London School Of International Business - LSIB

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο στόχος μας

Παροχή ευέλικτης ηλεκτρονικής μάθησης η οποία βοηθά στην επίτευξη επαγγελματικών επαγγελματικών προσόντων οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή και να αναλάβει τη σταδιοδρομία σε νέα ύψη.

Ποιος πρέπει να παρακολουθήσει τα μαθήματά μας;

Επιτυχημένα στελέχη, στελέχη και επαγγελματίες που θέλουν να προχωρήσουν στην καριέρα τους. Φιλόδοξοι άνθρωποι που θέλουν να παρακολουθήσουν γρήγορα την επιλεγμένη σταδιοδρομία τους Όσοι θέλουν να ξεκινήσουν μια νέα επιχείρηση ή να πάρουν την τρέχουσα σε ένα υψηλότερο επίπεδο.

Εξέλιξη καριέρας

Μελετώντας με το LSIB, έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις γνώσεις σας για την επιχειρηματική και την τεχνολογία της πληροφορίας και να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τις βασικές ικανότητές σας - ώστε να αποκτήσετε τις δεξιότητες για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση έργων εργασίας και καταστάσεων. Τα προγράμματα που προσφέρονται για να σας βοηθήσουν να φτάσετε στο δυναμικό για να κερδίσετε την προώθηση χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα μάθησης και να κερδίζετε Bachelors ή Masters level qualification.

Μελετήστε οπουδήποτε, οποτεδήποτε

Εμείς στο LSIB σας προσφέρουμε ευέλικτες επιλογές μελέτης. Χρησιμοποιώντας το online μοντέλο μας, έχετε το πλεονέκτημα της μάθησης χωρίς να εγκαταλείπετε τη χώρα σας και ακόμα να αποκτήσετε βαθμό από τις ανέσεις του σπιτιού ή του γραφείου σας.

Τα προγράμματά μας είναι πολύ ευέλικτα και οι προαιρετικές μονάδες σάς επιτρέπουν να εξειδικεύεστε στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Μπορείτε να μελετήσετε τις μονάδες / μονάδες με οποιαδήποτε σειρά.

Υποστήριξη

Ως φοιτητές του LSIB έχετε πρόσβαση σε ολοκληρωμένη υποστήριξη με τη μορφή ηλεκτρονικών υλικών. Οι μαθητές μας αλληλεπιδρούν μέσω ηλεκτρονικών φόρουμ όπως το Facebook και το Twitter.

Ποιότητα

Μπορείτε να είστε πολύ σίγουροι για το μέγεθος του τίτλου σπουδών που θα λάβετε, καθώς όλα τα προσόντα LSIB προέρχονται από πλήρη αναγνώριση και διαπίστευση από αντίστοιχους φορείς που διασφαλίζουν ότι ο τίτλος που επιτυγχάνεται είναι καλά αποδεκτός.

Οικονομικά αποδοτική και υψηλής αξίας

Οι προσπάθειες της LSIB διασφαλίζουν ότι το κόστος των προγραμμάτων της είναι πάντα όσο το δυνατόν πιο προσιτό χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο το επίπεδο εκπαίδευσης. Τα προγράμματα είναι πλήρως διαπιστευμένα και αποδεκτά παγκοσμίως.

Για να προσφέρουμε τα κορυφαία μας προγράμματα, χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης που ονομάζεται επίσης Learning Management System ως την εικονική μας πλατφόρμα εκμάθησης. Η πλατφόρμα μάθησης διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την παροχή online εκπαίδευσης παγκόσμιας κλάσης. Προσφέρουμε μια σειρά επαγγελματικών προσόντων που ικανοποιούν τις μαθησιακές ανάγκες των σπουδαστών όπως εσείς, σε όλο τον κόσμο. Αυτά τα επαγγελματικά προσόντα έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των εργοδοτών.

Μπορεί να είστε είτε ήδη εργαζόμενος και επιθυμείτε να συνεχίσετε την καριέρα σας με τη μελέτη ενός επαγγελματικού προσόντος που σίγουρα μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το επιτύχετε αυτό. Όποιοι κι αν είναι οι στόχοι σας, το LSIB είναι εδώ για να σας υποστηρίξει και να σας βοηθήσει να τα προσεγγίσετε. Τα οφέλη των μαθημάτων μας είναι τα εξής:

Επαγγελματίας

Τα προσόντα μας σας δίνουν τις δεξιότητες για να πετύχετε και να κάνετε τη διαφορά στο χώρο εργασίας. Προσφέρουμε προγράμματα που κυμαίνονται από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων έως την Πληροφορική - παραδίδονται 100% online.

Προμηθευτός

Τα προγράμματά μας είναι πολύ προσιτά σε σύγκριση με άλλα και μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χιλιάδες λίρες, προσφέροντας έτσι υψηλότερες αποδόσεις στην επένδυσή σας.

Αναγνωρισμένος

Τα προσόντα μας αναγνωρίζονται και πιστοποιούνται από κολλέγια, πανεπιστήμια, εργοδότες και κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο. Τα προγράμματα που προσφέρονται είναι υψηλής ποιότητας από την άποψη του προγράμματος σπουδών (το οποίο ενημερώνεται τακτικά σύμφωνα με τις απαιτήσεις του εταιρικού κόσμου) και την παράδοση μέσω του ηλεκτρονικού μας συστήματος μάθησης.

Βολικό και ευέλικτο

Μπορείτε να σπουδάσετε τα προγράμματά μας online ή μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από τις ανέσεις του σπιτιού ή του γραφείου. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα προγράμματα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, είτε βρίσκεστε σε δουλειά είτε σε διακοπές.

Τοποθεσίες

Λονδίνο

Address
Crown House, 616 N Circular Rd, London NW10 7PN, UK
EC1V 4PW Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη