International Studies Ltd

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εισαγωγή

Διεθνών Σπουδών Ltd είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός εγγεγραμμένος στο Μητρώο του Ηνωμένου Βασιλείου πάροχοι μάθησης (UKRLP) με το Ηνωμένο Βασίλειο Αριθμός Provider Αναφοράς (UKPRN) 10048828.

Τα προγράμματά μας είναι δομημένη για να προετοιμάσουν υποψηφίους που θέλουν να κερδίσουν ένα BSc, MSc ή Διδακτορικό Διοίκηση Επιχειρήσεων , Οικονομικά , Μηχανική και τα μαθήματα άλλων θεμάτων που χορηγούνται από διάσημο βρετανικό και ξένων άδεια και αναγνωρισμένα πανεπιστήμια, Για την προσωπική ή την εργασία ανάγκες.

Η αγγλική και ξένων πανεπιστημίων συνεργαζόμαστε με, με άδεια, διαπιστευμένο και νομίμως συσταθείσα σύμφωνα με τους νόμους της πατρίδας τους, προσφέρουν απολύτως έγκυρη βαθμούς: Bachelor, Master και διδακτορικά, αναγνωρίζεται επίσης από διάφορους φορείς της πιστοποίησης και του προσωπικού. Ο ρόλος του Διεθνών Σπουδών Ltd είναι να βοηθήσει τους μαθητές να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις τους και την τελική διατριβή μέσω του διαδικτύου, στην τάξη και με ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα εκμάθησης υπηρεσία. Ο βαθμός στη συνέχεια εκδίδεται από το πανεπιστήμιο.

Η διάρθρωση των μαθημάτων, όπως περιγράφεται παραπάνω, επιτρέπει την ευελιξία, το δυναμισμό, τον πλούτο του περιεχομένου και διεπιστημονική.

Είναι δυνατόν να ληφθούν ώρες πίστωση μέσω σχέδια, τα έγγραφα ή οι έλεγχοι και οι δοκιμές αξιολόγησης που διενεργείται κατά τη διάρκεια, ή ακόμα και παρακολουθούν συνέδρια, σεμινάρια, ή τη διεξαγωγή και συμμετοχή σε πρόσθετες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων των σπορ μπορούν να κάνουν για να επιτύχουν πρόσθετες πιστώσεις (για τα μαθήματα που παραδίδονται μόνο σε απευθείας σύνδεση, ωστόσο, να ζητήσει από τις δυνατότητες που αναφέρονται παραπάνω, εκτός από το τελευταίο που ισχύει μόνο για τα μαθήματα που λαμβάνονται επί τόπου).

Επιπλέον, είναι δυνατόν να ληφθεί ακαδημαϊκών μονάδων από την προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία ή σπουδές (RPL) επιτυγχάνεται από τον υποψήφιο. ο Αναγνώριση Προηγούμενης Μάθησης (ΑΠΜ) είναι μια διαδικασία αξιολόγησης πραγματοποιείται απευθείας από πανεπιστήμια ή οργανισμούς πιστοποίησης των δεξιοτήτων για την αναγνώριση της ισοδυναμίας μεταξύ των ακαδημαϊκών θεμάτων και μαθημάτων ή / και μελετών, τα επαγγελματικά προσόντα και την προηγούμενη εμπειρία εργασίας.

Η κατοχή των πιστώσεων μειώνει το χρόνο να αφιερώσουν στην εκμάθηση εκ μέρους του αιτούντος που απαιτείται για την απόκτηση επαγγελματικών προσόντων.

Τα πανεπιστήμια, η οποία Διεθνών Σπουδών Ltd είναι σε συνεργασία με, προσφέρει μια δωρεάν αξιολόγηση των πιστώσεων στην κατοχή του ο αιτών, που μπορεί να συντομεύσει την πορεία της μελέτης.

Αυτά τα πανεπιστημιακά μαθήματα μπορούν επίσης να παραδοθεί σε λειτουργία διπλό πτυχίο με άδεια και αναγνωρισμένα πανεπιστήμια επίσημα χαρακτηριστεί από την UNESCO, με την οποία Διεθνών Σπουδών Ltd είναι σε συνεργασία, η οποία είναι πιο κατάλληλα για μαθήματα Μηχανικών, Επιστήμης και Τεχνολογίας. Εκτός αυτού, διάφορα αγγλικά και ξένους φορείς πιστοποίησης και τα προσόντα του προσωπικού αναγνωρίσει το πτυχίο που εκδίδεται από τα πανεπιστήμια ως προϋπόθεση για την αποδοχή ως μέλος της δική τους.

Τα πανεπιστήμια με τα οποία Διεθνών Σπουδών Ltd Συνεργάζεται έχει πολλές πανεπιστημιουπόλεις σε διαφορετικές χώρες. Αυτές οι πανεπιστημιουπόλεις έχουν το καθήκον να μοιράζονται το πανεπιστήμιο πνεύμα και τη δυναμική και την προηγμένη ιδρύματα αφιερωμένη στο να είναι μέρος της στην αιχμή της τεχνολογίας, άριστη προσφέροντας διαφοροποίηση των μαθημάτων τους, έτσι ώστε να παρέχει μια ευρεία επιλογή για τους μαθητές τους, μαζί με ένα υψηλό επίπεδο εξατομικευμένη πρότυπα εκπαίδευσης.

Τέλος, τα πανεπιστήμιά μας που ασχολούνται με πολλές δραστηριότητες μέσα επιστημονικές κοινότητες, τόσο σε σχέση με τις ανταλλαγές με άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα και σε συνεργατική έρευνα με ιδιωτικές επιχειρήσεις και κοινών σχεδίων με τοπικές εταιρείες.

πανεπιστημιακά προγράμματα
Πτυχίο, Οικονομικών & Διαχείρισης περιοχή (BSc, MSc, PhD)
Πολιτικοί, Βιομηχανική & Τεχνολογία περιοχή (BSc, MSc, PhD)
Του περιβάλλοντος, Επιστήμη & χώρο της πληροφορικής (BSc, MSc, PhD)
Ανθρώπου, Υγεία & Εγκληματολογικών Επιστημών περιοχή (BSc, MSc, PhD)

Επαφές
Διεθνών Σπουδών Ltd
86-90 Paul Οδός
Λονδίνο, Αγγλία, EC2A 4NE
info@internationalstudies.ltd.uk

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Όψη BScs »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc στη μηχανική πετρελαίου και φυσικού αερίου

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο Μεγάλη Βρετανία (Ηνωμένο Βασίλειο) σε απευθείας σύνδεση Λονδίνο +2 περισσότερα

Oil & Gas Engineering είναι ένα πεδίο που ασχολούνται με τις δραστηριότητες που σχετίζονται με την παραγωγή των υδρογονανθράκων, το οποίο μπορεί να είναι είτε αργού πετρελαίου ή φυσικού αερίου μηχανική. Εξερεύνησης και παραγωγής δραστηριότητες είναι δύο κύριους κλάδους της βιομηχανίας πετρελαίου και φυσικού αερίου είναι: να επικεντρωθεί στη μεγιστοποίηση της οικονομικής ανάκαμψης των υδρογονανθράκων από δεξαμενές κάτω από την επιφάνεια και την επεξεργασία, τη διανομή και τη μεταφορά τους. [+]

Πανεπιστήμιο προμηθεύουν την πορεία

Η πορεία μας παρέχεται από τη βρετανική ή διεθνή πανεπιστήμια με τα οποία Διεθνών Σπουδών Ltd είναι σε συνεργασία. Τα πανεπιστήμια είναι πλήρως διαπιστευμένο και απαριθμούνται στο IAU WHED, (World Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Database) πύλης, ότι είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από το Διεθνής Ένωση Πανεπιστημίων (IAU) συνεργάτη της UNESCO, και είναι επίσης αναγνωρισμένο από διάφορους φορείς πιστοποίησης και τα προσόντα του προσωπικού. Επιπλέον, υπάρχει επίσης η ευκαιρία για τους μαθητές να συμμετάσχουν "πρόγραμμα του διπλού πτυχίου" μας, με επιπλέον κόστος, για να επιτευχθεί ένα άλλο βαθμό στο τέλος της μελέτης τους, που εκδίδεται από ένα πλήρως διεθνές αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο.... [-]


Επικοινωνία

International Studies Ltd

Διεύθυνση International Studies Ltd 86-90 Paul Street
EC2A 4NE Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο
Τηλέφωνο +44 7581 093215