Read the Official Description

Όταν επιλέγετε Leeds Trinity Πανεπιστήμιο, Μπορείτε να επιλέξετε ένα πανεπιστήμιο φημίζεται για την αριστεία διδασκαλίας, άκρως απασχολήσιμους πτυχιούχους και υψηλή ικανοποίηση των φοιτητών. Είμαστε δεσμευμένοι να προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία των φοιτητών, σε ένα φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον που θα σας επιτρέψει να ευδοκιμήσουν. Μέγεθος μας σημαίνει ότι ξέρουμε καθένα από τους ξένους φοιτητές μας με βάση το όνομα, βοηθώντας σας να νιώσετε σαν στο σπίτι από τη στιγμή που θα φτάσετε.

Είχαμε δεν είχαμε την ευχαρίστηση να γνωρίσω ακόμα; Είμαστε Leeds Trinity Πανεπιστήμιο, Ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου για την ικανοποίηση των φοιτητών και την απασχολησιμότητα. Έχουμε παρέχοντας εξαιρετική, με επίκεντρο τους σπουδαστές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για σχεδόν 50 χρόνια. Θα μας βρείτε σε μια όμορφη πανεπιστημιούπολη μόλις έξι μίλια από το κέντρο της πόλης Λιντς - μία από τις καλύτερες φοιτητικές πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου.

Είμαστε πρωτοπόροι στην ενσωμάτωση της επαγγελματικής τοποθέτησης σε θέσεις εργασίας με κάθε βαθμό, παρέχοντας στους μαθητές ένα πραγματικό προβάδισμα όταν ανταγωνίζονται για μεταπτυχιακές πρώτη δουλειά τους. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους - το 95% των μαθητών μας εργάζονται ή στη μελέτη έξι ακόμη μήνες μετά την αποφοίτησή του, το οποίο μας βάζει στην κορυφή το 25% όλων των πανεπιστημίων στη Μεγάλη Βρετανία για την απασχολησιμότητα.

Διδακτικού προσωπικού μας έχουν εκτεταμένη επαγγελματική εμπειρία στους τομείς τους και πολλοί είναι επίσης ενεργοί ερευνητές, συμβάλλοντας στην Leeds Trinity's αυξανόμενη φήμη για την έρευνα εκ τελειότητας. Είμαστε μεγάλες επενδύσεις για την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς ερευνητών με ένα ευρύ φάσμα πλήρως χρηματοδοτούμενο διδακτορικά κάθε χρόνο. Είμαστε υπερήφανοι για να προσφέρει μια εξατομικευμένη και χωρίς αποκλεισμούς πανεπιστημίων εμπειρία ty που δίνει σε κάθε μαθητή την υποστήριξη για την υλοποίηση δυναμικό τους. Γι 'αυτό οι μαθητές μας είναι πολύ ικανοποιημένοι (σύμφωνα με την Εθνική Έρευνα Φοιτητών) και όλοι συμφωνούν - που πραγματικά είναι ένα όνομα, δεν είναι ένας αριθμός, στο Leeds Trinity University.

Τι διαφορά κάνει 50 χρόνια. Ιδρύθηκε το 1966 ως δύο Καθολικής κολέγια κατάρτισης εκπαιδευτικών, Leeds Trinity Πανεπιστήμιο έχει μετατραπεί σε ένα αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο φημίζεται για την αριστεία διδασκαλίας, την ικανοποίηση των φοιτητών και EMP loyability. Ο μετασχηματισμός αυτός έχει καθοδηγείται από το όραμα και τις αξίες μας, που βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε.

Όραση

Το όραμά μας είναι να είναι γνωστό για την ανάπτυξη κοινωνικά εύστοχος, άκρως απασχολήσιμους άτομα με πρωτοποριακό, έρευνα υπό την ηγεσία μάθηση και τη διδασκαλία.

Αξίες

Τα Val UEs μας αξιοπρέπειας, του σεβασμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της ισότητας έζησε και αποδεικνύεται από:

προσπάθεια για αριστεία σε όλα όσα κάνουμε είναι μια συμπονετική, με σεβασμό και χωρίς αποκλεισμούς κοινωνία που αγκαλιάζει την ποικιλομορφία ενεργούν με ακεραιότητα και διαφάνεια την ενθάρρυνση του διαλόγου και της συνεργασίας

Αποστολή

Η αποστολή μας καθοδηγείται από καθολικούς ταυτότητά μας και την πίστη ίδρυμα, θα παρέχει μια εξαιρετική εκπαιδευτική εμπειρία σε μια ποικιλόμορφη κοινότητα. Είμαστε δεσμευμένοι στην προώθηση της αξιοπρέπειας, του σεβασμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της ισότητας, προκειμένου να παραδώσει θετικές κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις.

Programs taught in:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Leeds Trinity University

Ο σκοπός του προγράμματος είναι να παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις, κατανόηση και δεξιότητες που απαιτούνται για τους αποφοίτους να αρχίσουν να λειτουργούν ικανοποιητικά ... [+]

Ο σκοπός του προγράμματος είναι να παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις, κατανόηση και δεξιότητες που απαιτούνται για τους αποφοίτους να αρχίσουν να λειτουργούν ικανοποιητικά και αποτελεσματικά στο πλαίσιο των διεθνών επιχειρήσεων και του περιβάλλοντος διαχείρισης σε διευθυντικές θέσεις μέσου επιπέδου. Πρόκειται για ένα 1 χρόνια πλήρους απασχόλησης πρόγραμμα (2 χρόνια με μερική απασχόληση) και θα αναλάβει επίσης μια επαγγελματική εργασία στο οποίο θα πρέπει να αναμένεται για να ολοκληρωθεί ένα έργο παροχής συμβουλών διαχείρισης για έναν οργανισμό.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Leeds
August 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Leeds Trinity University

Στο Leeds Trinity, πιστεύουμε ότι η δημοσιογραφία είναι μια από τις πιο συναρπαστικές, απαιτητικές, ενδιαφέρουσες και ανταμείβοντας καριέρες στον πλανήτη. Οι ηλεκτρονικές ... [+]

Στο Leeds Trinity, πιστεύουμε ότι η δημοσιογραφία είναι μια από τις πιο συναρπαστικές, απαιτητικές, ενδιαφέρουσες και ανταμείβοντας καριέρες στον πλανήτη.

Οι ηλεκτρονικές βιομηχανίες, οι εκτυπώσεις και οι ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, αλλά οι άριστοι δεσμοί μας με τους εργοδότες μας λένε - και μας βοηθούν να παραδώσουμε - ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι εκπαιδευόμενοι μας για να βρουν δουλειά.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Leeds
August 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Leeds Trinity University welcomes international students

Leeds Trinity University: Business, Management and Marketing courses

Leeds Trinity University: Placements

Your guide to Accommodation choices at Leeds Trinity

Leeds Trinity University
Address
Leeds Trinity University Horsforth
LS18 5HD Leeds, England, Ηνωμένο Βασίλειο
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+44 113 283 7100