Middlesex University London

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Στο Πανεπιστήμιο Middlesex, οι μαθητές μας έρχονται πρώτα. Ως προς τα εμπρός σκέψης, παγκόσμιο πανεπιστήμιο, θα ενδυναμώσει τους μαθητές από όλα τα κοινωνικά στρώματα, παρέχοντας τις ευκαιρίες για να ανακαλύψετε, το σχήμα και να αναπτύξουν το δικό τους δρόμο προς την επιτυχία. Ενημερώθηκε από εύστοχος έρευνα, και διδάσκεται από διεθνώς αναγνωρισμένους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες, με ευρεία γκάμα σύγχρονων μαθημάτων είναι η βιομηχανία ενημερωμένοι και την πρακτική που βασίζεται. Σας παραδίδουμε τις πραγματικές δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για τους μαθητές μας να ανταγωνιστεί στην παγκόσμια αγορά εργασίας, φτάνουν τις φιλοδοξίες τους και την επίτευξη ακόμα υψηλότερων στόχων. Βρισκόμαστε στο Βόρειο Λονδίνο, μόλις 25 λεπτά με τα πόδια από το κεντρικό Λονδίνο, δίνοντας στους μαθητές την ευκαιρία να ζήσουν σε μια κατοικημένη περιοχή, χωρίς να λείπει από τον ενθουσιασμό της πόλης.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου σας εδώ, θα παρέχει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να οικοδομήσουμε μια μοναδική και πολύτιμη εμπειρία πανεπιστήμιο. επαγγελματίες βραβευμένο μας και καινοτόμο διδασκαλία θα σας εξοπλίσουν με τις πιο πρόσφατες γνώσεις και την πραγματική εμπειρία της βιομηχανίας στο θέμα σας. Καθώς οι μαθητές του πλοιάρχου, θα αναπτύξουν κριτική σκέψη σας και εμείς θα σας ενθαρρύνει να συνεργαστούν σε όλη επιστημονικών κλάδων να βρουν λύσεις για τις προκλήσεις της βιομηχανίας. Οι εργοδότες αναζητούν ολοένα και περισσότερο οι απόφοιτοι με διεθνή νοοτροπία και είμαστε υπερήφανοι για την παροχή μια πραγματικά παγκόσμια εκπαίδευση, την προετοιμασία των μαθητών μας ως σύγχρονο, επιχειρηματικό πνεύμα.

συνεργατική προσέγγιση μας και ισχυρούς δεσμούς βιομηχανίας σημαίνει ότι το πρόγραμμα σπουδών διαμορφώνεται από τις πραγματικές ανάγκες του κλάδου, παρουσιάζοντας πολλές ευκαιρίες για να αποκτήσουν πολύτιμη πρακτική εμπειρία και μεταπτυχιακούς φοιτητές με την ικανοποίηση της γνώσης ότι είναι αμέσως απασχολήσιμοι.

Με την εμπιστοσύνη για να λειτουργούν σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον και την ικανότητα να λύσει δύσκολα προβλήματα, οι μαθητές μας να εξελιχθεί σε δημιουργικό, συνεργατικό αποφοίτους οι οποίοι είναι περιζήτητα από τους εργοδότες σε όλο τον κόσμο. "Η εμπειρία μου στο Πανεπιστήμιο του Middlesex ήταν πολύ χρήσιμη σε όλες τις πτυχές της ζωής μου. Το πολυπολιτισμικό περιβάλλον προστίθεται στο μπαχαρικό. Διδάσκοντες είναι υψηλής ειδίκευσης στην συγκεκριμένη περιοχή τους και επίσης να φέρει μια τσάντα γεμάτη εμπειρία για να συζητήσουν και να δώσουν στους μαθητές μια εικόνα του πραγματικού κόσμου. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία στο σύνολό της. », Δήλωσε ο Sagar Amlani, φοιτητής MSc Management.

Έχουμε επενδύσει πρόσφατα πάνω από £ 200 εκατομμύρια σε ζωντανή και σύγχρονη πανεπιστημιούπολη μας στο Λονδίνο, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, θα βρείτε την έμπνευση ανάμεσα σε μια κοινότητα των φοιτητών που προέρχονται από περισσότερες από 150 χώρες. Θα συναντήσετε το προσωπικό και τους αποφοίτους από όλο τον κόσμο, που θα σας βοηθήσουν να οικοδομήσουμε ένα ισχυρό παγκόσμιο δίκτυο των φίλων και πολύτιμες επαφές από διαφορετικούς πολιτισμούς και υπόβαθρα.

Εδώ στο Πανεπιστήμιο του Middlesex, θα σας υποστηρίξει για να γίνει ένα master στο επάγγελμά σας.

Τοποθεσίες

Λονδίνο

Address
Middlesex University The Burroughs
NW4 4BT Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Προγράμματα

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

FAQ

Άλλη