Myerscough College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Myerscough είναι ένα από τα μεγαλύτερα χερσαία και αθλητικά κολέγια του Ηνωμένου Βασιλείου, προσφέροντας πτυχία σε περισσότερα από 20 συναρπαστικά θέματα. Εργαζόμαστε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Central Lancashire και ανήκουμε στα κορυφαία θεσμικά όργανα του Ηνωμένου Βασιλείου στον κλάδο για την ικανοποίηση των σπουδαστών - με τη βοήθεια εξαιρετικών πόρων και μοναδικής θέσης στην ύπαιθρο. Η αναθεώρηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του QAA μας θέτει μεταξύ των κορυφαίων ιδρυμάτων της χώρας για ποιοτικές ευκαιρίες μάθησης και διδασκαλία καλών πρακτικών. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που το 97% των φοιτητών της βαθμίδας Myerscough προχωρούν σε περαιτέρω σπουδές ή απασχόληση.

Brilliant πανεπιστημιούπολη, υπέροχες εγκαταστάσεις και μια εξαιρετική τοποθεσία!

Η πανεπιστημιούπολη στο κεντρικό κέντρο του Myerscough στο Preston είναι απλά εκπληκτική. Μέσα σε 600 εκτάρια ανοιχτού, καταπράσινου περιβάλλοντος, το Myerscough College προσφέρει όλες τις ανέσεις που θα χρειαστείτε για μια μεγάλη στιγμή - μια μεγάλη κοινωνική ζωή, σύγχρονες αθλητικές ακαδημίες και άνετα, άνετα καταλύματα. Έχουμε επενδύσει πρόσφατα πάνω από 20 εκατομμύρια λίρες στερλίνες στην πανεπιστημιούπολη, παρέχοντας νέα αθλήματα και εγκαταστάσεις αλλαγής, νέες εγκαταστάσεις τραπεζαρίας, επέκταση του διδακτικού μας κέντρου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικευμένα κτηνιατρικά νοσοκομεία, μελέτες ζώων, αγροτικές δεξιότητες και κέντρα μηχανικής. Επιπλέον, μπορείτε να φτάσετε εύκολα σε όλα τα καταστήματα και τη νυχτερινή ζωή που πρέπει να προσφέρουν τα κοντινά Preston, Lancaster και Blackpool.

Το Πανεπιστήμιο του Central Lancashire Myerscough College είναι μια συνδεδεμένη σχολή του Πανεπιστημίου του Central Lancashire (UCLan), ένα δυναμικό, ζωντανό και σύγχρονο πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης Preston. Καθώς οι φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Myerscough είναι εγγεγραμμένοι τόσο στο Κολλέγιο όσο και στο Πανεπιστήμιο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων και υπηρεσιών στην πανεπιστημιούπολη της UCLan στο Preston.

Φοιτητικά οφέλη

  • Πρόσβαση και συμμετοχή στη βιβλιοθήκη UCLan
  • Πλήρης συμμετοχή στην Ένωση Φοιτητών
  • Εξαιρετικές αθλητικές ευκαιρίες, με εγκαταστάσεις 5 αστέρων στο ελκυστικό κλειστό αθλητικό κέντρο των 17 εκατομμυρίων λιρών
  • Μια εξαιρετική βιβλιοθήκη

Εάν θέλετε να χαλαρώσετε μετά την εργασία του Κολλεγίου σας, τότε θα βρείτε όλα τα είδη που σας ενδιαφέρουν στην πανεπιστημιούπολη. Υπάρχουν πολλά μέρη για να συναντήσετε φίλους σε μια ευχάριστη κοινωνική ατμόσφαιρα. Υπάρχουν επίσης εκατοντάδες διαφορετικές οργανωμένες δραστηριότητες, πάρτι και θεματικές βραδιές, καθώς και οι θρυλικές στιγμές μας - τα Χριστουγεννιάτικα και Καλοκαιρινά Μπάλες Myerscough

Στο Myerscough College , η πανεπιστημιούπολη είναι απίστευτα δραστήρια - ειδικά εκτός των ωρών εργασίας - έτσι το καλύτερο πράγμα για να ζεις στο χώρο με συναδέλφους είναι κοντά στο σημείο όπου είναι η δράση! Γι 'αυτό, αν ζείτε σε απόσταση από το Κολλέγιο, είναι πολύ διασκεδαστικό να γνωρίσετε τη ζωή στις αίθουσες διαμονής μας, ειδικά στο πρώτο σας έτος. Είναι ένας εύκολος και αβίαστος τρόπος να συναντάς ανθρώπους, να κάνεις νέους φίλους και να μένεις σε επαφή με ό, τι συμβαίνει σε όλο το Κολέγιο.

Για πολλά χρόνια, πολλοί φοιτητές της Myerscough έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα ανταλλαγής κρατικών πανεπιστημίων του Οχάιο. Αυτό παρέχει μια 12μηνη αμειβόμενη τοποθέτηση εργασίας σε έναν από διάφορους αναγνωρισμένους εργοδότες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι σπουδαστές που επιλέγουν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα συνήθως διανύουν ένα χρόνο κατά τη διάρκεια ή μετά τη διάρκεια του κύκλου σπουδών τους - παρόμοιο με ένα «χρονικό διάστημα χάσματος» - αλλά με όφελος της εποπτείας, της υποστήριξης και της καθοδήγησης από την ομάδα προσωπικού του Οχάιο. Είναι ένας φανταστικός τρόπος να "προσθέσετε αξία" στο βιογραφικό σας σημείωμα

Myerscough College Υποτροφίες Οι υποψήφιοι Myerscough που επιδεικνύουν εμπειρία και μπορούν να προωθήσουν την αριστεία στο θέμα τους, μπορεί να είναι επιλέξιμοι για οικονομική υποστήριξη από μια υποτροφία του Myerscough College .

Διεθνείς φοιτητές

Εδώ στη Myerscough , έχουμε μια μακρά παράδοση να καλωσορίζουμε διεθνείς φοιτητές - από την Αφρική, την Ασία, την Αυστραλασία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Πάνω απ 'όλα, εκτιμούμε πραγματικά τη συμβολή που οι σπουδαστές από άλλα έθνη και πολιτισμούς κάνουν στη ζωή του Κολλεγίου. Τα τελευταία χρόνια τα μαθήματα μερικής παρακολούθησης μερικής απασχόλησης αποδείχτηκαν ιδιαίτερα δημοφιλή στους διεθνείς φοιτητές.

Τοποθεσίες

Lancashire

Address
Myerscough College, St Michaels Road, Bilsborrow, Preston,
PR3 0RY Lancashire, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Ask a Question

Άλλη