Flexible Learning with Falmouth University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

54

Ιδρύθηκε το 1902, έχουμε προηγουμένως το Falmouth School of Art, Falmouth College of Art and Design και στη συνέχεια University College Falmouth. Ολοκληρώσαμε το πλήρες πανεπιστημιακό καθεστώς τον Δεκέμβριο του 2012 και κατατάξαμε τα τελευταία τρία χρόνια ως το Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών του Ηνωμένου Βασιλείου από τους Sunday Times.

Πανεπιστήμιο Falmouth έχει τώρα πάνω από 4700 μαθητές από το επίπεδο θεμελίωσης, με διδακτορικό που προέρχονται από περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Οι μαθητές που είναι εγγεγραμμένοι σε 54 μαθήματα? από την αρχιτεκτονική μέχρι κινουμένων σχεδίων, της επιχειρηματικότητας στην πληροφορική, τη μόδα στη δημοσιογραφία. Επωφελούνται από τη διδασκαλία παγκόσμιας κλάσης και την κατάσταση των εγκαταστάσεων τέχνης.

Σε όλες τις ειδικότητες που διδάσκονται στο Falmouth, βασικός στόχος του Πανεπιστημίου είναι να παρέχει στους φοιτητές με τις δεξιότητες για να πάρετε μια καλή δουλειά και με την επιχειρηματική εμπιστοσύνη για να μετατρέψει τις ιδέες τους σε μια εμπορική επιτυχία.

Από την πρώτη μέρα, οι μαθητές μας μαθαίνουν να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους, τις επιχειρηματικές δεξιότητες και τις γνώσεις της βιομηχανίας. Μετά την αποφοίτηση, είναι και το κίνητρο για να ενταχθούν τα συναρπαστικά και έντονη δημιουργικές βιομηχανίες.

Όχι μόνο δεν τους αποφοίτους μας να πάρει μεγάλες θέσεις εργασίας - ποσοστό απασχόλησης μεταπτυχιακών μας είναι 97% - 28% δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Αυτό είναι τέσσερις φορές υψηλότερο από το μέσο όρο του Ηνωμένου Βασιλείου. Προώθηση αυτό το επιχειρηματικό πνεύμα είναι το κλειδί για το πώς διδάσκουμε.

Ενώ Κορνουάλη είναι το σπίτι μας, την προοπτική Falmouth είναι διεθνείς. χαρτοφυλάκιό μας είναι όλο και περισσότερο σε παγκόσμιο επίπεδο επικεντρώνεται και μας τοποθετεί στην πρώτη γραμμή της παροχής πρώτης κατηγορίας εκπαίδευσης, όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο.

Το προσωπικό μας, με τη βιομηχανία τους δεσμούς τους και αποδεδειγμένη εμπειρία στον εμπορικό τομέα, θα είναι κεντρικής σημασίας για την επιτυχή υλοποίηση αυτών των νέων μαθημάτων πρωτοποριακή. Τώρα είναι η ευκαιρία σας για να μάθετε γιατί Falmouth είναι το νούμερο ένα.

Μελετώντας ευελιξία με το Πανεπιστήμιο Φάλμουθ

Πανεπιστήμιο Falmouth έχει ένα αποδεδειγμένο ιστορικό και κέρδισε μια μεγάλη φήμη για την παροχή της εφαλτήριο για τη σταδιοδρομία των μαθητών σε όλο τον κόσμο και σε πολλές από τις φήμης κορυφαίος δημιουργικών επιχειρήσεων.

Μελετώντας τα προγράμματα του Πανεπιστημίου Falmouth ευελιξία από όπου και αν βρίσκεστε προσφέρουν την ευκαιρία να σπουδάσουν σε μια προσωπική ταχύτητα ή την ένταση που σας ταιριάζει και να ταιριάζει με ακανόνιστα ωράρια εργασίας.

Ο δημιουργικός τομέας είναι ο τομέας της ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο. Είτε θέλετε να επιδιώξει να ενισχύσει την καριέρα σας ή για να ξεκινήσετε την καριέρα σας στο δημιουργικό τομέα, Πανεπιστήμιο Falmouth προγράμματα ευέλικτης μάθησης σας εξοπλίσει με τις κατάλληλες δεξιότητες και τις γνώσεις για να το πράξουν, χωρίς να διακόπτουν το εισόδημά σας και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας.

Ενθαρρύνουμε όλους εσάς που εργάζονται στον δημιουργικό τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο ποτέ να σταματήσει την ανάπτυξη.

Τα μαθήματά μας είναι αυστηρές, πρακτικό και έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να γίνει μια αποτελεσματική επαγγελματική σας στον τομέα της πρακτικής.

Όλες οι ενότητες που αναπτύχθηκαν και δίδαξε σε απευθείας σύνδεση από Falmouth ακαδημαϊκούς οι οποίοι είναι εμπειρογνώμονες του κλάδου στους τομείς τους. Η προσέγγισή μας σας στηρίζει σε κάθε βήμα του τρόπου, εξασφαλίζοντας μια μαθησιακή εμπειρία την ίδια ποιότητα με μας στις πανεπιστημιουπόλεις μαθήματα Masters.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Μάθετε ευέλικτα από το σπίτι, τον εργασιακό χώρο ή σε κίνηση οπουδήποτε στον κόσμο
 • Δεν χρειάζεται να μετακινηθούν, να κάνουν ένα διάλειμμα καριέρα ή αίτηση για βίζα
 • Δομημένη για να σας βοηθήσει να ολοκληρώσει το μάθημα μέσα σε δύο χρόνια σπουδών με μειωμένο ωράριο
 • Μελέτη μαζί και να δικτυωθούν με άλλους μαθητές από όλο τον κόσμο
 • Υψηλή ποιότητα σε απευθείας σύνδεση διδασκαλίας: συνοπτική διαλέξεις και ψηφιακών πόρων που αναπτύχθηκε από τη βιομηχανία μας, που οδηγεί τους ακαδημαϊκούς που σας διδάξει σχετικά με τις ενότητες
 • Πρώτης τάξεως ακαδημαϊκή υποστήριξη: εκπαιδευτές είναι διαθέσιμες κάθε μέρα για να σας δώσει οδηγίες και σχόλια
 • Δέσμευση μαθησιακές δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να εφαρμόσουν τη θεωρία στην πράξη
 • Πλούσια ανατροφοδότηση από τους καθηγητές και τους συμμαθητές, με ζωντανή συνεδρίες ανάδραση
 • Όλες οι εκτιμήσεις που λαμβάνονται και να υποβληθεί σε απευθείας σύνδεση
 • Τακτικές ευκαιρίες για πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις με τους καθηγητές, τους συμμαθητές και τους ομιλητές της βιομηχανίας, που πραγματοποιήθηκε τόσο σε Falmouth και σε διεθνείς τοποθεσίες
 • Ό, τι χρειάζεστε είναι διαθέσιμο σε διαισθητική online πλατφόρμα εκμάθησης μας? δεν χρειάζεται να είναι ένας οδηγός τεχνολογίας για να απολαύσετε τη μελέτη σε απευθείας σύνδεση με Φάλμουθ
 • Το βραβείο MA είναι ίση με τον τίτλο και την ποιότητα με αυτή που δίνεται για την πανεπιστημιούπολη με βάση τα μαθήματά μας
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Masters »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Βίντεο

Introducing Falmouth Flexible Learning

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
Email: flexible@falmouth.ac.uk
Tel: 0800 599 9123 (UK) or +44 1223 447713 (International)

Cornwall, Αγγλία, GB
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)