Middlesex University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

για τη ναυτική Lloyd Academy: για όλες τις εκπαιδευτικές σας ανάγκες κατάρτισης και ...

Γιορτάζοντας πάνω από 30 χρόνια για την παροχή προγραμμάτων κατάρτισης στη θάλασσα προς τη βιομηχανία, τη ναυτική Lloyd Academy είναι εδραιωθεί ως η κορυφαία διεθνής μάρκα για επαγγελματική ανάπτυξη. Ως μέλος της Informa Group με έδρα το Λονδίνο, παραδίδουμε μάθηση και ευκαιρίες ανάπτυξης σε πολλές χιλιάδες διεθνείς συμμετοχές κάθε χρόνο.

&nbsp

για τη ναυτική Lloyd σεμινάρια Ακαδημίας έχουν γίνει ένα οικείο χαρακτηριστικό του χρονοδιαγράμματος κατάρτισης για πολλές επιχειρήσεις. Από την πρώτη πορεία που πραγματοποιήθηκε το 1976 σε τρέχουσες χαρτοφυλάκιο των εβδομήντα σεμιναρίων, προσφέρουμε τα γεγονότα της επικαιρότητας σε όλο το φάσμα της ναυτιλιακής βιομηχανίας. Η σειρά ενημερώνεται συνεχώς και περιλαμβάνει ποικίλα θέματα, στη νομοθεσία, την ασφάλιση, τη χρηματοδότηση, την τεχνολογία, τις περιβαλλοντικές ανησυχίες, ασφάλεια, ανεφοδιασμού και της διαχείρισης καθώς και το περίφημο Ιστορικό της Ναυτιλίας και των πλοίων Οικονομικών Σχολών.

&nbsp

Το Masterclass σειρά προηγμένων εργαστηρίων κατάρτισης επίπεδο έχει αναπτυχθεί ειδικά για τους έμπειρους επαγγελματίες που επιθυμούν να επεκτείνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε ένα συγκεκριμένο θέμα.

&nbsp

Η συνεχιζόμενη δυναμική ανάπτυξη των προγραμμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης μας, θα δείτε πάνω από 2.000 ξένοι φοιτητές που είναι εγγεγραμμένοι σε μαθήματα μας φέτος, όπως η δημοφιλής και καλά εδραιωμένη Διπλωματούχος Τοπογράφος Ναυτιλίας, Ship Management και μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Ναυτικό Δίκαιο. Διάφορα επίπεδα διαπίστευσης είναι διαθέσιμα από λίγα λόγια, σε απευθείας σύνδεση μαθημάτων πιστοποιητικό, μέσα από την πλήρη ακαδημαϊκή διαπιστευμένους Δίπλωμα και μεταπτυχιακών διπλωμάτων.

&nbsp

Το MBA in Shipping & Logistics είναι αποκορύφωμα την πορεία μας. Αυτή η θαλάσσια ειδικός MBA, παρέχεται αποκλειστικά η εκπαίδευση από απόσταση τη δυνατότητα σε εκείνους του κλάδου που φιλοδοξούν να φθάσουν ανώτατη διοίκηση εκτελεστικό επίπεδο για να το κάνει με όχι περιορισμένου χρόνου ή παγκόσμιο χώρο.

&nbsp

Όταν οι δημόσιες προγράμματα δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, Ενδοεπιχειρησιακή Εταιρική εκπαίδευση παρέχει στις επιχειρήσεις κατά παραγγελία λύσεις κατάρτισης για την κάλυψη ειδικών απαιτήσεων της επιχείρησης εκπαίδευση, ευθυγραμμισμένη με τους στόχους των επιχειρήσεων και προσφέρονται στο ίδιο αυστηρό πλαίσιο για την ποιότητα της δημόσιας μαθημάτων μας.

&nbsp

για τη ναυτική Lloyd Academy είναι η αξιόπιστη μάρκα για την επαγγελματική ανάπτυξη, σε συνεργασία με κορυφαίους ακαδημαϊκούς και τη βιομηχανία φορείς για την παροχή πιστοποιημένης εκπαίδευσης και της κατάρτισης, όπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Είμαστε αναβάθμιση των επενδύσεων σε νέες πλατφόρμες διαχείρισης μάθησης, η βελτίωση του περιεχομένου και των πόρων μαθητή να βελτιώσει την εμπειρία σας και να εξασφαλιστεί η μέγιστη ανταμοιβή για την επένδυση που κάνετε στο μέλλον σας.

&nbsp

Lloyd και LLOYD'S Crest της είναι σήματα κατατεθέντα της Εταιρείας ενσωματώθηκαν από LLOYD'S Πράξη του 1871 με το όνομα «Lloyds»

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει: