Middlesex University London

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Στο Πανεπιστήμιο Middlesex εξειδικευμένα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών μας ποτέ δεν παραμένουν στατικές, αλλά συνεχώς τροποποιείται και βελτιώνεται για να διασφαλίσει ότι θα διδάσκονται την πιο πρόσφατη ακαδημαϊκή θεωρία, καθώς και την πιο πρόσφατη επαγγελματική πρακτική. Θα πρέπει να καθοδηγείται από το ακαδημαϊκό προσωπικό του οποίου η εμπειρία εκτείνεται σε διεθνώς αναγνωρισμένα ερευνητικά και ηγετικούς ρόλους σε βασικούς τομείς της βιομηχανίας? καθηγητές οι οποίοι βλέπουν την τριτοβάθμια εκπαίδευση ως ένα μέρος που συνδέεται άμεσα με τον πραγματικό κόσμο των επιχειρήσεων και της προσπάθειας.

Η εγγραφή μαζί μας θα σας δώσει πρόσβαση σε ένα από τα λίγα πανεπιστήμια single-πανεπιστημιούπολη στο Λονδίνο, όπου θα βρείτε ένα ήρεμο και καταπράσινο περιβάλλον μάθησης. Σας προσφέρουμε τις πιο προηγμένες και καλύτερες εγκαταστάσεις για μάθηση και την ψυχαγωγία, μια κοινόχρηστη εστίασης όπου συνεργασίες cross-τμήματος είναι ο κανόνας, και μια υπερήφανη κληρονομιά που πηγαίνει πίσω περισσότερο από 130 χρόνια.

Hendon πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το τρένο σωλήνα από το κεντρικό Λονδίνο, με όλα τα παγκόσμιας κλάσης ιδρύματα, επιστημονικά κοινότητες και ζωντανό πολιτισμό. Έχουμε επίσης πανεπιστημιουπόλεις στη Μάλτα, το Ντουμπάι και το Μαυρίκιο. Παίρνουμε μια διεθνή προβολή της μελέτης και τις φιλοδοξίες σταδιοδρομίας σας. Πιστεύουμε ότι η λήψη εκπαίδευσή σας στο επόμενο επίπεδο είναι κάτι περισσότερο από την επέκταση της ακαδημαϊκής τους ορίζοντές σας, αλλά και για την κατοχή αυτών των επιπλέον ιδιότητες που σας κάνουν να ξεχωρίζει μέσα τομέα της προτίμησής σας και στην παγκόσμια αγορά εργασίας.

Μεταπτυχιακοί φοιτητές έρχονται σε μας μέσω πολλών οδών, από όλο τον κόσμο, αξιοποιώντας οικονομικά προσιτή προγράμματα σπουδών, υποτροφίες μας. Εξαιρετικά αποτελέσματα 2014 Πλαίσιο για την Έρευνα Αριστείας μας λένε πολλά για την αύξηση της διαρκούς ερευνητική εργασία μας έχει στην παγκόσμια σκηνή, σε όλη δικαίου, τις επιχειρήσεις, τις τέχνες και τις επιστήμες.


Εγκαταστάσεις


Middlesex έχουν πρόσφατα μετακόμισε πολλές από τις εγκαταστάσεις μας για να Hendon, έτσι και τώρα όλα είναι με βάση ενιαίο, σύγχρονο πανεπιστημιούπολη μας. Εκεί ήταν £ 200.000.000 επενδύσει, με μια νέα βιβλιοθήκη, state-of-the-art τεχνολογία βιοϊατρικής και εργαστήρια και τηλεοπτικών παραγωγών όλες τις εγκατεστημένες στο πανεπιστήμιο. The Grove, ένα £ 80.000.000 κέντρο δημιουργικής μαθημάτων είναι ένα από τα νεότερα κτίρια στην πανεπιστημιούπολη, που είναι μια βάση για την τέχνη, μέσα μαζικής ενημέρωσης και το σχεδιασμό τους μαθητές.

Τοποθεσία

Βασισμένο σε Hendon, το πανεπιστήμιο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για το κέντρο του Λονδίνου - είναι ακριβώς είκοσι τέσσερα λεπτά ταξίδι στο Leicester Square - αλλά έχει επίσης ένα προαστιακό αίσθηση που σας δίνει το καλύτερο και των δύο κόσμων.

Τις εγκαταστάσεις της Βιβλιοθήκης και μελέτη

Η Βιβλιοθήκη διαθέτει Sheppard άπλετη θέα στον ορίζοντα του Λονδίνου και προσφέρει πάνω από 1.000 θέσεις μελέτης, έτσι δεν θα πρέπει να αγωνίζομαι για να βρει το καλύτερο σημείο της μελέτης. Ανοίξτε 24/7 στο όρος χρόνο σας δίνει άφθονες ευκαιρίες να εξερευνήσουν όλα τα 350.000 βιβλία σε προσφορά εδώ. Το πρόγραμμα δωρεάν e-books μας εγγυάται κάθε φοιτητής θα πάρει τον πυρήνα βιβλίο για κάθε μονάδα σε ψηφιακή μορφή. Αυτό προσθέτει μέχρι μια τεράστια εξοικονόμηση πάνω από τρία χρόνια σπουδών, καθώς και την ευκολία να είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση σε υλικό του πυρήνα από οπουδήποτε χωρίς μεταφέρουν βαρύ σχολικά βιβλία γύρω.

Επιστήμη Υπολογιστών

Υπάρχουν περίπου 600 σταθμοί υπολογιστή στη βιβλιοθήκη μόνο και δωρεάν Wi-Fi διαθέτει σε όλη την πανεπιστημιούπολη. Μπορείτε επίσης να δανειστείτε φορητούς υπολογιστές για περιόδους 24 ωρών και θα σας δοθεί το δικό σας λογαριασμό e-mail με αποθηκευτικό χώρο, ώστε να μπορείτε εύκολα να μείνετε συνδεδεμένοι με τους συμμαθητές και καθηγητές. Φοιτητές στο Middlesex απολαμβάνουν δωρεάν εκτύπωσης και φωτοτύπησης για όλες τις εργασίες του πανεπιστημίου. Υπάρχουν εξειδικευμένο προσωπικό ΙΤ εκεί για να στηρίξουν τους μαθητές στον υπολογιστή και το λογισμικό χρήσης, εκτός από την web-based υποστήριξης.

Καριέρα Υπηρεσία

Το Κέντρο Σταδιοδρομίας μπορεί να σας βοηθήσει να ανοίξει το δρόμο για την δουλειά των ονείρων σας, με την υποστήριξη σας μέσα από τις σπουδές σας. Το 2012, πάνω από το 90% των φοιτητών που αποφοίτησαν από το πανεπιστήμιο βρήκαν απασχόληση εντός έξι μηνών από την αποφοίτησή του, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η ομάδα του σταδιοδρομία θα σας δώσει κάποιες χρήσιμες συμβουλές. Από το βιογραφικό κτίριο με συμβουλές για τοποθετήσεις σε θέσεις εργασίας, μπορείτε να το βρείτε όλα εδώ.

Φοιτητική Ένωση

Μας £ 4.500.000 κόμβος κεντρικής φοιτητής διαθέτει αθλητικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις αναψυχής και η Φοιτητική Ένωση βρίσκεται στην καρδιά της όλα. Αρχική η Φοιτητική Ένωση είναι MDX Σπίτι, ένα εντυπωσιακό, μοντέρνο χώρο, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε με ένα ποτό μετά το μάθημα ή να πάρετε κάποια ζωντανή μουσική αργότερα το βράδυ. Καθώς και τη διοργάνωση εκδηλώσεων, την Ένωση - MDXSU - παρέχει συμβουλές και υποστήριξη στους φοιτητές την ακαδημαϊκή και τα προσωπικά ζητήματα.

αθλητισμός

Το Fitness Pod είναι ναυαρχίδα του Middlesex γυμναστήριο με μια πλήρη γκάμα από σύγχρονα όργανα γυμναστικής και προσωπικούς προπονητές σε ετοιμότητα για να προσφέρουμε υγεία και καλή φυσική συμβουλή. Χρησιμοποιώντας τις εγκαταστάσεις κοστίζει μόλις £ 70 για το σύνολο του έτους - πολύ φθηνότερα από ό, τι την εγγραφή σας σε ένα δημόσιο γυμναστήριο. Υπάρχει επίσης μια επιλογή από καινούργια γήπεδα 4G και γήπεδα πολλαπλών χρήσεων στις πανεπιστημιουπόλεις, ώστε να μπορείτε να παίξετε υπαίθρια αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και χόκεϊ.

Κάθε χρόνο Middlesex φιλοξενεί το ετήσιο Sports Ball, ένα γεγονός το οποίο αναγνωρίζει τα επιτεύγματα και την ανάπτυξη των μαθητών τους στον αθλητισμό. Καθ 'όλη την περίοδο υπάρχουν αθλητικές εκδρομές, συμπεριλαμβανομένης μιας σκι-ταξίδι στη Γαλλία και ένα Σαββατοκύριακο ορεινή ποδηλασία στην Ουαλία.

Έρευνα


Η έρευνά μας κάνει πραγματικά τη διαφορά στον κόσμο. Η δουλειά μας δεν σταματά στα σύνορα πανεπιστημιούπολη μας. Οι μαθητές και το προσωπικό ενθαρρύνεται να συνεργαστεί με τους εταίρους της βιομηχανίας, επαγγελματικών φορέων και άλλων οργανισμών.

Έχουμε ειδικούς ερευνητές που εργάζονται σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, από τα εμβόλια για τον καρκίνο στις έρευνες των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την ανθρώπινη συμπεριφορά και την τεχνητή νοημοσύνη.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Μεταπτυχιακό στη λογιστική πρακτική (mprof)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

Η MProf λογιστική πρακτική έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις ικανότητες των διευθυντών που εργάζονται στο λογιστικό επάγγελμα. Αυτό επιτυγχάνεται με την ανάπτυξη σας ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Λογιστική Πρακτική (MProf)

 

Η MProf λογιστική πρακτική έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις ικανότητες των διευθυντών που εργάζονται στο λογιστικό επάγγελμα. Αυτό επιτυγχάνεται με την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας στοχαστική πρακτική και κορυφώνεται σε μια βάση μεγάλη βιοτεχνία ερευνητικό έργο. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα μέλη του Chartered Institute of Accountants Διαχείρισης και είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να αναπτύξουν οι ίδιοι μέσα από μια κριτική διερεύνηση του ρόλου τους και των εξελισσόμενων διευθυντικά καθήκοντα. Ένα από τα οφέλη της MProf είναι ότι παρέχει τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση για την ακαδημαϊκή αναγνώριση από τις ισχύουσες σχετικές τυπικής και άτυπης μάθησης σας.... [-]


Μεταπτυχιακό στη χαρακτική (ma)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Με state-of-the-art εγκαταστάσεις και εμπειρογνώμονας καθοδήγηση από μερικούς από τους κορυφαίους ακαδημαϊκούς του Ηνωμένου Βασιλείου και των τεχνικών στελεχών, την πορεία μας θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε τόσο πειραματικά όσο και παραδοσιακές προσεγγίσεις της Χαρακτικής. [+]

Γιατί μελέτη MA Χαρακτική στο Πανεπιστήμιο του Middlesex; Στο Middlesex παίρνουμε μια εξαιρετικά πρακτική προσέγγιση με τη χαρακτική που σας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τα συμφέροντά σας και να βελτιώσετε τις ικανότητές σας μέσα από τον πειραματισμό, την έρευνα και την κριτική ανάλυση. Ευέλικτα σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις φιλοδοξίες των φοιτητών από ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών υπόβαθρο, συμπεριλαμβανομένων των απεικονίσεων, καλές τέχνες, και το σχεδιασμό, την πορεία μας θα σας εξοπλίσει με τις προηγμένες δεξιότητες, τη σύγχρονη γνώση και η βιομηχανία γνώσεις που χρειάζεστε για να αναπτύξετε τη δική σας πρακτική σε ένα επαγγελματικό πρότυπο. Βασισμένο σε μας £ 80.000.000 Art & Design School και διδάσκεται από ένα ευρύ φάσμα της χαρακτικής ακαδημαϊκών και επαγγελματιών του κλάδου, την πορεία μας διαθέτει εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης και εργαστήρια εξοπλισμένα με ειδικό τόσο των νέων όσο και των παραδοσιακών εξοπλισμού. Με ευκαιρίες για τη δημιουργία επαφών της βιομηχανίας και να εκθέσουν τη δουλειά σου εκτός του χώρου, θα έχετε επίσης κερδίσει την απασχολησιμότητα των δεξιοτήτων, την έκθεση και την εμπειρία που χρειάζεστε για να περιηγηθείτε μια επιτυχημένη καριέρα στο σημερινό ανταγωνιστικό δημιουργικών βιομηχανιών. Highlights βέβαια - Οι εγκαταστάσεις μας είναι από τις καλύτερες στο Ηνωμένο Βασίλειο με χαρακτική, βαθυτυπία, λινόλεουμ, στοιχειοθετημένο, πέτρα λιθογραφία, μεταξοτυπία, κεραμικά decal και λούστρο μεταφορές διαθέσιμες σε ένα ειδικό εργαστήριο εκτύπωσης με ειδικό τεχνικής υποστήριξης - Πρόσβαση σε καινοτόμο λογισμικό και τον εξοπλισμό σε όλη τη Σχολή Art & Design συμπεριλαμβανομένου ενός 3D εκτυπωτή, μεγάλη μορφή ψηφιακού εκτυπωτή, σκοτεινά δωμάτια, φωτογραφικό στούντιο, κόφτες λέιζερ και εργαστήρια μεταλλοτεχνίας - μια έκθεση της εργασίας σας στο κεντρικό Λονδίνο για να δημιουργήσει ευκαιρίες δικτύωσης και να οικοδομήσουν τις επαφές της βιομηχανίας σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον - Άμεση πρόσβαση στο Λονδίνο του κόσμο της τέχνης με την πολύτιμη συνδέσεις βιομηχανία σε μια σειρά από στοές, χαρακτών, τις επιχειρήσεις, τις βιβλιοθήκες και συλλογές που θα ενισχύσουν την έρευνά σας και να ενημερώσετε την πρακτική σας - πρόσβαση σε ευκαιρίες δικτύωσης, κορυφαία σε παγκόσμιο επίπεδο έρευνας και τεχνογνωσίας μέσω της Research Institute Art & Design (ΑϋΚΙ) στην πανεπιστημιούπολη - Ως φοιτητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

οπτική πολιτισμών: πρακτική και τον ακτιβισμό MRes

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

Αυτό το συναρπαστικό μάθημα λειτουργεί στην πρώτη γραμμή μιας πλούσιας, διεπιστημονική ακαδημαϊκό και δημιουργικό τοπίο. Ωθώντας στα όρια της Visual Culture, ενθαρρύνουμε τους μαθητές να προσεγγίσουν το χώρο από διάφορες οπτικές γωνίες. [+]

Γιατί θα πρέπει να έχετε μελετήσει MRes Οπτική Πολιτισμών: Πρακτική και Ακτιβισμός στο Middlesex; Αυτό το συναρπαστικό μάθημα λειτουργεί στην πρώτη γραμμή μιας πλούσιας, διεπιστημονική ακαδημαϊκό και δημιουργικό τοπίο. Ωθώντας στα όρια της Visual Culture, ενθαρρύνουμε τους μαθητές να προσεγγίσουν το χώρο από διάφορες οπτικές γωνίες. Δουλεύοντας με, και τροφοδοτεί, τα δίκτυα πέρα ​​από το Πανεπιστήμιο της μάθησης, έχουμε ως στόχο να επηρεάσουν και να ενημερώσουν τις αναδυόμενες και αναπτυσσόμενες κοινότητες των επαγγελματιών, ακτιβιστής, δημιουργική και πρακτική έρευνα γύρω από το Visual Πολιτισμών. Εμείς πρωταθλητής δημιουργική και ακτιβιστής πρακτικές καθώς και οι δύο μέθοδοι δέσμευσης και ως υποκείμενα της έρευνας, αντλώντας από 130 χρόνια ιστορίας μας των πειραματικών και προοδευτική στάση απέναντι στην τέχνη και το σχεδιασμό μέσα από τις ρίζες μας ως Hornsey College of Art. Κυριώτερα σημεία του μαθήματος: - Διδασκαλία παγκόσμιας κλάσης και της έρευνας από κορυφαίους Visual Πολιτισμών ακαδημαϊκούς, ακτιβιστές, καλλιτέχνες, επιμελητές και επαγγελματίες σε όλη την Ινστιτούτου Art & Design Research (ΑϋΚΙ) και Lansdown Κέντρο Electronic Arts (LCEA) - κατάσταση των εγκαταστάσεων τέχνης, συμπεριλαμβανομένων τις τελευταίες ψηφιακών πόρων , μια σειρά νέων και παραδοσιακών εξοπλισμό και εξειδικευμένο αρχεία και συλλογές - Άμεση πρόσβαση στην τέχνη και τον κόσμο του σχεδιασμού και των πολιτιστικών βιομηχανιών του Λονδίνου, όπως γκαλερί, μουσεία, οργανώσεις, καλλιτέχνες, βιβλιοθήκες και συλλογές - μερικής απασχόλησης και χαμηλής παραμονής επιλογές δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί η τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες των μεμονωμένων φοιτητών και να ενσωματώσετε μάθηση σας μέσα σε υπάρχοντα δίκτυα και την πρακτική σας - Off-site ευκαιρίες δικτύωσης και έκθεση με μια σειρά με έδρα το Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο κλίμακα και διεθνείς εταίρους - Ως φοιτητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master στη Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων Επιχειρήσεων (MSc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Από τις εκθέσεις των εσόδων και των δεδομένων των πελατών με τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την πρόβλεψη των πωλήσεων και την ανάλυση των τάσεων, η χρήσιμη γνώση που οι οργανισμοί μπορούν να επωφεληθούν από τα συστήματα πληροφοριών είναι σχεδόν απεριόριστες. Εμπειρογνώμονες, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία έξυπνα και δημιουργικά για να προσθέσει αξία σε μια επιχείρηση, συνδυάζοντας την τεχνική ικανότητα με την κατανόηση των αναγκών ενός οργανισμού, έχουν μεγάλη ζήτηση. Η πορεία μας έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στη ζήτηση αυτή. [+]

Γιατί να σπουδάσετε Διοίκηση MSc Business Information Systems στο Middlesex; Από τις εκθέσεις των εσόδων και των δεδομένων των πελατών με τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την πρόβλεψη των πωλήσεων και την ανάλυση των τάσεων, η χρήσιμη γνώση που οι οργανισμοί μπορούν να επωφεληθούν από τα συστήματα πληροφοριών είναι σχεδόν απεριόριστες. Εμπειρογνώμονες, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία έξυπνα και δημιουργικά για να προσθέσει αξία σε μια επιχείρηση, συνδυάζοντας την τεχνική ικανότητα με την κατανόηση των αναγκών ενός οργανισμού, έχουν μεγάλη ζήτηση. Η πορεία μας έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στη ζήτηση αυτή. στενούς δεσμούς μας με τη βιομηχανία μας επέτρεψαν να αναπτύξει ένα πολύ πρακτικό μάθημα, με επίκεντρο τις δεξιότητες τους εργοδότες μας λένε ότι θέλουν. Συνεργαζόμαστε με εταιρείες όπως η Microsoft και η Siemens, και είμαστε μια τοπική ακαδημία της Cisco και ένα Xilinx συνεργαζόμενο πανεπιστήμιο - που σημαίνει ότι οι μαθητές μας έχουν πρόσβαση στον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, και το προσωπικό μας μπορεί να κάνει χρήση των εξειδικευμένων διδακτικού υλικού και εργαστήρια. βραβευμένο τεχνολογικό κέντρο μας διαθέτει εξειδικευμένο δίκτυο, λογισμικό, ψηφιακές και ασύρματες εργαστήρια εξοπλισμένα με τη βιομηχανία-τυποποιημένο λογισμικό και hardware. Highlights βέβαια - Ισχυρή ερευνητική μας πολιτισμό βοηθά τα μαθήματά μας για να μείνει καινοτόμο. Η έρευνά μας ομάδες εργάζονται σε έργα με κορυφαίες εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό, και το πανεπιστήμιο είναι το σπίτι σε ερευνητικά κέντρα συμπεριλαμβανομένου του Εργαστηρίου Ανθρωπίνων Interactive Systems, η οποία διερευνά τη σχεδίαση διαδραστικών τεχνολογιών για την εκπαίδευση, την κατάρτιση και την ιατρική χρήση. Ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να δημοσιεύσει την έρευνα που διεξάγει και πολλοί έχουν πάει για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε συνέδρια. - Η πορεία μας είναι διαπιστευμένο από το British Computer Society, για την Chartered IT Professional (CITP) κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι μετά την αποφοίτησή τους, θα έχουν εκπληρώσει την ακαδημαϊκή απαίτηση για την επίτευξη ναυλωμένα κατάσταση, αν και θα πρέπει να ολοκληρώσει την περαιτέρω επαγγελματική ανάπτυξη. Οι μαθητές μας είναι πολύ εμπλέκονται με τις BCS και συχνά παρακολουθούν σεμινάρια και άλλες εκδηλώσεις - μερικοί έχουν ακόμη κάθισε στην επιτροπή Ποιότητας Ομάδα Ειδικών της κοινωνίας. - Διαλέξεις επισκεπτών από μηχανικούς λογισμικού και διαχειριστές να δώσουν στους μαθητές μια εικόνα για το πώς τα συστήματα πληροφοριών που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία. Στο παρελθόν είχαμε ομιλητές από τη Microsoft, η Virgin Atlantic και η General Electric. - Μας ενότητα Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας Πληροφοριών δίνει την πορεία μας μια μοναδική κλίση - κανένας άλλος θεσμός προσφέρει μια παρόμοια μονάδα. - Μπορείτε να ξεκινήσετε τις σπουδές σας είτε Σεπτέμβριο ή τον Ιανουάριο. - Ως φοιτητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

Master στη Διοίκηση των μέσων ενημέρωσης (MSc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αμφισβήτηση, ποικίλες και πάντα εξελίσσεται, Διοίκηση ΜΜΕ είναι ένα συναρπαστικό πειθαρχία να έχει τον έλεγχο. Χρησιμοποιώντας πτυχές του δικαίου, τις επιχειρήσεις και τις παραστατικές τέχνες, έχει τη δύναμη να διαμορφώσει τις οργανώσεις που ενημερώνουν και ψυχαγωγούν δισεκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. [+]

Στο Middlesex, αναγνωρίζουμε ότι υπάρχει ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, των μέσων ενημέρωσης, με ποικίλο αριθμό της σταδιοδρομίας και την περαιτέρω επιλογές σπουδών για όσους ενδιαφέρονται για την Διοίκηση ΜΜΕ. Αυτός είναι ο λόγος που αναπτύξαμε την πορεία μας να είναι ευέλικτη και διεπιστημονική, με τις επιλογές να προσαρμόσουμε ολόκληρο το MSc σας για να ταιριάζει με τα ενδιαφέροντά σας και τις συγκεκριμένες ανάγκες, είτε είναι εκδηλώσεις, το μάρκετινγκ, τις επικοινωνίες, την επιχειρηματικότητα και πολλά άλλα. Βασισμένο σε μας £ 80.000.000 Σχολής Μέσων Ενημέρωσης και Παραστατικών Τεχνών και υποστηρίζεται από τις επιχειρήσεις μας και Νομικές Σχολές, θα πρέπει να διδάσκονται από κορυφαίους επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς με τις ευκαιρίες να συνεργαστούν με τους μαθητές σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων. Μέσα από ένα συνδυασμό της θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης, θα αναπτύξει μια κριτική κατανόηση των λειτουργιών διαχείρισης στη σύγχρονη βιομηχανία των μέσων με ιδιαίτερη έμφαση στην έρευνα και τις επιπτώσεις της κοινό, τις επιχειρήσεις και τις βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο. Highlights μαθήματος: - Ιδιαίτερη έμφαση στην έρευνα υπό την ηγεσία της πρακτικής και των κοινωνικών, πολιτιστικών και οικονομικών ζητημάτων που επηρεάζουν τις βιομηχανίες των μέσων ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο - ακαδημαϊκοί που ασχολούνται ενεργά με την έρευνα, εξασφαλίζοντας ότι έχετε πρόσβαση στο αρχικό ευρήματα, οι αναδυόμενες θεωρίες και σύγχρονες συζητήσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, των επιχειρήσεων, δίκαιο και τις παραστατικές τέχνες - Καθηγητές με ανώτερους εμπειρία στον κλάδο των μέσων ενημέρωσης για να ενημερώσει τις σπουδές σας με το σύγχρονο ενδιαφέρον και την ενίσχυση της απασχολησιμότητας σας με την εμπειρία από πρώτο χέρι και συμβουλές - Ισχυροί δεσμοί με τους μεγαλύτερους οργανισμούς μέσων μαζικής ενημέρωσης, όπως το BBC, Channel 4 και το MTV, με τακτικές διαλέξεις επισκεπτών από υψηλού προφίλ των επιχειρήσεων μέσων ενημέρωσης ηγέτες - State-of-the-art εργαστήρια υπολογιστών, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (φοιτητής ραδιόφωνο και εφημερίδες) και ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις ψηφιακών μέσων για την ενίσχυση των σπουδών σας και να προετοιμαστούν για τη βιομηχανία-πρότυπο εξοπλισμού και λογισμικού - Επιλογή για να υποβάλουν αίτηση για Τέχνες και ανθρωπιστικές Συμβουλίου Έρευνας (AHRC) Χρηματοδότηση [-]

Master στην ανάλυση αθλητική απόδοση (MSc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Από ελίτ επιδόσεις στην ακμάζουσα αγορά των προσωπικών γυμναστήριο και αθλητικές δραστηριότητες με βάση την κοινότητα, ο αθλητισμός είναι ένα διαρκώς διευρυνόμενο, πολλών δισεκατομμυρίων λιβρών παγκόσμια βιομηχανία. Βαθμός μας πριμοδοτεί τις καλύτερες αποφοίτους με τις δεξιότητες για να βοηθήσει τους αθλητές να βελτιώσει την αποδοτικότητα των επιδόσεων και τη μείωση του κινδύνου τραυματισμού. [+]

Πρωτοποριακό πρόγραμμα μας έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει για τις απαιτήσεις πιστοποίησης της Διεθνούς Εταιρείας της ανάλυσης της απόδοσης του Αθλητισμού. Θα μάθετε για το σχεδιασμό βάσει αποδείξεων, ο αθλητισμός-συγκεκριμένες παρεμβάσεις ανάλυση των επιδόσεων με βάση την ανάλυση των αναγκών, και θα αποκτήσουν τις πρακτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επικοινωνία με τους αθλητές και τους προπονητές. Θα αποκτήσουν εμπειρία στον αθλητισμό και την άσκηση περιβάλλοντος μέσω της μονάδας τοποθέτησης σε θέσεις εργασίας μας. Ένας από τους οργανισμούς-εταίρους μας είναι Σαρακηνούς Rugby Club - του οποίου η τρέχουσα παίκτες περιλαμβάνουν Άγγλοι διεθνείς Steve Borthwick και Owen Farrell - και τις εγκαταστάσεις μας στο κοντινό γήπεδο Allianz Πάρκο τους διαθέτουν εργαστήρια επιδόσεις παγκόσμιας κλάσης, μονάδες αποκατάστασης και εγκαταστάσεις δοκιμών. Μέσω σπουδών μας θα χτίσει πολύτιμες επαφές της βιομηχανίας, καθώς και οι πτυχιούχοι μας έχουν πάει για να εργαστεί με οργανώσεις όπως Τότεναμ, η ένωση ποδοσφαίρου ράγκμπι και το αγγλικό Ινστιτούτο Αθλητισμού. Κυριώτερα σημεία του μαθήματος: - Με έδρα το Λονδίνο, είμαστε περικυκλωμένοι από τη μεγαλύτερη πυκνότητα των κορυφαίων αθλητικών συλλόγων και οργανώσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο. - Πιστεύουμε ότι οι απόφοιτοι μας θα πρέπει να είναι υψηλές επιδόσεις τόσο πρακτικά όσο και ακαδημαϊκά. Ως αποτέλεσμα, έχουμε ενθαρρύνει ενεργά τους μαθητές να δημοσιεύσει τη διατριβή τους μέσα από επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. - Η πλειοψηφία του προσωπικού μας είναι ενεργοί επαγγελματίες του αθλητισμού που εμπλέκονται στην προπόνηση και αθλητική απόδοση. Είναι σε θέση να διατηρήσει στενούς δεσμούς με τη βιομηχανία, μπορούν να εξασφαλίσουν την τρέχουσα επαγγελματική πρακτική ενημερώνει τις σπουδές σας. - Μεγέθη μικρής κατηγορίας να σας επιτρέψει να λάβετε την προσωπική φροντίδα που απαιτούνται για να ευδοκιμήσουν στις σπουδές σας. [-]

Master στην ψυχολογία της υγείας (MSc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Ο βαθμός Ψυχολογία MSc Health επικεντρώνεται στις ψυχολογικές επιδράσεις στην υγεία, την ευεξία και την ασθένεια. [+]

Γιατί μελέτη Ψυχολογία MSc Υγείας στο Πανεπιστήμιο του Middlesex; Έχουμε επικεντρωθεί στην υποστήριξη μέλλον της απασχολησιμότητας σας, βοηθώντας σας να αναπτύξει μια σειρά από επαγγελματικές, της έρευνας και μεταβιβάσιμες δεξιότητες μέσω της διδασκαλίας, εργαστήρια και μια τοποθέτηση. Προσφέρουμε μια τοποθέτηση σε μια ρύθμιση για την υγεία ψυχολογία σε όλους τους φοιτητές που θα ήθελαν αυτή την εμπειρία, και τα εργαστήρια μας να σας βοηθήσει να αναπτύξουν τις κλινικές δεξιότητες συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας με τους πελάτες, ηθικά και στοχαστική πρακτική, την κρίση και τη λήψη αποφάσεων, και τις δεξιότητες που σχετίζονται με την χάραξη και την αξιολόγηση, γνωσιακή-συμπεριφορική θεραπεία, συνέντευξη κινητοποίησης, και την αλλαγή της συμπεριφοράς υγείας. Θα μελετήσει επίσης την υγεία που συνδέονται με τη συμπεριφορά, εθισμό και τη θεραπεία? της δημόσιας υγείας, την προαγωγή της υγείας και την αλλαγή της συμπεριφοράς των παρεμβάσεων? στρες, χρόνιες ασθένειες και τη διαχείριση του? που εργάζονται με ασθενείς στο σύστημα υγείας, τις μεθόδους έρευνας και επαγγελματικά ζητήματα. Highlights βέβαια Πάνω από το 90% των αποφοίτων ψυχολογίας μας απασχολούνται εντός έξι μηνών από την ολοκλήρωση πτυχίο τους ... [-]

Master στη Χρηματοοικονομική μαθηματικά (MSc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Ένας συνδυασμός των μαθηματικών, στατιστικής και πληροφορικής, οικονομικών μαθηματικών είναι μια ειδικότητα ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία των οικονομικών θεσμών του κόσμου την ημέρα με την ημέρα. Εξαιρετικά τεχνικές και θεωρητικές πτυχές των μαθηματικών αναλάβει μια πρακτική σημασία που μπορεί να επηρεάσει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων μέσα από αυτό το συναρπαστικό πειθαρχία. [+]

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η δουλειά που κάνουμε πρέπει να σχετίζονται με τον κόσμο της εργασίας - γι 'αυτό βέβαια μας έχει μια ισχυρή πρακτική κλίση. Έχει επίσης το ασυνήθιστο και σημαντικό πλεονέκτημα ακόμη και από το μηδέν-εκπαίδευση στον προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών, επιτρέποντάς σας να αναπτύξουν τις δεξιότητες πρώτης κατηγορίας computing, παράλληλα με τις μαθηματικές γνώσεις σας. Θα χρειαστείτε ένα καλό πτυχίο στα μαθηματικά, ή ένα συναφές θέμα όπως η φυσική ή η μηχανολογία, αλλά καμία προηγούμενη γνώση της χρηματοδότησης. Στιγμιότυπα Μάθημα: - Η πορεία μας συνδυάζει μια ολοκληρωμένη γείωση στη θεωρία των οικονομικών μαθηματικών με ενδελεχή πρακτική άσκηση. - Τις συνδρομές μας με το Bloomberg και Datastream σας επιτρέπουν να εργάζονται με πραγματικά δεδομένα. - Θα σας διδάξει να κώδικα σε ευρέως χρησιμοποιούμενες γλώσσες όπως η C ++, Java και Python, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη εμπειρία. - Διαλέξεις επισκεπτών από ειδικούς της βιομηχανίας σας επιτρέψει να αποκτήσουν γνώσεις από εν ενεργεία επαγγελματίες σε καταστάσεις της πραγματικής ζωής. - Το μάθημα είναι σχεδιασμένο για τους πτυχιούχους, είτε εξετάζει μια οικονομική καριέρα, ή για όσους ήδη εργάζονται στη βιομηχανία ψάχνει για μια καλύτερη κατανόηση των οικονομικών και ασφαλιστικών κινδύνων. [-]

Master στο Διεθνές Management επιχειρήσεων (ma)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια January 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Με την παγκόσμια οικονομία σήμερα δεμένα σε παγκόσμιο επίπεδο, η διεθνής εμπειρία των επιχειρήσεων είναι πιο περιζήτητα από ποτέ, δεδομένου ότι επιτρέπει στους οργανισμούς να επιτύχει σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά. Η πορεία μας θα σας προετοιμάσει για μια θέση διαχείρισης σε διεθνείς επιχειρήσεις ή βοήθεια διεθνείς φιλοδοξίες του οργανισμού σας. [+]

Γιατί μελέτη MA / PG Dip / PG Cert Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Middlesex; προκλητική MA μας θα ταιριάζουν σε όσους έχουν λάβει ένα διάλειμμα καριέρα για να σπουδάσουν ή όσους επιθυμούν να ανοίξει ευκαιρίες για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σε ένα προχωρημένο επίπεδο - όσον αφορά τη διαχείριση και σε ένα διεθνές πλαίσιο. Κερδίζοντας γνώση της βιομηχανίας σε μια τέτοια πολυπολιτισμική αρένα, σημαίνει ότι τα θέματα θα επικεντρωθεί, τα οποία επηρεάζουν τις διεθνείς αγορές των επιχειρήσεων, θα πρέπει να πληρούνται με τις απόψεις μιας διαφορετικής φύσης. Αυτό με τη σειρά του θα βοηθήσει τις δυνατότητες μάθησης σας από ένα διεθνές πλαίσιο και άποψη. Θα αποκτήσουν σε βάθος γνώση σχετικά με τις συνεχείς αλλαγές σε αυτό το επιχειρηματικό τομέα και τις επιπτώσεις τους στο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον. Στόχος μας είναι να σας εξοπλίσει με την αποτελεσματική διαχείριση και των επιχειρησιακών διαδικασιών που θα σας δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσουμε σε διοριστεί διευθυντικές θέσεις. Επιπλέον, θα αποκτήσουν επίσης σε βάθος και την πολύτιμη γνώση και κατανόηση της διεθνούς επιχειρηματικής δραστηριότητας. Highlights μαθήματος: - Middlesex κατατάσσεται στην πρώτη πεντάδα Σχολές Επιχειρήσεων στο Λονδίνο. κοντά τη θέση του σε ένα παγκόσμιο κέντρο εμπορίου προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης και την απασχόληση. - Το προσωπικό μας είναι κορυφαίους επαγγελματίες στο χώρο και προσφέρουν εμπειρία του πραγματικού κόσμου που σας επιτρέπει να το βήμα σε γρήγορο ρυθμό σημερινή παγκόσμια αγορά είναι πλήρως εξοπλισμένα. - Επιχειρησιακό σχολείο μας υιοθετεί μια σύγχρονη προσέγγιση, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρηματικών μεθόδων των διεθνών επιχειρήσεων. - Επιλογή μερικής απασχόλησης μας είναι ιδανικό για όσους την εξισορρόπηση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής, παράλληλα με τις σπουδές τους. - Ως φοιτητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

Master στο καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας (MSc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να παράγει επιχειρηματίες έτοιμοι για την πρόκληση της δημιουργίας τους εαυτούς τους στη δική τους επιχείρηση, και είναι επίσης ιδανικό για όσους επιθυμούν να αντιμετωπίσουν το επιχειρηματικό ρόλο σε μια εταιρεία. [+]

Γιατί μελέτη MSc / PG Dip / PG Cert Διαχείριση Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στο Πανεπιστήμιο του Middlesex; Σε έναν κόσμο που τώρα αποτελείται από ένα πολύ πραγματικό και ακμάζουσα «επιχειρηματικού πνεύματος», την πορεία μας θα σας οδηγήσει μέσα από την όλη διαδικασία της έννοιας, την ανάπτυξη και την εκτέλεση της έναρξης μιας επιχείρησης. Ακολουθώντας ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα είναι μια γενναία προοπτική που απαιτεί προσεκτική προμήθεια των πόρων και της διοικητικής μέριμνας και στρατηγικές κινήσεις, προκειμένου να το φέρει στη ζωή. Με τις ιδέες της επιχειρηματικότητας από ειδικούς κλάδους της διαχείρισης, αυτό το συναρπαστικό μάθημα θα έχει ως στόχο να κάνει επιχειρηματική ιδέα σας πραγματικότητα. Εμείς θα οικοδομήσουμε την ικανότητά σας να παίρνετε αποφάσεις αυτοπεποίθηση, να σας βοηθήσει spot ευκαιρίες στην αγορά, να εγκρίνει η ομάδα εργασίας δεξιοτήτων, εφαρμόζονται κριτική στάση απέναντι ηγεσία, να σκεφτούν δημιουργικά και να αναπτύξουν ως επιχειρηματικό ηγέτη. Θα ολοκληρώσει επίσης μια εφαρμογή πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει ξεκινώντας τη δική σας επιχείρηση. Highlights μαθήματος: - Ισχυρή εστίαση στα σύγχρονα θέματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα και τη διαχείριση της καινοτομίας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εντοπίσει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες και να ανταποκριθούν άμεσα και αποτελεσματικά σε εμπόδια. - Εκπαίδευση Πρακτικές δεξιότητες που πηγαίνει πέρα ​​από τη θεωρία για να σας εξοπλίσει με ικανότητες στην επιχειρηματική στρατηγική, τη λήψη αποφάσεων, τη χρηματοδότηση, την αποτίμηση και την κατάρτιση του προϋπολογισμού, που θα αποδειχθεί ζωτικής σημασίας για την καριέρα σας. - Ρεάλ απαιτήσεις και τις παγίδες των μικρών επιχειρήσεων και τη διαχείριση των επιχειρήσεων αντιμετωπιστούν μέσω ενός προγράμματος που θα πάρει επιχειρηματική ιδέα σας και λειτουργεί. - Ευκαιρία να δικτυωθούν και να αλληλεπιδράσετε με άλλους επαγγελματίες οι οποίοι αντλούν από τις δικές τους εμπειρίες πραγματική ζωή για να ενισχύσει και να ενημερώσει τις σπουδές σας. - Διατίθεται με πλήρη απασχόληση ή μερική απασχόληση για να δώσει τους επαγγελματίες που εργάζονται και εκείνων με οικογενειακές υποχρεώσεις την ευκαιρία να προχωρήσουν τις σπουδές τους, διατηρώντας παράλληλα έξω από τις ευθύνες τους. [-]

Master στο περιβάλλον υποβοηθούμενης διαβίωσης (MSc από την έρευνα)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια May 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το μεταπτυχιακό έρευνα παρέχει την ευκαιρία για τους σπουδαστές που επιθυμούν να αναλάβουν Ambient Assisted Living (AAL) ερευνητικό πρόγραμμα για κάθε ένα από ένα ευρύ φάσμα διεπιστημονικών κλάδων, να το πράξουν υπό την επίβλεψη της ομάδας των ειδικών μας. [+]

AAL είναι μία από τις σημαντικότερες αγορές της αναδυόμενης τεχνολογίας της στιγμής, προσφέροντας τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε και να ενδυναμώσουμε τους πολίτες στην καθημερινή τους ζωή με τη χρήση state-of-the-art τεχνολογίες. Γνωστή ως «βοηθητικές τεχνολογίες» σε ορισμένους τομείς, AAL διευκολύνει τις καθημερινές δραστηριότητες για τα άτομα που χρειάζονται φροντίδα και υποστήριξη, αυξάνοντας την ποιότητα της ζωής τους και βοηθώντας την ανεξαρτησία τους. Χάρη στην πρόοδο της ιατρικής και τη βελτίωση των γνώσεων των δεσμών μεταξύ του τρόπου ζωής και της υγείας, ένα μεγάλο μέρος του κόσμου ζουν περισσότερο. Ασθένειες όπως το Αλτσχάιμερ φυσικά αυξάνονται αναλογικά με το προσδόκιμο ζωής και αυτό έχει τεράστιες συνέπειες για τους πάσχοντες, τις οικογένειές τους, στον τομέα της υγείας και της κοινωνίας γενικότερα. Αυτά τα χρησιμοποιούν αναπηρικά αμαξίδια ή με όρους όπως ο αυτισμός και το σύνδρομο Down μπορούν επίσης να επωφεληθούν από AAL, καθώς αυτές οι νέες τεχνολογίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της ανεξαρτησίας μέσα και έξω από το σπίτι, όταν ταξιδεύουν ή στο χώρο εργασίας - την τόνωση της κοινωνικοποίησης και την προώθηση πιο θετικό τρόπο ζωής. Ίσως η πιο επιτακτική την ανάγκη για AAL είναι η χρήση των έξυπνων σπιτιών για την υποστήριξη της ανεξάρτητης διαβίωσης για τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες εφαρμογές ή βρίσκονται σε εξέλιξη. Δισεκατομμύρια ευρώ έχουν επενδυθεί στις τεχνολογίες μέσω των προγραμμάτων-πλαισίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2007, όπως το τριετές σχέδιο Ποσειδών που υποστηρίζονται από το Πανεπιστήμιο του Middlesex. Τα έργα αυτά φέρνοντας ένα πολλαπλασιασμό των νέων συστημάτων, που απαιτούν έναν συνδυασμό του νέου εξοπλισμού, του λογισμικού, διεπαφές και υπηρεσίες. [-]

Master στο τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα (MSc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Η πορεία μας διαθέτει την προηγμένη εκπαίδευση που χρειάζεστε για να ξεκινήσει μια καριέρα τόνωση του χρηματοπιστωτικού τομέα, με έμφαση στη διεθνή συστήματα, τα τραπεζικά ιδρύματα και τις αγορές κινητών αξιών για να σας δώσει μια σχετική και σύγχρονο άκρη στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας του σήμερα. [+]

Με τεράστια δύναμη να επηρεάσει τις οργανώσεις, τις οικονομίες και τις ζωές την ημέρα με την ημέρα των καθημερινών ανθρώπων, οι τράπεζες μας και χρηματοπιστωτικά συστήματα διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στη διατήρηση της σταθερότητας σε ολόκληρο τον κόσμο. Μια καριέρα σε αυτόν τον τομέα είναι γεμάτη με συναρπαστικές και σημαντικές προκλήσεις για να διορθώσει τα λάθη από την ύφεση και την ανάπτυξη νέων καινοτόμων τρόπων για να κάνουν επιχειρήσεις. Γιατί μελέτη MSc / PG Dip / PG Cert Banking και Οικονομικών στο Middlesex; Η πορεία μας διαθέτει την προηγμένη εκπαίδευση που χρειάζεστε για να ξεκινήσει μια καριέρα τόνωση του χρηματοπιστωτικού τομέα, με έμφαση στη διεθνή συστήματα, τα τραπεζικά ιδρύματα και τις αγορές κινητών αξιών για να σας δώσει μια σχετική και σύγχρονο άκρη στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας του σήμερα. Στο Middlesex, εκτιμούμε εκπαίδευση δεξιοτήτων ως ιδιαίτερα καθώς εκτιμούμε τη θεωρία, οπότε μπορείτε να περιμένετε, όχι μόνο για να μάθουν τις προηγμένες έννοιες πίσω από τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα, αλλά τους πρακτικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη γνώση μέσα από το επάγγελμά σας. Οι ενότητες που μας δομημένη ειδικά για να σας δώσει αρκετό χρόνο για να χρησιμοποιούν μεγάλες ποσότητες δεδομένων και να διερευνήσει πολύπλοκα θέματα στο έπακρο τους, εξασφαλίζοντας ότι θα βγει από το γήπεδο με μια λεπτομερή κατανόηση της εγχώριας και διεθνούς τραπεζικής, της οικονομίας και των επενδύσεων σε συνδυασμό με πρακτικές γνώσεις των βασικών ποσοτικών εννοιών. Πολλοί από τους εμπνέει ακαδημαϊκοί μας εμπλέκονται σε πρωτοποριακή έρευνα και την παροχή συμβουλών εαυτό τους, έτσι ώστε να είναι σε ιδανική τοποθεσία μέσα στη βιομηχανία για να σας συμβουλεύσει στη δική σας έρευνα κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Highlights μαθήματος: - Ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα του Λονδίνου για την εκπαίδευση των επιχειρήσεων που διαθέτει υψηλή ειδίκευση ακαδημαϊκοί, πρωτοποριακή έρευνα και τις παγκόσμιες συνεργασίες που θα ενισχύσουν την εκμάθηση σας - Έτος βίου ενότητες που σας παρέχουν περισσότερο χρόνο για να αφομοιώσει ένα πολύπλοκο θέμα και μεγάλες ποσότητες δεδομένων, εξασφαλίζοντας σας να πάρετε το πιο από τις μελέτες σας και τη διδασκαλία που προσφέρει - Προηγμένη εκπαίδευση δεξιοτήτων στην οικονομική διαμόρφωση, οικονομετρίας, και ποσοτική διαχείριση των κινδύνων για να σας προετοιμάσει για τις πρακτικές απαιτήσεις του επαγγέλματός σας - Διεθνής εστίασης για να αυξήσουν τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας στην εταιρική χρηματοδότηση, τη διαχείριση του κινδύνου, επενδυτική τραπεζική, private banking, και γραμμάτια - Ως μαθητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

Master στο Χρηματοδότησης και Επενδύσεων (MSc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Το μάθημα αυτό είναι κατάλληλο για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στον κόσμο των οικονομικών, που εργάζονται σε τομείς όπως η επενδυτική τραπεζική, τα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια ή εταιρική οικονομική διαχείριση και θα παρέχει ένα σταθερό πλαίσιο από τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον τομέα ως βασική λειτουργία της μάθησης. [+]

Γιατί μελέτη MSc / PG Cert / PG Dip Επενδύσεων και Χρηματοοικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Middlesex; Αυτό το σύγχρονο και απαιτητικό μάθημα παρέχει μια αξιολόγηση των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων up-to-ημερομηνία, τόσο από τη σύγχρονη θεωρία και πρακτική άποψη. Θα γίνει ικανός να εφαρμόζει ποσοτική δεξιότητες στην πρακτική των χρηματοοικονομικών επενδύσεων και ανάλυση όπου θα μάθετε πώς να αναλύσει τα αίτια και τις συνέπειες της οικονομικής και τραπεζικές κρίσεις σε ώριμες οικονομίες και τις αναδυόμενες αγορές. Επιπλέον, θα ανακαλύψετε πως η λειτουργία των παγκόσμιων κεφαλαιαγορών και τη διαχείριση των κινδύνων λειτουργία τεχνικές και να κατανοήσουν την απόδοση των επενδύσεων και την ανάλυση οικονομικών στοιχείων. Μέσα από τη συζήτηση, θα πρέπει να ενθαρρύνονται να αμφισβητήσει τις υποθέσεις, ανά πάσα στιγμή, λειτουργούν μέσα από μια σειρά πραγματικών προβλημάτων της ζωής και να επεκτείνουν τις αναλυτικές και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και την ικανότητα να σκέφτονται λογικά και ποσοτικά σας. Το μάθημα αυτό θα συνεχίσει να ενισχύσει την καριέρα σας δυναμικό και επαγγελματική εξέλιξη, βοηθώντας σας να ακολουθήσει μια καριέρα στην επενδυτική τραπεζική, τα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια και την εταιρική οικονομική διαχείριση, χρηματιστήριο μεσιτείας, αναλυτής επενδύσεων ή διαχείρισης θησαυρό. Highlights μαθήματος: - Πτυχιούχος με βάση την επαγγελματική εξετάσεις, όπως το Chartered Financial Analyst (CFA) - Οι μαθητές θα έχουν πρόσβαση στο πιο πρόσφατο λογισμικό χρηματοδότησης Bloomberg σε μας Χρηματοοικονομικές Αγορές Lab και να εργαστούν για την επίτευξη της πιστοποίησης. - Στις χρηματοοικονομικές αγορές Lab φοιτητές έχουν επίσης την ευκαιρία να συνεργαστεί με λογισμικό χρηματοδότησης Datastream και να εργαστούν προς την επίτευξη της πιστοποίησης να ενισχύσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους. - Απόφοιτος από μια αξιοσέβαστη Σχολή Επιχειρήσεων στο Λονδίνο με ειδίκευση περιζήτητα στους τομείς χρηματοδότησης. Παρελθόν οι μαθητές έχουν αποκτήσει πρακτική άσκηση ή έχουν προσληφθεί από μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και συγκεκριμένα Abbey, η HSBC και η Bank of America. - Η πορεία μας σας παρέχει τη δυνατότητα να εισάγετε έναν αριθμό τομέων χρηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένων επενδυτική τραπεζική, τα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια, εταιρικά οικονομική διαχείριση, αποθεμάτων μεσιτείας, αναλυτής επενδύσεων, χρηματοδότηση επιχειρήσεων ή τη διαχείριση του θησαυρού. [-]

MSc κοινωνική έρευνα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

βαθμού αυτού Δασκάλου συνδυάζει πρωτοποριακές επιστημολογικές προσεγγίσεις και μεθοδολογική κατάρτιση σε περιβάλλοντα που μπορούν να εφαρμοστούν σε μια σειρά από διαφορετικά μονοπάτια σταδιοδρομίας, συμπεριλαμβανομένων των ακαδημαϊκών επαγγελμάτων και πιο πρακτικό προσανατολισμό της έρευνας ρόλους σε οργανώσεις του τρίτου τομέα και την έρευνα αγοράς. [+]

Γιατί μελέτη MSc στην Κοινωνικής Έρευνας στο Πανεπιστήμιο του Middlesex; Οι μαθητές θα μάθουν για τα πιο up-to-σύγχρονες μεθόδους έρευνας τεχνικές που αντικατοπτρίζουν τις τρέχουσες εξελίξεις στο σχεδιασμό της έρευνας και την πρακτική, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών αξιολόγησης βάσει αποδεικτικών στοιχείων και της κατάρτισης στην τρέχουσα έρευνα πακέτα για την ποιοτική και ποσοτική έρευνα, όπως NVivo10 και SPSS. Αυτός ο βαθμός προσφέρει μοναδικό συνδυασμό των μονάδων δεν είναι διαθέσιμα σήμερα σε άλλα πανεπιστήμια με έδρα το Λονδίνο, που διδάσκονται από μια ακαδημαϊκή ομάδα με έναν πλούτο της εμπειρίας έρευνα υψηλού επιπέδου στο Ηνωμένο Βασίλειο και πέρα. Highlights βέβαια - Απόκτηση τεκμηριωμένης έρευνας αξιολόγησης των δεξιοτήτων που είναι στην πρώτη γραμμή της έρευνας πρακτική σε ολόκληρο τον δημόσιο τομέα - Μάθετε από διεθνούς φήμης επιστήμονες στους τομείς της κοινωνιολογίας, της εγκληματολογίας, της κοινωνικής πολιτικής, της μετανάστευσης και των δύο φύλων μελέτες - Απολαύστε σεμινάρια και εργαστήρια με τους βασικούς ερευνητικούς οργανισμούς και οργανισμούς με τους οποίους έχουμε δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς. [-]

βιωσιμότητα και MSc περιβαλλοντικής διαχείρισης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Η ανάγκη για περιβαλλοντική βιωσιμότητα αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο σε τομείς πολιτικής σε ολόκληρο τον ανεπτυγμένο και αναπτυσσόμενο κόσμο. Για το λόγο αυτό, την πορεία μας έχει σχεδιαστεί για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν προσόντα υψηλού επιπέδου στη θεωρία και την πρακτική εφαρμογή της αειφόρου περιβαλλοντικής διαχείρισης. Η επόμενη πρόσληψη θα Οκτώβριο του 2016. [+]

Γιατί μελέτη MSc Βιώσιμης Ανάπτυξης και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης στο Πανεπιστήμιο του Middlesex; πτυχίο Masters μας στην αειφορία και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (κατάλληλο για εκείνους με την επιστήμη και την τεχνική εμπειρία) προσφέρει διορατικότητα σχετικά με τα αίτια και τις λύσεις σε μια σειρά από περιβαλλοντικά ζητήματα. Θα αναπτύξουν την ικανότητα να αξιολογούν τους περιορισμούς και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζει μια ποικιλία των ιδρυμάτων και να αποκτήσουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την εφαρμογή βιώσιμων πολιτικών. Θα ασκήσει επίλυσης προβλημάτων σεναρίων, την ανάπτυξη αναλυτικών ικανοτήτων και κριτικής αξιολόγησης των πολιτικών περιβαλλοντικής διαχείρισης. Θα μελετήσει μαζί με τους φοιτητές από μια σειρά από πολιτιστικά υπόβαθρα σας προσφέρει την ευκαιρία να μάθουν σε μια διεθνή σκηνή και να μοιραστούν ιδέες σε παγκόσμια κλίμακα. Θα λάβει επίσης μέρος σε μια εκδρομή στη νότια Ισπανία με το διδακτικό προσωπικό μας, συμπεριλαμβανομένων των ερευνητών από το παγκοσμίου φήμης πλημμυρών Κέντρο Ερευνών Κινδύνων μας, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει έρευνα σχετικά με τις διεργασίες της ερημοποίησης, της διαχείρισης και λύσεις πολιτικής. Highlights μαθήματος: - Η ευκαιρία να λάβουν μέρος σε εκδρομή μας στη νότια Ισπανία θα βοηθήσει τη μάθηση σας σχετικά με τη διαχείριση και την πολιτική λύσεις. - Οι καθηγητές μας είναι ενεργά συνδεδεμένο με μη κυβερνητικές οργανώσεις στην Κεντρική Αμερική και την Αφρική, καθώς και σε σημαντικές διεθνείς οργανισμούς, όπως η Διακυβερνητική Επιτροπή για την Αλλαγή του Κλίματος. - Η ομάδα στην οποία βρίσκεται αυτό το μάθημα (Γεωγραφία Περιβάλλον και την Ανάπτυξη) πέτυχαν βαθμολογία τεσσάρων αστέρων στην άσκηση Αξιολόγησης Έρευνας (μια κορυφαία βαθμολογία είναι πέντε *). - Διδασκαλία από το εξειδικευμένο προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων των ερευνητών από το παγκοσμίου φήμης πλημμυρών Κέντρο Ερευνών Κινδύνων μας εμπνέει τους μαθητές μας και με τη σειρά της, διευρύνει τις φιλοδοξίες τους. - Παρέχουμε ένα συναρπαστικό και ενθαρρυντικό πρόγραμμα των προσκεκλημένων ομιλητών, σεμινάρια, επισκέψεις πεδίου, εξωτερικές επισκέψεις και ημερίδες σε άλλα πανεπιστήμια. - Ως φοιτητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

δίκτυα υπολογιστών και το σχεδιασμό MSc δικτύου

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Σήμερα σχεδόν κάθε πτυχή της σύγχρονης ζωής εξαρτάται από την ακεραιότητα, την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα των δικτύων υπολογιστών - από την προσωπική επικοινωνία για τη λειτουργία της παγκόσμιας οικονομίας - η οποία είναι ο λόγος που ο κλάδος αντιμετωπίζει σημαντικές επενδύσεις και καταρτισμένους επαγγελματίες είναι σε μεγάλη ζήτηση. [+]

Η πορεία μας έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει για να ασχοληθεί με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου και συνεχώς αναπτυσσόμενες απειλές για την ασφάλεια - συνδυάζοντας θεωρία και εντατική πρακτική εμπειρία, με ιδιαίτερη έμφαση στις επαγγελματικές δεξιότητες. Κάνουμε το πιο ισχυρών δεσμών μας με εταιρείες όπως η Microsoft και η Siemens και να εργαστούμε σκληρά για να διασφαλίσει την πορεία μας παραμένει ιδιαίτερα σχετικές με το χώρο εργασίας. Πρακτική εργασία είναι ένα σημαντικό μέρος της κάθε ενότητας, και αν δεν είστε ήδη στον τομέα της απασχόλησης, θα σας βοηθήσουμε να βρείτε μια θέση εργασίας για διάστημα έως 12 εβδομάδες, κατά τις οποίες θα εργάζονται σε ανεξάρτητες σας ερευνητικού έργου. βραβευμένο κέντρο τεχνολογίας μας έχει πέντε εξειδικευμένα εργαστήρια εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της βιομηχανίας-πρότυπο υλικού και λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων OPNET, Wireshark, MATLAB, Simulink, OPNET μοντελιστής 17,0, OMNeT ++, National Instruments και η τεχνολογία της Cisco, όπως Packet Tracer. Ενώ σπούδαζε για το χαρακτηρισμό αυτό, θα συνεργαστεί με δοκιμή LTE κρεβάτι μας και λεπίδα Server, και θα μάθετε πώς να αποκτήσετε πρόσβαση και να ρυθμίσετε τα δίκτυα που βασίζονται σε σύννεφο. Ως μέρος των σπουδών σας, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να εργαστούν προς την κατεύθυνση μιας Cisco CCNA επαγγελματική πιστοποίηση, αξίας £ 1.600 και θεωρείται το χρυσό πρότυπο στη βιομηχανία. Highlights βέβαια - Περάστε τουλάχιστον 78 ώρες αποκτήσουν πρακτική εμπειρία στη βιομηχανία-πρότυπο εργαστήρια δικτύωσης μας - Ενθαρρύνουμε τους μαθητές να εξερευνήσουν νέες ιδέες και εξελίξεις και χαρήκαμε όταν τρεις από τους μαθητές μας στέφθηκαν νικητές στο Νέοι Professional Engineering Challenge - Πανεπιστήμιο Middlesex είναι επίσημος Cisco Academy άδεια να παρέχει CNNA εκπαίδευση πιστοποίηση και είναι εξοπλισμένα με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας βιομηχανία-πρότυπο - ισχυρή μας ερευνητικό προφίλ διασφαλίζει τα μαθήματά μας παραμένουν καινοτόμες. Έχουμε αναπτύξει τη δική μας LAB WSN, Senso, και έχουν επίσης αναλάβει αξιοσημείωτη έρευνα σε τομείς όπως MIMO, LTE και LTE Αναλυτική γκολφ Leader Aboubaker Lasebae είναι ένας πρώην μηχανικός σχεδιασμού στο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης στην Τρίπολη - Το μάθημα είναι κατάλληλη για τόσο πρόσφατους πτυχιούχους και επαγγελματίες που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους. - Ως φοιτητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

διαχείρισης δικτύου και το Cloud Computing MSc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

δίκτυα υπολογιστών υποστηρίζουν σχεδόν κάθε πτυχή της σύγχρονης επιχείρησης. αρμόδιες διαχείριση τους είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία μιας επιχείρησης και οι εμπειρογνώμονες οι οποίοι μπορεί να εκπληρώσει αυτό το ρόλο είναι ιδιαίτερα sought-after. διαχείριση του δικτύου είναι μια ταχέως εξελισσόμενη ειδικότητα για την οποία χρειάζεστε ηγεσίας, επίλυση προβλημάτων και οργανωτικές δεξιότητες, καθώς και την τεχνική ικανότητα. [+]

Κάνουμε το πιο ισχυρών δεσμών μας με τις εταιρείες στον τομέα της πληροφορικής για να εξασφαλιστεί ότι προσφέρουμε μια άκρως σχετική πορεία με έντονη έμφαση στην επαγγελματική και εφαρμόζονται δεξιότητες. Πρακτική εργασία είναι ένα σημαντικό μέρος της κάθε ενότητας, και αν δεν είστε ήδη στον τομέα της απασχόλησης, θα ενθαρρύνουμε (και να βοηθήσει), μπορείτε να βρείτε μια τοποθέτηση για έως και 12 εβδομάδες, στη διάρκεια της οποίας θα εργαστούν σε ανεξάρτητες σας ερευνητικού έργου. βραβευμένο κέντρο τεχνολογίας μας έχει πέντε εξειδικευμένα εργαστήρια εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της βιομηχανίας-πρότυπο υλικού και λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων OPNET, Wireshark, MATLAB, Simulink, OPNET μοντελιστής 17,0, OMNeT ++, ΝΙ και η τεχνολογία της Cisco, όπως Packet Tracer. Ενώ σπούδαζε για το χαρακτηρισμό αυτό, θα συνεργαστεί με δοκιμή LTE κρεβάτι μας και λεπίδα Server, και θα μάθετε πώς να αποκτήσετε πρόσβαση και να ρυθμίσετε τα δίκτυα που βασίζονται σε σύννεφο. Ως μέρος των σπουδών σας, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να εργαστούν προς την κατεύθυνση μιας Cisco CCNA επαγγελματική πιστοποίηση, αξίας £ 1.600 και θεωρείται το χρυσό πρότυπο στη βιομηχανία. Highlights βέβαια - Περάστε τουλάχιστον 78 ώρες αποκτήσουν πρακτική εμπειρία στη βιομηχανία-πρότυπο εργαστήρια δικτύωσης μας - Ενθαρρύνουμε τους μαθητές να εξερευνήσουν νέες ιδέες και εξελίξεις και χαρήκαμε όταν τρεις από τους μαθητές μας στέφθηκαν νικητές στο Νέοι Professional Engineering Challenge - Πανεπιστήμιο Middlesex είναι επίσημος Cisco Academy άδεια να παρέχει CNNA εκπαίδευση πιστοποίηση και είναι εξοπλισμένα με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας βιομηχανία-πρότυπο - ισχυρή μας ερευνητικό προφίλ διασφαλίζει τα μαθήματά μας παραμένουν καινοτόμες. Έχουμε αναπτύξει τη δική μας LAB WSN, Senso, και έχουν επίσης αναλάβει αξιοσημείωτη έρευνα σε τομείς όπως MIMO, LTE και LTE Αναλυτική γκολφ Leader Aboubaker Lasebae είναι ένας πρώην μηχανικός σχεδιασμού στο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης στην Τρίπολη - Το μάθημα είναι κατάλληλη για τόσο πρόσφατους πτυχιούχους και επαγγελματίες που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους. -Όπως Μαθητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

η παγκόσμια προσφορά MSc διαχείριση της αλυσίδας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Μια αποτελεσματική αλυσίδα εφοδιασμού πηγαίνει πέρα ​​από την επιτυχή είσοδο και την έξοδο των αγαθών και υπηρεσιών. Με τη σωστή διαχείριση, η αλυσίδα εφοδιασμού έχει τη δύναμη να επηρεάσει το σύνολο των δραστηριοτήτων των διαδικασιών, τη δημιουργία αξίας και να ενώσει πολλούς οργανισμούς από όλο τον κόσμο. Αυτό το συγκρότημα πειθαρχία, με στοιχεία της πληροφορικής, logistics και συμβάσεων, είναι ολοένα και πιο σημαντικό στο σημερινό παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον των διασυνδεδεμένων δικτύων και πολύτιμη περιοχή της μελέτης για μια ποικιλία των επαγγελματιών που αναζητούν μια συναρπαστική καριέρα με διεθνή απήχηση. [+]

Στο Middlesex κατανοούμε τις διεθνείς απαιτήσεις και ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις, όταν πρόκειται για την διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού. Έχουμε εξασφαλίσει ότι η πορεία μας πηγαίνει πέρα ​​από απλά θεωρίες και πρακτικές, αντί να τον εξοπλισμό σας με μια σφαιρική άποψη των στρατηγικών και επιχειρησιακών διαδικασιών θα πρέπει να μετατρέψει τις εισροές σε τελικά προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Συνδυάζουμε την προηγμένη διδασκαλία της θεωρίας με την πρακτική εξάσκηση των δεξιοτήτων σε γνωστό λογισμικό, όπως SAP® και Arena® να σας δώσει μια βασική κατανόηση των σύγχρονων θεμάτων και προγραμμάτων που χρησιμοποιούνται στην παγκόσμια διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Με εύκολη πρόσβαση στον εταιρικό κόσμο από το Λονδίνο πανεπιστημιούπολη μας, θα αναπτύξει μεθόδους της στρατηγικής και της κριτικής σκέψης για να ενισχύσει την ικανότητά σας να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού και τη βελτίωση των υφιστάμενων δομών στις εγχώριες και διεθνείς εταιρείες. Αυτό το πραγματικό κόσμο εστίαση στην πορεία μας εξασφαλίζει ότι θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε μια ποικιλία των προκλήσεων με την εμπιστοσύνη και την εφευρετικότητα, ενισχύοντας την ικανότητά σας να οδηγήσει και βοηθώντας σας να προχωρήσετε σε περισσότερες ανώτερους ρόλους γρήγορα και άξια. Highlights μαθήματος: - Βαθμός 22 Άριστα »για την ποιότητα της διδασκαλίας από το QAA, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε το καλύτερο ξεκίνημα στην καριέρα σας με το να καθοδηγείται από μερικούς από τους κορυφαίους επιχειρήσεων και της διαχείρισης των ακαδημαϊκών του Ηνωμένου Βασιλείου με εμπειρία στον κλάδο και την ενεργό έρευνα που θα ενισχύσουν τις σπουδές σας - Ιδιαίτερη έμφαση στην την ανάπτυξη της διεθνούς κατανόησης και τις μεθόδους σας, εξοπλίζοντας σας με τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες και την παγκόσμια γνώση που θα αυξήσει την απασχολησιμότητα σας σε ένα ευρύ φάσμα οργανώσεων - Στενή συνεργασία με τους επαγγελματίες σε όλη την υπηρεσία των επιχειρήσεων παρέχοντας σε πραγματικό κόσμο πλαίσιο σε όλη την εκμάθηση σας ότι θα καλέσει σε σας σταδιοδρομίας - πρόσβαση σε πρωτοποριακή έρευνα με τη σύγχρονη ενδιαφέρον σε μια ποικιλία σχετικών θεμάτων, διασφαλίζοντας ότι έχετε τις καλύτερες διαθέσιμες για την υποστήριξη της έρευνας και τα επιχειρήματά σας πόρους - διατίθεται πλήρους ή μερικής απασχόλησης για να προσφέρει στους επαγγελματίες που εργάζονται και εκείνων με οικογενειακές υποχρεώσεις την ευκαιρία να προχωρήσουν τις σπουδές τους, διατηρώντας παράλληλα έξω από τις ευθύνες τους - Ως μαθητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

μάστερ στην Εγκληματολογία με ιατροδικαστική ψυχολογία (MSc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Το μάθημα είναι ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εκείνους που δεν έχουν ένα πρώτο πτυχίο στην ψυχολογία, αλλά με ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ψυχολογική προοπτικές σχετικά με την εγκληματικότητα και την ποινική δικαιοσύνη. [+]

Γιατί μελέτη MSc Εγκληματολογία με Εγκληματολογικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Middlesex; Οι φοιτητές που σπουδάζουν βαθμός αυτού του πλοιάρχου στο Middlesex θα επωφεληθούν από εκδρομές και διαλέξεις εμπειρογνωμόνων επισκεπτών. Παρατήρησης επισκέψεις στα ποινικά δικαστήρια βοηθήσει η γνώση της ψυχο-νομικών αίθουσα δικαστηρίου λήψης αποφάσεων και μια επίσκεψη σε έναν ενήλικα φυλακή χτίζει μια κατανόηση των φυλακισμένων πληθυσμών και τα προγράμματα ψυχο-κοινωνικής παρέμβασης που λειτουργούν εντός των φυλακών. διδασκαλία μονάδα ενσωματώνει εξειδικευμένες διαλέξεις επισκεπτών που παραδίδονται από εμπειρογνώμονες που εργάζονται στους τομείς της διαχείρισης δράστη, συμμορίες, αστυνόμευση, τη φροντίδα και την καλή μεταχείριση των αιχμαλώτων και την εγκληματολογική ψυχολογία. Οι φοιτητές στο MSc ενθαρρύνονται να παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα Κοινής Σπουδών Κρίσιμη Εγκληματολογία με μεταπτυχιακές εγκληματολόγοι που σπουδάζουν σε πανεπιστήμια σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων Αθήνα, Βαρκελώνη, Γάνδη, το Αμβούργο, το Ρότερνταμ, καθώς επίσης και στο John Jay College της Νέας Υόρκης. Θα πρέπει να διδάσκονται από ειδικούς και από τις δύο Ψυχολογία και Εγκληματολογικών που έχουν μια πληθώρα εξειδικευμένων εμπειρία γνώσης και της έρευνας μεταξύ τους, συμπεριλαμβανομένων των Δρ Simon Harding, σε συμμορίες και επικίνδυνων σκύλων εμπειρογνώμονα, και ο Δρ Έλενα Martellozzo, ο οποίος προσφέρει τακτικά συμβουλές εμπειρογνωμόνων σχετικά με τη διαδικτυακή ασφάλεια των παιδιών με την Μητροπολιτική Αστυνομία. Άλλα ερευνητικά ενδιαφέροντα μέσα στην ομάδα περιλαμβάνονται τα ποινικά δικαστήρια και τη διοίκηση της δικαιοσύνης? η θεραπεία των ψυχικά διαταραγμένο παραβάτες? πολιτικής για τα ναρκωτικά και την πρακτική? η βία έναντι των εργαζομένων του σεξ? συλλογική διαμαρτυρία και κοινωνικά κινήματα? του οργανωμένου εγκλήματος και της διαφθοράς? και ποινικές abolitionism. Highlights βέβαια - Μάθετε από τους ειδικούς που εργάζονται σε τομείς όπως η διαχείριση δράστη, συμμορίες και την αστυνόμευση Επωφεληθείτε από το πεδίο ταξίδια σε ποινικά δικαστήρια και τις φυλακές ευκαιρίες για την ανταλλαγή ιδεών με μαθητές από άλλες χώρες μέσω του Προγράμματος Κοινής Σπουδών Κρίσιμη Εγκληματολογία. [-]

μάστερ στην εφαρμοσμένη ψυχολογία (MSc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Η ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος θα προετοιμάσει τους μαθητές να εργαστούν ως ονομαστικές ψυχολόγοι σε ένα επιλεγμένο επαγγελματικό τομέα. [+]

Γιατί μελέτη MSc Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας στο Middlesex; Σχεδιασμένο με έμφαση στην ποιοτική και ποσοτική έρευνα, αυτή η πορεία σας εξοπλίζει με μια καλή κατανόηση των θεωρητικών και πρακτικών ζητημάτων στον τομέα της εφαρμοσμένης ψυχολογίας. Βασισμένο σε Hendon Campus μας στο Λονδίνο, θα επωφεληθούν από την εμπειρία της αφοσιωμένο και ενθουσιώδες προσωπικό μας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μερικές από τις πρωτοποριακές εγκαταστάσεις ψυχολογία για τη διδασκαλία και την έρευνα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό το πρόγραμμα είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να επεκτείνουν τα ερευνητικά τους ενδιαφέροντα σε διδακτορικό επίπεδο ή που εργάζονται σε τοπικές και κεντρικές κυβερνητικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο. Μπορεί επίσης να είναι ένα σκαλοπάτι για την ανάπτυξη του ενδιαφέροντος στην επαγγελματική πρακτική μετά από περαιτέρω σχετικές μελέτες. Το μάθημα έχει ένα σημείο βήμα-off σε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα και Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακής Επιμόρφωσης και καλύπτει Νευροψυχολογία, Υγείας, Business και Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας. Κυριώτερα σημεία του μαθήματος: Έχουμε άριστα αποτελέσματα εργασίας: πάνω από το 90% των αποφοίτων ψυχολογίας μας απασχολούνται εντός έξι μηνών από την ολοκλήρωση πτυχίο τους. ... [-]

μάστερ στην κλινική ψυχολογία της υγείας (MSc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα θα απευθύνεται σε άτομα που ενδιαφέρονται για την υγεία ή την συμβουλευτική ψυχολογία και σε όσους έχουν θητεύσει στην περίθαλψη. [+]

Γιατί μελέτη MSc Εφαρμοσμένης Κλινικής Ψυχολογίας της Υγείας στο Πανεπιστήμιο του Middlesex; Αυτό το MSc σας παρέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που σχετίζονται με την κατανόηση του πώς η ψυχολογία εφαρμόζεται στην φροντίδα του σωματικά άρρωστος και πώς μπορεί να μεγιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητα της παροχής υγειονομικής περίθαλψης. Κατά τη διάρκεια που θα μελετήσει την παροχή συμβουλών δεξιότητες? χρόνιες ασθένειες και τη διαχείριση του? που εργάζονται με ασθενείς στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης? σχετίζονται με την υγεία συμπεριφορά, εθισμό και τη θεραπεία? της δημόσιας υγείας, την προαγωγή της υγείας και την αλλαγή της συμπεριφοράς των παρεμβάσεων? στρες; και ερευνητικές μεθόδους. Αυτό το μάθημα προορίζεται για τα άτομα με ή χωρίς πτυχίο στην ψυχολογία, αλλά χωρίς την Βάση Σπουδών για Chartership (GBC) με την British Psychological Society (BPS) (συνήθως λαμβάνονται μέσω ολοκληρώνοντας ένα πτυχίο ψυχολογίας στο Ηνωμένο Βασίλειο). Εκείνοι με GBC μπορεί να προτιμούν να υποβάλουν αίτηση για BPS μας διαπιστευμένους Ψυχολογία MSc Υγείας, το οποίο περιλαμβάνει μια τοποθέτηση. Highlights βέβαια Πάνω από το 90% των αποφοίτων ψυχολογίας μας απασχολούνται εντός έξι μηνών από την ολοκλήρωση πτυχίο τους ... [-]

μάστερ στην περιβαλλοντική υγεία (MSc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Περιβαλλοντικής υγείας είναι ο κλάδος της δημόσιας υγείας που είναι ασχολούνται με το πώς ζούμε, εργασίας και αναψυχής περιβάλλοντα επηρεάζουν την υγεία μας. [+]

Γιατί μελέτη MSc Περιβαλλοντικής Υγείας στο Middlesex; Είμαστε η μεγαλύτερη απ 'όλα πάροχος της εκπαίδευσης περιβαλλοντικής υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο. στενούς δεσμούς μας με τη βιομηχανία μας επιτρέπει να προσφέρουμε μια πορεία η οποία είναι ιδιαίτερα επικεντρωμένη στην εργασία, με ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτική εργαστηριακές μελέτες εργασίας και την περίπτωση της πραγματικής ζωής. άριστες εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν ένα μικροβιολογικό εργαστήριο και τα υλικά pestology. Πολλοί από το διδακτικό προσωπικό μας είναι ναυλωμένα επαγγελματίες περιβαλλοντική υγεία, και έχουν ένα ευρύ φάσμα των ειδικοτήτων και της εμπειρίας. εμπνέει κύριος μας καθηγητής Alan Page είναι ένας πρώην κύριο υπεύθυνο περιβαλλοντικής υγείας σε διάφορα συμβούλια του Λονδίνου, ενώ ο αρχηγός του προγράμματος Michael Hewitt ήταν ένας ανώτερος αξιωματικός της περιβαλλοντικής υγείας στην British Airways. Υπό την καθοδήγηση των εμπειρογνωμόνων τους, οι μαθητές μας έχουν κάνει έρευνα σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, συμπεριλαμβανομένων των λιστέρια στα τρόφιμα, οι επιπτώσεις των βαρέων καπνιστών, λεύκανση του δέρματος, η ρύπανση των υδάτων και η στάση των ανθρώπων που ζουν σε πολυώροφα κτίρια προς την ανακύκλωση. Highlights βέβαια Το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Environmental Health, που σημαίνει ότι όταν αποφοιτήσουν, θα δικαιούνται να υποβάλουν αίτηση για την επαγγελματική ένταξη του Ινστιτούτου, και να καθίσει η αξιολόγηση να γίνει μια γενική ή εξειδικευμένη (και τελικά ναυλωμένα) επαγγελματία. Θα πρέπει να ενθαρρύνονται για να γίνει μέλος των φοιτητών, ενώ έχετε μελετήσει. ... [-]

Μεταπτυχιακό στη βιοϊατρική επιστήμη - κλινικές βιοχημικές (MSc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Βιοϊατρικών Επιστημών τα μαθήματα μας έχουν μια αναπτυσσόμενη διεθνή φήμη, λόγω έρευνα παγκόσμιας κλάσης μας, σε τομείς όπως η βιοδείκτες, τη δημόσια υγεία και biomodelling. Κέντρο μας για Ελεγκτικές και διάγνωσης Ογκολογίας έχει πρωτοπορήσει σε τεχνικές για τη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου. [+]

Γιατί μελέτη MSc Κλινικής Βιοχημείας στο Middlesex; Βιοϊατρικών Επιστημών τα μαθήματα μας έχουν μια αναπτυσσόμενη διεθνή φήμη, λόγω έρευνα παγκόσμιας κλάσης μας, σε τομείς όπως η βιοδείκτες, τη δημόσια υγεία και biomodelling. Κέντρο μας για Ελεγκτικές και διάγνωσης Ογκολογίας έχει πρωτοπορήσει σε τεχνικές για τη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου. Η πορεία μας έχει ένα ισχυρό πρακτικό στοιχείο, με έμφαση στην ανάπτυξη εργαστηριακών δεξιοτήτων και να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία των διαγνωστικών τεχνικών. εγκαταστάσεις διδασκαλίας και έρευνας μας ξεπερνούν εκείνες σε μερικά ιατρικές σχολές στο Ηνωμένο Βασίλειο, με £ 3.000.000 ειδικός εργαστήρια εξοπλισμένα με την πιο up-to-ημερομηνία την τεχνολογία το τέλειο μέρος για να εργαστούν για τη δική σας έρευνα του έργου. Θα μάθουν να χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό αιχμής, όπως MALDI-TOF φασματόμετρα μάζας και τη ροή κυτταρομετρητών? έχουμε ένα Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας για τεχνικές όπως αλληλουχίας του DNA, PCR πραγματικού χρόνου, ηλεκτροφόρηση και HPLC, πλήρως εξοπλισμένα πρωτεομική εγκαταστάσεις, συνεστιακή μικροσκοπία και ένα απίστευτα σύγχρονες εγκαταστάσεις καλλιέργειας κυττάρων. Highlights βέβαια - Όλα τα διδακτικού προσωπικού μας που συμμετέχουν στην έρευνα και πολλοί είναι πρωτοπόροι στον τομέα τους. ηγέτης φυσικά Dr Frank Hills, ένας πρώην μεταδιδακτορικός επιστήμονας στο Imperial College και κλινικές επιστήμονας στο Νοσοκομείο του Αγίου Βαρθολομαίου, έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα υψηλού προφίλ σε μια σειρά από τομείς, συμπεριλαμβανομένης της ενδοκρινολογίας, της ανοσολογίας και της αναπαραγωγικής επιστήμης, ενώ ο Δρ Ajit Shah είναι ένας πρώην κύριος επιστήμονας στην GlaxoSmithKline. - Το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το Ινστιτούτο Βιοϊατρικών Επιστημών, έτσι ώστε μετά την αποφοίτησή τους θα έχουν εκπληρώσει την ακαδημαϊκή προϋπόθεση για την ένταξη κατόχου άδειας άσκησης επαγγέλματος του ινστιτούτου? μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για την ένταξη των φοιτητών, ενώ έχετε μελετήσει. - Συνεργαζόμαστε με νοσοκομεία του Λονδίνου, ΕΣΥ εργαστήρια, άλλα πανεπιστήμια και βιομηχανικούς εταίρους για να εξασφαλίσει είστε γνώστες πλήρως τόσο στην πρόσφατη πρακτική και τις τελευταίες έρευνες. Θα επισκεφθείτε τα διαγνωστικά εργαστήρια και φυσικά, την τοποθεσία μας σας παρέχει εύκολη πρόσβαση στην Βρετανική Βιβλιοθήκη, το Μουσείο Επιστημών, το Royal Institution και περισσότερο. - Το προσωπικό μας είναι υποστηρικτική και hands-on - πάντα έτοιμο με συμβουλές για τις σπουδές σας, όπου και αν επίσης γνωστή για την έντονη ποιμαντική φροντίδα τους και για την υπέρβαση της μετριότητας για τους μαθητές τους. - Ευέλικτο ωράριο μας σημαίνει ότι θα περάσουν μόνο δύο ημέρες την εβδομάδα στο πανεπιστήμιο, αν είστε σπουδές πλήρους φοίτησης, ή μία αν είστε μερικής απασχόλησης. - Ως φοιτητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

Μεταπτυχιακό στη δημιουργική τεχνολογία (ma / MSc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

Ευφάνταστη, πρωτότυπη και γεμάτη ιδέες - η MA / MSc in Creative Technology είναι ανοικτή σε φοιτητές από οποιοδήποτε υπόβαθρο ενδιαφέρονται για το συνδυασμό τεχνικής και δημιουργικές δεξιότητες για να δημιουργήσουν τις τεχνολογίες του μέλλοντος. [+]

Γιατί μελέτη MA / MSc Creative Technology στο Πανεπιστήμιο του Middlesex; Η τεχνολογία γίνεται όλο και πιο σημαντική για την τέχνη, το σχεδιασμό και τον πολιτισμό και τις δεξιότητες που σχετίζονται με τις άλλοτε ξεχωριστές δημιουργικές και τεχνικές κόσμους επικαλύπτονται όλο και περισσότερο. Καλωσορίζουμε φοιτητές από οποιοδήποτε υπόβαθρο σε αυτό φυσικά- είναι μια σπάνια ευκαιρία για τους μαθητές με ποικίλες δεξιότητες για να εργαστούν από κοινού, και είναι αυτή η ποικιλία που δίνει τόσο πολύ χαρακτήρα. Αυτό είναι ένα πολύ πρακτικό μάθημα, αξιολογείται εξ ολοκλήρου μέσα από το έργο του έργου, με έμφαση στη συνεργασία και τον πειραματισμό. Θέλουμε να επωφεληθούν από τη δημιουργική μας, ακαδημαϊκή και τεχνική εμπειρογνωμοσύνη, και μας αρέσει τίποτα περισσότερο από να σας δω να βγει από τη ζώνη άνεσής σας και να αντιμετωπίσουν κάτι νέο. Θα συνεργαστεί με τους συμμαθητές σας σχετικά με τα έργα της ομάδας - τα τελευταία μαθητές έχουν κάνει ένα διαδραστικό μαξιλάρι, διερεύνησε Kinect hacking, δημιούργησε εφαρμογές και σχεδίασε ένα διαδραστικό πίνακα πρωινό που έδειξε την είδηση. Δεν πειράζει να σκεφτόμαστε έξω από το κιβώτιο - θα πρέπει να εφεύρει 1.001 νέα πράγματα να κάνει με αυτό. Highlights βέβαια - Το προσωπικό μας είναι ενεργά στον τομέα της έρευνας και της βιομηχανίας? τομείς εξειδίκευσης περιλαμβάνουν τη μουσική και τον ήχο της τεχνολογίας, των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, διαδραστική και απτική τεχνολογία, οπτικές και ψηφιακές εικόνες και τυχερών παιχνιδιών - Θα επωφεληθούν από τις παροχές αιχμής σε μας £ 80 εκατομμύρια Τέχνη, Σχεδιασμός και κατασκευή Media, είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση, ραδιοφωνικών και ήχου στούντιο, εργαστήρια για την ψηφιακή επεξεργασία εικόνας και μια ψηφιακή σουίτα εκδόσεις - θα μάθουν προγραμματισμό υπολογιστών ως μέρος του μαθήματος, και θα έχουν πρόσβαση σε τεχνολογίες αιχμής στην απτική τεχνολογία και ένα εργαστήριο γραφικών και παιχνίδια προγραμματισμού - το πανεπιστήμιο είναι το σπίτι στο Εργαστήριο Ανθρωπίνων Interactive Systems, ένα κέντρο έρευνας σε απτικής τεχνολογίας, και την Lansdown Κέντρου Electronic Arts - Οι μαθητές συχνά εργάζονται σε πραγματικό σλιπ βιομηχανία, και πιο πρόσφατα με τη Sony και σχεδιαστής και μηχανικός Moritz Waldemeyer - Ως φοιτητής του μαθήματος σας » Θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

Μεταπτυχιακό στη δημοσιονομική διαχείριση (MSc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της κάθε οργάνωσης, οικονομικής διαχείρισης είναι ένα συναρπαστικό πειθαρχία με πολύπλοκες προκλήσεις και εκτεταμένες επιπτώσεις στο σημερινό παγκόσμιο επιχειρηματικό κόσμο. Η σημασία του έγκειται στην συνεχή ανάγκη για πάντα αποτελεσματική διαχείριση των πόρων που θα επιτρέψουν στους οργανισμούς να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να πάνε μετά από τους στόχους τους. Μόνο με την αποτελεσματική οικονομική διαχείριση μπορεί μια επιχείρηση πραγματικά επιβιώσουν και να αναπτυχθούν με βιώσιμο τρόπο. [+]

Γιατί μελέτη MSc / PG Dip / PG Cert Financial Management στο Middlesex; Στο Middlesex εκτιμούμε εκπαίδευση δεξιοτήτων ως ιδιαίτερα καθώς εκτιμούμε τη θεωρία, οπότε μπορείτε να περιμένετε, όχι μόνο για να μάθουν τις προηγμένες έννοιες πίσω από την οικονομική διαχείριση, αλλά οι πρακτικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη γνώση μέσα από το επάγγελμά σας. Η προσέγγισή μας είναι να σας οπλίσει με τις θεωρίες και τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται από πραγματικές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, ενισχύοντας την προσφυγή σας σε μελλοντικούς εργοδότες που αναζητούν αποφοίτους με την πρακτική τεχνογνωσία, καθώς και ακαδημαϊκά προσόντα. Για να το κάνετε αυτό, θα σας διδάξει τα βασικά θέματα όπως το πώς να ερμηνεύσουν και να αξιολογήσουν κριτικά τις οικονομικές καταστάσεις, και αφορούν πίσω στις πρακτικές του επαγγέλματος, όπως το πώς να εφαρμόσουν τις δεξιότητες λήψης αποφάσεων σε σύνθετα χρηματοπιστωτικά καταστάσεις. Αυτό το πλήρες πακέτο της εκπαίδευσης με την έκθεση σε ένα ευρύ φάσμα εμπειρογνωμοσύνης σε Business School μας διασφαλίζει ότι οι μαθητές μας αποφοιτούν με την εμπιστοσύνη και την ικανότητα να κυνηγήσει ανώτερος οικονομικός θέσεις σε μια ποικιλία τόνωση οργανώσεων. Highlights μαθήματος: - Ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα του Λονδίνου για την εκπαίδευση των επιχειρήσεων που διαθέτει υψηλή ειδίκευση ακαδημαϊκοί, πρωτοποριακή έρευνα και τις παγκόσμιες συνεργασίες που θα ενισχύσουν την εκμάθηση σας από εσάς εκθέτοντας τα καλύτερα μυαλά και τους πόρους του κλάδου - ευρύ φάσμα δεξιοτήτων και των θεωριών οικονομικής διαχείρισης που να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλες οι γνώσεις και πρακτικές ικανότητες που χρειάζεστε για να ακολουθήσει μια καριέρα σε ένα ευρύ φάσμα των επιχειρηματικών οργανώσεων - Ισχυρή έμφαση στο πώς να εφαρμόζουν οικονομικές και λογιστικές δεξιότητες στην πρακτική της δημοσιονομικής διαχείρισης σε πραγματικές καταστάσεις - Διεθνής εστίαση μέσα σε ενότητες για να σας δώσει τη δυνατότητα να σκεφτόμαστε σε παγκόσμιο επίπεδο από την αρχή και να αυξήσει τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας σε όλο τον κόσμο όταν αποφοιτήσουν - πρόσβαση σε πόρους των επιχειρήσεων αιχμής που θα ενισχύσουν τη μάθηση σας, την αύξηση της απασχολησιμότητας σας, και θα σας δώσει την πρακτική εμπειρία των συστημάτων που χρησιμοποιούνται από τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, όπως τα Ινστιτούτα Chartered Management «Διαχείριση Άμεση πόρων Hub - Ως φοιτητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

Μεταπτυχιακό στη Δικαστική Ψυχολογία (MSc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Που εργάζονται σε διάφορα ποινικής δικαιοσύνης και συναφών ρυθμίσεων, οι απόφοιτοι ψυχολογίας μπορούν να αναμένουν μια ιδιαίτερα ενθαρρυντική και ποικίλη καριέρα. Οι ασκούμενοι έρχονται σε τακτική επαφή με τις κοινωνικές υπηρεσίες, ακαδημαϊκά ιδρύματα, τις υπηρεσίες φυλακών, το NHS, υπηρεσίες επιτήρησης και αστυνομικές υπηρεσίες. Μια θετική και συνεκτική Communicator, θα απολαύσετε την εργασία με ένα ποικίλο μίγμα των δραστών, των θυμάτων, καθώς και ποινικές και αστικές προσωπικό της δικαιοσύνης. [+]

Γιατί μελέτη MSc Δικαστική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Middlesex; Διαπιστευμένο από το British Psychological Society (BPS), το μάθημα αυτό σας παρέχει μια εις βάθος κατανόηση των βασικών αρχών της εγκληματολογικής ψυχολογίας. Μέσω ειδικών επισκέψεων και διαδραστικά εργαστήρια, θα αναπτύξει την ευαισθητοποίηση σας της εγκληματολογικής ψυχολογικής πρακτικής και την εργασία από τους κορυφαίους επαγγελματίες της ποινικής δικαιοσύνης. Θα αποκτήσουν μια κρίσιμη κατανόηση της ποικιλίας των τεχνικών έρευνας και στατιστικών μεθόδων. ατομική εργασία σας θα συμβάλει στην έρευνα στην ιατροδικαστική ψυχολογία και να αναπτύξουν τη δική σας αναλυτική και την υποβολή εκθέσεων των δεξιοτήτων. Ακαδημαϊκό έργο είναι οργανωμένη γύρω από ψυχολογική, νομική και Εγκληματολογικών έννοιες σχετικές με τα σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα και οργανισμούς. Με μια ισχυρή γείωση στην ηθική, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την επαγγελματική πρακτική και την έρευνα, την εκπαίδευση μας θα βοηθήσει μετέπειτα επαγγελματική πρακτική. Highlights βέβαια - Διαπιστευμένο από το British Psychological Society (BPS). Η διδακτέα ύλη περιλαμβάνει το ακαδημαϊκό υλικό θα πρέπει να γίνει ένα ναυλωμένο μέλος της BPS και πλήρες μέλος της Διεύθυνσης της Εγκληματολογικής Ψυχολογίας - Η επιτυχής ολοκλήρωση του βαθμού θα παρέχει την ακαδημαϊκή συστατικό που απαιτείται να εγγραφούν στο BPS Αξιολόγηση στη Δικαστική Ψυχολογία (Stage 2). Θα εξαιρούνται από το στάδιο 1 του προσόντα - Η Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας έχει ένα ζωντανό πολιτισμό της έρευνας με επικεφαλής τον διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητές. Το προσωπικό στο πλαίσιο της Εγκληματολογικής Ψυχολογίας Ερευνητική Ομάδα ευρέως δημοσιεύονται στην ακαδημαϊκή και μέσα μαζικής ενημέρωσης - Επωφεληθείτε από την εμπειρία της αφοσιωμένο και ενθουσιώδες προσωπικό μας. Θα έχετε πρόσβαση σε ορισμένες από τις κορυφαίες υπολογιστή, εργαστήρια και μελέτη της βιβλιοθήκης εγκαταστάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο - Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν: πλήρως εξοπλισμένη αμφιθέατρα και φροντιστήριο χώρους? ένα εργαστήριο Ψυχοφυσιολογίας? εργαστήρια κοινωνική παρατήρηση? μια σουίτα επεξεργασίας βίντεο? ένα ακουστικό εργαστήριο γνωστικής λειτουργίας? και δοκιμή θαλάμων - Ως μαθητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση (MSc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Για όσους επιθυμούν να αναπτύξουν μια καριέρα στη γενική διαχείριση, αλλά επικεντρώνονται στην ανάλυση της διαχείρισης, MSc / PG Dip / PG Cert Διαχείρισης πορεία μας είναι ιδανικό. Αγκαλιάζει και ακολουθεί την ανάπτυξη και την κατανόηση των τεχνικών διαχείρισης, εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων και τις έννοιες στην πράξη διαχείρισης. [+]

Γιατί μελέτη MSc / PG Dip / PG Cert Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο του Middlesex; Αυτή η προκλητική μάθημα προσφέρει μια συναρπαστική ευκαιρία για τους επίδοξους μαθητές που θέλουν να αναπτύξουν μια καριέρα στη γενική διαχείριση, αλλά με έμφαση στην ανάλυση της διαχείρισης. Αυτό το μάθημα θα είναι ενδιαφέρον για εκείνους που επιθυμούν να αναπτύξουν μια κατανόηση των τεχνικών διαχείρισης και έννοιες στην πράξη διαχείρισης προκειμένου να ξεκινήσει μια συναρπαστική καριέρα, ή δημιουργήσετε πάνω προϋπάρχουσες σταδιοδρομία τους. Όπως έχουμε οδηγήσει με ποσοτική και συστηματική προσέγγιση, η πορεία αυτή είναι κατάλληλη για εκείνους με μια αναλυτική φόντο. Θα διερευνήσει τα ζητήματα που θα προκύψουν και οι εξελίξεις στη σύγχρονη πρακτική της διαχείρισης και να μάθουν πώς να εφαρμόζουν τη λήψη αποφάσεων και τεχνικές επίλυσης προβλημάτων στις προκλήσεις στον τομέα της διαχείρισης των επιχειρήσεων. Φιλόδοξους μαθητές μπορούν να προσβλέπουν σε μια καριέρα στο modeling και πρόβλεψης των χρηματοοικονομικών αγορών, της αντιστάθμισης και της διαχείρισης χρηματοοικονομικών κινδύνων, την κατανομή των περιουσιακών στοιχείων και των ποσοτικών συναλλαγών και να εξετάσει τους ρόλους, όπως Business Project Manager, έμπορος, εγκαταστάσεις και Διευθυντής Πωλήσεων. Highlights μαθήματος: - Σειρά διαλέξεων επισκεπτών προωθούν επεκταθεί μαθαίνοντας από εξέχοντες ηγέτες της βιομηχανίας οι οποίοι συζητούν και να συζητήσουν βασικά θέματα στην επιχειρηματική στρατηγική. - Οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου του Middlesex έχουν πάει για να εργαστούν σε ένα ευρύ φάσμα εντυπωσιακή οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων της Credit Suisse, Comet, Αγορά Probe και Γουόλσινγκχαμ. - Έχουμε ενσωματώσει προγράμματα λογισμικού όπως το SPSS και το Microsoft Project σε αυτό το μάθημα που χρησιμοποιούνται συνήθως στο χώρο εργασίας. - Εγγράψτε σε έναν ειδικό συνεδρία με την Απασχολησιμότητα Κέντρο, προκειμένου να επιτύχει τους στόχους σταδιοδρομίας σας. Ως φοιτητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση έργων (MSc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Εστιάζοντας στις δύο τεχνική ικανότητα της αριστείας και της διαχείρισης στον ίδιο βαθμό, την πορεία Διαχείρισης Έργου μας έχει σχεδιαστεί ως απάντηση στην παγκόσμια έλλειψη μηχανικών με την ολόπλευρη ικανότητα που απαιτείται για να επιβλέψει σύνθετα έργα. Είναι μια δυναμική και απαιτητική θέμα, συνδυάζοντας σε βάθος τεχνικές γνώσεις με ένα πλήθος προσωπικά χαρακτηριστικά και τις επιχειρηματικές γνώσεις. Το μάθημα αυτό είναι σχεδόν ταυτόσημη με την αδελφή της πορεία, Μηχανικών Διαχείρισης. [+]

Γιατί μελέτη MSc Διαχείριση Έργων στο Middlesex; Είμαστε το μόνο όργανο στο Λονδίνο για να προσφέρουν μια πορεία στον τομέα της διαχείρισης της μηχανικής του έργου. εξαιρετικές συνδέσεις μας με τη βιομηχανία, που έχουμε δημιουργήσει πάνω από περισσότερα από 20 χρόνια, μας επέτρεψαν να αναπτύξει μια πορεία η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον κόσμο της εργασίας και up-to-ημερομηνία με την τελευταία έρευνα και την πρακτική. Η πορεία μας προσφέρει μια ασυνήθιστη ποσότητα hands-on εμπειρία, με πρακτική εργασία ενσωματώνεται σε κάθε ενότητα. Θα λειτουργεί παράλληλα με τους επαγγελματίες σε έργα βιομηχανία-χορηγία, πηγαίνετε σε επιτόπιες επισκέψεις και να παρακολουθήσουν διαλέξεις από προσκεκλημένους ομιλητές. Αντί για μια διατριβή που θα εργαστούν σε ένα έργο της ομάδας σχεδιαστεί για να μοιάζουν με ένα σενάριο βιομηχανία της πραγματικής ζωής. στούντιο μας, τα εργαστήρια και τα εργαστήρια είναι εξαιρετικά καλά εξοπλισμένα με ειδικό λογισμικό. Όλα τεχνολογία και εξοπλισμό μας είναι βιομηχανικό πρότυπο - κάτι σπάνιο σε ένα πανεπιστήμιο. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να εργαστούν προς την κατεύθυνση μιας Prince2certification ως μέρος των σπουδών σας. Highlights βέβαια - Το τμήμα έχει μια ακμάζουσα έρευνα πολιτισμό, και το διδακτικό προσωπικό μας είναι διεθνώς αναγνωρισμένος για την έρευνά τους εμπειρία σε τομείς όπως η δυναμική της αλυσίδας εφοδιασμού και την προσομοίωση των πολύπλοκων συστημάτων. Αυτό περιλαμβάνει ηγέτης ενότητα Dr Andrew Tizzard, πρώην μηχανικός σχεδιασμού με το Υπουργείο Άμυνας αναδόχου Rank Pullin Controls. - Συνεργαζόμαστε με εταιρείες όπως η Ford, Jaguar Land Rover, η Mitsubishi, η BAE Systems, η IBM, η Siemens, η Smiths Medical, National Instruments και Lanner. - Αυτό το μάθημα είναι σχεδόν ταυτόσημη με την αδελφή της πορεία, Μηχανικών Διαχείρισης -Μόνο μία μονάδα είναι διαφορετική. διαχείριση Μηχανικών στοχεύει ειδικότερα σε πτυχιούχους της μηχανικής, ενώ η διαχείριση του έργου τείνει να προσελκύσει υποψηφίους από ένα ευρύτερο φάσμα επιστημονικών κλάδων. Και οι δύο είναι σε βάθος, τεχνικά, πρακτικά μαθήματα που θα σας εξοπλίσει με τις πολύτιμες μεταβιβάσιμες δεξιότητες. - Το μάθημα υποστηρίζεται από το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Έργων, που βασίζεται στο Middlesex. Το κέντρο διεξάγει έρευνα σχετικά με τη διαχείριση του έργου και παρέχει εκπαίδευση για τους επαγγελματίες, σε συνεργασία με τις οργανώσεις συμπεριλαμβανομένης της BT, HBOS, η Morgan Stanley και η Fujitsu. - Ως φοιτητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. - Μπορείτε να ξεκινήσετε τις σπουδές σας είτε Σεπτέμβριο ή τον Ιανουάριο. [-]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση της μηχανικής (MSc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Η γοητεία της εγκληματολογίας συνδυάζει με την πολυπλοκότητα της πληροφορικής σε αυτή την τόνωση της πορεία. [+]

Γιατί να σπουδάσετε Ηλεκτρονικής Ασφάλειας και Ψηφιακή εγκληματολογία στο Middlesex; Η ομαλή λειτουργία των κοινωνιών και των οικονομιών εξαρτάται πλέον για την ασφάλεια των δικτύων υπολογιστών, και το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, από την απάτη, κλοπή ταυτότητας και στον κυβερνοχώρο καταδίωξη με την τρομοκρατία και κατασκοπεία, μπορεί να επηρεάσει οποιονδήποτε και είναι στην πρώτη γραμμή της κυβερνητικής πολιτικής. Όμως, πολλές δικαστικές υποθέσεις έχουν καταρρεύσει λόγω της έλλειψης εμπειρογνωμόνων εκπαιδευτεί στη σχολαστική τέχνη του εντοπισμού κάτω αποδεικτικά στοιχεία. καινοτόμο πορεία μας δημιουργήθηκε για να καλύψει τη ζήτηση για δεξιότητες σε μια περιοχή που είναι χρόνια έλλειψη καλά ειδικευμένους αποφοίτους. Το μάθημα έχει μια ισχυρή πρακτική εστίαση, με έμφαση τόσο σε βάθος τεχνική και νομική θεωρία και πρακτική εργασία του έργου. Θα εργαστούν σε εξειδικευμένες μας εγκληματολογίας υπολογιστή εργαστήριο στο βραβευμένο κέντρο τεχνολογίας μας, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της εγκληματολογικής λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων Ιατροδικαστική Toolkit έκδοση 5.0, Encase έκδοση 7.0 και Micro Systemation XRY Complete. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να επιτύχουν XRY Λογική πιστοποίηση κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Highlights μαθήματος: - Έχουμε ισχυρούς δεσμούς με τη βιομηχανία - συνεργαζόμαστε με εταιρείες όπως η Microsoft και η Siemens, και είμαστε μια τοπική ακαδημία της Cisco και ένα Xilinx συνεργαζόμενο πανεπιστήμιο. - Το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το British Computer Society, για την Chartered IT Professional (CITP) κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι μετά την αποφοίτησή τους, θα έχουν εκπληρώσει τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις για την επίτευξη αυτών των τίτλων, αν και θα πρέπει να ολοκληρώσει την περαιτέρω επαγγελματική ανάπτυξη. - Το μάθημα με επικεφαλής τον Δρ Carlisle Γεωργίου, πρώην δικηγόρος ο οποίος έχει συν-επιμελήθηκε δύο βιβλία σχετικά με κανονιστικά ζητήματα στο πληροφοριών υγείας. Είναι μέλος της συντακτικής επιτροπής του International Journal of Electronic Security και Ψηφιακή εγκληματολογία και οδηγεί ALERT του πανεπιστημίου (Όψεις του Νόμου και Δεοντολογίας σχετικά με την τεχνολογία) ερευνητική ομάδα. - Θα πρέπει επίσης να βελτιώσει την επικοινωνία σας, η ομαδική εργασία, χρόνος-διαχείριση, οργανωτική, ανάλυσης και δεξιότητες κριτικής. - Ως φοιτητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

Μεταπτυχιακό στην Επιστήμη Υπολογιστών (MSc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Η πορεία μας προσφέρει όχι μόνο μια ισορροπία μεταξύ των προηγμένων θεωρία της επιστήμης των υπολογιστών και της πρακτικής εμπειρίας, αλλά έχει μια πολύ ισχυρή έμφαση στη σύγχρονη έρευνα. [+]

Γιατί μελέτη MSc Επιστήμης Υπολογιστών στο Middlesex; Η πορεία μας προσφέρει όχι μόνο μια ισορροπία μεταξύ των προηγμένων θεωρία της επιστήμης των υπολογιστών και της πρακτικής εμπειρίας, αλλά έχει μια πολύ ισχυρή έμφαση στη σύγχρονη έρευνα. Πρακτική εργασία είναι ένα σημαντικό μέρος της κάθε ενότητας και η Σχολή Επιστημών και Τεχνολογίας έχει ισχυρούς δεσμούς με τη βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών όπως η Microsoft και η Siemens. Το πανεπιστήμιο είναι πολύ δραστήρια στην εξερεύνηση της σε ορισμένους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των γραφικών του υπολογιστή, κινητό ανάπτυξη, την αλληλεπίδραση ανθρώπου-υπολογιστή, ρομποτική, τεχνητή νοημοσύνη, την ηθική, πανταχού παρούσα υπολογιστική, λειτουργική προγραμματισμού, αλγοριθμικών βιολογία, την εικόνα και την ανάλυση βίντεο, κβαντικούς υπολογιστές, υπολογιστικής βιολογίας και οπτική analytics, και αυτή η έρευνα επηρεάζει την πορεία πολύ έντονα. Η πορεία μας απευθύνεται σε φοιτητές που έχουν σπουδάσει πληροφορική για το πρώτο πτυχίο τους, και επιθυμούν να κάνουν οι ίδιοι να ξεχωρίζουν περαιτέρω με την ανάπτυξη ενός προηγμένου γνώση του θέματος. Highlights μαθήματος: - Το πανεπιστήμιο είναι το σπίτι του Ανθρώπου Interactive Εργαστήριο Συστημάτων, ένα κέντρο έρευνας σε απτικής τεχνολογίας, και οδηγεί το Ηνωμένο Βασίλειο Visual Analytics Consortium. - Ειδικευμένα εργαστήρια πολυμέσων μας είναι καλά εξοπλισμένο με τη βιομηχανία-τυποποιημένο λογισμικό και το υλικό, συμπεριλαμβανομένων δύο PC και Mac. - Πολλές του διδακτικού προσωπικού είναι οι συντάκτες των ευρέως χρησιμοποιούμενων σχολικών βιβλίων και εκπαιδευτικού υλικού. Περιλαμβάνουν: - Ως μαθητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

Μεταπτυχιακό στη ρομποτική (MSc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Μας hands-on μεταπτυχιακά προγράμματα στην Ρομποτική συνδυάζει την πρακτική με τη θεωρία για να εξοπλίσει τους φοιτητές με τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την εμπειρία που χρειάζονται για μια καριέρα ως μηχανικός ρομποτικής. Το μεταπτυχιακό περιλαμβάνει σημαντικές χρόνου εργασίας σε εργαστήρια υπό την επίβλεψη του διδακτικού προσωπικού των εμπειρογνωμόνων μας, πολλοί από τους οποίους έχουν εργαστεί στον τομέα της ρομποτικής από τις πρώτες ημέρες της τεχνολογίας. [+]

Στο εγγύς μέλλον ρομποτική και άλλα αυτόνομα συστήματα θα είναι παρούσα σε σχεδόν κάθε βιομηχανία, με παγκόσμια επίδραση τους εκτιμάται ότι θα φτάσει $ 6.500 δισεκατομμύρια ετησίως μέχρι το 2025 (McKinsey). Καθώς νέες αγορές στραφούν προς τη ρομποτική για το επόμενο βήμα στην εξέλιξη τους, η ανάγκη για ειδικευμένους μηχανικούς ρομποτικής δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη. Κατά την διάρκεια του μαθήματος θα αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία με τη βιομηχανία-τυποποιημένο εξοπλισμό σε εργαστήρια αιχμής και τα εργαστήρια μας. Μπορείτε να επωφεληθείτε από κοντά μας σε συνδέσεις με κορυφαίες οργανώσεις της βιομηχανίας, να ενθαρρυνθεί η είσοδος στο εθνικό ρομποτικής διαγωνισμούς και υποστήριξε την ανάληψη βιομηχανία τοποθετήσεις σε θέσεις εργασίας κατά τη διάρκεια των πλοιάρχων. Highlights μαθήματος: - Μάθετε σε εξειδικευμένες υπηρεσίες, η οποία περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα των ρομπότ, ένα £ 250.000 3D εκτυπωτή και τα συστήματα κατάρτισης διδακτικό αυτοματισμού Festo - Ανάληψη ένα σημαντικό έργο μελέτης στην περιοχή που θέλετε να ειδικεύονται σε - Συμβολή στην ευρεία γκάμα των ρομποτική έρευνα που διεξάγεται στο σχολείο - Ο αρχηγός του μαθήματος ο καθηγητής Martin Smith είναι ένας από τους κορυφαίους ειδικούς ρομποτικής του Ηνωμένου Βασιλείου και ήταν ένας δικαστής για πολέμους ρομπότ BBC Two για έξι χρόνια. [-]

μηχανοτρονικό συστήματα μηχανικής MSc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Οι νέες ψηφιακές τεχνολογίες μετατρέποντας το χώρο εργασίας, καθώς οι εταιρείες βελτιώσει την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητά τους και να αναπτυχθούν με τη χρήση νέων υβριδικών επιχειρηματικά μοντέλα. βαθμού αυτού Δασκάλου αναπτύσσει την καριέρα σας με αυτό κατά νου, δίνοντάς σας τη γνώση και τις δεξιότητες για να δημιουργήσουν την επόμενη γενιά των έξυπνων τεχνολογιών. [+]

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για την επιστήμη και την τεχνολογία αποφοίτων, καθώς και έμπειρους μηχανικούς που επιθυμούν να επικαιροποιήσουν τις δεξιότητές τους στις αναδυόμενες περιοχές της έξυπνης εργοστάσια και έξυπνες πόλεις. Σχεδιασμένο για να ανταποκριθεί στις εξελισσόμενες ανάγκες της βιομηχανίας, η πορεία υποστηρίζεται από Festo, National Instruments και της Siemens και υποστηρίζεται από την SEMTA Τομέα Δεξιοτήτων Συμβουλίου. Ως αποτέλεσμα, θα μάθετε χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες από αυτούς τους οργανισμούς και να εργαστούν σε πραγματικές προκλήσεις της βιομηχανίας. Αναγνωρίζει ότι οι απόφοιτοι θα έχουν διαφορετικά επίπεδα δεξιοτήτων και μια ποικιλία των συμφερόντων που σχετίζονται με το θέμα αυτό, έτσι έχει σχεδιαστεί ειδικά για να λάβει μια προσέγγιση χαρτοφυλακίου. Αυτό σας επιτρέπει να εργάζεστε σε ένα ευρύ φάσμα έργων για την κατασκευή της γνώσης και της εμπειρίας ειδικό σας με τις δικές σας φιλοδοξίες. Highlights βέβαια - Η πορεία υποστηρίζονται από τη βιομηχανία έχει από κοινού αναπτύξει με τους βιομηχανικούς εταίρους μας για να διδάξει τα πολύ τελευταία θέματα σε Mecatronic Systems Engineering - ειδικές εγκαταστάσεις μας στο νέο Ritterman Κτίριο ανοιχτό το φθινόπωρο του 2016 και είναι εξοπλισμένα με στάνταρ εξοπλισμό της βιομηχανίας στα ηλεκτρονικά, αυτοματοποίηση, ρομποτική και δικτύωση solutioins - ευκαιρία να επικεντρωθεί σε μια συγκεκριμένη τεχνολογική πτυχή και εξειδικεύονται ή να πάρετε μια ευρύτερη άποψη των τεχνολογιών που εμπλέκονται - State-of-the-art εγκαταστάσεις δικτύωσης χρησιμοποιώντας τις τελευταίες ενσύρματες και κινητές λύσεις - Όλο το απαραίτητο λογισμικό που απαιτείται για να μελετήσει το μάθημα παρέχεται, συμπεριλαμβανομένων STEP-7, LabVIEW και SolidWorks - Ως μαθητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

πλοίαρχος Εφαρμοσμένης Στατιστικής (MSc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Συχνά είναι γνωστή ως η επιστήμη της αβεβαιότητας, στατιστικά - τη μελέτη της συλλογής, ανάλυσης, ερμηνείας και παρουσίασης των δεδομένων - είναι ένα θέμα που έχει αντίκτυπο σε όλους σχεδόν τους τομείς της κοινωνίας. Εφαρμοσμένη Στατιστική περιλαμβάνει την τοποθέτηση τη θεωρία στην πράξη? όχι μόνο συνοψίζει και περιγράφει τα δεδομένα, αλλά παρέκταση από αυτό για την εξαγωγή συμπερασμάτων. [+]

Πρακτικά προσανατολισμένη πορεία μας σας δίνει τις δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες για τους - όχι μόνο από την άποψη της στατιστικής γνώσης, αλλά μεταβιβάσιμες δεξιότητες που θα είναι χρήσιμες ανεξάρτητα από τον τομέα που θα αποφασίσετε να εργαστείτε. Υπάρχει έλλειψη καλά καταρτισμένων στατιστικολόγους σε όλη την επιστημονική, βιομηχανική και το δημόσιο τομέα και σε μεγάλη ζήτηση για τους αναλυτές δεδομένων και στατιστικών μελετών, η οποία βέβαια μας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει. Highlights Μάθημα: - Αυτή είναι μια εφαρμοσμένη φυσικά, με ιδιαίτερη έμφαση στον αφορούν τη θεωρία στην πράξη, η οποία έχει ως στόχο να αναπτύξει τις αναλυτικές, λογική, αριθμητική και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, οι οποίες είναι σε τέτοια ζήτηση με τους εργοδότες. - Middlesex είναι ένα από τα μόλις τέσσερα ιδρύματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία έχει εγκριθεί ως καθρέφτη για τη στατιστική γλώσσα προγραμματισμού R - που σημαίνει ότι οι φοιτητές μας έχουν πρόσβαση σε αυτό το λογισμικό και μπορεί να χρησιμοποιήσει τα ίδια συστήματα που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία. - Αν εργάζεστε, θα έχετε τη δυνατότητα να βασίζει ανεξάρτητο έργο σας στο χώρο εργασίας σας - κάνοντας τις σπουδές σας ακόμη πιο σημαντική και επωφελής τόσο για εσάς όσο και τον εργοδότη σας. Θα έχετε μια αρκετά ελεύθερη επιλογή σ 'αυτό το είδος της εργασίας που θέλετε να κάνετε - θα μπορούσε να είναι περισσότερο θεωρητική διατριβή, μια έρευνα ή ένα πρακτικό έργο που περιλαμβάνει ένα σύνολο δεδομένων, ή οτιδήποτε ταιριάζει με τα ενδιαφέροντα και τις ικανότητές σας. - Έχουμε την πρόθεση να έχουμε την πορεία διαπιστευμένο από το Βασιλικής Στατιστικής Εταιρείας έτσι θα πρέπει να χορηγείται Πτυχιούχος Στατιστικός Κατάσταση όταν το ολοκληρώσει. - Τις συνδρομές μας με το Bloomberg και Datastream σας επιτρέπουν να εργάζονται με πραγματικά δεδομένα. Θα μάθετε επίσης πώς να χρησιμοποιούν τυποποιημένο λογισμικό στατιστικής SPSS, όπως και Minitab. [-]

πλοίαρχος στον αθλητισμό και την επιστήμη άσκηση (MSc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Από ελίτ επιδόσεις στην ακμάζουσα αγορά των προσωπικών εκγύμνασης και με βάση την κοινότητα αθλητική δραστηριότητα, ο αθλητισμός είναι ένα διαρκώς διευρυνόμενο πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκόσμια βιομηχανία. Βαθμός μας πριμοδοτεί τις καλύτερες αποφοίτους με τις δεξιότητες για να βοηθήσει τους αθλητές να βελτιώσει την αποδοτικότητα των επιδόσεων και τη μείωση του κινδύνου τραυματισμού. Στον απόηχο του Λονδίνου το 2012, τη σταδιοδρομία στον τομέα του αθλητισμού και αναψυχής βρίσκονται σε άνοδο. Αποκτήστε ένα πλεονέκτημα με την κατάρτιση σε ένα από τα κορυφαία αθλητισμό και την άσκηση των πανεπιστημίων της επιστήμης στο Ηνωμένο Βασίλειο. [+]

Γιατί μελέτη MSc Αθλητισμού και της Άσκησης Επιστημών στο Middlesex; Ο αθλητισμός επιστήμη παρέχει επιστημονική παρέμβαση για την ενίσχυση της εκπαίδευσης και την απόδοση, ενώ η επιστήμη άσκηση έχει κεντρικό ρόλο στη φυσική προγράμματα δραστηριοτήτων που στοχεύουν στη βελτίωση της γενικής υγείας. Καινοτόμες, συμμετέχοντας και ευρέως φάσματος πορεία μας θα σας βοηθήσουν να ενισχύσουν τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για να λειτουργήσει τόσο με την ελίτ των αθλητών και του γενικού πληθυσμού. Επιπλέον, θα βελτιώσει τις γνώσεις και την κατανόηση των θεωρητικών αρχών που διέπουν την πρακτική εφαρμογή σας. Δίνοντάς σας την ευκαιρία να σπουδάσουν βιομηχανική, τη φυσιολογία και την ψυχολογία, η πραγματική δύναμη του μαθήματος αυτού είναι ότι κρατά ανοικτές τις επιλογές σας. Έμπειρο ειδικοί μας θα αναπτύξουν τις δεξιότητές σας σε κριτική ανάλυση, την αξιολόγηση, την έρευνα και το γράψιμο. Οι εγκαταστάσεις μας βασίζονται στο κοντινό γήπεδο Allianz Πάρκο Σαρακηνούς ράγκμπι. Διαθέτουμε εργαστήρια επιδόσεις παγκόσμιας κλάσης, μονάδες αποκατάστασης και εγκαταστάσεις δοκιμών. Έχουμε, επίσης, ενώσεις, είτε μέσω συνεργασιών είτε μέσω των αποφοίτων μας, με την Τότεναμ, Lee Valley, την Αγγλία ένωση ποδοσφαίρου ράγκμπι και το αγγλικό Ινστιτούτο Αθλητισμού, επιτρέποντάς σας να εκπαιδεύσει παράλληλα με το καλύτερο και να δημιουργήσουν πολύτιμες επαφές βιομηχανία. Highlights μαθήματος: - Με έδρα το Λονδίνο, είμαστε περικυκλωμένοι από τη μεγαλύτερη πυκνότητα των κορυφαίων αθλητικών συλλόγων και οργανώσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο. - Πιστεύουμε ότι οι απόφοιτοι μας θα πρέπει να είναι υψηλές επιδόσεις τόσο πρακτικά όσο και ακαδημαϊκά. Ως αποτέλεσμα, έχουμε ενθαρρύνει ενεργά τους μαθητές να δημοσιεύσει τη διατριβή τους μέσα από επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. - Θα προωθήσει τη συνεργασία μεταξύ των διαφόρων αθλημάτων ειδίκευσης και μαθητές από διαφορετικά μαθήματα μπορούν να εργαστούν από κοινού για τις διατριβές, σχέδια και έρευνες. - Εργασίες συναρπαστικές, αποκλειστικές ευκαιρίες τοποθέτησης μας παρέχουν την απαραίτητη εμπειρία για να βοηθήσει τη μελλοντική απασχολησιμότητα. Έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα για την απασχόληση χρόνο με το χρόνο. - Η πλειοψηφία του προσωπικού μας είναι ενεργοί επαγγελματίες του αθλητισμού που εμπλέκονται στην προπόνηση και αθλητική απόδοση. Είναι σε θέση να διατηρήσει στενούς δεσμούς με τη βιομηχανία, μπορούν να εξασφαλίσουν την τρέχουσα επαγγελματική πρακτική ενημερώνει τις σπουδές σας. - Μεγέθη μικρής κατηγορίας να σας επιτρέψει να λάβετε την προσωπική φροντίδα που απαιτούνται για να ευδοκιμήσουν στις σπουδές σας. Το μάθημα είναι σχεδιασμένο in-line με τη διαδικασία ΒΑΣΕΙΣ διαπίστευσης για την παροχή βοήθειας με τη μελλοντική διαπίστευση. - Ως φοιτητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

πλοίαρχος στον αθλητισμό προπόνηση (MSc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

[+]

Θα πρέπει να ενθαρρύνονται να σπουδάσουν στην πολιτεία μας από τα εργαστήρια του αθλητισμού τέχνης της επιστήμης σε Σαρακηνοί Rugby Club

Θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε την επίσκεψη προσκεκλημένων ομιλητών που είναι ειδικοί στον τομέα τους [-]


πλοίαρχος της επιστήμης των δεδομένων (MSc από την έρευνα)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Το MSc από την έρευνα (Science Data) παρέχει μια ευκαιρία για τους σπουδαστές που επιθυμούν προβαίνουν σε ατομική πραγματικό κόσμο μεγάλα ερευνητικά δεδομένα του έργου? μπορείτε να επιλέξετε μια περιοχή του έργου από μια ευρεία ποικιλία διεπιστημονικών τομέων, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριακά συστήματα των επιχειρήσεων, η ηλεκτρονική υγεία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το cloud computing, έξυπνα σπίτια, τα ευφυή οχήματα και περιβάλλοντα υποβοηθούμενης αυτόνομης διαβίωσης. [+]

Επιστήμη δεδομένα τοποθετείται για να είναι η σημαντικότερη νέα αρένα των επιστημονικών ανακαλύψεων του 21ου αιώνα. Όπως Eric Schimdt, διευθύνων σύμβουλος της Google, έχει επισημάνει, εμείς τώρα να δημιουργήσει όσες περισσότερες πληροφορίες κάθε δύο ημέρες, όπως κάναμε από την αυγή του ανθρώπινου πολιτισμού μέχρι το έτος 2003. Για να αντιμετωπίσει αυτό το τεράστιο ποσό των δεδομένων, είναι επιτακτική ανάγκη να αποκομίσουν σημαντικές γνώσεις από πολύ μεγάλες και ποικίλες πηγές δεδομένων: η λεγόμενη «μεγάλη πρόκληση δεδομένων». Ασφαλής ταυτοποίηση των ατόμων, ακριβή οικονομικά πρόβλεψη και αξιόπιστη διάγνωση του καρκίνου είναι όλα τα παραδείγματα της περιοχής στην οποία οι τεχνολογίες που υποστηρίζουν την επιστήμη δεδομένα του μάρκετινγκ επαναστατική εισφορές, εμπλουτίζοντας τη ζωή μας, και κάνοντας το μέλλον μας πιο υγιή, πιο αποτελεσματική και πιο ασφαλής. [-]

πλοίαρχο σε δύναμη και κλιματισμού (MSc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτός ο βαθμός είναι η διαδρομή ιδανική αθλητισμό και την επιστήμη άσκηση για τους σπουδαστές που επιθυμούν να εργαστούν με την ελίτ των αθλητών. Μάθετε πώς να γράψει και να παραδώσει τα προγράμματα κατάρτισης, καθώς και την παρακολούθηση και την πρόοδο ανατροφοδότηση. Οι περισσότεροι επαγγελματικοί σύλλογοι και οι αθλητές χρησιμοποιούν τώρα μια δύναμη και κλιματισμού προπονητής? για παράδειγμα, η υποχρεωτική απαίτηση της Premier League για ποδοσφαιρικούς συλλόγους να απασχολούν τους επαγγελματίες δύναμη και κλιματισμού. [+]

Γιατί μελέτη MSc δύναμη και κλιματισμού στο Πανεπιστήμιο του Middlesex; Μάθετε από σημειωθεί ακαδημαϊκούς που εργάζονται επίσης με επαγγελματίες αθλητές και τους συλλόγους. Το μάθημα αυτό θα διευκολύνει την πιστοποίηση σας από τα αρμόδια όργανα δύναμη και κλιματισμού ανάθεσης (NSCA και UKSCA) και την παροχή εποπτευόμενης εργασιακής εμπειρίας με αθλητές υψηλού επιπέδου (για παράδειγμα, στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, το ράγκμπι, καθώς και με τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αθλητές). Παράλληλα με το σχεδιασμό και την υλοποίηση, τον αθλητισμό, ειδικά προγράμματα κατάρτισης βάσει στοιχείων, θα κυριαρχήσει μια σειρά από τεχνικές άσκησης, συμπεριλαμβανομένης της Ολυμπιακής ανύψωσης, την ευκινησία και την ταχύτητα πλειομετρικές ασκήσεις. Θα αναπτύξει επίσης τις δεξιότητες της έρευνας και της ανάλυσης των δεδομένων, καθώς και τη δυνατότητα να παρουσιάσει τα ευρήματα σε μια ομάδα. Θα αποκτήσουν εμπειρία ως μια δύναμη και κλιματισμού προπονητής και επιστήμονα, μέσω της μονάδας εργασίας τοποθέτηση μας. Μία από τις οργανώσεις-εταίρους μας είναι Σαρακηνούς Rugby Club και οι εγκαταστάσεις μας στεγάζονται σε κοντινό γήπεδο Allianz Πάρκο τους όπου διαθέτουν εργαστήρια επιδόσεις παγκόσμιας κλάσης, μονάδες αποκατάστασης και εγκαταστάσεις δοκιμών. Θα χτίσει πολύτιμες επαφές βιομηχανία και διατηρούμε επαφή με πολλούς από τους αποφοίτους μας, οι οποίοι έχουν πάει για να εργαστούν στον επαγγελματικό αθλητισμό. Highlights βέβαια - Με έδρα το Λονδίνο, είμαστε περικυκλωμένοι από τη μεγαλύτερη πυκνότητα των κορυφαίων αθλητικών συλλόγων και οργανώσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο - Πιστεύουμε ότι όλοι οι απόφοιτοί μας θα πρέπει να είναι υψηλές επιδόσεις τόσο πρακτικά όσο και ακαδημαϊκά. Ως αποτέλεσμα, μπορούμε ενεργά να ενθαρρύνουν τους μαθητές να δημοσιεύσει τη διατριβή τους μέσα από επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια - Το μάθημα αυτό θα διευκολύνει την πιστοποίηση σας από σχετική δύναμη και κλιματισμού αναθέτοντες φορείς και την παροχή εποπτευόμενης εργασιακής εμπειρίας με αθλητές υψηλού επιπέδου - Η πλειοψηφία του προσωπικού μας είναι ενεργό επαγγελματίες αθλήματα που συμμετέχουν στην προπόνηση και τις επιδόσεις του αθλητισμού. Σε θέση να διατηρήσει στενούς δεσμούς με τη βιομηχανία, μπορούν να εξασφαλίσουν την τρέχουσα επαγγελματική πρακτική ενημερώνει τις σπουδές σας - Μικρό μέγεθος της τάξης σας επιτρέψει να λάβετε την προσωπική προσοχή που απαιτείται για να ευδοκιμήσουν σε σπουδές σας - Ως μαθητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε μονάδα. [-]

πλοίαρχο σε επιχειρησιακή έρευνα (MSc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Με τις ρίζες της στο έργο των στρατιωτικών σχεδιαστών, επιχειρησιακή έρευνα - η χρήση των προηγμένων αναλυτικών μεθόδων για να βοηθήσει να γίνει πολύπλοκες αποφάσεις - είναι ένα ενδιαφέρον και απαιτητικό χώρο που αντλεί τόσο από την πληροφορική και τις στατιστικές, και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους σχεδόν τους τομείς της κοινωνίας. [+]

Στο Middlesex έχουμε πολύ ισχυρούς δεσμούς με τη βιομηχανία και η εστίασή μας είναι σχετικά όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να γίνει ένας εμπειρογνώμονας στη θεωρία, αλλά σας δίνει τις δεξιότητες και την εμπειρία που είναι σε ζήτηση με τους εργοδότες. Κατά τη διάρκεια που θα είναι επιφορτισμένη με την επίλυση των προβλημάτων της πραγματικής ζωής και την αξιολόγηση των επιπτώσεών τους στην επιχείρηση, την κυβέρνηση και τη βιομηχανία. Η πορεία θα καταλήξει σε ένα ανεξάρτητο έργο και η διατριβή και πρόθεσή μας είναι ότι θα στηρίξει ότι στη βιομηχανία πάρα πολύ. Είμαστε σε συνεργασία με την εταιρεία λογισμικού Λάμα, ο οποίος να προσφέρουν πρακτική άσκηση και σχέδια για τους φοιτητές μας. Κυριώτερα σημεία του μαθήματος: - Θα ακονίσετε τόσο μαθηματικές δεξιότητες και τις ικανότητες των υπολογιστών σας? θα μάθετε για την κατασκευή μοντέλων και προσομοιώσεων, χρήση προηγμένων υπολογιστικών φύλλων και να γίνει άνετα με μια ποικιλία από πακέτα λογισμικού. - Μετά την αποφοίτηση, θα είστε περισσότερο από ό, τι είναι εξοπλισμένα για να κάνει μια υψηλού επιπέδου στρατηγικό ή επιχειρηματικό ρόλο σχεδόν σε κάθε τομέα, από την αεροπορία στα τραπεζικά. Η επίλυση προβλημάτων, τη λήψη αποφάσεων και αναλυτικές ικανότητες που θα αποκτήσει είναι περιζήτητα σε μια ευρεία ποικιλία των οργανισμών του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. - Η εστίασή μας είναι στην ενίσχυση της απασχολησιμότητας σας, επιτρέποντάς σας να εργαστείτε με πραγματικά δεδομένα και τα έργα που θα κάνει μια μετρήσιμη διαφορά με τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με. - Ως φοιτητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

πλοίαρχο σε ηλεκτρονική ασφάλεια και την ψηφιακή εγκληματολογίας (MSc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Η γοητεία της εγκληματολογίας συνδυάζει με την πολυπλοκότητα της πληροφορικής σε αυτή την τόνωση της πορεία. Μια σχετικά νέα ειδικότητα, ηλεκτρονική ασφάλεια και η ψηφιακή εγκληματολογίας είναι μια περιοχή της εμπειρογνωμοσύνης που είναι προκλητική και γρήγορα evolving- η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς, και, επομένως, είναι τα προβλήματα που πηγαίνουν μαζί με αυτό. [+]

Γιατί να σπουδάσετε Ηλεκτρονικής Ασφάλειας και Ψηφιακή εγκληματολογία στο Middlesex; Η ομαλή λειτουργία των κοινωνιών και των οικονομιών εξαρτάται πλέον για την ασφάλεια των δικτύων υπολογιστών, και το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, από την απάτη, κλοπή ταυτότητας και στον κυβερνοχώρο καταδίωξη με την τρομοκρατία και κατασκοπεία, μπορεί να επηρεάσει οποιονδήποτε και είναι στην πρώτη γραμμή της κυβερνητικής πολιτικής. Όμως, πολλές δικαστικές υποθέσεις έχουν καταρρεύσει λόγω της έλλειψης εμπειρογνωμόνων εκπαιδευτεί στη σχολαστική τέχνη του εντοπισμού κάτω αποδεικτικά στοιχεία. καινοτόμο πορεία μας δημιουργήθηκε για να καλύψει τη ζήτηση για δεξιότητες σε μια περιοχή που είναι χρόνια έλλειψη καλά ειδικευμένους αποφοίτους. Το μάθημα έχει μια ισχυρή πρακτική εστίαση, με έμφαση τόσο σε βάθος τεχνική και νομική θεωρία και πρακτική εργασία του έργου. Θα εργαστούν σε εξειδικευμένες μας εγκληματολογίας υπολογιστή εργαστήριο στο βραβευμένο κέντρο τεχνολογίας μας, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της εγκληματολογικής λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων Ιατροδικαστική Toolkit έκδοση 5.0, Encase έκδοση 7.0 και Micro Systemation XRY Complete. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να επιτύχουν XRY Λογική πιστοποίηση κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Highlights μαθήματος: - Έχουμε ισχυρούς δεσμούς με τη βιομηχανία - συνεργαζόμαστε με εταιρείες όπως η Microsoft και η Siemens, και είμαστε μια τοπική ακαδημία της Cisco και ένα Xilinx συνεργαζόμενο πανεπιστήμιο. - Το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το British Computer Society, για την Chartered IT Professional (CITP) κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι μετά την αποφοίτησή τους, θα έχουν εκπληρώσει τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις για την επίτευξη αυτών των τίτλων, αν και θα πρέπει να ολοκληρώσει την περαιτέρω επαγγελματική ανάπτυξη. - Το μάθημα με επικεφαλής τον Δρ Carlisle Γεωργίου, πρώην δικηγόρος ο οποίος έχει συν-επιμελήθηκε δύο βιβλία σχετικά με κανονιστικά ζητήματα στο πληροφοριών υγείας. Είναι μέλος της συντακτικής επιτροπής του International Journal of Electronic Security και Ψηφιακή εγκληματολογία και οδηγεί ALERT του πανεπιστημίου (Όψεις του Νόμου και Δεοντολογίας σχετικά με την τεχνολογία) ερευνητική ομάδα. - Θα πρέπει επίσης να βελτιώσει την επικοινωνία σας, η ομαδική εργασία, χρόνος-διαχείριση, οργανωτική, ανάλυσης και δεξιότητες κριτικής. - Ως φοιτητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

πλοίαρχο σε οπτική Analytics (MSc από την έρευνα)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Είμαστε αυξανόμενη κοινότητα μας πρακτικής στην οπτική analytics και αυτή είναι μια ευκαιρία για να ενταχθούν στην ομάδα μας, να εργαστούν μαζί με μερικούς από τους καλύτερους ερευνητές του Ηνωμένου Βασιλείου και να εμπλακούν σε κορυφαίο έργο του άκρη. Το μάθημα θα βασιστεί επαγγελματικό σας δίκτυο, την κατανόησή σας και το χαρτοφυλάκιο της εμπειρίας σας. [+]

Visual Analytics είναι μια βασική απαίτηση των αρχών του 21ου αιώνα. Δεδομένου ότι η ανθρώπινη δραστηριότητα μας δημιουργεί ραγδαία αυξανόμενες ποσότητες των νέων δεδομένων κάθε μέρα, υπάρχει επείγουσα ανάγκη να βγάλουν νόημα από αυτό και ένα τεράστιο δυναμικό για να αποσπάσει νέες γνώσεις και ιδέες από αυτήν. Τα παγκόσμια γεγονότα και φαινόμενα όπως η αλλαγή του κλίματος, 9/11, παγκόσμια συστήματα χρηματοδότησης και της δημόσιας υγείας είναι δεδομένα πλούσια και ολοένα και πιο περίπλοκες. Visual Analytics μετατρέπει μεγάλα και πολύπλοκα, τα σύνολα δεδομένων σε διαδραστικό απεικονίσεις που μπορούν να κάνουν σπλαχνικού κατανόηση και στιγμές ενόρασης που είναι συναρπαστικό και προσφέρουν μια ανεπανάληπτη πλούτο της δυνατότητας για τους αναλυτές δεδομένων. Σε αυτό το αχαρτογράφητο κόσμο της απεριόριστης δεδομένων, οπτική analytics παρέχει νέους χάρτες μας και τους νέους τρόπους πλοήγησης. Ανάλυση δεδομένων αναγνωρίζεται ως βασική τάση που θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στη Πληροφορικής και Επικοινωνιών βιομηχανία στα επόμενα 5 χρόνια. [-]

πλοίαρχο σε συμπεριφορικά οικονομικά σε δράση (MSc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το ολοκαίνουργιο μάθημα MSc, τόσο πλήρους και μερικής απασχόλησης, είναι το πρώτο του είδους του στην Ευρώπη και προσφέρει μια εστίαση σε τόσο τις θεωρητικές πτυχές και τις πρακτικές εφαρμογές των συμπεριφορικών οικονομικών. [+]

Κατά την τελευταία δεκαετία, οι τεχνικές στα οικονομικά της συμπεριφοράς έχουν εφαρμοστεί από ένα μεγάλο αριθμό δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών τομέα. Αυτές περιλαμβάνουν την Τράπεζα της Αγγλίας, η Coca-Cola, η Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών, η Google, οι Commissioners, η Hyundai, η HSBC, η Oxfam, η VISA και η NHS, ενώ οι έννοιες από τα οικονομικά της συμπεριφοράς που χρησιμοποιούνται ευρέως σε τομείς όπως το μάρκετινγκ, όργανο διαμόρφωση του δότη, τα κίνητρα να αποθηκεύσετε, τα κίνητρα για να περάσουν, της συμπεριφοράς οικονομικά της υγείας, κ.λπ. Δεν φαίνεται να είναι μια πτυχή της ζωής στην οποία οι αιτήσεις από τα οικονομικά της συμπεριφοράς δεν έχουν σημασία. Αυτό το ολοκαίνουργιο μάθημα MSc, τόσο πλήρους και μερικής απασχόλησης, είναι το πρώτο του είδους του στην Ευρώπη και προσφέρει μια εστίαση σε τόσο τις θεωρητικές πτυχές και τις πρακτικές εφαρμογές των συμπεριφορικών οικονομικών. Ένα έργο της συμπεριφοράς τριών μηνών, η οποία μπορεί να ολοκληρωθεί στο Middlesex, στο εξωτερικό ή στο δικό σας χώρο εργασίας, είναι ένα μόνο από τα στοιχεία που δίνει έμφαση στις πραγματικές εφαρμογές που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της πορεία. Πανεπιστήμιο Middlesex είναι επίσης το σπίτι του Οικονομικού Ομίλου Συμπεριφοράς, η οποία διεξάγει κορυφαία έρευνα στο πεδίο και έχει πρόσφατα κατετάγη 8ος στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Research Papers in Economics (RePEc). Γιατί μελέτη MSc Behavioural Economics in Action στο Middlesex; Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε άτομα με εκτεταμένη εργασιακή εμπειρία σε τομείς όπως η χάραξη πολιτικής και των ανώτερων διοικητικών στελεχών σε οποιοδήποτε είδος του οργανισμού στον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα. Τα εργαλεία και οι τεχνικές που διδάσκουν είναι επίσης σε μεγάλη ζήτηση σε οργανώσεις που επιδιώκουν να κατανοήσουν τον πελάτη και τη συμπεριφορά των καταναλωτών. Πρόσφατες απόφοιτοι από συναφείς επιστημονικούς κλάδους που επιθυμούν να εισέλθουν στην ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή των συμπεριφορικών οικονομικών ενθαρρύνονται επίσης να εφαρμόσουν, συμπεριλαμβανομένων ανθρωπολογίας, των επιχειρήσεων, οικονομικά, χρηματοοικονομικά, πολιτική επιστήμη, την ψυχολογία, την κοινωνιολογία, τις νευροεπιστήμες, κλπ Αυτοί που κατέχουν βαθμούς στα μαθηματικά ή φυσική είναι επίσης ευπρόσδεκτες. [-]

πλοίαρχο στις τηλεπικοινωνίες μηχανικού (MSc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Τηλεπικοινωνίες μηχανική είναι ένας συνδυασμός της ηλεκτρολογίας και της επιστήμης των υπολογιστών, και καλύπτει το σχεδιασμό, εγκατάσταση και συντήρηση δικτύων και εξοπλισμού, που επιτρέπει την διασυνδεσιμότητα των συσκευών και των ανθρώπων. Είναι μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες στον κόσμο και η πορεία μας έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για ειδικευμένους αποφοίτους. [+]

Γιατί μελέτη MSc Τηλεπικοινωνιών Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο του Middlesex; ισχυρούς δεσμούς μας με εταιρείες όπως η Microsoft και η Siemens μας επέτρεψαν να αναπτύξει μια σχεδόν επικεντρώθηκε μάθημα το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τις ανάγκες της βιομηχανίας και το δικαίωμα up-to-ημερομηνία με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και των εξελίξεων. Αν δεν είστε ήδη στο έργο, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνει μια τοποθέτηση για έως και 12 εβδομάδες, στη διάρκεια της οποίας θα εργαστούν σε ανεξάρτητες σας ερευνητικού έργου. Είμαστε πολύ περήφανοι για το βραβευμένο κέντρο τεχνολογίας μας και εργαστήρια τηλεπικοινωνιών μας, που χτίστηκε ειδικά για αυτό το μάθημα. Τα εργαστήρια είναι εξοπλισμένα με ειδικό λογισμικό από National Instruments, συμπεριλαμβανομένων έξι PXIs που έχουμε χρησιμοποιήσει για να χτίσει το δικό μας δίκτυο GSM, κιτ τηλεπικοινωνιών εκπαιδευτής, τηλέφωνα IP και λογισμικού, που περιλαμβάνουν MATLAB, Simulink, Cisco Packet Tracer, OPNET και μοντελιστής 17.0. Έχουμε επίσης το δικό μας εργαστήριο WSN, που ονομάζεται Senso LAB, η οποία προσελκύει ερευνητές από μακριά και ευρέως - είμαστε σήμερα φιλοξενεί τρεις καθηγητές και ερευνητής από δύο ιταλικά πανεπιστήμια. Highlights βέβαια - Η υπηρεσία είναι πολύ δραστήρια στην έρευνα αιχμής. Πρόσφατες αξιοσημείωτη περιοχές που έχουν ερευνήσει περιλαμβάνουν τη χρήση των οχημάτων, όπως IoT σταθμοί βάσης? ασύρματα δίκτυα αισθητήρων? MIMO, LTE και LTE Αναλυτική? κάθετη μεταπομπή σε ετερογενή δίκτυα? Software Defined Networking (SDN) και εικονικοποίησης Λειτουργία δικτύου (NFV), καθώς και το Διαδίκτυο των Πραγμάτων και της μηχανής-προς-μηχανή (M2M) μάθηση - μέλη του προσωπικού μας είναι εμπειρογνώμονες σε διάφορους τομείς της έρευνας με τις συνεισφορές σε διεθνή συνέδρια και δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά . παγκόσμια εστίαση και του μαθήματος έκκληση μας αναγκάζουν να είναι συνεχώς καινοτομούν - Ως μέρος των σπουδών σας, θα έχετε την ευκαιρία να εργαστούν προς την κατεύθυνση μιας Cisco CCNA επαγγελματική πιστοποίηση αξίας £ 1.600 και θεωρείται ότι είναι το χρυσό πρότυπο στη βιομηχανία δικτύωσης - Το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το British Computer Society, τόσο για το καθεστώς Chartered IT Professional (CITP) και των Ορκωτών Επιστήμονας (CSCI). Αυτό σημαίνει ότι μετά την αποφοίτησή τους θα έχουν εκπληρώσει τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις για την επίτευξη αυτών των τίτλων, αν και θα πρέπει να ολοκληρώσει την περαιτέρω επαγγελματική ανάπτυξη - Ως μαθητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

την ασφάλεια των δικτύων και στυλό δοκιμές MSc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Από την εθνική ασφάλεια για την ιδιωτική ζωή των προσωπικών επικοινωνιών, η ομαλή λειτουργία των κοινωνιών και των οικονομιών εξαρτάται από την ασφάλεια των δικτύων υπολογιστών. Με μια παραβίαση της ασφάλειας δυνητικά κοστίζει στην εταιρεία εκατομμύρια, είναι υψηλής ειδίκευσης εμπειρογνώμονες οι οποίοι μπορούν να παρέχουν προστασία περιζήτητα σε όλη την υδρόγειο. Τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς και τα θέματα ασφάλειας είναι πάρα πολύ, καθιστώντας το μια προκλητική και ταχέως εξελισσόμενη ειδικότητα. [+]

Γιατί μελέτη MSc Ασφάλεια Δικτύων και στυλό Δοκιμές στο Middlesex; Η πορεία μας προσφέρει τόσο εντατική πρακτική εξάσκηση και βαθιά θεωρητική εκπαίδευση, που εκτείνεται πέρα ​​από τα τεχνικά ζητήματα της ασφάλειας των δικτύων για την κάλυψη στρατηγικά και οργανωτικά θέματα. Αν δεν είστε ήδη στον τομέα της απασχόλησης, θα σας βοηθήσει να βρείτε μια τοποθέτηση για έως και 12 εβδομάδες, στη διάρκεια της οποίας θα εργαστούν σε ανεξάρτητες σας ερευνητικού έργου. βραβευμένο κέντρο τεχνολογίας μας έχει πέντε εξειδικευμένα εργαστήρια εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της βιομηχανίας-πρότυπο υλικού και λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων OPNET, Wireshark, MATLAB, Simulink, OPNET μοντελιστής 17,0, OMNeT ++, ΝΙ και η τεχνολογία της Cisco, όπως Packet Tracer. Ενώ σπούδαζε για το χαρακτηρισμό αυτό, θα συνεργαστεί με δοκιμή LTE κρεβάτι μας και λεπίδα Server, και θα μάθετε πώς να αποκτήσετε πρόσβαση και να ρυθμίσετε τα δίκτυα που βασίζονται σε σύννεφο. Ως μέρος των σπουδών σας, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να εργαστούν προς την κατεύθυνση μιας Cisco CCNA επαγγελματική πιστοποίηση, αξίας £ 1.600 και θεωρείται το χρυσό πρότυπο στη βιομηχανία. Highlights βέβαια - Περάστε ένα ελάχιστο 140 ωρών αποκτήσουν πρακτική εμπειρία στη βιομηχανία-πρότυπο εργαστήρια δικτύωσης μας - Ενθαρρύνουμε τους μαθητές να εξερευνήσουν νέες ιδέες και εξελίξεις και χαρήκαμε όταν τρεις από τους μαθητές μας στέφθηκαν νικητές στο Νέοι Professional Engineering Challenge - Πανεπιστήμιο Middlesex είναι επίσημος Cisco Academy άδεια να παρέχει CNNA εκπαίδευση πιστοποίηση και είναι εξοπλισμένα με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας βιομηχανία-πρότυπο - ισχυρή μας ερευνητικό προφίλ διασφαλίζει τα μαθήματά μας παραμένουν καινοτόμες. Έχουμε αναπτύξει τη δική μας WSN, Senso LAB, και έχουν επίσης αναλάβει αξιοσημείωτη έρευνα σε τομείς όπως MIMO, LTE και LTE Advanced - Αυτό είναι ένα εντατικό μάθημα, αλλά ένα μεγάλο μέρος της μελέτης σας θα είναι ανεξάρτητη. Πλήρης απασχόληση φοιτητές να περάσουν έως και τρεις ημέρες την εβδομάδα σε μαθήματα και μερικής απασχόλησης σπουδαστές μία ή δύο ημέρες την εβδομάδα - Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για τους δύο πρόσφατους πτυχιούχους και επαγγελματίες που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους - Ως φοιτητής του μαθήματος θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. Μπορείτε να ξεκινήσετε τις σπουδές σας είτε Σεπτέμβριο ή τον Ιανουάριο. [-]

το έγκλημα στον κυβερνοχώρο και της ψηφιακής MSc έρευνα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

πτυχίο Μάστερ έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με την κατανόηση της εγκληματολογικής, νομικό και έρευνας πλαίσιο της εγκληματικότητας στον κυβερνοχώρο. Επιπλέον, εξοπλίζει τους μαθητές με την κατανόηση των υπολογιστικών δεξιοτήτων και των ικανοτήτων που θα σας βοηθήσουν να ανταποκριθούν στις online απειλές σε προσωπικές πληροφορίες καθώς και για οργανωτικά περιβάλλοντα. [+]

Γιατί μελέτη MSc έγκλημα στον κυβερνοχώρο και την Ψηφιακή Έρευνα του Πανεπιστημίου του Middlesex; Αυτό είναι το ιδανικό μεταπτυχιακό τίτλο για επαγγελματίες που αναζητούν έναν ειδικό ρόλο σε μια κοινότητα ή την υπηρεσία υποστήριξης περιβάλλον, όπως είναι οι υπηρεσίες υποστήριξης των θυμάτων, την αστυνομία, την προστασία των παιδιών, των υπηρεσιών δράστη, καθώς και εταιρικά περιβάλλοντα κάνει όταν υπάρχει ανάγκη για την πρόληψη και ανταποκριθεί στις έγκλημα στον κυβερνοχώρο και θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Middlesex είναι το σπίτι σε μερικές από τις πρώτιστες αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με το έγκλημα στον κυβερνοχώρο και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Μεταξύ αυτών είναι το πρόγραμμα Leader Δρ Έλενα Martellozzo, ο οποίος επί του παρόντος συν-επικεφαλής ενός έργου σχετικά με τη χρήση των online πορνογραφίας που χρηματοδοτείται από την NSPCC και η OCC και πρόσφατα συνεργάστηκε με την Μητροπολιτική Αστυνομία να προχωρήσει τις επιδόσεις τους ερευνητές στο διαδίκτυο »μέσα από την κατανόηση των παιδιών και οι παραβάτες του σεξ online δραστηριότητες, και ο καθηγητής Εγκληματολογίας Τζούλια Davidson, ο οποίος συν-σκηνοθέτησε την πρώτη ευρωπαϊκή μελέτη διερευνά παραβάτες Διαδικτύου »σε απευθείας σύνδεση πρακτικές περιποίηση για λογαριασμό του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Safer Internet. Highlights βέβαια - Διδάσκονται από κορυφαίους ειδικούς που εργάζονται στον τομέα των online ασφάλειας και της προστασίας των παιδιών - Μάθετε πώς οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου προσπαθούν να επωφεληθούν από τα συστήματα διαδικτύου και τρόπους πρόληψης αυτών των εγκλημάτων από το να συμβεί - ειδικός αποκτήσουν δεξιότητες και γνώσεις σε ένα όλο και πιο σημαντικό και σημαντικό τομέα της εγκληματολογίας , με πολλές επιλογές για την απασχόληση. [-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Futures κοσμημάτων Ma

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Το καλύτερο σύγχρονο κόσμημα συνδυάζει την εξαιρετική δεξιοτεχνία με την ισχυρή εννοιολογική και κριτική σκέψη. Αυτό το συναρπαστικό νέο μάθημα θα επεκτείνει την προσέγγισή σας στην πρακτική κοσμήματα και σας προκαλώ να εξετάσει πώς η συνεργασία και διεπιστημονική έργα μπορούν να διαμορφώσουν το μέλλον τους τρόπους εργασίας και αποφάσεων. [+]

Γιατί μελέτη MA Κοσμήματα Futures στο Middlesex; Στο Middlesex παίρνουμε ένα πολύ πρακτικό και κριτική προσέγγιση για Κοσμήματα που εξασφαλίζει ότι θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος των μεταπτυχιακών σπουδών έρευνα και τη λήψη σας. Αυτός ο συνδυασμός σε βάθος ανάλυση και hands-on εμπειρία θα σας δώσει τη δυνατότητα να αντλήσει από ένα ευρύ φάσμα εμπειρογνωμοσύνης και πόρων, ενώ αμφισβητεί και την ανάπτυξη της πρακτικής σας σε ένα σύγχρονο πλαίσιο για μια ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη career.Based σε μας Τέχνη £ 80 εκατομμύρια Πανεπιστημίου και Σχολή Βιομηχανικού σχεδιασμού, την πορεία μας διαθέτει state-of-the-art εγκαταστάσεις με ειδικό χώρο στούντιο για κάθε ένα από τους μαθητές MA μας για να διασφαλίσουμε ότι θα φροντίσει για ένα ευρύ φάσμα των συμφερόντων και φιλοδοξιών. Με τις ευκαιρίες να συνεργαστούν με μαθητές από όλη τη Σχολή, θα είναι μέρος ενός υποστηρικτικού και διεπιστημονικό περιβάλλον των καλλιτεχνών που διαμορφώνει το μέλλον των δημιουργικών βιομηχανιών σε όλο τον κόσμο με το βραβευμένο καινοτόμο έργο τους. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για ευελιξία για να σας βάλει στο κέντρο της μάθησης σας, χρησιμοποιώντας μια σειρά διδασκαλίας και αξιολόγησης προσεγγίσεις που λαμβάνουν υπόψη τα ατομικά συμφέροντα, τις ικανότητες και τις φιλοδοξίες σας σε κοσμήματα. οι ηγέτες του μαθήματος της Ελένης Carnac και Tim Carson ασκούν καλλιτέχνες που έχουν εκτεθεί διεθνώς, γνωστό επίσης και για την ανάπτυξη της σκέψης σχετικά με τις νέες πρακτικές. Θα πρέπει να ενθαρρύνονται να δούμε την πρακτική κοσμήματα ως κάτι περισσότερο από ένα απομονωμένο σόλο δραστηριότητα, λαμβάνοντας υπόψη τις ανθρωπολογικές, κοινωνιολογικές, οικονομικές, πολιτικές και γεωγραφικές πτυχές που επηρεάζουν το πεδίο. Θα διερευνήσει πώς κοσμημάτων στηρίζει και διευκολύνει την ανθρώπινη κοινωνικότητα, την εμπλοκή και την αλληλεπίδραση, και πώς πρόκειται να επηρεάσει άλλους κλάδους. Θα αναπτύξει τη δουλειά σας μέσα από ατομικές και διεπιστημονικά έργα, αξιοποιώντας πλήρως τις πολλές δυνατότητες συνεργασίας διαθέσιμες στο Middlesex. Θα πρέπει επίσης να υποστηρίζονται από μερικές από τις καλύτερες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό στη χώρα, με την τεχνική δίδακτρα σε μια σειρά σύγχρονων και παραδοσιακών εργαλείων τέχνη και το design. Highlights βέβαια - Διδασκαλία Παγκόσμιας κλάσης από μερικά από του Ηνωμένου Βασιλείου κορυφαίους καλλιτέχνες, επιμελητές, τους επαγγελματίες οι οποίοι έχουν σημαντική εμπειρία στην οικοδόμηση επιτυχή σταδιοδρομία με καλλιτεχνικά ταλέντα τους - Καινοτόμες υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να πειραματιστείτε και να αναπτύξουν τις ατομικές σας προσέγγιση για κοσμήματα χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων και παραδοσιακό εξοπλισμό, χώρους και λογισμικού - ευκαιρίες Έκθεση off-site για να δημιουργήσουν ευκαιρίες δικτύωσης, να οικοδομήσει δεσμούς βιομηχανίας και να εξερευνήσουν νέους τρόπους εργασίας και τη δημιουργία - Άμεση πρόσβαση στην τέχνη και την τέχνη κόσμο του Λονδίνου με πολύτιμες συνδέσεις βιομηχανία σε μια σειρά από στοές, υψηλού προφίλ δημιουργούς, βιβλιοθήκες και συλλογές για να ενισχύσει την έρευνά σας και να ενημερώσετε την πρακτική σας - Ευέλικτη δομή της μονάδας για να καλύψει τις ανάγκες, τις φιλοδοξίες και τις ικανότητες του κάθε μαθητή ανεξάρτητα από το στάδιο που βρίσκονται στη δημιουργική καριέρα σας - πρόσβαση σε ευκαιρίες δικτύωσης, κορυφαία σε παγκόσμιο επίπεδο έρευνας και τεχνογνωσίας στα πλαίσια η Lansdown Κέντρο για την Electronic Arts (LCEA) και Art & Design Research Institute (ΑϋΚΙ) στην πανεπιστημιούπολη - Ως φοιτητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

Master in Education (MA)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 3 - 3 χρόνια January 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

[+]

Μαθαίνοντας για τα μαθήματά μας είναι σε μεγάλο βαθμό μέσα από εργαστήρια, σεμινάρια και τις διαδικασίες έρευνας δράσης.

Εκτός από την πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις, υπάρχει online κοινότητα συζήτηση.

[-]


Master In Fine Art (MA)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Το MA Fine Art στο Middlesex προσφέρει στους καλλιτέχνες το χρόνο και τους πόρους για να εξερευνήσετε και να εξελιχθεί καλλιτεχνικής πρακτικής τους μέσα σε ένα ευέλικτο έρευνα υπό την ηγεσία πορεία που χαρακτηρίζει μερικές από τις καλύτερες εγκαταστάσεις τέχνης στο Λονδίνο και την καθοδήγηση των εμπειρογνωμόνων από μια σειρά από κορυφαίους καλλιτέχνες, ακαδημαϊκούς και επιμελητές που συνδέονται με το πορεία. [+]

Γιατί μελέτη MA Fine Art στο Πανεπιστήμιο του Middlesex; Το MA Fine Art στο Middlesex είναι μια πρακτική την ηγεσία, το πρόγραμμα βασίζεται στην έρευνα που ενθαρρύνει τους μαθητές να εξερευνήσουν τις δημιουργικές, πολιτιστικές, πολιτικές και κοινωνικές ερωτήσεις πρακτικής τέχνης. Θα προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους αναλαμβάνοντας μια συστηματική και ολοκληρωμένη σημαντικές σώμα της εργασίας. Το μάθημα καλωσορίζει φοιτητές των οποίων το ερώτημά λαμβάνει χώρα σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων που περιλαμβάνει ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία και τον κινηματογράφο, εγκατάσταση, performance, «γεγονός» κάνοντας και άλλες σχεσιακές πρακτικές. Αντλώντας από τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο, οι μαθητές καλούνται να εξετάσουν το σημερινό ρόλο του προστίμου καλλιτεχνική πρακτική, σφυρηλάτηση εξωτερικές συνδέσεις και διερεύνηση του τρόπου με έργα τέχνης συνδέονται με το κοινό. Το μάθημα προσφέρει την ευκαιρία για μια παρατεταμένη και σοβαρή επαναξιολόγηση των υφιστάμενων πρακτικών μέσα σε ένα κρίσιμο και υποστηρικτικό περιβάλλον. Στο Middlesex παίρνουμε ένα πολύ πρακτικό και κριτική προσέγγιση στη λεπτή τέχνη που εξασφαλίζει ότι θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος των μεταπτυχιακών σπουδών έρευνα και τη λήψη σας. Αυτός ο συνδυασμός σε βάθος ανάλυση και hands-on εμπειρία θα σας δώσει τη δυνατότητα να αντλήσει από ένα ευρύ φάσμα εμπειρογνωμοσύνης και πόρων, ενώ αμφισβητεί και την ανάπτυξη της πρακτικής σας σε ένα σύγχρονο πλαίσιο για μια ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη καριέρα. Βασισμένο σε μας £ 80 εκατομμύρια Τέχνης Πανεπιστημίου και Σχολή Βιομηχανικού Σχεδιασμού, την πορεία μας διαθέτει state-of-the-art εγκαταστάσεις με ειδικό χώρο στούντιο για κάθε ένα από τους μαθητές MA μας (συμπεριλαμβανομένων των φοιτητών μερικής απασχόλησης) για να διασφαλίσουμε ότι θα ληφθεί μέριμνα για ένα ευρύ φάσμα συμφέροντα και φιλοδοξίες. Με τις ευκαιρίες να συνεργαστούν με μαθητές από όλη τη Σχολή, θα είναι μέρος ενός υποστηρικτικού και διεπιστημονικό περιβάλλον των καλλιτεχνών που διαμορφώνει το μέλλον των δημιουργικών βιομηχανιών σε όλο τον κόσμο με το βραβευμένο καινοτόμο έργο τους. Highlights βέβαια - Παγκόσμιας κλάσης διδασκαλία μια αφοσιωμένη ομάδα από τους κορυφαίους καλλιτέχνες, επιμελητές, τους επαγγελματίες οι οποίοι έχουν σημαντική εθνική και διεθνή εμπειρία στην πράξη, τη διδασκαλία και την έρευνα - Καινοτόμες υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να πειραματιστείτε και να αναπτύξουν τις ατομικές σας προσέγγιση για την Καλών Τεχνών, χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα της σύγχρονης και παραδοσιακό εξοπλισμό, χώρους και λογισμικού - ευκαιρίες Έκθεση off-site, όπως έργα σε ArtLacuna ή κατοικίες σε Blyth Gallery, Imperial College, για να δημιουργήσουν ευκαιρίες δικτύωσης, να οικοδομήσει δεσμούς βιομηχανίας και σας επιτρέπουν να διερευνήσει πώς λειτουργούν καλλιτέχνη διοικούμενο οργανώσεις - Άμεση πρόσβαση σε κόσμος της τέχνης του Λονδίνου με πολύτιμες συνδέσεις βιομηχανία σε μια σειρά από γκαλερί, καλλιτέχνες υψηλού προφίλ, βιβλιοθήκες και συλλογές για να ενισχύσει την έρευνά σας και να ενημερώσετε την πρακτική σας - Ευέλικτη δομή της μονάδας για να καλύψει τις ανάγκες, τις φιλοδοξίες και τις ικανότητες του κάθε μαθητή ανεξάρτητα από το στάδιο που βρίσκονται σε δημιουργική σταδιοδρομία σας - πρόσβαση σε ευκαιρίες δικτύωσης, κορυφαία σε παγκόσμιο επίπεδο έρευνας και τεχνογνωσίας μέσω του Ινστιτούτου Art & Design Research (ΑϋΚΙ) και άλλες ερευνητικές πρωτοβουλίες και ομίλων στην πανεπιστημιούπολη - Ως φοιτητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε μονάδα μέτρησης. [-]

Master in People Management and Development (MA)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

[+]

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, οι οργανισμοί αναζητούν στους επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού να είναι και οι δύο εμπειρογνώμονες στον τομέα και διευκόλυνσης της αλλαγής τους, ώστε το προσωπικό να προσαρμοστούν και να αναπτυχθούν μέσα σε αυτό το τοπίο. Ο τομέας στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό είναι έντονη και απίστευτα δυναμική, αυξάνοντας τη στρατηγική, ηθική και πολιτική υποστήριξη σε επιχειρήσεις και οργανισμούς όλων των μεγεθών. ... [-]

Master in Strategic Branding and Stakeholder Communication (MA)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

[+]

Μάθετε από ακαδημαϊκούς, όπως ο Δρ Keith Dinnie και ο Δρ Pantea Foroudi οι οποίοι είναι ειδικοί στον τομέα του branding.

[-]


Master στη Διοίκηση Arts (MA)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Με στοιχεία των επιχειρήσεων, τη χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ και πληροφορικής, διαχείρισης Arts είναι ένα σύνθετο και συναρπαστικό πειθαρχία να έχει τον έλεγχο. Από το θέατρο για να κινηματογράφο, τη λογοτεχνία και τη μουσική, μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλές μορφές της τέχνης και να προσεγγίσουν το κοινό σε ολοένα πιο καινοτόμους τρόπους. [+]

Γιατί μελέτη MA Arts Management στο Middlesex; Στο Middlesex, αναγνωρίζουμε ότι υπάρχει ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών φορέων και των βιομηχανιών με ποικίλο αριθμό της σταδιοδρομίας και την περαιτέρω επιλογές σπουδών για όσους ενδιαφέρονται για την Διοίκηση Τεχνών. Αυτός είναι ο λόγος που αναπτύξαμε την πορεία μας να είναι ευέλικτη και διεπιστημονική, με τις επιλογές να προσαρμόσουμε ολόκληρο MA σας ώστε να ταιριάζει ατομικά συμφέροντα και τις ανάγκες σας, είτε αυτό είναι τα ψηφιακά μέσα, εκδηλώσεις, το μάρκετινγκ, τις επικοινωνίες, την επιχειρηματικότητα ή την περαιτέρω μελέτη πέρα ​​από αυτό το πρόγραμμα. Βασισμένο σε μας £ 80.000.000 state-of-the-art Grove κτίριο, η δημιουργική καρδιά του Πανεπιστημίου μας, θα πρέπει να διδάσκονται από κορυφαίους επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς από τις δραστηριότητές μας, Δίκαιο, Μέσων Ενημέρωσης και Παραστατικών Τεχνών Σχολές, με ευκαιρίες να συνεργαστεί με οι μαθητές σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων και των καθηκόντων. Μέσα από ένα συνδυασμό της θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης θα αναπτύξει μια κριτική κατανόηση των διαχειριστικών πράξεων τέχνες και τον αντίκτυπο της έρευνας σχετικά με το κοινό και τις βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο. Highlights μαθήματος: - Η εστίασή μας στην ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων διαχείρισης θα ενισχύσει την απασχολησιμότητα σας σε μια ανταγωνιστική βιομηχανία - διεθνή προσανατολισμό και έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει διαφορετικές ειδικότητες, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αναπτύξει μια ευρύτερη αναλυτική και παγκόσμια προοπτική για τα θέματα που αφορούν την εργασία σας - Εκδρομές, μεγάλες συνδέσεις της βιομηχανίας και την πρόσβαση σε βασικές οργανώσεις τεχνών και των παρόχων απόδοση σε όλο το Λονδίνο και το Ηνωμένο Βασίλειο, όπως Kings Place, το Roundhouse και το Ινστιτούτο Σύγχρονης τέχνης (ICA) - Ακαδημαϊκοί που ασχολούνται ενεργά με τις βιομηχανίες και της έρευνας, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε πρόσβαση στο αρχικό ευρήματα, αναδυόμενες θεωρίες και σύγχρονες συζητήσεις - πρόσβαση στην καθιερωμένη βραδιά Συναυλίες & Σεμινάρια σειρά παραστάσεων, διαλέξεις και σεμινάρια από κορυφαίους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες της μουσικής και των δημιουργικών βιομηχανιών - State-of-the-art εργαστήρια υπολογιστών και καινούργια ψηφιακά μέσα και εγκαταστάσεις στούντιο για να ενισχύσουν τις σπουδές σας και να προετοιμαστούν για τη βιομηχανία-πρότυπο εξοπλισμού και λογισμικού [-]

Master στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (ma)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αμφισβήτηση, εμπνέοντας και όλο και περισσότερο πολύτιμη στο σημερινό παγκόσμιο περιβάλλον εργασίας, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων (HRM) είναι ένα συναρπαστικό πειθαρχία να δαμάσει. Με τη δύναμη να επηρεάσουν την κατεύθυνση και την επιτυχία ενός οργανισμού, HRM μπορούν να αξιοποιηθούν για τη μεγάλη επίδραση από μια ποικιλία από επαγγελματίες, από τους διευθυντές της εταιρείας να παρατάξει τους διαχειριστές και τους συμβούλους ειδικός ΥΕ. Είτε είστε στην αρχή ή τα μέσα στάδια της σταδιοδρομίας σας, τις μεταπτυχιακές σπουδές της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού θα ενισχύσει τις διοικητικές ικανότητες σας και τις προοπτικές σταδιοδρομίας σε ένα ευρύ φάσμα οργανώσεων. [+]

Γιατί μελέτη MA / PG Dip / PG Cert Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού στο Middlesex; Διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Personnel και Ανάπτυξης (CIPD), την πορεία μας προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο και παραμένει η πιο δημοφιλής πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου για τους ξένους φοιτητές να σπουδάσουν HRM, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Βρετανικού Συμβουλίου. Αυτό συμβαίνει επειδή ναυαρχίδα πορεία μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων και των θεωριών παρέχοντας ταυτόχρονα ευκαιρίες για να ειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού που είναι μοναδικές για Middlesex. Διδάσκονται από μερικούς από τους κορυφαίους ακαδημαϊκούς HRM και επαγγελματίες του Ηνωμένου Βασιλείου, αυτό το μάθημα διερευνά τις βασικές θεωρίες και πρακτικές δεξιότητες συμπεριλαμβανομένης της ολοένα και πιο σημαντικούς τομείς, όπως η οργανωτική μάθηση, τη βιωσιμότητα, τη δημόσια τάξη, την παγκοσμιοποίηση και την ανάπτυξη και το δίκαιο, εξασφαλίζοντας ότι θα αποφοιτήσουν με μια λεπτομερή και πρακτική κατανόηση της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού που θα σας δώσει τη δυνατότητα και την αυτοπεποίθηση να ξεκινήσει, ή περαιτέρω στήριξη, μια τόνωση καριέρα. Highlights μαθήματος: - Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σεβαστούς τμήματα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού της χώρας με ένα από τα κορυφαία ερευνητικά προφίλ του Ηνωμένου Βασιλείου στην πειθαρχία, εξασφαλίζοντας λαμβάνετε κάθε ακαδημαϊκή ευκαιρία και διαθέσιμο πόρο για να σας δώσει το καλύτερο ξεκίνημα στην καριέρα σας - Στενή συνεργασία με τους συναδέλφους από όλη την επιχείρηση το σχολείο, παρέχοντας πραγματικό κόσμο πλαίσιο σε όλες τις διδακτικές HRM και τον εξοπλισμό σας με απτά δεξιότητες που θα καλέσει στην καριέρα σας - Μοναδικές και εξειδικευμένες προαιρετικές ενότητες σας επιτρέψει να επιλέξετε ένα θέμα οδό κατά τη διάρκεια, την ενίσχυση της απασχολησιμότητας σας, δίνοντάς σας μια περιοχή της εμπειρία που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίζει από τα άλλα αποφοίτους - Διατίθεται πλήρους ή μερικής απασχόλησης για να προσφέρει στους επαγγελματίες που εργάζονται και εκείνων με οικογενειακές υποχρεώσεις την ευκαιρία να προχωρήσουν τις σπουδές τους, διατηρώντας παράλληλα έξω από τις ευθύνες τους - CIPD διαπίστευση σας δίνει την ευκαιρία να γίνει ένας CIPD φοιτητής κράτη με αποκλειστική πρόσβαση σε περιοδικά, εκθέσεις, εξοικονόμηση χρόνου πόρους, τους οδηγούς, οι υπηρεσίες της βιβλιοθήκης, καθώς και επαγγελματική καθοδήγηση ανάπτυξη και ευκαιρίες δικτύωσης για να ενισχυθεί η ακαδημαϊκή εμπειρία σας και τη μελλοντική καριέρα στην HRM - ως μαθητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

Master στην εγκληματολογία (ma)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτός ο βαθμός είναι σχεδιασμένο για ανθρώπους που θέλουν σε βάθος κατανόηση της εγκληματικότητας και της ποινικής δικαιοσύνης σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. [+]

Αυτός ο βαθμός είναι σχεδιασμένο για ανθρώπους που θέλουν σε βάθος κατανόηση της εγκληματικότητας και της ποινικής δικαιοσύνης σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Προωθεί μια κριτική και συγκριτική προσέγγιση στα θέματα της εγκληματικότητας και της δικαιοσύνης που προορίζεται να εξοπλίσει τους φοιτητές με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να ασχοληθεί με μια σειρά από παραδοσιακά και μη παραδοσιακά θέματα εγκληματικότητας, της δικαιοσύνης και της παρεκτροπής. Εξετάζει σύγχρονα προβλήματα όπως η τρομοκρατία και οι προτεραιότητες της παγκόσμιας αστυνόμευσης, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της δικαιοσύνης, την περιβαλλοντική δικαιοσύνη και διεθνικού εγκλήματος. Η διεθνής και διακρατική διάσταση του εγκλήματος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος. Γιατί μελέτη ΜΔΕ Εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο του Middlesex; Εγκληματολογίας στο Middlesex έχει ιδιαίτερα ισχυρή διεθνή φήμη. Το Τμήμα ήταν πρωτοποριακό σε μια in με επιρροή σκέλος της εγκληματολογίας που ονομάζεται «αριστερά ρεαλισμό», και καθιέρωσε ένα από τα πολύ μαθήματα πρωτο του είδους του στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο εξακολουθεί να θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μεταπτυχιακά μαθήματα εγκληματολογίας. Τα ακαδημαϊκού προσωπικού μας που συμμετέχουν στην ανάπτυξη πρωτοποριακή εργασία, πρόσφατα, σε τομείς όπως «σκυλιά κατάσταση» και τις συμμορίες (Dr Simon Harding), η χρήση των δραστών σεξουαλικών αδικημάτων »του Διαδικτύου και σε απευθείας σύνδεση ασφάλεια των παιδιών (Δρ Έλενα Martellozzo), Περιβάλλοντος και Άγριας Ζωής Εγκλήματος (Δρ Angus Νοσοκόμα). Απέναντι από το Τμήμα, η έρευνά μας ενσωματώνει το έγκλημα, την αστυνόμευση, την ασφάλεια της κοινότητας, πράσινο εγκληματολογία, τη δικαιοσύνη και τη θυματοποίηση, και την ευρύτερη fi πεδία της con fl ΤΠΕ, τα κοινωνικά κινήματα, τις διεθνείς con fl ΤΠΕ, πολιτική βία και η τρομοκρατία Το αποκορύφωμα του μαθήματος είναι μια ευκαιρία να παρακολουθήσουν την κοινή Μελέτη σε Κρίσιμες συναντήσεις Εγκληματολογία με μεταπτυχιακές εγκληματολόγοι που σπουδάζουν σε πανεπιστήμια σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων της Γάνδης, Πόρτο, του Αμβούργου, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Ουτρέχτη, τη Βουδαπέστη και το Ρότερνταμ, αλλά και στο John Jay College της Νέας Υόρκης. Η συνάντηση Φθινόπωρο 2016 είναι στο Πανεπιστήμιο της Γάνδης και η συνάντηση την άνοιξη του 2017 έχει προγραμματιστεί προσωρινά για John Jay College της Νέας Υόρκης. Highlights βέβαια - Μελέτη σε μια ιδιαίτερα αξιόπιστη τμήμα εγκληματολογίας με μακρά ιστορία στην εκπαίδευση των πολύ καλύτερο εγκληματολόγοι και δικαιοσύνης επαγγελματίες - Μάθετε από το ακαδημαϊκό προσωπικό με άριστη βιομηχανίας και ΜΚΟ συνδέσμους, οι οποίοι πραγματοποιούν καινοτόμο και πρωτοποριακή έρευνα - διεθνή παρουσία, συμπεριλαμβανομένης μιας μονάδας στην Παγκόσμια Εγκληματολογία και Αστυνόμευσης - Η ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δύο φορές το χρόνο μεταπτυχιακό φοιτητή διασκέψεις είτε σε Ελλάδα, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ουγγαρία ή τις ΗΠΑ. [-]

Master στην επαγγελματική πρακτική - Arts (MA)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 18 μήνες August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

Η ΜΑ Professional Practice (Arts) είναι ένα ιδιαίτερα ευέλικτο μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σχεδιαστεί για τις καθιερωμένες τους επαγγελματίες που εργάζονται στον πολιτιστικό και ... [+]

Μεταπτυχιακό στην επαγγελματική πρακτική - Arts (MA)

 

Η ΜΑ Professional Practice (Arts) είναι ένα ιδιαίτερα ευέλικτο μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σχεδιαστεί για τις καθιερωμένες τους επαγγελματίες που εργάζονται στις πολιτιστικές και δημιουργικές βιομηχανίες. Έχει αναπτυχθεί ειδικά για να σας επιτρέψει να συνεχίσουν να εργάζονται και να ενσωματώσουν την επαγγελματική σας εμπειρία με την ακαδημαϊκή μάθηση. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε αίτηση για ακαδημαϊκών μονάδων για την προηγούμενη επαγγελματική σας επιτεύγματα μέσω επίσημης αναθεώρησης της μάθησης, το πρώτο μέρος του μαθήματος. Αυτό μπορεί να αποτελέσει τη βάση του μεγάλου έργου σας στο επαγγελματικό σας τομέα. Οι μαθητές από την πορεία ενθαρρύνονται ενεργά να συμμετέχουν σε δίκτυα στο πεδίο τους, καθώς και σε συμπληρωματικές επαγγέλματα? χρησιμοποιώντας εργαλεία κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, πρόσωπο με πρόσωπο εκδηλώσεις και συνέδρια.... [-]


Master στο επιχειρηματικό και νομικό μετάφραση (ma)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Νέα πορεία μετάφραση μας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να αποκτήσουν μια εικόνα για τις ανάγκες του επαγγελματία μεταφραστή σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο όπου οι επιχειρήσεις, ιδρύματα και κυβερνητικές οργανώσεις απαιτούν περισσότερη εργασία μετάφρασης. [+]

Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Γλωσσών, η ζήτηση για τους μεταφραστές "οδηγείται από την παγκοσμιοποίηση, τη μετανάστευση και πολιτικές αλλαγές ... να προκαλέσουν δυσχέρειες εξασφάλιση των υπηρεσιών του με τα κατάλληλα προσόντα μεταφραστών», και οι εργοδότες ιδιαίτερα αναμένουν μεταφραστές να διαθέτουν τα συμφραζόμενα, πολιτιστική και ηθική της γνώσης και κατανόηση των field.As τους μαθητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα έχουν νέα μαθήματα μετάφρασης μας έχουν σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να αποκτήσουν μια εικόνα για τις ανάγκες ενός επαγγελματία μεταφραστή σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο όπου οι επιχειρήσεις, ιδρύματα και κυβερνητικές οργανώσεις απαιτούν περισσότερη εργασία μετάφρασης. δύο μαθήματα μας ", Οπτικοακουστικών Θεμάτων και Λογοτεχνικής Μετάφρασης» και «Επιχειρήσεις και Νομικά Μετάφραση», πεδία κάλυψη της μετάφρασης που είναι ιδιαίτερα σε ζήτηση, ανοίγοντας αυξημένες ευκαιρίες σταδιοδρομίας και την παροχή στους φοιτητές με τις ικανότητες και τις δεξιότητες για να μεγιστοποιήσει την απασχολησιμότητά τους. Συνεργαζόμαστε στενά με το Ινστιτούτο Γλωσσολόγων και είναι το μόνο πρόγραμμα στο Λονδίνο το οποίο προσφέρει εξειδικευμένες επιχειρηματικές μονάδες ή νόμος παράλληλα ενότητες μετάφρασή τους. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος οι φοιτητές θα αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις από τους επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς σε συναφείς τομείς και θα έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένες εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό (εργαστήρια και σχετικό λογισμικό, όπως SDL Trados και WinCAPS). Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια ανταλλαγή Erasmus, αφού έχουν ολοκληρωθεί ενότητες που διδάσκονται στο Middlesex, και την έρευνα και να γράφουν επάνω διατριβή τους στα μεταφραστικά τμήματα του κύρους συνεργαζόμενα πανεπιστήμια στο Αλικάντε, Γενεύη, Χαϊδελβέργη, Ίνσμπρουκ, Λειψία, το Παρίσι, τη Βιέννη ή Βαρσοβία. [-]

Master στο φιλμ (ma)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Με τη δύναμη να εκπαιδεύσει, να ενημερώσει και να ψυχαγωγήσει μας, η κινούμενη εικόνα είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που χρησιμοποιείται από τα άτομα, τις ομάδες και τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Από μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ σε όλα τα πειραματικά είδη στο μεταξύ, ταινία γίνεται όλο και περισσότερο με τη μεγαλύτερη επιρροή μορφή των μέσων ενημέρωσης σήμερα. [+]

Γιατί μελέτη ΜΑ Κινηματογράφου στο Πανεπιστήμιο του Middlesex; Στο Middlesex πιστεύουμε ότι το μεγάλο έργο ταινία προέρχεται από την έρευνα, hands-on εμπειρία, τον πειραματισμό και σύγχρονη γνώση της κινούμενης εικόνας. Γι 'αυτό ΜΑ Κινηματογράφου μας στηρίζεται σε αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε κερδίσει τόσο την πρακτική και θεωρητική εκπαίδευση που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε εντυπωσιακές ταινίες σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο για τις προσδιοριζόμενες ακροατήρια. Σχεδιασμένο για να σας προετοιμάσει για ένα ευρύ φάσμα των δημιουργικών βιομηχανιών, την πορεία μας σας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τα δικά του συμφέροντα ταινία σας και να παράγουν έργο που θα ωφελήσει ατομικές φιλοδοξίες σας. Από το βίντεο-εγκαταστάσεις για την ενιαία οθόνη και κινητών τεχνολογιών, σας προκαλούμε να πειραματιστεί με πολλές μορφές του κινηματογράφου και της παρουσίασης, ενώ αναπτύσσει επίσης πολύτιμες δεξιότητες της βιομηχανίας στην έρευνα υπό την ηγεσία της πρακτικής, ανάλυση, ρίψη, προσφορά-γραφής, πλήθος-χρηματοδότηση και περισσότερο. Highlights μαθήματος: - State-of-the-art εγκαταστάσεις που θα σας προετοιμάσει για τον εξοπλισμό, τα εργαλεία, το λογισμικό και τα πρότυπα που αναμένεται στις δημιουργικές βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο - Ισχυρή έμφαση στις ατομικές ικανότητες σας κατά τη διάρκεια εργασιών, είτε στην συγγραφή σεναρίου, σκηνοθεσία, παραγωγή ή περισσότερες πειραματικές μορφές του κινηματογράφου , με λιγότερο υποχρεωτική ομάδα εργασίας από ό, τι πολλά μαθήματα άλλα Κινηματογράφου - διδάσκονται από μερικούς από τους κορυφαίους επαγγελματίες του Λονδίνου και εμπειρογνώμονες του κλάδου, με τις ευκαιρίες να συμμετέχουν ενεργά στην επαγγελματική έργα όπου είναι δυνατόν, κατά τη διάρκεια - Πολύτιμες βιομηχανία συνδέσεις με ένα ευρύ φάσμα των επαγγελματιών του κινηματογράφου, οργανισμούς και επιχειρήσεις, βοηθώντας σας να δικτυωθούν και να χτίσουν συναρπαστικές προοπτικές σταδιοδρομίας για το μέλλον - Επιλογή για να υποβάλουν αίτηση για Τέχνες & ανθρωπιστικές Συμβουλίου Έρευνας χρηματοδότηση - Ως μαθητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

γράφοντας για τη δημιουργική και επαγγελματική πρακτική Ma / PG Dip

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Από το να γίνει ο πρώτος Λονδίνο πανεπιστήμιο να προσφέρει ένα MA Δημιουργική Γραφή το 2000, έχουμε συνέχισε να πρωτοπορεί, καινοτομεί και να εξελίσσεται τους τρόπους με τον οποίο προσεγγίζουμε την πειθαρχία. Τώρα, ως απάντηση στην ταχέως μεταβαλλόμενο τοπίο των μέσων ενημέρωσης στον κόσμο, έχουμε αναπτύξει μια μοναδική πορεία για να εξοπλίσει τους συγγραφείς όλων των ειδών με ζωτικής σημασίας δεξιότητες, τη σύγχρονη γνώση και τις ιδέες βιομηχανία να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της σημερινής ψηφιακής, των εκδόσεων και του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. [+]

Στο Middlesex υποστηρίζουμε και να γαλουχήσει τις δημιουργικές φιλοδοξίες των συγγραφέων από ένα ευρύ φάσμα των υποβάθρων, από μυθιστοριογράφους να ποιητές, δοκιμιογράφους, βιογράφοι, επαγγελματίες των μέσων ενημέρωσης και περισσότερο. Γι 'αυτό αναπτύξαμε την πορεία μας να είναι ευέλικτη και διεπιστημονική, αντλώντας από την εμπειρία της ένα ευρύ φάσμα των επαγγελματικών τους συγγραφείς, τους εκδότες και τους επαγγελματίες των μέσων ενημέρωσης για να σας δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσουν τη δημιουργική σας έργα με την καθοδήγηση των εμπειρογνωμόνων σχετικά με τη σύνταξη πειστικά, να πάρει δημοσιεύονται και την προώθηση της εργασίας σας. Βασισμένο σε μας Media £ 80 εκατομμύρια και Παραστατικών Τεχνών Σχολή, που θα διερευνήσει τόσο τις παραδοσιακές και σύγχρονες ευκαιρίες για το γράψιμό σας, λαμβάνοντας υπόψη τα νέα μέσα, online πλατφόρμες και πώς τη μεγιστοποίηση του δυναμικού των αναδυόμενων αγορών. ισχυρούς δεσμούς μας με ζωντανή λογοτεχνική κοινότητα του Λονδίνου, συμπεριλαμβανομένων των ευκαιριών για να είναι μέρος της Λογοτεχνικό Φεστιβάλ Βόρειο Λονδίνο, να σας βοηθήσει να βαθμολογήσει με τις δεξιότητες, τις επαφές της γνώσης και τη βιομηχανία να μετατρέψει το γράψιμό σας σε μια κερδοφόρα καριέρα. Highlights μαθήματος: - Πολύτιμες διάρκεια της μελέτης για μια ευρεία ποικιλία των συγγραφέων και των επαγγελματιών που θα επωφεληθούν από τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες στη δημιουργική σκέψη, πειστική γραφή και την ευαισθητοποίηση του κοινού - State-of-the-art εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων ολοκαίνουργιο σουίτες ψηφιακά μέσα, με την καθοδήγηση ειδικού σε ψηφιακές πλατφόρμες όπως τα blogs, ηλεκτρονικές εκδόσεις, και τα social media - Άμεση εμπλοκή με το Φεστιβάλ Βόρειο Λονδίνο Λογοτεχνική, η οποία προσελκύει ομιλητές όπως Fay Weldon, ο Andrew Motion, David Nicholls και Michele Roberts, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες, ευκαιρίες δικτύωσης και masterclasses από μερικά από τα Ηνωμένου Βασιλείου που οδηγεί τους συγγραφείς, τους εκδότες και τους λογοτέχνες - Διδακτικό προσωπικό που είναι όλοι συμμετέχουν ενεργά είτε γραπτώς, δημοσίευση ή έρευνα, εξασφαλίζοντας ότι έχετε πρόσβαση στην τελευταία λέξη της σκέψης, τα πορίσματα και σύγχρονες συζητήσεις στο γράψιμο για Δημιουργική και Επαγγέλματος - Cross-διδακτέας ύλης δομή του μαθήματος για να σας βοηθήσουν να μπορέσουν να συνεργαστούν με τους μαθητές που θα μπορούσε να ενισχύσει τη δημιουργική σας έργα, όπως φωτογράφοι και γραφίστες - ως μαθητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

διαχείριση των ανθρώπινων πόρων / ανάπτυξης (top Up) Ma

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Εμπνέει, προκλητική και όλο και περισσότερο πολύτιμη για τις επιχειρήσεις στο σημερινό παγκόσμιο περιβάλλον εργασίας, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων (HRM) και η ανάπτυξη είναι ένα συναρπαστικό πειθαρχία να δαμάσει. Είτε είστε στην αρχή ή τα μέσα στάδια της καριέρας σας, αυτό το κορυφαίο μέχρι μάθημα θα εμβαθύνει τις γνώσεις σας και να προσθέσετε στο υπάρχον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σας στο HR μέσω εφαρμοστεί διατριβή με επίβλεψη από μερικούς από τους κορυφαίους επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς της χώρας. [+]

Σχεδιασμένο για τους υποψηφίους που έχουν ολοκληρώσει ένα προσόν μεταπτυχιακού HR διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Personnel και Ανάπτυξης (CIPD), την πορεία μας θα αναβαθμίσει τα προσόντα σας σε ένα MA μέσω μιας εφαρμογής διατριβής, την εμβάθυνση τις γνώσεις σας και την ενίσχυση των ευκαιριών απασχολησιμότητας σας. Επιλέγοντας να διεξάγει εφαρμόζεται διατριβή σας μέσω του πανεπιστημίου μας, σας επιλέγοντας ένα από τα πιο σεβαστά ιδρύματα μάθησης HRM στη χώρα με ένα από τα κορυφαία ερευνητικά προφίλ του Ηνωμένου Βασιλείου στην πειθαρχία. φοιτητές και ακαδημαϊκούς μας έχουν διακριθεί σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, όπως: φύλο, τη διαφορετικότητα και εργασίας, Παγκόσμια Εργασίας και Απασχόλησης, Υγείας σε Οργανισμούς, Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, και Διεθνής Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Με ευέλικτες επιλογές σπουδών για την υποστήριξη μερικής απασχόλησης και των διεθνών σπουδαστές, την πορεία μας διαθέτει ένα εργαστήριο το Σαββατοκύριακο σε προηγμένες μεθόδους έρευνας και τη δυνατότητα για online παρακολούθηση με πρόσβαση σε ερευνητικό υλικό εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Αυτή η εξατομικευμένη προσέγγιση της μάθησης σας επιτρέπει να χωρέσει τις σπουδές σας γύρω από τις υφιστάμενες επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων, έτσι ώστε να μπορείτε να προωθήσει την επαγγελματική σας εξέλιξη, διατηρώντας παράλληλα την απασχόληση σας και εξακολουθούν να έχουν χρόνο για την οικογενειακή ζωή. [-]

επαγγελματική πρακτική σε οπτικά εφέ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για οπτικά εφέ (VFX) επαγγελματίες με σημαντική εμπειρία στον τομέα τους που θέλουν να αποκτήσουν ένα μεταπτυχιακό που εστιάζεται στις τρέχουσες εργασίες τους στον τομέα. Θα είστε σε θέση αναγνώρισης απαίτησης για προηγούμενη μάθηση σας και να κερδίσει έτσι την ακαδημαϊκή πίστωση που μπορεί να μετρήσει προς το βαθμό και θα επιτρέψει την ολοκλήρωση αυτού με επιταχυνόμενο ρυθμό. [+]

Έχουμε αναπτύξει μια καινοτόμο προσέγγιση, η οποία περιλαμβάνει την ανάπτυξη της ηγεσίας και της διαχείρισης στον τομέα VFX, παραδίδεται ως μερική απασχόληση πρόγραμμα σπουδών για τους επαγγελματίες που εργάζονται. Highlights βέβαια Επιτρέπει ιδρύθηκε επαγγελματίες VFX για να αποκτήσουν ένα μεταπτυχιακό στη μεταξύ ενός και δύο ετών Κέντρα σε έργα της πραγματικής ζωής που αναλαμβάνονται στο χώρο εργασίας, επιτρέποντας τους εργοδότες και τους μεμονωμένους επαγγελματίες να διαπραγματευτεί η συγκεκριμένη εστίαση της επαγγελματικής εκπαίδευσης επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της προηγμένης επαγγελματικής πρακτική τόσο των ατόμων που αναλαμβάνουν τα προγράμματα και στον τομέα ευρύτερα για την προώθηση της συνεργατικής εργασίας Διευκολύνει τη διαπίστευση του (in-house ή εξωτερικά παρέχονται) επαγγελματική κατάρτιση προηγουμένως ή ταυτόχρονα αναλάβει έτσι ώστε αυτή η μάθηση μπορεί να μετρήσει προς το βαθμό παρέχει προστιθέμενη αξία σε εργοδότες, με τη μορφή μιας ενισχυμένης και καινοτόμα αποτελέσματα των σχεδίων εργασιών που αναλαμβάνονται από τους υπαλλήλους τους, τόσο κατά τη διάρκεια και μετά το πρόγραμμα. [-]

επαγγελματικό χορό πρακτική τεχνική παιδαγωγική Ma

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

Η ΜΑ Professional Practice in Dance Technique Παιδαγωγική είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σχεδιαστεί για τους πρόσφατα καταρτισμένους ή έμπειροι καθηγητές χορού που εργάζονται εντός και εκτός των σχολείων. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα χαμηλού residency χρησιμοποιώντας on-line / εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, με την ευκαιρία να επισκεφθούν το Λονδίνο Πανεπιστημιούπολη του Middlesex. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας επιτρέψει να συνεχίσουν να εργάζονται, ενσωματώνοντας την επαγγελματική σας εμπειρία με την ακαδημαϊκή μάθηση. [+]

Γιατί μελέτη MA Professional Practice Χορού Τεχνική Παιδαγωγικής στο Middlesex; Ως ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου για το χορό, θα αναγνωρίζονται σε όλο τον κόσμο για την υψηλή διαμετρήματος μας της διδασκαλίας και της καινοτόμου έρευνας. ποσοστό ικανοποίησης των φοιτητών μας τμήμα είναι ένα από τα καλύτερα στο Ηνωμένο Βασίλειο σε 94% (ΕΣΥΕ, 2013), με τους ακαδημαϊκούς οι οποίοι είναι αναγνωρισμένοι εμπειρογνώμονες στους τομείς τους. Είναι αυτό το επίπεδο αριστείας και πρωτοποριακή προσέγγιση στο θέμα του χορού που μας οδήγησε στην ανάπτυξη της ΜΑ Professional Practice in Dance Παιδαγωγική Τεχνική, την πρώτη πορεία του είδους του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σχεδιασμένο για να σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε την πρακτική διδασκαλία σας σε βάθος, την πορεία μας παίρνει επαγγελματίες χορού στην αρχή, στο μέσο ή μεταγενέστερα στάδια της καριέρας τους και αξιοποιεί την εμπειρία τους ώστε να μπορούν να εξελιχθούν διδακτική πρακτική τους με την καθοδήγηση των εμπειρογνωμόνων από μερικούς από τους κορυφαίους χορού του Ηνωμένου Βασιλείου ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες. Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Imperial Society of Καθηγητών Χορού (ISTD), την πορεία μας ξεκινά από τον προβληματισμό σχετικά με προηγούμενη μάθηση σας πριν υποστήριξη για να εξερευνήσετε μια επιλεγμένη περιοχή της διδασκαλίας της τεχνικής χορού σε μεγαλύτερο βάθος που οδηγεί στην ανάπτυξη ενός σημαντικού μάθησης με βάση την εργασία σχέδιο. Δημοσιεύθηκε μερικής απασχόλησης μέσω της μάθησης εξ αποστάσεως, θα εξασφαλίσει ότι είστε σε θέση να αναπτύξει ως επαγγελματίας και να διατηρήσει τις δεσμεύσεις της εργασίας σας, ενώ έχετε μελετήσει. Highlights μαθήματος: - Ευελιξία για να διαμορφώσει τις σπουδές σας γύρω από τις δεσμεύσεις της εργασίας σας, τις ατομικές ανάγκες και τα συμφέροντα, ώστε να μπορείτε να συνεχίσουν τις φιλοδοξίες σας με δομημένη υποστήριξη από έμπειρους επαγγελματίες - Θα τοποθετούνται στο κέντρο της έρευνας της έρευνας σας, κάνοντας τα ευρήματά σας ισχύει στο δικό σας επάγγελμα και της αξία στους συναδέλφους, τους εργοδότες και τους μαθητές σας - ζωντανά την έρευνα του χορού του πολιτισμού στην πανεπιστημιούπολη και σε απευθείας σύνδεση, με επιρροή και διεθνώς αναγνωρισμένο έργο στην παιδαγωγική χορού, σύγχρονη τεχνική χορού και χορογραφικές πρακτικές και χορού γυμναστήριο. - Πολύτιμη ευκαιρία να κάνετε μια αξίωση για ακαδημαϊκών μονάδων έναντι προηγούμενης τυπικής και άτυπης μάθησης - Ως μαθητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

μετανάστευση, την κοινωνία και την πολιτική Ma

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

βαθμού αυτού Δασκάλου προσφέρει ένα σύγχρονο και διεπιστημονική εστίαση για τη μετανάστευση και τα συναφή ζητήματα κοινωνικο-πολιτική και την πολιτική, συνδυάζοντας θεωρητικές, μεθοδολογικές και πρακτικές προσανατολισμένη κατάρτιση σχετική με διάφορες διαδρομές καριέρα στον ακαδημαϊκό χώρο, τη χάραξη πολιτικής, το δημόσιο τομέα, τον τομέα της κοινότητας και των ΜΚΟ . [+]

βαθμού αυτού Δασκάλου προσφέρει ένα σύγχρονο και διεπιστημονική εστίαση για τη μετανάστευση και τα συναφή ζητήματα κοινωνικο-πολιτική και την πολιτική, συνδυάζοντας θεωρητικές, μεθοδολογικές και πρακτικές προσανατολισμένη κατάρτιση σχετική με διάφορες διαδρομές καριέρα στον ακαδημαϊκό χώρο, τη χάραξη πολιτικής, το δημόσιο τομέα, τον τομέα της κοινότητας και των ΜΚΟ . Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα επιλογών σπουδών από κλάδους όπως το δίκαιο, την πολιτική και την κοινωνιολογία, καθώς και της ενσωμάτωσης ευκαιρίες για να αναλάβουν εκδρομές, τοποθετήσεις και πρακτική άσκηση, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα σας: - Έχουν των θεωρητικών και μεθοδολογικών μέσων να διερευνήσουν κριτικά τις διάφορες πτυχές των μελετών της μετανάστευσης - Έχουν σε βάθος γνώση των βασικών κοινωνικών και πολιτικής ζητήματα γύρω από τη μετανάστευση και το άσυλο - Έχετε μια καλή κατανόηση των σχετικών πολιτικών σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο - Έχετε μια χαρτοφυλάκιο των πρακτικών δεξιοτήτων στην ανάλυση της πολιτικής και κοινωνικής έρευνας - Έχετε τα εργαλεία για να αναπτύξουν τη δική σας έρευνα σχετικά με τα θέματα της μετανάστευσης - Έχουν την ικανότητα να εφαρμόζουν τις αρχές της έρευνας, της πολιτικής και των βέλτιστων πρακτικών σε πολύπλοκες καταστάσεις που σχετίζονται με τη δική σας περιοχή εργασίας ή την καριέρα φιλοδοξίες. Γιατί μελέτη MA Μετανάστευση, Κοινωνία και Πολιτική στο Middlesex; Βασισμένο στη Νομική Σχολή, το πρόγραμμα αυτό τα οφέλη από τη συμβολή των διεθνούς φήμης εμπειρογνώμονες σχετικά με τη μετανάστευση, το άσυλο και εθνοτική ποικιλομορφία, που λειτουργούν μέσα εξέχοντα ευρωπαϊκά και παγκόσμια δίκτυα ερευνητών και των επαγγελματιών. Πανεπιστήμιο Middlesex έχει μια εξαιρετική φήμη στην διεξαγωγή τοπικό, εθνικό και διεθνές έρευνα στον τομέα αυτό, χρησιμοποιώντας διεπιστημονικές και καινοτόμες προσεγγίσεις. Πολλοί από τους ακαδημαϊκούς μας εργάζονται ως σύμβουλοι και σύμβουλοι για τις διεθνείς οργανώσεις, κοινοτικές ομάδες και τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, καθώς και τη συμβολή στην ακαδημαϊκή συζήτηση με δημοσιεύματα αιχμής και τακτικές εκδηλώσεις. Η ομάδα διδασκαλίας αυτού του προγράμματος περιλαμβάνει Καθηγητής Φύλο, Μετανάστευση και Ιθαγένεια Elenore Kofman, Αναπληρωτής Καθηγητής Κοινωνιολογίας Δρ Αναστασία Χρήστου, Ανώτερος Λέκτορας στο Φύλο και Μετανάστευση Δρ Έλενα Vacchelli, Ανώτερος Λέκτορας Εγκληματολογίας και Κοινωνιολογίας Dr Nicola Montagna και Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής Brad Blitz, παράλληλα με πρόγραμμα Leader Δρ Alessio D'Angelo, ο οποίος βασίζεται στην Πολιτική Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών (SPRC) στο Middlesex. Μέσα από την έρευνα και την παροχή συμβουλών της εργασίας, το SPRC έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο επαφών με τοπικούς, εθνικούς και διεθνείς φορείς, συμπεριλαμβανομένου και του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. Επιπλέον, η Νομική Σχολή είναι μέλος της IMISCOE (Διεθνούς Μετανάστευσης, Ένταξης και Κοινωνικής Συνοχής), το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό δίκτυο των ερευνητών για τη μετανάστευση και την ένταξη. Αυτά τα ποικίλα δίκτυα να μας βοηθήσει να τοποθετήσει τους μαθητές για πρακτική άσκηση καριέρα τόνωση και τοποθετήσεις σε θέσεις εργασίας. Highlights βέβαια - Μια ευκαιρία να μάθουν από τους ειδικούς στον τομέα της μετανάστευσης που έχουν εμπλακεί σε μια σειρά από εθνικά και διεθνή ερευνητικά προγράμματα για τη μετανάστευση, συμπεριλαμβανομένης της ΕΣΣΚ χρηματοδοτούμενο 'EVI-MED - Κατασκευή ενός Απόδειξη Βάση για Σύγχρονη Μετανάστευση - Ευκαιρίες τοποθετήσεων και πρακτικής με τις τοπικές , εθνικές και διεθνείς ΜΚΟ και οργανισμούς του δημόσιου τομέα - Η πιθανότητα να πραγματοποιήσει επιτόπια έρευνα και εργασιακή εμπειρία σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας, της Ισπανίας, του Βελγίου και της Μάλτας - Η ευκαιρία να λάβουν μέρος σε εθνικά και διεθνή γεγονότα με κορυφαίους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες, μεταξύ άλλων μέσω IMISCOE. [-]

Μεταπτυχιακό στη γραφιστική (ma)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

MA Graphic Design διερευνά το συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο του γραφικού σχεδιασμού, για την κατασκευή κριτική κατανόηση, μεμονωμένες διαδικασίες σκέψης σχεδιασμό, την πρακτική εμπειρία και διορατική σχεδιαστικές λύσεις. [+]

Γιατί θα πρέπει να μελετήσει MA Graphic Design στο Middlesex Βυθίστε τον εαυτό σας μέσα στην πειθαρχία της γραφιστικής και να είναι μέρος της καθιερωμένης, τμήμα γραφιστικής βραβευμένο μας. Παίρνουμε μια προσέγγιση επίλυσης των προβλημάτων στην γραφιστική για να εξερευνήσετε τη σύγχρονη πρακτική μέσω της σκέψης του σχεδιασμού, τη διορατικότητα και τις διαδικασίες από κοινού σχεδιασμό, κατασκευή πρωτοτύπων ιδέες, μεθόδους ανάλυσης σχεδιασμού και με την οικοδόμηση των εμπειρογνωμόνων συνεργατικών δικτύων με εξωτερικούς συνεργάτες. Οι μαθητές μας προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα του σχεδιασμού και δημιουργικό υπόβαθρο, το καθένα με το δικό του μοναδικό σύνολο ικανοτήτων, την εμπειρία τους και το πολιτιστικό υπόβαθρο. Είμαστε μια ποικιλόμορφη συλλογική, που εργάζονται σε όλους τους τομείς του έργου της τυπογραφίας & πληροφορίες, την ταυτότητα της μάρκας & εκστρατείες, νέων τεχνολογιών και ψηφιακών εμπειριών, η ανάλυση σχεδιασμού γραφής & διορατικότητα, τη βιωσιμότητα και περιβαλλοντικά θέματα, δομική συσκευασία και το σχεδιασμό του βιβλίου. Βασισμένο σε μας £ 80.000.000 Art & Design School και διδάσκονται από μερικούς από τους κορυφαίους επαγγελματίες του Ηνωμένου Βασιλείου από ένα φάσμα επιστημονικών κλάδων, φυσικά μας διαθέτει εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης και εργαστήρια εξοπλισμένα με ειδικό τόσο των νέων όσο και των παραδοσιακών εξοπλισμού. Με ευκαιρίες για τη δημιουργία επαφών της βιομηχανίας και να εκθέσουν τη δουλειά σου εκτός του χώρου, θα έχετε επίσης κερδίσει την απασχολησιμότητα των δεξιοτήτων, την έκθεση και την εμπειρία που χρειάζεστε για να περιηγηθείτε μια επιτυχημένη καριέρα στο σημερινό ανταγωνιστικό δημιουργικών βιομηχανιών. Highlights μαθήματος: - Οι εγκαταστάσεις μας είναι από τις καλύτερες στη Βρετανία, με πλήρως εξοπλισμένη 3D εργαστήρια, κοπή με λέιζερ και 3D εκτύπωση, χαρακτική και letterpress, ψηφιακή εκτύπωση, αναπαραγωγή εγγράφων, βιβλιοδεσία και πλήρως εξοπλισμένα φωτογραφία, κινούμενα σχέδια και τα κινηματογραφικά στούντιο, με εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη - Κάθε αυτο -initiated έργο είναι προσαρμοσμένη στο άτομο για την ενίσχυση μεμονωμένων ειδικότητα και επόμενο στάδιο σχέσεις με τη βιομηχανία, την έρευνα, το σχεδιασμό γραφής, PhD ή την εκπαίδευση, με στόχο να δημιουργήσουν δεσμούς εμπειρογνωμόνων και εξειδικευμένων δικτύων για κάθε έργο - θα εκθέσουν τα έργα σας στο κεντρικό Λονδίνο , δημιουργώντας ευκαιρίες δικτύωσης και τις επαφές οικοδομική βιομηχανία σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον - θα συμβάλλει στην έρευνα θεμάτων στο πλαίσιο του μαθήματος και να είναι μέρος μιας αυξανόμενης αποφοίτων συλλογική - θα έχετε πρόσβαση σε ευκαιρίες δικτύωσης, κορυφαία σε παγκόσμιο επίπεδο σχεδιασμού της έρευνας και τεχνογνωσίας στα πλαίσια του Art & Σχεδιασμός Research Institute (ΑϋΚΙ) στην πανεπιστημιούπολη - Ως φοιτητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

Μεταπτυχιακό στη φωτογραφία (ma)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

MA Φωτογραφία στο Middlesex είναι ένα άσκησης- και την έρευνα με βάση το πρόγραμμα που θα σας προκαλέσει να εξερευνήσουν, ερώτηση και να εξελίσσονται ως φωτογράφος. [+]

Γιατί μελέτη MA φωτογραφίας στο Πανεπιστήμιο του Middlesex; Στο Middlesex παίρνουμε μια εξαιρετικά πρακτική προσέγγιση με τη φωτογραφία που εξασφαλίζει ότι θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος των μεταπτυχιακών σπουδών σας πίσω από μια φωτογραφική μηχανή, σε ένα σκοτεινό θάλαμο και να πειραματίζεται τόσο με τις νέες και παραδοσιακές τεχνολογίες. Αντλώντας από την εμπειρία της ένα ευρύ φάσμα των επαγγελματιών φωτογράφων, επισκέπτες ομιλητές και τεχνικούς συμβούλους, θα ενισχύσει τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας μέσα από μια σειρά από φωτογραφικά έργα που χρησιμοποιούν την πρακτική υπό την ηγεσία της έρευνας και υποστηρικτική γραπτή εργασία. Βασισμένο σε μας £ 80 εκατομμύρια Τέχνης Πανεπιστημίου και Σχολή Βιομηχανικού Σχεδιασμού, την πορεία μας χρησιμοποιεί state-of-the-art πόρους για να σας δώσει hands-on εμπειρία με τη βιομηχανία-πρότυπο εργαλεία. Με την Apple Macintosh Pro σταθμούς εργασίας, εκτυπωτές Epson Α2, Hasselblad σαρωτές φιλμ, στούντιο, καθώς και μια σειρά από darkrooms συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων, μαύρο και άσπρο, και ψηφιακή, θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να ωθήσει τον εαυτό σας στα σύνορα των δυνατοτήτων σας και κάνει το επόμενο βήμα προς μια ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη καριέρα. Highlights βέβαια Καινοτόμες υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να πειραματιστείτε με τις σύγχρονες και παραδοσιακές τεχνικές, ενώ έχετε την προετοιμασία για τον εξοπλισμό, τα εργαλεία, φωτογραφικές μηχανές, το λογισμικό και τα πρότυπα που αναμένεται στις δημιουργικές βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο Masterclasses και εργαστήρια από υψηλού προφίλ ομιλητές, όπως ο Simon Roberts, Dewi Lewis και Julian Calder Η πρόσβαση σε μερικά από τα καλύτερα τους πόρους φωτογραφίας του Λονδίνου, συμπεριλαμβανομένης της V & A Εκτύπωση και Drawing Room Μελέτη Ευέλικτη δομή της μονάδας για να καλύψει τις ανάγκες, τις φιλοδοξίες και τις ικανότητες των μαθητών Εξερευνήστε θέματα μέσα από βίντεο και φωτογραφίας, με αρκετές Abode Creative Suite και το Final Cut Pro σταθμούς εργασίας Ισχυρή έμφαση στις επαγγελματικές δεξιότητες παρουσίασης, όπως η εκτύπωση και η τοποθέτηση της εργασίας σας Η πρόσβαση σε ευκαιρίες δικτύωσης, κορυφαία σε παγκόσμιο επίπεδο έρευνας και τεχνογνωσίας μέσω της Τέχνης & Σχεδιασμός Ίδρυμα Ερευνών (ΑϋΚΙ) στην πανεπιστημιούπολη Ως φοιτητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. Μάθετε περισσότερα: http://www.mdx.ac.uk/courses/postgraduate/photography [-]

μόδα (ma)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να εργαστούν σε οποιαδήποτε από το ευρύ φάσμα των τομέων της μόδας, καλύπτοντας Fashion Design, Μόδα Επικοινωνίας και Προώθησης, κοσμημάτων και αξεσουάρ, ή μόδα Υφαντουργία - MA Μόδα μας είναι μοναδικά δομημένο για να σας δώσει τη δυνατότητα να ειδικευτούν, ενώ αντλώντας από ένα ευρύ φάσμα τους πόρους και την εμπειρογνωμοσύνη. [+]

Γιατί θα πρέπει να μελετήσει MA Μόδα στο Middlesex; Στο Middlesex παίρνουμε μια καινοτόμο προσέγγιση για την μόδα που σας επιτρέπει να ειδικευτούν, ενώ συνεργάζονται, πειραματίζονται, και τη βελτίωση των δεξιοτήτων σας με τους μαθητές και το προσωπικό από όλη την υπηρεσία. Διδάσκονται από μερικούς από τους κορυφαίους επαγγελματίες του Ηνωμένου Βασιλείου και των τεχνικών εμπειρογνωμόνων, θα διερευνήσει επιλεγμένη περιοχή σας της μόδας μέσα σε ένα σύγχρονο πλαίσιο που θα σας εξοπλίσει με τις πρακτικές δεξιότητες, επιχειρηματικό δαιμόνιο και τις ιδέες της βιομηχανίας θα πρέπει να πετύχει στη σημερινή παγκόσμια αγορά. Βασισμένο σε μας £ 80 εκατομμύρια Art & Design School, την πορεία μας διαθέτει state-of-the-art εγκαταστάσεις και ειδικευμένα εργαστήρια εξοπλισμένα με δύο νέες και παραδοσιακές εξοπλισμό για να σας δώσει τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσουν πλήρως τα οράματά σας. Μέσα από ένα συνδυασμό έρευνα εργαστηρίου, σε βάθος έρευνα και την κριτική κατανόηση της πρακτικής σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε βαθμολογήσει με τις δεξιότητες, τις γνώσεις και το σώμα της εργασίας για την προώθηση της σταδιοδρομίας σας μόδα σε νέα, προκλητική και ευφάνταστη κατευθύνσεις. Highlights μαθήματος: - Εξαιρετικές εγκαταστάσεις που είναι από τις καλύτερες στη χώρα, συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών εργαστηρίων της μόδας και εξοπλισμός για μεταξοτυπία, πλέξιμο, ύφανση, ψηφιακή εκτύπωση, κεντήματα, μεταλλοτεχνίας, φωτογραφία, αναπαραγωγή εγγράφων, ταινιών, κοπή με λέιζερ, 3D εκτύπωση και περισσότερο - Ευέλικτα σχεδιασμένο περιεχόμενο ενότητας για να σας δώσει τη δυνατότητα να φέρει τα ενδιαφέροντα και τις φιλοδοξίες σας σε κάθε αξιολόγηση, αν αυτό είναι κάνοντας τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, το σχεδιασμό κοσμημάτων, δημιουργώντας ένα βιβλίο, που παράγουν ένα περιοδικό, εξελίσσεται μια υπάρχουσα ειδικότητα που έχετε, και πολλά άλλα - Παρά το γεγονός ότι μια νέα πορεία MA έχουμε μια διεθνή φήμη για αποφοίτους υψηλού επιπέδου από τα προγράμματα μας Μόδα BA που έχουν πάει για να εργαστεί για τον οίκο Givenchy, Kenzo, Vivienne Westwood, καθαρίζω με το ράμφος, Aquascutum και Άσο - Ευκαιρίες να ξεκινήσετε τη δική σας ετικέτα με πρόσφατα παραδείγματα, συμπεριλαμβανομένων Boudicca, Christopher Raeburn και Ashley Isham - πρόσβαση σε δίκτυο ευκαιρίες, κορυφαία σε παγκόσμιο επίπεδο έρευνας και τεχνογνωσίας μέσω του Art & Design Research Institute (ΑϋΚΙ) στην πανεπιστημιούπολη - Ως φοιτητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

παγκόσμια διακυβέρνηση και Ma βιώσιμη ανάπτυξη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Την ποιότητα της διακυβέρνησης αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο ως κεντρικής σημασίας για τη βιώσιμη ανάπτυξη, η οποία απαιτεί την επίτευξη δίκαιης και νόμιμη αποτελέσματα σε μεγάλα παγκόσμια κοινωνικο-οικονομικά και περιβαλλοντικά θέματα, όπως η φτώχεια, η κλιματική αλλαγή, η επισιτιστική ασφάλεια και την απώλεια της βιοποικιλότητας. [+]

Με την άνοδο της αειφόρου ανάπτυξης ως μείζον ζήτημα της διεθνούς πολιτικής ατζέντας, είναι απαραίτητο ότι η παγκόσμια διακυβερνητική καθώς και κυβερνητικές υπηρεσίες έχουν πρόσβαση σε επαγγελματίες που διαθέτουν τις απαραίτητες αναλυτικές ικανότητες και τις γνώσεις για να αντιμετωπιστούν αυτά τα ζητήματα πρόκληση διακυβέρνησης σε διάφορες περιπτώσεις. βαθμού αυτού Δασκάλου έχει ως στόχο να σας παρέχει τις δεξιότητες για να γίνει μια τέτοια επαγγελματική - ενισχύοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας σε σχέση με την παγκόσμια προσεγγίσεων και μέσων που επικεντρώνονται στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη διακυβέρνησης. Θα διερευνήσει διάφορες προσεγγίσεις για το πώς οι διακυβερνητικές και εθνικές στρατηγικές, πολιτικές και προγράμματα που αφορούν σε αυτά τα παγκόσμια ζητήματα διακυβέρνησης διατυπωθεί, υλοποιήθηκαν και αξιολογήθηκαν. Η κριτική προσέγγιση μελέτη περίπτωσης που χρησιμοποιείται στη διδασκαλία, θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την εργασία στον ιδιωτικό τομέα ή με παγκόσμιες και εθνικές υπηρεσίες δημόσιου και του τρίτου τομέα κορυφαίους και τη διαχείριση της αλλαγής σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον. Θα έχετε επίσης μια σειρά από ευκαιρίες για να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία μέσα από τρεις διαφορετικές ενότητες τοποθέτησης σε θέσεις εργασίας που προσφέρονται ως επιλογές μέσω του προγράμματος. Ένα από αυτά σας δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσει για να αναλάβει μια Erasmus που χρηματοδοτούνται οικοτροφείο σε μια διεθνή οργάνωση που εδρεύει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. διεθνές μείγμα των μαθητών μας, σας εκθέτει σε μια σειρά από διαφορετικές πολιτιστικές και εθνικές απόψεις, προσφέροντας πολύτιμες γνώσεις και μια πραγματική βάση για την τεκμηριωμένη συζήτηση. Highlights βέβαια - Μάθετε από τους ειδικούς στον τομέα της παγκόσμιας διακυβέρνησης και βιώσιμης ανάπτυξης - Μπορεί να είναι επιλέξιμες για σχετικές πρακτικής άσκησης και των ευκαιριών μάθησης με βάση την εργασία, συμπεριλαμβανομένης και της Πρακτικής Άσκησης σε Διεθνείς Οργανισμούς, η οποία σας δίνει την ευκαιρία να οικότροφος σε ιδρύματα όπως τα Ηνωμένα Έθνη, Παγκόσμια Ένωση Ομοσπονδιών και των ΜΚΟ. - Αποκτήσουν πρακτική εμπειρία σε ένα χρηματοδοτούνται από το Erasmus οικοτροφείο. [-]

παιδικό βιβλίο εικόνα και Graphic Novels Ma

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα πρακτικής και βασίζονται στην έρευνα θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξερευνήσουν και να αναπτύξουν το ενδιαφέρον και τις ικανότητές σας σε όλες τις μορφές της αφήγησης και διαδοχική απεικόνιση. Το πρόγραμμα παρέχει μια ζωντανή και δημιουργική ατμόσφαιρα στην οποία μπορείτε να παράγουν το βιβλίο τα παιδιά σας, graphic novel ή απεικονίζονται κείμενο χρησιμοποιώντας εκτεταμένες εγκαταστάσεις μας, που υποστηρίζεται από μια ποικιλία από εξαιρετικά έμπειρο προσωπικό και επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων των εκδοτών, συντάκτες και επιτυχείς επαγγελματίες στον τομέα. [+]

Αυτό είναι ένα πολύ πρακτικό μάθημα που έχει ως στόχο να δώσουν στους μαθητές την καλύτερη ευκαιρία για να δημοσιεύσουμε σε αυτά τα πεδία. Το μάθημα είναι στελεχωμένη με την άσκηση εικονογράφους με πλούσια και ποικίλη εμπειρία στους τομείς αυτούς και ανεκτίμητη εικόνα για όλες τις πτυχές των εκδόσεων. Το μάθημα θα βασιστεί στις συμβουλές και την εμπειρία των επισκεπτών εκδότες, συγγραφείς, εκδότες, σχεδιαστές και διευθυντές τέχνης προσφέροντας την καλύτερη δυνατή ευκαιρία στον φαινομενικά αδιαπέραστο κόσμο των εκδόσεων, αφηγήσεις και παιδικά βιβλία. Πανεπιστήμιο Middlesex προσφέρει υπέροχες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των έκτακτων δωμάτια χαρακτική μας προσφέρουν μεταξοτυπίας, λιθογραφίας, μονο εκτύπωσης, ξύλο και λινόλεουμ κοπής, χαρακτική και τις επιλογές ξηρό σημείο. Οι μαθητές θα έχουν πρόσβαση στο τμήμα μας state-of-the-art αναπαραγωγής, όπου εικονική βιβλία και δείγμα εικόνες μπορούν να εκτυπωθούν με την υψηλότερη επαγγελματική ποιότητα. Επιπλέον, προσφέρουμε πρακτική εμπειρία βιβλιοδεσίας και διδασκαλίας, που επιτρέπει στους μαθητές να παράγουν εικονογραφημένο υλικό με τα υψηλότερα πρότυπα παρουσίασης. Highlights βέβαια - Επισκέψεις από επαγγελματίες που εργάζονται σε παιδικά βιβλία και graphic novels, συμπεριλαμβανομένων των επισκέψεων από τους εκδότες, συντάκτες και οι σχεδιαστές - Πρόσβαση σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις χαρακτική, προσφέροντας μεταξοτυπίας, στοιχειοθετημένο και εκτύπωση ανακούφιση επιλογές - Εξαιρετική έρευνα και ευκαιρίες αναφοράς, συμπεριλαμβανομένων των συλλογών βιβλίων καλλιτεχνών, α υλικά και συλλογές ειδικό δωμάτιο και πρόσβαση στην εκτεταμένη Μουσείο του Εσωτερικού σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικής (moda) συλλογή έντυπου εφήμερα - Ευέλικτη δομή της μονάδας για να καλύψει τις ικανότητες και τις φιλοδοξίες των μαθητών - Ισχυρή έμφαση στις επαγγελματικές δεξιότητες παρουσίασης, όπως η εκτύπωση και την προετοιμασία ενός εκδότη εικονική - Εργαστήρια και πρακτικές συμβουλές για τη δημιουργία και την έναρξη μιας ιστοσελίδας. [-]

περιβαλλοντικό δίκαιο και τη δικαιοσύνη Ma

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Η καταστροφή του περιβάλλοντος και των οικοσυστημάτων είναι αυξανόμενη ανησυχία σε όλο τον κόσμο. Εκτός από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και τη μείωση της βιοποικιλότητας, νόμιμης και παράνομης οικονομικής δραστηριότητας είναι μια πρόκληση για νομικά πλαίσια και οργανισμούς σε εθνικό και διεθνές επίπεδο διακυβέρνησης. [+]

βαθμού αυτού Δασκάλου έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσει αυτά τα ζητήματα και να εξοπλίσει τους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες υψηλού επιπέδου, ώστε να μπορέσουν να αναπτύξουν επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα του περιβάλλοντος. Η επιτυχής ολοκλήρωση των μαθημάτων θα σας εξασφαλίσουν τις απαιτούμενες πρακτικές δεξιότητες και γνώσεις που ισχύουν για σταδιοδρομίες στον τομέα της περιβαλλοντικής πολιτικής και την επιβολή, με έμφαση στην απασχολησιμότητα και την εμπλοκή με σύγχρονα περιβαλλοντικά συζητήσεις. Highlights βέβαια - Μάθετε από τους ειδικούς στον τομέα της δικαιοσύνης, του περιβαλλοντικού δικαίου - Μπορεί να είναι επιλέξιμες για σχετικές πρακτικής άσκησης και των ευκαιριών μάθησης με βάση την εργασία, συμπεριλαμβανομένης και της Πρακτικής Άσκησης σε Διεθνείς Οργανισμούς, η οποία σας δίνει την ευκαιρία να οικότροφος σε ιδρύματα όπως τα Ηνωμένα Έθνη, Παγκόσμια Ένωση ομοσπονδίες και ΜΚΟ. - Αποκτήσουν πρακτική εμπειρία σε ένα χρηματοδοτούνται από το Erasmus οικοτροφείο. [-]

πλοίαρχος της ηγεσίας στις οργανώσεις (ma)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Το μάθημα αυτό είναι για τους επαγγελματίες σε διευθυντικές θέσεις που θέλουν να κατανοήσουν πώς μπορούν να θεσπίσει στρατηγικές οργανωτικές αλλαγές και οι απόφοιτοι που φιλοδοξούν σε τέτοιες θέσεις και θέλουν να αναπτύξουν την κατανόησή τους για την ηγεσία στις οργανώσεις. [+]

[-]


πλοίαρχος του διεθνούς τουρισμού και της διαχείρισης φιλοξενίας (ma)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Τουρισμός και διαχείρισης φιλοξενίας είναι ένα γρήγορο και ανταγωνιστική αγορά. Το μάθημα θα αναπτύξει τις γνώσεις και τις δεξιότητες διαχείρισης που απαιτούνται για το μέλλον της φιλοξενίας και του τουρισμού της σταδιοδρομίας σας, ενώ παρέχει το πλαίσιο και την κοινωνικο-πολιτική ανάλυση που γίνεται όλο και πιο απαραίτητη σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και σύνθετο περιβάλλον. [+]

Γιατί μελέτη MA / PG Dip / PG Cert Διεθνούς Τουρισμού και Φιλοξενίας Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο του Middlesex; Οι βιομηχανίες φιλοξενίας και του τουρισμού έχουν γίνει δύο από τους σημαντικότερους παίκτες στο διεθνές εμπόριο. Είναι γι 'αυτό το λόγο έχουμε παραδώσει πρακτική βάση τη διδασκαλία που θα σας εξοπλίσει για την απασχόληση στους τομείς της έχουν φιλοξενίας, αναψυχής, εκδηλώσεων και του τουρισμού, καθώς και το σχεδιασμό και την αναγέννηση. Η πορεία μας σας παρέχει μια σταθερή βάση στη σύγχρονη θεωρία αυτού του θεματικού τομέα, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν επίσης μια σειρά από πρακτικές, την έρευνα και τη διαχείριση των δεξιοτήτων για τη μελλοντική ανάπτυξη της σταδιοδρομίας σας. Θα αναπτύξει μια κριτική επίγνωση των σημερινών θεμάτων που κυμαίνονται από τον πολιτικό, οργανωτικό, το μάρκετινγκ και την κοινότητα προοπτικές. Ως διεθνώς επικεντρώνονται πανεπιστήμιο, υπερηφανευόμαστε μια διεθνή ομάδα διδασκαλίας, οι διεθνείς προσκεκλημένους ομιλητές, εθνικές και διεθνείς εκδρομές, και μια διεθνή σειρά σεμιναρίων. Highlights μαθήματος: - Προσφέρουμε ειδικές συνεδριάσεις συμμετείχε με προσκεκλημένους ομιλητές επισκεπτών (επαγγελματίες του κλάδου, με την επιφύλαξη ειδικών, την κυβέρνηση και τους εκπροσώπους επαγγελματικού σώματος). - Ευκαιρίες Βιομηχανία δικτύωσης παρέχονται επίσης με την επίσκεψη εθνικές ή διεθνείς εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τη βιομηχανία της φιλοξενίας και του τουρισμού, όπως η «Παγκόσμια αγορά Travel». Η πραγματική ζωή σενάρια της φιλοξενίας και του τουρισμού εμπορίου εργασίας προσφέρουν από πρώτο χέρι την εμπειρία από τα ταξίδια πεδίο πορεία. - Δεσμοί μας με τους διεθνείς οργανισμούς στους φιλοξενίας και του τουρισμού διαιρέσεις παρέχει στους δυνητικούς εξωτερικό για την απασχόληση. Ως φοιτητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε μονάδα [-]

πλοίαρχο σε διεθνή διαχείριση των ανθρώπινων πόρων (ma)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αμφισβήτηση, εμπνέοντας και όλο και περισσότερο πολύτιμη στο σημερινό παγκόσμιο περιβάλλον εργασίας, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων (HRM) είναι ένα συναρπαστικό πειθαρχία να δαμάσει. Με τη δύναμη να επηρεάσουν την κατεύθυνση και την επιτυχία ενός οργανισμού, HRM μπορούν να αξιοποιηθούν για τη μεγάλη επίδραση από μια ποικιλία από επαγγελματίες, από τους διευθυντές της εταιρείας να παρατάξει τους διαχειριστές και τους συμβούλους ειδικός ΥΕ. Είτε είστε στην αρχή ή τα μέσα στάδια της σταδιοδρομίας σας, τις μεταπτυχιακές σπουδές της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού θα ενισχύσει τις διοικητικές ικανότητες σας και τις προοπτικές σταδιοδρομίας σε ένα ευρύ φάσμα οργανώσεων. [+]

Γιατί μελέτη MA / PG Dip / PG Cert Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού στο Middlesex; Διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Personnel και Ανάπτυξης (CIPD), την πορεία μας προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο και παραμένει η πιο δημοφιλής πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου για τους ξένους φοιτητές να σπουδάσουν HRM, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Βρετανικού Συμβουλίου. Αυτό συμβαίνει επειδή ναυαρχίδα πορεία μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων και των θεωριών παρέχοντας ταυτόχρονα ευκαιρίες για να ειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού που είναι μοναδικές για Middlesex. Διδάσκονται από μερικούς από τους κορυφαίους ακαδημαϊκούς HRM και επαγγελματίες του Ηνωμένου Βασιλείου, αυτό το μάθημα διερευνά τις βασικές θεωρίες και πρακτικές δεξιότητες συμπεριλαμβανομένης της ολοένα και πιο σημαντικούς τομείς, όπως η οργανωτική μάθηση, τη βιωσιμότητα, τη δημόσια τάξη, την παγκοσμιοποίηση και την ανάπτυξη και το δίκαιο, εξασφαλίζοντας ότι θα αποφοιτήσουν με μια λεπτομερή και πρακτική κατανόηση της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού που θα σας δώσει τη δυνατότητα και την αυτοπεποίθηση να ξεκινήσει, ή περαιτέρω στήριξη, μια τόνωση καριέρα. [-]

πλοίαρχο σε εσωτερικούς χώρους (αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό) βαθμού (ma)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

MA Interiors (Αρχιτεκτονικής + Σχεδιασμού) αναπτύσσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες του χώρου και του τόπου λήψης σας, ώστε να ενθαρρύνει τη δημιουργική καινοτομία σας μέσα στο ευρύ πεδίο του σχεδιασμού του χώρου. [+]

Γιατί θα πρέπει να μελετήσει MA Interiors (Αρχιτεκτονικής + Σχεδιασμού) στο Middlesex Στο Middlesex υποστηρίζουμε μια καινοτόμο και δημιουργική προσέγγιση για την Interiors που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τα ενδιαφέροντά σας και να βελτιώσετε τις ικανότητές σας μέσα από τον πειραματισμό, την έρευνα και την κριτική ανάλυση. Ευέλικτα σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις φιλοδοξίες των φοιτητών από ένα ευρύ φάσμα των υποβάθρων δημιουργική πορεία μας θα σας εξοπλίσει με τις προηγμένες δεξιότητες, τη σύγχρονη γνώση και τις ιδέες της βιομηχανίας θα πρέπει να αναπτύξουν τη δική σας πρακτική σε επαγγελματικό επίπεδο. Βασισμένο σε μας £ 80.000.000 Art & Design School και διδάσκονται από μερικούς από τους κορυφαίους επαγγελματίες του Ηνωμένου Βασιλείου από ένα φάσμα επιστημονικών κλάδων, φυσικά μας διαθέτει εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης και εργαστήρια εξοπλισμένα με ειδικό τόσο των νέων όσο και των παραδοσιακών εξοπλισμού. Με ευκαιρίες για τη δημιουργία επαφών της βιομηχανίας και να εκθέσουν τη δουλειά σου εκτός του χώρου, θα έχετε επίσης κερδίσει την απασχολησιμότητα των δεξιοτήτων, την έκθεση και την εμπειρία που χρειάζεστε για να περιηγηθείτε μια επιτυχημένη καριέρα στο σημερινό ανταγωνιστικό δημιουργικών βιομηχανιών. Highlights μαθήματος: - Οι εγκαταστάσεις μας είναι από τις καλύτερες στη Βρετανία, με τεχνολογίες αιχμής, όπως η 3-D εκτύπωση, λέιζερ κοπής, CNC Routing, ψηφιακή εκτύπωση μεγάλων διαστάσεων, όλα διαθέσιμα σε ένα ειδικό εργαστήριο με εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη - Μια έκθεση σας εργάζονται στο κεντρικό Λονδίνο για να δημιουργήσει ευκαιρίες δικτύωσης, να χτίσουν τις επαφές της βιομηχανίας σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον - Άμεση πρόσβαση στην παγκόσμια σχεδιασμό του Λονδίνου με πολύτιμες συνδέσεις βιομηχανία σε μια σειρά από ειδικούς της βιομηχανίας, γκαλερί, στούντιο, οι επιχειρήσεις, οι βιβλιοθήκες και συλλογές που θα ενισχύσουν την έρευνά σας και να ενημερώσετε πρακτική σας - πρόσβαση σε ευκαιρίες δικτύωσης, κορυφαία σε παγκόσμιο επίπεδο έρευνας και τεχνογνωσίας μέσω του Ινστιτούτου Ερευνών Art & Design (ΑϋΚΙ) στην πανεπιστημιούπολη. - Ως φοιτητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

πλοίαρχο σε θέματα δικαιοσύνης για τη νεολαία, την ασφάλεια της κοινότητας και η εφαρμοσμένη εγκληματολογία (ma)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Η ΜΑ Νεολαίας Δικαιοσύνης, Ασφάλειας της Κοινότητας και η εφαρμοσμένη εγκληματολογία βαθμός έχει σχεδιαστεί για άτομα που εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν στον τομέα της εγκληματικότητας και της ποινικής δικαιοσύνης. [+]

Γιατί μελέτη MA Νεολαίας Δικαιοσύνης, Ασφάλειας της Κοινότητας και η εφαρμοσμένη εγκληματολογία στο Πανεπιστήμιο του Middlesex; Δημοσιεύθηκε από κορυφαίους ερευνητές και με βάση την εμπειρία των ατόμων που σήμερα εργάζονται στον τομέα, αυτός ο βαθμός παρέχει τόσο την παραδοσιακή ακαδημαϊκή διάταξη με τη μορφή διαλέξεων, σεμιναρίων και tutorials και την ευκαιρία να αναλάβει μέχρι και το ένα τρίτο των μαθημάτων μέσω της μάθησης με βάση την εργασία (για όσους ήδη εργάζονται σε κατάλληλα πλαίσια) ή ένα οικοτροφείο με έναν οργανισμό όπως ένα Παραβατικότητας Ομάδα Νέων, ένα φάρμακο και υποστήριξης αλκοόλ ή κοινοτικής Συνεργασίας για την Ασφάλεια. Τα βασικά στοιχεία του προγράμματος που παραδίδεται σε ένα βράδυ την εβδομάδα, έτσι ώστε να καταστεί δυνατή για αυτούς που εργάζονται για να παρακολουθήσουν. Το υπόλοιπο πρόγραμμα απαρτίζεται είτε από τη μελέτη προαιρετικές ενότητες διαθέσιμες κατά τη διάρκεια της ημέρας ή (στην περίπτωση μιας μονάδας) μέσω της μάθησης εξ αποστάσεως ή με συνδυασμό μιας μακράς ή βραχείας διατριβή ή / και το μακρύ ή κοντό μάθησης με βάση την εργασία ή ενότητες πρακτικής άσκησης. Αυτή η ευελιξία, τόσο όσον αφορά την επιλογή του περιεχομένου καθώς και στη λειτουργία της παράδοσης / μάθησης, επιτρέπει στους μαθητές να προσαρμόσει το μάθημα όσο το δυνατόν περισσότερο με τις δικές τους ανάγκες. Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα να μελετήσουν το πρόγραμμα σε διάστημα ενός έτους πλήρους απασχόλησης ή δύο ετών με μερική απασχόληση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες επιλογές, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το πρόγραμμα Leader Δρ Ντέιβιντ Porteous. Highlights βέβαια - Μελέτη σε μια ιδιαίτερα αξιόπιστη τμήμα εγκληματολογίας με μακρά ιστορία στην εκπαίδευση των πολύ καλύτερα εγκληματολόγοι - Η επιλογή να ολοκληρωθεί μέχρι το ένα τρίτο του μαθήματος μέσω της μάθησης με βάση την εργασία ή ένα οικοτροφείο στο πλαίσιο εγκληματικής γραφείο δικαιοσύνη - Παράδοση από τον ακαδημαϊκό προσωπικό που είναι που συμμετέχουν στην πρωτοποριακή έρευνα στον τομέα, συμπεριλαμβανομένων των εργασιών για τις σχέσεις μεταξύ θυματοποίησης και της υποτροπής, «τα σκυλιά κατάσταση» και τις συμμορίες, online ασφάλεια των παιδιών, οι πρόσφατες εξελίξεις στην δοκιμαστική υπηρεσίες, ψυχικής υγείας και προσβλητικό, κοινή επιχείρηση και την πολιτική βία και την τρομοκρατία. - Απολαύστε τη διδασκαλία που ενσωματώνει διαλέξεις παραδίδονται από ειδικούς που εργάζονται στον τομέα της διαχείρισης δράστη, τη ζωή και την κουλτούρα των συμμοριών, αστικές αστυνόμευση, και τη φροντίδα κρατούμενο και την ευημερία. [-]

πλοίαρχο σε κοινωνική εργασία (ma)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

Οι κοινωνικοί λειτουργοί μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στις ζωές των ανθρώπων από την παιδική ηλικία μέχρι το γήρας και να προσφέρουν υποστήριξη σε μερικά από τα πιο ευάλωτους πολίτες της κοινωνίας. Ψάχνουμε για ανθρώπους που είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένο και είναι εξοικειωμένοι με θέματα γύρω από αποδυνάμωσης, στερήσεις και συμμετοχικότητας. [+]

Γιατί μελέτη MA Κοινωνικής Εργασίας στο Πανεπιστήμιο του Middlesex; Εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας, το βαθμό αιχμής μας σας παρέχει τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις ερευνητικές εξουσίες και κριτική αξιολόγηση ζωτικής σημασίας για τη σταδιοδρομία στην πρώτη γραμμή των κοινωνικών υπηρεσιών. Επωφελούνται από την υποστήριξη του εξειδικευμένου προσωπικού μας, μεταξύ των οποίων αρκετά βραβεία συμμετοχής σε αναγνώριση της διδασκαλίας τους, τη μάθηση και την εμπειρία αξιολόγησης, και εξαιρετικές εγκαταστάσεις μας στο Hendon, θα μάθουν να συνεργάζονται με αυτοπεποίθηση με πολλαπλούς παρόχους υπηρεσιών σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η υγεία και επιτήρησης υπηρεσιών. Θα επωφεληθεί τα μέγιστα από τον πλούτο των γνώσεων και της πρακτικής εμπειρίας προσωπικό μας φέρει τα μαθήματα, μέσω της συνεχούς έρευνας και ισχυρούς δεσμούς με την πρακτική ρυθμίσεων. Σας παρέχουμε μια σταθερή βάση στη στοχαστική πρακτική και να διασφαλίσει ότι θα είναι σε θέση να διαχειριστεί τις οργανωτικές απαιτήσεις. Χαιρετίζοντας το μάθημα κατάλληλα καταρτισμένου και έμπειρου επίδοξους κοινωνικούς λειτουργούς, με την απασχόληση και την κολεγιακή διαδρομή διαθέσιμα, περιλαμβάνει επαγγελματικές τοποθετήσεις και μελέτη πανεπιστημιούπολη με βάση. Χάρη σε καθιερωμένες σχέσεις μας με μια σειρά από οργανισμούς-εταίρους, οι τοποθετήσεις επιτρέπουν στους μαθητές να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία στην αντιμετώπιση με μια ποικιλία από πραγματικά προβλήματα και δύσκολες καταστάσεις. Μεταπτυχιακούς φοιτητές φέρει έναν πλούτο της εμπειρίας ζωής με τις σπουδές τους, ως εκ τούτου, προωθούμε ομαδικής μάθησης μέσα από ομαδικές συζητήσεις και καινοτόμα εργαστήρια. Highlights βέβαια - Η πλήρης University Guide 2017 κατατάσσεται Middlesex νούμερο ένα στο Λονδίνο για την Κοινωνική Εργασία, και top-15 σε εθνικό επίπεδο. - Άριστες σχέσεις με τις τοπικές αρχές. Υποστηρίζεται από συνεργασίες με οργανισμούς όπως εβραϊκή Φροντίδας - Εξαιρετική ευκαιρίες τοποθέτησης και τη διδασκαλία της πιο up-to-ημερομηνία πολιτική και την πρακτική στην κοινωνική εργασία - Πιστεύουμε ότι θα επωφεληθούν από τα υψηλά επίπεδα του χρόνου επαφής δασκάλου μέσα επεκταθεί συνεδρίες διδασκαλίας, διαδραστικό στυλ εργαστήριο σεμινάρια και e-learning - με μια αυξανόμενη φήμη για καινοτόμο έρευνα, το Τμήμα μας της Ψυχικής Υγείας, κοινωνικής εργασίας και Ολοκληρωμένης Ιατρικής αναλαμβάνει εμφανή και πρωτοποριακά ερευνητικά προγράμματα στην κοινωνική εργασία - Το μάθημα διδάσκεται τώρα από Hendon πανεπιστημιούπολη μας, όπου απολαμβάνουν οι μαθητές μια ενεργητική κοινωνικό περιβάλλον, εξαιρετική πόρων και εγκαταστάσεων πρώτης τάξεως - Μετά την αποφοίτηση θα δικαιούνται να υποβάλουν αίτηση για την HCPC να εγγραφείτε ως ειδική κοινωνική λειτουργός ως μαθητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα. [-]

πλοίαρχο σε συγκριτικές μελέτες ναρκωτικά και το αλκοόλ (ma)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια January 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

πτυχίο Μάστερ έχει σχεδιαστεί για εκείνους που θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις και την κατανόηση των θεμάτων αυτών ναρκωτικά και το αλκοόλ, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών και παρεμβάσεων, μέσα σε ένα συγκριτικό πλαίσιο τους. Είναι σχετική με τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και τους επαγγελματίες, καθώς και σε φοιτητές και ερευνητές που εργάζονται σε, που σχετίζονται με, ή ετοιμάζονται να εισέλθουν στον τομέα αυτό. [+]

Γιατί μελέτη MA Συγκριτική ναρκωτικά και το αλκοόλ Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Middlesex; Ο πλοίαρχος είναι που οργανώνεται από κοινού από τέσσερα πανεπιστήμια: Πανεπιστήμιο Middlesex? Πανεπιστήμιο Aarhus (Δανία)? Πανεπιστήμιο del Piemonte Orientale "A. Avogardo "(Ιταλία)? Και Universitas Miguel Hernandez de Elche-Αλικάντε (Ισπανία). Με πρόσβαση σε μια ομάδα Ευρωπαίους εκπαιδευτικούς και μαθητές, θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν ευρήματα της έρευνας, καθώς και την εμπειρία και την προσωπική γνώση για τις δικές σας χώρες. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να σπουδάσουν σε πανεπιστήμια-εταίρους ή να αναλαμβάνει τοποθετήσεις στην Ευρώπη και διεθνείς οργανισμούς και να αποκτήσουν επαγγελματική εξέλιξη μέσω της χρησιμοποίησης των προσεγγίσεων και πρακτικής μάθησης με βάση την εργασία. Το πρόγραμμα διδάσκεται κυρίως μέσω μεθόδων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης συμπληρώνονται από κάποιο πρόσωπο με πρόσωπο διδασκαλία. Η «Εισαγωγή στην ναρκωτικά και το αλκοόλ Σπουδών επαγωγής παραδίδεται ως ένα πρόσωπο-με-πρόσωπο εντατική μπλοκ μελέτης τέσσερις-και-α-μισή μέρα σε ένα από τα ιδρύματα εταίρους. Συγκεντρώνει το προσωπικό και τους φοιτητές από τις άλλες χώρες που παρέχουν το πρόγραμμα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής είναι αυτοχρηματοδοτούμενη. Highlights βέβαια Μοναδικό συγκριτική προοπτική ... [-]

πλοίαρχο στις διεθνείς σχέσεις (MA)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια January 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Σε ολοένα και συρρικνούμενο κόσμο μας, η ανάγκη για διαφορετικά έθνη και τους λαούς να συνυπάρχουν παρουσιάζει τόσο προκλήσεις και ευκαιρίες. Με την κατανόηση αυτά, θα δώσετε στον εαυτό σας μια μεγαλύτερη πιθανότητα να ευδοκιμεί στη διεθνή σκηνή. Για το μέλλον σκέψης των μαθητών με ένα μάτι για μια καριέρα στη διπλωματία, διεθνείς δημόσιας υπηρεσίας, τις διεθνείς υποθέσεις ή διεθνές εμπόριο, ένα μεταπτυχιακό Διεθνών Σχέσεων από το Πανεπιστήμιο του Middlesex είναι ένα σημαντικό σκαλοπάτι. [+]

Γιατί μελέτη MA Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο του Middlesex; Αυτός ο βαθμός είναι ιδανικό για φοιτητές που εργάζονται στο Λονδίνο και θέλουν να διευρύνουν τις δεξιότητές τους. Προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο, η οποία παρέχει ένα φυσικό περιβάλλον για την ανταλλαγή των εθνικών προοπτικών και πολιτιστικές πεποιθήσεις. καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό μας, συμπεριλαμβανομένων των Δρ Tunc Aybak (γεωπολιτική), Dr Peter Hough (ασφάλεια) και Δρ Φοίβη Moore (διεθνή πολιτική οικονομία), είναι όλα τα εξέχοντα ειδικοί στον τομέα τους έρευνας. Highlights βέβαια - Απολαύστε την ακαδημαϊκή ηγεσία εκδρομές σε σημαντικές παγκόσμιες οργανώσεις μέσα στο Λονδίνο, όπως η Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός του ΟΗΕ - Εργασία ανάμεσα σε ένα ποικίλο σώμα των φοιτητών που παρέχει ένα φυσικό περιβάλλον για ποικίλες γνώσεις και συζήτηση - Οι δικαιούχοι φοιτητές να αποκτήσουν εμπειρία σε ένα οικοτροφείο στο εξωτερικό με σημαντικές διεθνείς μη κυβερνητικές οργανώσεις. [-]

τέχνες θέατρο (ma)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

MA μας στο Θέατρο Τέχνης θα σας δώσει την ευκαιρία να συνεργαστούν, να εξειδικευθούν και να διευρύνουμε τα όρια της πειθαρχίας σας έχει επιλεγεί ανεξάρτητα από την καλλιτεχνική σας υπόβαθρο. Είτε ψάχνετε για να σχεδιάσει, αναπτύξει, άμεση, κριτική, εφημέριου, διαχειρίζεται, εκτελεί, να γράψει ή να διδάξει, αυτό το ευέλικτο, σχεδιασμένο μάθημα θα σας δώσει τη δυνατότητα να διερευνήσει και να εξελιχθεί πρακτική σας σε επαγγελματικό επίπεδο. [+]

Γιατί μελέτη MA Θέατρο Τεχνών στο Middlesex; Στο Middlesex έχουμε προετοιμάσει την επόμενη γενιά του Θεάτρου Τέχνης επαγγελματίες να είναι πρωτοποριακό και καινοτόμο επαγγελματίες με προηγμένες δεξιότητες και σύγχρονη γνώση της βιομηχανίας επιλέξει τους. Μέσα από ένα συνδυασμό πρακτικών που βασίζονται αναθέσεις, θεωρητική έρευνα και ανεξάρτητη έρευνα στον τομέα σας, θα αναπτύξουν τις δεξιότητες για να εντοπίσετε και να προωθήσει τη δουλειά σας τόσο σε εθνικό όσο και διεθνείς επαγγελματικές. Βασισμένο στο Media μας και Παραστατικών Τεχνών Σχολή, θα πρέπει να διδάσκονται από μερικούς από τους κορυφαίους ακαδημαϊκούς, επαγγελματίες του Ηνωμένου Βασιλείου και των συνδεδεμένων καλλιτέχνες με ευκαιρίες για να εξερευνήσουν τον διαφορετικό κόσμο του Θεάτρου Τέχνης μέσα από υψηλού προφίλ επισκέπτες ομιλητές, επισκέψεις βιομηχανία και τις επαγγελματικές τοποθετήσεις, ενώ έχετε μελετήσει . Οπλισμένοι με αυτές τις πολύτιμες δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις επαγγελματικές επαφές, θα αποφοιτήσουν με την εμπιστοσύνη για να περιηγηθείτε μια συναρπαστική σταδιοδρομία στη βιομηχανία ανταγωνιστική τέχνες του σήμερα. Highlights μαθήματος: - Πολύτιμη ευκαιρία να προβληματιστούν, να διερευνήσει και να προωθήσει την πρακτική Θέατρο Τεχνών σας, ωστόσο ευρεία ή εξειδικευμένη είναι σήμερα. - Οι εθνικές και διεθνείς ευκαιρίες τοποθέτησης για να επεκτείνετε την επαγγελματική επαφές σας και να επεκτείνει τις ευκαιρίες για απασχόληση. - Καινοτόμες Ravensfield Θέατρο με πλήρως εξοπλισμένα στούντιο και εργαστήρια που χαρακτηρίζει εξειδικευμένων τεχνικών για την υποστήριξη διερευνητικών σας και την εργασία που αφορούν τις επιδόσεις. - Παρουσιάσεις του έργου, συμπεριλαμβανομένων παραστάσεις, εργαστήριο-διαδηλώσεις και εγκαταστάσεις, οι οποίες επωφελούνται από τις υπάρχουσες και τις μελλοντικές σχέσεις μας με την επαγγελματική τους χώρους διεξαγωγής εκδηλώσεων σε Λονδίνο και πέρα. - Διεθνή προσανατολισμό και έχουν σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει διαφορετικές ειδικότητες, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αναπτύξει μια ευρύτερη αναλυτική και παγκόσμια προοπτική για τα ζητήματα που αφορούν την εργασία σας. - Πρόσβαση σε αναδυόμενες θεωρίες και σύγχρονο συζητήσεις που σχετίζονται με τον τομέα σας μέσα από τον κόσμο μας κορυφαία Κέντρο Ερευνών για δημιουργία στις τέχνες του θεάματος (ResCen) - μια διεπιστημονική ερευνητικό κέντρο που γεφυρώνει την ακαδημαϊκή κοινότητα και την πρακτική. [-]

τέχνη και Ma κοινωνική πρακτική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Κατά τα τελευταία 15 χρόνια, η πρακτική της τέχνης σε όλο τον κόσμο έχει βιώσει μια σημαντική αλλαγή ως καλλιτέχνες προσπάθησαν να εργαστούν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα για την υποστήριξη των κοινωνικών και περιβαλλοντικών αλλαγών. Μέσα από τη διεπιστημονική συνεργασία και τη συμμετοχική εμπλοκή, αυτό το μάθημα θα σας υποστηρίξει στην σφυρηλάτηση τη δική σας καλλιτεχνική διαδρομή που χτίστηκε γύρω από τα συμφέροντα, τα δίκτυα και τις κοινότητες σας. Νέες δημιουργικές και κοινωνικές δεξιότητες, μαζί με αυξημένη κριτική κατανόηση θα σας βοηθήσει να αναπτύξει μια πρακτική που είναι αποτελεσματική, ουσιαστική και σχετικές για την κοινωνία σας. [+]

Η Σχολή Τέχνης και Σχεδιασμού στο Πανεπιστήμιο του Middlesex φιλοξενεί μερικά από τα πιο έμπειρα και φήμης επαγγελματίες του Ηνωμένου Βασιλείου με διεπιστημονική εμπειρία στους τομείς της κοινότητας και κοινωνικά ασχολούνται με την πρακτική της τέχνης. Η ΜΑ Τέχνη και Κοινωνικής Πρακτικής βασίζεται στις ιστορικές ρίζες της Σχολής στην προοδευτική Hornsey College of Art, στην πρώτη γραμμή για την ενθάρρυνση καλλιτέχνες να συμμετάσχουν και να συμμετάσχουν με τις κοινότητες και ιδρύματα να επηρεάσει θετικά τον κόσμο γύρω τους. Κοινωνικά Εμπλεκόμενος συστάδα ερευνητικές πρακτικές της, θα σας παρέχει με ένα παραγωγικό περιβάλλον για συζήτηση και κριτική έρευνα σε όλη τη δημιουργική κλάδους όπου μπορούν να μοιραστούν τις ιδέες και τις συνεργασίες ενισχυθεί. Την ίδια στιγμή, ένα ετήσιο εικονική συμπόσιο θα σας συνδέσει με άλλους βυθισμένο σε παράλληλη τομείς σπουδών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για να επεκτείνει τους ορίζοντές σας, να διευρύνει τις γνώσεις σας και να σφυρηλατήσει τις συνδέσεις για το μέλλον. Αυτό το μάθημα πρακτική που βασίζεται είναι ένα από τα λίγα μεταπτυχιακά προγράμματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την πολιτιστική τους επαγγελματίες, ή άτομα με εμπειρία εργασίας δημιουργικά στους τομείς της ανάπτυξης της κοινότητας, των αστικών μελετών ή πολιτιστική διαχείριση, οι οποίοι επιθυμούν να αναπτύξουν το έργο τους προς τα έξω -facing τρόπο. Θα αφήσετε το μάθημα καλά εξοπλισμένη για να συνεχίσει αυτο-ξεκίνησε έργα και προμήθειες ή να αναπτύξουν το έργο σας μέσω των τομέων του πολιτισμού και της κοινότητας. Highlights βέβαια - Οι έμπειροι διδασκαλία επαγγελματία υπό την ηγεσία της σε συνδυασμό με την αυστηρότητα ενός ακαδημαϊκού περιβάλλοντος που φημίζεται για ριζοσπαστική πρακτική της και πολιτισμικών σπουδών - Off-site εργασιών του έργου καθορίζεται από τα δικά της συμφέροντα, τις επαφές και τα δίκτυα - Πρόσβαση σε ευκαιρίες δικτύωσης, κορυφαία σε παγκόσμιο επίπεδο έρευνας και τεχνογνωσίας στα πλαίσια το Ινστιτούτο Ερευνών Art & Design (ΑϋΚΙ) και άλλες ερευνητικές πρωτοβουλίες στην πανεπιστημιούπολη, συμπεριλαμβανομένης της από κοινωνικά δίκτυα συμπλέγματος έρευνας πρακτικές - διεπιστημονική εργασία υποστηρίζεται από ένα ευρύτερο πανεπιστημιακό πλαίσιο - State-of-the-art εγκαταστάσεις που επιτρέπουν τον πειραματισμό με ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων και παραδοσιακό εξοπλισμό, χώρους και λογισμικού - Είσοδος από οργανισμούς εξωτερικούς τεχνών για να προσφέρει διορατικότητα στη σύγχρονη κοινωνική πρακτική, ευκαιρίες δικτύωσης και συνδέσμους της βιομηχανίας - Εκδηλώσεις συμπεριλαμβανομένου ετήσιου εικονικού συμπόσιο στην κοινωνική πρακτική, που επιτρέπει την κοινή χρήση της εργασίας και των ιδεών με άλλους που εμπλέκονται σε άλλα σημεία παρόμοια πρακτική - άμεση πρόσβαση στο κόσμο της τέχνης του Λονδίνου με πολύτιμες συνδέσεις βιομηχανία σε μια σειρά από γκαλερί, καλλιτέχνες υψηλού προφίλ, βιβλιοθήκες και συλλογές για να ενισχύσει την έρευνά σας και να ενημερώσετε την πρακτική σας - Ως φοιτητής του μαθήματος αυτού θα λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε μονάδα . [-]

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
Middlesex University
The Burroughs

London, Αγγλία, NW4 4BT GB