University of Kent, School of Economics

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Κεντ

Οικονομικά στο Κεντ κατέχει υψηλή θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ικανοποίηση των φοιτητών και την ποιότητα της διδασκαλίας. Το πάθος μας για το θέμα και την έρευνα υπό την ηγεσία της προσέγγιση στη διδασκαλία βοηθά παρέχει στους φοιτητές με μια πρώτης τάξεως ακαδημαϊκή εμπειρία, καθώς και την οικοδόμηση προσωπικών δεξιοτήτων και την ενίσχυση των προοπτικών σταδιοδρομίας. κοσμοπολίτικη ακαδημαϊκή και φοιτητική κοινότητα μας, σε συνδυασμό με μια ακμάζουσα ερευνητικό πολιτισμό, δημιουργεί ένα εμπνευσμένο και γεμάτο προκλήσεις περιβάλλον για να μελετήσει τα οικονομικά.

Ικανοποίηση των σπουδαστών

Η Σχολή δέχεται σταθερά υψηλές βαθμολογίες στις εθνικές έρευνες ικανοποίησης των σπουδαστών. Στο μεταπτυχιακού διπλώματος Εμπειρία Έρευνα (PTE) το 2016, οι επιδόσεις μας, μας τοποθετείται στην κορυφή τρίμηνο σε όλες τις επτά θεματικές περιοχές, και συνολικά πετύχαμε ένα ποσοστό ικανοποίησης των φοιτητών 89%.

Στο Μεταπτυχιακό Έρευνα Ερευνητική Εμπειρία (PRES) το 2016, η Σχολή σημείωσε επίσης ιδιαίτερα με το 89% των ερωτηθέντων εκφράζει ικανοποίηση για την ποιότητα της εποπτείας μας, και 89% ικανοποιημένοι με τις ερευνητικές δεξιότητες που έχουν αναπτύξει. Συνολικά, η Σχολή επιτεύχθηκε ένα ποσοστό ικανοποίησης 86%, και πάλι μας τοποθετώντας στην κορυφή τρίμηνο.

Η Σχολή κατετάγη 17ος στο Ηνωμένο Βασίλειο για Οικονομικά στην Εθνική Έρευνα Φοιτητών 2016, με συνολικό ποσοστό ικανοποίησης 92%.

ποιότητα της διδασκαλίας

Στο School of Economics, θα πρέπει να διδάσκονται από το προσωπικό των οποίων η έρευνα έχει αποκτήσει εθνική και διεθνή αναγνώριση, και οι οποίοι κάνουν χρήση της τρέχουσας έρευνας τους στη διδασκαλία των προγραμμάτων μας.

Πολλά από τα μέλη του ακαδημαϊκού προσωπικού μας χρησιμεύσει ως ακαδημαϊκή τους συμβούλους και εμπειρογνώμονες στο Ηνωμένο Βασίλειο και τους διεθνείς οργανισμούς, όπως η Παγκόσμια Τράπεζα, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Τροφίμων και Αγροτικών Υποθέσεων ( Defra), το Υπουργείο Οικονομικών Ηνωμένο Βασίλειο και πολλές άλλες οργανώσεις.

Ευρεία επιλογή των προγραμμάτων

Η Σχολή προσφέρει 17 μονόκλινα και κοινή τιμά τις προπτυχιακές τους σπουδές, και οκτώ μεταπτυχιακά, η οποία παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να ειδικεύονται σε διάφορους τομείς της Οικονομίας (όπως Οικονομικών, Οικονομετρία και Οικονομικής Ανάπτυξης), να σπουδάσουν στο εξωτερικό ή να τα συνδυάσουν Οικονομικών με άλλα θέματα, όπως η Λογιστική , ή για τη διαχείριση.

Masters (MSc) βαθμούς μας προσφέρουν την τόνωση της εκπαίδευσης στην οικονομική θεωρία και να αναπτύξει την ικανότητά σας να εφαρμόσει οικονομικές γνώσεις, αναλυτικά εργαλεία και τις δεξιότητες σε μια σειρά από εθνικά και διεθνή προβλήματα. Θα σας παρέχει τις απαραίτητες δεξιότητες για μια καριέρα ως επαγγελματίας οικονομολόγος τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό, και προσφέρουν μια εξαιρετική εκπαίδευση θα πρέπει να θέλετε να συνεχίσετε με την ακαδημαϊκή μελέτη.

Ρίξτε μια ματιά στην γκάμα των προγραμμάτων εδώ.

Απασχολησιμότητα

Οι οικονομολόγοι είναι σε μεγάλη ζήτηση στις επιχειρήσεις, τράπεζες, την οικονομία και το δημόσιο τομέα, καθώς και στις εθνικές κυβερνήσεις και τους διεθνείς οργανισμούς. Το School of Economics έχει ένα εξαιρετικό ρεκόρ για την απασχολησιμότητα? μοίρες μας είναι υψηλή βαθμολογία από τους εργοδότες και τους αποφοίτους μας πάει για να πάρει καλές θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, ή περαιτέρω μελέτη.

Εξαιρετική εμπειρία των φοιτητών

Kent είναι μια μεγάλη συμπάθεια για το Ηνωμένο Βασίλειο και διεθνείς φοιτητές όσο, και είναι να απορεί κανείς δεδομένου ότι το Πανεπιστήμιο κατατάσσεται στο βρετανικό Top 20 για την εμπειρία των φοιτητών, ήταν υποψήφιο για το Πανεπιστήμιο της THE της Χρονιάς και της δόθηκε η τέταρτη υψηλότερη βαθμολογία για την συνολική ικανοποίηση των σπουδαστών στην Εθνική Έρευνα Φοιτητών 2016.

Όχι μόνο δεν θα έχουν την ευκαιρία να μελετήσει με μεγάλη υπόληψη οι οικονομολόγοι που προέρχονται από κάθε ήπειρο, αλλά περίπου το 15% του Οικονομικού προπτυχιακούς φοιτητές και πάνω από το 50% των μεταπτυχιακών φοιτητών είναι από το εξωτερικό. Έτσι ώστε να μελετήσει μέσα σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, όπου οι μαθητές μπορούν να φέρουν τις προσωπικές τους εμπειρίες προς όφελος όλων.

state-of-the-art πανεπιστημιούπολη του Κεντ στο Canterbury

φοιτητές Οικονομικά στο Κεντ να επωφεληθούν από μια πληθώρα εγκαταστάσεων στο Canterbury πανεπιστημιούπολη του Κεντ. Η πανεπιστημιούπολη είναι χτισμένο σε 300 στρέμματα του πάρκου της γης, σε απόσταση μισή ώρα από το κέντρο της πόλης του Canterbury. Κατοικίες, τη διδασκαλία και διοικητικά κτίρια περιβάλλονται από πράσινο ανοιχτούς χώρους, χωράφια και δάση. Είναι ένα ζωντανό, φιλικό και κοσμοπολίτικο πανεπιστημιούπολη, με εξαιρετική μελέτη, αθλητικές και κοινωνικές παροχές, όπως ένα θέατρο, τον κινηματογράφο και νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Οι Canterbury πανεπιστημιούπολη σπίτια πάνω από 4.300 φοιτητές σε δωμάτια, διαμερίσματα και σπίτια και έχει άριστες συγκοινωνιακές συνδέσεις με το Λονδίνο και την ηπειρωτική Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το School of Economics, δείτε μας δικτυακός τόπος.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Msc εφαρμοσμένων οικονομικών και διεθνή ανάπτυξη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Canterbury +1 περισσότερα

Αυτός ο βαθμός παρέχει εκπαίδευση στην εφαρμογή των οικονομικών αρχών στα προβλήματα της διεθνούς ανάπτυξης. [+]

Το MSc in Applied Economics και Διεθνούς Ανάπτυξης παρέχει εκπαίδευση στην εφαρμογή των οικονομικών αρχών στα προβλήματα της διεθνούς ανάπτυξης. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για τους μαθητές με ένα καλό πρώτο πτυχίο σε επιστήμες ή οι κοινωνικές επιστήμες θέμα, που θα ήθελε να ακολουθήσει μια καριέρα στα οικονομικά και τη διεθνή ανάπτυξη. Θα πρέπει επίσης να έχουν κάποια προηγούμενη ποσοτική φόντο, π.χ. ένα καλό σήμα στα μαθηματικά από ένα σχολείο πορεία προ-πανεπιστημιακό. Το πρόγραμμα προσφέρει μεγάλη ευελιξία και το εύρος της επιλογής στις επιλογές ενότητας στους τομείς των διεθνών χρηματαγορών, το εμπόριο και την ανάπτυξη, το περιβάλλον και τις αγροτικές οικονομίες. Ανεξάρτητη κατάταξη Στο πλαίσιο της ερευνητικής αριστείας (REF) του 2014, η έρευνα από το School of Economics κατετάγη 21η στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ένταση της έρευνας και το 84% της έρευνάς μας κρίθηκε της διεθνούς ποιότητας. περιβάλλον της Σχολής κρίθηκε ότι είναι ευνοϊκό για την υποστήριξη της ανάπτυξης της έρευνας της διεθνούς αριστείας. Δικαιώματα Οι 2017/18 δίδακτρα για το πρόγραμμα αυτό είναι: ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: £ 6500 το Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ? £ 14.670 Overseas Μερική απασχόληση: £ 3250 το Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ? £ 7340 μπορεί να ισχύουν Overseas Εξαιρέσεις. Βασικά στοιχεία Σχολεία: School of Economics Θέμα τομείς: Οικονομικά Βραβείο: MSc Τοποθεσία: Canterbury Τρόπος σπουδών: Πλήρης ή μερική απασχόληση Διάρκεια: 1 έτος πλήρους απασχόλησης, δύο χρόνια με μερική απασχόληση Έναρξη: 18 Σεπτεμβρίου 2017 Διαπιστευμένο από: University of Kent Σύνολο πιστώσεων Kent: 180 Συνολικές μονάδες ECTS: 90 [-]

Msc οικονομία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Canterbury +1 περισσότερα

Αυτός ο βαθμός παρέχει εκπαίδευση σε προηγμένες οικονομική θεωρία και οικονομετρικές μεθόδους. [+]

Τα Οικονομικά MSc έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εκπαίδευση σε προηγμένες οικονομικής θεωρίας και των ποσοτικών μεθόδων, ενώ επιτρέπει στους μαθητές να ειδικεύονται ή να λάβει επιλογές σε μια σειρά από θέματα που αντικατοπτρίζουν τους κύριους τομείς της Σχολής της ερευνητικής εμπειρίας. Όλα τα πτυχία MSc μας σας εξοπλίσει με μια σειρά ποσοτικών και αναλυτικές ικανότητες και την ικανότητα να επικοινωνούν πολύπλοκες οικονομικές έννοιες με σαφή και περιεκτικό τρόπο. Τα προγράμματά μας προσφέρουν όχι μόνο την τόνωση της εκπαίδευσης στην οικονομική θεωρία, αλλά και να αναπτύξει την ικανότητά σας να εφαρμόσει οικονομικές γνώσεις, αναλυτικά εργαλεία και τις δεξιότητες σε μια σειρά εθνικών και διεθνών προβλημάτων στους τομείς της χρηματοδότησης, της ανάπτυξης, της γεωργίας και του περιβάλλοντος. Σχετικά με το School of Economics Το School of Economics είναι αφιερωμένο στην αριστείας στους τομείς της διδασκαλίας και της έρευνας, αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα στο Πλαίσιο για την Έρευνα Αριστείας (REF) του 2014 και τις πρόσφατες έρευνες μαθητή. Όλες οι ακαδημαϊκό προσωπικό είναι η έρευνα ενεργά, και τη διδασκαλία και τη μάθηση ενημερώνονται από το σχολείο του ακμάζουσα ερευνητικής κουλτούρας και ισχυρή κοσμοπολίτικη ακαδημαϊκή κοινότητα. Δίδαξε μας προγράμματα προσφέρουν ένα συνδυασμό κατάρτισης σε βασικές οικονομία την ευκαιρία να ειδικεύονται σε τομείς όπως η χρηματοδότηση, οικονομετρία, την ανάπτυξη, τη γεωργία και το περιβάλλον. Ανεξάρτητη κατάταξη Στο πλαίσιο της ερευνητικής αριστείας (REF) του 2014, η έρευνα από το School of Economics κατετάγη 21η στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ένταση της έρευνας και το 84% της έρευνάς μας κρίθηκε της διεθνούς ποιότητας. περιβάλλον της Σχολής κρίθηκε... [-]

Msc οικονομικά και τη χρηματοδότηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Canterbury +1 περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εκπαίδευση σε προηγμένες οικονομίας και οικονομικών θεωρίας και των ποσοτικών μεθόδων. [+]

Το πρόγραμμα Οικονομίας και Οικονομικών MSc έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εκπαίδευση σε προηγμένες οικονομίας και οικονομικών θεωρίας και των ποσοτικών μεθόδων, ενώ σας επιτρέπει να ειδικευτούν ή να λάβει επιλογές σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αντανακλούν κύριους τομείς της Σχολής της εμπειρογνωμοσύνης της έρευνας στον τομέα των οικονομικών. Θα σας προετοιμάζει για την εργασία ως επαγγελματίας οικονομολόγος στον χρηματοπιστωτικό και τραπεζικό τομέα, του δημόσιου τομέα και των διεθνών οργανισμών. Όλα τα πτυχία MSc μας σας εξοπλίσει με μια σειρά ποσοτικών και αναλυτικές ικανότητες, καθώς και την ικανότητα να επικοινωνούν πολύπλοκες οικονομικές έννοιες με σαφή και περιεκτικό τρόπο. Τα προγράμματά μας προσφέρουν όχι μόνο την τόνωση της εκπαίδευσης στην οικονομική θεωρία, αλλά και να αναπτύξει την ικανότητά σας να εφαρμόσει οικονομικές γνώσεις, αναλυτικά εργαλεία και τις δεξιότητες σε μια σειρά εθνικών και διεθνών προβλημάτων στους τομείς της χρηματοδότησης, της ανάπτυξης, της γεωργίας και του περιβάλλοντος. Σχετικά με το School of Economics Το School of Economics είναι αφιερωμένο στην αριστείας στους τομείς της διδασκαλίας και της έρευνας, αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα της REF 2014 και πρόσφατες έρευνες των φοιτητών. Όλες οι ακαδημαϊκό προσωπικό είναι η έρευνα ενεργά, και τη διδασκαλία και τη μάθηση ενημερώνονται από το σχολείο του ακμάζουσα ερευνητικής κουλτούρας και ισχυρή κοσμοπολίτικη ακαδημαϊκή κοινότητα. Δίδαξε μας προγράμματα προσφέρουν ένα συνδυασμό κατάρτισης σε βασικές οικονομία την ευκαιρία να ειδικεύονται σε τομείς όπως η χρηματοδότηση, οικονομετρία, την ανάπτυξη, τη γεωργία και το περιβάλλον. Ανεξάρτητη κατάταξη Στο πλαίσιο της ερευνητικής αριστείας (REF) του 2014, η έρευνα από το School of Economics... [-]

Msc πρόγραμμα μετατροπής στα οικονομικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Canterbury

Αν δεν έχετε ένα πτυχίο στα Οικονομικά, το πρόγραμμα μετατροπής σας προσφέρει μια διαδρομή δύο ετών σε προγράμματα Μάστερ μας. Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους θα λάβουν το Δίπλωμα στην Οικονομική Ανάλυση (DEA). Αυτό φέρνει [+]

Αν έχετε ένα πτυχίο σε ένα θέμα εκτός από Economics, το πρόγραμμα μετατροπής σας προσφέρει μια διαδρομή δύο ετών σε προγράμματα Οικονομικά MSc μας. Κατά το πρώτο έτος, θα πάρετε το Δίπλωμα στην Οικονομική Ανάλυση (DEA). Αυτό σας φέρνει μέχρι τα πρότυπα που απαιτούνται για να συνεχίσει με MSc μελέτη. Οι μαθητές που περνούν την DEA με 60% και παραπάνω στη συνέχεια να προχωρήσει σε ένα από τα προγράμματα MSc μας. Οι μαθητές που περνούν, αλλά δεν επιτυγχάνουν 60% απονεμηθεί το DEA. Όλα τα πτυχία MSc μας σας εξοπλίσει με μια σειρά ποσοτικών και αναλυτικές ικανότητες, καθώς και την ικανότητα να επικοινωνούν πολύπλοκες οικονομικές έννοιες με σαφή και περιεκτικό τρόπο. Τα προγράμματά μας προσφέρουν όχι μόνο την τόνωση της εκπαίδευσης στην οικονομική θεωρία, αλλά και να αναπτύξει την ικανότητά σας να εφαρμόσει οικονομικές γνώσεις, αναλυτικά εργαλεία και τις δεξιότητες σε μια σειρά εθνικών και διεθνών προβλημάτων στους τομείς της χρηματοδότησης, της ανάπτυξης, της γεωργίας και του περιβάλλοντος. Σχετικά με το School of Economics Το School of Economics είναι αφιερωμένο στην αριστείας στους τομείς της διδασκαλίας και της έρευνας, αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα της REF 2014 και πρόσφατες έρευνες των φοιτητών. Όλες οι ακαδημαϊκό προσωπικό είναι η έρευνα ενεργά, και τη διδασκαλία και τη μάθηση ενημερώνονται από το σχολείο του ακμάζουσα ερευνητικής κουλτούρας και ισχυρή κοσμοπολίτικη ακαδημαϊκή κοινότητα. Δίδαξε μας προγράμματα προσφέρουν ένα συνδυασμό κατάρτισης σε βασικές οικονομία την ευκαιρία να ειδικεύονται σε τομείς όπως η χρηματοδότηση, οικονομετρία, την ανάπτυξη, τη γεωργία και το περιβάλλον. Ανεξάρτητη κατάταξη Στο πλαίσιο της ερευνητικής... [-]

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc International Business και την οικονομική ανάπτυξη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Canterbury +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την επιχείρησή τους φοιτητές που ψάχνουν να αποκτήσουν οικονομικά κατανόηση και δεξιότητες για να ακολουθήσει μια καριέρα στις πολυεθνικές επιχειρήσεις, διεθνείς οργανισμούς και εταιρίες συμβούλων. [+]

Αυτό είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα MSc που φέρνει σε επαφή τους τομείς των διεθνών επιχειρήσεων και την οικονομική ανάπτυξη. Διδάσκονται από κοινού από τη Σχολή Οικονομικών και Kent Business School, τα οφέλη του προγράμματος από την τεχνογνωσία και ισχυρή ερευνητική και στα δύο σχολεία. Το πρόγραμμα παρέχει μια εξαιρετική μεταπτυχιακή εκπαίδευση στις βασικές αρχές των διεθνών επιχειρήσεων και την οικονομική ανάπτυξη και βοηθά να αναπτύξει ένα ευρύ σύνολο δεξιοτήτων που είναι περιζήτητα από την παγκόσμια εργοδότες. Παρέχει μια δομημένη προσέγγιση για την ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων που απαιτούνται για να ακολουθήσει μια καριέρα στη διεθνή επιχείρηση ή / και την οικονομική ανάπτυξη. Έχετε την ευκαιρία να αναπτύξουν μια διεθνή προοπτική για θέματα επιχειρήσεων και την οικονομική ανάπτυξη μέσω της συνεργασίας με μια διεθνή ομάδα φοιτητών, και δημιουργήστε το δικό σας διεθνές δίκτυο. Το MSc είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για την επιχείρησή τους φοιτητές που ψάχνουν να αποκτήσουν οικονομικά κατανόηση και δεξιότητες, ώστε να ακολουθήσουν μια καριέρα στις πολυεθνικές επιχειρήσεις, διεθνείς οργανισμούς και εταιρίες συμβούλων. Προσφέρει επίσης ευκαιρίες για την ανάπτυξη των διευθυντικών στελεχών που θέλουν να εμβαθύνουν την κατανόησή τους για το διεθνές οικονομικό περιβάλλον, αλλά και για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν περαιτέρω ακαδημαϊκές σπουδές σε επίπεδο διδακτορικού. Σχετικά με το School of Economics Το School of Economics είναι αφιερωμένο στην αριστείας στους τομείς της διδασκαλίας και της έρευνας, αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα της REF 2014 και πρόσφατες έρευνες των φοιτητών. Όλες οι ακαδημαϊκό προσωπικό είναι η έρευνα ενεργά, και τη διδασκαλία και τη μάθηση ενημερώνονται από το σχολείο... [-]

Επικοινωνία

Keynes College

Διεύθυνση CT2 7NP Canterbury, United Kingdom
Ιστοσελίδα http://www.kent.ac.uk/
Τηλέφωνο