ICMP - The Institute Of Contemporary Music Performance

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Στο ICMP, έχουμε πάντα επικεντρώθηκε στις ανάγκες και τις δυνατότητες των μεμονωμένων σπουδαστών, διασφαλίζοντας ότι η εκπαίδευση που παρέχουμε είναι προσαρμοσμένη και εξατομικευμένη, και σας δίνει την καλύτερη ευκαιρία για επιτυχία στο πολύ ανταγωνιστικό και απαιτητικό περιβάλλον της μουσικής βιομηχανίας.

Πρωτότυπο

Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για την ιστορία και την κληρονομιά μας, απαράμιλλη στον τομέα της μουσικής εκπαίδευσης. Κατά τη διάρκεια των 30 χρόνων που έχουμε διδάξει, έχουμε κερδίσει μια φήμη για την ποιότητα, την αριστεία και την επιτυχία, και, ως αποτέλεσμα, χιλιάδες φοιτητές έχουν επιλέξει να σπουδάσουν μαζί μας, καθιστώντας το ICMP το σημείο εκκίνησης για την καριέρα τους στη μουσική. Το ICMP ιδρύθηκε το 1986 ως το Guitar Institute και Basstech, και ήταν το πρώτο ίδρυμα να παρέχουν τις σχετικές, πρακτικές και επαγγελματική κατάρτιση για τους σύγχρονους μουσικούς. Ωστόσο, ενώ το όνομα και την ταυτότητα του ICMP έχει φυσικά εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου, η βασική εστίαση στις ανάγκες των μαθητών έχει αλλάξει ποτέ. Ως αποτέλεσμα, οι απόφοιτοι ICMP μπορεί τώρα να βρεθεί κάνοντας επιτυχή σταδιοδρομία σε όλο τον κόσμο - παίζοντας, την εκτέλεση και τη δημιουργία ή τη διδασκαλία της μουσικής, τόσο στο σπίτι κοινότητές τους και για μερικά από τα μεγαλύτερα στάδια του κόσμου.

Φέτος στο ICMP, γιορτάζουμε 30ο έτος μας για την ανάπτυξη και την παροχή μαθημάτων σχετικών, υψηλής ποιότητας για τους μαθητές της μουσικής. Είμαστε πρωτοπόροι τις μεθόδους διδασκαλίας, τη δομή του προγράμματος σπουδών και τη φιλοσοφία που έχουν γίνει πλέον το σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη μουσική εκπαίδευση. διδακτικό προσωπικό μας, το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο μας, έχει πάντα ασυναγώνιστο στο Ηνωμένο Βασίλειο, και στην πραγματικότητα πουθενά αλλού στον κόσμο. Λονδίνο Η θέση μας είναι κεντρικής σημασίας για την ικανότητά μας να παρέχει στους φοιτητές με μια απίστευτη σειρά από ευκαιρίες για να επιδείξουν το ταλέντο τους και να οικοδομήσουν τα δίκτυά τους, και εμπνευσμένη περιβάλλον μάθησης μας σας παρέχει την τέλεια ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια επιτυχημένη καριέρα στο μουσική.

καινοτόμες

Το ICMP ήταν η πρώτη που προσφέρει προγράμματα πλήρους φοίτησης για τους μαθητές της σύγχρονης μουσικής, και θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να αναπτύξουν την παροχή μας. Αυτή η απαράμιλλη εμπειρία σημαίνει ότι οι μαθητές μας να αποκτήσουν τις τεχνικές για να εκφράσουν τον εαυτό τους, τα εργαλεία για να επιβιώσουν στη βιομηχανία, και την ικανότητα να κάνει την επιβράβευση της σταδιοδρομίας τους παίκτες, καλλιτέχνες, εκπαιδευτικούς, στελέχη της βιομηχανίας, επιχειρηματίες, και πολλά άλλα.

Ανεξάρτητος Το ICMP είναι ένας ανεξάρτητος πάροχος της μουσικής εκπαίδευσης. Σε αντίθεση με άλλα σχολεία, δεν είμαστε υπόχρεοι σε επενδυτές οι οποίοι έχουν βραχυπρόθεσμη επιχειρηματικούς στόχους για να επιτευχθεί. Στόχος μας δεν είναι απλά να ανοίξει όλο και περισσότερο τα κέντρα και να εγγραφούν όλο και περισσότερους φοιτητές. Ως αποτέλεσμα, μπορούμε να πάρουμε μια πολύ μακροπρόθεσμη προοπτική για την ανάπτυξη και βελτίωση της παροχής υπηρεσιών και τα πρότυπα της αριστείας μας για να στηρίξει την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας της ένα ευρύ φάσμα των επίδοξους μουσικούς, δημιουργικοί καλλιτέχνες και τη μουσική τους επιχειρηματίες. Στο ICMP, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το σχολείο έχει πάντα τα συμφέροντά σας στην καρδιά. Πολλά μέρη προσπαθούν να αντιγράψουν τον τύπο μας, αλλά, φυσικά, υπάρχει μόνο ένα ICMP - πρωτότυπο, καινοτόμο, ανεξάρτητη και ατομικά.

ΓΙΑΤΙ ICMP Αντιλαμβανόμαστε ότι ως επίδοξους μουσικός, τραγουδοποιός ή την επιχείρηση μουσικής επιχειρηματία έχετε κάποιες δύσκολες επιλογές για να ξεκινήσετε να έξω στην καριέρα σας. Η αποστολή μας είναι να εμπνεύσει, να ενθαρρύνουν και να εξοπλίσει τους φοιτητές μας να πετύχει με την παράδοση σχετικές και καινοτόμων εκπαίδευση της υψηλότερης ποιότητας. Και έχουμε πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην παροχή των δεξιοτήτων και της γνώσης και την ανταλλαγή εμπειριών μας με χιλιάδες φοιτητές.

Μια εξατομικευμένη προσέγγιση στη διδασκαλία και τη μάθηση

Εδώ στο ICMP, κάθε μαθητής οδηγείται, με την υποστήριξη και την αξία. Συνεργαζόμαστε μαζί σας για την επίτευξη των προσωπικών σας στόχων. Για να γίνει αυτό, έχουμε διάφορα στοιχεία υποστήριξης σε ισχύ, συμπεριλαμβανομένων των ατομικών προγραμμάτων μάθησης, μια αρχική διαγνωστική αξιολόγηση, στόχος-ρύθμιση, καθώς και συμβουλές και καθοδήγηση σχετικά με τις επιλογές μονάδα. Προκειμένου να ενισχυθεί η μαθησιακή εμπειρία, προσφέρουμε μια σειρά εξατομικευμένων υποστήριξης συμπεριλαμβανομένων μικρά μεγέθη τάξη? την προσωπική τους δασκάλους? drop-in συνεδρίες? εξατομικευμένες απασχολησιμότητας και συμβουλές βιομηχανία? απεριόριστη δωρεάν Wi-Fi? ηλεκτρονική πρόσβαση σε υλικό του μαθήματος μέσω μιας ειδικής πύλης φοιτητή? απευθείας πρόσβαση σε ευκαιρίες τις επιδόσεις και τη δουλειά? υποστήριξη της μάθησης από την ομάδα Wellbeing? ευκαιρίες για να συνδεθείτε με τους εκπροσώπους των φοιτητών? και πρόβα δωμάτια που μπορούν να κρατηθούν χωρίς χρέωση.

Συνδεδεμένο με ζωντανή μουσική σκηνή του Λονδίνου

Όταν ξεκινάτε μια σταδιοδρομία στη μουσική, είναι αναμφισβήτητο ότι το Λονδίνο είναι το κατάλληλο μέρος για να είναι. Εκτός του ότι είναι μία από τις πιο συναρπαστικές και ζωντανές πόλεις του κόσμου, το Λονδίνο είναι στο επίκεντρο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Είναι συνεχώς στην αιχμή της μουσικής, τον καθορισμό του λαϊκού πολιτισμού σε όλο τον κόσμο και προσφέρει απαράμιλλες δυνατότητες για να κάνει τις σωστές συνδέσεις. Λονδίνο τοποθεσία του ICMP είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα, καθώς σημαίνει οι μαθητές μας είναι στο καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε και να ευδοκιμήσουν στη μουσική τους σταδιοδρομία.

Συνδεδεμένο με τη μουσική βιομηχανία

Έχουμε ένα ασυναγώνιστο δίκτυο συνδέσεων μουσική βιομηχανία, και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την επιτυχία που ICMP απόφοιτοι επιτευχθεί. Είμαστε συνδεδεμένοι με όλες τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες, εκδότες, φορείς υλοποίησης και διαχείρισης εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Λονδίνο, και να κάνουμε οι επαφές αυτές διαθέσιμες σε όλους τους μαθητές μας. Δεξιά από την πρώτη μέρα, παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υποστήριξης και ευκαιρίες για τους φοιτητές και τους αποφοίτους μας, δίνοντάς σας την καλύτερη δυνατή βάση για να πετύχετε τους στόχους σας.

Δημιουργική και εμπνευσμένη περιβάλλον μάθησης

Έχουμε δεσμευτεί να επενδύσει με τον καλύτερο δυνατό διδασκαλία και τη μάθηση περιβάλλον για τους μαθητές μας, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας πάντα στη διάθεσή σας. Όποια πορεία που θα επιλέξετε να ακολουθήσετε, θα βρείτε τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας, μαζί με εμπνέει δίδακτρα και μια εξατομικευμένη προσέγγιση της μάθησης σας. Είναι σημαντικό, όλοι οι μαθητές ICMP μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις μας για την προσωπική πρακτική, δωρεάν, εκτός χρονοδιαγράμματος ώρες, και είμαστε ανοικτό επτά ημέρες την εβδομάδα.

Έμπειρους καθηγητές και επαγγελματίες του κλάδου

Είναι ζωτικής σημασίας για εμάς ότι οι μαθητές μας μαθαίνουν από εκείνους που μπορούν να τους προσφέρουν συμβουλές με βάση την πραγματική εμπειρία ζωής. Ξέρουμε για ένα γεγονός ότι οι μαθητές έχουν περισσότερες πιθανότητες να πετύχουν στην καριέρα τους, όταν η διδασκαλία που λαμβάνουν παραδίδεται από καθηγητές που έχουν μια πρακτική κατανόηση της μουσικής βιομηχανίας. Γι 'αυτό και καθηγητές μας δεν είναι μόνο ειδικευμένοι και έμπειροι εκπαιδευτές και ακαδημαϊκοί, αλλά και έμπειρους επαγγελματίες της μουσικής, τους καλλιτέχνες και τη μουσική επιχειρηματίες των επιχειρήσεων στο δικό τους δικαίωμα. Φέρνουν όλη αυτή η γνώση και εμπειρία, καθώς και τη δική τους εκτεταμένες επαφές της βιομηχανίας, στην τάξη, παρέχοντας στους φοιτητές ICMP με μια μοναδική εικόνα για οικοδόμηση και τη διατήρηση ενός καριέρα στη μουσική βιομηχανία.

Υψηλή ώρες επαφής και μικρό μέγεθος της τάξης

Αντιλαμβανόμαστε ότι για να παραδώσει μια εξατομικευμένη εμπειρία για τους μαθητές μας, πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να κρατήσει τάξη μεγέθους των μικρών και επαφής ώρες υψηλή. Σε ένα γήπεδο ICMP, ως εκ τούτου, θα επωφεληθούν από μερικά από τα υψηλότερα ωρών επικοινωνίας που παρέχονται οπουδήποτε στο Ηνωμένο Βασίλειο Ανώτατη Εκπαίδευση, και είτε σε ένα προς ένα ή μικρή ομάδα εμπειρίες που θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως άτομο και να έχουν σημαντική πρόσβαση σε συμβουλές και καθοδήγηση.

Κοινότητα ομοϊδεάτες τους ανθρώπους Στο ICMP, εμείς προσφέρουμε στους μαθητές μας μια συνεργατική και φροντίδα του περιβάλλοντος, προκλητική και την υποστήριξη σας για να επιτύχουμε το καλύτερο μπορείτε ενδεχομένως. Έχουμε εξασφαλίσει φοιτητές μας αισθάνονται ότι αποτελούν μέρος μιας κοινότητας και να έχουν ευκαιρίες για την οικοδόμηση σχέσεων και να συμμετάσχουν με τους ομοϊδεάτες τους μουσικούς. Σας παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, στις οποίες να συμμετάσχουν, όπως masterclasses και συναυλίες, εκδρομές και εκδηλώσεις, συλλόγους και κοινωνικές δραστηριότητες. Μπορούμε επίσης να οργανώνει εκδηλώσεις κατοικία καταμερισμού και ευημερίας δραστηριότητες. ταξίδι φοιτητής σας στο ICMP θα σας δούμε να γίνει μέρος της παγκόσμιας κοινότητας σε μία από τις πιο διαφορετικές και πολυπολιτισμικές πόλεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, και θα έχετε την ευκαιρία να αναμειγνύεται με ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, έχουν πρόσβαση σε συναρπαστικές ευκαιρίες, και πραγματικά να βυθιστείτε στη μουσική σκηνή.

Αναγνωρισμένοι, αποδείχθηκε και σεβαστή ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

ποιότητας και διαπιστεύσεις μας δεν υστερεί σε κανέναν στον κόσμο της σύγχρονης μουσικής εκπαίδευσης. Το ICMP είναι ευρέως σεβαστή ως ένας έμπειρος και αποδεδειγμένη πάροχος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης? αντιλαμβανόμαστε ότι όλα τα επίδοξους μουσικούς χρειάζονται ένα σοβαρό και έμπειρο συνεργάτη, προκειμένου να συνειδητοποιήσουν την προσωπική μουσική τους στόχους και τις φιλοδοξίες. Εδώ και 30 χρόνια, οι μαθητές έχουν την επιλογή του ICMP ως σημείο εκκίνησης για τη δική τους σταδιοδρομία - και μπορείτε επίσης!

Ποιότητα και διαπιστεύσεις Το ICMP είναι ένα σεβαστό και αναγνωρισμένο μέλος του Ηνωμένου Βασιλείου της ποιότητας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της κοινότητας. Είμαστε μέρος ενός μικρού και επίλεκτη ομάδα των παρόχων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν «Ποιότητα του Ηνωμένου Βασιλείου Assured« σήμα kite του Οργανισμού Διασφάλισης της Ποιότητας, την παροχή σας με τη διαβεβαίωση ότι με την επιλογή του ICMP επιλέγετε ένα ίδρυμα που έχει ποιότητα δοκιμαστεί με τον ίδιο τρόπο όπως και κάθε άλλο βρετανικό πανεπιστήμιο.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Ma στο Songwriting

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Το MA Songwriting είναι ένα εξαιρετικά δημιουργικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέψει στους μαθητές να εξετάσουν, να εξερευνήσουν και να επικεντρωθεί τόσο πρακτικό songwriting και αναλυτική εκπαίδευση songwriting. [+]

Το MA Songwriting είναι ένα εξαιρετικά δημιουργικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέψει στους μαθητές να εξετάσουν, να εξερευνήσουν και να επικεντρωθεί τόσο πρακτικό songwriting και αναλυτική εκπαίδευση songwriting. Επισκόπηση Μαθημάτων Το MA Songwriting είναι ένα εξαιρετικά δημιουργικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέψει στους μαθητές να εξετάσουν, να εξερευνήσουν και να επικεντρωθεί τόσο πρακτικό songwriting και αναλυτική εκπαίδευση songwriting. Οι μαθητές επικεντρώνονται στην δημιουργική εξερεύνηση, τη γραφή ασκήσεις και ακαδημαϊκής έρευνας γύρω από το θέμα πριν εστιάζοντας στη δημιουργία ενός νέου μεγάλο έργο ρεπερτορίου ή μια διατριβή στην περιοχή του τραγουδιού. Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος MA Songwriting σε ICMP οδηγεί στην απονομή του Μάστερ από το Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου. (Με την επιφύλαξη επικύρωσης) Πλήρης προδιαγραφές του προγράμματος μπορεί να βρεθεί εδώ. Λεπτομέρειες Μαθήματος Δημιουργική διαδικασία (30 credits) Για μια τραγουδοποιός, προσδιορίζοντας τις συνθήκες που ενθαρρύνουν την καλύτερη εργασία σας είναι ζωτικής σημασίας. Σε αυτή την ενότητα, θα μάθετε πώς να εξετάσει και να αξιολογήσει τη δημιουργική διαδικασία σας μαζί με άλλες πιθανές προσεγγίσεις, και να καθορίζουν τρόπους με τους οποίους θα αναπτύξει περαιτέρω σύνθεση των τραγουδιών σας. Μέσα από την έρευνα, συζήτηση και αυτο-κατευθυνόμενη ασκήσεις γραφής, θα διερευνήσει θέματα όπως η παραγωγή ιδέα και οργάνωση, σύνταξη το τραγούδι και την ανάπτυξη, και εξερευνητικό τεχνικές γραφής. Songwriting Μουσικολογίας (30 credits) Αυτή η ενότητα θα παρέχει το πλαίσιο για τη δική σας πρακτική songwriting με την ανάλυση της λαϊκής προοπτικές μουσικολογίας, αντανακλώντας κατά τον κοινωνικό ρόλο και την πολιτιστική ταυτότητα του τραγουδοποιού. απόψεις σας θα πρέπει να... [-]

πλοιάρχους (MMus) στη λαϊκή μουσική - κιθάρα, μπάσο, τύμπανα, φωνητικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Το μάθημα θα σας ενθαρρύνει να αναπτύξουν τα υψηλότερα επίπεδα των instrumental δεξιότητες μέσα από ατομικά μαθήματα και εξατομικευμένη μάθηση. Θα αναπτύξει επίσης την ηγεσία και τη μουσική της διαχείρισης των δεξιοτήτων σας μέσα από την ηγετική του συνόλου, με αποκορύφωμα την εκτέλεση των προκλητικό πρωτότυπο και τα υπάρχοντα ρεπερτόριο. [+]

Επισκόπηση Μαθημάτων Το μάθημα θα σας ενθαρρύνει να αναπτύξουν τα υψηλότερα επίπεδα των instrumental δεξιότητες μέσα από ατομικά μαθήματα και εξατομικευμένη μάθηση. Θα αναπτύξει επίσης την ηγεσία και τη μουσική της διαχείρισης των δεξιοτήτων σας μέσα από την ηγετική του συνόλου, με αποκορύφωμα την εκτέλεση των προκλητικό πρωτότυπο και τα υπάρχοντα ρεπερτόριο. Για την πορεία, μπορείτε να επιλέξετε από τις επιλογές που περιλαμβάνουν έρευνα της μια παράδοση απόδοσης, η χρήση της μουσικής στην υγεία και την ευημερία, καθώς και τις πολιτιστικές πτυχές της μουσικής. Θα παράγουν επίσης ένα σημαντικό σώμα της εργασίας για την αιτιολογική σκέψη, μαζί με την υποστήριξη της έρευνας που στηρίζει και ενημερώνει τελικό έργο σας. MMus του ICMP που απευθύνεται κυρίως σε άτομα που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους, αφού διακρίθηκαν σε μια πορεία πτυχίο επιπέδου, ή που έχουν αποκτήσει συγκρίσιμη εμπειρία στον κλάδο και έχουν δεσμευτεί για την επίτευξη ακόμα μεγαλύτερη γνώση των εγγράφων τους. Λεπτομέρειες Μαθήματος Θα προωθήσει την ανάπτυξη των instrumental τις ικανότητές σας, εστιάζοντας στην προσωπική σας σχέση με το όργανο σου και την επέκταση των τεχνικών ικανότητά σας, καθώς και το ρόλο σας ως εκτελεστής στο πλαίσιο του live και studio περιβάλλοντα. Αυτό το στοιχείο του προγράμματος παραδίδεται χρησιμοποιώντας μια ποικιλία τρόπων μελέτης, συμπεριλαμβανομένων των one-to-one μαθήματα, σύνολο μαθήματα και διαλέξεις, καθώς και ιδιωτικά και ομαδικά μαθήματα? Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει μια εξατομικευμένη προσέγγιση για τη μελέτη. Ακαδημαϊκά και Ερευνητικά Δεξιότητες Θα αναλάβει ένα σημαντικό ερευνητικό πρόγραμμα που θα οδηγήσει στην παραγωγή μιας σημαντικής απόδοσης και διατριβή. Θα κληθούν να... [-]

Βίντεο

ICMP Graduation 2015

What our International students say about us - The Institute of Contemporary Music Performance

Student Life at the Institute - The Institute of Contemporary Music Performance

Chad Smith visits the Institute

The ICMP's Careers Day, 2015

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
Foundation House
1A Dyne Road
London NW6 7XG

London, Αγγλία, NW6 7XG GB