Falmouth University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Falmouth University έχει ιστορία πάνω από 100 χρόνια δημιουργικής σκέψης και καινοτομίας σχεδιασμού.

Ιδρύθηκε το 1902 ως Σχολή Καλών Τεχνών Falmouth, έχει αναπτυχθεί πάνω από έναν αιώνα για να γίνει ένας κόμβος ψηφιακής καινοτομίας. Σήμερα, το χαρτοφυλάκιο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων του αντιπροσωπεύει το εύρος της δημιουργικής βιομηχανίας, του ταχύτερα αναπτυσσόμενου τομέα στην οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου. Τώρα, καθώς αντιμετωπίζουμε την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση, καθώς η τεχνολογία προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες καθώς και προκλήσεις, είναι σαφές ότι οι ειδικότητες της Falmouth για δημιουργική καινοτομία. η δημιουργική σκέψη, η επίλυση προβλημάτων, η επικοινωνία και η αφήγηση, θα είναι καθοριστικής σημασίας για τη μελλοντική οικονομική και πολιτιστική επιτυχία τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.128606_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Το πανεπιστήμιο γνώρισε πρόσφατα μια περίοδο ταχείας ανάπτυξης, ο πληθυσμός του φοιτητή στην πανεπιστημιούπολη τριπλασιάζεται σε μέγεθος από το 2001 σε σχεδόν 5300 φοιτητές σήμερα. Αυτοί οι σπουδαστές μελετούν σε δύο πανεπιστημιουπόλεις στο Falmouth και το Penryn.

Εκτός από τα μαθήματα που παραδίδονται στην πανεπιστημιούπολη στην Κορνουάλη, το Falmouth προσφέρει επίσης πρωτοποριακή εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε απευθείας σύνδεση και συναρπαστικές συνεργατικές συνεργασίες με κορυφαίους φορείς της βιομηχανίας, όπως η Ακαδημία Σύγχρονης Μουσικής και η Ακαδημία μόδας λιανικής στο Λονδίνο.

Το στρατηγικό σχέδιο του Falmouth για το 2030 προβλέπει ότι μέχρι το 2024, η πρόσληψή του σε τέτοιες εταιρικές σχέσεις παροχής συνεργασίας θα υπερβεί τις προσλήψεις στα προγράμματα της πανεπιστημιούπολης. Μέχρι το 2030, 8500 φοιτητές θα σπουδάζουν εκτός της πανεπιστημιούπολης και 6500 στην πανεπιστημιούπολη.

Φοιτητική ζωή

Με εκπληκτική φυσική ομορφιά προς όλες τις κατευθύνσεις, οι μαθητές μας απολαμβάνουν έναν τρόπο ζωής λίγο πέρα από τους συνηθισμένους. Πού αλλού μπορείτε να βρείτε παραλίες παγκόσμιας κλάσης, νόστιμο φαγητό, μουσική, τέχνη και τεχνολογία αιχμής και καινοτομία;

Το Φάλμουθ μπορεί να μην είναι πόλη, αλλά όταν πρόκειται για παράξενα και θαυμάσια γεγονότα, φεστιβάλ, δραστηριότητες και βραδιές, η δική μας ζωντανή δημιουργική κοινότητα σπρώχνει συνεχώς τα όρια του τι μπορεί να κάνει μια μικρή πόλη.

Από τη διερεύνηση της ακτογραμμής, την αναζήτηση ζωντανής μουσικής και τη γνωριμία της δημιουργικής κουλτούρας της Κορνουάλης για να μάθετε τι μπορεί να κάνει η Ένωση Φοιτητών για εσάς, ανακαλύψτε τη ζωή στο Falmouth παρακάτω.

Ζωή στην πανεπιστημιούπολη

Η πανεπιστημιούπολη σας είναι πολύ περισσότερο από το μέρος που πηγαίνετε για διαλέξεις. Είναι ο κοινωνικός και δημιουργικός σας κόμβος. όπου θα συναντήσετε και θα κάνετε φίλους, θα γνωρίσετε αξέχαστες εκδηλώσεις, θα αντιμετωπίζετε μεγάλες ιδέες και θα ακονίζετε το σκάφος σας μαζί με συναδέλφους σε επαγγελματικά στούντιο.

Και οι δύο πανεπιστημιουπόλεις μας είναι δυναμικά, εμπνευσμένα περιβάλλοντα όπου η συνεργασία και η δημιουργικότητα προκαλούν ιδέες και καινοτομία στην τροφή. Ο σκοπός του Penryn Campus είναι ένας σύγχρονος δημιουργικός κόμβος, ενώ η ιστορική πανεπιστημιούπολη Falmouth βρίσκεται στην καρδιά των ένδοξων υποτροπικών κήπων, μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Και με μεγάλους ταξιδιωτικούς δεσμούς μεταξύ τους, είναι εύκολο να απολαύσετε και τα δύο.128604_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Έρευνα και Καινοτομία

Η έρευνα και η καινοτομία στο Falmouth University βασίζονται στην αρχή της ανοιχτής καινοτομίας - την ιδέα ότι οι μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας μπορούν να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο τρόπο όταν αντιμετωπίζονται σε συνεργασία μεταξύ πειθαρχικών ορίων.

Οι ερευνητές στο Falmouth εφαρμόζουν ιδέες και μεθοδολογίες που προέρχονται από τις δημιουργικές βιομηχανίες για να αντιμετωπίσουν τις πραγματικές προκλήσεις σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Οι δημιουργικές και καινοτόμες προσεγγίσεις τους επιτρέπουν νέες γνώσεις, λύσεις, υπηρεσίες και προϊόντα που έχουν απτό αντίκτυπο στον κόσμο.

Τοποθεσίες

Φάλμουθ

Address
Falmouth Campus
Woodlane

TR11 4RH Φάλμουθ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Penryn

Address
Penryn Campus
Treliever Road

TR10 9FE Penryn, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη