University of Kent, Kent Law School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Κεντ Νομικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο του Κεντ είναι ο μεγαλύτερος κρίσιμη νομική σχολή του Ηνωμένου Βασιλείου

Εκτός από την εκμάθηση της λεπτομέρεια του νόμου, οι φοιτητές στο Kent δίδαξε να σκεφτόμαστε την ιστορία, την ανάπτυξη και τη σχέση του με την ευρύτερη κοινωνία. Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει στους μαθητές να κατανοήσουν πλήρως το νόμο, και ενισχύει ό, τι είναι ήδη μια θαυμάσια συναρπαστική και βαθιά ενδιαφέρον θέμα. Κριτική προσέγγιση μας κάνει όχι μόνο η μελέτη του νόμου πιο ενδιαφέρουσα, θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της ζωτικής σημασίας δεξιότητες και ικανότητες που απαιτούνται για τη νομική πρακτική.

World Class Έρευνα ... Έμπνευση Διδασκαλία

Kent έχει βαθμολογηθεί 8η στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ένταση της έρευνας στην πιο πρόσφατη Πλαίσιο για την Έρευνα Αριστείας (REF) του 2014. Όλα ακαδημαϊκού προσωπικού του Τμήματος διδάσκουν σε προπτυχιακό επίπεδο, με όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) διδάσκονται από κορυφαίους ακαδημαϊκούς. Οι φοιτητές στο Kent διδάσκεται σε διαλέξεις και σεμινάρια σε μικρές ομάδα, με φιλικό και προσιτό καθηγητές που ασκούν και να ενθαρρύνει τους μαθητές. Είμαστε σταθερά προσηλωμένοι στην εξαιρετική διδασκαλία, και να εμπνεύσει τους μαθητές μας να υπερέχουν ακαδημαϊκά και επαγγελματικά.

Ο Kent Δίκαιο Κλινική

Πολλαπλές μας βραβευμένο Κλινική Νόμου - η σημερινή κάτοχος του βραβείου του Γενικού Εισαγγελέα για το έργο pro-bono και ο αποδέκτης του Βραβείου επέτειο της Βασίλισσας - επιτρέπει στους μαθητές να αναλύσουν κριτικά και να κατανοούν τον νόμο που εκπροσωπούν πραγματικές τους πελάτες υπό την επίβλεψη ειδικευμένων δικηγόρων. Συμμετοχή στην Κλινική είναι εκούσια αλλά ανοικτή σε όλους τους φοιτητές, με ευκαιρίες για να εργαστούν ως μέρος της ολοκληρωμένης Ποινικού Εφετείου της ομάδας και τη Μετανάστευση και το Άσυλο Εφέσεων Team επίσης διαθέσιμα. Ο νόμος Κλινική προσφέρει προπτυχιακούς φοιτητές μια μοναδική ευκαιρία να μάθουν μέσα από την πράξη.

Απασχολησιμότητα και Φοιτητικές Δραστηριότητες

Έχουμε προετοιμάσει τους μαθητές για την επιτυχημένη και ανταποδοτική σταδιοδρομία. Εκτός από τη συμμετοχή στην κλινική, η Νομική Σχολή προσφέρει ένα ενεργό πρόγραμμα Mooting, με τους μαθητές που συμμετέχουν σε τοπικό, εθνικό και διεθνές moots. Κάνουμε τακτικά σταδιοδρομία ομιλίες από δικηγόρους (πολλοί από τους οποίους είναι απόφοιτοι Kent), κρατήστε διαλέξεις δίνονται από μερικές από τις κορυφαίες νομικές προσωπικότητες της εποχής μας, και να συνεργαστεί με εταιρείες του νόμου μαθητή μας να δίνουν στους μαθητές ευκαιρίες για να συναντηθούν και να μιλήσουν με εμφανή τα μέλη του νομικού επαγγέλματος. Kent αποφοίτων ζήτηση μεταξύ των υψηλότερων μισθών εκκίνησης στο Ηνωμένο Βασίλειο, και την εξαιρετική διεθνή φήμη μας σημαίνει ότι οι μαθητές μας να προχωρήσει στην πρακτική σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Διεθνείς Προοπτικές ... Global Opportunities

Σπουδές στο Kent είναι μια πραγματικά διεθνή εμπειρία. Προσωπικό και μαθητές από το Κεντ έρχονται από όλο τον κόσμο, με πάνω από 75 εθνικότητες εκπροσωπούνται στο πλαίσιο της Νομικής Σχολής. συγκριτική πρόγραμμα σπουδών μας είναι από τα πιο διεθνή στο Ηνωμένο Βασίλειο, και πτυχία μας δίκαιο κατατακτήριες προσφέρουν την ευκαιρία να περάσουν ένα χρόνο μελετώντας στην Κίνα, την Ιαπωνία, το Χονγκ Κονγκ, τον Καναδά, ή σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης. Πολλά από τα προγράμματα LLM μας έχουν μια διεθνή εστίαση, και προσφέρουμε δύο διδάσκονται προγράμματα LLM στο κέντρο του Πανεπιστημίου των Βρυξελλών, με τους μαθητές τη δυνατότητα να σπουδάσουν σε τόσο στις Βρυξέλλες όσο και Canterbury.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Βίντεο

International Students at Kent: Chaka from Kenya talks about studying Law LLB

What's it like to study law at Kent Law School?

Enhance your legal education at Kent Law School

Studying law from a critical perspective at Kent Law School

University of Kent tour for law students

Mubarak talks about studying the Kent LLM (Masters in Law)

Theodora talks about studying the Kent LLM (Masters in Law)

Sylvanus talks about studying the Kent LLM (Masters in Law)

Επικοινωνία

Eliot College

Διεύθυνση CT2 7NS United Kingdom
Ιστοσελίδα http://www.kent.ac.uk/
Τηλέφωνο +44 1227 764000