University of Kent, School of Music and Fine Art

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί να μας επιλέξετε?

  Ανακαλύψτε συναρπαστικές ευκαιρίες για να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά σας σε μια μοναδική τοποθεσία πάνω στη θάλασσα.
   Ενταχθούν σε μια δυναμική και φιλική κοινότητα των καλλιτεχνών, μουσικών, σχεδιαστών και δημιουργών.
    Να είναι μέρος ενός διεθνώς αναγνωρισμένου Top 20 Πανεπιστήμιο (Το Πανεπιστήμιο του Κεντ κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 16 στο Ηνωμένο Βασίλειο από την εφημερίδα The Guardian University Guide 2016).

    Η Σχολή Μουσικής και πολλών εκατομμυρίων λιρών ανάπτυξη Medway Fine Art βρίσκεται μέσα στο βραβευμένο Chatham Historic Ναυτικού, σε διεθνή πόλο έλξης επισκεπτών που είναι το πιο ολοκληρωμένο παράδειγμα στον κόσμο μιας Ιστορικό Ναυπηγείο από την ηλικία του πανιού. Με την ατμοσφαιρική ιστορικά κτίρια, βρίσκεται σε τακτική ζήτηση ως ένα σύνολο ταινιών, και διαθέτει στα μουσικά βίντεο, ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και blockbuster ταινίες.

    Medway είναι ένα ζωντανό δημιουργικό κομβικό σημείο, με εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις και το σιδηροδρομικό σταθμό Έμπσφλιτ International, μόλις 30 λεπτά με τα πόδια, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ταχύτητας στο Παρίσι (2 ώρες 10 λεπτά), Βρυξέλλες (1 ώρα και 50 λεπτά) και το Λονδίνο (17mins). Ως αποτέλεσμα, οι μαθητές μας να έχουν εύκολη πρόσβαση σε τρεις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις και μερικές από τις καλύτερες γκαλερί κόσμο, ζωντανές μουσικές παραστάσεις, τουριστικά αξιοθέατα και θιάσους.

    Σπουδές στο Kent προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα:

     Βραβευμένη εγκαταστάσεις, χώρο, εργαστήρια, στούντιο και εξοπλισμός
      Υποστηρικτική, έμπειρο και βραβευμένο καθηγητές
       Οικονομική βοήθεια, απαλλαγές από τα τέλη και τις υποτροφίες
        Εμπνέει παραθαλάσσια τοποθεσία στην ιστορική περιοχή με πρόσβαση στο Λονδίνο μέσα σε μια ώρα
         Superb συνδέσεις και τις ευκαιρίες της βιομηχανίας να μελετήσει ένα έτος στο εξωτερικό ή να περάσετε ένα χρόνο στη βιομηχανία
          Ευέλικτη δομή του μαθήματος, με πλήρη και μερικής επιλογές χρόνο μεταπτυχιακούς φοιτητές μας επωφελούνται από την ακμάζουσα ερευνητικό περιβάλλον μας και ισχυρό προφίλ της έρευνας. Η Σχολή φιλοξενεί ένα κανονικό πρόγραμμα των σεμιναρίων, συμποσίων, συνεδρίων και άλλων εκδηλώσεων, οι οποίες είναι ανοικτές σε φοιτητές από όλα τα προγράμματα και στα δύο τμήματα, και η πρόσβαση σε κατάσταση των εγκαταστάσεων της τέχνης και του εξοπλισμού καθώς και ένα ειδικό μεταπτυχιακό χώρο για τη μελέτη σας, καθώς και όλη την υποστήριξη και τη μάθηση μέσα από μια μεγάλη, έρευνα υπό την ηγεσία του Πανεπιστημίου.

          Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των μεταπτυχιακών του πολιτισμού μας είναι η πρακτική μας ως Research PhD προσφέρονται μέσα Μουσική, Καλές Τέχνες, και εκδηλώσεων και εμπειρία του σχεδιασμού. Παρ διδακτορικούς φοιτητές αναλαμβάνουν ένα σημαντικό ερευνητικό έργο καθοδηγείται από υποστηρικτικό και προσβάσιμο εποπτικών αρχών με τις διεθνείς φήμη στον τομέα της ειδικότητάς τους.

          Εγκαταστάσεις Το Πανεπιστήμιο έχει επενδύσει σημαντικά στη Σχολή Μουσικής και Καλών Τεχνών και έχουν υπάρξει πολλές συναρπαστικές νέες εξελίξεις στο ναυπηγείο site μας. Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν ένα Εργαστήρι Τέχνης το οποίο στεγάζει ένα δωμάτιο χύτευσης γύψο, σπρέι περίπτερο, μέταλλο δωμάτιο εργασίας με συγκόλληση και κοπή εγκαταστάσεις, αίθουσα κλίβανο, αίθουσα μεταξοτυπία, ψηφιακή δωμάτιο κατασκευής εξοπλισμένο με κόπτης λέιζερ και 3D εκτυπωτή, καθώς και το κύριο ξύλο εργασίας μηχανουργείο. Έχουμε, επίσης, στούντιο τέχνης, μεμονωμένα σουίτες μοντάζ βίντεο, σουίτες Mac, υγρή και ψηφιακή σκοτεινά δωμάτια και εκτύπωση μεγάλου format και σάρωση εγκαταστάσεων. Η μουσική εγκαταστάσεις είναι εξίσου εντυπωσιακά και περιλαμβάνουν μια σειρά από βιομηχανία-πρότυπο στούντιο, καταγραφή και εγκαταστάσεις post-production. Η Πυροσβεστική στο Ιστορικό Ναυπηγείο διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο χωρική στούντιο ήχου, Foley στούντιο ήχου ταινίας εφέ και τη μετεγγραφή ήχου, και σύνολο πρόβα χώρους μαζί με τρεις μεγάλους χώρους απόδοση. Εν τω μεταξύ, το Χυτήριο είναι η πατρίδα μας στούντιο ηχογράφησης ναυαρχίδα.

          Σε κεντρική τοποθεσία

          Η ίδια η περιοχή Medway διαθέτει άριστες συγκοινωνιακές συνδέσεις με τρεις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις. Υπάρχουν δύο βασικούς σταθμούς του δικτύου εντός ενός μιλίου από την πανεπιστημιούπολη και το σιδηροδρομικό σταθμό του Έμπσφλιτ International είναι μόλις 30 λεπτά μακριά και τρέχει απευθείας υπηρεσίες υψηλής ταχύτητας στο Παρίσι (2 ώρες και 10 λεπτά), Βρυξέλλες (1 ώρα και 50 λεπτά) και το Λονδίνο (17 λεπτά). Ως αποτέλεσμα, οι μαθητές μας να έχουν εύκολη πρόσβαση σε τρεις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις και μερικές από τις καλύτερες γκαλερί κόσμο, ζωντανές μουσικές παραστάσεις, τουριστικά αξιοθέατα και θιάσους.

          Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
          • Αγγλικά

          Προγράμματα

          Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

          Επικοινωνία