King's College London

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά και να βοηθήσουν στη διαμόρφωση του κόσμου στον οποίο ζούμε, τότε Βασιλικό Κολέγιο του Λονδίνου είναι το πανεπιστήμιο για σας. Κατατάχθηκε 16η στον κόσμο και βρίσκεται σε μία από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, του βασιλιά είναι όπου μπορείτε να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές σας.

Από την ίδρυσή της το 1829, 4η αρχαιότερο πανεπιστήμιο της Αγγλίας έχει αναπτύξει μια παγκόσμια φήμη. Με 12 νομπελίστες μεταξύ των αποφοίτων μας και πρώην μέλη του προσωπικού, ο βασιλιάς έχει μια εντυπωσιακή κληρονομιά. Οι μαθητές στο King είναι μέρος μιας πολύμορφης και κοσμοπολίτικη κοινότητα με πάνω από 26.000 φοιτητές, εκ των οποίων σχεδόν 10.400 είναι μεταπτυχιακός φοιτητής.

Θα επωφεληθεί από τη μοναδική διακριτικό συνδέσεις μας με ένα πλήθος των διεθνών οργανισμών που βρίσκονται στο Λονδίνο, σε όλη την τεχνών, των επιστημών, της πολιτικής, του δικαίου και της ιατρικής.

Ο βασιλιάς είναι ένας τόπος που εμπνέει, που ανοίγει το δρόμο στην ανακάλυψη και την καινοτομία σε 8 Σχολές, Ινστιτούτα και Σχολές. Από τους ακαδημαϊκούς διεξαγωγή έρευνας που ωθεί τα όρια της γνώσης, για να σας - η επόμενη γενιά του κόσμου στοχαστές - που αναζητούν απαντήσεις σε μερικά από τα πιο πιεστικά ζητήματα της κοινωνίας, ένα πνεύμα της έρευνας διαποτίζει όλα όσα κάνουμε.

Σχολή Τεχνών και των Ανθρωπιστικών Επιστημών - παραδοσιακές και αναδυόμενες επιστήμες συνδυάζονται σε μια σχολή βαθιά συμμετέχουν σε συνεργασίες με πολιτιστικούς και του ιδιωτικού τομέα του Λονδίνου, μεγιστοποιώντας το κοινωνικό, πολιτιστικό και οικονομικό αντίκτυπο της διδασκαλίας και της έρευνας μας.

Οδοντιατρική Ινστιτούτο - αναγνωρίζεται διεθνώς ως το πλέον σημαίνοντες κέντρο αριστείας στο Ηνωμένο Βασίλειο για την από του στόματος και των δοντιών έρευνα, θα παραμείνει ένας από τους ηγέτες στην ανάπτυξη της επιστήμης από το στόμα.

Σχολή Κοινωνικών Επιστημών και Δημόσιας Πολιτικής - ως μία από τις μεγαλύτερες στο Ηνωμένο Βασίλειο πανεπιστημιακές σχολές με επίκεντρο την πολιτική προσανατολισμένη έρευνα, έχουμε δεσμευτεί για την προώθηση της κοινωνικής επιστήμης υποτροφία για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των πιο σημαντικά κοινωνικά, πολιτικά και ηθικά ζητήματα της εποχής μας.

Ο Dickson Poon Νομική Σχολή - η αριστεία και η επιρροή της έρευνάς μας έχει οδηγήσει να αλλάξει τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο και στηρίζει όλες της διδασκαλίας μας. Πάνελ και την εκπροσώπηση της επιτροπής, ερευνητικές εκθέσεις και νομικές συμβουλές στους ηγέτες του κόσμου είναι μόνο μερικοί από τους τρόπους που επηρεάζουν τη δημόσια πολιτική και πρακτική.

Σχολή Επιστημών Ζωής και της Ιατρικής - Η αποστολή μας είναι να παραδώσει παγκοσμίως ηγετική εκπαίδευση και την έρευνα στις βιοϊατρικές επιστήμες και επιστήμες υγείας. Με 500 ακαδημαϊκού προσωπικού σε 18 τμήματα, το έργο μας περιλαμβάνει βασικά, τη μεταγραφική και κλινική επιστήμη.

Σχολή Φυσικών και Μαθηματικών Sciences- αντλώντας από την πλούσια κληρονομιά του πρωτοποριακού επιστήμονες βασιλιά, δουλεύουμε για τα θεμελιώδη προβλήματα της βασικής επιστήμης σε όλη μαθηματικών, φυσικής, χημείας, της βιοϊατρικής μηχανικής, τηλεπικοινωνίες, η ρομποτική και η επιστήμη των υπολογιστών, καθώς και την εφαρμογή τους στην υγειονομική περίθαλψη, την ασφάλεια και πολλούς άλλους τομείς .

Florence Nightingale Τμήμα Νοσηλευτικής και Μαιευτικής - διεθνούς φήμης ακαδημαϊκοί μας ανοίξει το δρόμο σε τεκμηριωμένες, καινοτόμου έρευνας και εκπαίδευσης της υγειονομικής περίθαλψης. Η δουλειά μας έχει παγκόσμιες επιπτώσεις, που σας επιτρέπει να πάρετε την εκμάθηση σας πέρα ​​από τις παραδοσιακές ιδέες της νοσηλευτικής και μαιευτικής. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την εμπειρία της υγειονομικής περίθαλψης και των αποτελεσμάτων για όλους τους ασθενείς και τις οικογένειες.

Ινστιτούτο Ψυχιατρικής, Ψυχολογίας και Νευροεπιστημών - ως η δεύτερη πιο συχνά αναφερόμενη ερευνητικό κέντρο στον κόσμο, τη φήμη μας και την έρευνα υπό την ηγεσία εμπειρία μάθησης προσελκύει τους καλύτερους μαθητές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc διεθνές μάρκετινγκ (μερική απασχόληση)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

Σας προετοιμάζει για να προβεί σε κριτική ανάλυση των στρατηγικών διεθνή θέματα μάρκετινγκ (σχεδιασμός, πρακτική και θεωρία). Κατάλληλο για φοιτητές που θέλουν να εργαστούν στον τομέα της διαχείρισης κυκλοφορίας, συμβουλευτικές υπηρεσίες μάρκετινγκ, των μέσων ενημέρωσης και των συναφών σταδιοδρομία. [+]

MSc International Marketing (μερική απασχόληση) Σας προετοιμάζει για να προβεί σε κριτική ανάλυση των στρατηγικών διεθνή θέματα μάρκετινγκ (σχεδιασμός, πρακτική και θεωρία). Κατάλληλο για φοιτητές που θέλουν να εργαστούν στον τομέα της διαχείρισης κυκλοφορίας, συμβουλευτικές υπηρεσίες μάρκετινγκ, των μέσων ενημέρωσης και των συναφών σταδιοδρομία. Ασυναγώνιστη τοποθεσία, στην καρδιά του Λονδίνου. Στο βασιλιά, που κυρίως θα λειτουργεί με τη σχολή από το Marketing Θέμα Ομάδα που διδάσκει μάρκετινγκ και διεξάγει θεωρητική και εμπειρική έρευνα για την εμπορική δραστηριότητα, καθώς και το πώς αυτό επηρεάζει καίρια θέματα μάρκετινγκ, όπως η στρατηγική μάρκετινγκ και έρευνας καταναλωτών. Παρέχει υψηλού επιπέδου και αυστηρή κατανόηση της θεωρίας και της πρακτικής του διεθνούς μάρκετινγκ. Σας προετοιμάζει για να προβεί σε κριτική ανάλυση των στρατηγικών διεθνή θέματα μάρκετινγκ (σχεδιασμός, πρακτική και θεωρία). Κατάλληλο για φοιτητές που εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν στον τομέα της διαχείρισης κυκλοφορίας, συμβουλευτικές υπηρεσίες μάρκετινγκ, ψηφιακά και τα μέσα ενημέρωσης που σχετίζονται με τη σταδιοδρομία. Το Chartered Institute of Marketing (CIM) είναι η κορυφαία επαγγελματική σώμα για τους εμπόρους σε όλο τον κόσμο και υπάρχει για να αναπτύξει το επάγγελμα εμπορία, τη διατήρηση επαγγελματικών κανόνων και τη βελτίωση των δεξιοτήτων των επαγγελματιών μάρκετινγκ. King College του Λονδίνου έχει ενώσει τις δυνάμεις του με CIM για να δώσουν στους μαθητές την ευκαιρία να αποκτήσουν επαγγελματικά προσόντα μέσω CIM Μεταπτυχιακό πύλη. προσόντα CIM είναι περιζήτητα από τους εργοδότες, καθώς και χάρτη μαζί με το δικό μας επίπεδο, το οποίο εξασφαλίζει έχουμε εξοπλίσει τους φοιτητές με τις καλύτερες ευκαιρίες για μια επιτυχημένη καριέρα μάρκετινγκ. Αποκλεισμός διδάσκεται σε... [-]

MSc παγκόσμια διαχείριση της ποιότητας του αέρα και την επιστήμη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην παγκόσμια ποιότητα του αέρα? Διαχείρισης & Επιστήμη θα λάβετε την κατάρτιση από κορυφαία ποιότητα του αέρα και την υγεία τους εμπειρογνώμονες, οι οποίοι συμβουλεύουν σήμερα την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, η Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Από αυτά, θα αποκτήσουν μια λεπτομερή γνώση και κατανόηση της σύγχρονης θεωρίας και της πρακτικής της ποιότητας του αέρα και τη διαχείρισή του. [+]

MSc Global Management & Επιστήμη ποιότητα του αέρα Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εκτιμά ότι το 2012 η ατμοσφαιρική ρύπανση σχετίζεται με 7 εκατομμύρια πρόωρους θανάτους σε όλο τον κόσμο. Αυτή η εύρεση υπερδιπλασιάζει την προηγούμενη εκτίμηση και επιβεβαιώνει ότι η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι πλέον η μεγαλύτερη ενιαία κίνδυνο περιβαλλοντικής υγείας στον κόσμο. Στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην παγκόσμια ποιότητα του αέρα? Διαχείρισης & Επιστήμη θα λάβετε την κατάρτιση από κορυφαία ποιότητα του αέρα και την υγεία τους εμπειρογνώμονες, οι οποίοι συμβουλεύουν σήμερα την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, η Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Από αυτά, θα αποκτήσουν μια λεπτομερή γνώση και κατανόηση της σύγχρονης θεωρίας και της πρακτικής της ποιότητας του αέρα και τη διαχείρισή του. οφέλη μάθημα περιλαμβάνουν: Θα πρέπει να διδάσκονται από διεθνούς φήμης εμπειρογνώμονες και επαγγελματίες από το βασιλιά και αλλού Η πορεία ενσωματώνει τις θεωρητικές και πρακτικές πτυχές της ποιότητας του αέρα και των επιστημών που σχετίζονται με την υγεία Θα αποκτήσουν συγκεκριμένη και στοχευμένη εκπαίδευση και την έρευνα στον τομέα της διαχείρισης της ποιότητας του αέρα Έχουν πρόσβαση και τη χρήση των εξελιγμένων μέσων της ποιότητας του αέρα, τα μοντέλα της ποιότητας του αέρα, τις απογραφές και τα καινοτόμα στοιχεία των μεθόδων ανάλυσης Οι μαθητές θα σχηματίσουν ισχυρούς δεσμούς με νομαρχιακό ερευνητικές ομάδες και εξωτερικούς οργανισμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο και πέρα Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου Περιγραφή Το MSc in Global ποιότητα του αέρα? Διαχείρισης & Επιστήμη συνδυάζει την έρευνα αριστείας με ισχυρούς δεσμούς με τις επιχειρήσεις και τους... [-]

MSc ρωσική πολιτική και την κοινωνία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

MSc μας επικεντρώνεται στην σύγχρονη πολιτική, οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις πολιτικής. Θα αποκτήσουν σε βάθος γνώση των αλληλένδετων προκλήσεων μεταρρυθμίσεων που έχουν αντιμετωπίσει τη Ρωσία κατά τις τελευταίες δεκαετίες, μια ευχέρεια στα ρωσικά τρέχοντα γεγονότα, και την κατανόηση μιας σειράς επιστημονικών και θεωρητικών προσεγγίσεων στην πολιτική και ακαδημαϊκή ανάλυση. [+]

MSc Ρωσική Πολιτική & Κοινωνία MSc μας επικεντρώνεται στην σύγχρονη πολιτική, οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις πολιτικής. Θα αποκτήσουν σε βάθος γνώση των αλληλένδετων προκλήσεων μεταρρυθμίσεων που έχουν αντιμετωπίσει τη Ρωσία κατά τις τελευταίες δεκαετίες, μια ευχέρεια στα ρωσικά τρέχοντα γεγονότα, και την κατανόηση μιας σειράς επιστημονικών και θεωρητικών προσεγγίσεων στην πολιτική και ακαδημαϊκή ανάλυση. Η μόνη κοινωνική επιστήμη με γνώμονα το πρόγραμμα για τη σύγχρονη Ρωσία για την προσφορά στο Λονδίνο, ιδανικό αν αναζητάτε μια αναλυτική ρόλο στην επιχείρηση ή την κυβέρνηση, ή την εξέταση περαιτέρω μελέτη σε επίπεδο διδακτορικού. Ποιότητα της διδασκαλίας που βασίζονται στην έρευνα σε ένα εύρος τομέων, με μοναδικές ευκαιρίες για να συνεργαστεί με τους επαγγελματίες της πολιτικής καθ 'όλη τη διδάσκονται πρόγραμμα. Η μοναδική ευκαιρία να μελετήσει τη Ρωσία σε έναν κόσμο-που εκτείνονται σε πλαίσιο μέσα βασιλιά Παγκόσμια Ινστιτούτα και αντλώντας από το δίκτυο του βασιλιά των συνδέσεων, συμπεριλαμβανομένων ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών δεσμούς με ρωσικά πανεπιστήμια και ακαδημαϊκούς οργανισμούς, καθώς και της Ρωσίας και τις διεθνείς επιχειρήσεις, κυβερνητικές υπηρεσίες, οι διεθνείς οργανώσεις και άλλους. Περιγραφή Ως μέρος του προγράμματος ρωσικής Πολιτικών Μελετών του βασιλιά της Ρωσίας Ινστιτούτου, MSc μας στη Ρωσική Πολιτική & Κοινωνία έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την κατανόηση απαραίτητο να αναλυθεί ένα ευρύ φάσμα της σύγχρονης ρωσικής προκλήσεις πολιτικής στον τομέα της εφαρμοσμένης ρυθμίσεις, καθώς και το θεωρητικό βάση που απαιτείται για την ανάλυση και την εμπλοκή στην ευρύτερη θεματική και γεωγραφική πλαίσια. Θα αποκτήσουν μια σε βάθος γνώση των αλληλένδετων κοινωνικών, πολιτικών και οικονομικών... [-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Ma / MSc περιβάλλον και την ανάπτυξη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα ΜΑ Περιβάλλον και την Ανάπτυξη έχει στόχο να παρέχει στους φοιτητές με μια προηγμένη θεωρητική κατανόηση της σχέσης μεταξύ των προβλημάτων ανάπτυξης και των περιβαλλοντικών θεμάτων, θεμελιωμένη σε διαφορετικά περιφερειακά πλαίσια σε όλη του παγκόσμιου Νότου. Αυτό θα περιλαμβάνει την κριτική αξιολόγηση των παραδειγμάτων που δημιουργείται στο Βορρά από την άποψη του Νότου, καθώς και η λεπτομερής μελέτη των παραδειγμάτων αναδυόμενων στο Νότο. [+]

MA / MSc Περιβάλλον & Ανάπτυξη Το πρόγραμμα ΜΑ Περιβάλλον και την Ανάπτυξη έχει στόχο να παρέχει στους φοιτητές με μια προηγμένη θεωρητική κατανόηση της σχέσης μεταξύ των προβλημάτων ανάπτυξης και των περιβαλλοντικών θεμάτων, θεμελιωμένη σε διαφορετικά περιφερειακά πλαίσια σε όλη του παγκόσμιου Νότου. Αυτό θα περιλαμβάνει την κριτική αξιολόγηση των παραδειγμάτων που δημιουργείται στο Βορρά από την άποψη του Νότου, καθώς και η λεπτομερής μελέτη των παραδειγμάτων αναδυόμενων στο Νότο. βασικά πλεονεκτήματα Προσωπικό όλα έχουν εμπειρία από πρώτο χέρι των περιβαλλοντικών και αναπτυξιακών θεμάτων στις φτωχές χώρες του κόσμου. Διαδραστική διδασκαλία, με τακτικές συζητήσεις στην τάξη. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να διενεργούν αρχική επιτόπια έρευνα, είτε στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στο εξωτερικό για τις διατριβές τους. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου. Περιγραφή Το πρόγραμμα ΜΑ Περιβάλλον και την Ανάπτυξη έχει στόχο να παρέχει στους φοιτητές με μια προηγμένη θεωρητική κατανόηση της σχέσης μεταξύ των προβλημάτων ανάπτυξης και των περιβαλλοντικών θεμάτων, θεμελιωμένη σε διαφορετικά περιφερειακά πλαίσια σε όλη του παγκόσμιου Νότου. Αυτό θα περιλαμβάνει την κριτική αξιολόγηση των παραδειγμάτων που δημιουργείται στο Βορρά από την άποψη του Νότου, καθώς και η λεπτομερής μελέτη των παραδειγμάτων αναδυόμενων στο Νότο. Το πρόγραμμα παρέχει ένα πλαίσιο για την κατανόηση των περιβαλλοντικών θεμάτων και των προβλημάτων της ανάπτυξης στην Ασία, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική και παρέχει τις σχετικές μελέτες περιφερειακής περίπτωση να διδάξουν τα προβλήματα που προκύπτουν. Θα πρέπει να διαρκέσει τουλάχιστον 180 μονάδες και κατ 'ανώτατο όριο των 190 πιστωτικών μονάδων, όπως περιγράφεται παρακάτω. Λεπτομέρειες όλων των μονάδων βρίσκονται σε... [-]

Ma διπλό Masters In ασιατικών και ευρωπαϊκών υποθέσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

Έχει ως στόχο να παρέχει σε βάθος γνώση της πολιτικής, της οικονομίας και της κοινωνίας της Ασίας και της Ευρώπης. Συνδυάζει την τεχνογνωσία για την Κίνα και την Ασία στο Πανεπιστήμιο Renmin της Κίνας και της εμπειρογνωμοσύνης επί ευρωπαϊκών υποθέσεων στο King College του Λονδίνου. Παρέχει στους φοιτητές με τη γνώση για την κριτική κατανοήσουν και να αξιολογήσουν Ασίας, της Ευρώπης και την παγκόσμια πολιτική. [+]

MA Διπλό Masters της Ασίας και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Έχει ως στόχο να παρέχει σε βάθος γνώση της πολιτικής, της οικονομίας και της κοινωνίας της Ασίας και της Ευρώπης. Συνδυάζει την τεχνογνωσία για την Κίνα και την Ασία στο Πανεπιστήμιο Renmin της Κίνας και της εμπειρογνωμοσύνης επί ευρωπαϊκών υποθέσεων στο King College του Λονδίνου. Παρέχει στους φοιτητές με τη γνώση για την κριτική κατανοήσουν και να αξιολογήσουν Ασίας, της Ευρώπης και την παγκόσμια πολιτική. βασικά πλεονεκτήματα Προσφέρει την ευκαιρία να μάθουν για τα δύο σύγχρονα Ασία και την Ευρώπη, με ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομική, πολιτική και κοινωνική δυναμική Μελέτη σε δύο από τα πιο έγκριτα πανεπιστήμια του κόσμου, σε δύο από τις πιο δυναμικές πόλεις του κόσμου (ένα έτος στο Πεκίνο, ένα χρόνο στο Λονδίνο) Μοναδική ευκαιρία να αναπτύξει μια ευαισθησία προς την κοινωνική, πολιτιστική και πολιτική διαφορές χαίρουν μεγάλης εκτίμησης από τους εργοδότες Δυνατότητα εκμάθησης κινεζικών συμβάλλει στην απασχολησιμότητα Για τους Κινέζους φοιτητές απόκτηση εύλογης επάρκεια στην αγγλική γλώσσα συμβάλλει στην απασχολησιμότητα Ευρωπαϊκά και το προσωπικό Διεθνών Σπουδών συνέβαλε σε σημαντικό βαθμό στην ύπαρξη του βασιλιά κατέλαβε την πρώτη θέση για την έρευνα δύναμη στον τομέα της Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων (2014 Πλαίσιο για την Έρευνα Αριστείας) Περιγραφή Σχεδιασμένο για τους φοιτητές που επιθυμούν να αποκτήσουν σε βάθος γνώση της πολιτικής, της οικονομίας και της κοινωνίας της Ασίας και της Ευρώπης και να ακολουθήσει μια καριέρα στη δημόσια υπηρεσία, διεθνών οργανισμών, επιχειρήσεων, ερευνητικών ή τον ακαδημαϊκό χώρο. Καθώς η ΕΕ είναι η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη στον κόσμο και την Ασία... [-]

Ma ευρωπαϊκή πολιτική οικονομία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

Η ΜΑ Ευρωπαϊκή Πολιτική Οικονομία παρέχει εννοιολογική και ερευνητικά εργαλεία για την κριτική ανάλυση των εξελίξεων στην πολιτική οικονομία και τις δημόσιες πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από μια ευρεία και ιστορική προσέγγιση στο ευρωπαϊκό και Διεθνών Σπουδών. Ιδανικό για την απασχόληση στην ΕΕ, τις επιχειρήσεις, τις δημόσιες υπηρεσίες, την έρευνα και τη διδασκαλία. [+]

ΜΑ Ευρωπαϊκή Πολιτική Οικονομία Η ΜΑ Ευρωπαϊκή Πολιτική Οικονομία παρέχει εννοιολογική και ερευνητικά εργαλεία για την κριτική ανάλυση των εξελίξεων στην πολιτική οικονομία και τις δημόσιες πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από μια ευρεία και ιστορική προσέγγιση στο ευρωπαϊκό και Διεθνών Σπουδών. Ιδανικό για την απασχόληση στην ΕΕ, τις επιχειρήσεις, τις δημόσιες υπηρεσίες, την έρευνα και τη διδασκαλία. βασικά πλεονεκτήματα Διεπιστημονικό σχέδιο προγράμματος για την εμπειρία της υψηλής κατάταξης τμημάτων Διδάσκονται από καλά δημοσιεύονται και πολυεθνικό προσωπικό Ζωντανή ερευνητική κοινότητα, που ορίζεται ως Κέντρο Αριστείας Jean Monnet της Ευρώπης στον κόσμο Περιγραφή Η ΜΑ Ευρωπαϊκή Πολιτική Οικονομία διδάσκεται από το Τμήμα Ευρωπαϊκών & Διεθνών Σπουδών (EIS) και το Τμήμα Πολιτικής Οικονομίας (ΚΣΕ), προσφέροντας στους φοιτητές τι είναι χαρακτηριστική για κάθε ένα από αυτά τα τμήματα και συνδυάζει μια ευρεία πολιτική και ιστορική προσέγγιση της ευρωπαϊκής και διεθνούς Σπουδές με έμφαση στην εννοιολογική και ερευνητικά εργαλεία για την κριτική ανάλυση της δημόσιας πολιτικής. Τα δύο Τμήματα συνέβαλε σε σημαντικό βαθμό στο κολλέγιο του βασιλιά που κατέλαβε την πρώτη θέση για την έρευνα δύναμη στον τομέα της Πολιτικής & Διεθνών Σχέσεων στο 2014 Πλαίσιο για την Έρευνα Αριστείας. Επιπλέον, το κεντρικό Λονδίνο τοποθεσία της πανεπιστημιούπολης Strand, όπου πραγματοποιούνται όλες οι δραστηριότητες διδασκαλίας, διευκολύνει σεμινάρια και συζητήσεις με επικεφαλής τον ακαδημαϊκούς υψηλού προφίλ και επαγγελματίες. σκοπός του μαθήματος Η ΜΑ Ευρωπαϊκής Πολιτικής Οικονομίας προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να συνεχίσει σε βάθος μελέτη της πολιτικής οικονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με βάση μια σειρά από προσεγγίσεις, συμπεριλαμβανομένων των Διεθνών Σχέσεων, Πολιτική Οικονομία... [-]

Ma μεγάλο δεδομένα στον πολιτισμό και την κοινωνία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Big Data μας Πολιτισμός και Κοινωνία MA αναγνωρίζει την αυξανόμενη σημασία των Big Data στη σύγχρονη κοινωνία και ασχολείται με τη θεωρία και την πρακτική των Big Data από τη σκοπιά των τεχνών και των ανθρωπιστικών επιστημών. [+]

MA Big Data στον Πολιτισμό & Κοινωνία Big Data μας Πολιτισμός και Κοινωνία MA αναγνωρίζει την αυξανόμενη σημασία των Big Data στη σύγχρονη κοινωνία και ασχολείται με τη θεωρία και την πρακτική των Big Data από τη σκοπιά των τεχνών και των ανθρωπιστικών επιστημών. Τι είναι το Big Data; Πέρα από τις άνευ προηγουμένου μεγάλα σύνολα δεδομένων που μπορούν να αναλυθούν για να αποκαλύψει τα πρότυπα, τις τάσεις, και τις ενώσεις, είναι όλο και περισσότερο για την καθημερινή μας ζωή. Με λίγα λόγια, πρόκειται για το πώς τα δεδομένα που παράγουμε είναι το μετασχηματισμό των κοινωνικών, πολιτιστικών, πολιτικών και οικονομικών διαδικασιών, καθώς και την παραγωγή της γνώσης. Το μάθημα αυτό είναι πιθανό να προσελκύσει ένα ευρύ φάσμα των φοιτητών σε όλες τις Τέχνες και Ανθρωπιστικές Επιστήμες από το Κοινωνιολογίας στην Πολιτική Επιστήμη στα αγγλικά για να Επιχειρήσεων και πέρα. Θα προσελκύσει προνοητικούς φοιτητές που ενδιαφέρονται για τις αναδυόμενες τάσεις που αναγνωρίζουν ότι οι επιστήμονες και οι αναλυτές δεδομένων απαιτούν συνεργάτες με εξειδίκευση τομέα και κρίσιμες πληροφορίες. Διδάσκονται από επιστήμονες που εργάζονται στην αιχμή της ψηφιακής μελετών και μεγάλα δεδομένα Προσφέρει μια ζωντανή συνδυασμός της θεωρίας και της πρακτικής εργασίας Εξοπλίζει τους μαθητές με δεξιότητες που είναι ιδιαίτερα ελκυστική για τους εργοδότες στην ψηφιακή εποχή μας Παρέχει μια σειρά εργαστηρίων με τους επιστήμονες τα δεδομένα και τους αναλυτές να μάθουν συνεργατικά πρακτικές και τις εφαρμογές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολιτιστική Analytics, κινητές πλατφόρμες, και τα δεδομένα απεικόνισης Βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των ψηφιακών εξελίξεων - Big Data μεταμορφώνει την κοινωνία,... [-]

Ma Μεσανατολικών Σπουδών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Εμπειρογνώμονας διεπιστημονική διδασκαλία έρευνα υπό την ηγεσία στη σύγχρονη ιστορία, διεθνείς σχέσεις, την ασφάλεια, τον πολιτισμό, τις γλώσσες και την πολιτική της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής. Σας προσφέρουμε μια ευρεία επιλογή των ενοτήτων. Οι φοιτητές έχουν πάει για να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία στα Ηνωμένα Έθνη, την ΕΕ, διπλωματική υπηρεσία, τη δημοσιογραφία και τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες. [+]

ΜΑ Μεσανατολικών Σπουδών Εμπειρογνώμονας διεπιστημονική διδασκαλία έρευνα υπό την ηγεσία στη σύγχρονη ιστορία, διεθνείς σχέσεις, την ασφάλεια, τον πολιτισμό, τις γλώσσες και την πολιτική της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής. Σας προσφέρουμε μια ευρεία επιλογή των ενοτήτων. Οι φοιτητές έχουν πάει για να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία στα Ηνωμένα Έθνη, την ΕΕ, διπλωματική υπηρεσία, τη δημοσιογραφία και τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες. βασικά πλεονεκτήματα Εμείς προσφέρουμε στους μαθητές μας την πρόσθετη ακαδημαϊκή ανάπτυξη, την καθοδήγηση και τη λήψη του χρόνου για να εξασφαλίσει την πνευματική ανάπτυξη των μαθητών μας. Ένα ευρύ φάσμα των προαιρετικές ενότητες που διδάσκονται από διεθνούς φήμης επιστήμονες στην επίλυση των συγκρούσεων και την ιστορία και την πολιτική της Μέσης Ανατολής με μια διεπιστημονική προσέγγιση Παρέχει ενισχυμένη δεξιότητες και τα προσόντα για τη μελλοντική απασχόληση και την έρευνα σε ένα όλο και πιο σημαντικό τομέα. Εμείς προσφέρουμε στους μαθητές MA μια σειρά σεμιναρίων μεθοδολογίας της έρευνας, εκτός από τα μαθήματα Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου και την πολιτική της, ακαδημαϊκών και σκεφτείτε ευχαριστήσω δικτύων, καθώς είναι μια δημοσιογραφική κόμβο, το κέντρο για διεθνή χρηματοοικονομικό τομέα, καθώς είναι ένα παγκόσμιο πολιτιστικό κέντρο, που έχει στενούς δεσμούς με την περιοχή. Μοναδική πρόσβαση στην απαράμιλλη συλλογές στην Βρετανική Βιβλιοθήκη, Ειδικές Συλλογές College Βιβλιοθήκης του Βασιλιά διαθέτει σε μόνιμη δάνειο η εξωτερική πολιτική και την πλήρη συλλογή βιβλίων Κοινοπολιτείας μέχρι το 1968. Στενούς δεσμούς με το Υπουργείο Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας με τους πρεσβευτές μιλώντας τακτικά στο King κάθε εξάμηνο μέσω της συνομιλίας μας με Διπλωματία σειρά εκδηλώσεων Μας Μέση Ανατολή Ομάδα Έρευνας... [-]

Ma πολιτική οικονομία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

MA μας Πολιτική Οικονομία σας προσφέρει μία από τις λίγες ευκαιρίες να σπουδάσουν προηγμένη πολιτική οικονομία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα MA στηρίζεται σε διεπιστημονική εργασία στο όριο της πολιτική, τη φιλοσοφία και την οικονομία για να αναλύσει την ικανότητα των πολιτικών και της αγοράς των διαδικασιών για την αντιμετώπιση των οικονομικών και ηθικά προβλήματα. [+]

MA Πολιτική Οικονομία MA μας Πολιτική Οικονομία σας προσφέρει μία από τις λίγες ευκαιρίες να σπουδάσουν προηγμένη πολιτική οικονομία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα MA στηρίζεται σε διεπιστημονική εργασία στο όριο της πολιτική, τη φιλοσοφία και την οικονομία για να αναλύσει την ικανότητα των πολιτικών και της αγοράς των διαδικασιών για την αντιμετώπιση των οικονομικών και ηθικά προβλήματα. βασικά πλεονεκτήματα Ένα πραγματικά διεπιστημονικό μάθημα αντλώντας από το έργο στην πολιτική, τη φιλοσοφία και την οικονομία. σας προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσουν εξειδικευμένες εισαγωγική εκπαίδευση σε ειδικότητες διαφορετικές από πτυχίο σας. σας εκθέτει σε ένα ευρύ φάσμα θεωρητικών προσεγγίσεων στην πολιτική οικονομία - τόσο mainstream και ετεροδόξων. Εστιάζει στη σχέση μεταξύ των θεσμικών / εμπειρική ανάλυση και τα πρότυπα της δεοντολογικής αξιολόγησης. Στενούς δεσμούς με τον κόσμο της πολιτικής και της πολιτικής, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στο εξωτερικό. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου. Περιγραφή μεταπτυχιακό πρόγραμμα μας θα σας δώσει τη δυνατότητα να: Αποκτούν τον πυρήνα υπόβαθρο στην οικονομική και πολιτική θεωρία απαραίτητο να συμμετάσχουν στην διεπιστημονική έρευνα της πολιτικής οικονομίας. Εκτιμήσουν τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του αντιπάλου θεωρίες τόσο θετικό και κανονιστικό πολιτική οικονομία. Αναπτύξουν τις διεπιστημονικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να συνεργαστεί με τις συζητήσεις σχετικά με την ικανότητα των πολιτικών και της αγοράς διαδικασία για την αντιμετώπιση της οικονομικής και ηθικά διλήμματα. Εφαρμόστε βασικές πολιτικές οικονομικές έννοιες σε μια σειρά από τομείς συμπεριλαμβανομένης της συγκριτικής πολιτικής οικονομίας, την οικονομική ανάπτυξη, τη συνταγματική ανάλυση, το έγκλημα και την τιμωρία, και της... [-]

MA σε μελέτες πολέμου

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Η MA in War Σπουδών ενισχύει την αναλυτική, εννοιολογική, την έρευνα και δεξιότητες κριτικής σκέψης σχεδιαστεί ρητά για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας και την ενίσχυση της επαγγελματικής ανάπτυξης σταδιοδρομίας. Θα κερδίσει την κατανόηση του φαινομένου του πολέμου και των συγκρούσεων, καθώς και τις αιτίες τους, τη συμπεριφορά και τις συνέπειές της, από τις ιστορικές, πολιτικές, φιλοσοφικές, στρατιωτικές και κοινωνιολογική άποψη. [+]

MA in War Σπουδών Η MA in War Σπουδών ενισχύει την αναλυτική, εννοιολογική, την έρευνα και δεξιότητες κριτικής σκέψης σχεδιαστεί ρητά για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας και την ενίσχυση της επαγγελματικής ανάπτυξης σταδιοδρομίας. Θα κερδίσει την κατανόηση του φαινομένου του πολέμου και των συγκρούσεων, καθώς και τις αιτίες τους, τη συμπεριφορά και τις συνέπειές της, από τις ιστορικές, πολιτικές, φιλοσοφικές, στρατιωτικές και κοινωνιολογική άποψη. βασικά πλεονεκτήματα Σχεδιασμένο για να προσφέρει μια εισαγωγή μεταπτυχιακού επιπέδου με τις σπουδές Πόλεμος για τους φοιτητές που έχουν μικρή ή καθόλου ειδικός υπόβαθρο στον τομέα. Μια μοναδική ευκαιρία να μελετήσουν τον πόλεμο από μια διεπιστημονική προοπτική, προκειμένου να επιτύχουν μία προηγμένη και ολοκληρωμένη κατανόηση του φαινομένου. Μια ευκαιρία να αναπτύξουν μια σειρά από μεταβιβάσιμες δεξιότητες που θα ενισχύσουν την απασχολησιμότητα σας, βοηθούν την ανάπτυξη επαγγελματικής σταδιοδρομίας σας και να σας βοηθήσει να προετοιμαστούν για μεταπτυχιακή έρευνα. Αυτές περιλαμβάνουν τις δεξιότητες ανάλυσης, εννοιολογική, κριτικής σκέψης, της έρευνας και της επικοινωνίας. Θα πρέπει να διδάσκονται από μερικούς από τους καλύτερους ακαδημαϊκούς στον τομέα. Οι Τμήματος προσωπικό διεθνώς αναγνωρισμένους εμπειρογνώμονες στους τομείς της ειδικότητάς τους? είναι ενεργοί ερευνητές και συνήθως απασχολούν τελευταία πορίσματα τους στη διδασκαλία τους. Μια ευκαιρία να σπουδάσουν σε ένα παγκόσμιο κέντρο αριστείας που έχει στενές σχέσεις με άλλα ακαδημαϊκά ιδρύματα, με τις δεξαμενές σκέψης, μη-κυβερνητικές οργανώσεις και φορείς χάραξης πολιτικής σε ολόκληρο τον κόσμο. Ευκαιρίες να δικτυωθούν με τους επισκέπτες υψηλού προφίλ, όπως κυβερνητικοί υπουργοί, πρεσβευτές και οι στρατηγοί, οι οποίοι συχνά δίνουν τις συνομιλίες στο Τμήμα. Περιγραφή Ο πόλεμος είναι μια βασική πτυχή... [-]

Ma το κλασικό κόσμο και την υποδοχή του

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα αυτό διερευνά τον τρόπο που ο κλασικού κόσμου έχει αντικατοπτρίζεται στην τέχνη, τη λογοτεχνία και τον πολιτισμό των μετέπειτα περιόδους, και πώς ο αρχαίος κόσμος έχει διαμορφώσει τη σύγχρονη. [+]

MA Το Classical World & Δεξίωση του Διερευνά τον τρόπο που ο κλασικού κόσμου έχει αντικατοπτρίζεται στην τέχνη, τη λογοτεχνία και τον πολιτισμό των μετέπειτα περιόδους, και πώς ο αρχαίος κόσμος έχει διαμορφώσει τη σύγχρονη. Το πρόγραμμα είναι διεπιστημονικό, και είναι ανοικτή σε φοιτητές χωρίς προηγούμενη γνώση των αρχαίων γλωσσών. Υποχρεωτική ενότητα: Έρευνα Εκπαίδευση και Διατριβής στην Κλασική υποδοχής, και 120 πιστώσεις του προαιρετικές ενότητες. βασικά πλεονεκτήματα Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο διακεκριμένους τμήματα του κόσμου της Classics. Ασυναγώνιστη τοποθεσία για τη μελέτη του αρχαίου κόσμου, χάρη στο μοναδικό φάσμα εξειδικευμένων βιβλιοθήκες, μουσεία και γκαλερί του Λονδίνου. Εξαιρετικά ευρεία επιλογή των ενοτήτων, αντλώντας από τους πόρους του συνόλου του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. απόφοιτοι του βασιλιά απολαύσετε ένα από τα καλύτερα ποσοστά απασχόλησης και αρχικοί μισθοί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο βασιλιάς είναι «καλύτερο Πανεπιστήμιο για Μεταπτυχιακό 2012-3 Απασχόληση» της Sunday Times. Ήμασταν κατέχει την τρίτη θέση για τις θέσεις εργασίας μεταπτυχιακό επίπεδο και το πέμπτο για υψηλότερους μισθούς εκκίνησης στο 2012 Sunday Times University Guide Περιγραφή Το πρόγραμμα MA διερευνά τον τρόπο που ο κλασικού κόσμου έχει αντικατοπτρίζεται στην τέχνη, τη λογοτεχνία και τον πολιτισμό των μετέπειτα περιόδους, και πώς ο αρχαίος κόσμος έχει διαμορφώσει τη σύγχρονη. Είναι έρευνα υπό την ηγεσία, δίδαξε στο Τμήμα Κλασικών Σπουδών, από εμπειρογνώμονες στον τομέα της κλασικής υποδοχής. δυνάμεις της έρευνας και της διδασκαλίας του Τμήματος εκτείνονται από το Αιγαίο της Εποχής του Χαλκού και την αρχαία Εγγύς Ανατολή, την Ελλάδα και τη Ρώμη στη Βυζαντινή και Σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία και τον πολιτισμό, δίνοντας... [-]

Ma ψηφιακών ανθρωπιστικών επιστημών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

MA στις Ψηφιακές Ανθρωπιστικές Επιστήμες φέρνει ψηφιακή θεωρία και την πρακτική με τη μελέτη του ανθρώπινου πολιτισμού, από την ιστορία, την αγγλική και τη μουσική σε μουσεία, ψηφιακών εκδόσεων και πέρα. Οι Ψηφιακές Ανθρωπιστικές συνδυάζουν την πρακτική δημιουργία και την ανάλυση των ψηφιακών αντικειμένων και των πόρων με κριτική σκέψη σχετικά με τις νέες ερωτήσεις, τις ευκαιρίες και ρήξεις που αυτό προκαλεί. [+]

ΜΑ Ψηφιακές Ανθρωπιστικές Επιστήμες MA στις Ψηφιακές Ανθρωπιστικές Επιστήμες φέρνει ψηφιακή θεωρία και την πρακτική με τη μελέτη του ανθρώπινου πολιτισμού, από την ιστορία, την αγγλική και τη μουσική σε μουσεία, ψηφιακών εκδόσεων και πέρα. Οι Ψηφιακές Ανθρωπιστικές συνδυάζουν την πρακτική δημιουργία και την ανάλυση των ψηφιακών αντικειμένων και των πόρων με κριτική σκέψη σχετικά με τις νέες ερωτήσεις, τις ευκαιρίες και ρήξεις που αυτό προκαλεί. βασικά πλεονεκτήματα Αυτός ο κόσμος-που οδηγεί το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα διεπιστημονική και βασίζεται σε ένα ευρύ φάσμα τεχνογνωσίας σε τεχνολογίες web, ψηφιακών εκδόσεων, ανοιχτό λογισμικό και δημιουργία περιεχομένου, ψηφιακή πολιτιστική κληρονομιά, την κωδικοποίηση σε ανθρωπιστικές / πολιτισμικά πλαίσια και χάρτες, εφαρμογές & την Geoweb. Το πρόγραμμα παρέχει ευκαιρίες για το πεδίο εφαρμογής, την κατασκευή και την κριτική πρακτικά πειράματα σε ψηφιακή έρευνα με ένα Τεχνών, Ανθρωπιστικών και εστίαση πολιτιστικό τομέα. Μέσα από την προαιρετική πρακτική ενότητα οι μαθητές μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε μερικά από τα πιο σημαντικά του πολιτισμού και των μέσων ενημέρωσης ιδρύματα του κόσμου. Το ΜΑ μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω έρευνα ή να σταδιοδρομία σε ιδρύματα πολιτιστικής κληρονομιάς (όπως μουσεία, βιβλιοθήκες και αρχεία), πολυμέσων και νέων μέσων εταιρείες, εταιρείες του Διαδικτύου, σε εκδοτικούς οίκους και σε web-based επιχειρήσεις στο Λονδίνο και στο εξωτερικό. Περιγραφή Οι ψηφιακές ανθρωπιστικές επιστήμες έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη διερεύνηση πώς θα δημιουργήσουμε και διάδοση της γνώσης σε μια εποχή όπου τόσο πολύ από αυτό που κάνουμε είναι κινητό, δικτυωμένη και διαμεσολαβείται από τον ψηφιακό πολιτισμό και την τεχνολογία. Οι κύριοι εκπαιδευτικοί στόχοι είναι να... [-]

αλλαγής του κλίματος Ma: ιστορία, τον πολιτισμό, την κοινωνία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα MA (παρακαλούμε δείτε την ξεχωριστή περιγραφή για το πρόγραμμα MSc) παρέχει στους φοιτητές με τις θεωρίες, μεθόδους και δεξιότητες για να αναλύσουν την κλιματική αλλαγή από διαφορετικές ιστορικές, πολιτιστικές και κοινωνικές προοπτικές, που επιτρέπει στους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα πώς οι άνθρωποι σε διαφορετικά περιβάλλοντα σε όλο τον κόσμο έχουν νόημα της αλλαγής του κλίματος και τους διαφορετικούς τρόπους που ανταποκρίνονται σε αυτό. [+]

MA Κλιματική Αλλαγή: Ιστορία, Πολιτισμός, Κοινωνία Αυτό το πρόγραμμα MA (παρακαλούμε δείτε την ξεχωριστή περιγραφή για το πρόγραμμα MSc) παρέχει στους φοιτητές με τις θεωρίες, μεθόδους και δεξιότητες για να αναλύσουν την κλιματική αλλαγή από διαφορετικές ιστορικές, πολιτιστικές και κοινωνικές προοπτικές, που επιτρέπει στους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα πώς οι άνθρωποι σε διαφορετικά περιβάλλοντα σε όλο τον κόσμο έχουν νόημα της αλλαγής του κλίματος και τους διαφορετικούς τρόπους που ανταποκρίνονται σε αυτό. βασικά πλεονεκτήματα Άμεση πρόσβαση στην παγκόσμια εμπειρογνωμόνων και των δικτύων τους Μέρος μιας πολύμορφης και την τόνωση κοινότητα των μελετητών Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου? πρακτικής άσκησης διατίθενται Ένα έργο συνεργασίας για φοιτητικές εργασίες Περιγραφή Η ΜΑ ξεκινά από την παραδοχή ότι, δεδομένου ότι η ιδέα της αλλαγής του κλίματος έχει διεισδύσει σε όλες τις πτυχές της ανθρώπινης ζωής, ένα πλήρως την πολιτιστική ανάλυση της αλλαγής του κλίματος και τις αντιδράσεις του είναι αναγκαία για να κερδίσει την κατανόηση, πέραν εκείνης που προσφέρεται από τις επιστημονικές, πολιτικές και οικονομικές αναλύσεις. Αυτό απαιτεί τη μελέτη της ένα ευρύ φάσμα των ανθρώπινων πεποιθήσεις, τις ιδιότητες και τις πρακτικές: κοσμοθεωρίες και τις αξίες των λαών », η γνώση διαφορετικούς τρόπους γίνεται, αφηγήσεις της ανάπτυξης και της περιβαλλοντικής αλλαγής, τη μεταβαλλόμενη φύση της τεχνογνωσίας και πολιτιστικών παραστάσεων. Επομένως, η παρούσα μεταπτυχιακό πρόγραμμα παρέχει μια εισαγωγή για όλα αυτά τα θέματα, καθώς και την εισαγωγή των μαθητών στην κοινωνική θέση της σύγχρονης επιστήμης της κλιματικής αλλαγής. Το πρόγραμμα εξοπλίζει τους μαθητές να αναλύσουν διάφορες δημόσιες ομιλίες της κλιματικής αλλαγής στις αναπτυγμένες... [-]

τέχνες Ma & πολιτιστική διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Δημοσιεύθηκε από μία από τις πολιτιστικές πρωτεύουσες του κόσμου, αυτό το MA έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις σύνθετες ανάγκες της σημερινής τεχνών και της πολιτιστικής διαχείρισης. Με διακριτικό μείγμα του των θεωρητικών, πρακτικών, και τις τέχνες με βάση την ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων, θα μάθετε πώς να εφαρμόσει τη δημιουργική ηγεσία στη διαχείριση καλλιτεχνική αρτιότητα, την πολιτιστική κληρονομιά, την ποικιλομορφία του κοινού και την οικονομική βιωσιμότητα σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. [+]

MA Arts & Πολιτιστικής Διαχείρισης Δημοσιεύθηκε από μία από τις πολιτιστικές πρωτεύουσες του κόσμου, αυτό το MA έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις σύνθετες ανάγκες της σημερινής τεχνών και της πολιτιστικής διαχείρισης. Με διακριτικό μείγμα του των θεωρητικών, πρακτικών, και τις τέχνες με βάση την ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων, θα μάθετε πώς να εφαρμόσει τη δημιουργική ηγεσία στη διαχείριση καλλιτεχνική αρτιότητα, την πολιτιστική κληρονομιά, την ποικιλομορφία του κοινού και την οικονομική βιωσιμότητα σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. βασικά πλεονεκτήματα Επικεφαλής ξεκινήσετε την καριέρα σας μέσω εστιασμένη διδασκαλία και πρακτική άσκηση. Γνώσεις σχετικά με τη διαχείριση, τον προγραμματισμό και την ηγεσία. Αποκτήσουν γνώση των τεχνών και του πολιτισμού πέρα ​​από τα εθνικά και διεθνή πλαίσια. Ισχυρούς δεσμούς με πολιτιστικούς οργανισμούς του Λονδίνου. Διαλέξεις και σεμινάρια από τους κορυφαίους τέχνες και τους επαγγελματίες της πολιτιστικής βιομηχανίας. Έμφαση στη δημιουργικότητα και τις τέχνες-based learning. Περιγραφή Αυτό το καινοτόμο νέο πρόγραμμα μάστερ, που παραδίδεται μέσα από την καρδιά μιας από τις πολιτιστικές πρωτεύουσες του κόσμου, είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των τεχνών και της πολιτιστικής διαχείρισης. Θα μάθετε τη ζωτική σημασία της δημιουργικότητας, με δεδομένη την ολοένα και πιο παγκόσμιο χαρακτήρα του ανταγωνισμού, καθώς και οι ευκαιρίες και οι απειλές που θέτουν οι νέες τεχνολογίες. Φιλοξενείται από το Υπουργείο Πολιτισμού, Μέσων Ενημέρωσης και δημιουργικές βιομηχανίες και σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα στο βασιλιά, το πρόγραμμα MA Arts & Πολιτιστικής Διαχείρισης προσφέρει μια απαράμιλλη έκθεση για την πολιτιστική διαχείριση στην πράξη, με βασικές ενότητες παρέχουν κριτική εμπλοκή με έμπειρους... [-]