Edinburgh Napier University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Edinburgh Napier είναι μια φιλόδοξη και καινοτόμο πανεπιστήμιο, με έδρα το Εδιμβούργο, τη ζωντανή, ευημερούσα πρωτεύουσα της Σκωτίας.

βιομηχανία Focus

Τα προγράμματά μας δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη βιομηχανία για να σας δώσει την καλύτερη ευκαιρία για επιτυχία της σταδιοδρομίας. Οι εργοδότες συνεισφέρουν σε ποικίλους τρόπους, συμπεριλαμβανομένων του σχεδιασμού φυσικά, τη διδασκαλία, καθοδήγηση, τοποθετήσεις και επαγγελματικού προσανατολισμού, εξασφαλίζοντας μαθητές θα πάρουν τις δεξιότητες για να μετακινηθείτε στην απασχόληση ή την περαιτέρω μελέτη. Το έμπειρο προσωπικό τροφοδοτήσει επίσης την εμπειρογνωμοσύνη τους στην αναπτυξιακή της πορεία και τη διδασκαλία.

Τα σχολεία μας

Έχουμε έξι ειδικά σχολεία, το καθένα είναι ένα εντυπωσιακό όργανο από μόνη της, με εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης, ακαδημαϊκούς, ερευνητές και διεθνείς συνδέσεις:

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών Σχολείο των Τεχνών & Δημιουργικές Βιομηχανίες Σχολή Πληροφορικής Σχολή Μηχανικών & Δομημένου Περιβάλλοντος Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας & Κοινωνικής Φροντίδας

πανεπιστημιουπόλεις μας

Οι τρεις πανεπιστημιουπόλεις του Εδιμβούργου Napier είναι εξοπλισμένα με τεχνολογίες αιχμής, βιομηχανία-πρότυπο εγκαταστάσεις, όπως ένα εργαστήριο εμβιομηχανικής, δημοσιογραφία newsroom, παιχνίδια εργαστήριο, και τον κινηματογράφο, τη φωτογραφία και τη μουσική στούντιο. Θα πρέπει να βασίζεται κατά κύριο λόγο σε μια πανεπιστημιούπολη, ανάλογα με την επιλογή πορεία σας, αλλά είστε ευπρόσδεκτοι να εξερευνήσετε όλες τις τοποθεσίες και να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις σε καθένα.

Craiglockhart: Αρχική σελίδα για το Business School, Craiglockhart Campus συνδυάζει το παλιό και το νέο. Μέσα σε ελκυστικές λόγους θέα του Εδιμβούργου, οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν αίθουσες διαλέξεων 200- και 400-κάθισμα και τη γλώσσα και τα εργαστήρια πολυμέσων. Είναι επίσης το σπίτι της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας κέντρο του Πανεπιστημίου, έντονο κόκκινο τρίγωνο.

Merchiston: Τα Μηχανικών και δομημένο περιβάλλον, την πληροφορική και δημιουργικές βιομηχανίες φοιτητές με βάση σε Merchiston. Εδώ, οι μαθητές θα βρουν το 24ωρο Jack Kilby Computing Κέντρο, το Σύλλογο Edinburgh Napier μαθητές », ένα παιχνίδια στον υπολογιστή εργαστήριο, newsroom, τηλεόραση, ραδιόφωνο και στούντιο φωτογραφίας και ηχομονωμένα βιομηχανία-πρότυπο στούντιο μουσικής.

Sighthill: Το Campus Sighthill εξυπηρετεί περισσότερους από 5.000 φοιτητές και προσωπικό από τις Σχολές Εφαρμοσμένων Επιστημών και Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν θαλάμους ζωή-όπως νοσοκομείο, κλινική σουίτα δεξιοτήτων, αθλητικής επιστήμης εργαστήρια και ένα αθλητικό κέντρο.

Ζώντας στο Εδιμβούργο

Ζωντανή, κοσμοπολίτικη και με συνέπεια ψηφιστεί μία από τις καλύτερες πόλεις στον κόσμο, το Εδιμβούργο είναι το ιδανικό μέρος για να ζήσετε τη φοιτητική ζωή ή να χτίσετε την καριέρα σας. Είναι αρκετά μεγάλη για να έχετε όλα όσα χρειάζεστε, αλλά και αρκετά μικρό για να αισθάνονται σαν στο σπίτι, και είναι η 3η ασφαλέστερη πόλη στον κόσμο (Post Office Travel Insurance, Μάρτιος 2015). Δεν έχει σημασία από πού είστε, το Εδιμβούργο είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους μαθητές.

Βασικά στοιχεία

95,1% των μαθητών μας είναι στην εργασία ή την περαιτέρω μελέτη έξι μήνες μετά την αποφοίτησή του (ΕΧΑΕ 2014/15). Τα μαθήματα μας διαπιστευμένο από πάνω από 100 επαγγελματικούς φορείς. Πολλά από τα μαθήματα μας έχουν μια ευκαιρία εργασίας-τοποθέτηση, δίνοντάς σας τις πρακτικές δεξιότητες και την εμπειρία για να προετοιμαστούν για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία. Edinburgh Napier University έχει βραβευτεί με πέντε αστέρια για τη διδασκαλία και για την απασχολησιμότητα των κύρους αξιολογήσεις QS Stars. Το Εδιμβούργο είναι το σπίτι σε τέσσερα πανεπιστήμια και πάνω από 100.000 φοιτητές. Είναι ψήφισε τακτικά την «Καλύτερη πόλη στο Ηνωμένο Βασίλειο» και ονομάστηκε ως η «τέταρτη πιο όμορφη πόλη του κόσμου" (Rough Guide 2015). Είμαστε μια παγκόσμια κοινότητα με 4.000 διεθνείς φοιτητές που σπουδάζουν στις πανεπιστημιουπόλεις. Οι τρεις πανεπιστημιουπόλεις μας είναι εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας, βιομηχανία-πρότυπο εγκαταστάσεις. Έχουμε υποστηρίξει περισσότερους από 350 σπουδαστών επιχειρήσεις start-up κατά τα τελευταία δέκα χρόνια. Έχουμε αφιερωμένη ομάδες υποστήριξης για να σας βοηθήσει σε κάθε βήμα του τρόπου, πριν από την άφιξή σας για να σας μετά την αποφοίτησή τους. Θα έχετε πρόσβαση σε 1.600 υπολογιστές και 500.000 εκτύπωσης και οπτικοακουστικό υλικό εκμάθησης.

Υποτροφίες

Edinburgh Napier προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες και εκπτώσεις για να υποστηρίξει τους φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν μαζί μας. Για μια πλήρη λίστα των υποτροφιών και των κριτηρίων επιλεξιμότητας, επισκεφθείτε μας υποτροφίες και υποτροφίες σελίδα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc Advanced ασφάλειας και της ψηφιακής εγκληματολογίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο

Αυτό το δημοφιλές και υψηλής ποιότητας GCHQ διαπιστευμένο μεταπτυχιακό παραδίδει σύγχρονη επιχείρηση την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, σε συνδυασμό με την Ψηφιακή εγκληματολογία για τη διερεύνηση και αντιμετώπιση περιστατικών. [+]

Αυτό το δημοφιλές και υψηλής ποιότητας GCHQ διαπιστευμένο μεταπτυχιακό παραδίδει σύγχρονη επιχείρηση την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, σε συνδυασμό με την Ψηφιακή εγκληματολογία για τη διερεύνηση και αντιμετώπιση περιστατικών. εισαγωγή του μαθήματος την ασφάλεια του υπολογιστή είναι μια από τις βασικές προκλήσεις της σύγχρονης πληροφορικής. Θα αποκτήσουν κριτική γνώση, κατά την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και της ψηφιακής ιατροδικαστική περιοχές, που συνδυάζει την ακαδημαϊκή αρχές και βιομηχανική πρακτική. Το μάθημα ενημερώθηκε από την τρέχουσα έρευνα στον τομέα της ασφάλειας και της ψηφιακής εγκληματολογίας, και υποστηρίζεται από την εμπειρία μας με εξωτερικούς εταίρους στην επιβολή του νόμου, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, και άλλες δραστηριότητες μεταφοράς γνώσης. ειδικότητες φυσικά περιλαμβάνουν την ασφάλεια των δικτύων, δοκιμές διείσδυσης, η αντιμετώπιση περιστατικών, το κακόβουλο λογισμικό ανάλυσης, κρυπτογραφία, τον έλεγχο και τη συμμόρφωση, και υποδοχής και των κινητών ψηφιακή εγκληματολογίας. Η εξειδίκευση κερδίζετε στις ενότητες που διδάσκονται αναπτύσσεται περαιτέρω μέσω ενός εκτεταμένου προγράμματος MSc διατριβή βασίζεται στην έρευνα, που οδηγεί προς μια γνώση ενός θεματικού τομέα και την ενίσχυση συγκεκριμένη ειδικότητα σας. Τι θα μάθετε Το μάθημα επικεντρώνεται στις περιοχές της εξασφάλισης υπολογιστών, δικτύων και συστημάτων επικοινωνιών, η αντιμετώπιση περιστατικών, και την εγκληματολογική έρευνα των ψηφιακών συσκευών και δικτύων. την ασφάλεια του υπολογιστή είναι μια αναπτυσσόμενη βιομηχανία, και είναι ζωτικής σημασίας στη σύγχρονη υπολογιστικά περιβάλλοντα. Θα αποκτήσουν γνώσεις θεμέλια σε όλους τους βασικούς τομείς της υπολογιστικής ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, τόσο αμυντικά και επιθετικά, καθώς και ανταπόκριση μετά το περιστατικό. Τα ψηφιακά εγκληματολογικά πτυχές του μαθήματος περιλαμβάνουν εγκληματολογίας δίκτυο και τον υπολογιστή, επιτρέποντάς σας να αναπτύξουν τις γνώσεις που απαιτούνται... [-]

MSc in Environmental Sustainability

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 - 18 μήνες January 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο

[+]

θέματα περιλαμβάνουν Βιώσιμων ενεργειακών τεχνολογιών Ανανεώσιμες πηγές χρηματοδότησης της ενεργειακής και περιβαλλοντικής νομοθεσίας Αειφόρο σχεδιασμό κτιρίων Διαχείριση των αποβλήτων Ενότητες [-]

MSc International Finance

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 - 18 μήνες September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο

Απευθύνεται σε φοιτητές χωρίς οικονομικό υπόβαθρο, το μάθημα αυτό σας δίνει τις μαθηματικές και πρακτικές δεξιότητες για να ακολουθήσει μια καριέρα στο διεθνή χρηματοοικονομικό τομέα. [+]

Απευθύνεται σε φοιτητές χωρίς οικονομικό υπόβαθρο, το μάθημα αυτό σας δίνει τις μαθηματικές και πρακτικές δεξιότητες για να ακολουθήσει μια καριέρα στο διεθνή χρηματοοικονομικό τομέα. εισαγωγή του μαθήματος Σχεδιασμένο για τους φοιτητές από ένα ευρύ φάσμα των μη χρηματοοικονομικών επιστημών και κλάδων για την απασχόληση, το μάθημα αυτό συνδυάζει τις μαθηματικές και δεξιότητες επικοινωνίας για να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στον κόσμο της διεθνούς χρηματοδότησης. MSc International Finance θα ενισχύσει την απασχολησιμότητα σας και να ανοίξουμε τις πόρτες σε μια παγκόσμια καριέρα. Θα είναι επιλέξιμες για τις θέσεις μεταπτυχιακό επίπεδο σε τομείς όπως οι τραπεζικές, ασφαλιστικές και τη χρηματοδότηση. Τι θα μάθετε Είτε ψάχνετε για ένα ρόλο στην παροχή και τη διαχείριση των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών ή σχεδιάζουν να προβούν σε έρευνες στην περιοχή, αυτό το μάθημα θα σας εξοπλίσει με την κατάλληλη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση. Καθώς και στην επικοινωνία και την παρουσίαση των δεξιοτήτων, ζωτικής σημασίας σε αυτό το συγκρότημα βιομηχανίας, θα αποκτήσουν γνώση των λογιστικών πρακτικών, τα στατιστικά στοιχεία, την οικονομική διαχείριση, τραπεζικό και ασφαλιστικό τομέα, καθώς και μια λεπτομερή επισκόπηση του διεθνούς οικονομικού περιβάλλοντος. Αυτό είναι ένα μάθημα πλήρους απασχόλησης και θα μάθετε από μια ποικιλία μεθόδων διδασκαλίας, συμπεριλαμβανομένων διαλέξεις, σεμινάρια και ανεξάρτητη μελέτη. Θα απόφοιτος με τις τεχνικές και πληροφοριακές ανάλυση δεξιότητες που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια κερδοφόρα καριέρα στη βιομηχανία και τα μέσα για να εφαρμόσουν τις γνώσεις σας των ερευνητικών μεθόδων. θέματα περιλαμβάνουν Θα επιλέξουν ανάμεσα σε έξι θέματα από τα ακόλουθα, τρεις από το Α και τρία από Β? επιπλέον θα... [-]

MSc βιολογία της άγριας πανίδας και τη διατήρηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 - 18 μήνες September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο

Σχεδιασμένο σε συνεργασία με τους εργοδότες, αυτό το πρακτικό μάθημα θα σας δώσει τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να βοηθήσει στη διαχείριση και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας. [+]

Σχεδιασμένο σε συνεργασία με τους εργοδότες, αυτό το πρακτικό μάθημα θα σας δώσει τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να βοηθήσει στη διαχείριση και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας. εισαγωγή του μαθήματος Η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζει βιολόγοι διατήρησης και σήμερα είναι η διατήρηση της βιοποικιλότητας του κόσμου στο πρόσωπο σημαντικών ανθρώπινων απαιτήσεις σε χώρο και τους πόρους. Με το συνδυασμό των κλάδων της βιολογίας άγριας ζωής και της βιολογίας διατήρησης, το έμπειρο προσωπικό θα σας βοηθήσει να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν τόσο τις θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης. Οι απόφοιτοί μας έχουν πάει για να εργαστεί για κυβερνητικές υπηρεσίες και ανεξάρτητες οργανώσεις άγριας ζωής εθνικό και διεθνές επίπεδο. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με τους εργοδότες και τους επαγγελματικούς φορείς. Η κύρια εστίαση είναι στην ανάπτυξη πρακτικών δεξιοτήτων απασχολησιμότητας. Εκτός από τη μελέτη σχετική θεωρία, θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξουν: προηγμένες αναλυτικές ικανότητες για έρευνα και διαχείριση του πληθυσμού πρακτικές δεξιότητες που χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό, τον ποσοτικό προσδιορισμό και την αξιολόγηση της βιοποικιλότητας μεταβιβάσιμες δεξιότητες συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας, πληροφορικής (GIS, R, Mark, Εκτίμηση S), επίλυση προβλημάτων, την έρευνα και την ομάδα εργασίας Θα πρέπει να είναι διαθέσιμες για να συμμετάσχουν σε μια τριών εβδομάδων εντατικό πεδίο που βασίζονται στη Σκωτία για να σας βοηθήσει να ενσωματώσετε πρακτικές δεξιότητες στη δειγματοληψία, την ταυτοποίηση (φυτά, υδρόβια και χερσαία ασπόνδυλα, μικρά θηλαστικά, πουλιά) και την ανάλυση των δεδομένων. Επιπλέον, καθοδηγούμενη επισκέψεις σε διάφορες τοποθεσίες και ομιλίες από τους διαχειριστές θα αναδείξει... [-]

MSc Διαχείριση Κατασκευής Έργων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 - 18 μήνες September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο

Το μάθημα αυτό προσφέρει ένα καλά ισορροπημένο μείγμα της θεωρίας και της πρακτικής που σας προετοιμάζει για την εργασία ως project manager στον κλάδο των κατασκευών. [+]

Το μάθημα αυτό προσφέρει ένα καλά ισορροπημένο μείγμα της θεωρίας και της πρακτικής που σας προετοιμάζει για την εργασία ως project manager στον κλάδο των κατασκευών. εισαγωγή του μαθήματος Διαχειριστές του έργου είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο και το συντονισμό της αναπτυξιακής διαδικασίας από την ιδέα έως την κατασκευή και είναι σε μεγάλη ζήτηση σε μια σειρά από βιομηχανίες. Θα αποκτήσουν μια βιομηχανία αναγνωρισμένα προσόντα, όπως αυτή η πορεία είναι διαπιστευμένο από το Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) και το Ίδρυμα Πολιτικών Μηχανικών (ICE). Σε συνδυασμό με ένα κατάλληλο BEng διαπιστευμένο πτυχίο, το μάθημα τότε θα ικανοποιήσει τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις του Engineering Council του Ηνωμένου Βασιλείου για την Chartered Engineer (CEng) κατάσταση. Τι θα μάθετε σπουδών με μειωμένο ωράριο είναι ευέλικτο. Κανονικά οι μαθητές θα χρειαστούν τρία χρόνια για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, εφόσον αναλάβουν μία μονάδα ανά εβδομάδα, αλλά το μήκος της διαδρομής μπορεί να μειωθεί σε δύο χρόνια, αν οι δύο ενότητες που λαμβάνονται κάθε εβδομάδα. Πολλοί μαθητές με μερική απασχόληση αναλαμβάνουν έργα στο χώρο εργασίας τους. θέματα περιλαμβάνουν Στρατηγική διαχείριση Η διαχείριση του σχεδίου αξιολόγησης του έργου και χρηματοδότησης διαχείριση της παραγωγής στρατηγικής για τις δημόσιες συμβάσεις διαχείριση των κινδύνων του έργου MSc διατριβή ενότητες μελέτη που αναφέρεται παραπάνω είναι μόνο ενδεικτικά. Ορισμένες αλλαγές μπορεί να συμβεί από τώρα και ο χρόνος που έχετε μελετήσει. Καριέρα Θα φτάσουν σε μια βιομηχανία όπου οι δεξιότητες σας είναι σε υψηλή ζήτηση. Με την αναβίωση της αγοράς ακινήτων και τις επενδύσεις τόσο από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα σε... [-]

MSc διεθνή διαχείριση συμβάντων και φεστιβάλ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 - 18 μήνες September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο

Αποκτήστε τη ζωτική γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες για να αναπτύξουν μια καριέρα σε διεθνή φεστιβάλ και εκδηλώσεις σε ένα από τα πιο διάσημα πόλεις φεστιβάλ του κόσμου. [+]

Αποκτήστε τη ζωτική γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες για να αναπτύξουν μια καριέρα σε διεθνή φεστιβάλ και εκδηλώσεις σε ένα από τα πιο διάσημα πόλεις φεστιβάλ του κόσμου. εισαγωγή του μαθήματος Το Εδιμβούργο είναι αναμφισβήτητα η πιο διάσημη πόλη φεστιβάλ στον κόσμο. Επισκέπτες από όλο τον κόσμο ταξίδια σε αυτό τον τουρισμό φιλικό πρωτεύουσα κάθε χρόνο να βιώσουν ακμάζουσα πολιτιστική, εποχιακές και ειδικές εκδηλώσεις της, καθιστώντας το ιδανικό μέρος για να μελετήσει εκδήλωση και τη διαχείριση του φεστιβάλ. Αυτή υψηλότερο βαθμό θα σας εξοπλίσουν με τις γνώσεις που χρειάζεστε για να συντονίσει με επιτυχία και να σχεδιάζουν διεθνή φεστιβάλ ή εκδηλώσεις, όπως συνέδρια και να επινοήσουν πολιτικές και στρατηγικές για τη συνολική βιομηχανία και συμβάλλει στην επαγγελματική πιστοποίηση με το Ινστιτούτο Φιλοξενίας. Τι θα μάθετε Θα μάθετε ευρεία δεξιότητες, όπως η χάραξη πολιτικής και τον προγραμματισμό για το μέλλον, καθώς και την ανάπτυξη των ικανοτήτων σας στον τομέα της έρευνας, της διαχείρισης του χρόνου και τις μεθόδους παρουσίασης. Θα πρέπει επίσης να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις και την εμπορία των δεξιοτήτων που σχετίζονται ειδικά με τη διαχείριση των εκδηλώσεων και φεστιβάλ μεγάλης και μικρής κλίμακας με διεθνή εστίαση. Μέσα από διαλέξεις, προσκεκλημένοι ομιλητές και μελέτες περιπτώσεων, θα αναπτύξει μια προηγμένη κατανόηση των θεμάτων και των εννοιών που εμπλέκονται στη βιομηχανία. Αυτό είναι ένα πλήρες ωράριο μάθημα χωρίζεται σε τρία τρίμηνα. Μπορείτε να επιλέξετε να ξεκινήσετε είτε τον Ιανουάριο ή τον Σεπτέμβριο. Θα μάθετε από μια ποικιλία μεθόδων διδασκαλίας, συμπεριλαμβανομένων διαλέξεις, σεμινάρια και ανεξάρτητη μελέτη. Με στενές σχέσεις μας μέσα σε φεστιβάλ της... [-]

Msc διεθνή διοίκηση επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο

Εξερευνήστε την ποικιλομορφία των προσεγγίσεων της παγκόσμιας επιχειρηματικές προκλήσεις, να αναπτύξουν δεξιότητες διαχείρισης σας και να βελτιώσετε τα προσόντα σας σε αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα. [+]

Εξερευνήστε την ποικιλομορφία των προσεγγίσεων της παγκόσμιας επιχειρηματικές προκλήσεις, να αναπτύξουν δεξιότητες διαχείρισης σας και να βελτιώσετε τα προσόντα σας σε αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα. εισαγωγή του μαθήματος Είτε είστε σχεδιάζει μια σταδιοδρομία σε διεθνείς επιχειρήσεις, ή τη στιγμή εργάζονται και σχεδιάζουν να ενισχύσουν τα προσόντα σας, αυτό το μάθημα θα σας δώσει τα εργαλεία που χρειάζεστε για να είναι επιτυχής στη διεθνή σκηνή διαχείρισης των επιχειρήσεων. Που καλύπτουν θέματα όπως η διαπολιτισμική επικοινωνία των επιχειρήσεων, τη στρατηγική, την καινοτομία, την παγκόσμια οικονομία και την παγκόσμια αγορά, εξετάζει τα βασικά στοιχεία της σύγχρονης διεθνών επιχειρήσεων και ανοίγει τις πόρτες για την αύξηση των ευκαιριών απασχόλησης σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Τι θα μάθετε Αναμένουμε αυτό το μάθημα για να προσελκύσει φοιτητές από διάφορες χώρες και πολιτισμούς. Αυτό παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία για συζήτηση με τους συμμαθητές σας, επιτρέποντάς σας να αποκτήσουν και να εμβαθύνει την κατανόησή σας για την ποικιλία των διεθνών προσεγγίσεων της παγκόσμιας επιχειρηματικές προκλήσεις. Θα πρέπει να ενθαρρύνονται να προβληματιστούν σχετικά με την προσέγγιση για τις διεθνείς επιχειρηματικές δραστηριότητες στο δικό σας πολιτισμό και να συμβάλει σχετικά παραδείγματα στις συζητήσεις της τάξης. Θα μάθετε να αντιμετωπίσει δημιουργικά τα προβλήματα του παγκόσμιου ανταγωνισμού και της αειφορίας, ενώ η απόκτηση γνώσης των διεθνών επιχειρήσεων και οικονομικό περιβάλλον της. Θα απόφοιτος με μια προηγμένη κατανόηση της πολυπλοκότητας της παγκόσμιας οικονομίας και των διεθνών επιχειρήσεων. Αυτό είναι ένα μάθημα πλήρους απασχόλησης και χωρίζεται σε τρία τρίμηνα. Μπορείτε να επιλέξετε να ξεκινήσετε είτε τον Ιανουάριο ή τον Σεπτέμβριο. Θα μάθετε από μια ποικιλία μεθόδων... [-]

Msc διεθνούς μάρκετινγκ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο

Σπουδάσουν σε δύο διαφορετικούς πολιτισμούς με ένα τρίμηνο στο Εδιμβούργο και ένα τρίμηνο στη Γαλλία δίνοντας σας ζωτικής σημασίας διεθνή εμπειρία. [+]

Σπουδάσουν σε δύο διαφορετικούς πολιτισμούς με ένα τρίμηνο στο Εδιμβούργο και ένα τρίμηνο στη Γαλλία δίνοντας σας ζωτικής σημασίας διεθνή εμπειρία. εισαγωγή του μαθήματος Διεθνές μάρκετινγκ είναι ένα όλο και πιο σημαντικό τομέα των επιχειρήσεων, καθώς οι εταιρείες προσπαθούν να αυξάνεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Καθώς και η εκμάθηση βασικών αρχών του μάρκετινγκ, θα αναπτύξουν μια εκτίμηση της πρακτικής της σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον. Το μάθημα αυτό σας δίνει την ευκαιρία να σπουδάσουν σε δύο όμορφες και καλλιεργούνται ευρωπαϊκές πόλεις - Εδιμβούργο και τη Νίκαια. Θα πρέπει να βασίζεται στο Εδιμβούργο με μια επιλογή για να περάσετε ένα τρίμηνο στο Business School IPAG στη Νίκαια της Γαλλίας. Αυτή η διεθνής εμπειρία, θα ενισχύσει τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας με την ολοκλήρωση του μαθήματος. Τι θα μάθετε Θα αναπτύξουν τις οργανωτικές και επιχειρηματικές δεξιότητες, καθώς και την κατανόηση του στρατηγικού μάρκετινγκ, θεωρίες διαχείριση της μάρκας, διαπολιτισμική επικοινωνία και τη δυνατότητα να αναπτύξουν σχέδια μάρκετινγκ. Θα αποκτήσουν μεταβιβάσιμες δεξιότητες, όπως η χάραξη πολιτικής και τη διαχείριση του έργου, την έρευνα, τη διαχείριση του χρόνου και τις μεθόδους παρουσίασης. Θα μάθετε μαζί με άλλους ξένους φοιτητές και να διδάσκονται στα αγγλικά, οπότε δεν χρειάζεται να μιλούν γαλλικά για να εφαρμόσει. τρίτο τρίμηνο σας μπορεί να βασίζεται στο Εδιμβούργο ή τη Νίκαια και μπορεί να υπάρξουν περαιτέρω ευκαιρίες για να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία στη Νίκαια, όπως IPAG προσφορά πρακτικής άσκησης. Αυτή είναι ενός έτους πλήρους απασχόλησης εκκίνησης πορεία τον Σεπτέμβριο και χωρίζεται σε τρία τρίμηνα. Θα μάθετε από μια ποικιλία μεθόδων διδασκαλίας, συμπεριλαμβανομένων διαλέξεις, σεμινάρια και... [-]

MSc ενεργειακής και περιβαλλοντικής μηχανικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο

Κατασκευάστηκε στην τρέχουσα διαπιστευτήριά σας στον τομέα της ενέργειας και της περιβαλλοντικής μηχανικής, ή να πάρετε το πρώτο βήμα σε αυτό το ζωτικής σημασίας βιομηχανία. [+]

Κατασκευάστηκε στην τρέχουσα διαπιστευτήριά σας στον τομέα της ενέργειας και της περιβαλλοντικής μηχανικής, ή να πάρετε το πρώτο βήμα σε αυτό το ζωτικής σημασίας βιομηχανία. εισαγωγή του μαθήματος Ενέργεια και το περιβάλλον είναι όλο και παίρνουν τη θέση τους ως ένα μείζον θέμα στο σημερινό κόσμο. Το μάθημα τονίζει τις ανανεώσιμες ενεργειακές τεχνικές και θεωρίες, ενώ παράλληλα θα καλύπτει το επιστημονικό υπόβαθρο που σχετίζεται με την αειφόρο κατασκευή και τις ανανεώσιμες και εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Τι θα μάθετε Καθώς και προηγμένες αρχές και τις πρακτικές της μηχανικής, θα μάθουν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά έργα και να αναπτύξουν δεξιότητες έρευνας σας. Θα πρέπει να δοθεί πρακτική εμπειρία στην εφαρμογή των αρχών αυτών στην έρευνα και την ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όπως η ηλιακή και η αιολική ενέργεια. Το μάθημα είναι διαπιστευμένο από τόσο το Ίδρυμα Μηχανικής και Τεχνολογίας (ΙΕΤ) και το Ινστιτούτο Ενέργειας, Ηνωμένο Βασίλειο. Σε συνδυασμό με ένα κατάλληλο διαπιστευμένο πτυχίο, το μεταπτυχιακό τότε θα ικανοποιήσει τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις του Engineering Council του Ηνωμένου Βασιλείου για την Chartered Engineer (CEng) κατάσταση. θέματα περιλαμβάνουν τεχνολογίες ενεργειακής βιωσιμότητας Ηλιακή ενέργεια: η τεχνολογία Μοντελοποίηση και Ανάλυση Αειφόρο σχεδιασμό κτιρίων Ερευνητικών δεξιοτήτων και διαχείρισης του έργου μηχανικού ελέγχου συστημάτων κατανεμημένης παραγωγής πρόγραμμα MSc ενότητες μελέτη που αναφέρεται παραπάνω είναι μόνο ενδεικτικά. Ορισμένες αλλαγές μπορεί να συμβεί από τώρα και ο χρόνος που έχετε μελετήσει. Ευκαιρίες καριέρας παραγωγή ενέργειας συμβούλων μηχανικών έρευνα Οικοδομικές Υπηρεσίες σχεδιασμός περιβαλλοντικής μηχανικής Προυποθέσεις εισόδου Ένα πτυχίο Honours σε 2: 2 ή παραπάνω σε μία από τις ακόλουθες ειδικότητες μηχανικών: ηλεκτρικό,... [-]

MSc εφαρμοσμένη εγκληματολογία και την εγκληματολογική ψυχολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο

Αναπτύξει μια βαθιά κατανόηση του εγκλήματος και της εγκληματικής συμπεριφοράς με τη μελέτη αυτή με μοναδικό τρόπο πρακτικό και εφαρμόζονται πορεία στην εγκληματολογία και την εγκληματολογική ψυχολογία. [+]

Αναπτύξει μια βαθιά κατανόηση του εγκλήματος και της εγκληματικής συμπεριφοράς με τη μελέτη αυτή με μοναδικό τρόπο πρακτικό και εφαρμόζονται πορεία στην εγκληματολογία και την εγκληματολογική ψυχολογία. εισαγωγή του μαθήματος Μελετώντας εφαρμοσμένη εγκληματολογία και την εγκληματολογική ψυχολογία σε μεταπτυχιακό επίπεδο, θα σας επιτρέψει να αναπτύξει μια σειρά από αναλυτικές και πρακτικές δεξιότητες που επωφελούνται σας ως επαγγελματία ή ερευνητή. Θα έχετε την ευκαιρία για μια θέση εργασίας, παράλληλα με εξειδικευμένα τμήματα που καλύπτουν τη διαμεσολάβηση, τη διεθνή εγκληματολογία, την αξιολόγηση των δραστών, την προστασία των παιδιών και προηγμένες ποσοτικές και ποιοτικές μεθόδους έρευνας. Οι ενότητες αυτές θα σας δώσει ένα πολύτιμο σύνολο των δεξιοτήτων τόσο για την απασχόληση και την περαιτέρω έρευνα. καθηγητές σας θα είναι η έρευνα-ενεργό προσωπικό που είναι ειδικοί στον τομέα τους. Θα πρέπει επίσης να επωφεληθούν από την εξωτερική επαγγελματίες που φέρνουν τις πρακτικές δεξιότητες και την εμπειρία τους στην πορεία. Τι θα μάθετε Θα αναπτύξει μια κριτική επίγνωση των θεμάτων στην πρώτη γραμμή της εγκληματολογίας και της εγκληματολογικής ψυχολογίας, και τα περιβάλλοντα και τις θεωρίες που επηρεάζουν την πρακτική σε αυτούς τους τομείς. Η εφαρμοζόμενη επίκεντρο αυτής μάθημα παρέχει μια εξαιρετική βάση για την εκτίμηση κινδύνου των παραβατών, μεθόδων αποκατάστασης, η χρήση της ιατροδικαστικής στρατηγικές συνέντευξη, δεξιότητες διαμεσολάβησης και του προσώπου σύμμεικτη κατασκευή. Παράλληλα με αυτές τις δεξιότητες θα μάθετε επίσης άμεσα από τους κορυφαίους ειδικούς σχετικά με την τρέχουσα έρευνα και τις συζητήσεις στην εγκληματολογία και την εγκληματολογική ψυχολογία που επηρεάζουν άμεσα τους ανθρώπους σε όλα τα σημεία του νομικού συστήματος. Επιπλέον, θα αποκτήσει... [-]

MSc κληρονομιά και την πολιτιστική διαχείριση του τουρισμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 - 18 μήνες September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο

Αποκτήστε τη ζωτική γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες για να αναπτύξουν μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα του τουρισμού σε ένα από τα κορυφαία πολιτιστικά τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη. [+]

Αποκτήστε τη ζωτική γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες για να αναπτύξουν μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα του τουρισμού σε ένα από τα κορυφαία πολιτιστικά τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη. εισαγωγή του μαθήματος Χάρη στην πλούσια ιστορία της, την αφθονία των αξιοθέατα της πολιτιστικής κληρονομιάς και το παγκοσμίου φήμης φεστιβάλ των τεχνών, του Εδιμβούργου είναι ένας δημοφιλής προορισμός για έναν αυξανόμενο αριθμό των πολιτιστικών τουριστών από όλο τον κόσμο - η οποία είναι ο λόγος για αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μελετήσει MSc κληρονομιά & Πολιτιστικής διαχείρισης Τουρισμού. Αυτό το προχωρημένο βαθμό θα σας εξοπλίσουν με τις γνώσεις που χρειάζεστε για να λειτουργήσει με επιτυχία ένα πολιτιστικό τουρισμό και να επινοήσουν πολιτικές και στρατηγικές για τη συνολική βιομηχανία και συμβάλλει στην επαγγελματική πιστοποίηση με το Ινστιτούτο Φιλοξενίας. Τι θα μάθετε Θα αναπτύξουν τις οργανωτικές και επιχειρηματικές δεξιότητες που σχετίζονται κυρίως με τις πολιτιστικές πτυχές του τουρισμού. Μέσα από διαλέξεις, προσκεκλημένοι ομιλητές και μελέτες περιπτώσεων, θα αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση των θεμάτων και των εννοιών που εμπλέκονται στη βιομηχανία, καθώς και ζητήματα πρακτικής μάρκετινγκ και της πολιτιστικής κληρονομιάς. Θα μάθετε ευρεία δεξιότητες, όπως η χάραξη πολιτικής και τον προγραμματισμό για το μέλλον, καθώς και την ανάπτυξη των ικανοτήτων σας στον τομέα της έρευνας, της διαχείρισης του χρόνου και τις μεθόδους παρουσίασης. Αυτό είναι ένα πλήρες ωράριο μάθημα χωρίζεται σε τρία τρίμηνα. Μπορείτε να επιλέξετε να ξεκινήσετε είτε τον Ιανουάριο ή τον Σεπτέμβριο. Θα μάθετε από μια ποικιλία μεθόδων διδασκαλίας, συμπεριλαμβανομένων διαλέξεις, σεμινάρια και ανεξάρτητη μελέτη. Με μια σειρά από τουριστικές επιχειρήσεις και... [-]

MSc τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 - 18 μήνες September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο

Να αποκτήσουν τις θεωρητικές και πρακτικές δεξιότητες για να εξερευνήσετε το αναπτυσσόμενο τομέα των τεχνολογιών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. [+]

Να αποκτήσουν τις θεωρητικές και πρακτικές δεξιότητες για να εξερευνήσετε το αναπτυσσόμενο τομέα των τεχνολογιών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. εισαγωγή του μαθήματος Τεχνολογίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας έχουν γίνει ένα σημαντικό μέρος της παραγωγής ενέργειας. Ισχυρές πρωτοβουλίες και τις επενδύσεις από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα έχουν κάνει αυτό το ένα ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα και δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες σταδιοδρομίας στον τομέα. Αυτό είναι ένα από τα λίγα μαθήματα που προσφέρονται σε μεταπτυχιακό επίπεδο το οποίο όχι μόνο καλύπτει τις τεχνολογίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, αλλά και συμπληρώνει τις βασικές συναφή στοιχεία της χρηματοδότησης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της περιβαλλοντικής νομοθεσίας. Τα στοιχεία αυτά αγγίζουν την οικονομική αναλυτικά εργαλεία, τη διάρθρωση του έργου, τη χρηματοδότηση και τη διαχείριση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ενώ το στοιχείο νόμος θα εξετάσει το νομικό πλαίσιο που επηρεάζουν κατά την παροχή των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Τι θα μάθετε Το μάθημα θα επεκτείνει τις ικανότητές σας σε διάφορες τεχνολογίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όπως η αιολική, η ηλιακή, η υδροηλεκτρική, βιομάζα, κυματική κ.λπ. Μελέτη καταγραφής των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, αποθήκευση ενέργειας, ενεργειακή επιθεώρηση και ανάλυση του κύκλου ζωής, καθώς και την εκμάθηση της έννοιας του συστήματος, το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τις εφαρμογές. Το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το Ινστιτούτο Ενέργειας, Ηνωμένο Βασίλειο. Σε συνδυασμό με ένα κατάλληλο διαπιστευμένο πτυχίο, το μεταπτυχιακό τότε θα ικανοποιήσει τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις του Engineering Council του Ηνωμένου Βασιλείου για την Chartered Engineer (CEng) κατάσταση. θέματα περιλαμβάνουν Βιώσιμων ενεργειακών τεχνολογιών Ηλιακή ενέργεια: η τεχνολογία, μοντελοποίηση και ανάλυση Ανανεώσιμες πηγές χρηματοδότησης της ενεργειακής και περιβαλλοντικής... [-]

MSc υπολογιστών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 - 18 μήνες September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο

Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία από προαιρετικές ενότητες για να σχεδιάσει ένα μάθημα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και την κατεύθυνση της σταδιοδρομίας. [+]

Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία από προαιρετικές ενότητες για να σχεδιάσει ένα μάθημα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και την κατεύθυνση της σταδιοδρομίας. εισαγωγή του μαθήματος Με τη λήψη μεταπτυχιακού τίτλου στην Πληροφορική, θα είστε σε θέση να προωθήσει τις σπουδές του υπολογιστή σας ή εργασιακή εμπειρία σε τομείς που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον σας. Καθώς επίσης και με βάση τις υφιστάμενες δεξιότητες υπολογιστή σας και τη λήψη τους στο επόμενο επίπεδο, θα μάθετε να αναπτύξει μια κριτική κατανόηση και μια αναλυτική προσέγγιση για την επιλογή σας από εξειδικευμένους τομείς. Τι θα μάθετε Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε την ανάπτυξη λογισμικού ή συστήματα πληροφοριών, και να επικεντρωθεί στις δεξιότητες που εμπλέκονται, ενώ ένα θέμα, όπως η ασφάλεια και η ιατροδικαστική προφανώς θα περιλαμβάνει διαφορετικές περιοχές της μελέτης. Αυτό το μάθημα έχει μελετηθεί με πλήρη απασχόληση πάνω από τρία τρίμηνα ή μερικής απασχόλησης. Απαιτεί μια εντατική περίοδο μελέτης, που περιλαμβάνει ανεξάρτητη μελέτη διαλέξεις, σεμινάρια, εργαστηριακές ασκήσεις και. Ενώ οι τάξεις για κάθε ενότητα μπορεί να ευθύνεται μόνο για τρεις ή τέσσερις ώρες την εβδομάδα, θα πρέπει να αναμένεται να δεσμευτούν τουλάχιστον 13 ώρες την εβδομάδα, ανά μονάδα. Ως σπουδαστής πλήρους απασχόλησης θα διαρκέσει τρεις ενότητες ανά τρίμηνο, για τα δύο πρώτα τρίμηνα. Το μάθημα αυτό είναι επίσης διαθέσιμα με μερική απασχόληση, με μία ή δύο ενότητες που διδάσκονται ανά τρίμηνο. Όποια κατεύθυνση και αν επιλέξετε, θα καταλήξετε την πορεία εξοπλισμένο με την απαραίτητη εμπειρογνωμοσύνη για να πάρετε περαιτέρω στην καριέρα σας. θέματα περιλαμβάνουν προγραμματισμού προηγμένες εφαρμογές Σύνθετη σύννεφο και το δίκτυο... [-]

Βίντεο

Edinburgh Napier University overview

Επικοινωνία

Edinburgh Napier University

Διεύθυνση Colinton Rd 219
Edinburgh EH14 1DJ, UK
Ιστοσελίδα http://www.napier.ac.uk
Τηλέφωνο +44 333 900 6040