London School of Theology

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Εκκλησία χρειάζεται Χριστιανοί που έχουν σκεφτεί από τις επιπτώσεις της πίστης τους και μπορεί να σχετίζονται με γλαφυρότητα, τα απαιτούμενα και πρακτικά για την κοινωνία. Ο Πρόγραμμα Θεολογία είναι ακαδημαϊκά αυστηρή, αλλά αντιμετωπίζει επίσης το μεταβαλλόμενο πολιτιστικό και πνευματικό κλίμα. Είναι μια δυναμική και καινοτόμο πρόγραμμα που δεν παραμελεί βασικές θεμελιώδεις αρχές μιας ευαγγελικής πίστης.

Επισκόπηση

Λονδίνο Θεολογική Σχολή είναι η μεγαλύτερη Ευαγγελική θεολογική σχολή στην Ευρώπη, με μια ισχυρή ακαδημαϊκή φήμη. Η ταυτότητά της ορίζεται από τέσσερις βασικές αξίες - το Ευαγγέλιο, Αγία Γραφή, Εκκλησία και ο κόσμος.

Ως Ευαγγέλιο άνθρωποι, Θέλουμε τη ζωή, τις σκέψεις και τις δράσεις μας πρέπει να διαμορφωθεί από την αγάπη του Θεού για μας, όπως διακηρύσσονται στο Ευαγγέλιο?

Ως Αγία Γραφή άνθρωποι, Πιστεύουμε ότι η Βίβλος είναι εμπνευσμένη, που ζουν, μετασχηματιστική και ζωοποιό λόγο του Θεού και έκανε γνωστό, προσωπικά, για την ανθρωπότητα μέσω του Υιού Του Ιησού Χριστού?

Ως Εκκλησία άνθρωποι, Θέλουμε να συμμετέχουν στην οικοδόμηση εκκλησιών που επικεντρώνονται στο Ευαγγέλιο και την Αγία Γραφή στη ζωή, τη λατρεία και την αποστολή τους και τροφοδοτούνται από τη δύναμη του Πνεύματος του Θεού? και,

Ως Κόσμος άνθρωποι, Προσπαθούμε να βεβαιώσει με εκείνες των άλλων θρησκειών και κανένας, ως οπαδοί του Χριστού, καθώς και συνοδοί περιφρούρησης και την ανανέωση του περιβάλλοντος, της κοινωνίας μας και η γεωπολιτική πραγματικότητα, υπό το φως του Ευαγγελίου. Θέλουμε να είμαστε μέρος του έργου του Θεού για την ανανέωση αυτού του κόσμου.

Αυτές οι βασικές αξίες καθορίζουν ποιοι είμαστε, τι επιδιώκουμε να είναι ως θεσμός και οι προαναφερθείσες τιμές ενισχύεται στους μαθητές μας μέσα από τα μαθήματα που προσφέρουμε.

Ο Πρόγραμμα Θεολογία βρίσκεται στο κέντρο του όλα τα προγράμματα που διδάσκονται μας και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Είναι δυναμική, καινοτόμο και επιδιώκει να διατηρήσει τις βασικές θεμελιώδεις αρχές της Ευαγγελικής πίστης.

Γιατί να σπουδάσω Θεολογία στο LST;

Ο Πτυχίο Θεολογίας στο LST έχει σχεδιαστεί για άτομα που ονομάζεται με σκοπό την εξυπηρέτηση εκκλησίες, αποστολές, τα σχολεία και την κοινωνία γενικότερα. Το πρόγραμμα είναι ακαδημαϊκά αυστηρή και σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση της Γραφής και η σχέση του με τον κόσμο γύρω σας. Απευθύνεται μεταβαλλόμενο πολιτιστικό και πνευματικό κλίμα μας και το πώς η χριστιανική πίστη σχετίζεται με γλαφυρότητα, τα απαιτούμενα και πρακτικά για την κοινωνία.

Εδώ στο LST θα έχετε επίσης το προνόμιο να σπουδάζουν παράλληλα και την αλληλεπίδραση με τους μαθητές και το προσωπικό αντίστοιχα από διαφορετικά υπόβαθρα και δόγματα, που εμπλουτίζει την όλη εμπειρία της μελέτης. Επιπλέον, θα ζήσετε την προσωπική πνευματική ανάπτυξη, εν μέρει μέσω των προγραμμάτων που διδάσκονται και τις εξωσχολικές δραστηριότητες που οργανώνονται από το σώμα των φοιτητών.

Συνολική δομή του προγράμματος

Υπάρχουν 4 ευρείες περιοχές της μελέτης δηλαδή, Βιβλικές Σπουδές, Ιστορική και Θεολογικών Σπουδών, ιεραποστολικά μελετών και εφαρμοσμένων Θεολογία.

Υποχρεωτικές ενότητες αποτελούν την καρδιά του προγράμματος και η μεγάλη πλειοψηφία των Επιπέδων 1 και 2 (100 υποχρεωτικές πιστώσεις στο επίπεδο 1 και 90 στο επίπεδο 2). Στο επίπεδο 3, οι μαθητές έχουν μεγαλύτερη ελευθερία να εξειδικεύονται, επιλέγοντας δύο 20-πιστωτικών μονάδων από μια ποικιλία από επιλογές που προσφέρονται εκτός από τις τρεις υποχρεωτικές ενότητες, καθώς και ένα 40-πιστωτικό πρόγραμμα σε ένα θέμα της επιλογής τους.

Κάθε επίπεδο έχει ένα υποχρεωτικό ενότητα που περιλαμβάνει την πρακτική εμπειρία και τις τοποθετήσεις τόσο κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη χρόνου.

Καριέρα στη Θεολογία

Επιπλέον, η Μονάδα Εκπαίδευσης προσφέρει υποστήριξη και καθοδήγηση για τους φοιτητές που επιδιώκουν να ανακαλύψουν και να λάβει τα επόμενα βήματα τους προς την αποχώρηση από το σχολείο, με το συντονισμό όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με την καριέρα ότι το σχολείο δέχεται, σε μια ποικιλία της εκκλησίας και της χριστιανικής ρυθμίσεις. Η μονάδα διαθέτει επίσης μια σειρά από χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις σταδιοδρομίες στον τομέα πόρων δωμάτιο του, καθώς και τη φιλοξενία διάφορα σεμινάρια και εκδηλώσεις κατάρτισης σχετικά με το βιογραφικό-γραφής, δεξιότητες συνέντευξης, διαδρομές σε χειροτονήθηκε υπουργείο κ.λπ.

Συνολικά, το πρόγραμμα παρέχει εξαιρετική πρόβλεψη για τη μελλοντική εξέλιξη σε μια σειρά αλληλένδετων πλαίσια όπως η προετοιμασία για περαιτέρω ακαδημαϊκές σπουδές στη θεολογία, βιβλικές μελέτες και των συναφών κλάδων, καθώς και εξοπλισμό με τις δεξιότητες που εφαρμόζονται σε τοπικό υπουργείο εκκλησία, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και διεθνώς .

Θεολογία, Μουσική & Λατρεία και Θεολογία & Λατρεία

Αυτά τα δύο συνδυάζονται και ολοκληρωμένη τιμά τα προγράμματα είναι οι μόνοι στο είδος τους στην Ευρώπη και αναπτύχθηκαν αρχικά με τη Μεγάλη Μουσική & Λατρεία Ίδρυμα (MWF). Όπως επίσης και ένα σημαντικό πρόγραμμα πυρήνα της θεολογικής σπουδών που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα της μουσικής και της λατρείας ενότητες.

Ιδρύθηκε μας Θεολογία, Μουσική & Λατρεία πρόγραμμα σπουδών που προσφέρονται στο πιστοποιητικό, δίπλωμα, και το επίπεδο σπουδών έχει σχεδιαστεί ειδικά για μουσικά ταλαντούχους σπουδαστές που ενδιαφέρονται για τη λήψη μια συνδυασμένη και ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών στη θεολογία, τη μουσική και τη λατρεία, οι οποίοι θέλουν να προωθήσουν τη μουσική των δεξιοτήτων και την κατανόηση τους σε υψηλό επίπεδο και σε Παράλληλα επιθυμία να θεολογικά εξοπλισμένα.

Θεολογία και ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Αυτή η νέα Θεολογία & Λατρεία συνδυασμένο πρόγραμμα σπουδών, που προσφέρονται στο πιστοποιητικό, δίπλωμα και το επίπεδο σπουδών, έχει δυο οδούς: - Το μονοπάτι της μουσικής έχει σχεδιαστεί για μαθητές οι οποίοι έχουν προφανή δώρα στη μουσική, αλλά που έρχονται με περιορισμένη εμπειρία στην ανάγνωση μουσικής ή μια σίγουρη κατανόηση της γενικές δεξιότητες μουσικότητα.

  • Η οδός μη-μουσική έχει σχεδιαστεί για μαθητές οι οποίοι δεν επιθυμούν να λάβουν οποιαδήποτε μουσικές επιλογές, αλλά θέλουν να αυξήσουν την κατανόηση και την πρακτική της εταιρικής λατρείας τους, μέσω μιας σειράς ειδικών και καλλιτεχνικά δημιουργική ενότητες.

Οι μαθητές που αποφοιτούν από το μάθημα εξοπλισμένο για να εξυπηρετήσει, για παράδειγμα, ως εκκλησιαστική μουσική διευθυντές, ποιμένες λατρείας, συγγραφείς τραγούδι, δημιουργική λατρεία συντονιστές, ελεύθερους μουσικούς και καλλιτέχνες.

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΘΗΣΗ

Θα θέλατε να αναπτύξουν τις προσωπικές σας γνώση της Γραφής, θεολογία και την πνευματικότητα; Ή ψάχνετε για ένα αναγνωρισμένο προσόν, αλλά δεν μπορεί να μελετήσει επί τόπου στο LST; Είμαστε ενθουσιασμένοι που σκέφτεστε για να μάθετε περισσότερα για τον Θεό και την Αγία Γραφή. Όποια και αν είναι το είδος της μελέτης που σας ενδιαφέρει, Open Learning έχει την εμπειρία και τις γνώσεις για να σας βοηθήσει. Έχουμε μια μακρά ιστορία της εκπαίδευσης των χριστιανών για τη διακονία στην Εκκλησία και τον κόσμο. Και μπορείτε να επιλέξετε το είδος της μάθησης και των προσόντων που ταιριάζει βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες ανάγκες σας. Μερικοί έχουν ολοκληρώσει τα τυπικά προσόντα, ενώ πολλά από αυτά έχουν μελετηθεί για την προσωπική τους ανάπτυξη.

Προσωπική Ανάπτυξη

Είμαστε ιδιαίτερα καλά εξοπλισμένη για να βοηθήσει τους ανθρώπους που επιστρέφουν στις σπουδές, αλλά δεν είναι αρκετά σίγουρος αν είναι πραγματικά για αυτούς και πρέπει να αναπτύξουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους θέλουν να βεβαιωθείτε ότι μπορούν να μεταπηδήσουν σε ένα προσόν αργότερα, εάν αυτό είχε νόημα, αλλά προς το παρόν το μόνο που θέλουν να μάθουν περισσότερα για την Αγία Γραφή και ο Θεός τον συναντάμε μέσα από αυτό. Τα μαθήματα μας ιδανικά σχεδιασμένο για αυτό. Θα πάρετε πληροφορίες, ενθάρρυνση και αορίστου δομή εκμάθησης που σας επιτρέπει να ακολουθήσετε το μονοπάτι που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για σας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη BAs - OnlineStudies » Όψη Πιστοποιητικά » Όψη Diplomas » Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακά Διπλώματα » Όψη Μεταπτυχιακά Πιστοποιητικά » Όψη Προπτυχιακά Πιστοποιητικά » Όψη BAs - Bachelor » Όψη Διπλώματα » Όψη Διδακτορικό (PhD) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

MPhil - Master Of Philosophy

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Greater London +1 περισσότερα

Όπως και το Mth, ο βαθμός απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει την επίσημη θεολογική εκπαίδευση - θα μπορούσαν να είναι πτυχιούχοι θεολογίας, οι υπουργοί, οι ιεραπόστολοι, κατηχητές, ή οι άνθρωποι των επιχειρήσεων καθώς και οι δυνητικοί διδακτορικών φοιτητών. [+]

Αξιολόγηση: Εργασία μέχρι 65.000 λέξεις (40.000 λέξεις για τους φοιτητές που αρχίζουν μετά τον Ιανουάριο του 2014) και προφορική εξέταση (viva)

Ποιος είναι;

Όπως και το Mth, ο βαθμός απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει την επίσημη θεολογική εκπαίδευση - θα μπορούσαν να είναι πτυχιούχοι θεολογίας, οι υπουργοί, οι ιεραπόστολοι, κατηχητές, ή οι άνθρωποι των επιχειρήσεων καθώς και οι δυνητικοί διδακτορικών φοιτητών. ... [-]


MTH - πλοίαρχος θεολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Greater London +1 περισσότερα

Ο βαθμός απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει την επίσημη θεολογική εκπαίδευση - θα μπορούσαν να είναι πτυχιούχοι θεολογίας, οι υπουργοί, οι ιεραπόστολοι, κατηχητές, ή οι άνθρωποι των επιχειρήσεων καθώς και οι δυνητικοί διδακτορικών φοιτητών. [+]

Αξιολόγηση: Εργασία μέχρι 40.000 λέξεις και προφορική εξέταση (viva)

Ποιος είναι;

Ο βαθμός απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει την επίσημη θεολογική εκπαίδευση - θα μπορούσαν να είναι πτυχιούχοι θεολογίας, οι υπουργοί, οι ιεραπόστολοι, κατηχητές, ή οι άνθρωποι των επιχειρήσεων καθώς και οι δυνητικοί διδακτορικών φοιτητών.

Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για εκείνους που δεν μπορούν να δεσμευτούν για την κανονική δομή του μαθήματος διδάσκεται Master, ή για να το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος. ... [-]


Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Ma ενοποιητική θεολογία - μονοπάτια

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Greater London +1 περισσότερα

Χριστιανικών Σπουδών Λατρείας. Αν είστε ένας μουσικός, λειτουργός, πάστορας, ηγέτης λατρείας, ή θα ήθελε να διερευνήσει τη διασταύρωση της λατρείας και της θεολογίας, τότε αυτή η ειδικότητα είναι για σας. Η ειδικότητα έχει σχεδιαστεί από την LST Μουσική και Λατρεία Τμήματος και διαθέτει δύο επιλογές: Χριστιανικής Λατρείας και θέματα της σύγχρονης Χριστιανικής Λατρείας. [+]

Ειδικός πορείες που είναι διαθέσιμες κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015:

Χριστιανικών Σπουδών Λατρείας. Αν είστε ένας μουσικός, λειτουργός, πάστορας, ηγέτης λατρείας, ή θα ήθελε να διερευνήσει τη διασταύρωση της λατρείας και της θεολογίας, τότε αυτή η ειδικότητα είναι για σας. Η ειδικότητα έχει σχεδιαστεί από την LST Μουσική και Λατρεία Τμήματος και διαθέτει δύο επιλογές: Χριστιανικής Λατρείας και θέματα της σύγχρονης Χριστιανικής Λατρείας. ... [-]


MA στην ολοκληρωμένη θεολογία (maith)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Greater London +1 περισσότερα

Πέρα από την εφαρμοσμένη θεολογία - Η MA in Integrative Θεολογία (MAiTh) μπορεί είτε να προσεγγιστούν και να ολοκληρωθεί σε απευθείας σύνδεση σε παγκόσμιο επίπεδο ή σπουδάσει πλήρη ή μερική απασχόληση στην πανεπιστημιούπολη στο Λονδίνο - τι ταιριάζει πάντα τον τρόπο ζωής σας ή χρειάζεται καλύτερη. [+]

Παρουσιάζοντας ένα νέο μοναδικό προσόν επίπεδο Μάστερ έναρξη του φθινοπώρου του 2014 που φέρνει μια ολοκληρωμένη θεολογική μοντέλο πρόσωπο με πρόσωπο με την πραγματική ζωή.

Πέρα από την εφαρμοσμένη θεολογία - Η MA in Integrative Θεολογία (MAiTh) μπορεί είτε να προσεγγιστούν και να ολοκληρωθεί σε απευθείας σύνδεση σε παγκόσμιο επίπεδο ή σπουδάσει πλήρη ή μερική απασχόληση στην πανεπιστημιούπολη στο Λονδίνο - τι ταιριάζει πάντα τον τρόπο ζωής σας ή χρειάζεται καλύτερη. ... [-]