασίλισσας για Ανώτερης και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Με εκείνες που γίνονται σε μεμονωμένα μέλη του προσωπικού και των υπηρεσιών.

Καθώς και βραβεία και επαίνους, είμαστε επίσης αναγνωρίζονται μέσω της έρευνας κατάταξη, όπως το Πλαίσιο για την Έρευνα Αριστείας (REF), η οποία, το 2014, εκτιμάται ότι το 81% της έρευνας στο Πανεπιστήμιο Cranfield είναι παγκοσμίως ηγετική ή διεθνώς εξαιρετική.

Πίνακες Λιγκ

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πίνακες πανεπιστημιακό πρωτάθλημα, που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους φοιτητές που εισέρχονται τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, κάλυψη ιδρύματα που προσφέρουν τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό μελέτη. Καθώς δεν έχουμε προπτυχιακά προγράμματα και είναι εξ ολοκλήρου μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Cranfield συχνά δεν περιλαμβάνεται στον πίνακα κατάταξης κατάταξη. Οι επιχειρηματικές σχολές κατατάσσονται διαφορετικά και το σχολείο των επιχειρήσεων μας εκτελεί με συνέπεια και στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων κατάταξη.

Δίνοντας τα βραβεία

Σας παρουσιάζουμε τα βραβεία στους οργανισμούς σε ορισμένες από τις περιοχές στις οποίες ειδικευόμαστε. Αυτά τα εξωτερικά βραβεία περιλαμβάνουν την καλύτερη Εργοστάσιο βραβεία που φέρνουν σε επαφή τους καλύτερους κατασκευαστές της χώρας να ανταλλάσσουν βέλτιστες πρακτικές και να γιορτάσουμε τα επιτεύγματα τους, και τα οποία βοηθούν να εξασφαλιστεί η μεταποιητική βιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκεται στην αιχμή.

Κάθε χρόνο έχουμε επίσης αναγνωρίζουν την αριστεία σε σώμα των φοιτητών μας, μέσα από μια ποικιλία από βραβεία απονέμονται σε τελετές αποφοίτησης μας.

Κρίνοντας βραβεία

Το διαμέτρημα και την τεχνογνωσία του προσωπικού μας σημαίνει ότι καλούνται συχνά να είναι μέλη των εξωτερικών πάνελ κρίνουμε για τα βραβεία της βιομηχανίας που σχετίζονται δοθούν σε άλλους, σε αναγνώριση της επιχειρηματικής επιτυχίας τους.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

βαθμούς σχεδιασμός

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Shrivenham Cranfield Swindon +3 περισσότερα

Τα μαθήματα αυτά είναι κατάλληλα για τους πτυχιούχους από διάφορους επιστημονικούς κλάδους οι οποίοι αναγνωρίζουν τη σημασία του πόσο δημιουργικοί πρακτικών και η διαδικασία μπορεί να βελτιώσει την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών. [+]

Πτυχία σχεδιασμός MDEs στην Καινοτομία και δημιουργικότητα στη Βιομηχανία Cranfield Campus Στο σημερινό ανταγωνιστικό κόσμο, η επιχειρηματική επιτυχία εξαρτάται όλο και περισσότερο από την ικανότητά τους να καινοτομούν. Οι επιχειρηματικοί ηγέτες έχουν ήδη αναγνωρίζοντας τη σημασία πόσο δημιουργικοί πρακτική και διαδικασία μπορεί να βελτιώσει την ανάπτυξη και το σχεδιασμό προϊόντων και υπηρεσιών σκέψης στη διαμόρφωση της επιχειρηματικής στρατηγικής. Διάρκεια: Ένα χρόνο πλήρους απασχόλησης, δύο με τρία χρόνια με μερική απασχόληση. Ποιος είναι; Το μάθημα αναπτύσσει δημιουργικό σχεδιασμό εγγράμματοι μηχανικούς, επιστήμονες και μεταπτυχιακοί φοιτητές διαχείρισης. Είναι κατάλληλο για πτυχιούχους από διάφορους επιστημονικούς κλάδους οι οποίοι αναγνωρίζουν τη σημασία του πόσο δημιουργικοί πρακτικών και η διαδικασία μπορεί να βελτιώσει την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών. MDEs στο Σχεδιασμό Στρατηγικής και Ηγεσίας Cranfield Campus Η επιτυχής χρήση της στρατηγικής και τακτικής του σχεδιασμού μπορεί να έχει επιπτώσεις στην απόδοση των επιχειρήσεων, τη δημιουργία και την διατήρηση της ανάπτυξης και τη βελτίωση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας (Σχεδιασμός Συμβούλιο, 2011). Αυτό το μάθημα ενσωματώνει παγκόσμιας κλάσης, ο σχεδιασμός με γνώμονα την καινοτομία, τη διαχείριση και τις ερευνητικές δραστηριότητες μέσα από μια μοναδική διδακτική προσέγγιση. Διάρκεια: Ένα χρόνο πλήρους απασχόλησης, δύο με τρία χρόνια με μερική απασχόληση. Ποιος είναι; Το μάθημα MDEs περιλαμβάνει οκτώ αξιολογημένο ενότητες στις οποίες οι μαθητές συμμετέχουν στη δημιουργική ηγεσία, στρατηγική διαχείριση του σχεδιασμού, οικονομικό και επιχειρηματικό σχεδιασμό, το σχεδιασμό σκέψης και στρατηγικής για την καινοτομία. Τα φωτοβολταϊκά στοιχεία που παραδόθηκαν σε εγκαταστάσεις στο Λονδίνο, υποστηρίζεται από σεμινάρια, εργαστήρια και διαλέξεις στο δημιουργικό σχεδιασμό και υπηρεσίες, παρέχοντας μια στενότερη σύνδεση με την... [-]

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

ανθεκτικότητα, την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και του οργανωμένου εγκλήματος βαθμούς

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 11 - 60 μήνες August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Shrivenham +1 περισσότερα

Ανθεκτικότητα, την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και του οργανωμένου εγκλήματος βαθμούς, για ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών εμπειριών με μοναδικές εγκαταστάσεις που διαθέτει κανένα άλλο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο. [+]

Ανθεκτικότητα, την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και του οργανωμένου εγκλήματος Πτυχία MSc στην ιατροδικαστική Βαλλιστικά Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με μια ολοκληρωμένη εικόνα του πεδίου των πυροβόλων όπλων, πυρομαχικών και βαλλιστικών ερευνών. Διάρκεια: 11 μήνες πλήρους απασχόλησης, μέχρι και 3 χρόνια με μερική απασχόληση Ποιος είναι; Το μάθημα προσφέρει στους φοιτητές ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών εμπειριών με μοναδικές εγκαταστάσεις που διαθέτει κανένα άλλο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το MSc in Forensic φυσικά Βαλλιστικά έχει συνήθως περίπου 10-15 φοιτητές ανά έτος. Οι φοιτητές προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα των υποβάθρων, συνήθως με την επιστήμη ή εγκληματολογίας πρώτου βαθμού. Πολλοί φοιτητές έρχονται από το εξωτερικό, κυρίως στην Ευρώπη, την Αφρική και τη Βόρεια Αμερική. MSc στην ιατροδικαστική και τα εκρηκτικά Διερεύνηση Το μάθημα αυτό εισάγει τους φοιτητές στην έρευνα των εκρηκτικών και ΧΒΡΠ σκηνές του εγκλήματος. Θεωρεί τόσο πριν όσο και μετά την έκρηξη σκηνές, και τις συναφείς σκηνές. Το MSc αναπτύσσει επίσης την ικανότητα του μαθητή να εφαρμόσει εγκληματολογικές τεχνικές Νοημοσύνης και της εκμετάλλευσης, και ανακατέψτε το με το Open Source Intelligence. Διάρκεια: 11 μήνες πλήρους απασχόλησης, μέχρι και 3 χρόνια με μερική απασχόληση Ποιος είναι; Το μάθημα προσφέρει στους φοιτητές ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών εμπειριών με μοναδικές εγκαταστάσεις που διαθέτει κανένα άλλο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Θέσεις για το MSc Ιατροδικαστική Εκρηκτικές και εκρήξεις Διερεύνηση είναι ανταγωνιστικές. Οι φοιτητές προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα των υποβάθρων, συνήθως με την επιστήμη ή εγκληματολογίας πρώτου βαθμού. Πολλοί φοιτητές έρχονται από το εξωτερικό, κυρίως στην Ευρώπη, την Αφρική... [-]

ασφάλειας και ατυχημάτων βαθμούς έρευνα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 5 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Shrivenham Cranfield +2 περισσότερα

Έχουμε ένα κέντρο αριστείας στον τομέα της διερεύνησης ατυχημάτων για σχεδόν 40 χρόνια. Τα μαθήματα αυτά θα σας δώσει μια ακαδημαϊκά αναγνωρισμένο, υψηλού επιπέδου προσόντα. Το ευρύ φάσμα των δεξιοτήτων και γνώσεων που αντιπροσωπεύεται από τους μαθητές σε αυτά τα μαθήματα παρέχουν ένα μαθησιακό περιβάλλον μοναδικό για εδώ. [+]

Πτυχία Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας της MSc στην Ασφάλεια και ανθρώπινοι παράγοντες στην αεροπορία Cranfield Campus Η ζήτηση για τον ανθρώπινο παράγοντα και την τεχνογνωσία ασφάλειας συνεχίζει να αναπτύσσεται μέσα αεροπορίας, καθώς και άλλα κρίσιμα για την ασφάλεια βιομηχανίες. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τη βιομηχανία με εξοπλισμένη αποφοίτους που μπορεί να κάνει μια πραγματική και διαρκή βελτίωση των επιδόσεων και της ασφάλειας μέσω της εφαρμογής των δεξιοτήτων και γνώσεων που αντλήθηκαν μέσω ενός συνδυασμού διαλέξεις και πρακτικές ασκήσεις. Διάρκεια: Πλήρους απασχόλησης 1 χρόνος? Μερική απασχόληση μέχρι και 3 χρόνια Ποιος είναι; Αυτό το μάθημα προσελκύει ένα ευρύ φάσμα των φοιτητών από τους επαγγελματίες της αεροπορίας στην πολιτική και στρατιωτική τους τομείς στους αποφοίτους υψηλής ποιότητας στους τομείς της μηχανικής και των κοινωνικών επιστημών κλάδων. Το ευρύ φάσμα των δεξιοτήτων και γνώσεων που αντιπροσωπεύεται από τους μαθητές στο μάθημα παρέχει ένα μαθησιακό περιβάλλον μοναδικό για εδώ. MSc στην Ασφάλεια και Διερεύνησης Ατυχημάτων - Air Transport Cranfield Campus / Cranfield University at Shrivenham Έχουμε ένα κέντρο αριστείας στον τομέα της διερεύνησης ατυχημάτων για σχεδόν 40 χρόνια. Σχεδιασμένο ειδικά για τους ερευνητές ατυχημάτων αεροσκαφών και όσους εργάζονται σε συναφείς τομείς, αυτό το μάθημα θα σας δώσει μια ακαδημαϊκά αναγνωρισμένο, υψηλού επιπέδου προσόντα. Διάρκεια: 3 χρόνια με μερική απασχόληση Ποιος είναι; Το MSc in διερεύνησης και Ατυχημάτων (Αεροπορικών Μεταφορών) σας επιτρέπει να λάβετε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο στον τομέα της διερεύνησης ατυχημάτων. Η πλειοψηφία των φοιτητών ενταχθούν σε αυτό το μάθημα με την πρόθεση να λαμβάνει ένα προσόν που θα... [-]

αυτοκινητοβιομηχανία της μηχανικής και της τεχνολογίας βαθμούς

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

Αυτά τα μαθήματα έχουν αναπτυχθεί για να παρέχει τη βιομηχανία με υψηλή μηχανικούς διαμετρήματος που είναι εξοπλισμένα με τις απαραίτητες δεξιότητες για την προώθηση της τεχνολογίας των οχημάτων για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του μέλλοντος. [+]

Αυτοκίνητο Μηχανικών και Τεχνολογίας Πτυχία MSc in Automotive Engineering Ιδρύθηκε πάνω από 50 χρόνια με εξαιρετική βιομηχανικές συνδέσεις και ένα εξαιρετικό ρεκόρ για την απασχόληση των αποφοίτων του, αυτό το μάθημα έχει αναπτυχθεί για να παρέχει τη βιομηχανία με υψηλή μηχανικούς διαμετρήματος που είναι εξοπλισμένα με τις απαραίτητες δεξιότητες για την προώθηση της τεχνολογίας των οχημάτων για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του μελλοντικός. Ποιος είναι; Το MSc in Automotive Engineering είναι κατάλληλο για αποφοίτους στη μηχανική, τη φυσική ή τα μαθηματικά, και θα σας προετοιμάσει για μια καριέρα σε αυτό το συναρπαστικό πεδίο, από το σχεδιασμό του κινητήρα για υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα, οι εργασίες σασί και το φρενάρισμα, και πολλά άλλα. MSc in Automotive Μηχατρονική Automotive Μηχατρονική είναι μια δραστηριότητα του κύκλου ζωής που περιλαμβάνει τη διεπιστημονική ολοκλήρωση των αυτοκινήτων μηχανικά και ηλεκτρονικά συστήματα. Θα αποκτήσουν δεξιότητες σε ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία ειδικά μηχανική, την ηλεκτρονική, την επικοινωνία, προηγμένο έλεγχο και μοντελοποίηση. Ποιος είναι; Το MSc in Automotive Μηχατρονική είναι μια νεοϊδρυθείσα πορεία, αναπτύχθηκε για να ανταποκριθεί στην σαφές ζήτησης στον τομέα για πτυχιούχους με προηγμένες δεξιότητες και την εκπαίδευση στον εξειδικευμένο τομέα. Η σημαντική αύξηση κατά την εφαρμογή των μηχατρονική έχει δημιουργήσει μια ανάγκη της βιομηχανίας για αυτό το πτυχίο Masters. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για φοιτητές με μια σταθερή μηχανική, τα μαθηματικά ή εφαρμοσμένη επιστήμη πτυχίο προπτυχιακό που θέλουν να αγωνιστούν για ένα σύνολο ικανοτήτων που συνδυάζει ηλεκτρική, μηχανική, ψηφιακά συστήματα ελέγχου και φυσική μοντελοποίηση συστήματος. [-]

βαθμούς αεροδιαστημική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 10 - 60 μήνες August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Τα μαθήματα αυτά είναι κατάλληλο εάν έχετε ένα ενδιαφέρον για την αεροδυναμική σχεδίαση, έλεγχο ροής, μέτρηση ροής, δυναμική πτήσης και ελέγχου πτήσης. [+]

Πτυχία Aerospace Προ-Masters Μηχανικών Cranfield Campus Αυτό το ειδικό μάθημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα σκαλοπάτι για μια συναρπαστική καριέρα στον τομέα της μηχανικής και θα σας προετοιμάσει αν δεν πληρούν τις προ-απαιτούμενες προϋποθέσεις εισόδου για πολλά από τα μαθήματα MSc μας. Πρόκειται για ένα εντατικό, με πλήρη απασχόληση μάθημα παραδίδεται μέσω ενός συνδυασμού διαλέξεις, πρακτικές εργαστηριακές ασκήσεις και ασκήσεις σχεδιασμού, πάνω από 10 μήνες. Διάρκεια: 10 μήνες Ποιος είναι; Όσοι επιθυμούν να λάβουν σταδιοδρομία τους σε μια νέα κατεύθυνση και να προωθήσει τις δεξιότητές τους στη μηχανική Οι επαγγελματίες που έχουν μείνει εκτός της εκπαίδευσης για κάποιο χρονικό διάστημα και επιθυμούν να πάρει πίσω στη ρουτίνα της μελέτης πριν από την έναρξη ενός προγράμματος MSc Απόφοιτοι με ένα πτυχίο στη μηχανική, τη φυσική ή τα μαθηματικά που δεν πληρούν τις τυπικές απαιτήσεις εισόδου μας Οι κάτοχοι του Ηνωμένου Βασιλείου Τακτικής / πέρασμα πτυχίο (ή ισοδύναμο για τους φοιτητές του εξωτερικού) που έχουν βιομηχανική εμπειρία και δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί απευθείας Τους φοιτητές του εξωτερικού που επιθυμούν να ενισχύσουν τις τεχνικές γνώσεις της αγγλικής γλώσσας τους, πριν από την είσοδο μια πορεία Cranfield MSc. MSc στην Aerospace Dynamics Cranfield Campus Το μάθημα αυτό παρέχει τόσο βασική και την εφαρμοσμένη γνώση για να κατανοήσουν το ρεύμα του αέρα, δυναμική του οχήματος και ελέγχου και τις μεθόδους υπολογιστικής μοντελοποίησης. Θα σας παρέχει πρακτική εμπειρία στη μέτρηση, ανάλυση, μοντελοποίηση και προσομοίωση της ροής αέρα και εναέρια οχήματα. Έχετε την επιλογή των δύο εξειδικευμένες επιλογές που έχετε επιλέξει τη στιγμή που θα αρχίσει... [-]

βαθμούς διαχείριση, την ηγεσία και τις δεξιότητες των επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 11 - 60 μήνες August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Shrivenham Cranfield +2 περισσότερα

Τα μαθήματα επικεντρώνονται στην ευρύτερη Άμυνας κοινότητας και προσελκύει πολιτικών και στρατιωτικών μαθητές από το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο. [+]

Τη διαχείριση, την ηγεσία και Πτυχία Business Skills MSc in Management Απόκτηση Άμυνας Πανεπιστήμιο Cranfield στο Shrivenham Είτε ασχολείστε με την ίδρυση ή τη διαχείριση των απαιτήσεων ικανότητα? που ασχολούνται με τις δημόσιες συμβάσεις, τις εμπορικές δραστηριότητες ή τον αναθέτοντα? ή την ανάπτυξη και την υλοποίηση λύσεων υποστήριξης, αυτό το μάθημα θα προσφέρει τις βασικές γνώσεις και να αναπτύξουν τις δεξιότητες κριτικής σκέψης που απαιτούνται για την αποτελεσματική διαχείριση της αμυντικής αγοράς. Διάρκεια: Μέχρι 5 χρόνια με μερική απασχόληση Ποιος είναι; Το μάθημα επικεντρώνεται στην ευρύτερη Άμυνας κοινότητας και προσελκύει πολιτικών και στρατιωτικών μαθητές από το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο. Εξυπηρετούν αξιωματικών του στρατού και του Υπουργείου Άμυνας των δημοσίων υπαλλήλων θα είναι καλά προετοιμασμένοι για μια σειρά από ρόλους, συμπεριλαμβανομένων: της ηγεσίας των στρατηγικών αλλαγών? ηγετική ομάδα και τη διαχείριση του έργου? εμπορικές και τη διαχείριση των συμβάσεων? διαχείριση των πόρων και τον έλεγχο του προγράμματος? διαχείρισης της μηχανικής? διαχείριση ικανότητα? και η διαχείριση της ολοκληρωμένης υποστήριξης και της εφοδιαστικής αλυσίδας επιχειρήσεις εφοδιαστικής. Μαθητές από την αμυντική βιομηχανία, εμπορικές οργανώσεις, ερευνητικοί οργανισμοί και άλλες κρατικές υπηρεσίες θα πρέπει επίσης να αποκτήσουν μια πιο λεπτομερή γνώση του πώς Άμυνας προμηθειών και μέσα από τα έργα υποστήριξης της ζωής και να είναι σε θέση να προωθήσει τις επιχειρήσεις και την προσωπική σταδιοδρομία τους συμφέροντα αναλόγως. MSc στο πρόγραμμα και Διαχείρισης Έργων (Άμυνας) Πανεπιστήμιο Cranfield στο Shrivenham Το μάθημα αυτό θα σας βοηθήσει να επεκτείνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στον τομέα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να... [-]

βαθμούς διαχείρισης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 - 13 μήνες September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

Αν είστε ένας φιλόδοξος απόφοιτος ή επαγγελματίας με ένα πάθος για την δουλειά νωρίς την καριέρα και φιλοδοξούν να πάρετε τη σταδιοδρομία σας στο επόμενο επίπεδο, τα μαθήματα αυτά είναι για σας. [+]

MSc στη διαχείριση Αυτό φυσικά θα σας εξοπλίσουν με τις γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες που χρειάζεστε για την αντιμετώπιση πολύπλοκες επιχειρηματικές προκλήσεις και να σας προετοιμάσει για απαιτητικές διευθυντικές θέσεις στο μέλλον. Περιλαμβάνει ένα διακριτικό μείγμα της θεωρίας με την πρακτική εφαρμογή μέσω άκρως βιωματική προσομοιώσεις, παροχής συμβουλών, διαγωνισμούς και εργασίες του έργου. Θα σας προσφέρει επίσης την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία σε μια κορυφαία εταιρεία κατά τη διάρκεια των τριών μηνών, τα έξοδα πληρωμένα, εσωτερικάέργο οικοτροφείο της εταιρείας. Ποιος είναι; Αν είστε ένας φιλόδοξος απόφοιτος ή επαγγελματίας με ένα πάθος για την δουλειά νωρίς την καριέρα και φιλοδοξούν να πάρετε τη σταδιοδρομία σας στο επόμενο επίπεδο, αυτό το μάθημα είναι για σας. MSc μας στη Διοίκηση προσελκύει μια ποικιλόμορφη ομάδα των φοιτητών από όλο τον κόσμο, το καθένα με διαφορετικές προοπτικές και εμπειρίες να μοιραστούν. Ο μέσος όρος ηλικίας της κοόρτης μας είναι 24 ετών και περιλαμβάνει φοιτητές είτε με πολλά χρόνια »ή πολύ μικρή εργασιακή εμπειρία. Το MSc in Management και την επιχειρηματικότητα, θα σας διδάξει πώς να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, να αναπτυχθεί μια οικογενειακή επιχείρηση ή να καινοτομήσουν μέσα σε ένα υφιστάμενο οργανισμό. Είναι κατάλληλο για πτυχιούχους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και θα σας παρέχει με τις δεξιότητες διαχείρισης, την ανάπτυξη επιχειρηματικών προσόντων και ευκαιρίες δικτύωσης για να σας δώσει τη δυνατότητα να ξεκινήσετε και να εκτελέσετε αποτελεσματικά και φαντασία επιχειρήσεις. Ποιος είναι; Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για τους φιλόδοξους πρόσφατους πτυχιούχους από κάθε ακαδημαϊκό υπόβαθρο που θέλουν να ξεκινήσουν... [-]

Βαθμούς εφοδιαστικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για πρόσφατους πτυχιούχους με ένα καλό πτυχίο που θέλουν μια ευρεία κατανόηση των logistics και διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας και επιθυμούν να προετοιμαστούν για μια πρώτη επαγγελματική ρόλο και τη μελλοντική καριέρα στο χώρο. Είναι επίσης κατάλληλο για την εφοδιαστική και τους επαγγελματίες της εφοδιαστικής αλυσίδας στα πρώτα στάδια της σταδιοδρομίας τους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους και να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο επαγγελματικά. [+]

Πτυχία Logistics logistics και διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας 1η εκτός των ΗΠΑ και 12η παγκοσμίως στην ετήσια έρευνα του Πανεπιστημίου Supply Chain World Management του Πανεπιστημίου 1001 και 2η στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική στην ετήσια έρευνα 2016 για τη Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, για την παροχή στους νέους στον τομέα αυτό Τις δεξιότητες και το μείγμα της εμπειρογνωμοσύνης που απαιτείται για την ανάπτυξη ως ηγέτες αλυσίδας εφοδιασμού του μέλλοντος. Το MSc για την εφοδιαστική και την εφοδιαστική αλυσίδα Cranfield γιορτάζει τη 35η επέτειό του φέτος. Το μάθημα θα σας δώσει την εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζεστε για να προωθήσουν την καριέρα σας ως logistics και της εφοδιαστικής αλυσίδας επαγγελματική. Έχει σχεδιαστεί από κοινού με ανώτερους εφοδιαστική και οι επαγγελματίες της εφοδιαστικής αλυσίδας και παραδίδεται με μεγαλύτερη ειδικός εφοδιαστικής της Ευρώπης και της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας σχολή. Το Cranfield MSc in Logistics και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας είναι ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης ενός έτους που αρχίζει τον Σεπτέμβριο κάθε έτους. Το μάθημα αναπτύσσει τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στην εφοδιαστική και σας διδάσκει πώς να τις εφαρμόσουν μέσω: συζήτηση των διεθνών περιπτωσιολογικές μελέτες, που επισκέπτονται τα γεγονότα ηχείο? ένα παγκόσμιο παιχνίδι προσομοίωσης της εφοδιαστικής αλυσίδας, και η επιλογή να ολοκληρωθεί ένα έργο που βασίζεται εταιρεία. Το MSc μας Logistics and Supply Chain Management είναι διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Logistics and Transport και το Chartered Institute of Purchasing and Supply. Με την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, θα είστε επιλέξιμοι για πλήρη συμμετοχή στα δύο ινστιτούτα.... [-]

βαθμούς νερό

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

ισχυρούς δεσμούς της βιομηχανίας μας κάνουν τα μαθήματά μας ιδιαίτερα κατάλληλο για όσους επιθυμούν να εργαστούν στη βιομηχανία του νερού, την κυβέρνηση ή συμβουλών για θέματα περιβαλλοντικής και της μηχανικής, καθώς και σε ένα ευρύ φάσμα των ρόλων, συμπεριλαμβανομένων της ποιότητας του νερού, των υδάτινων πόρων, των υδρόβιων οικοτόπων και της άγριας πανίδας, αντιπλημμυρικής προστασίας, καθώς και η πολιτική . [+]

Πτυχία νερό MSc στην Κοινότητα Νερό και την Υγιεινή Πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι στον αναπτυσσόμενο κόσμο παραμένουν χωρίς πρόσβαση σε πόσιμο νερό, και περισσότερο από το διπλάσιο ο αριθμός αυτός εξακολουθεί να διαθέτει πρόσβαση σε βασικές εγκαταστάσεις υγιεινής. Μελετήστε το σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη διαχείριση της ύδρευσης και έργων αποχέτευσης σε όλο τον κόσμο. Ποιος είναι; Αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για αποφοίτους που επιθυμούν να προχωρήσουν την καριέρα τους στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη διαχείριση βιώσιμων έργων ύδρευσης και αποχέτευσης σε χώρες χαμηλού εισοδήματος. Το μάθημα αποτελείται από αξιολογούνται ενότητες, τα σχέδια της ομάδας και ενός μεμονωμένου έργου. Οι ενότητες περιλαμβάνουν διαλέξεις και σεμινάρια με έμφαση στην ανάλυση των πραγματικών προβλημάτων, με πρακτική εργασία πεδίου για την ενίσχυση της μάθησης. MSc στην Περιβαλλοντική Διαχείριση Υδάτων Σε όλο τον κόσμο, η ποιότητα και η ποσότητα του νερού σε ρέματα, ποτάμια, λίμνες, υγρότοποι και υπόγεια επηρεάζεται σημαντικά από την ανθρώπινη δραστηριότητα. Στο Πανεπιστήμιο Cranfield, εμείς αξιοποιήσουμε τις συνδέσεις βιομηχανία μας για να παρέχει στους φοιτητές με τις up-to-σύγχρονες δεξιότητες και γνώσεις που απαιτούνται για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων για μια καριέρα στον τομέα της περιβαλλοντικής διαχείρισης των υδάτων του σήμερα. Μελετήστε ένα MSc Περιβάλλοντος στο Cranfield. Ποιος είναι; Το μάθημα είναι ιδανικό για τους αποφοίτους που επιθυμούν να αναπτύξουν την απαραίτητη εμπειρογνωμοσύνη για να λύσει τα προβλήματα του περιβάλλοντος διαχείριση των υδάτων. Έχει σχεδιαστεί για να συμπληρώσει και να επεκτείνει τις υπάρχουσες γνώσεις σας της επιστήμης, της πολιτικής και της πρακτικής, καθιστώντας το κατάλληλο για φοιτητές από... [-]

γεωργικών προϊόντων διατροφής βαθμούς

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Τα μαθήματα είναι κατάλληλα για νέους πτυχιούχους από μια επιστήμη ή την τεχνολογία υπόβαθρο που ενδιαφέρονται για μια καριέρα στον κλάδο των τροφίμων. [+]

γεωργικών προϊόντων διατροφής Πτυχία MSc σε Συστήματα τροφική αλυσίδα Τρόφιμα μας αλυσίδα Systems MSc έχει αναπτυχθεί ως αποτέλεσμα της εκτεταμένης βιομηχανίας υπό την ηγεσία της έρευνας. Το μάθημα εξετάζει το σύνολο της τροφικής αλυσίδας από την προ-συγκομιδής στην αγορά με το γενικό στόχο της βελτίωσης της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων. Διάρκεια: Ένα χρόνο πλήρους απασχόλησης, δύο με τρία χρόνια με μερική απασχόληση Ποιος είναι; Το σεμινάριο είναι κατάλληλο για νέους πτυχιούχους από μια επιστήμη ή την τεχνολογία υπόβαθρο που ενδιαφέρονται για μια καριέρα στον κλάδο των τροφίμων. Το μάθημα είναι επίσης ιδανικό για επαγγελματίες που ήδη εργάζονται στη βιομηχανία που θα ήθελαν να εκπαιδευτούν για να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους. Διαθέσιμο σε μια πλήρη και μερικής απασχόλησης βάση το μάθημα προσφέρει ευελιξία και υποστήριξη για εκείνους που επιθυμούν να εκπαιδεύσουν ενώ παραμένουν στην αγορά εργασίας. Τροφική αλυσίδα Systems MSc είναι μέρος της Γεωργίας και Τροφίμων του προγράμματος. Παρέχει μια κριτική εκτίμηση των σχετικών με την παραγωγή και προμήθεια ασφαλών τροφίμων στον σύγχρονο κόσμο ζητήματα. Μέσω της ενσωμάτωσης των επιστημονικών, τεχνολογικών και διαχειριστικών παραγόντων οι μαθητές θα μάθουν πώς να χρησιμοποιούν τους πόρους των τροφίμων πιο αποτελεσματικά για την επίτευξη υψηλότερης ποιότητας και ασφαλέστερη παραγωγή τροφίμων, καθώς και την επιτυχή κατανόηση και διαχείριση των αλυσίδων εφοδιασμού τροφίμων. Η ολιστική προσέγγιση του MSc θα σας δώσει μια λεπτομερή κατανόηση του συνόλου του συστήματος της τροφικής αλυσίδας, συμπεριλαμβανομένων: Διαγνωστικά μικροβιολογίας τροφίμων HACCP LOGISTICS μετασυλλεκτικών τεχνολογία προγνωστική μοντελοποίηση αξιολόγηση των κινδύνων των τροφίμων διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας MSc στην Εφαρμοσμένη Βιοπληροφορική Το... [-]

διεθνή βαθμούς ασφαλείας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Shrivenham

Τα μαθήματα αυτά έχουν σχεδιαστεί για τους συμμετέχοντες να είναι σε θέση να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν σχέδια στρατηγικό τομέα της ασφάλειας και να αναλύει, να επικοινωνούν και να αξιολογήσουν τις ευρύτερες επιπτώσεις για συναφείς τομείς μέσα στο κράτος και περιφερειακών πλαισίων και να μελετήσει ορισμένα από τα πιο πιεστικά ζητήματα της παγκόσμιας πολιτικής, όπως τα αίτια της τον πόλεμο και την ειρήνη, τις πιέσεις και τις ευκαιρίες της παγκοσμιοποίησης, οι απειλές που προέρχονται από την τρομοκρατία, και τα προβλήματα της παγκόσμιας φτώχειας και της αδικίας. [+]

Πτυχία Διεθνούς Ασφάλειας MSc στη Διεθνή Άμυνα και την Ασφάλεια Το μάθημα αυτό θεωρεί μερικά από τα πιο πιεστικά ζητήματα της παγκόσμιας πολιτικής, όπως οι αιτίες του πολέμου και της ειρήνης, τις πιέσεις και τις ευκαιρίες της παγκοσμιοποίησης, των απειλών που προέρχονται από την τρομοκρατία, καθώς και τα προβλήματα της παγκόσμιας φτώχειας και της αδικίας. Διάρκεια: 1 χρόνος πλήρους απασχόλησης Ποιος είναι; Το μάθημα αυτό έχει ως στόχο να προσελκύσει φοιτητές οι οποίοι είτε απασχολούνται σήμερα σε θέσεις που σχετίζονται με τη συνεργασία Ασφαλείας ή τα άτομα που γενικά έχουν ένα ενδιαφέρον για τα θέματα που αφορούν την άμυνα και την ασφάλεια. Οι φοιτητές προέρχονται από τους ακόλουθους τομείς: Εξυπηρετούν τα μέλη του Ηνωμένου Βασιλείου MOD (πολιτικών και στρατιωτικών) Εξωτερικών MOD δημόσιοι υπάλληλοι και τα μέλη των ξένων ενόπλων δυνάμεων Προσωπικό από άλλες Ηνωμένο Βασίλειο και ξένες κυβερνητικές υπηρεσίες, καθώς και τις διεθνείς Κυβερνητικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις, που έχουν εντοπιστεί ανάγκη να αναπτύξουν τις γνώσεις τους της Άμυνας και Ασφάλειας Οι άμαχοι που ενδιαφέρονται για την άμυνα και την ασφάλεια. Υπάρχει συχνά ένα ευρύ φάσμα εθνικοτήτων για την πορεία, με μέγιστο αριθμό 30 διαθέσιμες θέσεις. MSc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Ασφαλείας Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για τους συμμετέχοντες να είναι σε θέση να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν σχέδια στον τομέα στρατηγικής ασφάλειας και να αναλύει, να επικοινωνούν και να αξιολογήσουν τις ευρύτερες επιπτώσεις για συναφείς τομείς μέσα στο κράτος και περιφερειακών πλαισίων. Διάρκεια: Εκτελεστικό Πρόγραμμα: 2 έτη, συν μια διατριβή. 1 Έτος Ταχεία Εκτελεστικό Πρόγραμμα: 1 έτος, καθώς και... [-]

εγκληματολογική επιστήμη βαθμούς

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 11 - 60 μήνες October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Shrivenham +1 περισσότερα

Τα μαθήματα προσφέρουν στους φοιτητές ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών εμπειριών με μοναδικές εγκαταστάσεις που διαθέτει κανένα άλλο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο. [+]

Ιατροδικαστική Πτυχία Επιστήμη MSc στην ιατροδικαστική Αρχαιολογίας και Ανθρωπολογίας Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με την κατανόηση του τρόπου με τον παραδοσιακό και προηγμένες τεχνικές από την αρχαιολογία και τη φυσική ανθρωπολογία μπορεί να εφαρμοστεί στην ιατροδικαστική πλαίσιο. Διάρκεια: 11 μήνες το χρόνο πλήρους απασχόλησης, μέχρι και 3 χρόνια με μερική απασχόληση Ποιος είναι; Το μάθημα προσφέρει στους φοιτητές ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών εμπειριών με μοναδικές εγκαταστάσεις που διαθέτει κανένα άλλο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το μάθημα είναι πολύ πρακτικό και hands-on, με στόχο την παραγωγή ιατροδικαστών με ένα ισχυρό υπόβαθρο για να εισάγετε στη συνέχεια το πεδίο και να είναι σε θέση να δώσει εμπειρογνώμονα μαρτυρικών καταθέσεων σε μια κατάσταση αίθουσα του δικαστηρίου και αλλού. Οι φοιτητές προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα των υποβάθρων, συνήθως με την επιστήμη ή εγκληματολογίας πρώτου βαθμού. Πολλοί φοιτητές έρχονται από το εξωτερικό, κυρίως στην Ευρώπη, την Αφρική και τη Βόρεια Αμερική. MSc στην ιατροδικαστική Βαλλιστικά Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με μια ολοκληρωμένη εικόνα του πεδίου των πυροβόλων όπλων, πυρομαχικών και βαλλιστικών ερευνών. Διάρκεια: 11 μήνες πλήρους απασχόλησης, μέχρι και 3 χρόνια με μερική απασχόληση Ποιος είναι; Το μάθημα προσφέρει στους φοιτητές ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών εμπειριών με μοναδικές εγκαταστάσεις που διαθέτει κανένα άλλο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το MSc in Forensic φυσικά Βαλλιστικά έχει συνήθως περίπου 10-15 φοιτητές ανά έτος. Οι φοιτητές προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα των υποβάθρων, συνήθως με την επιστήμη ή εγκληματολογίας πρώτου βαθμού. Πολλοί φοιτητές έρχονται από το εξωτερικό,... [-]

εκτελεστικό Logistics και το βαθμό της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια January 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

Αυτό το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης προσφέρει την ευκαιρία να σπουδάσουν για την απόκτηση προσόντων ένα διεθνώς αναγνωρισμένο μάστερ, ενώ φέρνοντας τις τελευταίες ακαδημαϊκές γνώσεις και βέλτιστες πρακτικές του κλάδου πίσω στο δικό σας οργανισμό. Έχει σχεδιαστεί από κοινού με ανώτερους επαγγελματίες της εφοδιαστικής αλυσίδας και παραδίδεται με μεγαλύτερη ειδικός εφοδιαστικής της Ευρώπης και της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας σχολή. [+]

Exec Εφοδιαστική Αλυσίδα Πτυχίο Διοίκησης MSc στην Executive Logistics και Supply Chain Πτυχίο Διοίκησης Το μεταπτυχιακό μας MSc στη Διαχείριση Logistics και Supply Chain Management έχει αναπτυχθεί για έμπειρους επαγγελματίες που αναζητούν να σπουδάσουν ενώ εργάζονται στον τομέα της Logistics και της διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού. Αυτό το διήμερο πρόγραμμα μερικής απασχόλησης σας προσφέρει την ευκαιρία να σπουδάσετε για ένα διεθνώς αναγνωρισμένο δίπλωμα πλοίαρχος, προσφέροντας παράλληλα πραγματική αξία στον οργανισμό σας. Το μάθημα θα: • Αναβάλετε την ευαισθητοποίηση και την εκτίμησή σας για τις προηγμένες πρακτικές αλυσίδας εφοδιαστικής και εφοδιαστικής αλυσίδας • Αναπτύξτε την ικανότητά σας να επιλέγετε με κριτικό πνεύμα τα εργαλεία και τις τεχνικές που είναι πιο συναφείς με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε • Να σας διδάξει πώς να παρέχετε αποτελεσματική ηγεσία Της εφοδιαστικής και του κύκλου ζωής της εφοδιαστικής αλυσίδας • Ενεργοποιείτε την ανεξάρτητη και αξιόπιστη έρευνα που σχετίζεται με τον οργανισμό σας • Συνδυάστε την κατανόηση των εργαλείων και τεχνικών διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας και της εφοδιαστικής αλυσίδας με στρατηγικές, πρακτικές και δεοντολογικές προοπτικές • Εξασφαλίστε ότι είστε σίγουροι ότι θα αναλάβετε περισσότερες Ανώτεροι ρόλοι και πιο προκλητικά έργα • Σας βοηθά να πάρετε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα πενθήμερο διεθνή περιοδεία μελέτη, η οποία σας δίνει την ευκαιρία να βιώσουν τις προκλήσεις που εμπλέκονται στην εφοδιαστική και διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας σε μία διαφορετική οικονομική περιοχή του κόσμου. Ποιος είναι; Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για έμπειρους των επιχειρήσεων logistics, την αλυσίδα εφοδιασμού ή οι διαχειριστές προμηθειών που θέλουν να... [-]

εκτελεστικό βαθμούς

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Shrivenham Cranfield +1 περισσότερα

Για όσους αναγνωρίζουν το δυναμικό για μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα, Cranfield προσφέρει την ιδανική ισορροπία των ακαδημαϊκών σπουδών και πρακτικής εμπειρίας. [+]

Executive Πτυχία MSc στην Επιχειρησιακή Αριστεία Cranfield Campus / Εξωτερικές Ένας κόσμος-που οδηγεί πρόγραμμα που αναπτύχθηκε από το Cranfield μέσα από μια μοναδική συνεργασία με την Rolls-Royce και το Ινστιτούτο Βιομηχανία στο Πανεπιστήμιο του Cambridge. Σχεδιασμένο για τους επαγγελματίες του κλάδου να ταιριάζει γύρω από απαιτητικές καριέρες, το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξουν τις δεξιότητες για να οδηγήσει την αλλαγή στην επιχείρηση. Διάρκεια: Δύο χρόνια με μερική απασχόληση Ποιος είναι; Για όσους αναγνωρίζουν το δυναμικό για μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα στον τομέα της μεταποίησης, Cranfield προσφέρει την ιδανική ισορροπία των ακαδημαϊκών σπουδών και πρακτικής εμπειρίας. Το μάθημα αυτό εξετάζει την ανάγκη για άρτια εκπαιδευμένο επαγγελματίες πράξεις που απαιτούνται για τη μετατροπή λειτουργίες σε ένα παγκόσμιας κλάσης των επιχειρήσεων σε όλους τους τομείς της παραγωγής. Το μάθημα Operations Excellence είναι δομημένη για να επιτρέψει το μέγιστο όφελος από τη μάθηση με ελάχιστο χρόνο μακριά από το εργασιακό περιβάλλον. MSc στη Μέσω ζωής Διατήρησης Σύστημα Cranfield Campus / Cranfield University at Shrivenham Αυτό το μάθημα παρέχει ένα ουσιαστικό θεμέλιο για μελλοντικούς ηγέτες στις οργανώσεις που επιθυμούν να μεγιστοποιήσουν την αξία σε χρήση από τα συστήματα του προϊόντος συγκρότημα, με μεγάλη διάρκεια ζωής, και να γίνουν οι ηγέτες αλλαγή για της στήριξης του συστήματος. Οι νέες και ολοκληρωμένες προσεγγίσεις που απαιτούνται για την ανάπτυξη ανώτερη ικανότητα υποστήριξης μέσω του κύκλου ζωής τους για την κάλυψη των μετόχων και των ενδιαφερομένων μερών απαιτήσεις. Διάρκεια: Δύο τρία χρόνια με μερική απασχόληση Ποιος είναι; Αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο Cranfield, σε συνδυασμό με τη Rolls-Royce... [-]

ηλεκτρονικού πολέμου, των πληροφοριών και στον κυβερνοχώρο βαθμούς

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 11 - 60 μήνες September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Shrivenham +1 περισσότερα

Τα μαθήματα καλύπτουν μια ποικιλία θεμάτων που σχετίζονται με στρατιωτικά συστήματα, στρατιωτικές επικοινωνίες, στρατιωτικά ηλεκτρονικά συστήματα, με στόχο την ανάπτυξη επαγγελματίες οι οποίοι μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά και να εκμεταλλευτεί τις απειλές και τις ευκαιρίες του κυβερνοχώρου σε οργανωτικό επίπεδο. [+]

Πτυχία ηλεκτρονικού πολέμου, πληροφοριών και Cyber Βεβαίωση μετεκπαίδευσης στον αισθητήρα Ηλεκτρονικού Πολέμου Αυτό Βεβαίωση μετεκπαίδευσης καλύπτει μια επιλογή από Ηλεκτρονικού Πολέμου θέματα που σχετίζονται με στρατιωτικά συστήματα, που καλύπτουν τις προδιαγραφές, την ανάλυση, την ανάπτυξη, την προμήθεια, και την τεχνική διαχείριση των στρατιωτικών ραντάρ, ηλεκτρο-οπτικών και συστημάτων αισθητήρα υπερύθρων. Διάρκεια: 3 χρόνια με μερική απασχόληση Ποιος είναι; Αυτό Βεβαίωση μετεκπαίδευσης έχει σχεδιαστεί για στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και για τους επιστήμονες και τεχνικούς υπαλλήλους σε εγκαταστάσεις κυβέρνηση της άμυνας και της αμυντικής βιομηχανίας. Οι απόφοιτοι επίτευξη υψηλού επιπέδου κατανόησης και λεπτομερή γνώση των στρατιωτικών επικοινωνιών και συστήματα αισθητήρων ιδίως όσον αφορά ηλεκτρονικού πολέμου. Βεβαίωση μετεκπαίδευσης στις Επικοινωνίες Ηλεκτρονικού Πολέμου Αυτό Βεβαίωση μετεκπαίδευσης καλύπτει μια επιλογή από Ηλεκτρονικού Πολέμου θέματα που σχετίζονται με στρατιωτικά συστήματα επικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένων των προδιαγραφών, την ανάλυση, την ανάπτυξη, την προμήθεια και την τεχνική διαχείριση των στρατιωτικών συστημάτων πληροφοριών. Διάρκεια: 2 χρόνια με μερική απασχόληση Ποιος είναι; Αυτό Βεβαίωση μετεκπαίδευσης έχει σχεδιαστεί για στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και για τους επιστήμονες και τεχνικούς υπαλλήλους σε εγκαταστάσεις κυβέρνηση της άμυνας και της αμυντικής βιομηχανίας. Οι απόφοιτοι επίτευξη υψηλού επιπέδου κατανόησης και λεπτομερή γνώση των στρατιωτικών επικοινωνιών και συστήματα αισθητήρων ιδίως όσον αφορά ηλεκτρονικού πολέμου. MSc στη Στρατιωτική Ηλεκτρονικά Συστήματα Μηχανικών Αυτό το μάθημα παρέχει εκπαίδευση και κατάρτιση σε επιλεγμένες στρατιωτικά ηλεκτρονικά συστήματα. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για εκείνους που θα ασχολούνται με τις προδιαγραφές, την ανάλυση, την ανάπτυξη, την τεχνική διαχείριση ή τη λειτουργία των στρατιωτικών ραντάρ, ηλεκτρο-οπτικά, επικοινωνίες, συστήματα σόναρ ή πληροφοριών, όπου η έμφαση θα είναι σε... [-]

μηχανική, την κατασκευή και την τεχνολογία βαθμούς

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 11 - 60 μήνες August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Shrivenham Cranfield +2 περισσότερα

Τα μαθήματα προσφέρουν προηγμένο ακαδημαϊκό υπόβαθρο είναι απαραίτητο για τους μαθητές να συμβάλει αποτελεσματικά στην τεχνική απαιτητικά έργα στους τομείς της Μηχανικής, της Μεταποίησης και Τεχνολογίας. [+]

Μηχανική, την κατασκευή και Τεχνολογίας Πτυχία Πανεπιστήμιο Cranfield στο Shrivenham MSc στις Στρατιωτικές Τεχνολογίας Οχημάτων Αυτό το μάθημα παρέχει εκπαίδευση και κατάρτιση σε στρατιωτικά συστήματα του οχήματος, προσφέροντας στους φοιτητές την κατανόηση των τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται στην προδιαγραφή, το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την αξιολόγηση των οπλικών συστημάτων και στρατιωτικά οχήματα. Και οι δύο τεθωρακισμένα και υποστήριξη οχήματα που καλύπτονται από το μάθημα. Διάρκεια: 11 μήνες πλήρους απασχόλησης, μέχρι και 3 χρόνια με μερική απασχόληση Ποιος είναι; Το μάθημα αυτό προσφέρει τις βασικές γνώσεις και την εκπαίδευση για να ενισχύσει την καταλληλότητα του μαθητή για ανώτερες θέσεις εντός του οργανισμού τους. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη της για τις ένοπλες δυνάμεις και για τους επιστήμονες και τεχνικό προσωπικό στις εγκαταστάσεις της κυβέρνησης της άμυνας και της αμυντικής βιομηχανίας. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για εκείνους που, σε μετέπειτα σταδιοδρομία τους, θα συμμετέχουν με τις προδιαγραφές, την ανάλυση, την ανάπτυξη, την τεχνική διαχείριση ή τη λειτουργία των στρατιωτικών οχημάτων. MSc στην Οργάνωση Τεχνικών Συστημάτων Άμυνας Δυνατοτήτων Πανεπιστήμιο Cranfield στο Shrivenham Αυτό το μάθημα θα αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες για την κατανόηση της ευρύτερο πλαίσιο της αμυντικής ικανότητας και την καθοδήγηση της ανάπτυξης των επιχειρησιακών, την υποστήριξη και τη δυνατότητα επιχειρηματικών λύσεων που τόσο δημιουργήσει οικονομικά αποδοτικές αποτελέσματα και συμβάλλουν στις ιδιότητες της άμυνας στο σύνολό της. Διάρκεια: 11 μήνες πλήρους απασχόλησης, μέχρι και 5 χρόνια με μερική απασχόληση Ποιος είναι; Έχουμε ένα ποικίλο σώμα των φοιτητών που προέρχονται από πολλές βιομηχανίες και ιδρύματα στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στο εξωτερικό παρέχοντας... [-]

μοίρες αεροπορικών μεταφορών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Τα μαθήματα αυτά είναι κατάλληλα για τους μαθητές με ένα πτυχίο στην αεροναυτική εφαρμοσμένη μηχανική, την οικονομία, τις μελέτες των επιχειρήσεων και τη γεωγραφία ή τα άτομα με αποδεδειγμένη εμπειρία στον κλάδο των αερομεταφορών. [+]

Πτυχία αεροπορικών μεταφορών MSc στην Διοίκηση Αεροπορικών Μεταφορών Cranfield Campus Στο σημερινό ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον των αεροπορικών μεταφορών η βιομηχανία απαιτεί πρόσβαση σε προηγμένες και ολοκληρωμένες γνώσεις, σε συνδυασμό με μια εις βάθος κατανόηση των αναγκών του. Σχεδιασμένο για να σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες που απαιτούνται για να ακολουθήσει μια επιτυχημένη καριέρα σε διάφορους τομείς του κλάδου των αεροπορικών μεταφορών, συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών εταιρειών, οι εταιρείες αεροδρόμιο και αρχές, οι υπηρεσίες πολιτικής αεροπορίας, συμβούλων των αεροπορικών μεταφορών και των αεροδιαστημικών εταιρειών. Ισχυρούς δεσμούς βιομηχανίας και την επιτυχία στην τοποθέτηση των αποφοίτων σε αυτόν τον τομέα για πάνω από 50 χρόνια. Διάρκεια: Ένα χρόνο πλήρους απασχόλησης Ποιος είναι; Το σεμινάριο είναι κατάλληλο για τους μαθητές με πτυχίο στην αεροναυτική εφαρμοσμένη μηχανική, οικονομικά, διοίκηση επιχειρήσεων και τη γεωγραφία ή άτομα με αποδεδειγμένη εμπειρία στον τομέα των αεροπορικών μεταφορών. Αυτό το μάθημα καλύπτει μια ευρεία περιοχή της εμπειρογνωμοσύνης που σχετίζονται με τη διαχείριση των αεροπορικών μεταφορών, ενώ δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ειδικευτούν σε πιστωθεί θεματικές περιοχές. Αυτή η ευελιξία σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε την πορεία σε συγκεκριμένα συμφέροντα και τις φιλοδοξίες σας. Έχει ως στόχο να σας δώσει μια διεξοδική γείωση σε όλα τα θέματα των αερομεταφορών, καθώς και διευθυντικά, διαπροσωπικές, οικονομικές και αναλυτικές ικανότητες. MSc στο αεροδρόμιο Σχεδιασμού & Διαχείρισης Cranfield Campus Ένα μοναδικό μάθημα δημιουργήθηκε για να καλύψει τη ζήτηση δήλωσε σαφώς από τους εργοδότες για τους αποφοίτους εξειδικευμένο και καταρτισμένο στην ανάπτυξη των αερολιμένων των επιχειρήσεων, τον προγραμματισμό, το σχεδιασμό, τη λειτουργία και τη διαχείριση του περιβάλλοντος.... [-]

μοίρες ενέργειας και ισχύος

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Με αυτά τα μαθήματα οι πτυχιούχοι μας μπορούν να αναμένουν να είναι σε ζήτηση σε παγκόσμιο επίπεδο ως ειδικός διαρθρωτικές και υλικά μηχανικούς, πετρελαίου και φυσικού αερίου, καθώς και εφαρμογές των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. [+]

Ενέργεια και ισχύς Πτυχία MSc στην Offshore και Ocean Technology με Offshore Υλικών Cranfield Campus Το μάθημα αυτό προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις όσον αφορά την επιλογή, τη συμπεριφορά και τη συντήρηση μιας ευρείας ποικιλίας των σύνθετων υλικών που χρησιμοποιούνται offshore, ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της βιομηχανίας, ιδιαίτερα με την αύξηση των νέων υλικών για τον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Διάρκεια: Ένα χρόνο πλήρους απασχόλησης, δύο με τρία χρόνια με μερική απασχόληση Ποιος είναι; Το μάθημα MSc περιλαμβάνει οκτώ μίας εβδομάδας αξιολογηθεί ενότητες, ένα έργο ομάδα και ένα μεμονωμένο έργο διατριβή. Ως εκ τούτου, η δομή του μαθήματος έχει ως στόχο να καθοδηγήσει τους μαθητές από την παραδοσιακή μάθηση μέσω για να γίνει ανεξάρτητους ερευνητές, ικανού να διαχειρίζεται τα δικά τους σχέδια. Οι απόφοιτοί μας μπορούν να αναμένουν να είναι σε ζήτηση σε παγκόσμιο επίπεδο ως ειδικός διαρθρωτικές και υλικά μηχανικούς, πετρελαίου και φυσικού αερίου, καθώς και εφαρμογές των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. MSc στην Offshore και Ocean Technology με τη Διαχείριση Κινδύνων Cranfield Campus Μια προσέγγιση με βάση τον κίνδυνο για την ασφάλεια και τη βελτίωση της προστασίας του περιβάλλοντος είναι καθολικά εγκρίθηκε στην υπεράκτια βιομηχανία. Το μάθημα επικεντρώνεται στις βασικές τεχνικές βιομηχανία που χρησιμοποιεί στατιστικές μεθοδολογίες για να εξηγήσει τι είναι κατάλληλο για διαφορετικές εφαρμογές. Διάρκεια: Ένα χρόνο πλήρους απασχόλησης, δύο με τρία χρόνια με μερική απασχόληση Ποιος είναι; Το μάθημα MSc περιλαμβάνει οκτώ μίας εβδομάδας αξιολογηθεί ενότητες, ένα έργο ομάδα και ένα μεμονωμένο έργο διατριβή. Ως εκ τούτου, η δομή του μαθήματος έχει ως στόχο να καθοδηγήσει τους... [-]

περιβάλλον βαθμούς

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Αυτά τα μαθήματα παρέχουν στους φοιτητές την απαραίτητη up-to-σύγχρονες γνώσεις και την κατανόηση των περιβαλλοντικών ζητημάτων και της πολιτικής που έχουν αντίκτυπο στο δημόσιο, ιδιωτικό και εθελοντικό τομέα, καθώς και την κατανόηση της πολύπλοκης σχέσης μεταξύ των περιβαλλοντικών ζητημάτων και των επιπτώσεων της οικονομικής απόφαση κατασκευή [+]

Πτυχία περιβάλλον MSc στην Περιβαλλοντική Μηχανική Cranfield Campus Υπάρχει μια αυξανόμενη ανάγκη για μηχανικούς περιβάλλοντος που κατανοούν τις τεχνολογίες για τον έλεγχο της ρύπανσης και τις εμπορικές ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις. Το μάθημα αυτό εξοπλίζει τους μαθητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να λύσει ένα ευρύ φάσμα προκλήσεων περιβαλλοντικής μηχανικής. Διάρκεια: Ένα χρόνο πλήρους απασχόλησης, δύο με τρία χρόνια με μερική απασχόληση Ποιος είναι; Κατάλληλο για μεταπτυχιακούς επιστήμονες και μηχανικούς που ασχολούνται με την προστασία και τη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής μέσω της βελτίωσης και προστασίας της ποιότητας του περιβάλλοντος τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Το μάθημα MSc αποτελείται από οκτώ ενότητες αξιολογημένο, ένα ολοκληρωμένο έργο της ομάδας και σε κάθε μεμονωμένο έργο. MSc στην Περιβαλλοντική Διαχείριση για Επιχειρήσεις Cranfield Campus Περιβαλλοντικής διαχείρισης είναι ολοένα και πιο σημαντικό σε ιδιωτικό, δημόσιο και εθελοντικών οργανώσεων τομέα. Το μάθημα αυτό θα σας εξοπλίσει για να αξιολογήσει κριτικά τα περιβαλλοντικά θέματα και να συμβάλει στη διαδικασία της οικονομικής και πολιτικής λήψη αποφάσεων σε οργανισμούς κάθε μεγέθους. Διάρκεια: Ένα χρόνο πλήρους απασχόλησης, δύο με τρία χρόνια με μερική απασχόληση Ποιος είναι; Το μάθημα αυτό παρέχει στους φοιτητές με τις απαραίτητες up-to-σύγχρονες γνώσεις και την κατανόηση των περιβαλλοντικών ζητημάτων και της πολιτικής, καθώς αντίκτυπο στο δημόσιο, ιδιωτικό και εθελοντικό τομέα. Επίσης, παρέχει στους φοιτητές με την ικανότητα και τις δεξιότητες για να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν στρατηγικές για την προώθηση βιώσιμων επιχειρηματικών πρακτικών. Το μάθημα αυτό θα σας εξοπλίσει για να αξιολογήσει κριτικά τα περιβαλλοντικά θέματα και να συμβάλει στη... [-]

προηγμένες βαθμούς μηχανοκίνητου αθλητισμού μηχανικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

Motorsport είναι ένα απαιτητικό κόσμο που απαιτεί απόλυτη δέσμευση από τους μηχανικούς του. Χωρίς τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους, οι ομάδες δεν παίρνουν καν να αγωνιστεί. Αυτό το MSc θα ακονίσετε τις δεξιότητες και την εμπειρία σας σε σχέση με το μηχανοκίνητο αθλητισμό και τεχνολογία υψηλής απόδοσης μέσα από μια αυστηρή συνδυασμός της διδασκαλίας και των συγγενικών του μηχανοκίνητου αθλητισμού εργασίες του έργου. [+]

Σύνθετη Motorsport Μηχανικών Πτυχία MSc in Advanced Engineering Motorsport Motorsport είναι ένα απαιτητικό κόσμο που απαιτεί απόλυτη δέσμευση από τους μηχανικούς του. Χωρίς τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους, οι ομάδες δεν παίρνουν καν να αγωνιστεί. Αυτό το MSc θα ακονίσετε τις δεξιότητες και την εμπειρία σας σε σχέση με το μηχανοκίνητο αθλητισμό και τεχνολογία υψηλής απόδοσης μέσα από μια αυστηρή συνδυασμός της διδασκαλίας και των συγγενικών του μηχανοκίνητου αθλητισμού εργασίες του έργου. Ποιος είναι; Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα προετοιμάζει τους αποφοίτους για μια καριέρα στο μηχανοκίνητο αθλητισμό ή υψηλή μηχανική απόδοση. Γιατί αυτό το μάθημα; Το μάθημα αυτό έχει ως στόχο να σας δώσει μια καλή κατανόηση της θεμελιώδους επιστημονικής, τεχνικής και διαχειριστικής αρχών που εμπλέκονται στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, και η εφαρμογή τους μέσα σε ένα πλαίσιο τεχνολογία υψηλής απόδοσης. Θα καλύπτει τις τεχνικές διαχείρισης που σχετίζονται με το μηχανοκίνητο αθλητισμό σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λειτουργία των οχημάτων του ανταγωνισμού, καθώς και συναφείς πτυχές της επιστήμης των υλικών, την αεροδυναμική, δομική ανάλυση, τα συστήματα οχημάτων, και. Θα πρέπει να διδάσκονται τις δεξιότητες που απαιτούνται για τον προγραμματισμό, την εκτέλεση και την υποβολή εκθέσεων των έργων του μηχανοκίνητου αθλητισμού και να τους προετοιμάσει για μια ποικιλία των ρόλων στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Πανεπιστήμιο Cranfield έχει αναλάβει την έρευνα, την παροχή συμβουλών και δοκιμές για τον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού από το 1970. Το Πανεπιστήμιο είναι το σπίτι για το FIA ενέκρινε Κέντρο Cranfield Impact και Cranfield Motorsport Προσομοίωση που λειτουργούν με... [-]

πτυχίο μάρκετινγκ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

Αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει τις εξειδικευμένες δεξιότητες και τις γνώσεις για να γίνει ένα επιτυχημένο μάρκετινγκ ηγέτης του μέλλοντος. Θα αποκτήσουν μια σε βάθος κατανόηση των περιοχών συμπεριλαμβανομένης της στρατηγικής μάρκετινγκ, ψηφιακό μάρκετινγκ, branding, ανακοινώσεις, συμβουλευτικές υπηρεσίες marketing, CRM, διαχείριση λογαριασμού κλειδί, έρευνα αγοράς, omnichannel μάρκετινγκ και μεγάλη analytics μάρκετινγκ δεδομένων. [+]

Πτυχίο Marketing MSc στο στρατηγικό μάρκετινγκ Το Στρατηγικό Μάρκετινγκ MSc έχει σχεδιαστεί με ανώτερους επαγγελματίες μάρκετινγκ για να σας εξασφαλίσει την απόκτηση γνώσης και δεξιοτήτων αιχμής στο στρατηγικό μάρκετινγκ. Το πρόγραμμα είναι ένα πιστοποιημένο πτυχίο βαθμίδας πιστοποιημένο από το Ινστιτούτο Μάρκετινγκ (CIM), που σας επιτρέπει να επιτύχετε τα επαγγελματικά προσόντα και τα βραβεία του CIM μαζί με το πτυχίο Cranfield. Θα σας δώσει τις εξειδικευμένες δεξιότητες και γνώσεις για να γίνει επιτυχημένος ηγέτης μάρκετινγκ στο μέλλον. Θα αποκτήσουν μια σε βάθος κατανόηση των περιοχών συμπεριλαμβανομένης της στρατηγικής μάρκετινγκ, ψηφιακό μάρκετινγκ, branding, ανακοινώσεις, συμβουλευτικές υπηρεσίες marketing, CRM, διαχείριση λογαριασμού κλειδί, έρευνα αγοράς, omnichannel μάρκετινγκ και μεγάλη analytics μάρκετινγκ δεδομένων. Μια MSc για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική σας φιλοδοξίες Διαδραστική προσέγγιση της διδασκαλίας από κορυφαίους διεθνή σχολή, οι συγγραφείς του best-seller κείμενα μάρκετινγκ και των άρθρων Harvard Business Review ή Ανασκόπηση Διαχείρισης Sloan. Σχεδιασμένο με ανώτερους επαγγελματίες μάρκετινγκ για να σας δώσει up-to-σύγχρονες γνώσεις και δεξιότητες σε στρατηγικές μάρκετινγκ. Οι πρακτικές δεξιότητες αναπτύσσονται μέσα από τη συμμετοχή σας σε ένα έργο παροχής συμβουλών marketing που παρέχεται από έναν εξωτερικό πελάτη των επιχειρήσεων, και μέσω διεθνών περιπτωσιολογικές μελέτες μάρκετινγκ. Master classes με αξιόπιστους εταίρους του κλάδου παρέχουν πληροφορίες σχετικά με καινοτόμες τεχνικές και πρακτικές μάρκετινγκ αιχμής και. Η ποικιλόμορφη, πολυ-εθνική ομάδα παρέχει ένα διεθνές ευκαιρία μάθησης δίνοντάς σας τη δυνατότητα να μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία μάρκετινγκ. μοναδική, αυτοδύναμη πανεπιστημιούπολη μας, μόλις μία ώρα από το Λονδίνο, προσφέρει ένα φιλικό μεταπτυχιακό εστιασμένη περιβάλλον μάθησης, με μικρά μεγέθη τάξη και απαράμιλλη πρόσβαση σε... [-]

συστήματα παραγωγής και διαχείρισης βαθμούς

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Τα μαθήματα αυτά είναι κατάλληλα για αποφοίτους επιστήμης, της μηχανικής, της πληροφορικής ή συναφή πτυχία που θέλουν να αναπτύξουν τη σταδιοδρομία στον τομέα της μεταποίησης ή συναφείς βιομηχανίες, ή τον ακαδημαϊκό χώρο? ή απόφοιτοι σήμερα εργάζονται στη βιομηχανία πρόθυμοι να επεκτείνουν τα προσόντα τους ή να ακολουθήσει μια αλλαγή σταδιοδρομίας? ή άτομα με άλλα προσόντα που διαθέτουν σημαντική σχετική εμπειρία. [+]

Συστημάτων Παραγωγής και Διοίκησης Πτυχία MSc στην Αεροδιαστημική Βιομηχανία Οι ειδικές δεξιότητες των αεροδιαστημικών συστημάτων παραγωγής είναι ζωτικής σημασίας προκειμένου να επιφέρουν βελτιώσεις της παραγωγικότητας. Θα κερδίσει την περιζήτητη ικανότητα να διαχειριστεί μεγάλα προγράμματα βελτίωσης στη μεταποιητική βιομηχανία αεροδιαστημικής ή υποκινήσει την παρέμβαση που παρέχει βελτιώσεις στην απόδοση των επιχειρήσεων τους. Διάρκεια: Πλήρους απασχόλησης 1 χρόνος? Μερική απασχόληση μέχρι και 3 χρόνια Ποιος είναι; Αυτό το μάθημα αναπτύσσει το μέλλον τους μηχανικούς κατασκευής της αεροδιαστημικής και διαχειριστές οι οποίοι θα είναι σε θέση να διαχειριστεί μεγάλα προγράμματα βελτίωσης ή υποκινήσει την παρέμβαση που παρέχει βελτιώσεις στην απόδοση της αεροδιαστημικής επιχειρήσεων παραγωγής τους. MSc στην Μηχανικών Διαχείρισης Συστημάτων Παραγωγής Μια καθιερωμένη πορεία ανάπτυξης επαγγελματίες με μια λεπτομερή κατανόηση των διαδικασιών, δεξιότητες και συμπεριφορές που απαιτούνται για να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε ανταγωνιστικές διαδικασίες παραγωγής. Είναι μεγαλύτερες εταιρίες σε βιομηχανικά σχετικών έργων, ομαδική εργασία, και μεταβιβάσιμες δεξιότητες. Οι απόφοιτοί μας απολαμβάνουν σταδιοδρομία σε ένα ευρύ φάσμα τομέων από τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες μέχρι την υγειονομική περίθαλψη. Διάρκεια: Ένα χρόνο πλήρους απασχόλησης, 2-5 χρόνια με μερική απασχόληση Ποιος είναι; Το μάθημα αυτό είναι κατάλληλο για αποφοίτους με την επιστήμη, τη μηχανική, πληροφορικής ή συναφή πτυχία που θέλουν να αναπτύξουν τη σταδιοδρομία στον τομέα της μεταποίησης ή συναφείς βιομηχανίες, ή τον ακαδημαϊκό χώρο? ή απόφοιτοι σήμερα εργάζονται στη βιομηχανία πρόθυμοι να επεκτείνουν τα προσόντα τους ή να ακολουθήσει μια αλλαγή σταδιοδρομίας? ή άτομα με άλλα προσόντα που διαθέτουν σημαντική σχετική εμπειρία. MSc στην παγκόσμια Ανάπτυξης και Διαχείρισης Προϊόντων Βιομηχανίας και των υπηρεσιών απαιτούν πολλά περισσότερα... [-]

τεχνολογία κατασκευής και υλικών βαθμούς

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 5 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Τα μαθήματα αυτά είναι κατάλληλο για αποφοίτους με την επιστήμη, εφαρμοσμένη επιστήμη, τη μηχανική ή συναφείς βαθμούς πρόθυμοι να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία στον τομέα της μεταποίησης, της τεχνολογίας και των υλικών [+]

Βιομηχανία Τεχνολογία και Πτυχία Υλικά MSc in Advanced Materials Αυτό το μάθημα παρέχει μια βασική κατανόηση των ιδιοτήτων των υλικών », η επεξεργασία και με βάση τον υπολογιστή διαδικασίες σχεδιασμού τους, τα οποία είναι απαραίτητα για την εμπορευματοποίηση του προϊόντος από το στάδιο της ιδέας. Περιλαμβάνει επίσης την ανάπτυξη νέων υλικών και τη βελτίωση και την εφαρμογή της τρέχουσας υλικών σε νέα και νέες δομές. Διάρκεια: Ένα χρόνο πλήρους απασχόλησης, δύο με τρία χρόνια με μερική απασχόληση Ποιος είναι; Το μάθημα αυτό είναι κατάλληλο για αποφοίτους με την επιστήμη, εφαρμοσμένη επιστήμη, τη μηχανική ή συναφείς βαθμούς πρόθυμοι να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία στην ανάπτυξη ή την εκμετάλλευση των υλικών? απόφοιτοι σήμερα εργάζονται στη βιομηχανία πρόθυμοι να επεκτείνουν τα προσόντα τους? ή άτομα με άλλα προσόντα που διαθέτουν σημαντική σχετική εμπειρία. MSc στην Aerospace Υλικά Αυτό το μάθημα καλύπτει το πώς να βελτιώσουν και να αναπτύξουν υλικά για εφαρμογές πολιτικής αεροπορίας, συμπεριλαμβανομένων των υλικών για αεροσκάφους, αεροκινητήρας και η αυξημένη χρήση των έξυπνων και λειτουργικών υλικών. Πλέον η ανάπτυξη νέων υλικών, τη βελτίωση των σημερινών υλικών, και την εφαρμογή σε νέες και νέες δομές. Διάρκεια: Ένα χρόνο πλήρους απασχόλησης, δύο με τρία χρόνια με μερική απασχόληση Ποιος είναι; Υπάρχει ανάγκη για τους αποφοίτους της μηχανικής με εξειδικευμένες δεξιότητες για την ανάπτυξη νέων υλικών για τα αεροσκάφη επόμενης γενιάς και το μέλλον της αεροδιαστημικής βιομηχανίας. Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος θα καλύψει τη βελτίωση και την ανάπτυξη των υλικών για εφαρμογές πολιτικής αεροπορίας, συμπεριλαμβανομένων των υλικών για αεροσκάφους, αεροκινητήρας και η αυξημένη... [-]

υπολογιστικών & λογισμικό τεχνικές στον τομέα της μηχανικής μοίρες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Αυτό το μάθημα με το μίγμα του με βάση τις δεξιότητες και συγκεκριμένα υλικά, έχει τη θεμελιώδη στόχο τον εξοπλισμό σας με τις γενικές χέρια-για τις δεξιότητες και up-to-σύγχρονες γνώσεις προσαρμόζεται σε μεγάλη ποικιλία εφαρμογών ότι αυτό διευθύνσεις τομέα. [+]

Υπολογιστικές & Λογισμικό Τεχνικές στα πτυχία των μηχανικών MSc στην Υπολογιστική και Λογισμικού Τεχνικές Μηχανικού - Computer Aided Engineering Computer Aided Engineering (CAE) καλύπτει τη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλες τις δραστηριότητες από το σχεδιασμό μέχρι την κατασκευή του προϊόντος. Είναι στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας των πληροφοριών και των ζωτικής σημασίας για τις οικονομίες σε όλο τον κόσμο. Είναι ένα ζωτικό μέρος της πολλές παγκόσμιες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της αυτοκινητοβιομηχανίας, της αεροδιαστημικής, το πετρέλαιο, την άμυνα, τη χρηματοδότηση και την υγεία. Αυτό το ειδικό επιλογή του MSc Υπολογιστικών και Τεχνικές Λογισμικού στη Μηχανική έχει αναπτυχθεί ώστε να αντικατοπτρίζει την ευρεία εφαρμογή των CAE και να παραδώσει ειδικευμένους μηχανικούς από τα υψηλότερα πρότυπα σε κλάδους που δραστηριοποιούνται στους τομείς της υπολογιστικής και λογισμικού. Ποιος είναι; Κατάλληλο για τους υποψηφίους από ένα ευρύ φάσμα της Μηχανικής και Εφαρμοσμένων μαθηματικών υπόβαθρα, συμπεριλαμβανομένης της αεροναυπηγικής, της αυτοκινητοβιομηχανίας, μηχανολογίας και ηλεκτρολογίας, εκτός από εκείνα με μαθηματικές και υπολογιστικές επιστήμες εκπαίδευσης, οι οποίοι επιθυμούν τόσο να αναπτύξουν και να συμπληρώνει τις υπάρχουσες τους δεξιότητες, που σε αυτές σημαντικούς τομείς. Οι εξειδικευμένες ενότητες που διδάσκονται σχεδιαστεί για να σας παρέχει τις γνώσεις, τις τεχνικές και τις πρακτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη και τη χρήση βασικών CAE λογισμικού λύση σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών ρυθμίσεις προγραμματισμού. MSc στην Υπολογιστική και Τεχνικές Λογισμικού Μηχανικός - Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος και Εικόνας Αυτό το ειδικό επιλογή του MSc Υπολογιστικών και Τεχνικές Λογισμικού στη Μηχανική έχει αναπτυχθεί για να παραδώσει ειδικευμένους μηχανικούς με τα υψηλότερα πρότυπα στον... [-]

χρηματοδότηση βαθμούς

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

Τα μαθήματα αυτά έχουν σχεδιαστεί για πρόσφατους πτυχιούχους με την επιθυμία να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες στον τομέα της διαχείρισης των επενδύσεων ή τη χρηματοδότηση και τη διαχείριση τους πριν αναζητούν την πρώτη επαγγελματική τους ρόλο? και επαγγελματίες οι οποίοι έχουν ήδη εργασιακή εμπειρία σε αυτές τις βιομηχανίες και ψάχνουν να λάβουν τη σταδιοδρομία τους στο επόμενο επίπεδο. [+]

Οικονομικά Βαθμοί MSc στη χρηματοδότηση και τη διαχείριση Το MSc για τα Χρηματοοικονομικά και τη Διοίκηση (MSc) παρέχει μια σταθερή βάση στις αρχές χρηματοδότησης και διαχείρισης, την αυστηρή εκπαίδευση σε σχετικά εργαλεία και τεχνικές και καταδεικνύει πώς να τις εφαρμόσει στην πράξη σε παγκόσμια κλίμακα. ΧΩΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Το MSc μας στη Χρηματοοικονομική και τη Διοίκηση είναι ένα μονοετές πρόγραμμα πλήρους παρακολούθησης που απευθύνεται τόσο σε πτυχιούχους που επιθυμούν να αναπτύξουν τις γνώσεις τους για τη χρηματοδότηση και τη διαχείριση, προτού επιδιώξουν έναν πρώτο επαγγελματικό ρόλο, και για τα άτομα που έχουν ήδη εργασιακή εμπειρία στον τομέα της χρηματοδότησης ή της διαχείρισης Και θέλουν να προχωρήσουν στην καριέρα τους. Το μάθημα διδάσκεται από την ομάδα εμπειρογνωμόνων των πανεπιστημίων, οι οποίοι έχουν εκτεταμένη εμπειρία στη βιομηχανία και συνεργάζονται τακτικά με μεγάλους διεθνείς οργανισμούς χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, πολυεθνικές και κυβερνητικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο. Ποιος είναι; Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για αποφοίτους με την επιθυμία να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στη χρηματοδότηση και τη διαχείριση πριν αναζητούν την πρώτη επαγγελματική τους ρόλο, και οι επαγγελματίες που έχουν ήδη εργασιακή εμπειρία στον τομέα της χρηματοδότησης ή διαχείρισης και θέλει να πάρει τη σταδιοδρομία τους στο επόμενο επίπεδο. Το μάθημα είναι επίσης σχετική με τους ανθρώπους των επιχειρήσεων που θέλουν έναν πραγματικό κόσμο της εκπαίδευσης που παραδίδονται από την σχολή που ασχολούνται ενεργά με τις επιχειρήσεις και τη χρηματοδότηση, καθώς και φιλόδοξα άτομα που επιθυμούν να αναπτύξουν τον εαυτό τους με την ενίσχυση των δεξιοτήτων, των γνώσεων και των ικανοτήτων τους.... [-]

Βίντεο

Why Cranfield University is the best choice for postgraduate study

Cranfield University Student Advice Centre

Επικοινωνία

Cranfield University

Διεύθυνση College Road
MK43 0AL United Kingdom
Ιστοσελίδα http://www.cranfield.ac.uk/
Τηλέφωνο +44 1234 750111

Διεύθυνση Shrivenham Swindon
SN6 8LA
Ιστοσελίδα https://www.cranfield.ac.uk/
Τηλέφωνο