Hult International Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Global Business School Hult δεν είναι απλώς μια σχολή επιχειρήσεων. Είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο που εκπαιδεύει, εμπνέει και συνδέει μερικά από τα πιο δελεαστικά επιχειρηματικά ταλέντα από όλο τον κόσμο.

Παγκόσμια σχετική επιχειρηματική εκπαίδευση

Στον σημερινό κόσμο, η πιο σχετική επιχειρηματική εκπαίδευση είναι παγκόσμια. Τα προγράμματα Hult , από την προπτυχιακή μέχρι την εκτελεστική εκπαίδευση, έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους σπουδαστές και τα στελέχη να βιώσουν από πρώτο χέρι τις δυνάμεις που διαμορφώνουν τις διεθνείς επιχειρήσεις και να τους προσφέρουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που οδηγούν σε αυτό το όλο και πιο περίπλοκο περιβάλλον.

Παγκόσμια κοινότητα

Μάθετε να Hult επικεφαλής της παγκόσμιας κοινότητας Η εμπειρία Hult είναι να γίνει μέρος μιας εμπνευσμένης ακαδημαϊκής κοινότητας που προωθεί την τόλμη, την περιέργεια και την ανθεκτικότητα που απαιτούνται για να γίνει παγκόσμιος επιχειρηματίας ηγέτης. Είναι σε αυτό το ακαδημαϊκό περιβάλλον που προκαλούμε τους μαθητές και τα στελέχη μας να γίνουν όχι μόνο οι ηγέτες των επιχειρήσεων, αλλά και οι ηγέτες του κόσμου. Επιλέγοντας από τις πανεπιστημιουπόλεις που θα ξεκινήσετε το ταξίδι σας, είναι μόνο η αρχή του τι θα γίνει μια παγκόσμια περιπέτεια που αλλάζει τη ζωή.

Παγκόσμιο δίκτυο πανεπιστημίων

Hult έχει επτά πανεπιστημιουπόλεις στην καρδιά ορισμένων από τις πιο σημαντικές αγορές του κόσμου.

  • Βοστώνη
  • Σαν Φρανσίσκο
  • Λονδίνο
  • Ντουμπάι
  • Σαγκάη
  • Νέα Υόρκη
  • Ashridge Estate - Ηνωμένο Βασίλειο

Το παγκόσμιο πανεπιστημιακό μας δίκτυο παρέχει στους φοιτητές και τα στελέχη πρόσβαση σε μια πραγματικά παγκόσμια κοινότητα. Σας δίνει τη δυνατότητα να μελετήσετε και να ζήσετε τη ζωή σε εξαιρετικά ποικίλα επιχειρηματικά περιβάλλοντα, προσελκύει ενδιαφέροντα άτομα από όλο τον κόσμο και μας επιτρέπει να αξιοποιήσουμε την καλύτερη τεχνογνωσία της βιομηχανίας και των διδασκόντων - όπου και αν υπάρχει.

Βιωματική μάθηση

Η ενσωμάτωση θεμελιωδών παγκόσμιων επιχειρηματικών εννοιών στη ζωή μέσω της πραγματικής πρακτικής είναι ο ακρογωνιαίος λίθος όλων των προγραμμάτων μας. Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι μαθαίνουν καλύτερα κάνοντας, έτσι έχουμε αναπτύξει ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών που αντανακλούν τη δέσμευσή μας σε αυτή την πεποίθηση. Οι τεχνικές μας περιλαμβάνουν έργα συμβουλών σε πραγματικό κόσμο, ζωντανές προσομοιώσεις με τους ηθοποιούς, κατανόηση της διαχείρισης κινδύνου με επαγγελματίες παίκτες πόκερ, εξάσκηση ομαδικής λήψης αποφάσεων, ανταγωνισμός με άλλες ομάδες μαθητών σε πραγματικό σενάριο και ανάπτυξη ομαδικής εργασίας και ηγετικών ικανοτήτων μέσω δύσκολων δραστηριοτήτων , όπως η ιστιοπλοΐα με ανοιχτό νερό.

global campus

Έχει εμπιστοσύνη από παγκόσμιες εταιρείες

Τα προγράμματά μας βασίζονται στην εξερεύνηση, κατανόηση και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι κορυφαίες διεθνείς εταιρείες παγκοσμίως. Πολλές από τις πιο σεβαστές διεθνείς εταιρείες, οργανώσεις και ΜΚΟ απευθύνονται στην Executive Education της Hult 's Ashridge για βοήθεια για την επίλυση σύνθετων επιχειρηματικών προκλήσεων και για την καλύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο μπορούν να αναπτυχθούν καλύτερα τα βασικά τους ταλέντα διαχείρισης. Αυτή η σε βάθος εμπλοκή με τους πελάτες ενημερώνει την έρευνά μας και επηρεάζει το σχεδιασμό των ακαδημαϊκών προγραμμάτων μας, βοηθώντας μας να προσφέρουμε την πιο σχετική και τρέχουσα διαθέσιμη επιχειρηματική εκπαίδευση.

Παγκόσμια σχολή

Η διεθνώς αναγνωρισμένη σχολή του Hult είναι υπερήφανη πρώτα απ 'όλα για το πάθος τους για διδασκαλία. Πολλοί έχουν επιτύχει σημαντική επιτυχία στον πραγματικό κόσμο, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό που και πώς διδάσκουν επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από την εμπειρία τους ως εταιρικά στελέχη, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, εφευρέτες και επιχειρηματίες. Οι καθηγητές μας προέρχονται από περισσότερες από 45 διαφορετικές χώρες και έχουν διδάξει συλλογικά σε κάθε ήπειρο - τα μαθήματα που διδάσκουν ενισχύονται σημαντικά από τον διεθνισμό τους.

Παγκόσμια έρευνα

Η έρευνά μας επικεντρώνεται στα θέματα που βρίσκονται στο ύψιστο κύρος των μυαλών των ηγετών των παγκόσμιων επιχειρήσεων - στις τάσεις που διαμορφώνουν το μελλοντικό επιχειρηματικό περιβάλλον και τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις θα πρέπει να αντιδράσουν. Αυτά περιλαμβάνουν τη μακροπρόθεσμη έρευνα σχετικά με την ηγεσία, τη βιωσιμότητα, τις αναδυόμενες αγορές και την τεχνολογική αναστάτωση. Η σκέψη που προκύπτει από την έρευνά μας μεταφράζεται γρήγορα στις πρακτικές που υποστηρίζουν όλα τα προγράμματά μας - βοηθώντας τα άτομα να εκτελούν το υψηλότερο επίπεδο.

Παγκόσμιους μαθητές

Πολλές σχολές επιχειρήσεων ισχυρίζονται ότι είναι παγκόσμια, αλλά οι τάξεις μας το αποδεικνύουν πραγματικά. Οι πανεπιστημιουπόλεις μας φιλοξενούν μια εξαιρετική ποικιλία πολιτισμών, ιδεών και υπόβαθρου - οι φοιτητές Hult αντιπροσωπεύουν πάνω από 120 εθνικότητες και μιλούν περισσότερες από 100 γλώσσες.

Διάφορες προοπτικές

Η πολυμορφία της τάξης και η διαπολιτισμική συνεργασία αποτελούν ουσιαστικό μέρος της εμπειρίας του Hult . Στην πραγματικότητα, πολλοί από τους μαθητές μας λένε ότι έμαθαν τόσο πολύ από τους συμμαθητές τους, όπως και από τους καθηγητές τους. Μαζί, όχι μόνο θα μοιραστείτε τις εμπειρίες σας, αλλά θα διδάξετε ο ένας τον άλλον ότι ο καθένας βλέπει τον κόσμο από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Θα μάθετε να κάνετε διπλωματική πλοήγηση σε διαφορετικές οπτικές γωνίες, να κατανοήσετε την πολιτισμική δυναμική που επηρεάζει τις παγκόσμιες επιχειρήσεις και πώς να λύσετε τα προβλήματα σε συνεργασία.

Ένα ισχυρό δίκτυο

Σήμερα, υπάρχουν 16.000 αποφοίτων Hult διαδίδονται σε 156 χώρες και 100.000 στελέχη έχουν περάσει από τα προγράμματα Ashridge Executive Education. Αυτό το δίκτυο δίνει επιχειρηματικές επαφές για τους αποφοίτους του Hult σε όλες τις μεγάλες χώρες του κόσμου. global network

Παγκόσμια επίπτωση

Στο Hult , πιστεύουμε ότι οι επιχειρήσεις έχουν τη δύναμη να αλλάξουν ζωές προς το καλύτερο. Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που οι σπόροι του ό, τι έχει γίνει ο μεγαλύτερος διαγωνισμός επιχειρηματικής επιχειρηματικότητας στον κόσμο, φυτεύτηκαν στο σχολείο μας.

Μετατρέποντας τις ιδέες σε δράση

Οι μαθητές από όλο τον κόσμο, που Hult από έναν αποφοίτη Hult , χρηματοδοτούμενο από την οικογένεια Hult και σε συνεργασία με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, ανταγωνίζονται για να κερδίσουν μια επένδυση ύψους USD1 εκατ. Η συγκεκριμένη πρόκληση ποικίλλει από έτος σε έτος, αλλά όλα εστιάζουν στη βελτίωση της ζωής κάποιων από τους φτωχότερους ανθρώπους του κόσμου. Το 2015, οι φοιτητικές ομάδες επινόησαν έξυπνες λύσεις για την οικοδόμηση βιώσιμων και επεκτάσιμων κοινωνικών επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση της εκπαίδευσης των πρώτων παιδιών σε αστικές παραγκουπόλεις. Πάνω από 20.000 αιτήσεις υποβλήθηκαν, έξι ομάδες έφτασαν στους παγκόσμιους τελικούς στη Νέα Υόρκη και είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώσαμε ότι πέντε από αυτές τις ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των νικητών, έλαβαν εξωτερικές επενδύσεις για να βοηθήσουν να πάρουν τις ιδέες τους στο επόμενο επίπεδο.

Τοποθεσίες

Λονδίνο

Hult International Business School - Postgraduate Campus

Address
London - Postgraduate Campus
37-38 John Street

WC1N 2AT Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο
Τηλέφωνο
+44 20 7636 5667

Cambridge

Hult International Business School - Boston Campus

Address
Hult International Business School
Boston Campus
1 Education Street

02141 Cambridge, Μασαχουσέτη, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο
+1 617-746-1990

Σαν Φρανσίσκο

Hult International Business School - San Francisco Campus

Address
Hult International Business School
San Francisco Campus
1355 Sansome Street

94133 Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο
+1 415-869-2900

Ντουμπάι

Hult International Business School - Dubai Campus

Address
Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E.
Ντουμπάι, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Τηλέφωνο
+971 4 427 5800

Σαγκάη

Hult International Business School - Shanghai Campus

Address
Huaxin Haixin Building (Jinlin Haixin)
666 Fuzhou Road,

Σαγκάη, Σαγκάη, Κίνα
Τηλέφωνο
+852 2111 2399

Λονδίνο

Hult International Business School - Undergraduate Campus

Address
London - Undergraduate Campus
33 Commercial Road

E1 1LD Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο
Τηλέφωνο
+44 20 7636 5667

Νέα Υόρκη

Hult New York - Rotation Center

Address
New York Rotation Center
Hult Staff, Room 901
41 Cooper Square

10003 Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο
+1 (212) 353-4360

Διαπιστεύσεις

FAQ

Άλλη