Interactive Design Institute

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Ινστιτούτο Interactive Σχεδιασμός (IDI) είναι η κορυφαία εταιρεία παροχής online του Ηνωμένου Βασιλείου των μαθημάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην τέχνη και το σχεδιασμό θέματα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό να επιτρέπει στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για την επίτευξη πιστοποιημένα προσόντα, χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθήσουν ένα κολέγιο ή πανεπιστήμιο. Κατά τα τελευταία δέκα χρόνια έχουμε ενεργοποιηθεί πάνω από 600 μαθητές να συνειδητοποιήσουν σε απευθείας σύνδεση ακαδημαϊκό δυναμικό τους, και αυτή τη στιγμή έχουν οι μαθητές να απολαμβάνουν τα οφέλη της σύγχρονης ιστοσελίδας της μελέτης μας σε περισσότερες από 69 χώρες και την καταμέτρηση.

Μια μεγάλη σειρά από on-line Τέχνης και Design Μαθήματα

Το 2008, IDI έγινε μια συνεργατική συνεργάτης του Πανεπιστημίου του Hertfordshire. Μπορούμε τώρα να παραδώσει μερικά από τα πιο σεβαστά τέχνη και το σχεδιασμό προγραμμάτων σπουδών τους 100% σε απευθείας σύνδεση. Πιο δημοφιλείς σειρές μαθημάτων μας περιλαμβάνουν:

ma γραφικής επικοινωνίας ma απεικόνισης (οπτική επικοινωνία) ma interior design ma φωτογραφία (οπτική επικοινωνία) BA (Hons) graphic design BA (Hons) εικόνα BA (Hons) Εσωτερική Αρχιτεκτονική και Σχεδιασμός

IDI έχει επίσης κερδίσει την έγκριση από μερικούς από τους πιο σεβαστούς φορείς απονομή του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένου του City & Guilds of London Institute, ABC Βραβεία και της Σκωτίας Αρχή Προσόντων (SQA). Προσφέρουμε επίσης μια Δίπλωμα Ιδρύματος Επίπεδο 3 στην Τέχνη, Σχεδιασμός και MediaFoundation Σπουδών (Art, Design, και Media) πορεία που οδηγεί σε δίπλωμα επιπέδου 3 στο Ίδρυμα Μελετών. Αυτό το μάθημα επιτρέπει στους μαθητές να βελτιώσουν τις καλλιτεχνικές δεξιότητές τους ή να ξεκινήσουν μια καριέρα στις δημιουργικές βιομηχανίες με την προετοιμασία ενός χαρτοφυλακίου για την είσοδο σε μια σειρά μαθημάτων βαθμού.

Γιατί να επιλέξουν να σπουδάσουν Art and Design σε απευθείας σύνδεση με IDI;

Εδώ είναι μερικά μόνο από τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να εξετάσει την εγγραφή σε ένα online μάθημα με IDI:

Πιστεύουμε ότι οι φοιτητές που σπουδάζουν σε απευθείας σύνδεση χρειάζονται περισσότερη στήριξη, όχι λιγότερο ειδικό θέμα τους δασκάλους σας θα σας δώσει απαράμιλλη τακτική ένας-προς-ένα διδασκαλία και την ανατροφοδότηση. Ειδικών ομάδων Φοιτητική Υποστήριξη και Τεχνικής Υποστήριξης μας είναι επίσης πάντα σε ετοιμότητα για να βοηθήσει. Όταν αποφοιτήσουν, θα απονεμηθεί ένα BA (Hons) ή πτυχίο Master από το Πανεπιστήμιο του Hertfordshire, ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου? δεν υπάρχει καμία αναφορά της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για το βραβείο σας Όλα διδασκαλία είναι ασύγχρονη, επιτρέποντάς σας να σπουδάσουν σε καιρούς που σας ταιριάζει, ενώ διηύθυνε άλλες δεσμεύσεις σας Θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε ποιοτικά υλικά μάθησης, συγκεκριμένα σχέδια και δραστηριότητες μέσα σε ασφαλή και εύκολο μας να χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα της μελέτης, IDI-Μελέτη Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με οτιδήποτε σχετίζεται με τις σπουδές σας, θα μπορείτε να επικοινωνήστε με την ομάδα μας IDI υποστήριξη που είναι διαθέσιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 με 5 Μέσα IDI-Μελέτη είναι τα φόρουμ IDI, όπου μπορείτε να συναντήσετε τους συμφοιτητές σας για να βρείτε την έμπνευση, βοήθεια με ένα έργο ή να μοιραστείτε τις ιδέες του σχεδιασμού Με IDI τοποθεσία δεν είναι ένα εμπόδιο, που σημαίνει ότι μπορείτε να μελετήσει για ένα αναγνωρισμένο προσόν από οπουδήποτε με μια σύνδεση στο Internet

Ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα μαθήματα που προσφέρουμε.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Bachelor » Όψη Masters »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Βίντεο

Welcome to the Interactive Design Institute

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
INTERACTIVE DESIGN INSTITUTE
STUART HOUSE
ESKMILLS

Musselburgh, Σκωτία, EH21 7PB GB
Διεύθυνση τοποθεσίας
UK Online, GB