London School of Theology

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Εκκλησία χρειάζεται Χριστιανοί που έχουν σκεφτεί από τις επιπτώσεις της πίστης τους και μπορεί να σχετίζονται με γλαφυρότητα, τα απαιτούμενα και πρακτικά για την κοινωνία. Ο Πρόγραμμα Θεολογία είναι ακαδημαϊκά αυστηρή, αλλά αντιμετωπίζει επίσης το μεταβαλλόμενο πολιτιστικό και πνευματικό κλίμα. Είναι μια δυναμική και καινοτόμο πρόγραμμα που δεν παραμελεί βασικές θεμελιώδεις αρχές μιας ευαγγελικής πίστης.

Επισκόπηση

Λονδίνο Θεολογική Σχολή είναι η μεγαλύτερη Ευαγγελική θεολογική σχολή στην Ευρώπη, με μια ισχυρή ακαδημαϊκή φήμη. Η ταυτότητά της ορίζεται από τέσσερις βασικές αξίες - το Ευαγγέλιο, Αγία Γραφή, Εκκλησία και ο κόσμος.

Ως Ευαγγέλιο άνθρωποι, Θέλουμε τη ζωή, τις σκέψεις και τις δράσεις μας πρέπει να διαμορφωθεί από την αγάπη του Θεού για μας, όπως διακηρύσσονται στο Ευαγγέλιο?

Ως Αγία Γραφή άνθρωποι, Πιστεύουμε ότι η Βίβλος είναι εμπνευσμένη, που ζουν, μετασχηματιστική και ζωοποιό λόγο του Θεού και έκανε γνωστό, προσωπικά, για την ανθρωπότητα μέσω του Υιού Του Ιησού Χριστού?

Ως Εκκλησία άνθρωποι, Θέλουμε να συμμετέχουν στην οικοδόμηση εκκλησιών που επικεντρώνονται στο Ευαγγέλιο και την Αγία Γραφή στη ζωή, τη λατρεία και την αποστολή τους και τροφοδοτούνται από τη δύναμη του Πνεύματος του Θεού? και,

Ως Κόσμος άνθρωποι, Προσπαθούμε να βεβαιώσει με εκείνες των άλλων θρησκειών και κανένας, ως οπαδοί του Χριστού, καθώς και συνοδοί περιφρούρησης και την ανανέωση του περιβάλλοντος, της κοινωνίας μας και η γεωπολιτική πραγματικότητα, υπό το φως του Ευαγγελίου. Θέλουμε να είμαστε μέρος του έργου του Θεού για την ανανέωση αυτού του κόσμου.

Αυτές οι βασικές αξίες καθορίζουν ποιοι είμαστε, τι επιδιώκουμε να είναι ως θεσμός και οι προαναφερθείσες τιμές ενισχύεται στους μαθητές μας μέσα από τα μαθήματα που προσφέρουμε.

Ο Πρόγραμμα Θεολογία βρίσκεται στο κέντρο του όλα τα προγράμματα που διδάσκονται μας και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Είναι δυναμική, καινοτόμο και επιδιώκει να διατηρήσει τις βασικές θεμελιώδεις αρχές της Ευαγγελικής πίστης.

Γιατί να σπουδάσω Θεολογία στο LST;

Ο Πτυχίο Θεολογίας στο LST έχει σχεδιαστεί για άτομα που ονομάζεται με σκοπό την εξυπηρέτηση εκκλησίες, αποστολές, τα σχολεία και την κοινωνία γενικότερα. Το πρόγραμμα είναι ακαδημαϊκά αυστηρή και σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση της Γραφής και η σχέση του με τον κόσμο γύρω σας. Απευθύνεται μεταβαλλόμενο πολιτιστικό και πνευματικό κλίμα μας και το πώς η χριστιανική πίστη σχετίζεται με γλαφυρότητα, τα απαιτούμενα και πρακτικά για την κοινωνία.

Εδώ στο LST θα έχετε επίσης το προνόμιο να σπουδάζουν παράλληλα και την αλληλεπίδραση με τους μαθητές και το προσωπικό αντίστοιχα από διαφορετικά υπόβαθρα και δόγματα, που εμπλουτίζει την όλη εμπειρία της μελέτης. Επιπλέον, θα ζήσετε την προσωπική πνευματική ανάπτυξη, εν μέρει μέσω των προγραμμάτων που διδάσκονται και τις εξωσχολικές δραστηριότητες που οργανώνονται από το σώμα των φοιτητών.

Συνολική δομή του προγράμματος

Υπάρχουν 4 ευρείες περιοχές της μελέτης δηλαδή, Βιβλικές Σπουδές, Ιστορική και Θεολογικών Σπουδών, ιεραποστολικά μελετών και εφαρμοσμένων Θεολογία.

Υποχρεωτικές ενότητες αποτελούν την καρδιά του προγράμματος και η μεγάλη πλειοψηφία των Επιπέδων 1 και 2 (100 υποχρεωτικές πιστώσεις στο επίπεδο 1 και 90 στο επίπεδο 2). Στο επίπεδο 3, οι μαθητές έχουν μεγαλύτερη ελευθερία να εξειδικεύονται, επιλέγοντας δύο 20-πιστωτικών μονάδων από μια ποικιλία από επιλογές που προσφέρονται εκτός από τις τρεις υποχρεωτικές ενότητες, καθώς και ένα 40-πιστωτικό πρόγραμμα σε ένα θέμα της επιλογής τους.

Κάθε επίπεδο έχει ένα υποχρεωτικό ενότητα που περιλαμβάνει την πρακτική εμπειρία και τις τοποθετήσεις τόσο κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη χρόνου.

Καριέρα στη Θεολογία

Επιπλέον, η Μονάδα Εκπαίδευσης προσφέρει υποστήριξη και καθοδήγηση για τους φοιτητές που επιδιώκουν να ανακαλύψουν και να λάβει τα επόμενα βήματα τους προς την αποχώρηση από το σχολείο, με το συντονισμό όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με την καριέρα ότι το σχολείο δέχεται, σε μια ποικιλία της εκκλησίας και της χριστιανικής ρυθμίσεις. Η μονάδα διαθέτει επίσης μια σειρά από χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις σταδιοδρομίες στον τομέα πόρων δωμάτιο του, καθώς και τη φιλοξενία διάφορα σεμινάρια και εκδηλώσεις κατάρτισης σχετικά με το βιογραφικό-γραφής, δεξιότητες συνέντευξης, διαδρομές σε χειροτονήθηκε υπουργείο κ.λπ.

Συνολικά, το πρόγραμμα παρέχει εξαιρετική πρόβλεψη για τη μελλοντική εξέλιξη σε μια σειρά αλληλένδετων πλαίσια όπως η προετοιμασία για περαιτέρω ακαδημαϊκές σπουδές στη θεολογία, βιβλικές μελέτες και των συναφών κλάδων, καθώς και εξοπλισμό με τις δεξιότητες που εφαρμόζονται σε τοπικό υπουργείο εκκλησία, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και διεθνώς .

Θεολογία, Μουσική & Λατρεία και Θεολογία & Λατρεία

Αυτά τα δύο συνδυάζονται και ολοκληρωμένη τιμά τα προγράμματα είναι οι μόνοι στο είδος τους στην Ευρώπη και αναπτύχθηκαν αρχικά με τη Μεγάλη Μουσική & Λατρεία Ίδρυμα (MWF). Όπως επίσης και ένα σημαντικό πρόγραμμα πυρήνα της θεολογικής σπουδών που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα της μουσικής και της λατρείας ενότητες.

Ιδρύθηκε μας Θεολογία, Μουσική & Λατρεία πρόγραμμα σπουδών που προσφέρονται στο πιστοποιητικό, δίπλωμα, και το επίπεδο σπουδών έχει σχεδιαστεί ειδικά για μουσικά ταλαντούχους σπουδαστές που ενδιαφέρονται για τη λήψη μια συνδυασμένη και ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών στη θεολογία, τη μουσική και τη λατρεία, οι οποίοι θέλουν να προωθήσουν τη μουσική των δεξιοτήτων και την κατανόηση τους σε υψηλό επίπεδο και σε Παράλληλα επιθυμία να θεολογικά εξοπλισμένα.

Θεολογία και ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Αυτή η νέα Θεολογία & Λατρεία συνδυασμένο πρόγραμμα σπουδών, που προσφέρονται στο πιστοποιητικό, δίπλωμα και το επίπεδο σπουδών, έχει δυο οδούς: - Το μονοπάτι της μουσικής έχει σχεδιαστεί για μαθητές οι οποίοι έχουν προφανή δώρα στη μουσική, αλλά που έρχονται με περιορισμένη εμπειρία στην ανάγνωση μουσικής ή μια σίγουρη κατανόηση της γενικές δεξιότητες μουσικότητα.

  • Η οδός μη-μουσική έχει σχεδιαστεί για μαθητές οι οποίοι δεν επιθυμούν να λάβουν οποιαδήποτε μουσικές επιλογές, αλλά θέλουν να αυξήσουν την κατανόηση και την πρακτική της εταιρικής λατρείας τους, μέσω μιας σειράς ειδικών και καλλιτεχνικά δημιουργική ενότητες.

Οι μαθητές που αποφοιτούν από το μάθημα εξοπλισμένο για να εξυπηρετήσει, για παράδειγμα, ως εκκλησιαστική μουσική διευθυντές, ποιμένες λατρείας, συγγραφείς τραγούδι, δημιουργική λατρεία συντονιστές, ελεύθερους μουσικούς και καλλιτέχνες.

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΘΗΣΗ

Θα θέλατε να αναπτύξουν τις προσωπικές σας γνώση της Γραφής, θεολογία και την πνευματικότητα; Ή ψάχνετε για ένα αναγνωρισμένο προσόν, αλλά δεν μπορεί να μελετήσει επί τόπου στο LST; Είμαστε ενθουσιασμένοι που σκέφτεστε για να μάθετε περισσότερα για τον Θεό και την Αγία Γραφή. Όποια και αν είναι το είδος της μελέτης που σας ενδιαφέρει, Open Learning έχει την εμπειρία και τις γνώσεις για να σας βοηθήσει. Έχουμε μια μακρά ιστορία της εκπαίδευσης των χριστιανών για τη διακονία στην Εκκλησία και τον κόσμο. Και μπορείτε να επιλέξετε το είδος της μάθησης και των προσόντων που ταιριάζει βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες ανάγκες σας. Μερικοί έχουν ολοκληρώσει τα τυπικά προσόντα, ενώ πολλά από αυτά έχουν μελετηθεί για την προσωπική τους ανάπτυξη.

Προσωπική Ανάπτυξη

Είμαστε ιδιαίτερα καλά εξοπλισμένη για να βοηθήσει τους ανθρώπους που επιστρέφουν στις σπουδές, αλλά δεν είναι αρκετά σίγουρος αν είναι πραγματικά για αυτούς και πρέπει να αναπτύξουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους θέλουν να βεβαιωθείτε ότι μπορούν να μεταπηδήσουν σε ένα προσόν αργότερα, εάν αυτό είχε νόημα, αλλά προς το παρόν το μόνο που θέλουν να μάθουν περισσότερα για την Αγία Γραφή και ο Θεός τον συναντάμε μέσα από αυτό. Τα μαθήματα μας ιδανικά σχεδιασμένο για αυτό. Θα πάρετε πληροφορίες, ενθάρρυνση και αορίστου δομή εκμάθησης που σας επιτρέπει να ακολουθήσετε το μονοπάτι που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για σας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

MPhil - Master Of Philosophy

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Greater London +1 περισσότερα

Όπως και το Mth, ο βαθμός απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει την επίσημη θεολογική εκπαίδευση - θα μπορούσαν να είναι πτυχιούχοι θεολογίας, οι υπουργοί, οι ιεραπόστολοι, κατηχητές, ή οι άνθρωποι των επιχειρήσεων καθώς και οι δυνητικοί διδακτορικών φοιτητών. [+]

Αξιολόγηση: Εργασία μέχρι 65.000 λέξεις (40.000 λέξεις για τους φοιτητές που αρχίζουν μετά τον Ιανουάριο του 2014) και προφορική εξέταση (viva) Ποιος είναι; Όπως και το Mth, ο βαθμός απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει την επίσημη θεολογική εκπαίδευση - θα μπορούσαν να είναι πτυχιούχοι θεολογίας, οι υπουργοί, οι ιεραπόστολοι, κατηχητές, ή οι άνθρωποι των επιχειρήσεων καθώς και οι δυνητικοί διδακτορικών φοιτητών. Περίληψη LST προσφέρει εποπτεία της έρευνας για το βαθμό MPhil σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Middlesex, το οποίο απονέμει το πτυχίο. Για ένα MPhil θα πρέπει να προσφέρει μια προσεκτική και κριτική διερεύνηση και αξιολόγηση του εγκεκριμένου θέμα, και να εκφράζει την κατανόηση των μεθόδων έρευνας, κατάλληλων για τομέα της προτίμησής σας. Διατριβή σας δεν χρειάζεται να μην είναι «πρωτότυπο»? Ωστόσο, πρέπει να προσφέρει μια ξεχωριστή ανεξάρτητη συμβολή στη γνώση, όπως είναι η ικανότητα να κριτικάρω νέες ιδέες και μια αίσθηση του μέτρου στην αξιολόγηση στοιχεία και επιστημονικά ερμηνείες που τελικά είναι άξια δημοσίευσης. Ενώ θα πρέπει κανονικά να αναμένεται να διαβάσετε τη γλώσσα των πρωτογενών πηγών σας για ένα MPhil, δεν θα πρέπει να αναμένεται να συνεργαστεί με αμετάφραστες δευτερεύουσα βιβλιογραφία. Είναι δυνατόν να μεταφέρει την εγγραφή διδακτορικό με τη σύμφωνη γνώμη του επιβλέποντα (ες) και Επιστημονικός Διευθυντής του Πρόσφατες διατριβές MPhil - Δενδρολίβανο Ashley, Μια έρευνα σχετικά Αρχή στην Εκκλησία από ένα βιβλικό προοπτική - Katarina AlmonteΗ σχέση μεταξύ Χαρισματικός Εμπειρίες και Αποκάλυψη στο Ευαγγέλιο του Ιωάννη - Μπερχάν AsmelashΗ Ιστορία της Khatmiyyah Tariqah της Ερυθραίας και τον αντίκτυπο των τελετουργιών και Ceremonials της σε προϋπάρχουσες πεποιθήσεις και πρακτικές του Λαού της Ερυθραίας Απαιτήσεις της έρευνας ΕΙΣΟΔΟΥ Κανονικά θα πρέπει να έχετε ένα καλό πτυχίο Honours (2: 1 ή παραπάνω για την Mth, MPhil και PhD) σε μια θεολογική, βιβλική ή συναφές θέμα. Αν έχετε λάβει ένα δεύτερο θεολογική βαθμό (π.χ. ένας Βρετανός MA στα βιβλικά ή Θεολογικών Σπουδών) θα βρείτε τον εαυτό σας πολύ καλύτερα εξοπλισμένοι για ένα πτυχίο έρευνας. Αν πτυχίο σας είναι σε κάποιο άλλο άθλημα, μπορεί να θεωρηθεί, αν μπορεί να αποδείξει την κατάλληλη επίσημη θεολογική εκπαίδευση, όπως ένα βρετανικό DipHE. Εργασιακή εμπειρία μπορεί να εξετάζεται στη θέση των επαγγελματικών προσόντων σε ορισμένες περιπτώσεις. Για πτυχίο της Βόρειας Αμερικής Master, θα πρέπει να έχετε μια ΣΔΣ του τουλάχιστον 3,6 για τον Mth και τουλάχιστον 3,8 για το MPhil. Οι υποψήφιοι εγγραφεί για την Mth ή το MPhil των οποίων η εργασία αποδεικνύεται ότι είναι το κατάλληλο πρότυπο μπορεί (με τη σύμφωνη γνώμη του επόπτη (ες) τους και τον Διευθυντή Ερευνών) μεταφορά της καταχώρισης, MPhil ή διδακτορικό σε αντίστοιχα. Εγγραφή για ένα διδακτορικό πρόγραμμα: όπως είναι φυσιολογικό σε πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, που αρχικά θα καταχωρηθεί για «MPhil με σκοπό την διδακτορικό». Η επίσημη μεταφορά σε εγγραφή διδακτορικό συνήθως γίνεται όταν είστε περίπου ένα χρόνο (από πλήρους φοίτησης) μακριά από την ολοκλήρωσή της. Εκείνοι που επιθυμούν να καταχωρισθούν με προσόντα, εκτός από αυτές που αναφέρονται παραπάνω θα πρέπει να γράψετε στο Διαχειριστή Ερευνητικά Προγράμματα (sandra.khalil@lst.ac.uk) στο Λονδίνο Θεολογική Σχολή, δίνοντας τα πλήρη στοιχεία των προσόντων τους και (ενδεχομένως) παρέχουν αντίγραφα των σχετικών μεταγραφές . Αν τα Αγγλικά δεν είναι η πρώτη γλώσσα σας, θα πρέπει να κανονίσουμε να λάβουμε αγγλική δοκιμή του Βρετανικού Συμβουλίου. Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τη θέση σας μέχρι να παραχθεί μια έκθεση δοκιμής IELTS και έφτασε βαθμολογία 7,0 (όλα τα επιμέρους στοιχεία θα πρέπει να είναι 6.5 ή νεότερη έκδοση) ή ισοδύναμο αγγλική έκθεση γλωσσικής επάρκειας. Υπάρχουν πολλά εξεταστικά κέντρα, εύκολα προέλευσης στο διαδίκτυο. Επάρκειας σας στα Αγγλικά θα πρέπει επίσης να εξεταστούν σε συνέντευξη. [-]

MTH - πλοίαρχος θεολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Greater London +1 περισσότερα

Ο βαθμός απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει την επίσημη θεολογική εκπαίδευση - θα μπορούσαν να είναι πτυχιούχοι θεολογίας, οι υπουργοί, οι ιεραπόστολοι, κατηχητές, ή οι άνθρωποι των επιχειρήσεων καθώς και οι δυνητικοί διδακτορικών φοιτητών. [+]

Αξιολόγηση: Εργασία μέχρι 40.000 λέξεις και προφορική εξέταση (viva) Ποιος είναι; Ο βαθμός απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει την επίσημη θεολογική εκπαίδευση - θα μπορούσαν να είναι πτυχιούχοι θεολογίας, οι υπουργοί, οι ιεραπόστολοι, κατηχητές, ή οι άνθρωποι των επιχειρήσεων καθώς και οι δυνητικοί διδακτορικών φοιτητών. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για εκείνους που δεν μπορούν να δεσμευτούν για την κανονική δομή του μαθήματος διδάσκεται Master, ή για να το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος. Περίληψη LST προσφέρει εποπτεία της έρευνας για το βαθμό mth σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Middlesex, το οποίο απονέμει το πτυχίο. Η MTH είναι ένα πρώτο πτυχίο έρευνας, συνδυάζοντας την κατάρτιση στον τομέα της έρευνας και γραφής. Οι υποψήφιοι για αυτό το βαθμό ακολουθούν ένα πρόγραμμα σπουδών που έχουν εγκριθεί από τον Διευθυντή της έρευνας και να γράψει διατριβή τους σε εγκεκριμένο θέμα σε ένα από τα σημαντικότερα θεολογικά κλάδους. Η διατριβή πρέπει να είναι μια ανεξάρτητη συνεισφορά στη γνώση από την ανακάλυψη νέων στοιχείων ή μια ξεχωριστή κριτική επισκόπηση της γνώσης. Πρέπει να είναι καλά και να υποστηριχθεί κατάλληλα παρουσιάζονται με σαφήνεια και λακωνικότητα της έκφρασης. Είναι δυνατόν να μεταβιβάσει είτε να MPhil ή διδακτορικό εγγραφή με τη σύμφωνη γνώμη του επιβλέποντα (ες) και Επιστημονικός Διευθυντής του. Γιατί να ξεκινήσει μια Mth; Είναι ένα ιδανικό βέβαια αν θέλετε να σκάψει βαθιά σε μια συγκεκριμένη περιοχή, αντί να εξερευνήσετε την ευρύτερη ποικιλία των ερωτημάτων που τίθενται από τη ΔΑ. Η MTH μπορεί να προσφέρει μια ευκαιρία να αντανακλά σε μεγαλύτερο βάθος στην εμπειρία που είχατε στη δουλειά ή το υπουργείο σας? και ποιμένες για την αντιμετώπιση κοινότητές τους με την απαραίτητη τεχνογνωσία και κριτική σκέψη. Μια Mth παρέχει μια εξαιρετική μαθητεία στον τομέα της έρευνας και της έρευνας γραφής για όσους θέλουν να προχωρήσουν σε ένα διδακτορικό πρόγραμμα. Είναι επίσης ιδανική προετοιμασία για ένα μέλλον στη διδασκαλία, τη γραφή και ποιμαντικό έργο. Πιθανούς τομείς έρευνας Οι παρακάτω πίνακες δίνουν μια ένδειξη των κύριων τομέων του ενδιαφέροντος των ερευνητικών μας επόπτες? ακολουθήστε τις συνδέσεις με τα προφίλ των επιμέρους ρυθμιστικών αρχών »για να μάθετε περισσότερα ειδικά συμφέροντα του καθενός. Τα έργα που δεν εμπίπτουν στους τομείς αυτούς θα πρέπει επίσης να εξεταστεί. - Παλαιά Διαθήκη - Καινή Διαθήκη - Γλωσσολογίας και Βιβλικές Σπουδές - Εκκλησιαστική ιστορία και ιστορική θεολογία - Συστηματική και φιλοσοφική θεολογία - Εφαρμοσμένη θεολογία και ηθική - Μουσική και Λατρεία - χριστιανική λατρεία και το κήρυγμα - Αποστολή θεολογία και ιστορία - Ιουδαϊσμού - Islamics και σχέσεις χριστιανών και μουσουλμάνων - Φύλο και Σεξουαλικότητα - Πεντηκοστιανή Χαρισματική και Μελέτες Απαιτήσεις της έρευνας ΕΙΣΟΔΟΥ Κανονικά θα πρέπει να έχετε ένα καλό πτυχίο Honours (2: 1 ή παραπάνω για την Mth, MPhil και PhD) σε μια θεολογική, βιβλική ή συναφές θέμα. Αν έχετε λάβει ένα δεύτερο θεολογική βαθμό (π.χ. ένας Βρετανός MA στα βιβλικά ή Θεολογικών Σπουδών) θα βρείτε τον εαυτό σας πολύ καλύτερα εξοπλισμένοι για ένα πτυχίο έρευνας. Αν πτυχίο σας είναι σε κάποιο άλλο άθλημα, μπορεί να θεωρηθεί, αν μπορεί να αποδείξει την κατάλληλη επίσημη θεολογική εκπαίδευση, όπως ένα βρετανικό DipHE. Εργασιακή εμπειρία μπορεί να εξετάζεται στη θέση των επαγγελματικών προσόντων σε ορισμένες περιπτώσεις. Για πτυχίο της Βόρειας Αμερικής Master, θα πρέπει να έχετε μια ΣΔΣ του τουλάχιστον 3,6 για τον Mth και τουλάχιστον 3,8 για το MPhil. Οι υποψήφιοι εγγραφεί για την Mth ή το MPhil των οποίων η εργασία αποδεικνύεται ότι είναι το κατάλληλο πρότυπο μπορεί (με τη σύμφωνη γνώμη του επόπτη (ες) τους και τον Διευθυντή Ερευνών) μεταφορά της καταχώρισης, MPhil ή διδακτορικό σε αντίστοιχα. Εγγραφή για ένα διδακτορικό πρόγραμμα: όπως είναι φυσιολογικό σε πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, που αρχικά θα καταχωρηθεί για «MPhil με σκοπό την διδακτορικό». Η επίσημη μεταφορά σε εγγραφή διδακτορικό συνήθως γίνεται όταν είστε περίπου ένα χρόνο (από πλήρους φοίτησης) μακριά από την ολοκλήρωσή της. Αν τα Αγγλικά δεν είναι η πρώτη γλώσσα σας, θα πρέπει να κανονίσουμε να λάβουμε αγγλική δοκιμή του Βρετανικού Συμβουλίου. Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τη θέση σας μέχρι να παραχθεί μια έκθεση δοκιμής IELTS και έφτασε βαθμολογία 7,0 (όλα τα επιμέρους στοιχεία θα πρέπει να είναι 6.5 ή νεότερη έκδοση) ή ισοδύναμο αγγλική έκθεση γλωσσικής επάρκειας. Υπάρχουν πολλά εξεταστικά κέντρα, εύκολα προέλευσης στο διαδίκτυο. Επάρκειας σας στα Αγγλικά θα πρέπει επίσης να εξεταστούν σε συνέντευξη. [-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Ma ενοποιητική θεολογία - μονοπάτια

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Greater London +1 περισσότερα

Χριστιανικών Σπουδών Λατρείας. Αν είστε ένας μουσικός, λειτουργός, πάστορας, ηγέτης λατρείας, ή θα ήθελε να διερευνήσει τη διασταύρωση της λατρείας και της θεολογίας, τότε αυτή η ειδικότητα είναι για σας. Η ειδικότητα έχει σχεδιαστεί από την LST Μουσική και Λατρεία Τμήματος και διαθέτει δύο επιλογές: Χριστιανικής Λατρείας και θέματα της σύγχρονης Χριστιανικής Λατρείας. [+]

Ειδικός πορείες που είναι διαθέσιμες κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015: Χριστιανικών Σπουδών Λατρείας. Αν είστε ένας μουσικός, λειτουργός, πάστορας, ηγέτης λατρείας, ή θα ήθελε να διερευνήσει τη διασταύρωση της λατρείας και της θεολογίας, τότε αυτή η ειδικότητα είναι για σας. Η ειδικότητα έχει σχεδιαστεί από την LST Μουσική και Λατρεία Τμήματος και διαθέτει δύο επιλογές: Χριστιανικής Λατρείας και θέματα της σύγχρονης Χριστιανικής Λατρείας. Θεολογία μουσικής και των τεχνών. Αυτή η ειδικότητα διαθέτει δύο επιλογές, Προς μια χριστιανική Αισθητική της Μουσικής και των Τεχνών ως πληροφοριοδότες της Χριστιανικής Πίστης, και αντιπροσωπεύει μια πολύ αναγκαία συζήτηση για την ένταξη των τεχνών και της θεολογίας. Κοινωνική Δικαιοσύνη. Κοινωνία αφθονεί με πολύπλοκα οικονομικά, ηθικά και πολιτικά διλήμματα. Μια ευαγγελική πίστη επιδιώκει να ξέρουν πώς να ενσωματώσουν θεολογικά με αυτά τα θέματα. Επιλογές αυτή ειδικότητα είναι, Κοινωνική Δικαιοσύνη 1 - βιβλικά θέματα και Κοινωνική Δικαιοσύνη 2 - Σύγχρονα θέματα. Παλαιά Διαθήκη. Αυτή η ειδικότητα επικεντρώνεται στην εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης θεολογική μέθοδο για την ερμηνεία των κειμένων της Παλαιάς Διαθήκης, καθώς και για την γενική εξηγητική και ερμηνευτική θέματα. Είτε έχετε ένα πτυχίο Θεολογίας ή όχι, αυτή η ειδικότητα θα παρέχει μια ισχυρή μέθοδο με την οποία θα συνεργαστεί με την Παλαιά Διαθήκη. Αυτή η ειδικότητα έχει τρεις επιλογές για να διαλέξετε, ψαλμούς και Θρήνοι, Παλαιά Διαθήκη: Ερμηνεία και εφαρμογή και το φθινόπωρο του 2015 - Εξήγηση του Εβραϊκά κείμενα (Μία ενδιάμεση ικανότητα Εβραϊκά αποτελεί προϋπόθεση για τα Εβραϊκά κείμενα). Καινή Διαθήκη. Αυτή η ειδικότητα επικεντρώνεται στην εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης θεολογική μέθοδο στα κείμενα της Καινής Διαθήκης. Είτε έχετε ένα πτυχίο Θεολογίας ή όχι, αυτή η ειδικότητα θα παρέχει μια ισχυρή μέθοδο με την οποία θα συνεργαστεί με την Καινή Διαθήκη. Αυτή η ειδικότητα έχει τρεις επιλογές για να διαλέξετε, το Ευαγγέλιο του Μάρκου, του Αγίου Πνεύματος στη Λουκά / Πράξεις και Παύλου, και Ελληνικά Κείμενα (απαιτεί ένα ενδιάμεσο ελληνική ικανότητα ως προϋπόθεση). Συστηματικής Θεολογίας. Μερικά άτομα στην περιοχή της θεολογίας είναι εκπληκτικά πρακτική για την προσωπική σας ζωή και την ταυτότητα, καθώς και για την κατανόησή σας για τη θέση σας στην ιστορία και την κοινωνία. Οι δύο επιλογές αυτής της ειδικότητας, Εσχατολογία και Τριαδικός προσωπικότητα, θα καταδείξει πώς μια ολοκληρωμένη θεολογική μέθοδος μπορεί να αντλήσει από τον πλούτο της συστηματικής θεολογίας. Δημόσια Ηγεσία. Οι δύο επιλογές αυτής της ειδικότητας, Δημόσιας Ηγεσία και πίστη στη δημόσια πλατεία, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν, με ολοκληρωμένο τρόπο, οι έννοιες, πρότυπα και συμπεριφορές για ευαγγελιστές που καλούνται σε δημόσια ηγεσία και εμπλοκή στη δημόσια πλατεία. Η ειδικότητα όχι μόνο παρέχει χώρο για προβληματισμό και δεξιοτήτων, αλλά τα μοντέλα ολοκληρωμένης θεολογικού στοχασμού σε ζητήματα τεράστια κοινωνική αξία. Ειδικός πορείες που είναι διαθέσιμες κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016: Ποιμαντική Συμβουλευτική. Αυτή η ειδικότητα έχει σχεδιαστεί από την υπηρεσία παροχής συμβουλών LST για εκείνους που επιθυμούν να αντανακλούν θεολογικά για την παροχή συμβουλών και να αποκτήσουν βασικές δεξιότητες δεν συνδέεται κατ 'ανάγκη με την επαγγελματική πρακτική. Οι δύο επιλογές για αυτή την ειδικότητα είναι: Ποιμαντική και Συμβουλευτική και αφορούν συστήματα. Αποστολή και Διαθρησκειακός Σπουδών. Με δύο επιλογές, Inter-πολιτισμικές σπουδές και το Ισλάμ, αυτή η ειδικότητα παίρνει μια νέα οπτική γωνία, όχι μόνο προσφέροντας την απαραίτητη γνώση και κατανόηση για να ζει σε μια πολυ-πίστη και πολυπολιτισμικές κοινωνίες μας αλλά προτείνει επίσης μια μέθοδο με την οποία μπορούμε να συμμετάσχουν θεολογικά συνεχώς μεταβαλλόμενες θέματα και τα σενάρια. Παγκόσμια Θεολογία. Αυτή η ειδικότητα επικεντρώνεται στη μέθοδο και το περιεχόμενο να κατανοήσουν και να συνεργαστούν με το τι συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο στον τομέα της θεολογίας. Δύο επιλογές εμφανίζονται: Παγκόσμια Θεολογική Λόγος και Παγκοσμιοποίηση και Θεολογική Έκφραση. Εκκλησιολογία. Η αλλαγή της εκκλησίας είναι ο κύριος στόχος αυτής της ειδικότητας, και ο χώρος θα πρέπει να δοθεί τόσο να χαράξει τις σύγχρονες τάσεις στην πράξη και την ηγεσία της εκκλησίας και να εφαρμόσει θεολογική μέθοδο για σύγχρονα θέματα. Οι δύο επιλογές για αυτή την ειδικότητα είναι σύγχρονα Εκκλησιολογία και Σύγχρονη Εκκλησιαστική Ηγεσία. Χαρισματικός και της Πεντηκοστής Σπουδών. Αυτή η ειδικότητα έχει αναπτυχθεί με μια βαθιά εκτίμηση για μια ποικιλία των Πεντηκοστιανών και χαρισματικός κινήσεις ευαγγελικού χριστιανισμού, μαζί με μια δομημένη θεολογική προσέγγιση σε μια σειρά ζητημάτων κοινού ενδιαφέροντος, στάσεις και εμπειρίες. Σένα επιλογές συνθέτουν αυτό ειδικότητα: Πεντηκοστιανή Χαρισματική και Κινήματα, και το κίνημα του Word-Πίστη. Απολογητική και Δεοντολογίας. Αν λόγος εδώ και πολύ καιρό η σύμμαχος της θεολογίας και της χριστιανικής πράξη υπάρχει μια αυξανόμενη αναγνώριση του γεγονότος ότι μόνο το λόγο δεν μπορεί να είναι επαρκής για την υπεράσπιση της χριστιανικής πίστης και η επεξεργασία του ηθικές κατηγορίες και συμπεριφορές και ότι άλλα μέσα, μπορεί να χρειαστούν. Το μάθημα αυτό στοχεύει στην περιζώνουν τόσο απολογητική και ηθική με θεολογική μέθοδο μέσω δύο επιλογές: Ολοκληρωμένες Απολογητική και ολοκληρωμένη Δεοντολογίας. [-]

MA στην ολοκληρωμένη θεολογία (maith)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Greater London +1 περισσότερα

Πέρα από την εφαρμοσμένη θεολογία - Η MA in Integrative Θεολογία (MAiTh) μπορεί είτε να προσεγγιστούν και να ολοκληρωθεί σε απευθείας σύνδεση σε παγκόσμιο επίπεδο ή σπουδάσει πλήρη ή μερική απασχόληση στην πανεπιστημιούπολη στο Λονδίνο - τι ταιριάζει πάντα τον τρόπο ζωής σας ή χρειάζεται καλύτερη. [+]

Παρουσιάζοντας ένα νέο μοναδικό προσόν επίπεδο Μάστερ έναρξη του φθινοπώρου του 2014 που φέρνει μια ολοκληρωμένη θεολογική μοντέλο πρόσωπο με πρόσωπο με την πραγματική ζωή. Πέρα από την εφαρμοσμένη θεολογία - Η MA in Integrative Θεολογία (MAiTh) μπορεί είτε να προσεγγιστούν και να ολοκληρωθεί σε απευθείας σύνδεση σε παγκόσμιο επίπεδο ή σπουδάσει πλήρη ή μερική απασχόληση στην πανεπιστημιούπολη στο Λονδίνο - τι ταιριάζει πάντα τον τρόπο ζωής σας ή χρειάζεται καλύτερη. Μια σειρά από πρωτοποριακή πραγματικού κόσμου θέματα που μπορεί να μελετηθεί με μοναδική ολοκληρωμένη θεολογική μέθοδο LST του. Περίληψη του προγράμματος Διάφορες επιρροές μέσα μεταμοντέρνας κοινωνίας έχουν ως αποτέλεσμα τη διάσπαση των μεγάλων κλάδων εντός και γύρω χριστιανικής θεολογίας. MAiTh LST δίνει έμφαση ενσωμάτωση αυτών των κλάδων, με την πρωτοποριακή και μοναδική ολοκληρωμένη θεολογική μέθοδος αυτή καθορίζει μια ολιστική προσέγγιση για την χριστιανική θεολογία με πρακτικές συνέπειες για τη ζωή στην κοινωνία και Χριστιανικό μαθητείας. Ο Ολοκληρωμένη θεολογική μέθοδο MAiTh του είναι καλά και σκόπιμα Ευαγγελικής καθώς ενσωματώνει πέντε κύριες πηγές της γνώσης. Και θέτει ως προτεραιότητα τη Βίβλο (Αγία Γραφή), αλλά αναγνωρίζει επίσης την ιστορική κατασκευή της Χριστιανικής πίστης (παράδοση), τη σημασία του θεωρείται, ορθολογικής και κριτικής σκέψης (λογική) Ο ρόλος της εμπειρίας στη ζωή των πιστών (εμπειρία) και τη μαρτυρία του Εκκλησία κηρύττει το ευαγγέλιο και κάνει τους μαθητές (εκκλησία στην κοινότητα). Η μέθοδος αυτή επιτρέπει σε κάθε μία από αυτές τις πηγές για να εμπλουτίσει και να ενημερώνει το άλλο σε διάφορες ευφάνταστες και δημιουργικούς τρόπους. Το όραμά μας είναι ότι οι απόφοιτοι του προγράμματος θα καθοριστούν σε μια πορεία προς μια ολιστική και ολοκληρωμένη θεολογική προσέγγιση, καθώς θα πρέπει να εξουσιοδοτηθεί να ενσωματώσει θεολογική μέθοδο με άλλες επιστήμες, συμπεριλαμβανομένης και της δικής τους εμπειρίες και τα επαγγέλματα. Δεν είναι απλώς άλλο ένα ΜΑ! Για να συνοψίσουμε, ολοκληρωμένη θεολογική μέθοδο της MAiTh είναι: - Ενσωματώνει κλάδων που έχουν διαχωριστεί? - Ενσωματώνει πέντε κύριες πηγές της γνώσης - Γραφή, την παράδοση, τον λόγο, την εμπειρία και την εκκλησία της κοινότητας? - Παρέχει μια βαθιά επίδραση στον κόσμο των ιδεών και, κατά συνέπεια, για την παγκόσμια φύση της μαθητείας και της χριστιανικής παρουσίας σε όλες τις πτυχές της κοινωνίας. Αυτό το πρόγραμμα είναι για σας εάν: - Είστε ένας πτυχιούχος θεολογίας αναζητούν ένα καινοτόμο και ευέλικτο κάτοχοι πτυχίου επιπέδου στη θεολογία? - Θα συμμετέχουν στη διακονία και ψάχνουν για μια πορεία της δια βίου μάθησης που θα ενισχύσουν την υπηρεσία σας, να εμβαθύνει την κατανόησή σας της θεολογικής μεθόδου και να διευρύνουν τους ορίζοντές σας? - Ποτέ δεν έχουν μελετήσει Θεολογία, αλλά επιθυμούν να ενσωματώσουν επαγγελματικές και προσωπικές σας συμφέροντα με θεολογική κατανόηση. MAiTh διάρθρωση των σπουδών - Τι θα μελετήσει Ο MAiTh αποτελείται από δύο βασικές ενότητες, Μια σειρά από προαιρετικές ενότητες και μια τελική διατριβή. Η πρώτη ενότητα του πυρήνα θα σας παρουσιάσουμε την θεολογική μέθοδο, και η δεύτερη θα καταδείξει πόσο ολοκληρωμένη θεολογική μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί σε δύο μεγάλες έννοιες της χριστιανικής πίστης: Ο Ιησούς και η Εκκλησία. Δύο επιλογές μπορούν να επιλεγούν από τον κατάλογο των είκοσι οκτώ διαφορετικές ενότητες (βλέπε παρακάτω), που αντιστοιχούν σε δεκατρία ειδικός οδούς. Διατριβή σας θα πρέπει επίσης να αναλαμβάνονται επιλέξει ειδικότητα σας. Εάν δεν επιθυμείτε να ολοκληρωθεί το σύνολο του MAiTh, μπορείτε να επιλέξετε να σπουδάσουν για ένα Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό (60 credits) ή Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ολοκληρωμένη Θεολογία (120 μονάδες). Ανάλογα με τον τρόπο μετάδοσής σας (κατοικίες, e-Learning, μερική ή πλήρη απασχόληση) τη σειρά με την οποία θα μελετήσει μπορεί να διαφέρουν. Ειδικός Πορείες και οι επιλογές Η MAiTh προσφέρει μια πλούσια ποικιλία από επιλογές με δεκατρία ειδικό μονοπάτια από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Τα μονοπάτια καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων, με το περιεχόμενο του κάθε ένα έχει σχεδιαστεί για να έχει συνοχή με τη συνολική ολοκληρωμένη προσέγγιση του προγράμματος. Έχετε την επιλογή να βγείτε με το όνομα πτυχίο σε μια επιλεγμένη ειδικότητα - π.χ. MA Ολοκληρωμένη Θεολογία (Χριστιανικών Σπουδών Λατρεία) - Αλλά για να επιτευχθεί αυτό, οι δύο επιλογές σε αυτό το μονοπάτι (δηλαδή Χριστιανικών Σπουδών Λατρείας) πρέπει να λαμβάνονται από κοινού, και η διατριβή πρέπει να αντιμετωπίσει ένα θέμα σε αυτόν τον τομέα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ειδίκευση μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν σπουδάζουν για το Πτυχίο MA. Εάν επιλέξετε να μην ειδικεύονται, ή παίρνοντας το δίπλωμά της PG Πιστοποιητικό / PG, μπορείτε να επιλέξετε τις επιλογές από πολλαπλές οδούς, πράγμα που θα οδηγήσει σε σας την επίτευξη μιας γενικής προεπιλογής με PG Cert. / PG Dip. / ΜΑ Ολοκληρωμένες Θεολογία. Προϋποθέσεις Εισόδου Υπό κανονικές συνθήκες, οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον πτυχίο του Ηνωμένου Βασιλείου BA Honours σε 2: 1 επίπεδο (ή ισοδύναμο), καθώς και την αναγκαία ικανότητα αγγλική γλώσσα. Ένα προσόν στη Θεολογία δεν είναι απαραίτητη, αν και οι περιορισμοί ισχύουν για μονάδες που βασίζονται στη γλώσσα. [-]