London School Of International Business - LSIB

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Παροχή ευέλικτων ηλεκτρονική μάθηση η οποία βοηθά στην επίτευξη των επαγγελματικών προσόντων των επιχειρήσεων οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή και να λάβει τη σταδιοδρομία σε νέα ύψη.

ΠΟΥ θα πρέπει να συνεχίσει ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ;

Επιτυχής διευθυντές, στελέχη και επαγγελματίες που επιθυμούν να προχωρήσουν στην καριέρα τους. Φιλόδοξους ανθρώπους που θέλουν να παρακολουθείτε γρήγορα την επιλεγμένη σταδιοδρομία τους Εκείνοι που θέλουν να ξεκινήσουν μια νέα επιχείρηση ή να πάρετε τρέχουσα σε υψηλότερο επίπεδο.

Εξέλιξη καριέρας

Μελετώντας με LSIB σας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξουν τις γνώσεις της επιχείρησής σας και της τεχνολογίας πληροφοριών και να σας βοηθήσει να αναπτυχθούν βασικές ικανότητες σας - έτσι ώστε να αποκτήσουν τις δεξιότητες για την αντιμετώπιση των σχεδίων εργασίας και καταστάσεις πιο αποτελεσματικά. Τα προγράμματα που προσφέρονται να σας βοηθήσει να φτάσετε το δυναμικό για να κερδίσουν την προώθηση χρησιμοποιώντας το κράτος μας από την πλατφόρμα μάθησης σε απευθείας σύνδεση τέχνη και να κερδίσουν Bachelors ή Masters προσόντα επίπεδο.

Μελέτη οπουδήποτε, οποτεδήποτε

Εμείς στο LSIB σας προσφέρει ευέλικτες επιλογές σπουδών. Χρήση online μοντέλο μας έχετε το πλεονέκτημα της μάθησης χωρίς να φύγετε από τη χώρα σας και εξακολουθούν να επιτύχει βαθμό από τις ανέσεις του σπιτιού ή του γραφείου σας.

Τα προγράμματά μας είναι πολύ ευέλικτη και οι προαιρετικές μονάδες σας επιτρέπουν να ειδικεύονται σε τομείς που σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Μπορείτε να μελετήσει τις μονάδες / μερίδια σε οποιαδήποτε σειρά.

υποστήριξη

Όπως LSIB μαθητές έχετε την πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη υποστήριξη με τη μορφή ηλεκτρονικών υλικών. Οι μαθητές μας αλληλεπιδρούν μέσω online φόρουμ όπως το Facebook και το Twitter.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Μπορείτε να είστε πολύ σίγουροι για το διαμέτρημα του επαγγελματικού προσόντος που θα λάβετε, όπως όλα τα προσόντα LSIB είναι από πλήρως εγκεκριμένα και αναγνωρισμένα από τις αντίστοιχες οργανισμούς, διασφαλίζοντας ότι ο χαρακτηρισμός επιτυγχάνεται είναι καλά αποδεκτά.

Κόστος αποτελεσματική και Υψηλής Αξίας

LSIB προσπάθειες για να εξασφαλίσει ότι το κόστος της από τα προγράμματά του είναι πάντα όσο το δυνατό πιο προσιτή χωρίς να διακυβεύονται τα πρότυπα της εκπαίδευσης του. Τα προγράμματα είναι πλήρως διαπιστευμένο και έγινε αποδεκτή όλο τον κόσμο.

Να παραδώσει τα κορυφαία προγράμματα ποιότητας μας χρησιμοποιούμε E-Learning πλατφόρμα μας ονομάζεται επίσης Learning Management System, ως εικονική πλατφόρμα εκμάθησης μας. Πλατφόρμα εκμάθησης μας έχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να παραδώσει ένα on-line παγκόσμιας κλάσης εκπαίδευση. Σας προσφέρουμε το φάσμα των ειδικοτήτων των επιχειρήσεων που πληροί τις μαθησιακές ανάγκες των μαθητών, όπως τον εαυτό σου, σε όλο τον κόσμο. Αυτά τα επαγγελματικά προσόντα έχουν σχεδιαστεί για να πληρούν τις απαιτήσεις των εργοδοτών.

Μπορεί να είναι είτε ήδη στον τομέα της απασχόλησης και επιθυμούν να προωθήσουν την καριέρα σας με τη μελέτη των επαγγελματικών προσόντων που μπορούμε σίγουρα να σας βοηθήσουν να επιτύχετε αυτό. Όποιες και αν είναι οι στόχοι σας είναι, LSIB είναι εδώ για να σας υποστηρίξει και να σας βοηθήσει να τους φτάσει. Οφέλη των μαθημάτων μας είναι οι εξής: -

Επαγγελματίας

Τα προσόντα μας σας δώσει τις δεξιότητες για να επιτύχουν και να κάνει τη διαφορά στο χώρο εργασίας. Προσφέρουμε προγράμματα που κυμαίνονται από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Πληροφορική - παραδοθεί το 100 τοις εκατό σε απευθείας σύνδεση.

Προσιτή

Τα προγράμματά μας είναι πολύ προσιτές σε σύγκριση με τους άλλους και μπορεί να σας βοηθήσει να σώσει χιλιάδες λίρες προσφέροντας έτσι μπορείτε υψηλότερες αποδόσεις των επενδύσεων σας.

Αναγνωρισμένο & Υψηλής Ποιότητας

Τα προσόντα μας αναγνωρίζονται και διαπιστευμένο από τα κολέγια, πανεπιστήμια, εργοδότες και κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο. Τα προγράμματα που προσφέρονται είναι υψηλής ποιότητας από την άποψη της διδακτέας ύλης (η οποία ενημερώνεται τακτικά σύμφωνα με τις απαιτήσεις του επιχειρηματικού κόσμου) και την παράδοση μέσα από το ηλεκτρονικό μας σύστημα διαχείρισης μάθησης.

Κατάλληλο και εύκαμπτο

Μπορείτε να μελετήσει τα προγράμματά μας στο διαδίκτυο ή μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από τις ανέσεις του σπιτιού ή του γραφείου. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση τα προγράμματά μας κάθε στιγμή της ημέρας αν είστε στη δουλειά ή στις διακοπές.

Τοποθεσίες

Λονδίνο

Address
Crown House, 616 N Circular Rd, London NW10 7PN, UK
EC1V 4PW Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

FAQ

Άλλη