Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ LSPM

LSPM είναι αφιερωμένη στην προώθηση των συνόρων της μελέτης της διαχείρισης και του σχεδιασμού, μέσω της έρευνας της, η συνεργασία σε όλη την LSPM, και τη δέσμευσή του με επιχειρήσεις, οργανισμούς, και οι ηγέτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

2

Φιλοδοξούμε να χρησιμοποιούν τις γνώσεις για την επιδίωξη της οργανωτικής επιτυχίας από διαφωτιστική τα ταλέντα των μαθητών μας για την επίλυση προβλημάτων, μαζί εκπαιδευτική και επαγγελματική σταδιοδρομία τους.

  • Τα προγράμματά μας είναι αποδοτικές
  • Μπορείτε να μελετήσει οποτεδήποτε - οπουδήποτε
  • Ιδανική για τους επαγγελματίες που εργάζονται

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ;

Μέσα από τα χρόνια έχουμε ωριμάσει για να γίνει ένα σεβαστό πάροχος εκπαίδευσης με 1000s των αποφοίτων. Σήμερα LSPM φοιτητές να επωφεληθούν από τα προγράμματα υψηλής ζήτησης στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη πεδία.

Μας μείγμα μαθητές αποτελείται από επαγγελματίες, επιχειρηματίες, κυβέρνηση και τους άλλους.

ΕΥΚΑΜΨΊΑ. Είναι στο DNA μας.

Έχουμε ήδη με επιτυχία την εκπαίδευση ενηλίκων που εργάζονται από το 2004. London School of Σχεδιασμού και Διαχείρισης είναι το σπίτι για τη μελέτη της διαχείρισης των επιχειρήσεων και τον προγραμματισμό. Τα προγράμματα διαχείρισης των επιχειρήσεων μας με στόχο την ανάπτυξη και τη χρήση της γνώσης για να ανακαλύψετε πρακτική λύση στο πρόβλημα που εκτείνονται σε εταιρικό κόσμο.

Πιο γρήγορος τρόπος για να βαθμό

LSPM προσφέρει online MBA σε 12 μήνες, σε σύγκριση με τα συμβατικά 24 μήνες προγράμματα σπουδών

ευέλικτη Μάθηση

Κερδίστε τα προσόντα σας, χωρίς να θυσιάζει την εργασία σας και την προσωπική δεσμεύσεις. Μάθετε ανά πάσα στιγμή - από οπουδήποτε.

Online Learning

Ζήστε νέο τρόπο μάθησης. online σύστημα εκμάθησης μας κατεβάζοντας σημειώσεις, προβολή ήχου και της μάθησης βίντεο υλικό.

σε απευθείας σύνδεση Εξετάσεις

Τα προγράμματα LSPM παραδοθεί εντελώς on-line δεξιά από την υποβολή των εργασιών για την παροχή σε απευθείας σύνδεση εξετάσεις.

Η υποστήριξή μας

Ο καθένας χρειάζεται μια μικρή βοήθεια ενίοτε. Και να πάρει τη σωστή υποστήριξη μπορεί να κάνει μια τεράστια διαφορά στην επιτυχία σας. Στο LSPM, παρέχουμε υποστήριξη σε διάφορους τομείς έτσι ώστε να μην αισθάνεστε σαν να είστε μόνοι σας.

3

Ακαδημαϊκή Υποστήριξη

Εμείς στο LSPM διασφαλιστεί ότι οι μαθητές μας λαμβάνουν ακαδημαϊκή υποστήριξη 24/7. Αν ποτέ βρεθείτε χρειάζεται επιπλέον βοήθεια, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επιλογών διδασκαλία, από την αυτο-καθοδηγούμενη με 24/7 chat υποστήριξης.

Τεχνική βοήθεια

Κατανοούμε ότι είναι κρίσιμης σημασίας για να έχετε πρόσβαση σε μαθήματα και τα εργαλεία σας όταν το χρειάζεστε. τεχνική υποστήριξη μας είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
Address
Office 7, 35-37, Ludgate Hill, London, EC4M 7JN, United Kingdom (U.K.)
EC4M 7JN Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο
Τηλέφωνο
undefined