The London Film School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Φιλοσοφία

London Film School - ένα μέρος για να πειραματιστείτε, να βρείτε τη φωνή σας και να συνδεθείτε με τη βιομηχανία.

Για πάνω από 60 χρόνια το Λονδίνο Σχολείο Κινηματογράφου ( LFS ) ήταν το μέρος για αναδυόμενο δημιουργικό ταλέντο για να ακονιστούν τα σκάφη τους, να βρουν τη φωνή τους και να ασχοληθούν άμεσα με τις ζωντανές βρετανικές βιομηχανίες οθόνης. Με φοιτητές από όλες τις γωνιές του πλανήτη, η LFS ήταν πάντα ένας πολιτιστικός κόμβος όπου οι φρέσκες φωνές, εμπειρίες και προοπτικές τσακίζουν ώμους με παράδοση και ιστορία.

Η ιστορία της ταινίας έχει παίξει εδώ στη Shelton Street - την έλξη της κυτταρίτιδας, παράλληλα με την ώθηση του νέου και την εμφάνιση ενός ψηφιακού κόσμου. Εδώ, παίρνουμε και τα δύο σοβαρά για να γιορτάσουμε μια παράδοση της καινοτομίας.

LFS είναι αφιερωμένο στην ταινία, παρέχοντας ένα περιβάλλον θερμοκηπίου για έντονη δημιουργική δουλειά. Τα μαθηματικά προγράμματα μας στο Filmmaking και Screenwriting αναγνωρίζονται από το Screenskills ως το βιομηχανικό πρότυπο και σε ένα επίπεδο επαγγελματισμού που μας έδωσε την ιδιότητα της Ακαδημίας Κινηματογράφου. Οι κινηματογραφικές βιομηχανίες σχεδόν όλων των χωρών του κόσμου είναι πασπαλισμένες με αποφοίτους της Σχολής. Μια μικρή επιλογή από πολλά αξιοσημείωτα αποφοίτων περιλαμβάνει: Mike Leigh OBE, Michael Mann, Ann Hui, Duncan Jones, Tak Fujimoto, Danny Huston. Μπορείτε να διαβάσετε μια μακρύτερη λίστα εδώ: https: // LFS .org.uk / ταινίες-κινηματογραφιστές / συνεργάτες-london-film-school-alfsΜε το MA Filmmaking δεν υπάρχει προεπεξεργασία, πιστεύουμε ότι για να βρείτε φωνή της κινηματογραφικής παραγωγής, πρέπει να καταλάβετε την κινηματογραφική παραγωγή ως σύνολο. Δηλαδή, θα ζήσετε και θα σας παρέχουμε πλήρη εκπαίδευση σε όλες τις βιοτεχνικές περιοχές. Η εμπειρία που προσφέρουμε εδώ είναι χτισμένη γύρω από την ιδέα ότι η κινηματογραφική παραγωγή είναι μια συνεργατική διαδικασία, όχι προϊόν κανενός ατόμου. Οι μαθητές μας ασχολούνται με όλους τους κλάδους, με τους συναδέλφους τους και το προσωπικό τους.

Το MA Screenwriting μας παρέχει μια μοναδική ευκαιρία να αναπτύξουμε ένα σενάριο μεγάλου μήκους ταινιών πλήρους μήκους, με ατομική καθοδήγηση και καθοδήγηση από τους μέντορες της βιομηχανίας. Επιπλέον, οι σπουδαστές σεναριογραφίας μας έχουν τη δυνατότητα να συνεργαστούν με τους κινηματογραφιστές μας για να κάνουν αρκετές μικρού μήκους ταινίες όλο το χρόνο.

Σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο τοπίο των μέσων ενημέρωσης, η ανάγκη κατανόησης ψηφιακών στρατηγικών και νέων μοντέλων χρηματοδότησης απευθύνεται στο MA International Film Business , ένα μάθημα που διεξάγεται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Exeter. Με μαθήματα στα διεθνή χρηματοοικονομικά, τον παγκόσμιο κινηματογράφο και ένα ταξίδι στο Βερολίνο, το μάθημα προετοιμάζει τους μαθητές για καριέρα στον προγραμματισμό, την έκθεση και τη διανομή.

Στη LFS καλλιεργούμε και σέβουμε τη φαντασία των μαθητών μας. Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να πειραματιστείτε, να αντιμετωπίσετε συμβάσεις και να διερευνήσετε νέους τρόπους αφήγησης και να βρείτε νέους τρόπους για να συνδεθείτε με το κοινό. Μέσα από αυτό, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε έναν δυναμικό διάλογο με τις βιομηχανίες οθόνης και να διαμορφώσουμε και να επηρεάσουμε το μέλλον.

Το προσωπικό μας και οι επίσκεψη λέκτορες συνδέονται με τις βρετανικές και παγκόσμιες βιομηχανίες, φέρνοντας τις εμπειρίες τους στην καθημερινή πρακτική της διδασκαλίας εδώ στο LFS . Εξισορροπούμε την εξάσκηση τεχνικών δεξιοτήτων με τη δημιουργική ανάπτυξη ιδεών. Παράλληλα, θα ασχοληθείτε επίσης με τις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι αφηγητές οθόνης σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο. Εφαρμόζουμε την ίδια φαντασία και πειραματισμό για να σκεφτόμαστε νέα επιχειρηματικά μοντέλα και πώς να αναπτύξουμε την καριέρα σας ως ανεξάρτητος σκηνοθέτης.

Προσβλέπουμε επίσης στο μέλλον. Οι πτυχιούχοι μας συνέχισαν να συνεισφέρουν σημαντικά στον παγκόσμιο κινηματογράφο και στην παγκόσμια αφήγηση. Πηγαίνοντας προς τα εμπρός περιμένουμε όχι λιγότερο, αλλά τώρα το πεδίο είναι μεγαλύτερο. Έξω από τον κινηματογράφο, βλέπουμε τους αφηγητές μας και τους κινηματογραφιστές μας που εργάζονται στην τηλεόραση και σε νέες πλατφόρμες. Καθώς οι ταινίες και οι τηλεοράσεις συγκλίνουν, καθώς εμφανίζονται νέες πλατφόρμες, οι απόφοιτοι μας θα διερευνήσουν με σιγουριά πώς να προσαρμόσουν τις δεξιότητές τους και την τεχνογνωσία τους στην παραγωγή ταινιών, για να πείσουν αναπόδραστες ιστορίες σε οποιοδήποτε μέσο, σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, σε οποιοδήποτε μέρος.

Σύντομη ιστορία της παλαιότερης κινηματογραφικής σχολής στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Σχολή Κινηματογράφου του Λονδίνου είναι η παλαιότερη σχολή κινηματογράφου στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχοντας συμπληρώσει 60 ετών τον Οκτώβριο του 2016. Το σχολείο συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη της κινηματογραφικής εκπαίδευσης στη Βρετανία και σε όλο τον κόσμο.

Αντί να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε έναν εθνικό κινηματογράφο, όπως έπραξαν τόσα πολλά σχολεία που χρηματοδοτήθηκαν από την κυβέρνηση, η LFS από την αρχή προήγαγε έναν ευρύ πολιτισμό αριστείας που βασίζεται στη βιοτεχνία με φοιτητές από περισσότερες από 80 χώρες. Επί του παρόντος, πάνω από το 60% των μαθητών του σχολείου είναι από το εξωτερικό του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τον Οκτώβριο του 1956 ο Διευθυντής της Σχολής Καλών Τεχνών Heatherley, Γκίλμορ Ρόμπερτς, ανέπτυξε μια σύντομη πορεία στη σκηνοθεσία, αλλά προτού να εγγραφούν οι υποψήφιοι, διαπίστωσε ότι το σχολείο του είχε πωληθεί κάτω από αυτόν. Αποφάσισε να συνεχίσει την πορεία ανεξάρτητα, αλλά δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι πάνω από εξήντα χρόνια αργότερα ένα αναπτυγμένο διεθνές σχολείο, που κατέβηκε από αυτή την εμβρυϊκή ιδέα, θα εργάζονταν σε μια μεταποιημένη αποθήκη στο Covent Garden του Λονδίνου.

Το πρώτο κινηματογραφικό μάθημα της LFS έλαβε χώρα τον Μάιο του 1957.

Μετά από επισφαλείς πρώτες μέρες, η Σχολή εγκαταστάθηκε στο Brixton ως «Λονδίνο Σχολή Κινηματογραφικής Τεχνικής». Δημιουργήθηκε γύρω από την πεποίθηση ότι η μελλοντική υγεία της κινηματογραφίας στη Βρετανία θα μπορούσε να προωθηθεί με κατάλληλα σχεδιασμένη επίσημη εκπαίδευση για τους ανθρώπους που εισέρχονται στη βιομηχανία και στη συνέχεια να ακολουθήσουν μια παραδοσιακή βάση μαθητείας. Δεδομένου ότι δεν υπήρχε κανένα σημάδι για οποιαδήποτε επίσημη δράση για την υλοποίηση αυτών των σχεδίων, μια ομάδα ενθουσιωδών αποφάσισε να ακολουθήσει τον κλασικό βρετανικό τρόπο και να αποτελέσει ένα τέτοιο σχολείο.

Η προσέγγιση στο παλιό σχολείο, μέσα από ένα χαλαρό πέρασμα και πάνω από σκάλες από τούβλα που ξετυλίχτηκαν σε μια χούφτα από δωμάτια πάνω από τα καταστήματα της Electric Avenue, Brixton, παρομοιάστηκε με έναν ατρόμητο επισκέπτη σε ένα σετ από το "Cabinet of Doctor Caligari".

Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, το σχολείο μετακόμισε στις εγκαταστάσεις της οδού Charlotte στο West End και μετονομάστηκε σε The London Film School . Η αποθήκη του Covent Garden του 18ου αιώνα, στην οποία το σχολείο λειτουργεί από τα μέσα της δεκαετίας του 1960, διατηρεί έναν παρόμοιο δραματικό και ατομικό χαρακτήρα.

Το 1974 το σχολείο μετονομάστηκε σε LIFS, τη Διεθνή Σχολή Κινηματογράφου του Λονδίνου, αλλά επέστρεψε στη σχολή κινηματογράφου του Λονδίνου το 2001.

Το αρχικό σύνταγμα, που παραμένει σε ισχύ, είναι πολύ ασυνήθιστο. Το σχολείο είναι εγγεγραμμένο φιλανθρωπικό ίδρυμα, μη κερδοσκοπική εταιρία, περιορισμένο από εγγύηση. Όλοι οι σπουδαστές γίνονται μέλη του Συλλόγου και, μαζί με τα άλλα μέλη, εκλέγουν ένα διοικητικό συμβούλιο στο οποίο έχουν εκπροσώπηση. Το διοικητικό συμβούλιο έχει τη γενική ευθύνη για τη διοίκηση του σχολείου. Ο σημερινός Πρόεδρος είναι ο Greg Dyke και ο Διευθυντής μας είναι ο Gisli Snaer. Η Σχολή ήταν ανέκαθεν εντελώς ανεξάρτητη και εξακολουθεί να ακολουθεί την επικύρωση των μαθημάτων της από το Πανεπιστήμιο του Warwick και το Πανεπιστήμιο του Exeter.

Η Σχολή Κινηματογράφου του Λονδίνου παραμένει ένα από τα λίγα ανεξάρτητα δημιουργικά εξειδικευμένα ιδρύματα στον κόσμο. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να παραμείνουμε ηγετικό κέντρο για την κινηματογραφική εκπαίδευση.

Αυτοί είναι συναρπαστικοί χρόνοι για τη LFS και τη βιομηχανία. Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε μαζί μας καθώς μπαίνουμε στο επόμενο κεφάλαιο του ταξιδιού μας.Katie Garner / LFS

Τοποθεσίες

Λονδίνο

Address
The London Film School
24 Shelton Street

WC2H 9UB Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Προγράμματα

Ask a Question

Άλλη