Cranfield University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Cranfield είναι η μεταπτυχιακή ειδικός για την έρευνα και τη διδασκαλία στον τομέα της επιστήμης, της μηχανικής, της τεχνολογίας και της διαχείρισης. Ως ένα από τα πέντε κορυφαία πανεπιστήμια έντασης έρευνας στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχουμε κάνει μια σημαντική διαφορά στον πραγματικό κόσμο και κάνουμε αυτό δουλεύοντας σε συνεργασία με μερικούς από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στον κόσμο.

Cranfield είναι παγκοσμίως ηγετική στη συμβολή της στην παγκόσμια καινοτομία. Με έμφαση στην αεροδιαστημική, γεωργικών προϊόντων διατροφής, της άμυνας και της ασφάλειας, η περιβαλλοντική τεχνολογία, την ηγεσία και τη διαχείριση, οι τομείς των συστημάτων παραγωγής και των μεταφορών, έχουμε αλλάξει ο τρόπος που η κοινωνία σκέφτεται, δουλεύει και μαθαίνει.

Εμείς παράγουν και να μετασχηματίζουν τη γνώση, μεταφράζοντας προς όφελος της κοινωνίας. Οι συνεργάτες μας, από τις πολύ μικρές ΜΜΕ στις μεγαλύτερες blue-chip πολυεθνικές, από τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο για τις ΜΚΟ και φιλανθρωπικά ιδρύματα, μας λένε αυτό είναι ό, τι εκτιμούν για το Cranfield.

Η καινοτομία είναι μέρος του Cranfield της «εταιρικής DNA», εξελίχθηκε πάνω από 60 χρόνια δέσμευση για το θέμα.

Η εργασία μας πληροφορεί πολιτικών για τις κυβερνήσεις και παράγει νέες τεχνολογίες και προϊόντα για τον κόσμο του εμπορίου. Εφιστούμε σε αυτό το pool της έρευνας και παροχής συμβουλών για να παρέχουν στους φοιτητές μας με ένα διακριτικό «πραγματικό κόσμο» μαθησιακό περιβάλλον, που τους επιτρέπει να αναπτυχθούν ως επαγγελματίες και να μεταφέρουν τις νέες γνώσεις τους στην παγκόσμια οικονομία. Αυτό ήταν πάντα το «δρόμο του Cranfield», αλλά ποτέ δεν ήταν πιο σημαντικό από ό, τι στον σημερινό κόσμο.

Τομείς εξειδίκευσης

αεροδιαστημική Γεωργικών προϊόντων διατροφής Άμυνα και Ασφάλεια Ενέργεια και ισχύς Περιβαλλοντική Τεχνολογία Ηγεσία και διαχείριση βιομηχανοποίηση Συστήματα Μεταφορών Νερό

Το Cranfield στοιχεία και αριθμοί

Αριθμούς σπουδαστών

Είμαστε περήφανοι για την διεθνή κουλτούρα μας, καλωσορίζοντας τους φοιτητές από 106 χώρες.

Ο αριθμός των εργαζομένων

Η επιτυχία του Cranfield στηρίζεται στις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητες του προσωπικού μας που είναι το κλειδί για το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα.

οικονομικά

Το εισόδημα μας έχει εξαπλωθεί σε όλη την διδασκαλία, την έρευνα και άλλες δραστηριότητες.

Διδακτικό και Ερευνητικό

Cranfield είναι μια προοδευτική σκέψη ίδρυμα όπου οι εξαιρετικές διδασκαλία και την έρευνα οδηγεί σε κόσμο που αλλάζει λύσεις.

Πανεπιστήμιο κατατάξεις πίνακα κατάταξης

Οι Πανεπιστήμιο πίνακες κατάταξης δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους φοιτητές που εισέρχονται τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και καλύπτει ιδρύματα που προσφέρουν τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό μελέτη.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Έχουμε θέσει ένα φιλόδοξο στόχο για μείωση του αποτυπώματος άνθρακα κατά 50% μέχρι το 2020, η οποία είναι η πιο φιλόδοξο στόχο στο πανεπιστήμιο στον τομέα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η κληρονομιά μας

Το θέμα που διατρέχει 60 χρόνια της ιστορίας του Cranfield είναι μια δέσμευση και το πάθος για την εφαρμοσμένη έρευνα, η οποία κάνει τη διαφορά στον κόσμο στους τομείς της επιστήμης, της τεχνολογίας και της διαχείρισης. Ο πρόδρομος του Πανεπιστημίου Cranfield ήταν η Του College of Aeronautics, Που δημιουργήθηκε το 1946 και εδρεύει στο σταθμό RAF στο Cranfield, Bedfordshire. Μέσα από τη δεκαετία του 1950 και του 1960, η ανάπτυξη πολλών πτυχών της έρευνας και του σχεδιασμού του αεροσκάφους οδήγησε σε σημαντική ανάπτυξη και διαφοροποίηση σε άλλες τεχνολογίες και στην κατασκευή και διαχείριση.

Το 1969, το College of Aeronautics έγινε Το Cranfield Institute of Technology ενσωματωθεί με βασιλικό διάταγμα με πλήρεις εξουσίες απονομής πτυχίων, και νέα τμήματα δημιουργήθηκαν για να καλύψει το έργο στις νέες θεματικές περιοχές, όπως η Cranfield School of Management.

Τα τελευταία τριάντα χρόνια έχουν δει περαιτέρω ουσιαστική πρόοδο, συμπεριλαμβανομένης μια ακαδημαϊκή συνεργασία με την Ακαδημία Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, στο Shrivenham στο Wiltshire. Το αποτέλεσμα είναι, ότι το Cranfield έχει αυξηθεί για να γίνει το μεγαλύτερο κέντρο στην Ευρώπη για την εφαρμοσμένη έρευνα, την ανάπτυξη και το σχεδιασμό.

Βραβεία και βαθμολογίες του Cranfield

Λήψη βραβεία

Οι οργανώσεις σε όλο τον κόσμο έχουν αναγνωρίσει υπεροχή του Cranfield στη διδασκαλία και την έρευνα. Αναγνωρίσεις κυμαίνονται από εκείνα που μας δόθηκαν από το Royal Επέτειος Εμπιστοσύνη το οποίο επιβραβεύει τις Βραβείο επέτειο της Βασίλισσας για Ανώτερης και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Με εκείνες που γίνονται σε μεμονωμένα μέλη του προσωπικού και των υπηρεσιών.

Καθώς και βραβεία και επαίνους, είμαστε επίσης αναγνωρίζονται μέσω της έρευνας κατάταξη, όπως το Πλαίσιο για την Έρευνα Αριστείας (REF), η οποία, το 2014, εκτιμάται ότι το 81% της έρευνας στο Πανεπιστήμιο Cranfield είναι παγκοσμίως ηγετική ή διεθνώς εξαιρετική.

Πίνακες Λιγκ

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πίνακες πανεπιστημιακό πρωτάθλημα, που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους φοιτητές που εισέρχονται τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, κάλυψη ιδρύματα που προσφέρουν τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό μελέτη. Καθώς δεν έχουμε προπτυχιακά προγράμματα και είναι εξ ολοκλήρου μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Cranfield συχνά δεν περιλαμβάνεται στον πίνακα κατάταξης κατάταξη. Οι επιχειρηματικές σχολές κατατάσσονται διαφορετικά και το σχολείο των επιχειρήσεων μας εκτελεί με συνέπεια και στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων κατάταξη.

Δίνοντας τα βραβεία

Σας παρουσιάζουμε τα βραβεία στους οργανισμούς σε ορισμένες από τις περιοχές στις οποίες ειδικευόμαστε. Αυτά τα εξωτερικά βραβεία περιλαμβάνουν την καλύτερη Εργοστάσιο βραβεία που φέρνουν σε επαφή τους καλύτερους κατασκευαστές της χώρας να ανταλλάσσουν βέλτιστες πρακτικές και να γιορτάσουμε τα επιτεύγματα τους, και τα οποία βοηθούν να εξασφαλιστεί η μεταποιητική βιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκεται στην αιχμή.

Κάθε χρόνο έχουμε επίσης αναγνωρίζουν την αριστεία σε σώμα των φοιτητών μας, μέσα από μια ποικιλία από βραβεία απονέμονται σε τελετές αποφοίτησης μας.

Κρίνοντας βραβεία

Το διαμέτρημα και την τεχνογνωσία του προσωπικού μας σημαίνει ότι καλούνται συχνά να είναι μέλη των εξωτερικών πάνελ κρίνουμε για τα βραβεία της βιομηχανίας που σχετίζονται δοθούν σε άλλους, σε αναγνώριση της επιχειρηματικής επιτυχίας τους.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

βαθμούς σχεδιασμός

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Τα μαθήματα αυτά είναι κατάλληλα για τους πτυχιούχους από διάφορους επιστημονικούς κλάδους οι οποίοι αναγνωρίζουν τη σημασία του πόσο δημιουργικοί πρακτικών και η διαδικασία μπορεί να βελτιώσει την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών. [+]

MDEs στην Καινοτομία και δημιουργικότητα στη Βιομηχανία

Cranfield Campus Στο σημερινό ανταγωνιστικό κόσμο, η επιχειρηματική επιτυχία εξαρτάται όλο και περισσότερο από την ικανότητα καινοτομίας. Οι επιχειρηματικοί ηγέτες έχουν ήδη αναγνωρίζοντας τη σημασία πόσο δημιουργικοί πρακτική και διαδικασία μπορεί να βελτιώσει την ανάπτυξη και το σχεδιασμό προϊόντων και υπηρεσιών σκέψης στη διαμόρφωση της επιχειρηματικής στρατηγικής.... [-]


Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Agrifood Degrees

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

[+]

Το μάθημα ασχολείται με μια θεμελιώδη πρόκληση της τεράστιας σημασίας που εμείς σήμερα αντιμετωπίζουμε όλοι? στην ουσία, τα πολλά προβλήματα της σίτισης ενός ταχέως αυξανόμενου παγκόσμιου πληθυσμού στο μέλλον, δεδομένου πεπερασμένους πόρους, πρόσθεσε αβεβαιότητες όπως οι επιπτώσεις της αλλαγής του κλίματος, και μια γενική παραδοχή ότι οι τρέχουσες μέθοδοι μας για την παραγωγή τροφίμων δεν είναι κατάλληλα για τον σκοπό. Αλλά κάνει κάτι περισσότερο από απλώς περιγράφει την πρόκληση - θέτει για συνενώνουν τα διάφορα θέματα που θα μπορούσε να παρουσιάσει ρεαλιστικές και πρακτικές απαντήσεις. Ως εκ τούτου, έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις επείγουσες βιομηχανία, θεσμικές και τις ανάγκες της κυβέρνησης για τα άτομα που μπορούν να ανταποκριθούν στις πολύπλοκες, πολυ-παραγοντικό ζητήματα της παγκόσμιας παραγωγής τροφής στο μέλλον.... [-]


Msc στα στελέχη της διοίκησης, της ηγεσίας και των επιχειρηματικών δεξιοτήτων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 11 - 60 μήνες August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Swindon Cranfield +2 περισσότερα

Τα μαθήματα επικεντρώνονται στην ευρύτερη Άμυνας κοινότητας και προσελκύει πολιτικών και στρατιωτικών μαθητές από το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο. [+]

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση, ηγεσία και επιχειρηματικές δεξιότητες MSc in Management Απόκτηση Άμυνας

Πανεπιστήμιο Cranfield στο Shrivenham Είτε συμμετέχετε στη δημιουργία ή τη διαχείριση απαιτήσεων ικανότητας? που ασχολούνται με προμήθειες, εμπορικές ή συμβατικές δραστηριότητες · ή αναπτύσσοντας και εφαρμόζοντας λύσεις υποστήριξης, το μάθημα αυτό θα προσφέρει τις βασικές γνώσεις και θα αναπτύξει τις δεξιότητες κριτικής σκέψης που απαιτούνται για την αποτελεσματική διαχείριση της απόκτησης της άμυνας. Διάρκεια: Μέχρι 5 έτη με μερική απασχόληση Ποιος είναι για; Το μάθημα επικεντρώνεται στην ευρύτερη κοινότητα της Άμυνας και προσελκύει πολιτικούς και στρατιωτικούς φοιτητές από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα παγκοσμίως. Εξυπηρετούν αξιωματικών του στρατού και του Υπουργείου Άμυνας των δημοσίων υπαλλήλων θα είναι καλά προετοιμασμένοι για μια σειρά από ρόλους, συμπεριλαμβανομένων: της ηγεσίας των στρατηγικών αλλαγών? ηγετική ομάδα και τη διαχείριση του έργου? εμπορικές και τη διαχείριση των συμβάσεων? διαχείριση των πόρων και τον έλεγχο του προγράμματος? διαχείρισης της μηχανικής? διαχείριση ικανότητα? και η διαχείριση της ολοκληρωμένης υποστήριξης και της εφοδιαστικής αλυσίδας επιχειρήσεις εφοδιαστικής. Μαθητές από την αμυντική βιομηχανία, εμπορικές οργανώσεις, ερευνητικοί οργανισμοί και άλλες κρατικές υπηρεσίες θα πρέπει επίσης να αποκτήσουν μια πιο λεπτομερή γνώση του πώς Άμυνας προμηθειών και μέσα από τα έργα υποστήριξης της ζωής και να είναι σε θέση να προωθήσει τις επιχειρήσεις και την προσωπική σταδιοδρομία τους συμφέροντα αναλόγως.... [-]


Resilience, Counter Terrorism and Organised Crime Degrees

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 11 - 60 μήνες August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Swindon Cranfield +2 περισσότερα

Ανθεκτικότητα, καταπολέμηση της τρομοκρατίας και του πτυχίου οργανωμένου εγκλήματος, για ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών εμπειριών με μοναδικές εγκαταστάσεις που δεν διατίθενται σε κανένα άλλο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο. [+]

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Δικαιοσύνη

MSc στην ψηφιακή ιατροδικαστική

Διάρκεια: 3 έτη Μερικής απασχόλησης

Για ποιόν είναι?

Αυτό το PgCert έχει σχεδιαστεί για αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και για επιστήμονες και τεχνικούς αξιωματικούς σε κυβερνητικά αμυντικά ιδρύματα και στην αμυντική βιομηχανία.... [-]


ασφάλειας και ατυχημάτων βαθμούς έρευνα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 5 χρόνια August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Έχουμε ένα κέντρο αριστείας στον τομέα της διερεύνησης ατυχημάτων για σχεδόν 40 χρόνια. Τα μαθήματα αυτά θα σας δώσει μια ακαδημαϊκά αναγνωρισμένο, υψηλού επιπέδου προσόντα. Το ευρύ φάσμα των δεξιοτήτων και γνώσεων που αντιπροσωπεύεται από τους μαθητές σε αυτά τα μαθήματα παρέχουν ένα μαθησιακό περιβάλλον μοναδικό για εδώ. [+]

Ασφάλεια και βαθμοί έρευνας ατυχημάτων MSc στην Ασφάλεια και ανθρώπινοι παράγοντες στην αεροπορία

Cranfield Campus

Η ζήτηση για τον ανθρώπινο παράγοντα και την τεχνογνωσία ασφάλειας συνεχίζει να αναπτύσσεται μέσα αεροπορίας, καθώς και άλλα κρίσιμα για την ασφάλεια βιομηχανίες.

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τη βιομηχανία με εξοπλισμένη αποφοίτους που μπορεί να κάνει μια πραγματική και διαρκή βελτίωση των επιδόσεων και της ασφάλειας μέσω της εφαρμογής των δεξιοτήτων και γνώσεων που αντλήθηκαν μέσω ενός συνδυασμού διαλέξεις και πρακτικές ασκήσεις.... [-]


αυτοκινητοβιομηχανία της μηχανικής και της τεχνολογίας βαθμούς

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

Αυτά τα μαθήματα έχουν αναπτυχθεί για να παρέχει τη βιομηχανία με υψηλή μηχανικούς διαμετρήματος που είναι εξοπλισμένα με τις απαραίτητες δεξιότητες για την προώθηση της τεχνολογίας των οχημάτων για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του μέλλοντος. [+]

Αυτοκινητοβιομηχανία και Τεχνολογία MSc στην αυτοκινητοβιομηχανία

Ιδρύθηκε πάνω από 50 χρόνια με εξαιρετική βιομηχανικές συνδέσεις και ένα εξαιρετικό ρεκόρ για την απασχόληση των αποφοίτων του, αυτό το μάθημα έχει αναπτυχθεί για να παρέχει τη βιομηχανία με υψηλή μηχανικούς διαμετρήματος που είναι εξοπλισμένα με τις απαραίτητες δεξιότητες για την προώθηση της τεχνολογίας των οχημάτων για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του μελλοντικός.... [-]


Βαθμοί νερού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Οι ισχυροί σύνδεσμοι μας καθιστούν τα μαθήματά μας ιδιαίτερα κατάλληλα για όσους επιθυμούν να εργαστούν στη βιομηχανία ύδρευσης, στην κυβέρνηση ή στην περιβαλλοντική και τεχνική συμβουλευτική και σε ένα ευρύ φάσμα ρόλων, συμπεριλαμβανομένης της ποιότητας των υδάτων, των υδάτινων πόρων, των υδάτινων οικοτόπων και της άγριας πανίδας, . [+]

Βαθμοί νερούMSc στο νερό και την υγιεινή για την ανάπτυξη

Πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι στον αναπτυσσόμενο κόσμο παραμένουν χωρίς πρόσβαση στο πόσιμο νερό και πάνω από το διπλάσιο αυτού του αριθμού εξακολουθεί να μην υπάρχει πρόσβαση σε βασική υγιεινή. Μελετήστε το σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη διαχείριση έργων υδροδότησης και αποχέτευσης σε όλο τον κόσμο.

Για ποιόν είναι? Αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για αποφοίτους που επιθυμούν να προχωρήσουν την καριέρα τους στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη διαχείριση έργων βιώσιμης υδροδότησης και αποχέτευσης σε χώρες χαμηλού εισοδήματος. Το μάθημα περιλαμβάνει εκτιμημένες ενότητες, ομαδικά προγράμματα και μεμονωμένο έργο. Οι ενότητες περιλαμβάνουν διαλέξεις και σεμινάρια με έμφαση στην ανάλυση πραγματικών προβλημάτων, με πρακτική εργασία στο χώρο για την ενίσχυση της μάθησης.... [-]


βαθμούς διαχείρισης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 - 13 μήνες September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

Αν είστε ένας φιλόδοξος απόφοιτος ή επαγγελματίας με ένα πάθος για την δουλειά νωρίς την καριέρα και φιλοδοξούν να πάρετε τη σταδιοδρομία σας στο επόμενο επίπεδο, τα μαθήματα αυτά είναι για σας. [+]

MSc in Management

Το Cranfield Management MSc κατατάσσεται στην 1η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο και 7ος στον κόσμο από το The Economist WhichMBA; Masters in Management 2017 κατάταξη. Αυτό το μάθημα θα σας εξοπλίσει με τις γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε πολύπλοκες επιχειρησιακές προκλήσεις και να σας προετοιμάσουμε για απαιτητικούς διαχειριστικούς ρόλους στο μέλλον. Περιλαμβάνει ένα διακριτικό μείγμα της θεωρίας με την πρακτική εφαρμογή μέσω άκρως βιωματική προσομοιώσεις, παροχής συμβουλών, διαγωνισμούς και εργασίες του έργου. Θα σας προσφέρει επίσης την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία σε μια κορυφαία εταιρεία κατά τη διάρκεια τριών μηνών, τα έξοδα πληρωμένα, ΕΝΤΟΣ έργο οικοτροφείο της εταιρείας.... [-]


βαθμούς εφοδιαστικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για πρόσφατους πτυχιούχους με ένα καλό πτυχίο που θέλουν μια ευρεία κατανόηση των logistics και διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας και επιθυμούν να προετοιμαστούν για μια πρώτη επαγγελματική ρόλο και τη μελλοντική καριέρα στο χώρο. Είναι επίσης κατάλληλο για την εφοδιαστική και τους επαγγελματίες της εφοδιαστικής αλυσίδας στα πρώτα στάδια της σταδιοδρομίας τους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους και να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο επαγγελματικά. [+]

MSc στη Διοίκηση και Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Η πρώτη στις ΗΠΑ και η 11η θέση παγκοσμίως στην ετήσια έρευνα 2016 για το Πανεπιστήμιο Supply Chain Management παγκοσμίως και το 2ο στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική στην ετήσια έρευνα 2016 για τη Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, για την παροχή στους νέους στον τομέα αυτό τις δεξιότητες και το μείγμα της εμπειρογνωμοσύνης που απαιτείται για την ανάπτυξη ως ηγέτες αλυσίδας εφοδιασμού του μέλλοντος. Το MSc για την εφοδιαστική και την εφοδιαστική αλυσίδα Cranfield γιορτάζει τη 35η επέτειό του φέτος. Το μάθημα θα σας δώσει την εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζεστε για να προωθήσουν την καριέρα σας ως logistics και της εφοδιαστικής αλυσίδας επαγγελματική. Έχει σχεδιαστεί από κοινού με ανώτερους εφοδιαστική και οι επαγγελματίες της εφοδιαστικής αλυσίδας και παραδίδεται με μεγαλύτερη ειδικός εφοδιαστικής της Ευρώπης και της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας σχολή. Το Cranfield MSc in Logistics και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας είναι ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης ενός έτους που αρχίζει τον Σεπτέμβριο κάθε έτους. Το μάθημα αναπτύσσει τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στην εφοδιαστική και σας διδάσκει πώς να τις εφαρμόσουν μέσω: συζήτηση των διεθνών περιπτωσιολογικές μελέτες, που επισκέπτονται τα γεγονότα ηχείο? ένα παγκόσμιο παιχνίδι προσομοίωσης της εφοδιαστικής αλυσίδας, και η επιλογή να ολοκληρωθεί ένα έργο που βασίζεται εταιρεία. Το MSc μας Logistics and Supply Chain Management είναι διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Logistics and Transport και το Chartered Institute of Purchasing and Supply. Με την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, θα είστε επιλέξιμοι για πλήρη συμμετοχή στα δύο... [-]


Βιομηχανικά συστήματα και βαθμοί διαχείρισης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Αυτά τα μαθήματα είναι κατάλληλα για αποφοίτους με την επιστήμη, τη μηχανική, την πληροφορική ή τα σχετικά πτυχία που επιθυμούν να αναπτύξουν σταδιοδρομία στη βιομηχανία ή σε συναφείς βιομηχανίες ή ακαδημαϊκούς κύκλους. ή οι απόφοιτοι που εργάζονται επί του παρόντος στη βιομηχανία πρόθυμοι να επεκτείνουν τα προσόντα τους ή να επιδιώξουν μια αλλαγή σταδιοδρομίας. ή άτομα με άλλα προσόντα που διαθέτουν σημαντική σχετική πείρα. [+]

Βιομηχανικά συστήματα και βαθμοί διαχείρισηςMSc στην αεροδιαστημική βιομηχανία

Οι εξειδικευμένες δεξιότητες των συστημάτων αεροδιαστημικής παραγωγής είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση της παραγωγικότητας. Θα αποκτήσετε την επιδιωκόμενη ικανότητα διαχείρισης μεγάλων προγραμμάτων βελτίωσης στην αεροδιαστημική βιομηχανία μεταποίησης ή θα προωθήσετε παρέμβαση που θα βελτιώσει την απόδοση των επιχειρήσεων τους.... [-]


διεθνή βαθμούς ασφαλείας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Swindon Cranfield +1 περισσότερα

Τα μαθήματα αυτά έχουν σχεδιαστεί για τους συμμετέχοντες να είναι σε θέση να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν σχέδια στρατηγικό τομέα της ασφάλειας και να αναλύει, να επικοινωνούν και να αξιολογήσουν τις ευρύτερες επιπτώσεις για συναφείς τομείς μέσα στο κράτος και περιφερειακών πλαισίων και να μελετήσει ορισμένα από τα πιο πιεστικά ζητήματα της παγκόσμιας πολιτικής, όπως τα αίτια της τον πόλεμο και την ειρήνη, τις πιέσεις και τις ευκαιρίες της παγκοσμιοποίησης, οι απειλές που προέρχονται από την τρομοκρατία, και τα προβλήματα της παγκόσμιας φτώχειας και της αδικίας. [+]

Πτυχία Διεθνούς Ασφάλειας MSc στη Διεθνή Άμυνα και την Ασφάλεια

Το μάθημα αυτό θεωρεί μερικά από τα πιο πιεστικά ζητήματα της παγκόσμιας πολιτικής, όπως οι αιτίες του πολέμου και της ειρήνης, τις πιέσεις και τις ευκαιρίες της παγκοσμιοποίησης, των απειλών που προέρχονται από την τρομοκρατία, καθώς και τα προβλήματα της παγκόσμιας φτώχειας και της αδικίας.

Διάρκεια: 1 χρόνος πλήρους απασχόλησης... [-]


εγκληματολογική επιστήμη βαθμούς

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 11 - 60 μήνες August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Swindon Cranfield +2 περισσότερα

Τα μαθήματα προσφέρουν στους φοιτητές ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών εμπειριών με μοναδικές εγκαταστάσεις που διαθέτει κανένα άλλο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο. [+]

Δικαστικές Επιστήμες MSc στην ιατροδικαστική Αρχαιολογίας και Ανθρωπολογίας

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με την κατανόηση του τρόπου με τον παραδοσιακό και προηγμένες τεχνικές από την αρχαιολογία και τη φυσική ανθρωπολογία μπορεί να εφαρμοστεί στην ιατροδικαστική πλαίσιο.

Διάρκεια: 11 μήνες πλήρους απασχόλησης, έως 3 έτη με μερική απασχόληση

Για ποιόν είναι? Το μάθημα προσφέρει στους φοιτητές ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών εμπειριών με μοναδικές εγκαταστάσεις που δεν διατίθενται σε κανένα άλλο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το μάθημα είναι πολύ πρακτικό και hands-on, με στόχο την παραγωγή ιατροδικαστών με ένα ισχυρό υπόβαθρο για να εισάγετε στη συνέχεια το πεδίο και να είναι σε θέση να δώσει εμπειρογνώμονα μαρτυρικών καταθέσεων σε μια κατάσταση αίθουσα του δικαστηρίου και αλλού. Οι φοιτητές προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα των υποβάθρων, συνήθως με την επιστήμη ή εγκληματολογίας πρώτου βαθμού. Πολλοί φοιτητές έρχονται από το εξωτερικό, κυρίως στην Ευρώπη, την Αφρική και τη Βόρεια Αμερική.... [-]


εκτελεστικό Logistics και το βαθμό της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια January 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

Αυτό το μάθημα Executive μερικής απασχόλησης προσφέρει την ευκαιρία να σπουδάσετε για ένα διεθνώς αναγνωρισμένο δίπλωμα πλοίαρχος, προσφέροντας ταυτόχρονα τις τελευταίες ακαδημαϊκές γνώσεις και τις βέλτιστες πρακτικές της βιομηχανίας πίσω στον δικό σας οργανισμό. Έχει σχεδιαστεί από κοινού με ανώτερους επαγγελματίες της εφοδιαστικής αλυσίδας και παραδίδεται με μεγαλύτερη ειδικός εφοδιαστικής της Ευρώπης και της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας σχολή. [+]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Executive)

Το μεταπτυχιακό μας MSc στη Διαχείριση Logistics και Supply Chain Management έχει αναπτυχθεί για έμπειρους επαγγελματίες που αναζητούν να σπουδάσουν ενώ εργάζονται στον τομέα της Logistics και της διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού. Αυτό το διετές πρόγραμμα μερικής απασχόλησης σας προσφέρει την ευκαιρία να σπουδάσετε για ένα διεθνώς αναγνωρισμένο δίπλωμα πλοίαρχος, προσφέροντας παράλληλα πραγματική αξία στον οργανισμό σας.... [-]


εκτελεστικό βαθμούς

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Swindon

Για όσους αναγνωρίζουν το δυναμικό για μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα, Cranfield προσφέρει την ιδανική ισορροπία των ακαδημαϊκών σπουδών και πρακτικής εμπειρίας. [+]

Executive Πτυχία MSc στην Επιχειρησιακή Αριστεία

Cranfield Campus / Εξωτερικές

Ένας κόσμος-που οδηγεί πρόγραμμα που αναπτύχθηκε από το Cranfield μέσα από μια μοναδική συνεργασία με την Rolls-Royce και το Ινστιτούτο Βιομηχανία στο Πανεπιστήμιο του Cambridge. Σχεδιασμένο για τους επαγγελματίες του κλάδου να ταιριάζει γύρω από απαιτητικές καριέρες, το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξουν τις δεξιότητες για να οδηγήσει την αλλαγή στην επιχείρηση.... [-]


Ενέργεια και βαθμοί ισχύος

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Με αυτά τα μαθήματα οι απόφοιτοι μας μπορούν να αναμένουν να είναι σε ζήτηση παγκοσμίως ως ειδικοί μηχανικοί δομικών και υλικών, στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, και εφαρμογές ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. [+]

Ενέργεια και βαθμοί ισχύοςMSc στην Υπεράκτια Μηχανική

(υπόκεινται στην έγκριση του Πανεπιστημίου)

Η υπεράκτια μηχανική είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη πειθαρχία. Εκτός από την παραδοσιακή του σημασία για το πετρέλαιο

Διάρκεια: Ένα έτος πλήρους απασχόλησης, δύο-τριών ετών με μερική απασχόληση

Για ποιόν είναι?

Αυτό το μάθημα είναι κατάλληλο για μηχανικούς, μαθητές ή πτυχιούχους επιστήμης που επιθυμούν να ειδικευτούν στην Offshore Engineering. Αναπτύσσει επαγγελματίες μηχανικούς και επιστήμονες με τις πολυεπιστημονικές δεξιότητες και την ικανότητα να αναλύουν τρέχοντα και μελλοντικά υπεράκτια ενεργειακά προβλήματα μηχανικής.... [-]


ηλεκτρονικού πολέμου, πληροφοριών και κυβερνητικών πτυχίων Msc / Pgcert

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 11 - 60 μήνες August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Swindon Cranfield +2 περισσότερα

Τα μαθήματα καλύπτουν μια ποικιλία θεμάτων που σχετίζονται με στρατιωτικά συστήματα, στρατιωτικές επικοινωνίες, στρατιωτικά ηλεκτρονικά συστήματα, με στόχο την ανάπτυξη επαγγελματίες οι οποίοι μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά και να εκμεταλλευτεί τις απειλές και τις ευκαιρίες του κυβερνοχώρου σε οργανωτικό επίπεδο. [+]

Ηλεκτρονικός πόλεμος, πληροφορίες και κυβερνητικοί τίτλοι Βεβαίωση μετεκπαίδευσης στον αισθητήρα Ηλεκτρονικού Πολέμου

Αυτό Βεβαίωση μετεκπαίδευσης καλύπτει μια επιλογή από Ηλεκτρονικού Πολέμου θέματα που σχετίζονται με στρατιωτικά συστήματα, που καλύπτουν τις προδιαγραφές, την ανάλυση, την ανάπτυξη, την προμήθεια, και την τεχνική διαχείριση των στρατιωτικών ραντάρ, ηλεκτρο-οπτικών και συστημάτων αισθητήρα υπερύθρων.... [-]


μηχανική, την κατασκευή και την τεχνολογία βαθμούς

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 11 - 60 μήνες August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Swindon +1 περισσότερα

Τα μαθήματα προσφέρουν προηγμένο ακαδημαϊκό υπόβαθρο είναι απαραίτητο για τους μαθητές να συμβάλει αποτελεσματικά στην τεχνική απαιτητικά έργα στους τομείς της Μηχανικής, της Μεταποίησης και Τεχνολογίας. [+]

Μηχανική, την κατασκευή και Τεχνολογίας Πτυχία

Πανεπιστήμιο Cranfield στο Shrivenham

MSc στις Στρατιωτικές Τεχνολογίας Οχημάτων

Αυτό το μάθημα παρέχει εκπαίδευση και κατάρτιση σε στρατιωτικά συστήματα του οχήματος, προσφέροντας στους φοιτητές την κατανόηση των τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται στην προδιαγραφή, το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την αξιολόγηση των οπλικών συστημάτων και στρατιωτικά οχήματα. Και οι δύο τεθωρακισμένα και υποστήριξη οχήματα που καλύπτονται από το μάθημα. ... [-]


Περιβάλλον Πτυχίο MSc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Τα μαθήματα αυτά παρέχουν στους φοιτητές τις απαραίτητες γνώσεις και κατανόηση των περιβαλλοντικών θεμάτων και των πολιτικών καθώς επηρεάζουν τους δημόσιους, ιδιωτικούς και εθελοντικούς τομείς, καθώς και την κατανόηση της σύνθετης σχέσης μεταξύ των περιβαλλοντικών θεμάτων και των επιπτώσεων της οικονομικής απόφασης κατασκευή [+]

Περιβαλλοντικοί βαθμοίMSc στην περιβαλλοντική μηχανική

Campus Cranfield Υπάρχει αυξανόμενη ανάγκη περιβαλλοντικών μηχανικών που κατανοούν τις τεχνολογίες για τον έλεγχο της ρύπανσης και τις εμπορικές ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις. Αυτό το μάθημα εξοπλίζει τους μαθητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να λύσει ένα ευρύ φάσμα περιβαλλοντικών προκλήσεων μηχανικής.

Διάρκεια: Ένα έτος πλήρους απασχόλησης, δύο-τριών ετών με μερική απασχόληση... [-]


προηγμένες βαθμούς μηχανοκίνητου αθλητισμού μηχανικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

Motorsport είναι ένα απαιτητικό κόσμο που απαιτεί απόλυτη δέσμευση από τους μηχανικούς του. Χωρίς τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους, οι ομάδες δεν παίρνουν καν να αγωνιστεί. Αυτό το MSc θα ακονίσετε τις δεξιότητες και την εμπειρία σας σε σχέση με το μηχανοκίνητο αθλητισμό και τεχνολογία υψηλής απόδοσης μέσα από μια αυστηρή συνδυασμός της διδασκαλίας και των συγγενικών του μηχανοκίνητου αθλητισμού εργασίες του έργου. [+]

Σύνθετη Motorsport Μηχανικών Πτυχία MSc in Advanced Engineering Motorsport

Motorsport είναι ένα απαιτητικό κόσμο που απαιτεί απόλυτη δέσμευση από τους μηχανικούς του. Χωρίς τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους, οι ομάδες δεν παίρνουν καν να αγωνιστεί. Αυτό το MSc θα ακονίσετε τις δεξιότητες και την εμπειρία σας σε σχέση με το μηχανοκίνητο αθλητισμό και τεχνολογία υψηλής απόδοσης μέσα από μια αυστηρή συνδυασμός της διδασκαλίας και των συγγενικών του μηχανοκίνητου αθλητισμού εργασίες του έργου.... [-]


πτυχία αερομεταφορών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Τα μαθήματα αυτά είναι κατάλληλα για τους μαθητές με ένα πτυχίο στην αεροναυτική εφαρμοσμένη μηχανική, την οικονομία, τις μελέτες των επιχειρήσεων και τη γεωγραφία ή τα άτομα με αποδεδειγμένη εμπειρία στον κλάδο των αερομεταφορών. [+]

Πτυχία αεροπορικών μεταφορών MSc στη Διαχείριση Αεροπορικών Μεταφορών

Cranfield Campus

Στο σημερινό ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον των αεροπορικών μεταφορών η βιομηχανία απαιτεί πρόσβαση σε προηγμένες και ολοκληρωμένες γνώσεις, σε συνδυασμό με μια εις βάθος κατανόηση των αναγκών του.

Σχεδιασμένο για να σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες που απαιτούνται για να ακολουθήσει μια επιτυχημένη καριέρα σε διάφορους τομείς του κλάδου των αεροπορικών μεταφορών, συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών εταιρειών, οι εταιρείες αεροδρόμιο και αρχές, οι υπηρεσίες πολιτικής αεροπορίας, συμβούλων των αεροπορικών μεταφορών και των αεροδιαστημικών εταιρειών. Ισχυρούς δεσμούς βιομηχανίας και την επιτυχία στην τοποθέτηση των αποφοίτων σε αυτόν τον τομέα για πάνω από 50 χρόνια.... [-]


πτυχία πλοίαρχος αεροδιαστημικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 10 - 60 μήνες August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Τα μαθήματα αυτά είναι κατάλληλο εάν έχετε ένα ενδιαφέρον για την αεροδυναμική σχεδίαση, έλεγχο ροής, μέτρηση ροής, δυναμική πτήσης και ελέγχου πτήσης. [+]

Πτυχία Aerospace Προ-Masters Μηχανικών

Cranfield Campus

Αυτό το ειδικό μάθημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα σκαλοπάτι για μια συναρπαστική καριέρα στον τομέα της μηχανικής και θα σας προετοιμάσει αν δεν πληρούν τις προ-απαιτούμενες προϋποθέσεις εισόδου για πολλά από τα μαθήματα MSc μας. Πρόκειται για ένα εντατικό, με πλήρη απασχόληση μάθημα παραδίδεται μέσω ενός συνδυασμού διαλέξεις, πρακτικές εργαστηριακές ασκήσεις και ασκήσεις σχεδιασμού, πάνω από 10 μήνες.... [-]


πτυχίο μάρκετινγκ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

Αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει τις εξειδικευμένες δεξιότητες και τις γνώσεις για να γίνει ένα επιτυχημένο μάρκετινγκ ηγέτης του μέλλοντος. Θα αποκτήσουν μια σε βάθος κατανόηση των περιοχών συμπεριλαμβανομένης της στρατηγικής μάρκετινγκ, ψηφιακό μάρκετινγκ, branding, ανακοινώσεις, συμβουλευτικές υπηρεσίες marketing, CRM, διαχείριση λογαριασμού κλειδί, έρευνα αγοράς, omnichannel μάρκετινγκ και μεγάλη analytics μάρκετινγκ δεδομένων. [+]

MSc στο στρατηγικό μάρκετινγκ

Το Στρατηγικό Μάρκετινγκ MSc έχει σχεδιαστεί με ανώτερους επαγγελματίες μάρκετινγκ για να σας εξασφαλίσει την απόκτηση γνώσης και δεξιοτήτων αιχμής στο στρατηγικό μάρκετινγκ. Το πρόγραμμα είναι ένα πιστοποιημένο πτυχίο βαθμίδας πιστοποιημένο από το Ινστιτούτο Μάρκετινγκ (CIM), που σας επιτρέπει να επιτύχετε τα επαγγελματικά προσόντα και τα βραβεία του CIM μαζί με το πτυχίο Cranfield. Θα σας δώσει τις εξειδικευμένες δεξιότητες και γνώσεις για να γίνει επιτυχημένος ηγέτης μάρκετινγκ στο μέλλον.... [-]


την τεχνολογία κατασκευής και τους βαθμούς υλικών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 5 χρόνια August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Τα μαθήματα αυτά είναι κατάλληλο για αποφοίτους με την επιστήμη, εφαρμοσμένη επιστήμη, τη μηχανική ή συναφείς βαθμούς πρόθυμοι να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία στον τομέα της μεταποίησης, της τεχνολογίας και των υλικών [+]

Βιομηχανία Τεχνολογία και Πτυχία Υλικά MSc in Advanced Materials

Αυτό το μάθημα παρέχει μια βασική κατανόηση των ιδιοτήτων των υλικών », η επεξεργασία και με βάση τον υπολογιστή διαδικασίες σχεδιασμού τους, τα οποία είναι απαραίτητα για την εμπορευματοποίηση του προϊόντος από το στάδιο της ιδέας. Περιλαμβάνει επίσης την ανάπτυξη νέων υλικών και τη βελτίωση και την εφαρμογή της τρέχουσας υλικών σε νέα και νέες δομές.... [-]


υπολογιστικών & λογισμικό τεχνικές στον τομέα της μηχανικής μοίρες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Αυτό το μάθημα με το μίγμα του με βάση τις δεξιότητες και συγκεκριμένα υλικά, έχει τη θεμελιώδη στόχο τον εξοπλισμό σας με τις γενικές χέρια-για τις δεξιότητες και up-to-σύγχρονες γνώσεις προσαρμόζεται σε μεγάλη ποικιλία εφαρμογών ότι αυτό διευθύνσεις τομέα. [+]

Υπολογιστικές & Τεχνικές Λογισμικού σε Μηχανικούς MSc στην Υπολογιστική και Λογισμικού Τεχνικές Μηχανικού - Computer Aided Engineering

Computer Aided Engineering (CAE) καλύπτει τη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλες τις δραστηριότητες από το σχεδιασμό μέχρι την κατασκευή του προϊόντος. Είναι στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας των πληροφοριών και των ζωτικής σημασίας για τις οικονομίες σε όλο τον κόσμο. Είναι ένα ζωτικό μέρος της πολλές παγκόσμιες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της αυτοκινητοβιομηχανίας, της αεροδιαστημικής, το πετρέλαιο, την άμυνα, τη χρηματοδότηση και την υγεία.... [-]


χρηματοδότηση βαθμούς

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

Τα μαθήματα αυτά έχουν σχεδιαστεί για πρόσφατους πτυχιούχους με την επιθυμία να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες στον τομέα της διαχείρισης των επενδύσεων ή τη χρηματοδότηση και τη διαχείριση τους πριν αναζητούν την πρώτη επαγγελματική τους ρόλο? και επαγγελματίες οι οποίοι έχουν ήδη εργασιακή εμπειρία σε αυτές τις βιομηχανίες και ψάχνουν να λάβουν τη σταδιοδρομία τους στο επόμενο επίπεδο. [+]

MSc στη χρηματοδότηση και τη διαχείριση

Το MSc για τα Χρηματοοικονομικά και τη Διοίκηση (MSc) παρέχει μια σταθερή βάση στις αρχές χρηματοδότησης και διαχείρισης, την αυστηρή εκπαίδευση σε σχετικά εργαλεία και τεχνικές και καταδεικνύει πώς μπορεί να εφαρμοστεί πρακτικά στην παγκόσμια αγορά. ΧΩΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Το MSc μας στη Χρηματοοικονομική και τη Διοίκηση είναι ένα μονοετές πρόγραμμα πλήρους παρακολούθησης που απευθύνεται τόσο σε πτυχιούχους που επιθυμούν να αναπτύξουν τις γνώσεις τους για τη χρηματοδότηση και τη διαχείριση, προτού επιδιώξουν έναν πρώτο επαγγελματικό ρόλο, και για τα άτομα που έχουν ήδη εργασιακή εμπειρία στον τομέα της χρηματοδότησης ή της διαχείρισης Και θέλουν να προχωρήσουν στην καριέρα τους.... [-]


Βίντεο

Why Cranfield University is the best choice for postgraduate study

Cranfield University Student Advice Centre

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
Swindon, Αγγλία, GB
Διεύθυνση τοποθεσίας
Swindon, Αγγλία, GB
Διεύθυνση τοποθεσίας
Cranfield, Αγγλία, MK43 0AL GB