University Centre Myerscough

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Myerscough είναι ένα από τα μεγαλύτερα χερσαία και αθλητικά κολέγια του Ηνωμένου Βασιλείου, προσφέροντας πτυχία σε περισσότερα από 20 συναρπαστικά θέματα. Εργαζόμαστε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Central Lancashire και ανήκουμε στα κορυφαία θεσμικά όργανα του Ηνωμένου Βασιλείου στον κλάδο για την ικανοποίηση των σπουδαστών - με τη βοήθεια εξαιρετικών πόρων και μοναδικής θέσης στην ύπαιθρο. Η αναθεώρηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του QAA μας θέτει μεταξύ των κορυφαίων ιδρυμάτων της χώρας για ποιοτικές ευκαιρίες μάθησης και διδασκαλία καλών πρακτικών. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που το 97% των φοιτητών της βαθμίδας Myerscough προχωρούν σε περαιτέρω σπουδές ή απασχόληση.

138574_138561_HE_Lanyard.jpg© University Centre Myerscough

Brilliant πανεπιστημιούπολη, υπέροχες εγκαταστάσεις και μια εξαιρετική τοποθεσία!

Η πανεπιστημιούπολη στο κεντρικό κέντρο του Myerscough στο Preston είναι απλώς καταπληκτική. Μέσα σε ανοιχτό, καταπράσινο περιβάλλον 600 στρεμμάτων, το Myerscough College προσφέρει όλες τις ανέσεις που θα μπορούσατε να χρειαστείτε για έναν υπέροχο χρόνο - μια υπέροχη κοινωνική ζωή, υπερσύγχρονες αθλητικές ακαδημίες και άνετα, άνετα καταλύματα. Έχουμε επενδύσει πρόσφατα πάνω από 20 εκατομμύρια λίρες ανάπτυξης στην πανεπιστημιούπολη, παρέχοντας νέα αθλήματα και μεταβαλλόμενες εγκαταστάσεις, νέες εγκαταστάσεις φαγητού, επέκταση στο κέντρο διδασκαλίας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικά κέντρα κτηνιατρικής νοσηλευτικής, ζωικών σπουδών, αγροτικών δεξιοτήτων και μηχανικών. Επιπλέον, έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα καταστήματα και τη νυχτερινή ζωή που προσφέρουν τα κοντινά Preston, Lancaster και Blackpool.

Το Πανεπιστήμιο Central Lancashire Myerscough College είναι μια Συνεργαζόμενη Σχολή του Πανεπιστημίου του Central Lancashire (UCLan), ένα δυναμικό, ζωντανό και σύγχρονο πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Preston. Καθώς οι φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Myerscough είναι εγγεγραμμένοι τόσο στο Κολλέγιο όσο και στο Πανεπιστήμιο, έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης σε ένα ευρύ φάσμα των εγκαταστάσεων και υπηρεσιών στην πανεπιστημιούπολη του UCLan στο Preston.

Φοιτητικά οφέλη

  • Πρόσβαση και συμμετοχή στη βιβλιοθήκη UCLan
  • Πλήρης συμμετοχή στην Ένωση Φοιτητών
  • Εξαιρετικές αθλητικές ευκαιρίες, με εγκαταστάσεις 5 αστέρων στο ελκυστικό κλειστό αθλητικό κέντρο των 17 εκατομμυρίων λιρών
  • Μια εξαιρετική βιβλιοθήκη

Εάν θέλετε να χαλαρώσετε μετά την εργασία του Κολλεγίου σας, τότε θα βρείτε όλα τα είδη που σας ενδιαφέρουν στην πανεπιστημιούπολη. Υπάρχουν πολλά μέρη για να συναντήσετε φίλους σε μια ευχάριστη κοινωνική ατμόσφαιρα. Υπάρχουν επίσης εκατοντάδες διαφορετικές οργανωμένες δραστηριότητες, πάρτι και θεματικές βραδιές, καθώς και οι θρυλικές στιγμές μας - τα Χριστουγεννιάτικα και Καλοκαιρινά Μπάλες Myerscough

Στο Myerscough College, η ζωή στην πανεπιστημιούπολη είναι απίστευτα δραστήρια - ειδικά εκτός των ωρών εργασίας - οπότε το καλύτερο πράγμα για να ζεις επί τόπου με συναδέλφους φοιτητές είναι κοντά στο σημείο όπου είναι η δράση! Γι 'αυτό εάν ζείτε σε απόσταση από το Κολλέγιο, είναι πολύ διασκεδαστικό να ζήσετε τη ζωή στις αίθουσες διαμονής μας, ειδικά στον πρώτο χρόνο σας. Είναι ένας εύκολος και εύκολος τρόπος να συναντήσετε ανθρώπους, να κάνετε νέους φίλους και να παραμείνετε σε επαφή με ό, τι συμβαίνει σε όλο το Κολλέγιο.

Για πολλά χρόνια, πολλοί φοιτητές της Myerscough έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα ανταλλαγής κρατικών πανεπιστημίων του Οχάιο. Αυτό παρέχει μια 12μηνη αμειβόμενη τοποθέτηση εργασίας σε έναν από διάφορους αναγνωρισμένους εργοδότες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι σπουδαστές που επιλέγουν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα συνήθως διανύουν ένα χρόνο κατά τη διάρκεια ή μετά τη διάρκεια του κύκλου σπουδών τους - παρόμοιο με ένα «χρονικό διάστημα χάσματος» - αλλά με όφελος της εποπτείας, της υποστήριξης και της καθοδήγησης από την ομάδα προσωπικού του Οχάιο. Είναι ένας φανταστικός τρόπος να "προσθέσετε αξία" στο βιογραφικό σας σημείωμα

Υποτροφίες Myerscough College Myerscough που επιδεικνύουν εμπειρία και μπορούν να προωθήσουν την αριστεία στο μάθημά τους, μπορεί να είναι επιλέξιμοι για οικονομική υποστήριξη από υποτροφία του Myerscough College.

Διεθνείς φοιτητές

Εδώ στη Myerscough , έχουμε μια μακρά παράδοση να καλωσορίζουμε διεθνείς φοιτητές - από την Αφρική, την Ασία, την Αυστραλασία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Πάνω απ 'όλα, εκτιμούμε πραγματικά τη συμβολή που οι σπουδαστές από άλλα έθνη και πολιτισμούς κάνουν στη ζωή του Κολλεγίου. Τα τελευταία χρόνια τα μαθήματα μερικής παρακολούθησης μερικής απασχόλησης αποδείχτηκαν ιδιαίτερα δημοφιλή στους διεθνείς φοιτητές.

138575_138562_Screenshot_3.png© University Centre Myerscough

Τοποθεσίες

Lancashire

Address
Myerscough College, St Michaels Road, Bilsborrow, Preston,
PR3 0RY Lancashire, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη