European School of Economics

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο European School of Economics (ESE) είναι μια ιδιωτική Business School προσφέρει Πτυχίο, μεταπτυχιακό MSc ή MBA, σύντομα προγράμματα σε κέντρα στο Λονδίνο, τη Ρώμη, το Μιλάνο, τη Φλωρεντία και τη Μαδρίτη και σε απευθείας σύνδεση αναμειγνύονται μαθήματα.

ESE απόφοιτοι είναι από τις πιο ανταγωνιστικές επαγγελματίες των επιχειρήσεων στην αγορά, η οποία εκπονήθηκε για ηγετικούς ρόλους σε διεθνές μάρκετινγκ, τη χρηματοδότηση, την επικοινωνία και τη διαχείριση. Με τη δυνατότητα να προσαρμόσουν ατομικά πορεία των σπουδών τους, ESE μαθητές: σπουδάσουν στο εξωτερικό με τα κέντρα ESE σε όλο τον κόσμο? ειδικεύονται σε τομείς δραστηριότητας αιχμής, όπως η μόδα, εκδηλώσεις, μουσική, τον αθλητισμό, την τέχνη, τα μέσα ενημέρωσης και τους ανθρώπινους πόρους μεταξύ των άλλων? πλήρης πρακτική άσκηση, επιλέγοντας από περισσότερους από 1500 κορυφαίους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

Ένα σχολείο χωρίς σύνορα, το European School of Economics είναι μια νέα έννοια στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Συνδυάζοντας την ακαδημαϊκή αριστεία, του διεθνούς χαρακτήρα και πραγματισμό, τα προγράμματα σπουδών της ESE και το πιστοποιητικό σχεδιαστεί για να προετοιμάσει μια νέα γενιά ηγετών και επιχειρηματιών. Η European School of Economics (ESE) είναι ένα αναγνωρισμένο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, διαπιστευμένο από το Βρετανικό Συμβούλιο Πιστοποίησης (BAC).

Εκπαιδευτική φιλοσοφία

Ο European School of Economics έχει οραματιστεί τη γέννηση μιας νέας ανθρωπότητας, για τη δημιουργία των ατόμων χωρίς προκατάληψη και φόβο, και ικανό εναρμόνιση εμφανής, πανάρχαια ανταγωνισμοί μεταξύ οικονομίας και την ηθική, δράση και στοχασμό, και την οικονομική δύναμη και την αγάπη.

Το bachelor ESE, master, MBA, και τα προγράμματα πιστοποιητικό ως στόχο να προετοιμάσει τις διεθνείς επιχειρηματίες και στελέχη με την πολιτιστική ευαισθητοποίηση, τις ικανότητες και τις ηθικές αξίες που χρειάζεται περισσότερο στον κόσμο των σύγχρονων επιχειρήσεων. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τη μοναδική ESE εκπαιδευτική φιλοσοφία:

"Το όνειρο είναι το πιο πραγματικό πράγμα είναι εκεί" - Μαθητές να αναπτύξουν μια μοναδική ακαδημαϊκή και επαγγελματική πορεία μέσω επιλεγμένων εξειδίκευσης τους πορεία, η τοποθέτηση της πρακτικής, και η τελική διατριβή

Πραγματισμός - Hands-on εμπειρία στη σύγχρονη επιχειρηματική πρακτική μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρακτικής

Διεθνής χαρακτήρας - Φοιτητικού σώματος που προέρχονται από περισσότερες από 60 χώρες, ESE κέντρα σε όλο τον κόσμο, και πρακτική άσκηση με παγκόσμιους οργανισμούς. ο European School of Economics είναι μια νέα έννοια στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ένα κολέγιο των διεθνών επιχειρήσεων, το πεδίο εφαρμογής της εκπαίδευσης ESE εκτείνεται πέρα ​​από μια ενδελεχή προετοιμασία στις αρχές της οικονομίας, τη διαχείριση, την εμπορία ή τη χρηματοδότηση. Ο στόχος της σύγχρονης κολέγια και τα πανεπιστήμια θα πρέπει να είναι η ανάπτυξη του κάθε ατόμου, μέσω ενός συστήματος ζωτικής σημασίας ιδέες, για την προετοιμασία μιας νέας γενιάς ηγετών με όραμα.

ESE Αξίες

Πίσω από κάθε ανθρώπινο επίτευγμα, στην αρχή της κάθε διαίσθηση, κάθε επιστημονική ή κοινωνική κατάκτηση, πίσω από τη μεγαλύτερη χρηματοπιστωτική και βιομηχανικές εταιρείες του κόσμου, και όλα αυτά είναι όμορφο, χρήσιμο, πλούσιοι, υπάρχει πάντα ένας άνθρωπος, ένα άτομο και το όνειρό του.

Μόνο τα άτομα μπορούν να μετασχηματίσουν την κοινωνία. Μόνο τα άτομα μπορούν να ονειρεύονται. Η αποστολή ESE είναι να δημιουργήσει μια νέα γενιά των νέων επιχειρηματιών και των εταιρικών ηγετών, οραματιστές, ρεαλιστική ονειροπόλοι. Για την επίτευξη ενός τέτοιου στόχου, απαιτεί κάτι περισσότερο από καλά προγράμματα και καλούς δασκάλους. ESE είναι ένα σύστημα ζωτικής ιδέες και προετοιμάζει τους μαθητές του να είναι τα νέα κύτταρα ενός επουλωθεί ανθρωπότητας, απαλλαγμένο από συγκρουσιακή σκέψης, προλήψεις, προκαταλήψεις και παρωχημένες ιδέες, καλλιεργώντας στον εαυτό τους ένα αδάμαστο πάθος για το μεγαλείο.

Η διάρκεια ζωής ενός οργανισμού, το μέλλον ενός έθνους, ενός ολόκληρου πολιτισμού εξαρτάται από την ύπαρξη αυτών των ανδρών και των γυναικών. Οι επικεφαλής των μελλοντικών οργανισμών θα είναι φιλόσοφοι της δράσης. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πιο πολύτιμο από τα ορυχεία χρυσού και κοιτάσματα πετρελαίου. Θα φέρει την επιτυχία και τη μακροζωία στις επιχειρήσεις του κόσμου.

Έχουμε αγκαλιάσει την ιδέα ότι για να σφυρηλατήσει, ακαδημαϊκής αριστείας πρέπει να συμβαδίσει με την ανάπτυξη ατομικών ανθρωπίνων δυναμικό τους, και ότι η ανάπτυξη πνευματικών ικανοτήτων πρέπει να πάει μαζί με τη δημιουργία ενός πραγματικού διεθνούς χαρακτήρα και της χρηστής λειτουργικές ικανότητες, τόσο που αποκτήθηκε στον τομέα, στο πλαίσιο της ηγετικής εταιρείες του κόσμου.

Η επιτυχία ενός ανθρώπου ως ενός οργανισμού καθορίζεται από τη φιλοσοφία τους.

Ως εκ τούτου, στην ESE είναι σαφές ότι η πραγματική εκπαίδευση δεν είναι απλώς η διδασκαλία των εννοιών και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων, αλλά πάνω απ 'όλα τη μεταβίβαση της μοναδικής φιλοσοφίας της Σχολής, των ιδεών και των αρχών ίδρυσή. ESE παρέχει μια προσέγγιση για τις επιχειρήσεις και ένα ευρύ όραμα της ζωής μέσα από μια διαδικασία της πνευματικής, καλλιτεχνικής, πολιτικά, ηθικά και κοινωνικο-πολιτιστική εξερεύνηση, επικεντρώνονται στην αυτο-ανακάλυψης και οι εργασίες για τον εαυτό του με στόχο την ακεραιότητα.

Ούτε η γνώση ούτε την εκπαίδευση, τον πλούτο, ούτε την κοινωνική θέση μπορεί να ανοίξει το δρόμο σας προς την επιτυχία, αλλά μάλλον το δικό σας αυτογνωσία και την ακεραιότητα.

Η εξέλιξη της κάθε επιχείρησης, από την τοπική γωνία κατάστημα για να τους γίγαντες της διεθνούς βιομηχανίας και τη χρηματοδότηση είναι συνειδητή μετατροπή τους σε «Σχολή της Ύπαρξης». Στόχος και πραγματικός τους επιχειρηματικούς τους στόχους θα είναι η εξέλιξη όλων των ανθρώπων άμεσα συμμετεχόντων, και τα ενδιαφερόμενα μέρη. Επιχειρήσεις και οργανισμούς του μέλλοντος θα είναι μέρη της αναρρόφησης και της προσωπικής βελτίωσης, όπου οι εργαζόμενοι και το προσωπικό θα αποχωρήσει στο τέλος της ημέρας με μια μεγαλύτερη αίσθηση της κατανόησης, την ευτυχία και την ευθύνη, και στην οποία θα πρέπει να ληφθούν ακόμα και τα πιο απομακρυσμένα κύτταρα του οργανισμού περίθαλψης της προκειμένου να εξελιχθεί και να επιταχύνει την πρόοδό τους.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Όψη Summer courses » Όψη Μονοετή MBAs » Όψη Μαθήματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master In Finance

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 - 15  Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο Ιταλία Ρώμη Μιλάνο Φλωρεντία Ισπανία Μαδρίτη +6 περισσότερα

Το Master in Finance προετοιμάζει τους διαχειριστές κεφαλαίων και επαγγελματίες αναλυτές επενδύσεων για την είσοδο στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα. Το μάθημα εξετάζει τις αρχές της χρηματοδότησης και των επενδυτικών αποφάσεων και των επιπτώσεών τους σε ένα ευρύ φάσμα της σύγχρονης αφορά τη διαχείριση. [+]

Ο Οικονομικά Προγράμματα προετοιμάζει τους διαχειριστές κεφαλαίων και επαγγελματίες αναλυτές επενδύσεων για την είσοδο στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα. Το μάθημα εξετάζει τις αρχές της χρηματοδότησης και των επενδυτικών αποφάσεων και των επιπτώσεών τους σε ένα ευρύ φάσμα της σύγχρονης αφορά τη διαχείριση.

Στο πλαίσιο της εξειδίκευσης Οικονομικών, πλοίαρχος μαθητές ερευνούν: ... [-]


Master In Marketing

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 - 15  Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο Ιταλία Ρώμη Μιλάνο Φλωρεντία Ισπανία Μαδρίτη +6 περισσότερα

Το Master στο Marketing προετοιμάζει τους υποψηφίους για μια ευρεία ποικιλία της σταδιοδρομίας στον τομέα της διαχείρισης κυκλοφορίας, όπως η διαχείριση της μάρκας, την ανάπτυξη προϊόντων, λιανικό εμπόριο, υπηρεσίες μάρκετινγκ, business to business μάρκετινγκ και το μάρκετινγκ για τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. [+]

Ο Master στο Marketing προετοιμάζει τους υποψηφίους για μια ευρεία ποικιλία της σταδιοδρομίας στον τομέα της διαχείρισης κυκλοφορίας, όπως η διαχείριση της μάρκας, την ανάπτυξη προϊόντων, λιανικό εμπόριο, υπηρεσίες μάρκετινγκ, business to business μάρκετινγκ και το μάρκετινγκ για τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Στο πλαίσιο της εξειδίκευσης Μάρκετινγκ, πλοίαρχος μαθητές ερευνούν:

• καινοτόμες πρακτικές και στους δύο τομείς της μεταποίησης και των υπηρεσιών και πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, το μερίδιο αγοράς και τη μείωση του κόστους • e-commerce, e-business, και τη βελτιστοποίηση των τεχνολογικών δομών ως στρατηγικό εργαλείο μάρκετινγκ • στρατηγικές μάρκετινγκ των διεθνών οργανισμών και προσεγγίσεις σε νέες ευκαιρίες διεθνή αγορά • πελατοκεντρική στρατηγικών μάρκετινγκ σε αναδυόμενες οικονομίες • τη συνδεσιμότητα μεταξύ της επικοινωνίας μάρκετινγκ και στρατηγικής, καθώς και τα κριτήρια για τη χρήση διαφόρων διαφημιστικών τεχνικών και των μέσων ενημέρωσης σε ολοκληρωμένες εκστρατείες μάρκετινγκ • διασχίζουν τα εθνικά σύνορα στον κόσμο των επιχειρήσεων, καθώς και η λειτουργική, νομικά και λογιστικά προβλήματα που εμφανίζονται συχνά... [-]


πλοίαρχος διαχείρισης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 - 15 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο Ιταλία Ρώμη Μιλάνο Φλωρεντία Ισπανία Μαδρίτη +6 περισσότερα

Το Master στη Διοίκηση έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές με μια ολοκληρωμένη εικόνα της διεθνούς διαχείρισης, εξερευνώντας τους κρίσιμους παράγοντες για τη διακρατική επιχειρηματική επιτυχία, τις επιπτώσεις της παγκοσμιοποίησης στο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον, το εμπόριο θεωρίες και στρατηγικές διεθνοποίησης. [+]

Ο πλοίαρχος διαχείρισης έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές με μια ολοκληρωμένη εικόνα της διεθνούς διαχείρισης, εξερευνώντας τους κρίσιμους παράγοντες για τη διακρατική επιχειρηματική επιτυχία, ο αντίκτυπος της παγκοσμιοποίησης στο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον, το εμπόριο θεωρίες και στρατηγικές διεθνοποίησης.

Στο πλαίσιο της εξειδίκευσης Διαχείρισης, πλοίαρχος μαθητές ερευνούν: ... [-]


Επικοινωνία

European School of Economics

Διεύθυνση ESE London 11-13 Mandeville Place
W1U 3AJ Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο
Ιστοσελίδα http://www.uniese.it/
Τηλέφωνο +39 055 217050