London School of Theology

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Εκκλησία χρειάζεται Χριστιανοί που έχουν σκεφτεί από τις επιπτώσεις της πίστης τους και μπορεί να σχετίζονται με γλαφυρότητα, τα απαιτούμενα και πρακτικά για την κοινωνία. Ο Πρόγραμμα Θεολογία είναι ακαδημαϊκά αυστηρή, αλλά αντιμετωπίζει επίσης το μεταβαλλόμενο πολιτιστικό και πνευματικό κλίμα. Είναι μια δυναμική και καινοτόμο πρόγραμμα που δεν παραμελεί βασικές θεμελιώδεις αρχές μιας ευαγγελικής πίστης.

Επισκόπηση

Λονδίνο Θεολογική Σχολή είναι η μεγαλύτερη Ευαγγελική θεολογική σχολή στην Ευρώπη, με μια ισχυρή ακαδημαϊκή φήμη. Η ταυτότητά της ορίζεται από τέσσερις βασικές αξίες - το Ευαγγέλιο, Αγία Γραφή, Εκκλησία και ο κόσμος.

Ως Ευαγγέλιο άνθρωποι, Θέλουμε τη ζωή, τις σκέψεις και τις δράσεις μας πρέπει να διαμορφωθεί από την αγάπη του Θεού για μας, όπως διακηρύσσονται στο Ευαγγέλιο?

Ως Αγία Γραφή άνθρωποι, Πιστεύουμε ότι η Βίβλος είναι εμπνευσμένη, που ζουν, μετασχηματιστική και ζωοποιό λόγο του Θεού και έκανε γνωστό, προσωπικά, για την ανθρωπότητα μέσω του Υιού Του Ιησού Χριστού?

Ως Εκκλησία άνθρωποι, Θέλουμε να συμμετέχουν στην οικοδόμηση εκκλησιών που επικεντρώνονται στο Ευαγγέλιο και την Αγία Γραφή στη ζωή, τη λατρεία και την αποστολή τους και τροφοδοτούνται από τη δύναμη του Πνεύματος του Θεού? και,

Ως Κόσμος άνθρωποι, Προσπαθούμε να βεβαιώσει με εκείνες των άλλων θρησκειών και κανένας, ως οπαδοί του Χριστού, καθώς και συνοδοί περιφρούρησης και την ανανέωση του περιβάλλοντος, της κοινωνίας μας και η γεωπολιτική πραγματικότητα, υπό το φως του Ευαγγελίου. Θέλουμε να είμαστε μέρος του έργου του Θεού για την ανανέωση αυτού του κόσμου.

Αυτές οι βασικές αξίες καθορίζουν ποιοι είμαστε, τι επιδιώκουμε να είναι ως θεσμός και οι προαναφερθείσες τιμές ενισχύεται στους μαθητές μας μέσα από τα μαθήματα που προσφέρουμε.

Ο Πρόγραμμα Θεολογία βρίσκεται στο κέντρο του όλα τα προγράμματα που διδάσκονται μας και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Είναι δυναμική, καινοτόμο και επιδιώκει να διατηρήσει τις βασικές θεμελιώδεις αρχές της Ευαγγελικής πίστης.

Γιατί να σπουδάσω Θεολογία στο LST;

Ο Πτυχίο Θεολογίας στο LST έχει σχεδιαστεί για άτομα που ονομάζεται με σκοπό την εξυπηρέτηση εκκλησίες, αποστολές, τα σχολεία και την κοινωνία γενικότερα. Το πρόγραμμα είναι ακαδημαϊκά αυστηρή και σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση της Γραφής και η σχέση του με τον κόσμο γύρω σας. Απευθύνεται μεταβαλλόμενο πολιτιστικό και πνευματικό κλίμα μας και το πώς η χριστιανική πίστη σχετίζεται με γλαφυρότητα, τα απαιτούμενα και πρακτικά για την κοινωνία.

Εδώ στο LST θα έχετε επίσης το προνόμιο να σπουδάζουν παράλληλα και την αλληλεπίδραση με τους μαθητές και το προσωπικό αντίστοιχα από διαφορετικά υπόβαθρα και δόγματα, που εμπλουτίζει την όλη εμπειρία της μελέτης. Επιπλέον, θα ζήσετε την προσωπική πνευματική ανάπτυξη, εν μέρει μέσω των προγραμμάτων που διδάσκονται και τις εξωσχολικές δραστηριότητες που οργανώνονται από το σώμα των φοιτητών.

Συνολική δομή του προγράμματος

Υπάρχουν 4 ευρείες περιοχές της μελέτης δηλαδή, Βιβλικές Σπουδές, Ιστορική και Θεολογικών Σπουδών, ιεραποστολικά μελετών και εφαρμοσμένων Θεολογία.

Υποχρεωτικές ενότητες αποτελούν την καρδιά του προγράμματος και η μεγάλη πλειοψηφία των Επιπέδων 1 και 2 (100 υποχρεωτικές πιστώσεις στο επίπεδο 1 και 90 στο επίπεδο 2). Στο επίπεδο 3, οι μαθητές έχουν μεγαλύτερη ελευθερία να εξειδικεύονται, επιλέγοντας δύο 20-πιστωτικών μονάδων από μια ποικιλία από επιλογές που προσφέρονται εκτός από τις τρεις υποχρεωτικές ενότητες, καθώς και ένα 40-πιστωτικό πρόγραμμα σε ένα θέμα της επιλογής τους.

Κάθε επίπεδο έχει ένα υποχρεωτικό ενότητα που περιλαμβάνει την πρακτική εμπειρία και τις τοποθετήσεις τόσο κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη χρόνου.

Καριέρα στη Θεολογία

Επιπλέον, η Μονάδα Εκπαίδευσης προσφέρει υποστήριξη και καθοδήγηση για τους φοιτητές που επιδιώκουν να ανακαλύψουν και να λάβει τα επόμενα βήματα τους προς την αποχώρηση από το σχολείο, με το συντονισμό όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με την καριέρα ότι το σχολείο δέχεται, σε μια ποικιλία της εκκλησίας και της χριστιανικής ρυθμίσεις. Η μονάδα διαθέτει επίσης μια σειρά από χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις σταδιοδρομίες στον τομέα πόρων δωμάτιο του, καθώς και τη φιλοξενία διάφορα σεμινάρια και εκδηλώσεις κατάρτισης σχετικά με το βιογραφικό-γραφής, δεξιότητες συνέντευξης, διαδρομές σε χειροτονήθηκε υπουργείο κ.λπ.

Συνολικά, το πρόγραμμα παρέχει εξαιρετική πρόβλεψη για τη μελλοντική εξέλιξη σε μια σειρά αλληλένδετων πλαίσια όπως η προετοιμασία για περαιτέρω ακαδημαϊκές σπουδές στη θεολογία, βιβλικές μελέτες και των συναφών κλάδων, καθώς και εξοπλισμό με τις δεξιότητες που εφαρμόζονται σε τοπικό υπουργείο εκκλησία, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και διεθνώς .

Θεολογία, Μουσική & Λατρεία και Θεολογία & Λατρεία

Αυτά τα δύο συνδυάζονται και ολοκληρωμένη τιμά τα προγράμματα είναι οι μόνοι στο είδος τους στην Ευρώπη και αναπτύχθηκαν αρχικά με τη Μεγάλη Μουσική & Λατρεία Ίδρυμα (MWF). Όπως επίσης και ένα σημαντικό πρόγραμμα πυρήνα της θεολογικής σπουδών που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα της μουσικής και της λατρείας ενότητες.

Ιδρύθηκε μας Θεολογία, Μουσική & Λατρεία πρόγραμμα σπουδών που προσφέρονται στο πιστοποιητικό, δίπλωμα, και το επίπεδο σπουδών έχει σχεδιαστεί ειδικά για μουσικά ταλαντούχους σπουδαστές που ενδιαφέρονται για τη λήψη μια συνδυασμένη και ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών στη θεολογία, τη μουσική και τη λατρεία, οι οποίοι θέλουν να προωθήσουν τη μουσική των δεξιοτήτων και την κατανόηση τους σε υψηλό επίπεδο και σε Παράλληλα επιθυμία να θεολογικά εξοπλισμένα.

Θεολογία και ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Αυτή η νέα Θεολογία & Λατρεία συνδυασμένο πρόγραμμα σπουδών, που προσφέρονται στο πιστοποιητικό, δίπλωμα και το επίπεδο σπουδών, έχει δυο οδούς: - Το μονοπάτι της μουσικής έχει σχεδιαστεί για μαθητές οι οποίοι έχουν προφανή δώρα στη μουσική, αλλά που έρχονται με περιορισμένη εμπειρία στην ανάγνωση μουσικής ή μια σίγουρη κατανόηση της γενικές δεξιότητες μουσικότητα.

  • Η οδός μη-μουσική έχει σχεδιαστεί για μαθητές οι οποίοι δεν επιθυμούν να λάβουν οποιαδήποτε μουσικές επιλογές, αλλά θέλουν να αυξήσουν την κατανόηση και την πρακτική της εταιρικής λατρείας τους, μέσω μιας σειράς ειδικών και καλλιτεχνικά δημιουργική ενότητες.

Οι μαθητές που αποφοιτούν από το μάθημα εξοπλισμένο για να εξυπηρετήσει, για παράδειγμα, ως εκκλησιαστική μουσική διευθυντές, ποιμένες λατρείας, συγγραφείς τραγούδι, δημιουργική λατρεία συντονιστές, ελεύθερους μουσικούς και καλλιτέχνες.

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΘΗΣΗ

Θα θέλατε να αναπτύξουν τις προσωπικές σας γνώση της Γραφής, θεολογία και την πνευματικότητα; Ή ψάχνετε για ένα αναγνωρισμένο προσόν, αλλά δεν μπορεί να μελετήσει επί τόπου στο LST; Είμαστε ενθουσιασμένοι που σκέφτεστε για να μάθετε περισσότερα για τον Θεό και την Αγία Γραφή. Όποια και αν είναι το είδος της μελέτης που σας ενδιαφέρει, Open Learning έχει την εμπειρία και τις γνώσεις για να σας βοηθήσει. Έχουμε μια μακρά ιστορία της εκπαίδευσης των χριστιανών για τη διακονία στην Εκκλησία και τον κόσμο. Και μπορείτε να επιλέξετε το είδος της μάθησης και των προσόντων που ταιριάζει βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες ανάγκες σας. Μερικοί έχουν ολοκληρώσει τα τυπικά προσόντα, ενώ πολλά από αυτά έχουν μελετηθεί για την προσωπική τους ανάπτυξη.

Προσωπική Ανάπτυξη

Είμαστε ιδιαίτερα καλά εξοπλισμένη για να βοηθήσει τους ανθρώπους που επιστρέφουν στις σπουδές, αλλά δεν είναι αρκετά σίγουρος αν είναι πραγματικά για αυτούς και πρέπει να αναπτύξουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους θέλουν να βεβαιωθείτε ότι μπορούν να μεταπηδήσουν σε ένα προσόν αργότερα, εάν αυτό είχε νόημα, αλλά προς το παρόν το μόνο που θέλουν να μάθουν περισσότερα για την Αγία Γραφή και ο Θεός τον συναντάμε μέσα από αυτό. Τα μαθήματα μας ιδανικά σχεδιασμένο για αυτό. Θα πάρετε πληροφορίες, ενθάρρυνση και αορίστου δομή εκμάθησης που σας επιτρέπει να ακολουθήσετε το μονοπάτι που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για σας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

MPhil - Master Of Philosophy

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Greater London +1 περισσότερα

Όπως και το Mth, ο βαθμός απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει την επίσημη θεολογική εκπαίδευση - θα μπορούσαν να είναι πτυχιούχοι θεολογίας, οι υπουργοί, οι ιεραπόστολοι, κατηχητές, ή οι άνθρωποι των επιχειρήσεων καθώς και οι δυνητικοί διδακτορικών φοιτητών. [+]

Αξιολόγηση: Εργασία μέχρι 65.000 λέξεις (40.000 λέξεις για τους φοιτητές που αρχίζουν μετά τον Ιανουάριο του 2014) και προφορική εξέταση (viva) Ποιος είναι; Όπως και το Mth, ο βαθμός απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει την επίσημη θεολογική εκπαίδευση - θα μπορούσαν να είναι πτυχιούχοι θεολογίας, οι υπουργοί, οι ιεραπόστολοι, κατηχητές, ή οι άνθρωποι των επιχειρήσεων καθώς και οι δυνητικοί διδακτορικών φοιτητών. Περίληψη LST προσφέρει εποπτεία της έρευνας για το βαθμό MPhil σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Middlesex, το οποίο απονέμει το πτυχίο. Για ένα MPhil θα πρέπει να προσφέρει μια προσεκτική και κριτική διερεύνηση και αξιολόγηση του εγκεκριμένου θέμα, και να εκφράζει την κατανόηση των μεθόδων έρευνας, κατάλληλων για τομέα της προτίμησής σας. Διατριβή σας δεν χρειάζεται να μην είναι «πρωτότυπο»? Ωστόσο, πρέπει να προσφέρει μια ξεχωριστή ανεξάρτητη συμβολή στη γνώση, όπως είναι η ικανότητα να κριτικάρω νέες ιδέες και μια αίσθηση του μέτρου στην αξιολόγηση στοιχεία και επιστημονικά ερμηνείες που τελικά είναι άξια δημοσίευσης. Ενώ θα πρέπει κανονικά να αναμένεται να διαβάσετε τη γλώσσα των πρωτογενών πηγών σας για ένα MPhil, δεν θα πρέπει να αναμένεται να συνεργαστεί με αμετάφραστες δευτερεύουσα βιβλιογραφία. Είναι δυνατόν να μεταφέρει την εγγραφή διδακτορικό με τη σύμφωνη γνώμη του επιβλέποντα (ες) και Επιστημονικός Διευθυντής του Πρόσφατες διατριβές MPhil - Δενδρολίβανο Ashley, Μια έρευνα σχετικά Αρχή στην Εκκλησία από ένα βιβλικό προοπτική - Katarina AlmonteΗ σχέση μεταξύ Χαρισματικός Εμπειρίες και Αποκάλυψη στο Ευαγγέλιο του Ιωάννη - Μπερχάν AsmelashΗ Ιστορία της Khatmiyyah Tariqah της Ερυθραίας και τον αντίκτυπο των τελετουργιών και Ceremonials της σε... [-]

MTH - πλοίαρχος θεολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Greater London +1 περισσότερα

Ο βαθμός απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει την επίσημη θεολογική εκπαίδευση - θα μπορούσαν να είναι πτυχιούχοι θεολογίας, οι υπουργοί, οι ιεραπόστολοι, κατηχητές, ή οι άνθρωποι των επιχειρήσεων καθώς και οι δυνητικοί διδακτορικών φοιτητών. [+]

Αξιολόγηση: Εργασία μέχρι 40.000 λέξεις και προφορική εξέταση (viva) Ποιος είναι; Ο βαθμός απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει την επίσημη θεολογική εκπαίδευση - θα μπορούσαν να είναι πτυχιούχοι θεολογίας, οι υπουργοί, οι ιεραπόστολοι, κατηχητές, ή οι άνθρωποι των επιχειρήσεων καθώς και οι δυνητικοί διδακτορικών φοιτητών. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για εκείνους που δεν μπορούν να δεσμευτούν για την κανονική δομή του μαθήματος διδάσκεται Master, ή για να το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος. Περίληψη LST προσφέρει εποπτεία της έρευνας για το βαθμό mth σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Middlesex, το οποίο απονέμει το πτυχίο. Η MTH είναι ένα πρώτο πτυχίο έρευνας, συνδυάζοντας την κατάρτιση στον τομέα της έρευνας και γραφής. Οι υποψήφιοι για αυτό το βαθμό ακολουθούν ένα πρόγραμμα σπουδών που έχουν εγκριθεί από τον Διευθυντή της έρευνας και να γράψει διατριβή τους σε εγκεκριμένο θέμα σε ένα από τα σημαντικότερα θεολογικά κλάδους. Η διατριβή πρέπει να είναι μια ανεξάρτητη συνεισφορά στη γνώση από την ανακάλυψη νέων στοιχείων ή μια ξεχωριστή κριτική επισκόπηση της γνώσης. Πρέπει να είναι καλά και να υποστηριχθεί κατάλληλα παρουσιάζονται με σαφήνεια και λακωνικότητα της έκφρασης. Είναι δυνατόν να μεταβιβάσει είτε να MPhil ή διδακτορικό εγγραφή με τη σύμφωνη γνώμη του επιβλέποντα (ες) και Επιστημονικός Διευθυντής του. Γιατί να ξεκινήσει μια Mth; Είναι ένα ιδανικό βέβαια αν θέλετε να σκάψει βαθιά σε μια συγκεκριμένη περιοχή, αντί να εξερευνήσετε την ευρύτερη ποικιλία των ερωτημάτων που τίθενται από τη ΔΑ. Η MTH μπορεί να προσφέρει μια ευκαιρία να αντανακλά σε μεγαλύτερο βάθος στην... [-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Ma ενοποιητική θεολογία - μονοπάτια

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Greater London +1 περισσότερα

Χριστιανικών Σπουδών Λατρείας. Αν είστε ένας μουσικός, λειτουργός, πάστορας, ηγέτης λατρείας, ή θα ήθελε να διερευνήσει τη διασταύρωση της λατρείας και της θεολογίας, τότε αυτή η ειδικότητα είναι για σας. Η ειδικότητα έχει σχεδιαστεί από την LST Μουσική και Λατρεία Τμήματος και διαθέτει δύο επιλογές: Χριστιανικής Λατρείας και θέματα της σύγχρονης Χριστιανικής Λατρείας. [+]

Ειδικός πορείες που είναι διαθέσιμες κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015: Χριστιανικών Σπουδών Λατρείας. Αν είστε ένας μουσικός, λειτουργός, πάστορας, ηγέτης λατρείας, ή θα ήθελε να διερευνήσει τη διασταύρωση της λατρείας και της θεολογίας, τότε αυτή η ειδικότητα είναι για σας. Η ειδικότητα έχει σχεδιαστεί από την LST Μουσική και Λατρεία Τμήματος και διαθέτει δύο επιλογές: Χριστιανικής Λατρείας και θέματα της σύγχρονης Χριστιανικής Λατρείας. Θεολογία μουσικής και των τεχνών. Αυτή η ειδικότητα διαθέτει δύο επιλογές, Προς μια χριστιανική Αισθητική της Μουσικής και των Τεχνών ως πληροφοριοδότες της Χριστιανικής Πίστης, και αντιπροσωπεύει μια πολύ αναγκαία συζήτηση για την ένταξη των τεχνών και της θεολογίας. Κοινωνική Δικαιοσύνη. Κοινωνία αφθονεί με πολύπλοκα οικονομικά, ηθικά και πολιτικά διλήμματα. Μια ευαγγελική πίστη επιδιώκει να ξέρουν πώς να ενσωματώσουν θεολογικά με αυτά τα θέματα. Επιλογές αυτή ειδικότητα είναι, Κοινωνική Δικαιοσύνη 1 - βιβλικά θέματα και Κοινωνική Δικαιοσύνη 2 - Σύγχρονα θέματα. Παλαιά Διαθήκη. Αυτή η ειδικότητα επικεντρώνεται στην εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης θεολογική μέθοδο για την ερμηνεία των κειμένων της Παλαιάς Διαθήκης, καθώς και για την γενική εξηγητική και ερμηνευτική θέματα. Είτε έχετε ένα πτυχίο Θεολογίας ή όχι, αυτή η ειδικότητα θα παρέχει μια ισχυρή μέθοδο με την οποία θα συνεργαστεί με την Παλαιά Διαθήκη. Αυτή η ειδικότητα έχει τρεις επιλογές για να διαλέξετε, ψαλμούς και Θρήνοι, Παλαιά Διαθήκη: Ερμηνεία και εφαρμογή και το φθινόπωρο του 2015 - Εξήγηση του Εβραϊκά κείμενα (Μία ενδιάμεση ικανότητα Εβραϊκά αποτελεί προϋπόθεση για τα Εβραϊκά κείμενα). Καινή Διαθήκη. Αυτή η ειδικότητα επικεντρώνεται στην εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης θεολογική μέθοδο στα κείμενα της Καινής... [-]

MA στην ολοκληρωμένη θεολογία (maith)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Greater London +1 περισσότερα

Πέρα από την εφαρμοσμένη θεολογία - Η MA in Integrative Θεολογία (MAiTh) μπορεί είτε να προσεγγιστούν και να ολοκληρωθεί σε απευθείας σύνδεση σε παγκόσμιο επίπεδο ή σπουδάσει πλήρη ή μερική απασχόληση στην πανεπιστημιούπολη στο Λονδίνο - τι ταιριάζει πάντα τον τρόπο ζωής σας ή χρειάζεται καλύτερη. [+]

Παρουσιάζοντας ένα νέο μοναδικό προσόν επίπεδο Μάστερ έναρξη του φθινοπώρου του 2014 που φέρνει μια ολοκληρωμένη θεολογική μοντέλο πρόσωπο με πρόσωπο με την πραγματική ζωή. Πέρα από την εφαρμοσμένη θεολογία - Η MA in Integrative Θεολογία (MAiTh) μπορεί είτε να προσεγγιστούν και να ολοκληρωθεί σε απευθείας σύνδεση σε παγκόσμιο επίπεδο ή σπουδάσει πλήρη ή μερική απασχόληση στην πανεπιστημιούπολη στο Λονδίνο - τι ταιριάζει πάντα τον τρόπο ζωής σας ή χρειάζεται καλύτερη. Μια σειρά από πρωτοποριακή πραγματικού κόσμου θέματα που μπορεί να μελετηθεί με μοναδική ολοκληρωμένη θεολογική μέθοδο LST του. Περίληψη του προγράμματος Διάφορες επιρροές μέσα μεταμοντέρνας κοινωνίας έχουν ως αποτέλεσμα τη διάσπαση των μεγάλων κλάδων εντός και γύρω χριστιανικής θεολογίας. MAiTh LST δίνει έμφαση ενσωμάτωση αυτών των κλάδων, με την πρωτοποριακή και μοναδική ολοκληρωμένη θεολογική μέθοδος αυτή καθορίζει μια ολιστική προσέγγιση για την χριστιανική θεολογία με πρακτικές συνέπειες για τη ζωή στην κοινωνία και Χριστιανικό μαθητείας. Ο Ολοκληρωμένη θεολογική μέθοδο MAiTh του είναι καλά και σκόπιμα Ευαγγελικής καθώς ενσωματώνει πέντε κύριες πηγές της γνώσης. Και θέτει ως προτεραιότητα τη Βίβλο (Αγία Γραφή), αλλά αναγνωρίζει επίσης την ιστορική κατασκευή της Χριστιανικής πίστης (παράδοση), τη σημασία του θεωρείται, ορθολογικής και κριτικής σκέψης (λογική) Ο ρόλος της εμπειρίας στη ζωή των πιστών (εμπειρία) και τη μαρτυρία του Εκκλησία κηρύττει το ευαγγέλιο και κάνει τους μαθητές (εκκλησία στην κοινότητα). Η μέθοδος αυτή επιτρέπει σε κάθε μία από αυτές τις πηγές για να εμπλουτίσει και να ενημερώνει το άλλο σε διάφορες ευφάνταστες και δημιουργικούς τρόπους. Το όραμά μας είναι ότι οι απόφοιτοι του προγράμματος θα... [-]