University of Kent, Centre for American Studies

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί να μας επιλέξετε; Ζητήσαμε από τους μαθητές μας, γιατί θα προτείνουμε να επιλέξετε Αμερικανικών Σπουδών στο Kent. Εδώ είναι οι κορυφαίες πέντε λόγους τους:

Η ποικιλία των ενοτήτων για να επιλέξουν από, που κυμαίνονται από τη Λογοτεχνία, Ιστορία, Πολιτική, ταινιών κλπ, και τα σεμινάρια είναι σχετικά μικρές σε αριθμούς Το γεγονός ότι είναι ένα ποικίλο πρόγραμμα σας δίνει την ευκαιρία να συναντήσει πολλούς διαφορετικούς American Studies Λέκτορες / προσωπικό, που είναι πολύ χρήσιμο, προσιτός και ψάχνουν έξω για τα συμφέροντά μας ... ... Και θα μάθουν να γράφουν δοκίμια σε διαφορετικά στυλ, είτε πρόκειται για Ιστορία, Λογοτεχνία και Πολιτική. Είναι μεγάλη, πάρα πολύ, για να έχουν τη δυνατότητα επιλογής των μονοπατιών του προγράμματος, συμπεριλαμβανομένων Ιστορία, Λογοτεχνία Ή Λατινικής Αμερικής μονοπάτια. Και φυσικά η επιλογή του ενός έτους ή εξαμήνου στο εξωτερικό, με μια τεράστια ποικιλία των προορισμών είναι ένα αιώνιο έλξη. Αυτό είναι επίσης ένα αρκετά μικρό κέντρο, το οποίο επιτρέπει στους καθηγητές / μαθητές να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο.

Η έρευνα υπό την ηγεσία της, την ποιότητα της διδασκαλίας

Πολλοί από τους καθηγητές του Κέντρου Αμερικανικών Σπουδών έχουν ζήσει στις ΗΠΑ και / ή να διδάξει σε αμερικανικά πανεπιστήμια? όλοι μας διεξάγουν τακτικές εκδρομές έρευνα στις ΗΠΑ, τον Καναδά και τη Λατινική Αμερική. Έχουμε μια διεθνή φήμη για την έρευνα, και έλαβε την έρευνα βαθμολογίες αξιολόγησης του 2ου στη χώρα για την Ιστορία και την 18η στη χώρα για τα αγγλικά.

Περιοχές ιδιαίτερου ενδιαφέροντος περιλαμβάνουν την εθνικότητα, την αμερικανική Δύση, το Κίνημα των Πολιτικών Δικαιωμάτων των ΗΠΑ, σύγχρονη αμερικανική ποίηση? Native αμερικανική λογοτεχνία, και περιβαλλοντικά θέματα / ιστορία. Είχαμε τη Βρετανική Ένωση για τη διάσκεψη American Studies το 2006, γεγονότα Jamestown πάνω 2006-7, και φιλοξενεί τακτικά συνέδρια και άλλες εκδηλώσεις με ποικίλα θέματα, όπως ο πολιτισμός όπλο, αυτόχθονες τέχνης και της ποίησης του 20ου αιώνα.

Γόνιμη κοινωνική ζωή

Περίπου 30 φοιτητές γίνονται δεκτοί στο πρόγραμμα Αμερικανικών Σπουδών στο Kent κάθε χρόνο. Sharing βασικές ενότητες και παρακολουθούν μια σειρά από ακαδημαϊκές και κοινωνικές εκδηλώσεις, οι μαθητές συχνά σφυρηλατήσει πολύ στενούς δεσμούς με το άλλο κατά τη διάρκεια του βαθμού. Πρόσφατες κοινωνικές δραστηριότητες που διοργανώνονται από το Κέντρο Αμερικανικών Σπουδών περιλαμβάνουν επισκέψεις κινηματογράφο (Brokeback Mountain), γεύματα την ημέρα των ευχαριστιών, ένα διαγωνισμό φωτογραφίας και βραβεία εκδήλωση (με βραβεία), και ακόμη paintball και Laserquest (και ναι, το προσωπικό έχουν «πυροβόλησε» με την ευκαιρία).

Μια νέα αμερικανική Σπουδών κοινωνία φοιτητής ιδρύθηκε το 2007, που θα είναι ελεύθεροι να συμμετάσχουν κατά την άφιξη στο Kent.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Ma αμερικάνικες μελέτες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Canterbury +1 περισσότερα

Αυτό το Masters παρέχει μια ευκαιρία για τους μαθητές να αποδομήσουν την αμερικανική εμπειρία σε προχωρημένο επίπεδο και να συνεργαστεί με επιστήμονες από μια σειρά διαφορετικών κλάδων. Με βάση την μακρόχρονη και επιτυχημένη προπτυχιακό πρόγραμμα στην αμερικανική Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Κεντ, καθώς και μια ζωντανή ερευνητική κοινότητα της Americanists εργάζονται στην Ιστορία, Αγγλικά, Πολιτική, Κινηματογράφου, και ισπανόφωνων Σπουδών, αυτό το Masters φέρνει μια φρέσκια και δυναμική προσέγγιση για μεταπτυχιακές σπουδές . [+]

Αυτό το Masters παρέχει μια ευκαιρία για τους μαθητές να αποδομήσουν την αμερικανική εμπειρία σε προχωρημένο επίπεδο και να συνεργαστεί με επιστήμονες από μια σειρά διαφορετικών κλάδων. Με βάση την μακρόχρονη και επιτυχημένη προπτυχιακό πρόγραμμα στην αμερικανική Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Κεντ, καθώς και μια ζωντανή ερευνητική κοινότητα της Americanists εργάζονται στην Ιστορία, Αγγλικά, Πολιτική, Κινηματογράφου, και ισπανόφωνων Σπουδών, αυτό το Masters φέρνει μια φρέσκια και δυναμική προσέγγιση για μεταπτυχιακές σπουδές . Ένα από τα λίγα του είδους του στο Ηνωμένο Βασίλειο να προσφέρει μια διεθνή προοπτική, το πρόγραμμα ανακρίνει, προκλήσεις και κινείται πέρα ​​από την Exceptionalist ρητορική και έθνος-κράτος ιδεολογία των παραδοσιακών American Studies για να εξετάσει τις ΗΠΑ (και των γειτόνων της) σε μια διορατική, αμφισβητώντας και τον ανάλογο τρόπο. Οι μαθητές θα αναπτύξουν εξειδικευμένες γνώσεις και τις δεξιότητες της έρευνας σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων, όπως αυτοί πλοήγηση σύνθετη ιστορική, πολιτιστική, γεω-πολιτικά και περιβαλλοντικά ζητήματα. Η Masters in American Studies προσφέρει την ευκαιρία να μελετήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες σε ένα νέο τρόπο, καθώς και να εξετάσει την Αμερική γενικότερα. Αυτό το εκλεπτυσμένο ευαισθητοποίηση του μακριά (και τους περιορισμούς) της ηγεμονίας των ΗΠΑ, καθώς και τα θέματα της πολιτιστικής σύγκρουσης, η διείσδυση των μέσων ενημέρωσης, την περιοχή και την ταυτότητα δώσουν στους αποφοίτους μας μια πνευματική γείωση καλά προσαρμοσμένη σε πολλές σταδιοδρομίες, καθώς και ένα γερό θεμέλιο για μεταπτυχιακές σπουδές σε MPhil ή διδακτορικό επίπεδο. Διεπιστημονική Masters μας μπορεί να μελετηθεί με πλήρη ή μερική απασχόληση. Οι μαθητές λαμβάνουν 180 μονάδες (πάνω από ένα ή δύο χρόνια).... [-]

Επικοινωνία

The University of Kent

Διεύθυνση Canterbury, United Kingdom
Ιστοσελίδα http://www.kent.ac.uk/
Τηλέφωνο