University of Kent, Centre for Journalism

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί Δημοσιογραφία στο Κεντ;

Χρησιμοποιώντας τις πόλεις Medway ως εργαστήριο σας, θα πραγματοποιήσει εργασίες ειδήσεων σε πραγματικό χρόνο γύρω τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένου ενός μεσαιωνικού καθεδρικού ναού, ιστορικά πολεμικά πλοία και τις εξελίξεις του 21ου αιώνα, δίπλα στην αποβάθρα. Το beat ειδήσεις είναι ζωντανός με νέες επιχειρήσεις και τις κοινότητες και τις συνδέσεις με την ηπειρωτική Ευρώπη μέσω της σήραγγας της Μάγχης είναι γρήγορη, συχνή και άνετη.

Medway προσφέρει αμέτρητες ευκαιρίες για να εξασκήσουν τις δεξιότητες συγκλίνουσες της εκπομπής, έντυπων και ηλεκτρονικών εκθέσεων, σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Newsroom και εγκαταστάσεις

State-of-the-art newsroom μας θα παρέχουν ένα πλήρες φάσμα της δημοσιογραφικής πόρων, συμπεριλαμβανομένης της βιομηχανίας-πρότυπο εξοπλισμό για τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, εφημερίδες, περιοδικά και ψηφιακές εκδότες. Θα μάθετε την παραγωγή εκτυπώσεων ήχου και μοντάζ βίντεο και ψηφιακή παραγωγή περιεχομένου, χρησιμοποιώντας το ίδιο λογισμικό που χρησιμοποιείται σε επαγγελματικές αίθουσες ειδήσεων σε όλη τη χώρα.

Η πανεπιστημιούπολη βασίζεται γύρω από τα διατηρητέα κτίρια που χρονολογούνται από το 1903 και τώρα σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή μοντέρνα αρχιτεκτονική και εσωτερικούς χώρους. Εγκαταστάσεις διδασκαλίας περιλαμβάνουν τα £ 8.000.000, διατηρητέο, Drill Hall Library, η οποία προσφέρει 370 υπολογιστές ανοικτή πρόσβαση και την ασύρματη δικτύωση σε όλη. Υπάρχουν εκτεταμένες εγκαταστάσεις υπολογιστών σε όλη την πανεπιστημιούπολη, προσφέροντας γρήγορη σύνδεση στο internet.

Φιλόδοξος διδασκαλία

Ο Κέντρο Δημοσιογραφίας βασίζεται στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών. Υπάρχουν κοντά διδασκαλία συνδέσεις με το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, το Τμήμα Ιστορίας, Κεντ Νομικής Σχολής και Kent Business School.

Με την πλήρη αξιοποίηση του εύρους του Πανεπιστημίου της τεχνογνωσίας, την δικιά του ομάδα του Κέντρου βραβευμένο συντάκτες και ανταποκριτές επιδιώκει να εμπνεύσει σεβασμό για τα υψηλότερα ηθικά και επαγγελματικά πρότυπα της δημοσιογραφίας.

Είμαστε πλήρως διαπιστευμένο από το Εθνικό Συμβούλιο για την κατάρτιση των δημοσιογράφων, του επαγγελματικού φορέα που αναγνωρίζεται πλέον ευρέως από τους συντάκτες του κλάδου. Είμαστε, επίσης, πλήρως διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Εκπαίδευσης Δημοσιογραφίας Broadcast.

Θα:

  • Να μάθουν για το ρόλο του δημοσιογράφου ως δημόσιος υπάλληλος από επαγγελματίες οι οποίοι έχουν καλύψει πολέμους και διερευνώνται σκάνδαλα - συζήτηση της ιδιωτικής ζωής, εισβολής και dumbing-κάτω με τους κορυφαίους επαγγελματίες και εμπνέει στοχαστές - να μάθουν να καταγγείλετε, να γράφουν και να επεξεργαστείτε με προθεσμία - περικοπή ήχου και εικόνων σε σε πραγματικό χρόνο, και να συζητήσουν την κάλυψη των τελευταίων ιστορίες με τους συμφοιτητές και τους κορυφαίους ειδικούς - παράγουν ένα χαρτοφυλάκιο της εργασίας για να δείξει στους μελλοντικούς εργοδότες.

Βιομηχανία Links

Ο βαθμός δίνει μεγάλη έμφαση στην πρακτική πραγματικότητα της δημοσιογραφίας. Προσωπικό διατηρούν άριστες συνδέσεις με τις τοπικές, εθνικές και διεθνείς οργανισμούς μέσων μαζικής ενημέρωσης. Οι μαθητές θα έχουν κανονική πρόσβαση στην εργασία των δημοσιογράφων και θα αναλάβει την επαγγελματική τοποθετήσεις.

Υπάρχει μια εφημερίδα πανεπιστημιούπολη στην οποία οι μαθητές θα πρέπει να ενθαρρύνονται να συνεισφέρουν με τις ιδέες, ενέργεια και άρθρα. Το Πανεπιστήμιο μοιράζεται ένα πλήρες ωράριο άδειας κοινοτικό ραδιόφωνο που βασίζεται σε Canterbury ευκαιρίες που προσφέρουν για να ασκήσουν δημοσιογραφία ραδιοφωνικής μετάδοσης.

Απολαμβάνοντας Medway

Υπάρχει μια ακμάζουσα κοινότητα των φοιτητών σε Medway και εγκαταστάσεις πανεπιστημιούπολη προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για να κοινωνικοποιηθούν. Το καφέ Venue και Rochester Κτίριο café (δίπλα στο newsroom) παρέχουν χώρους για φαγητό, ποτό και κουβέντα. Επίσης, στην πανεπιστημιούπολη είναι Coopers μπαρ και Purple, ένα αργά το βράδυ club.

Οι πόλεις Medway είναι το σπίτι για να τον καθεδρικό ναό και το κάστρο Rochester, γκαλερί τέχνης, θέατρα, αθλητικές εγκαταστάσεις, νυχτερινά κέντρα και από έναν πολυκινηματογράφο.

Οι τοπικές αθλητικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα στεγνό χιονοδρομικών πιστών, ένα κέντρο τραμπολίνο, ένα παγοδρόμιο και πολλές ευκαιρίες για να απολαύσετε θαλάσσια σπορ στις όχθες του ποταμού.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Ma, MPhil, PhD - έρευνα της δημοσιογραφίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 6 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Chatham +1 περισσότερα

Ερευνητικά προγράμματα που είναι τα πλέον κατάλληλα για τους φοιτητές που έχουν μια σαφή και πρωτότυπη ιδέα για ένα θέμα που θα ήθελαν να διερευνήσουν διεξοδικά. [+]

Χαιρετίζουμε ερευνητικές εφαρμογές σε όλο το φάσμα της εμπειρίας στο κέντρο και από όλο τον κόσμο. Ερευνητικά προγράμματα που είναι τα πλέον κατάλληλα για τους φοιτητές που έχουν μια σαφή και πρωτότυπη ιδέα για ένα θέμα που θα ήθελαν να διερευνήσουν διεξοδικά. Υπάρχουν δύο τύποι προγραμμάτων: η ΜΑ by Research συνεπάγεται την παραγωγή μιας 40.000 διατριβή λέξη? τα προγράμματα MPhil και PhD απαιτούν υψηλό επίπεδο της έρευνας και της ανάλυσης προκύπτει σε διατριβές του c50,000 λέξεις (MPhil) ή 80.000 λέξεις (PhD). Όλες οι ερευνητικές τους πρωτοετείς φοιτητές παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο Μεθοδολογίες και Έρευνας Δεξιότητες. Μέσα από τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών, το Κέντρο παρέχει εκπαίδευση σε μεθόδους που χρησιμοποιούν πηγές και μπορούν να βοηθήσουν τη χρηματοδότηση των αιτήσεων. Μεταπτυχιακά προγράμματα στη δημοσιογραφία στο Κεντ σας προσφέρει την ευκαιρία να ερευνήσει και να μάθουν σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει την αριστεία στην πρακτική της συγκλίνουσας, πολυμέσα δημοσιογραφία με την πνευματική ηγεσία των ιστορία, την ηθική και το μέλλον της βιομηχανίας ειδήσεων. Ο Κέντρο Δημοσιογραφίας οδηγεί την ανάπτυξη της δημοσιογραφίας ως ακαδημαϊκή πειθαρχία ριζωμένη στην επαγγελματική πρακτική newsroom. Ιδρύθηκε το 2008 για να επιτύχει κορυφαία πρότυπα στη διδασκαλία και την έρευνα. Ένα ζωντανό και φιλόξενο πνεύμα της κοινότητας υπάρχει εντός του Κέντρου. Υπάρχουν τακτικές κοινωνικές εκδηλώσεις, σεμινάρια και masterclasses. Πρόσφατες επισκέπτες έχουν συμπεριληφθεί: Allan λίγο, ο ανταποκριτής του BBC? Sarah Ίβενς ιδρυτικό Editor-in-Chief του OK! Περιοδικό ΗΠΑ? Gavin Esler, παρουσιαστής του Newsnight? Jon Snow, παρουσιαστής του Channel 4 News, Mark Thompson, πρώην γενικός διευθυντής του BBC, Alex Crawford τρεις φορές RTS TV δημοσιογράφος... [-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Ma σε διεθνή δημοσιογραφία πολυμέσων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Chatham

Αυτό το καινοτόμο νέο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους φοιτητές του εξωτερικού που έχουν ήδη αποφοιτήσει με καλούς βαθμούς σε ακαδημαϊκά αυστηρή θέματα και οι οποίοι φιλοδοξούν να ανταμείβει σταδιοδρομία στη δημοσιογραφία ή σε συναφείς τομείς. [+]

Αυτό το καινοτόμο νέο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους φοιτητές του εξωτερικού που έχουν ήδη αποφοιτήσει με καλούς βαθμούς σε ακαδημαϊκά αυστηρή θέματα και οι οποίοι φιλοδοξούν να ανταμείβει σταδιοδρομία στη δημοσιογραφία ή σε συναφείς τομείς. Διδάσκεται από εξειδικευμένο προσωπικό με πείρα υψηλού επιπέδου στο διεθνή δημοσιογραφία, Το πρόγραμμα εκτελείται σε κατάσταση αίθουσες σύνταξης πολυμέσων τέχνη και την εκπομπή στούντιο βρίσκονται στην απονομή του πανεπιστημίου νίκη Κέντρο Δημοσιογραφίας για την ιστορική Medway Πανεπιστημιούπολη. Μπορείτε να μάθετε να αναφέρουν για τις εφημερίδες, ιστοσελίδες, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση σε ένα ζωντανό περιβάλλον newsroom. Χρησιμοποιώντας state-of-the-art τεχνολογία αφιερωμένη αίθουσες σύνταξης και στούντιο εργάζεστε σε πραγματικές προθεσμίες για να κάνουν τις εφημερίδες, ειδησεογραφικά προγράμματα και ιστοσελίδες. Καθηγητές σας είναι βραβευμένοι δημοσιογράφοι με δεκαετίες εμπειρίας front-line σε εθνικές και διεθνείς ειδήσεις. Ενότητες Κορμού Όλοι οι μαθητές λαμβάνουν τις ακόλουθες βασικές ενότητες: - Αναφορά - Πρακτική δημοσιογραφία πολυμέσων - Δημοσιογραφία και δωρεάν Έκφραση Επαγγελματικά πρότυπα Θα μελετήσει για ένα μεταπτυχιακό που θα περιλαμβάνει στοιχεία για την πολιτική, το δίκαιο και τη λογοτεχνία, ενώ ταυτόχρονα την απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων δημοσιογραφίας του προτύπου που απαιτείται για να λειτουργήσει σε εφημερίδες, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ειδησεογραφικά. Δασκάλους σας περιλαμβάνουν πρώην δίκτυο BBC news συντάκτες, ξένους ανταποκριτές και τους ειδικούς εφημερίδα και internet. Τα θέματα περιλαμβάνουν: Αναφορά? Πρακτική Multimedia Δημοσιογραφία? Αναφορά Σύγκρουση? Δημοσιογραφία και Ελεύθερη Έκφραση και επικοινωνία και ανθρωπισμός. Μπορείτε επίσης να μάθετε μια απίστευτη ποικιλία από multimedia ικανότητες παραγωγής, που σας δίνει την εμπιστοσύνη για να αναλάβει τις αναθέσεις δημοσιογραφία στην τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπα και... [-]

Ma στη δημοσιογραφία πολυμέσων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Chatham

Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για μαθητές οι οποίοι έχουν ήδη αποφοιτήσει με καλούς βαθμούς σε ακαδημαϊκά αυστηρή θέματα και οι οποίοι έχουν ό, τι χρειάζεται για να πάει σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και κερδοφόρα καριέρα στη δημοσιογραφία. [+]

Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για μαθητές οι οποίοι έχουν ήδη αποφοιτήσει με καλούς βαθμούς σε ακαδημαϊκά αυστηρή θέματα και οι οποίοι έχουν ό, τι χρειάζεται για να πάει σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και κερδοφόρα καριέρα στη δημοσιογραφία. Διδάσκονται από εξειδικευμένο προσωπικό, με δεκαετίες εμπειρίας μεταξύ τους στο ανώτερο επίπεδο της επαγγελματικής δημοσιογραφίας, το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από το Εθνικό Συμβούλιο για την κατάρτιση των Δημοσιογράφων και τρέχει στο υπέροχο κέντρο πολυμέσων μας για το Medway Πανεπιστημιούπολη. Εγγυόμαστε όλους τους μαθητές μια θέση εργασίας με το Messenger Ομάδα Kent, και υπάρχουν δυνατότητες χρηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένου του υψηλού κύρους Υποτροφία Daily Mail. Υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ενότητες και τις μεθόδους διδασκαλίας εδώ. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να κάνουν μεμονωμένες συναντήσεις για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν με είναι. Θα δείξουμε φανταστική newsroom και το στούντιό σας εγκαταστάσεις μας, και να σας δώσει μια εικόνα της ζωής στο κέντρο. [-]

Βίντεο

Study Journalism at University of Kent

Meet Our Grads: Alan McGuinness - Online Producer for Sky News

Meet Our Grads: Clarissa Place - Reporter at the Sidmouth Herald

Meet Our Grads: Sara Malm - Journalist for the Mail Online

Επικοινωνία

Gillingham Building

Διεύθυνση ME4 4GW Gillingham, United Kingdom
Ιστοσελίδα http://www.kent.ac.uk/
Τηλέφωνο