London College of Contemporary Arts

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

London College of Contemporary Arts ( LCCA ) είναι ένα εξειδικευμένο πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο που προσφέρει μια επιλογή από κορυφαίους προπτυχιακούς και σύντομους κύκλους σπουδών που είναι σχετικοί με τη βιομηχανία, πρακτικοί και καινοτόμοι. Καθώς η LCCA συνεχίζει να αναπτύσσεται, παραμένει ότι προσφέρουμε στους φοιτητές μας μεγάλη ποικιλία όσον αφορά τη θέση τους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με την πανεπιστημιούπολη που εδρεύει στο κεντρικό Λονδίνο, παρέχουμε την ευκαιρία να σπουδάσουμε στην πρωτεύουσα του κόσμου της τέχνης, της μόδας, του σχεδιασμού και των μέσων ενημέρωσης.

Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να διασφαλίσουμε την απασχολησιμότητα των αποφοίτων μας και καταλαβαίνουμε ότι ένα μόνο προσόν δεν είναι πάντα αρκετό για να σας διαφοροποιήσει από τον ανταγωνισμό στην αγορά εργασίας.

Η εμπειρία LCCA

Κάθε μάθημα στο LCCA έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζει το παραδοσιακό περιβάλλον της τάξης με τις πρακτικές δραστηριότητες και τις περιπτωσιολογικές μελέτες, όπου θα μπορείτε να αντλήσετε από τα σχετικά σενάρια βιομηχανίας. Θα επωφεληθείτε από πολύ έμπειρους λέκτορες φιλοξενουμένων, συμμετέχοντας σε ενημερωτικά δελτία / έργα της βιομηχα- νικής βιομηχανίας, έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε τοποθετήσεις και πρακτική άσκηση στον κλάδο, οι οποίες παρέχουν πολύτιμη εμπειρία στον κλάδο που σας συγχαίρει για την εκμάθηση LCCA .

η τοποθεσία μας

Η τοποθεσία της LCCA είναι η δεύτερη θέση, θα έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε εγκαταστάσεις βιομηχανικού εξοπλισμού στην ολοκαίνουργια πανεπιστημιούπολη μας. Με μια απαράμιλλη τοποθεσία στο δημιουργικό κέντρο του Λονδίνου, θα είστε εκτεθειμένοι σε μια μοναδική ατμόσφαιρα και βιομηχανικές συνδέσεις που ακολουθούν την κεντρική θέση μας σε αυτή την εξαιρετικά κοσμοπολίτικη πόλη.

Βιομηχανικές συνδέσεις

LCCA έχει ισχυρές σχέσεις στο χώρο της δημιουργικής βιομηχανίας και μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα δίκτυο συνεργατών στο χώρο της μόδας, του σχεδιασμού, των μέσων ενημέρωσης και της φωτογραφίας, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και διεθνώς. Αυτό το ανεκτίμητο δίκτυο παρέχει στους φοιτητές LCCA ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και απασχόλησης κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και μετά την αποφοίτησή τους.

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές αποχωρούν από την LCCA ως φιλόδοξοι, παθιασμένοι και άκρως δημιουργικοί άνθρωποι που είναι σε θέση να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη καριέρα στην επιλεγμένη ειδικότητά τους.

Γιατί να μελετήσετε με LCCA ;

Με την ανάπτυξη της δημιουργικής βιομηχανίας, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερος χρόνος για να ξεκινήσετε μια σταδιοδρομία στους τομείς των τεχνών, των μέσων ενημέρωσης, της μόδας ή της φιλοξενίας και των επιχειρήσεων. Οι δημιουργικές βιομηχανίες του Ηνωμένου Βασιλείου αξίζουν τώρα ρεκόρ των 84,1 δισ. Λιρών και αυτός είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος τομέας του Ηνωμένου Βασιλείου που απασχολεί 1,7 εκατ. Άτομα.

Αναγνωρίζουμε τα οφέλη της ύπαρξης ισχυρών δεσμών με τη βιομηχανία για τη μελλοντική εξέλιξή σας. Αναπτύσσουμε εξαιρετικές σχέσεις με δημιουργικές επιχειρήσεις και επαγγελματίες, βοηθώντας να διασφαλίσετε ότι έχετε τις ικανότητες και τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για να οικοδομήσουμε μια επιτυχημένη καριέρα. Κάθε πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιήσει την απασχολησιμότητά σας.

Οφέλη της μελέτης με LCCA :

1. Κεντρικό Λονδίνο Τοποθεσία

Το Λονδίνο είναι γνωστό ως μία από τις δημιουργικές πρωτεύουσες του κόσμου. Στο κέντρο του Λονδίνου, θα είστε ανάμεσα στους καλύτερους καλλιτέχνες, σχεδιαστές, πρακτορεία και δημιουργικούς τύπους που έχει να προσφέρει η πόλη.

2. Ειδικοί στην τέχνη και το σχεδιασμό και τη διαχείριση

Είμαστε εξειδικευμένη τέχνη

3. Έμπειρο ακαδημαϊκό προσωπικό

Όλοι οι δάσκαλοι και το διδακτικό μας προσωπικό προέρχονται από δημιουργικές βιομηχανίες, έτσι εξασφαλίζετε υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και τεχνικής εμπειρίας.

4. Δημιουργικό περιβάλλον εκμάθησης

Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή ενός διασκέδασης, δημιουργικού περιβάλλοντος μάθησης, όπου οι σπουδαστές ευδοκιμούν, εξερευνούν και υπερέχουν ως δημιουργικά άτομα.

5. Βιομηχανικές τυποποιημένες εγκαταστάσεις

Προσφέρουμε βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμό που θα βρείτε σε στούντιο και εκθεσιακούς χώρους.

6. Μαθήματα εστιασμένα στη σταδιοδρομία

Παρέχουμε εξαιρετική υποστήριξη και καθοδήγηση φοιτητών, καθώς και υπηρεσίες σταδιοδρομίας και απασχολησιμότητας που συνεχίζουν πέρα από την αποφοίτηση.

7. Παγκόσμια Φοιτητική Βάση

Ο ποικίλος συνδυασμός των σπουδαστών μας ενισχύει την εμπειρία μάθησης μέσω διαφορετικών πολιτισμών, απόψεων και ιδεών.

8. Τοποθετήσεις εργασίας και ζωντανές σημειώσεις

Έχουμε ένα ευρύ δίκτυο εταίρων της βιομηχανίας που προσφέρουν ομιλητές, live συμβουλές, τοποθετήσεις και ευκαιρίες επαγγελματικής εμπειρίας.

9. Συνδέσεις της βιομηχανίας

Προσφέρουμε επίσης την ευκαιρία στους μαθητές να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και live συναντήσεις με εμπορικούς συνεργάτες.

10. Εκθέτοντας και Καθαρίζοντας

Πολλαπλές ευκαιρίες για τους μαθητές να οργανώνουν και να εκτελούν τις δικές τους εκδηλώσεις και εκθέσεις στο κολέγιο και σε χώρους σε όλη την πόλη.

11. Επένδυση στο μέλλον της σταδιοδρομίας σας

Πρόσβαση σε πρακτική εξάσκηση και ευκαιρίες τοποθέτησης μέσω του δικτύου συνεργατών μας.

12. Δεξιότητες χαρτοφυλακίου CV και συνέντευξης

Εργαζόμαστε μαζί σας για να διασφαλίσετε ότι θα αναπτύξετε επαγγελματικά, καλά δομημένες και ολοκληρωμένες αποδείξεις για τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας και θα σας βοηθήσουμε να κερδίσετε αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε συνεντεύξεις.

Για να υποστηρίξετε την ανάπτυξή σας, διοργανώνουμε εργαστήρια και συνεδρίες απασχόλησης καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Συνεργάτες και διαπίστευση

  • Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου (UEL)
  • Walsall College
  • Buckinghamshire Νέο Πανεπιστήμιο
  • Παγκόσμια Πανεπιστημιακά Συστήματα (GUS)
  • Pearson
  • Υπηρεσία πιστοποίησης CPD
  • Βρετανικό Συμβούλιο Διαπίστευσης (BAC)
  • Ρίζες Ivy International

Τοποθεσίες

Λονδίνο

Address
9 Holborn
EC1N 2LL Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη