Hult International Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η πρωτοποριακή προσέγγιση του Hult σας ενδυναμώνει με τις επιχειρηματικές δεξιότητες για να κάνετε τον αντίκτυπο από την πρώτη μέρα. Θα μάθετε για τον κόσμο, επειδή η παγκοσμιοποίηση έχει κάνει τον κόσμο πιο αλληλένδετο από ποτέ. Θα μάθετε για το μέλλον, επειδή η τεχνολογία οδηγεί στην αλλαγή και η βιωσιμότητα είναι απαραίτητη. Θα μάθετε για τον εαυτό σας, επειδή πρέπει να προσαρμόζεστε συνεχώς για να παραμείνετε σχετικοί σε όλη τη διάρκεια της καριέρας σας.

Αποφοίτησε σε ένα παγκόσμιο δίκτυο

Δημιουργήστε ένα διεθνές δίκτυο συνεργάζοντας με φοιτητές από όλο τον κόσμο. Οι φοιτητές μας αντιπροσωπεύουν περισσότερες από 160 εθνικότητες και μιλούν πάνω από 100 γλώσσες - ποτέ δεν ξέρετε πού θα έρθουν οι επαφές σας, ο επενδυτής ή η επιχειρηματική σας επιχείρηση.

Σε ζήτηση με κορυφαίες εταιρείες

Οι εργοδότες προσλαμβάνουν πτυχιούχους Hult για την επιχειρηματική τους στάση, την περιέργεια και τις διεθνείς προοπτικές. Ειδικευόμαστε στο να βοηθούμε τους διεθνείς σπουδαστές να βρίσκουν διεθνείς θέσεις εργασίας Πέρυσι, ο Hult απόφοιτος των μεταπτυχιακών μας προγραμμάτων αποδέχτηκε προσφορές εργασίας σε 825 επιχειρήσεις σε περισσότερες από 60 χώρες.

Το μέλλον είναι η δια βίου μάθηση

Η αλλαγή δεν σταματά ποτέ, οπότε και η επιχειρηματική σας εκμάθηση δεν πρέπει να είναι ούτε. Σας ενδυναμώνουμε να είστε σε θέση να είστε ενημερωμένοι με τις αναδυόμενες τάσεις, λαμβάνοντας συμπληρωματική εκλογή κάθε χρόνο για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Βάλτε τη θεωρία στην πράξη

Στο Hult , πιστεύουμε ότι μαθαίνετε καλύτερα κάνοντας. Ως αναπόσπαστο μέρος των σπουδών σας, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να εφαρμόσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, δουλεύοντας σε ομάδες για να λύσετε προβλήματα πραγματικού κόσμου.

Hult Masters Students" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/133563_Hult_SF_Campbell_Brewer_Day1_2017-3296_min.jpg" alt="Hult Masters Students" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" />

Παγκόσμια Κοινότητα

Όταν έρχεστε στο Hult θα συμμετάσχετε σε μια στενή φοιτητική κοινότητα απαράμιλλης ποικιλομορφίας. Μάθετε τι κάνει τα άλλα κουλτούρα να τσιμπηθούν, να έχουν μια διεθνή προοπτική για τις επιχειρήσεις και να αποφοιτήσουν με φίλους και επαφές σε όλο τον κόσμο.

Εξέλιξη καριέρας

Ετοιμαστείτε να συνεργαστείτε με παγκόσμιες εταιρείες και συναρπαστικές νεοσύστατες εταιρείες στις εκδηλώσεις μας στα πλαίσια των σταδιοδρομιών μας. Ο προσωπικός σύμβουλος σταδιοδρομίας σας θα σας καθοδηγήσει σε ένα ταξίδι αυτοανακάλυψης προς την αποφοίτησή σας και θα σας υποστηρίξει στην ανάπτυξη εργαλείων και δεξιοτήτων για να το προσγειώσετε.

Στο Hult , οι Σύμβουλοι Καριέρας σας έχουν χρόνια εμπειρίας βοηθώντας τους διεθνείς φοιτητές να βρουν δουλειές. Θα σας βοηθήσουν να τοποθετήσετε τον εαυτό σας στην παγκόσμια αγορά και να σας συμβουλέψω για στρατηγικές εισόδου για την ιδανική τοποθεσία και βιομηχανία σας.

Παγκόσμια Σχολή

Επιχειρηματικά στελέχη, επιχειρηματίες και ερευνητές - Οι καθηγητές Hult είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι για την επιχειρηματική πρακτική και την ηγεσία της σκέψης, με πάθος για τη δημιουργία και τη διδασκαλία αρχών που αντικατοπτρίζουν τόσο το θεμέλιο όσο και τα σύνορα της επιχειρηματικής επιτυχίας.

Hult Alumni

Το ταξίδι σας Hult συνεχίζεται πολύ μετά την αποφοίτησή σας. Ως μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων Hult , έχετε πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο δίκτυο αποφοίτων, ευκαιρίες διά βίου μάθησης και πολλούς τρόπους για να συνδεθείτε με άλλους αποφοίτους και επιχειρηματικές ευκαιρίες σε όλο τον κόσμο. Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων έχει πάνω από 23.000 αποφοίτους σε περισσότερες από 170 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Διαπίστευση

Hult αναγνωρίζεται από τους τρεις πιο έγκυρους διεθνείς οργανισμούς διαπίστευσης: η Ένωση για την Προώθηση Συλλογικών Σχολών Επιχειρήσεων (AACSB International), η Ένωση ΜΒΑ (AMBA) και το EQUIS (Ευρωπαϊκό Σύστημα Βελτίωσης Ποιότητας). Είμαστε η πρώτη και μοναδική σχολή επιχειρήσεων στις ΗΠΑ για να επιτύχουμε αυτή την τριπλή διαπίστευση, την οποία κατέχει μόνο ένα τοις εκατό των σχολών των επιχειρήσεων παγκοσμίως.

Τοποθεσίες

Λονδίνο

Hult International Business School - Postgraduate Campus

Address
London - Postgraduate Campus
37-38 John Street

WC1N 2AT Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο
Τηλέφωνο
+44 20 7636 5667

Cambridge

Hult International Business School - Boston Campus

Address
Hult International Business School
Boston Campus
1 Education Street

02141 Cambridge, Μασαχουσέτη, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο
+1 617-746-1990

Σαν Φρανσίσκο

Hult International Business School - San Francisco Campus

Address
Hult International Business School
San Francisco Campus
1355 Sansome Street

94133 Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο
+1 415-869-2900

Ντουμπάι

Hult International Business School - Dubai Campus

Address
Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E.
Ντουμπάι, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Τηλέφωνο
+971 4 427 5800

Σαγκάη

Hult International Business School - Shanghai Campus

Address
4F, Hua Xin Hai Xin Building No.666 Fuzhou Road, Huangpu District, Shanghai
200001 Σαγκάη, Σαγκάη, Κίνα
Τηλέφωνο
+852 2111 2399

Νέα Υόρκη

Hult New York - Rotation Center

Address
New York Rotation Center
Hult Staff, Room 901
41 Cooper Square

10003 Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο
+1 (212) 353-4360

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Διαπιστεύσεις

Υποβολή ερώτησης

Άλλη