Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο Caledonian της Γλασκώβης είναι ένα διακριτικό πανεπιστήμιο, το οποίο είναι αφοσιωμένο στο μέλλον και είναι αφοσιωμένο στην κοινωνική του αποστολή για την προώθηση του κοινού καλού. Έχουμε γίνει ένα διεθνές κέντρο αριστείας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, προωθώντας την απασχολησιμότητα και την παγκόσμια ιθαγένεια στους αποφοίτους μας. Κερδίζουμε βραβεία για την υποστήριξη και τη δέσμευσή μας στην εμπειρία των φοιτητών, ενώ παράλληλα παρέχουμε καινοτομίες μέσω της έρευνας παγκόσμιας κλάσης σε βασικούς τομείς δυνατοτήτων. Έχουμε μια παράδοση να διευρύνουμε την πρόσβαση στην ανώτατη εκπαίδευση για ταλαντούχους ανθρώπους ανεξάρτητα από την προέλευσή τους και αξιοποιούμε το πνευματικό και κοινωνικό μας κεφάλαιο προς όφελος των κοινοτήτων που υπηρετούμε στη Σκωτία και διεθνώς.

Το Glasgow Caledonian University (GCU) είναι ένα δυναμικό, καινοτόμο και πολυβραβευμένο Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό.

Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στην κοινωνία με τρόπο που να αγκαλιάζει αλλά να υπερβαίνει τον παραδοσιακό ρόλο ενός πανεπιστημίου. Το GCU για την Κοινή Καλή δέσμευση έρχεται στη ζωή και παρέχεται από τους φοιτητές και το προσωπικό σε ακαδημαϊκά σχολεία και τμήματα.

Καλώς ήρθατε στη Σχολή Μηχανικών και Οικοδομώντας Περιβάλλον

Η τεράστια εμπειρία πληροφορικής, μηχανικής και κατασκευής της GCU στεγάζεται στην Σχολή Μηχανικών και Οικοδομικού Περιβάλλοντος. Το υποστηρικτικό προσωπικό μας είναι ειδικοί στον τομέα τους. καλά συνδεδεμένους πρωτοπόρους σε τομείς όπως η ασφάλεια των ηλεκτρονικών υπολογιστών και η ανάπτυξη ιστού, η επιστήμη του περιβάλλοντος, οι τηλεπικοινωνίες, οι τοπογραφικές υπηρεσίες και οι υπηρεσίες κτιρίων. Η έρευνά μας για το δομημένο περιβάλλον και οι επαφές με τους ηγέτες της βιομηχανίας σε αναπτυσσόμενες αγορές, όπως ο σχεδιασμός των παιχνιδιών, μας κάνουν μια συναρπαστική επιλογή για τους σπουδαστές, το προσωπικό και τους ερευνητές.

Η Σχολή Μηχανικών και Οικοδομικών Περιβάλλοντων της GCU (ΕΒΕ), μία από τις τρεις ακαδημαϊκές σχολές της GCU, συγκεντρώνει το Τμήμα Κατασκευών και Τοπογραφίας, Τμήμα Μηχανικών και Τμήμα Υπολογιστών, Επικοινωνιών και Διαδραστικών Συστημάτων. Οι διυπηρεσιακές συνεργασίες επιτρέπουν στο σχολείο να προσφέρει διεγερτική, απαράμιλλη σειρά διδασκαλίας και ευέλικτες επιλογές παράδοσης, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές γνώσεις με την πρωτοποριακή πρακτική.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τους συνδέσμους και τις συνεργασίες μας με τους επαγγελματικούς φορείς, εξασφαλίζοντας ένα βιομηχανικό πρότυπο μάθησης στο πρόγραμμα σπουδών μας, το οποίο αντανακλά τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Επιπλέον, είμαστε τυχεροί που καλωσορίζουμε κάθε χρόνο ένα μεγάλο αριθμό φοιτητών με μερική απασχόληση, οι οποίοι φέρνουν μεγάλη πρακτική εμπειρία σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Τμήματα

Το σχολείο διαθέτει πάνω από 200 ακαδημαϊκούς υπαλλήλους στα τρία τμήματα του. Η πρωτογενής μας παραγωγή, σύμφωνα με τη στρατηγική του Πανεπιστημίου, είναι η εκπαίδευση των σπουδαστών στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, με την παραγωγή υψηλά ειδικευμένων πτυχιούχων με πτυχία που πιστοποιούνται από τις πρωτεύουσες εθνικές και διεθνείς αρχές.

Δουλεύουμε για να υποστηρίξουμε το Κοινό Αγαθό μέσω των ρόλων μας στην εκπαίδευση των φοιτητών από κοινωνικά προκλητικό υπόβαθρο, μέσω της καινοτόμου υποστήριξής μας στον δημόσιο τομέα και μέσω της έρευνας που στοχεύει στην κοινωνία.

Κατασκευή και Τοπογραφία

Το Τμήμα Κατασκευών

Μηχανική

Το Τμήμα Μηχανικών είναι ιδιαίτερα σεβαστό σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για τη διδασκαλία, την έρευνα και τη συμβουλευτική.

Υπολογιστών, Επικοινωνιών και Διαδραστικών Συστημάτων

Το Τμήμα Υπολογιστών, Επικοινωνιών και Διαδραστικών Συστημάτων (CCIS) διευθύνεται από τον καθηγητή Tom Buggy και αποτελείται από Δίκτυα Επικοινωνίας

Επαγγελματική διαπίστευση

Η Σχολή Μηχανικών και Κατασκευασμένου Περιβάλλοντος έχει ένα ισχυρό ιστορικό συνεργασίας με επαγγελματικούς φορείς, εξασφαλίζοντας ένα βιομηχανικό επίπεδο μάθησης που είναι συναφές με τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Οι επαγγελματικές μας σχέσεις όχι μόνο διατηρούν τους μαθητές μας ενημερωμένους με τις τελευταίες εξελίξεις στη βιομηχανία, αλλά βοηθούν τους αποφοίτους μας να ξεχωρίζουν όταν αναζητούν απασχόληση.

Προσφέρουμε προγράμματα και ενότητες αναγνωρισμένες από:

 • BCS (Chartered Institute for Information Technology)
 • CIArb (Chartered Institute of Arbitrators - Υποκατάστημα της Σκωτίας)
 • CIBSE (Chartered Institute of Engineers Building Services)
 • CIOB (Chartered Institute of Builders)
 • CIWEM (Οργανισμός Διαχείρισης Υδάτων και Περιβάλλοντος)
 • CIWM (Chartered Institution of Management of Wastes)
 • Συμβούλιο Μηχανικών
 • ICE (Ίδρυμα Πολιτικών Μηχανικών)
 • IESIS (Ίδρυμα Μηχανικών και Ναυπηγείων στη Σκωτία)
 • IET (Ίδρυμα Τεχνικής και Τεχνολογίας)
 • IFE (Ίδρυμα πυροσβεστών)
 • IHE (Ινστιτούτο Μηχανικών Αυτοκινητοδρόμων)
 • IMeche (Ινστιτούτο Μηχανολόγων Μηχανικών)
 • ISE (Ίδρυμα Διαρθρωτικών Μηχανικών)
 • PMI (Παγκόσμιο Κέντρο Διαπίστευσης για τη Διαχείριση Έργων)
 • RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors)

Η Σχολή Μηχανικών και Κατασκευασμένου Περιβάλλοντος έχει ένα ισχυρό ιστορικό συνεργασίας με επαγγελματικούς φορείς, εξασφαλίζοντας ένα βιομηχανικό επίπεδο μάθησης που είναι συναφές με τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Οι επαγγελματικές μας σχέσεις όχι μόνο διατηρούν τους μαθητές μας ενημερωμένους με τις τελευταίες εξελίξεις στη βιομηχανία, αλλά και βοηθούν τους αποφοίτους μας να ξεχωρίζουν όταν αναζητούν απασχόληση.

Προσφέρουμε προγράμματα και ενότητες αναγνωρισμένες από:

 • APM (Ένωση για τη Διαχείριση Έργων)
 • BCS (Chartered Institute for Information Technology)
 • CIArb (Chartered Institute of Arbitrators - Υποκατάστημα της Σκωτίας)
 • CIBSE (Chartered Institute of Engineers Building Services)
 • CIHIT (Οργανισμός Οδικών και Μεταφορών)
 • CIOB (Chartered Institute of Building)
 • CIWEM (Οργανισμός Διαχείρισης Υδάτων και Περιβάλλοντος)
 • CIWM (Chartered Institution of Management of Wastes)
 • Συμβούλιο Μηχανικών
 • ICE (Ίδρυμα Πολιτικών Μηχανικών)
 • IESIS (Ίδρυμα Μηχανικών και Ναυπηγείων στη Σκωτία)
 • IET (Ίδρυμα Τεχνικής και Τεχνολογίας)
 • IFE (Ίδρυμα πυροσβεστών)
 • IHE (Ινστιτούτο Μηχανικών Αυτοκινητοδρόμων)
 • IMechE (Ινστιτούτο Μηχανολόγων Μηχανικών)
 • InstMC (Ινστιτούτο Μέτρησης και Ελέγχου)
 • ISE (Ίδρυμα Διαρθρωτικών Μηχανικών)
 • PMI (Παγκόσμιο Κέντρο Διαπίστευσης για τη Διαχείριση Έργων)
 • RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors)

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη BScs » Όψη Πτυχία »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

MEng στη Μηχανολογική Μηχανική Υποβοηθούμενη από Υπολογιστές

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 χρόνια September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Glasgow

Πάρτε τη διαδρομή των δασκάλων και φτάσετε στα ακαδημαϊκά επίπεδα της θέσης Chartered Engineer. Αυτό το πενταετές πρόγραμμα σπουδών MEng είναι διαπιστευμένο από το Ινστιτούτο Μηχανολόγων Μηχανικών. [+]

Διαπιστευμένη από: IMechEΗ μηχανολογία με τη βοήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι ένας συνδυασμός μηχανολογίας, μηχανολογίας και μηχανικής σχεδιασμού συστημάτων. Μια μορφή «εικονικής μηχανικής», επιτρέπει στους μηχανικούς να δοκιμάζουν νέα προϊόντα ή συστήματα χωρίς να χρειάζεται να χτίζουν ακριβό πρωτότυπο.Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί με γνώση της βιομηχανίας και χρησιμοποιεί τυπικό λογισμικό βιομηχανίας (όπως PTC Creo για προσομοίωση τρισδιάστατης μοντελοποίησης και παραγωγής και ANSYS για ανάλυση πεπερασμένων στοιχείων) για να σας δώσει κατανόηση των θεμελιωδών αρχών του σχεδιασμού, του ελέγχου, των υλικών και της κατασκευής μεθόδους - καθώς και να μάθουν πώς να παρέχουν λύσεις σε περίπλοκα προβλήματα μηχανικής. Όλα τα Τεχνικά Προγράμματα της GCU είναι διαπιστευμένα από το Βρετανικό Πρότυπο Επαγγελματικής Τεχνολογίας (UK-SPEC) και έχουμε άριστες σχέσεις με τη βιομηχανία, προσφέροντας πρόσβαση σε μελέτες περιπτώσεων, έργα και εργασιακή εμπειρία. Όλες οι Pathways MEng στο Engineering Suite ικανοποιούν τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις που απαιτούνται για την κατάσταση Chartered Engineer (CEng). Διαπιστώνεται από το Ινστιτούτο Μηχανολόγων Μηχανικών (IMechE), το πρόγραμμα πληροί / θα συνεισφέρει στις ακαδημαϊκές απαιτήσεις για εγγραφή ως Chartered Engineer.Η καριέρα σουΟι απόφοιτοι έχουν βρει επιτυχία σε μια ποικιλία τοπικών, εθνικών και διεθνών βιομηχανιών και συμβούλων, όπως η μηχανική, αεροδιαστημική, ηλεκτρονική, υπεράκτια, τοπική αυτοδιοίκηση, υπηρεσίες κατασκευής και κατασκευής.Τι θα μελετήσετεΈτος 1Ευρεία και σταθερή κάλυψη των Βασικών Τεχνικών.Έτος 2ΘερμοδυναμικήΈτος 3Μηχανική Υποβοηθούμενη από Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, Τεχνολογίες Μετατροπής Ενέργειας, ΚατασκευήΈτος 4Σχέδιο Τιμών, Ανάλυση Πεπερασμένων Στοιχείων, Σχεδιασμός ΜηχανικώνΈτος 5 (MEng)Μελέτη ομάδας, ΣτρατηγικήΠρουποθέσεις εισόδουΌλες οι απαιτήσεις εισόδου που αναφέρονται εδώ θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως οδηγός και να αντιπροσωπεύουν το ελάχιστο απαιτούμενο για να ληφθεί υπόψη η... [-]

MEng στην Ηλεκτρική και Ηλεκτρονική Μηχανική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 - 5 χρόνια September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Glasgow

Πάρτε τη διαδρομή MEng και ολοκληρώστε το διαπιστευμένο πτυχίο Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών σε επίπεδο μάστερ. Με ευέλικτα σημεία εισόδου στο έτος 1, 2 και 3 αυτό το μάθημα προσφέρει πολύτιμη εμπειρία στον κλάδο. [+]

Διαπιστευμένος από: IET

Η MEng / BEng Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Μηχανικών θα σας προετοιμάσει για να ανταγωνιστείτε για ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών απασχόλησης στο Ηνωμένο Βασίλειο και διεθνώς. Παρέχοντας μια ευρεία κατανόηση της αναδυόμενης ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής μηχανικής και του επιχειρηματικού περιβάλλοντος μηχανικών, θα αναπτύξετε επίσης βασικές δεξιότητες ηγεσίας, διαχείρισης και επικοινωνίας και την παγκόσμια προοπτική που πρέπει να υπερέχετε σε μια σταδιοδρομία στον τομέα της μηχανικής.... [-]


MEng στην Ηλεκτρολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 χρόνια September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Glasgow

Εφαρμόστε άμεσα στο πρώτο, δεύτερο ή τρίτο έτος αυτού του βαθμού MEng. Το Power Engineering είναι διαπιστευμένο από το Ινστιτούτο Τεχνικής και Τεχνολογίας και το Ινστιτούτο Ενέργειας. [+]

Διαπιστευμένος από: IET EI

Η αλλαγή του κλίματος και οι οικονομικοί παράγοντες σημαίνουν ισχυρή κίνηση προς ανανεώσιμες πηγές ενέργειας από πηγές αιολικών, κυματικών και παλιρροιακών - και αντίστοιχα αυξημένη ζήτηση για μηχανικούς συστημάτων.

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με τη βιομηχανία και δίνει μεγάλη έμφαση στην πρακτική εμπειρία. Παρέχει ευρεία εκπαίδευση στον τομέα της ηλεκτρικής, μηχανικής και ηλεκτρονικής μηχανικής, παράλληλα με εξειδικευμένες ενότητες στον τομέα της ενέργειας και της ηλεκτρονικής ισχύος.... [-]


ΕΜΠ στην Ηλεκτρολογία, Ηλεκτρονική και Ενεργειακή Μηχανική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Glasgow

Πάρτε τη διαδρομή master και ολοκληρώστε αυτό το βαθμό MEng σε μόλις 3 χρόνια με ένα σχετικό HND. Αυτό το πενταετές πρόγραμμα σπουδών MEng είναι διαπιστευμένο από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας και Τεχνολογίας και το Ινστιτούτο Ενέργειας. [+]

Διαπιστευμένος από: IET EI

Έτος 3 μόνο εγγραφής

Η παγκόσμια ζήτηση για ανανεώσιμες και άλλες ενεργειακές τεχνολογίες αυξάνει την ανάγκη για πτυχιούχους μηχανικών με παραδοσιακές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές δεξιότητες κατάλληλες για παραγωγή ενέργειας, διανομή, όργανα και τηλεπικοινωνίες.

Οι πρόσφατες εκθέσεις του κλάδου και της κυβέρνησης υπογραμμίζουν την έντονη ανάγκη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και τεχνολογιών ενέργειας να αποτελέσουν μέρος των δεξιοτήτων των αποφοίτων ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής μηχανικής. Οι απόφοιτοι θα είναι ιδανικά τοποθετημένοι για να επωφεληθούν από τη σημαντική και άνευ προηγουμένου ανάπτυξη σε αυτόν τον τομέα.... [-]


Μεταπτυχιακό στη Μηχανική Μηχανικών Ηλεκτρονικών Συστημάτων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 - 5 χρόνια September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Glasgow

Πάρτε τη διαδρομή των δασκάλων και φτάσετε στα ακαδημαϊκά επίπεδα της θέσης Chartered Engineer. Αυτό το πενταετές πρόγραμμα σπουδών MEng είναι διαπιστευμένο από το Ινστιτούτο Μηχανολόγων Μηχανικών. [+]

Διαπιστευμένη από: IMechE

Οι μηχανικοί εμπλέκονται σε διάφορες δραστηριότητες σχεδιασμού και ανάπτυξης. Η Μηχανική Ηλεκτρονικών Συστημάτων Μηχανικών είναι ένας συνδυασμός μηχανολογίας, μηχανολογίας, μηχανικού ελέγχου, μηχανικής σχεδιασμού συστημάτων και ηλεκτρονικής μηχανικής για τον σχεδιασμό και την κατασκευή χρήσιμων προϊόντων.

Το πρόγραμμα αυτό, που αναπτύσσεται σε συνεργασία με τη βιομηχανία, θα παράγει μηχανισμούς με πολύ στρογγυλεμένους, ικανούς να ασκούν ηγεσία, πρωτοβουλία, προσωπική ευθύνη και λήψη αποφάσεων σε πολύπλοκες και απρόβλεπτες καταστάσεις. Θα έχετε πρόσβαση σε σύγχρονα εργαστήρια και εξοπλισμό, όπως CAD, CAM και FEA, καθώς και σε ηλεκτρικά συστήματα, συστήματα ελέγχου και όργανα και ηλεκτρονικά εργαστήρια. Υπάρχει επίσης η ευκαιρία για πρακτική άσκηση 48 εβδομάδων. Το πτυχίο BEng (Hons) είναι διαπιστευμένο από το Ινστιτούτο Μηχανολόγων Μηχανικών (IMechE) ως εκπληρώνοντας τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις για Chartered Engineer (CEng), με την προσθήκη του έτους MEng ή ενός διαπιστευμένου μεταπτυχιακού τίτλου. Η επιτυχής ολοκλήρωση του πτυχίου BEng (Hons) επιτρέπει τη μεταφορά στο MEng.... [-]


Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc σε 3D Σχεδιασμός για εικονικά περιβάλλοντα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Glasgow

Πάρτε τη διαδρομή κύριων και να γίνετε ειδικός 3D Design σε μια επιλογή επαγγελμάτων, συμπεριλαμβανομένων των εικονικών περιβαλλόντων, της αρχιτεκτονικής, των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και των οπτικών εφέ. [+]

Η τρισδιάστατη οπτικοποίηση και η κινούμενη εικόνα παίζουν σημαντικό ρόλο σε πολλούς τομείς και η δημοτικότητα αυτών των μέσων αυξάνεται απλά. Η ψηφιακή κινούμενη εικόνα παρέχει τα εντυπωσιακά ειδικά εφέ στις αγαπημένες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές του 21ου αιώνα. ο σχεδιασμός 3D είναι επίσης απαραίτητος για την καθημερινή δουλειά σε όλα, από την ανάπτυξη παιχνιδιών ηλεκτρονικών υπολογιστών, την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εικονικού κόσμου και το βιομηχανικό σχεδιασμό μέχρι το μάρκετινγκ, το σχεδιασμό προϊόντων και την αρχιτεκτονική.... [-]


MSc στη Διεθνή Διαχείριση Έργων (Ενέργεια, Διαχείριση Κατασκευών, Πετρέλαιο και Αέριο)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 5 χρόνια August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Glasgow +2 περισσότερα

Αναπτύχθηκε από κορυφαίους ακαδημαϊκούς του Ηνωμένου Βασιλείου, οι Δάσκαλοι Διεθνούς Διαχείρισης Έργων στη GCU προσφέρουν ένα παγκοσμίως γνωστό και πλήρως διαπιστευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα. [+]

Διαπιστευμένο από: CIOB PMI APM RICS

Αναπτύξτε τις δεξιότητες για την επιτυχή διαχείριση των διεθνών έργων. Με τον αυξανόμενο παγκόσμιο ανταγωνισμό και τις όλο και πιο σύνθετες ρυθμιστικές δομές, οι διεθνείς διαχειριστές έργων μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην αποδοτικότητα ενός οργανισμού και είναι σε μεγάλη ζήτηση.

Το MSc International Project Management της GCU σχεδιάστηκε από κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου και κορυφαίους ακαδημαϊκούς εμπειρογνώμονες. Παρέχεται από μια ομάδα διδασκαλίας με εμπειρία στην παροχή εμπειρογνωμοσύνης διαχείρισης έργων που καλύπτει και τις πέντε ηπείρους.... [-]


MSc στη Μηχανική Κτιρίων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Glasgow +1 περισσότερα

Τομέας Μηχανικών Κτιρίων Το MSc είναι ο προτιμώμενος οικοδεσπότης των υπηρεσιών οικοδόμησης για πτυχιούχους μηχανικών και έμπειρους μηχανικούς που επιθυμούν να προχωρήσουν στον τομέα Charnged Building Services Engineer CEng. [+]

Διαπιστευμένος από: CIBSE

Αν έχετε ολοκληρώσει ένα προπτυχιακό πτυχίο μηχανικού και θέλετε να συνεχίσετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας, η MSc Building Services της GCU είναι για εσάς. Μάθετε αυτή τη ζωντανή, ουσιαστική πειθαρχία και επιτύχετε την επιλεξιμότητα για τον Chartered Engineer status.

Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί των κτιριακών εγκαταστάσεων με τις ευρείες ικανότητες για την αντιμετώπιση πολύπλοκων τεχνικών προκλήσεων είναι σε μεγάλη ζήτηση. Η δουλειά τους συγκεντρώνει εμπειρογνωμοσύνη τόσο στις κατασκευές όσο και στις μηχανικές, προσφέροντας εξαιρετικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Με την προχωρημένη μεταπτυχιακή μελέτη που προσφέρεται από το MSc Building Services Engineering της GCU, θα είστε προετοιμασμένοι για μια επιτυχημένη καριέρα σε αυτόν τον σημαντικό τομέα.... [-]


MSc στην εφαρμοσμένη οργάνωση και τον έλεγχο

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 5 χρόνια September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Glasgow +1 περισσότερα

Μελέτη Εφαρμοσμένης Μέτρησης και Ελέγχου σε μεταπτυχιακό επίπεδο και αντιμετώπιση της επιστήμης των μετρήσεων, θεωρία ελέγχου, απόκτηση δεδομένων, δικτύωση οργάνων, παρακολούθηση κατάστασης, ανίχνευση βλαβών και σχεδιασμός συστήματος ελέγχου. [+]

Διαπιστευμένος από: InstMC

Εργαζόμασταν με επαγγελματίες του κλάδου για να αναπτύξουμε ένα MSc Applied Instrument and Control πρόγραμμα το οποίο είναι διαπιστευμένο από το Ινστιτούτο Μέτρησης και Ελέγχου (InstMC). Καλύπτει τόσο τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα όσο και τις γνώσεις της βιομηχανίας που έχουμε αποκτήσει μέσω πολυετούς εμπειρίας.

Θα αποκτήσετε ένα εξειδικευμένο σύνολο δεξιοτήτων και εμπειρογνωμοσύνης που είναι ιδιαίτερα επιθυμητό στους εργοδότες, καθιστώντας σας ανταγωνιστικό υποψήφιο για ανταμοιβή σταδιοδρομίας σε πολλές βιομηχανίες, με πετρέλαιο και φυσικό αέριο Pathways διαθέσιμες. Το πρόγραμμα βασίζεται σε σχετικές περιπτωσιολογικές μελέτες με πραγματικές επιπτώσεις, έτσι ώστε να αποκτήσετε πρακτικές γνώσεις που μπορείτε να εφαρμόσετε στην εργασία από την πρώτη μέρα.... [-]


MSc στην Ηλεκτρική και Ηλεκτρονική Μηχανική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Glasgow

Επιλέξτε το MSc Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Ηλεκτρονικής Μηχανικής και ακολουθήστε μια εξειδικευμένη προσέγγιση είτε στις μηχανές συστημάτων είτε στις επικοινωνιακές μηχανές είτε στις μηχανικές εφαρμογές. Αυτό το μεταπτυχιακό είναι διαπιστευμένο από το Ινστιτούτο Τεχνικής και Τεχνολογίας. [+]

Διαπιστευμένος από: IET

Η ηλεκτρική και η ηλεκτρονική μηχανική αποτελούν το θεμέλιο των καινοτομιών του 21ου αιώνα: από τις ψηφιακές επικοινωνίες έως τα ρομποτικά συστήματα, από την αειφόρο ενέργεια έως τα έξυπνα περιβάλλοντα. Με το MSc Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικής Μηχανικής από την GCU, θα αναπτύξετε τις δεξιότητες για να εργαστείτε στην πρωτοπορία αυτών των συναρπαστικών πεδίων. Μέσα από την ανακάλυψη και την εφεύρεση, μπορείτε να οικοδομήσετε ένα καλύτερο μέλλον για την ανθρωπότητα και να συμβάλλετε στο κοινό καλό.... [-]


Msc στην κλιματική δικαιοσύνη

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 5 χρόνια September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Glasgow +2 περισσότερα

[+]

Αυτός ο επιπλέον χρόνος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει νέους διεθνείς φοιτητές να εγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην GCU πριν από την έναρξη της γενικής εισαγωγής και διδασκαλίας των σπουδαστών.

[-]

MSc στην περιβαλλοντική διαχείριση (απόβλητα, ενέργεια, νερό, πετρέλαιο και φυσικό αέριο)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Glasgow +1 περισσότερα

Το MSc πρόγραμμα περιβαλλοντικής διαχείρισης αναπτύσσει μια περιβαλλοντική ειδικότητα στο πλαίσιο των προηγούμενων προσόντων και εμπειρίας. Τα ρεύματα ειδικών περιλαμβάνουν Ενέργεια, Πετρέλαιο [+]

Διαπιστευμένη από: CIWEM EI CIBSE

Οι περιβαλλοντικές προκλήσεις απαιτούν πολύπλοκες λύσεις, συγκεντρώνοντας επιστημονικές, κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές προοπτικές. Το MSc Environmental Management της GCU θα σας προσφέρει μια διεπιστημονική προοπτική και ποικιλία δεξιοτήτων που θα σας βοηθήσουν να λύσετε περιβαλλοντικά προβλήματα σε έναν ηγετικό ρόλο. Μπορείτε να βοηθήσετε την κοινότητά σας να διαχειρίζεται υπεύθυνα τα περιβαλλοντικά θέματα, να έχει θετικό αντίκτυπο και να υποστηρίζει το κοινό καλό.... [-]


MSc στην Ποιοτική Τοπογραφία

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 5 χρόνια August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Glasgow +2 περισσότερα

Μελέτη Ποσότητα Μελέτη σε μεταπτυχιακό επίπεδο και να αποκτήσετε τις δεξιότητες κατασκευής και επιτήρησης που απαιτούνται για τη διαχείριση του κόστους των έργων κατασκευής τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στο εξωτερικό. [+]

Διαπιστευμένο από: CIOB RICS

Οι ικανότεροι επαγγελματίες με δεξιότητες στην εμπορική διαχείριση και στην τοπογραφική έρευνα είναι πάντα σε μεγάλη ζήτηση στον κατασκευαστικό κλάδο. Με αυτές τις πολύτιμες δεξιότητες, θα διαδραματίζετε ουσιαστικό ρόλο στη διαχείριση των δαπανών για κατασκευαστικά έργα στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό.

Το GCU's MSc Quantizer Surveying είναι διαπιστευμένο από το Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) και το Chartered Institute of Building (CIOB). Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο τόσο στις πανεπιστημιουπόλεις του Λονδίνου όσο και της Γλασκώβης για πλήρης, μερική και εξ αποστάσεως εκπαίδευση.... [-]


MSc στην προηγμένη τεχνολογία εσωτερικών δικτύων

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 5 χρόνια September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Glasgow +2 περισσότερα

Προετοιμαστείτε για την εξέταση Cisco Certified Internetwork Expert CCIE με αυτό το μοναδικό μονοετή κύριο σχεδιασμένο για επαγγελματίες δικτύωσης σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων. [+]

Εάν είστε ήδη επιτυχημένος επαγγελματίας δικτύωσης που θέλει να προωθήσει την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο, αυτό το μοναδικό πρόγραμμα ενός έτους για το μάστερ έχει σχεδιαστεί για εσάς. Το μοναδικό πρόγραμμα του είδους του στον κόσμο, το MSc Advanced Internetwork Engineering της GCU θα σας προετοιμάσει για την εξέταση Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE).

Το πρόγραμμα προσφέρει μια δομημένη, υποστηριζόμενη διαδρομή, ώστε να μπορείτε να αναπτύξετε δεξιότητες μηχανικού δικτύου σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων και να αποκτήσετε πιστοποίηση CCIE. Με αυτό το διαπιστευτήριο ελίτ, θα είστε ανταγωνιστικός υποψήφιος για ρόλους ανώτερου επιπέδου και ηγεσίας στη μηχανική δικτύωσης.... [-]


MSc στην Τεχνολογίες Μεγάλων Δεδομένων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Glasgow +1 περισσότερα

MSc Big Data Technologies για προγραμματιστές, αρχιτέκτονες δεδομένων, διαχειριστές δεδομένων και μεγάλους τεχνολόγους δεδομένων. Μάθετε την αρχιτεκτονική δεδομένων, το cloud computing, τις τεχνολογίες ιστού, το SAS και το IBM Watson Analytics, το μεγάλο computing δεδομένων και το Διαδίκτυο των πραγμάτων. [+]

Ξεκινήστε μια καριέρα σε έναν κορυφαίο τομέα και μάθετε τον συναρπαστικό και προκλητικό κόσμο των μεγάλων δεδομένων!

Οι μεγάλες τεχνικές δεδομένων επαναλαμβάνουν τον τρόπο με τον οποίο οι οργανισμοί και οι βιομηχανίες αποκτούν και αναλύουν δεδομένα, προσφέροντας πολύτιμες γνώσεις για το πώς ζουν, εργάζονται, παίζουν, ταξιδεύουν, ψωνίζουν και ασκούν τους ανθρώπους. Αυτές οι πληροφορίες είναι πολύτιμες για τους εμπόρους, τους ερευνητές, τους σχεδιαστές, τους πολεοδόμους, τους προγραμματιστές εφαρμογών, τους εκπαιδευτικούς και πολλά άλλα.... [-]


Μεταπτυχιακό στη Μηχανολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Glasgow +1 περισσότερα

Πάρτε τους πλοίαρχους Μηχανολόγων Μηχανικών και να βελτιώσετε τις συνδέσεις σας σε ολόκληρη τη βιομηχανία, ενώ εργάζεστε προς την κατάσταση του ναυλωμένου πλοίου Το μάθημα είναι εφαρμοστέο στην μηχανική μηχανική σχεδιασμού, στη μηχανική του έργου, στην κατασκευή μηχανικών ή στις πωλήσεις μηχανικών. [+]

Διαπιστευμένη από: IMechE EC

Οι μηχανολόγοι μηχανικοί είναι γενικοί και ειδικοί, φέρνοντας ευρεία τεχνογνωσία και εξειδικευμένη γνώση στους ρόλους τους ως διαχειριστές σχεδίων, ηγέτες και καινοτόμοι. Ως φοιτητής του MSc Mechanical Engineering, θα συνεχίσετε αυτή την παράδοση. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να επεκτείνει τις βασικές γνώσεις σας για την πειθαρχία, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τις ικανότητές σας ως ειδικός στον σχεδιασμό ή την κατασκευή.... [-]