Nottingham Trent University School of Social Sciences

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο Σχολή Κοινωνικών Επιστημών προωθεί την αριστεία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, την έρευνα και την παροχή συμβουλών. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και επαγγελματικό επίπεδο.

Οι μαθητές μπορούν να επιλέγουν μαθήματα που έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με επαγγελματικούς φορείς και εξωτερικούς οργανισμούς στο πλαίσιο του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.

Εδώ, στο Σχολή Κοινωνικών Επιστημών, Στόχος μας είναι να κάνουμε τη διαφορά για την κοινωνία και τις ζωές εκείνων που μέσα σε αυτό.

Η αποστολή μας είναι:

Για να είναι μια Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του οποίου το προσωπικό, τους φοιτητές και τους αποφοίτους να εμπλουτίσει και να επηρεάζουν τη ζωή των ατόμων, των κοινοτήτων και των κοινωνιών

Το όραμά μας είναι:

  • Την καλλιέργεια μιας κουλτούρας που εκτιμά την ποικιλομορφία όλων των κοινοτήτων μας, και δημοσιοποιεί και γιορτάζει την αριστεία σε όλα όσα κάνουμε.
  • Για να δημιουργήσετε μια ζωντανή και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον εκμάθησης και διδασκαλίας στηρίζεται στην υποτροφία, την έρευνα και την επαγγελματική πρακτική.
  • Προκειμένου να αναγνωριστεί σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για θεωρητικά ενημέρωσε και την εφαρμοσμένη έρευνα μας.
  • Για την ανάπτυξη των τοπικών, εθνικών και διεθνών συνεργασιών που διαμορφώνουν τη γνώση, την πολιτική και την πρακτική.
  • Για τη μεγιστοποίηση της απασχολησιμότητας των φοιτητών μας μέσω του προγράμματος σπουδών και την εμπλοκή μας με εξωτερικούς εταίρους μας.

Ακαδημαϊκά τμήματα

Πολιτική και Διεθνείς Σχέσεις

Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές και έχει ενεργό και ζωντανό έρευνα πολιτισμό, την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας ενότητες και μαθήματα έρευνας ενημερωμένοι.

ψυχολογία

Ψυχολογία έχει αναγνωριστεί για τη διδασκαλία της αριστείας, ενώ έχουν επίσης μια ισχυρή εθνική και αυξανόμενο διεθνές προφίλ της έρευνας.

Τα προπτυχιακά μαθήματα μας, μεταπτυχιακά προγράμματα μετατροπής της ψυχολογίας και της Εγκληματολογικής Ψυχολογίας MSc μας σε διαπιστευμένο από το British Psychological Society.

Κοινωνική Εργασία και Υγεία

Το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας και Υγείας συγκεντρώνει μια ομάδα του προσωπικού από μια σειρά από ακαδημαϊκά και επαγγελματικά περιβάλλοντα στους τομείς της κοινωνικής εργασίας, της δημόσιας υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας.

Η ομάδα αγωνίζεται για την αριστεία τόσο διδασκαλία και την έρευνα, ενώ διατηρεί στενές σχέσεις με τις οργανώσεις.

κοινωνιολογία

Το Τμήμα Κοινωνιολογίας προσφέρει μαθήματα στους τομείς της κοινωνιολογίας, της εγκληματολογίας, της νεολαίας και του επαγγελματικού προσανατολισμού.

Αυτές οι θεματικές ενότητες είναι όλοι ασχολούνται με κριτική σκέψη σχετικά με τον κοινωνικό κόσμο στον οποίο ζούμε και την υποστήριξη και την προστασία των ανθρώπων και του περιβάλλοντος εντός και πολύπλοκες και ποικίλες άλλες περιπτώσεις.

δεοντολογία

Στο Σχολή Κοινωνικών Επιστημών έχουμε δεσμευτεί για την ηθική διακυβέρνηση της έρευνας. Όλα τα ερευνητικά προγράμματα που αφορούν το προσωπικό πρέπει να έχουν άδεια από το Κολλέγιο Επιτροπή Ερευνητικής Δεοντολογίας (CREC) πριν από οποιαδήποτε δεδομένα μπορούν να συλλέγονται ή / και αναλύθηκαν. Επιπλέον, όλα τα ερευνητικά φοιτητές υποχρεούνται να υποβάλουν αίτηση για να CREC να εξασφαλίσει η ηθική εκκαθάριση για την έρευνα που εμπλέκονται στις σπουδές τους.

Για τα μαθήματα που διδάσκονται είναι απαραίτητη η ηθική εκκαθάριση για τα στοιχεία των προγραμμάτων που αφορούν το σχεδιασμό και την εκτέλεση της έρευνας από τους φοιτητές. Η διαχείριση της ηθικής μπορεί να έρθει με τη μορφή σαφών πρωτοκόλλων που οι μαθητές είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν, ενώ ασχολούνται με τη συλλογή δεδομένων, ή μπορεί να απαιτούν πλήρη υποταγή από τον φοιτητή στην Επιτροπή Δεοντολογίας Έρευνας της Σχολής. Η τελευταία περίπτωση είναι συνηθισμένο για ερευνητικά έργα τελευταίο έτος. Όπου οι μαθητές ασχολούνται με την εκμάθηση για τις μεθόδους έρευνας που υποστηρίζονται επίσης να μάθουν πώς να χειρίζονται τα ηθικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν. Αυτή η έμφαση στην ηθική της έρευνας αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας για την προώθηση της κοινωνικής ευθύνης στο πλαίσιο των κοινωνικών επιστημών.

Υποτροφίες

Η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε μια σειρά από γενναιόδωρες υποτροφίες και τα προγράμματα επιβράβευσης. Επίσκεψη http://www.ntu.ac.uk/s3scholarships για περισσότερες πληροφορίες.

ανοικτή εκδηλώσεις

Ελάτε σε ένα από τα ανοικτά μας εκδηλώσεις για να ανακαλύψετε την ευρεία γκάμα των μεταπτυχιακών και επαγγελματικών μαθημάτων, την κάλυψη του ακαδημαϊκού προσωπικού μας και μάθετε περισσότερα σχετικά με τις χρεώσεις και τις ευκαιρίες χρηματοδότησης. Επίσκεψη http://www.ntu.ac.uk/s3openevent για να μάθετε περισσότερα και να κλείσετε τη θέση σας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc / PGDip στην ψυχολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Nottingham +1 περισσότερα

Οι British Psychological Society (BPS) των μαθημάτων μετατροπής, μας έχουν σχεδιαστεί για τους αποφοίτους των άλλων κλάδων που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια καριέρα [+]

Οι British Psychological Society (BPS) των μαθημάτων μετατροπής, μας έχουν σχεδιαστεί για τους αποφοίτους των άλλων κλάδων που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στην ψυχολογία, αλλά των οποίων το πρώτο πτυχίο δεν αναγνωρίζεται από το BPS. Είσοδος στην ψυχολογία MSc δεν απαιτεί από εσάς να έχουν σπουδάσει ψυχολογία οποιαδήποτε προηγουμένως. Η ψυχολογία MSc και PGDip Ψυχολογία είναι British Psychological Society (BPS) εγκεκριμένες σειρές μαθημάτων μετατροπής. Έχουν σχεδιαστεί για τους αποφοίτους κάθε πειθαρχία των οποίων η πρώτη (δηλαδή προπτυχιακό) πτυχίο δεν αναγνωρίζεται από το BPS. Η επιτυχής ολοκλήρωση των δύο προσόντων παρέχει τη βάση Σπουδών για Chartered Μέλους (GBC) με το BPS. MSc Ψυχολογία είναι ένα προσόν 180 πίστωσης που δεν απαιτεί καμία προηγούμενη εμπειρία ή μελέτη της ψυχολογίας. PGDip είναι ένα προσόν 120 πίστωσης που προϋποθέτει ότι έχετε ήδη ολοκληρώσει 60 μονάδες σπουδών στην ψυχολογία. Η PG Dip και MSc φοιτητές διδάσκονται μαζί, με τους μαθητές MSc λήψη πρόσθετων μονάδων τους από θητεία δύο και μετά. Αυτό σημαίνει ότι, με την προϋπόθεση να πληρούν τα κριτήρια εισόδου και για τα δύο μαθήματα, είναι εύκολο να μεταφερθούν από το ένα στο άλλο σε οποιοδήποτε σημείο κατά την πρώτη θητεία. Αυτό το μάθημα προσελκύει ένα φάσμα των μαθητών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν ολοκληρώσει πρόσφατα ένα πτυχίο σε ένα θέμα, εκτός από την ψυχολογία ή μη διαπιστευμένο βαθμό και επίσης τους υποψηφίους που έχουν έρθει από θέσεις εργασίας στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, οι οποίοι αναζητούν μια αλλαγή σταδιοδρομίας . Διαπίστευση από το British Psychological Society (BPS) Αυτό το μάθημα είναι διαπιστευμένο... [-]

MSc Psychology in Clinical Practice

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 1 έτος September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Nottingham

[+]

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει μια κριτική κατανόηση της θεωρίας και της πρακτικής της κλινικής ψυχολογίας και την οργανωτική και κοινωνικό πλαίσιο των υπηρεσιών κλινικής ψυχολογίας. Η ψυχολογία MSc στην Κλινική Πράξη αποτελείται από 180 μονάδες ολοκληρωθεί μέσα σε ένα ακαδημαϊκό έτος και κάθε ενότητα στο μάθημα είναι υποχρεωτική. Θα προβεί σε κλινική έρευνα και την τοποθέτηση πρακτική μαζί με μια σειρά από ενότητες που διδάσκονται. Ενότητες μπορεί να περιλαμβάνουν: Πρακτική τοποθέτηση και Κλινικής Έρευνας Έργου Επαγγελματική Κλινική Πρακτική Σύνθετη Πειραματισμός και Στατιστική Ποιοτική Έρευνα Σχεδιασμός και Ανάλυση [-]

Msc και MRes σε ψυχολογικές μέθοδοι έρευνας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Nottingham +1 περισσότερα

Η δική μας MSc / MRes Ψυχολογικές Μέθοδοι Έρευνας παρέχει εκτεταμένη εκπαίδευση για όσους επιθυμούν να αναπτύξουν ένα ευρύ φάσμα [+]

MSc μας / MRes Ψυχολογικές Μέθοδοι Έρευνας παρέχει εκτεταμένη εκπαίδευση για όσους επιθυμούν να αναπτύξουν ένα ευρύ φάσμα των μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων που σχετίζονται με την ανεξάρτητη έρευνα και πέρα. Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα; Το MSc και MRes Ψυχολογικές Μέθοδοι Έρευνας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προετοιμάσει τους αποφοίτους στην Ψυχολογία ή σε συναφείς επιστημονικούς κλάδους για? - Πτυχίο PhD? - Έρευνα σχετικά με τη σταδιοδρομία σε ακαδημαϊκό ή εφαρμόζονται ψυχολογικές επιστήμες? και - σταδιοδρομίες στην οποία η διαχείριση των δεδομένων και αναλυτικές ικανότητες είναι ενδιαφέρον. Οι μαθητές ολοκληρώσει επίσης την πορεία ως μέσο για τη βελτίωση των ερευνητικών δεξιοτήτων τους στο πλαίσιο της προετοιμασίας για περαιτέρω εκπαίδευση ως επαγγελματίας ψυχολόγος (συχνά κλινικό ή εκπαιδευτικό ψυχολόγο). Και τα δύο βραβεία είναι ισοδύναμες, αν και το MSc έχει μεγαλύτερη δίδαξε συνιστώσα, ενώ οι MRes δίνει μεγαλύτερη έμφαση στη διεξαγωγή ανεξάρτητης έρευνας. Μπορεί να θέλετε να ισχύουν για το MSc in Psychological Μέθοδοι Έρευνας στην πρώτη φάση και στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε μια επιλογή της ανάθεσης αργότερα, σε συνδυασμό με την Course Leader και της ομαδικής διδασκαλίας. Προϋποθέσεις Εισόδου - Θα χρειαστείτε ένα πτυχίο (τουλάχιστον 2.1) στην Ψυχολογία ή μια στενά συνδεδεμένη πειθαρχία? ή άλλο αναγνωρισμένο ισοδύναμο προσόν. - Οι υποψήφιοι χωρίς τα προσόντα αυτά θα πρέπει να εξετάζονται σε ατομική βάση, αλλά θα πρέπει να αποδείξουν πώς οι εμπειρίες και τις γνώσεις τους, θα τους επιτρέψει να μελετήσει αυτό το μάθημα σε επίπεδο μάστερ στην Προσωπική δήλωση τους. - Καλές επιδόσεις στις ερευνητικές μεθόδους και τις στατιστικές κατηγορίες ή... [-]

Msc σε κυβερνοψυχολογίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Nottingham +1 περισσότερα

Το πτυχίο μας MSc Cyberpsychology θα σας δώσει την ευκαιρία να αναπτύξετε τις σχετικές ακαδημαϊκές και επαγγελματικές δεξιότητες για να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στον τομέα της κυβερνοψυχολογίας, της ψυχολογικής μελέτης του Διαδικτύου και των ψηφιακών τεχνολογιών. Το μάθημα απευθύνεται τόσο σε αποφοίτους ψυχολογίας όσο και σε πτυχιούχους άλλων σχετικών κλάδων, όπως για παράδειγμα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή πληροφορικής. Ενδεχομένως να ενδιαφέρει αν επιδιώκετε να ακολουθήσετε μια καριέρα στην κυπερψυχολογία, είτε σε οποιαδήποτε οργάνωση που χρησιμοποιεί οποιαδήποτε μορφή κυπερψυχολογίας (δηλαδή έχει παρουσία στο διαδίκτυο) είτε στην έρευνα ή στον ακαδημαϊκό χώρο. [+]

Το πτυχίο μας MSc Cyberpsychology θα σας δώσει την ευκαιρία να αναπτύξετε τις σχετικές ακαδημαϊκές και επαγγελματικές δεξιότητες για να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη καριέρα στην κυπερψυχολογία, την ψυχολογική μελέτη του Διαδικτύου και των ψηφιακών τεχνολογιών. Εμπειρογνώμονες στους τομείς της cyberψυχολογίας, του Διαδικτύου και της τεχνολογίας θα φέρουν την πορεία. Το μάθημα απευθύνεται τόσο σε αποφοίτους ψυχολογίας όσο και σε πτυχιούχους άλλων σχετικών κλάδων, όπως για παράδειγμα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή πληροφορικής. Ενδεχομένως να ενδιαφέρει αν επιδιώκετε να ακολουθήσετε μια καριέρα στην κυπερψυχολογία, είτε σε οποιαδήποτε οργάνωση που χρησιμοποιεί οποιαδήποτε μορφή κυπερψυχολογίας (δηλαδή έχει παρουσία στο διαδίκτυο) είτε στην έρευνα ή στον ακαδημαϊκό χώρο. Οι μαθητές θα αποκτήσουν ανεκτίμητη πρακτική εμπειρία από πρώτο χέρι, ολοκληρώνοντας οκτώ εβδομάδες μάθησης με βάση την εργασία ως cyberpsychologist σε μια βιομηχανία στον κυβερνοχώρο ή σε άλλο επαγγελματικό χώρο εργασίας. Θα επωφεληθείτε επίσης από συμβουλές σταδιοδρομίας και καθοδήγηση καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Ο βαθμός αυτός είναι διαθέσιμος τόσο ως πλήρης όσο και ως μερική απασχόληση. Γιατί να επιλέξετε το MSc Cyberpsychology; Αυτό το μάθημα θα σας δώσει τα θεμέλια για το επόμενο στάδιο της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής σας ανάπτυξης και ένα σταθερό πλαίσιο για μια επαγγελματική σταδιοδρομία στην κυπερψυχολογία ή τα συναφή επαγγέλματα. Θα αναπτύξετε τις γνώσεις σας σχετικά με την θεωρία και την πρακτική στον τομέα της κυπερψυχολογίας και θα διερευνήσετε τα ηθικά, πολιτιστικά, πολιτικά και νομικά ζητήματα που προκύπτουν στην κυπριακή ψυχολογική πρακτική και έρευνα. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να αποκτήσετε πολύτιμη πραγματική εμπειρία ως επαγγελματίας στον τομέα της κυβερνοεπισύκλασης μέσω... [-]

Msc στην εφαρμοσμένη ψυχολογία του παιδιού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Nottingham +1 περισσότερα

Το MSc στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία παιδιών εξετάζει την προηγμένη μελέτη της ψυχολογικής ανάπτυξης όσον αφορά τα παιδιά και τους εφήβους. Η έκθεση επικεντρώνεται στις επιπτώσεις της ψυχολογικής θεωρίας και της έρευνας για την πολιτική και την πρακτική σε μια σειρά από ρυθμίσεις που εφαρμόζονται, για παράδειγμα, την εκπαίδευση, την κλινική και κοινωνικά πλαίσια. [+]

Ο MSc στην Εφαρμοσμένη Παιδοψυχολογία εξετάζει την προηγμένη μελέτη της ψυχολογικής ανάπτυξης σε σχέση με τα παιδιά και τους εφήβους. Η έκθεση επικεντρώνεται στις επιπτώσεις της ψυχολογικής θεωρίας και της έρευνας για την πολιτική και την πρακτική σε μια σειρά από ρυθμίσεις που εφαρμόζονται, για παράδειγμα, την εκπαίδευση, την κλινική και κοινωνικά πλαίσια. Σχετικά με την πορεία MSc Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας Παιδιού Η ψυχολογία MSc Εφαρμοσμένης Παιδί συνδυάζει μια σε βάθος κριτική αξιολόγηση της τρέχουσας θεωρίας που αφορούν την ψυχολογική ανάπτυξη των παιδιών και των εφήβων με την προηγμένη εκπαίδευση σε σχετικές ερευνητικές μεθόδους. Οι επιπτώσεις της ψυχολογικής θεωρίας για την πολιτική και την πρακτική σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης, κλινικών και κοινωνικά πλαίσια θεωρούνται επίσης. Αυτό το ένα ιδανικό πρόγραμμα για όσους θέλουν μια καριέρα που περιλαμβάνει συνεργασία με τα παιδιά ή για όσους ενδιαφέρονται να εξασφαλίσουν μια διδακτορική θέση σε εκπαιδευτικά ψυχολογία. Μια υποστηρικτική και ενεργή έρευνα περιβάλλοντος Καθ 'όλη τη διάρκεια που θα επωφεληθούν από την έρευνα ενημερωμένοι διδασκαλίας. Μπορεί να σας ενδιαφέρει να μάθετε για την ανάπτυξη μας, Διεθνών Σχέσεων και Κοινωνικής ερευνητική ομάδα, Γλώσσα και Ψυχογλωσσολογία ερευνητική ομάδα και ειδική γλώσσα Απομείωση Ερευνητική Μονάδα. Ψυχολογία στο ΕΜΠ έχει εδραιώσει τη διεθνή φήμη της έρευνας και είναι ένα από τα κορυφαία μετώπες στα ερευνητικά κατάταξη REF 2014. Το 2014, αξιολόγηση έδειξε επίσης: 60% της έρευνάς μας εξόδους θεωρήθηκαν ότι είναι διεθνώς αναγνωρισμένη άριστη ή κόσμος που οδηγεί σε REF 2014 100% της έρευνάς μας επιπτώσεων είναι διεθνώς εξαιρετική, με το 73% που περιγράφεται ως παγκόσμιος ηγέτης... [-]

Msc στην ιατροδικαστική ψυχολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Nottingham +1 περισσότερα

Αυτό το British Psychological Society διαπιστευμένο Δικαστική Ψυχολογία Masters έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους αποφοίτους ψυχολογίας με την ακαδημαϊκή γνώση και πρακτικές δεξιότητες [+]

Αυτό British Psychological Society Διαπιστευμένος Ιατροδικαστική Masters Ψυχολογία έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους αποφοίτους ψυχολογίας με την ακαδημαϊκή γνώση και πρακτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη διεξαγωγή πρακτικής εργασίας και έρευνας εντός ενός ιατροδικαστική πλαίσιο. Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα; Είναι διαπιστευμένο από το British Psychological Society. Αυτό σημαίνει ότι με την απόκτηση του MSc στην ιατροδικαστική ψυχολογία μπορείτε επίσης να ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο στην επαγγελματική σας κατάρτιση που απαιτείται από το BPS για να γίνει ένα αναγνωρισμένο επαγγελματία στον τομέα της εγκληματολογικής ψυχολογίας (Chartered ιατροδικαστική ψυχολόγος). Η εστίαση στην ανάμειξη έρευνα και την πρακτική εμπειρία αντανακλάται στην ομάδα διαχείρισης του προγράμματος, το οποίο αποτελείται από την εγκληματολογική επαγγελματίες ή ακαδημαϊκοί οι οποίοι έχουν σημαντική εμπειρία εργασίας με δράστες και θύματα σε μια σειρά από ιατροδικαστική πλαίσια στο Ηνωμένο Βασίλειο κάθε. Συνδεδεμένο με το MSc στην ιατροδικαστική ψυχολογία είναι η σεξουαλικών εγκλημάτων και Μονάδα Διαγωγή Ερευνών (SOCAMRU), η οποία ενσωματώνει μια ομάδα ενεργών ερευνητών σήμερα ασχολούνται με τη συλλογική εργασία με: - HM Υπηρεσία Φυλακών - η Αστυνομική Υπηρεσία - η Εθνική Υπηρεσία Υγείας (NHS) - Υψηλή Secure Νοσοκομεία. Να γίνει ένα Chartered Εγκληματολογικών Ψυχολόγος Προκειμένου να καταστούν επιλέξιμες για την απόκτηση Chartered Εγκληματολογικών Ψυχολόγος κατάσταση θα πρέπει να είναι Πτυχιούχος μέλος της Εταιρείας με βάση Σπουδών για την Chartered Μέλους και έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την Κοινωνία διαπιστευμένοι MSc στην ιατροδικαστική ψυχολογία, η οποία αυτό το μάθημα παρέχει. Με αυτό το μάθημα ολοκληρωθεί, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε ένα Qualification στην Δικαστική Ψυχολογία Στάδιο 2 (QFP Στάδιο... [-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Ma προηγμένη κοινωνική πρακτική εργασία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Nottingham

Η ΜΑ στην προηγμένη κοινωνική πρακτική εργασία είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα που σας προσφέρει, ως συστημένη κοινωνική λειτουργός, μια ολοκληρωμένη ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα στους τομείς της φροντίδας των παιδιών και των ενηλίκων κοινωνική εργασία. [+]

Ο ma προηγμένη κοινωνική πρακτική εργασία είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα που σας προσφέρει, ως συστημένη κοινωνική λειτουργός, μια ολοκληρωμένη ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα στους τομείς της φροντίδας των παιδιών και των ενηλίκων κοινωνική εργασία. Ως κοινωνική λειτουργός, που είναι επιφορτισμένη με την παρέμβαση στις ζωές αυτών που είναι ευάλωτοι. Είστε υποχρεωμένοι να λαμβάνουν αποφάσεις οι οποίες μπορεί να έχουν αντίκτυπο στην τόσο στο ατομικό όσο και στην ευρύτερη κοινωνία. Το μάθημα αυτό σας προσφέρει ευέλικτη πρόσβαση σε μια σειρά από ενότητες - σχετικές ανεξάρτητα από το στάδιο της καριέρας σας, είστε σε - και θα σας εξοπλίσουν με τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για την τρέχουσα πρακτική. Γιατί να επιλέξετε το MA Σύνθετη Κοινωνικής Εργασίας Πρακτικής; Αυτή είναι μια ιδανική ευκαιρία για συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη, η οποία θα στηρίξει συνέχισε την εγγραφή σας με το Συμβούλιο Φροντίδα Επαγγελμάτων Υγείας και ως ειδικευμένο επαγγελματία ο οποίος έχει επιδείξει δέσμευση για συμμετοχή και σε CPD. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του επαγγελματικού πλαισίου Δυνατότητες και επαγγέλματα υγείας και πρόνοιας πρότυπα του Συμβουλίου της Proficiency. Η τμηματική παράδοση του μαθήματος επιτρέπει να ανταποκρίνονται στις μαθησιακές σας σε χρόνο και ρυθμό που έχει νόημα για σας και θα υποστηρίξει την επαγγελματική σας εξέλιξη σε όλη τη σταδιοδρομία σας. Τρέχουσα επαγγελματίες μπορούν να αποκτήσουν τα προσόντα του πλοιάρχου, ενώ κάνοντας μια πρωτότυπη συμβολή στην γνώση και κατανόηση στον τομέα της προτίμησής τους, της επαγγελματικής πρακτικής. Θα πρέπει να διδάσκονται από ενθουσιώδης και καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο στηρίζεται στην ήδη υπάρχουσα εμπειρογνωμοσύνη,... [-]

MA στην Εγκληματολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Nottingham

Αυτό το μεταπτυχιακό αξιοποιεί την εμπειρογνωμοσύνη του προσωπικού με την καθιερωμένη φήμη στον τομέα αυτό. Παιδαγωγοί έχουν ένα ευρύ φάσμα ερευνητικών ενδιαφερόντων και συμμετέχουν ενεργά με τη Μονάδα Nottingham Εγκλήματος Έρευνας και το Κέντρο για τη Μελέτη και τη μείωση των εγκλημάτων μίσους. [+]

Πτυχίο Μάστερ αξιοποιεί την εμπειρογνωμοσύνη του προσωπικού με την καθιερωμένη φήμη στον τομέα αυτό. Παιδαγωγοί έχουν ένα ευρύ φάσμα ερευνητικών ενδιαφερόντων και συμμετέχουν ενεργά με τη Μονάδα Nottingham Εγκλήματος Έρευνας και το Κέντρο για τη Μελέτη και τη μείωση των εγκλημάτων μίσους. Αυτές οι εξειδικευμένες μονάδες που βρίσκονται εντός της διαίρεσης και τη διεξαγωγή υψηλής ποιότητας που εφαρμόζονται εγκληματολογικής έρευνας και της ποινικής δικαιοσύνης. Το μάθημα προσφέρει μια ξεχωριστή θεωρητική και πολιτική προσανατολισμού της εγκληματολογίας. Η έμφαση στην πολιτική είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει μια πιο επαγγελματικά σχετικό πρόγραμμα σπουδών επιπέδου Μάστερ, που θα είναι πιο κατάλληλη για φοιτητές που επιδιώκουν μια σταδιοδρομία με γνώμονα τις πολιτικές στο Υπουργείο Εσωτερικών, κυβέρνηση γραφεία των περιφερειών, της τοπικής αυτοδιοίκησης και της εγκληματικότητας και της αταξίας συνεργασίες μείωση . Η ομάδα Εγκληματολογία προσκαλεί τακτικά φήμης εμπειρογνώμονες και επαγγελματίες στο Πανεπιστήμιο για να μας δίνουν μια εικόνα εξειδικευμένες γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Παρελθόν ομιλητές περιλαμβάνονται Έφορο Paul Giannasi, Διευθυντής Προγράμματος του Σταυρού Κυβερνητικών μίσους Στρατηγική Εγκλήματος και Len Τζάκσον, OBE Ενδιάμεση πρόεδρος των Ανεξάρτητων Επιτροπή Παραπόνων της Αστυνομίας. Γιατί να επιλέξετε το ΜΔΕ Εγκληματολογίας; Αποκτήστε μια κριτική και ενημέρωσε την ανάλυση της εγκληματολογίας, της ποινικής δικαιοσύνης και στη μείωση της εγκληματικότητας. Πτυχιούχος με μια εκτενή επαγγελματικά σχετικές, και με γνώμονα τις πολιτικές, τις γνώσεις του εγκλήματος και τις απαντήσεις στο έγκλημα, αντλώντας παραδείγματα από όλο τον κόσμο. Ακούστε από προσκεκλημένους εμπειρογνώμονες και επαγγελματίες που παρέχουν μια εικόνα για τις ειδικές γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Αναπτύξτε μια κριτική επίγνωση των σημερινών φιλοσοφικές,... [-]

Ma στην κοινωνική εργασία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια January 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Nottingham

Η MA Κοινωνικής Εργασίας είναι ένα διετές πορεία πλήρους απασχόλησης, που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο το 2018. Έχει σχεδιαστεί για εκείνους που έχουν ένα πτυχίο και εμπειρία στην Υγεία και Κοινωνική Μέριμνα τομέα εργασίας και επιθυμούν να γίνει ειδική κοινωνική λειτουργός και παρέχει την ευκαιρία τόσο για τη μελέτη και την εργασία σε παιδιά και οικογένειες Κοινωνικής Εργασίας και Ενηλίκων Κοινωνικής Εργασίας. [+]

Ο MA Κοινωνική Εργασία είναι ένα διετές πορεία πλήρους απασχόλησης, που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο το 2018. Έχει σχεδιαστεί για εκείνους που έχουν ένα πτυχίο και εμπειρία στην Υγεία και Κοινωνική Μέριμνα τομέα εργασίας και επιθυμούν να γίνει ειδική κοινωνική λειτουργός και παρέχει την ευκαιρία τόσο για τη μελέτη και την εργασία σε παιδιά και οικογένειες Κοινωνικής Εργασίας και Ενηλίκων Κοινωνικής Εργασίας. Ο MA Κοινωνική Εργασία είναι ένα διετές σπουδών κατά πλήρη απασχόληση, σχεδιασμένο για όσους έχουν πτυχίο και εμπειρία στον τομέα της εργασίας Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας και επιθυμούν να γίνει ειδική κοινωνική λειτουργός. Παρέχει την ευκαιρία τόσο για τη μελέτη και την εργασία σε παιδιά και οικογένειες Κοινωνικής Εργασίας και Ενηλίκων Κοινωνικής Εργασίας δίνοντάς σας την ελευθερία να καθοδηγήσει την καριέρα σας με τον τρόπο που θέλετε να. Το μάθημα θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο το 2018. Το μάθημα αυτό έχει εγκριθεί από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας και ως εκ τούτου, τα άτομα που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα, θα είναι επιλέξιμα να υποβάλουν αίτηση για εγγραφή με το Συμβούλιο Υγείας και Πρόνοιας Επαγγελμάτων. Συνεργαζόμαστε στενά με τους εργοδότες για τις εκ του νόμου και ανεξάρτητους τομείς να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των μαθημάτων μας διατηρεί μια εστίαση στους ανθρώπους το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες. Βοηθά επίσης να εξασφαλίσει ότι είστε έτοιμοι για την επαγγελματική πρακτική όταν είστε κατάλληλος. Η διδασκαλία γίνεται από το προσωπικό μία σειρά από επαγγελματικό υπόβαθρο και υποστηρίζεται από την έρευνα, παρέχοντας σας με μια μεγάλη ισορροπία μεταξύ της ακαδημαϊκής και της εφαρμοσμένης... [-]

MA στην κοινωνιολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Nottingham +1 περισσότερα

Η Κοινωνιολογία MA στο ΕΜΠ έχει ένα διακριτικό και ειδικό επικεντρώνονται στα δημόσια Κοινωνιολογία. Αυτό είναι ένα μάθημα που σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέσει τη θεωρία, την έρευνα και την πρακτική, να αναπτυχθεί σε βάθος γνώση και ιδέες, καθώς και να αποκτήσει την πρακτική εμπειρία που απαιτείται για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας ως Δημόσια Κοινωνιολόγος. [+]

Η πορεία σας προσφέρει μια συναρπαστική ευκαιρία να σπουδάσουν κοινωνιολογία σε προχωρημένο και εξειδικευμένο επίπεδο με μια χαρακτηριστική έμφαση στην παράδοση και τις σύγχρονες μορφές της δημόσιας κοινωνιολογίας. ο ΜΑ Κοινωνιολογίας στο ΕΜΠ έχει μια ξεχωριστή και ειδική εστίαση στις Δημόσιες Κοινωνιολογία. Αυτό είναι ένα μάθημα που σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέσει τη θεωρία, την έρευνα και την πρακτική, να αναπτυχθεί σε βάθος γνώση και ιδέες, καθώς και να αποκτήσει την πρακτική εμπειρία που απαιτείται για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας ως Δημόσια Κοινωνιολόγος. Δημόσια Κοινωνιολογία αφυπνίζει και ενδυναμώνει κοινωνιολογική φαντασία σας, συνδέοντας το τι θα μελετήσει με τα κοινωνικά ζητήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η σύγχρονη κοινωνία των πολιτών. Δεν σας δίνει μόνο τη δυνατότητα να αναπτύξουν προηγμένες και εξειδικευμένες γνώσεις της κοινωνιολογικής θεωρίας και έρευνας: υποστηρίζει και τις προκλήσεις σας για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη γνώση με τρόπους που ωφελούν άμεσα τους άλλους. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί και παραδίδονται από ακαδημαϊκούς με εμπειρία στη διεξαγωγή έρευνας για και με πολλούς διαφορετικούς πελάτες, ομάδες και κοινότητες. Δημόσια Κοινωνιολογία φτάνει πέρα ​​από το πανεπιστήμιο, τη δημιουργία των χώρων όπου ακαδημαϊκοί, φοιτητές και ποικίλο κοινό μπορούν να διερευνήσουν και να εφαρμόσουν κοινωνιολογική έρευνα και μεθόδους για καταστάσεις του πραγματικού κόσμου. Από την πρώτη μέρα των μαθημάτων, θα πάρει ό, τι μπορείτε να μάθετε στην τάξη για τις διάφορες «κοινό» του Nottingham και πέρα, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία μέσω των ενοτήτων που δίνουν έμφαση στη συνεργασία με τις κοινότητες, διαλόγου με τους τοπικούς και εθνικούς φορείς χάραξης πολιτικής και συμβάλλει σε... [-]

Ma στην πολιτική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Nottingham

Το μάθημα αυτό σας δίνει την ευκαιρία να σπουδάσει Πολιτική σε προχωρημένο και εξειδικευμένο επίπεδο, δίνοντας έμφαση στην αλληλεπίδραση μεταξύ των εθνικών, περιφερειακών και παγκόσμιων αρένες. Η στηρίζουν θέμα της ΜΑ Η πολιτική είναι η συμμετοχή - ένα θέμα που έχει, και φαίνεται ότι θα συνεχίσει να αποτελεί βασικό συζήτηση στο εσωτερικό πολιτικό λόγο. [+]

Το μάθημα αυτό σας δίνει την ευκαιρία να σπουδάσει Πολιτική σε προχωρημένο και εξειδικευμένο επίπεδο, δίνοντας έμφαση στην αλληλεπίδραση μεταξύ των εθνικών, περιφερειακών και παγκόσμιων αρένες. Το θέμα υποστήριξη της MA Πολιτική είναι η συμμετοχή - ένα θέμα που έχει, και φαίνεται ότι θα συνεχίσει να αποτελεί βασικό συζήτηση στο εσωτερικό πολιτικό λόγο. Καθ 'όλη τη διάρκεια θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να διερευνήσουν αυτό το θέμα, με τον συνδυασμό της ακαδημαϊκής έρευνας δεξιοτήτων με μια περίοδο μάθησης βασισμένης στην εργασία - είτε μέσω των υφιστάμενων δεσμών που μπορεί να έχετε με έναν οργανισμό / φορέα, είτε μέσω δεσμών που δημιουργήθηκαν σε όλη τη διάρκεια. Χαιρετίζουμε αιτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, την ΕΕ και διεθνείς φοιτητές. Γιατί να επιλέξετε την Πολιτική MA στο ΕΜΠ; Αποκτήστε ένα προηγμένο και κριτική κατανόηση της πειθαρχίας, με παράλληλη ενίσχυση της έρευνας και της απασχολησιμότητας των δεξιοτήτων σας. Μάθετε από την έρευνα εν ενεργεία προσωπικού, που έχουν ένα αποδεδειγμένο ιστορικό παρέχοντας υψηλής ποιότητας εμπειρία των φοιτητών. Εξερευνήστε τις δυνατότητες του προσωπικού που εργάζονται μαζί σε συγκεκριμένα έργα που συνδέονται με το σχήμα PhD Υποτροφία του Αντιπροέδρου καγκελαρίου. Ενσωματώστε τον εαυτό σας σε ερευνητική κουλτούρα του ΕΜΠ με τη συμμετοχή τους Πολιτική και Διεθνείς Σχέσεις Διεύθυνσης Έρευνας Σεμινάρια και του ετήσιου συνεδρίου Εναλλακτικές Futures του ΕΜΠ. Καριέρα Ενώ οι κύριοι στόχοι ενός κύκλου πανεπιστημιακών σπουδών έχουν παραδοσιακά πνευματικής φύσης και ειδικά για το θέμα αυτό (ές) σύμφωνα με τη μελέτη, ΕΜΠ αντιλαμβάνεται τη σημασία του ρόλου της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην κατάρτιση αποφοίτων να κινηθεί στην αγορά... [-]

MA στις Διεθνείς Σχέσεις

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Nottingham +1 περισσότερα

Η MA στις Διεθνείς Σχέσεις έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξουν παγκόσμια ευαισθητοποίηση, την κατανόηση της πολυπλοκότητας της σύγχρονης διεθνούς αρένες, και μια αίσθηση για το πώς οι πολιτικές μπορούν να αντιμετωπίσουν την ταχεία, εξελιγμένα αλλαγή. [+]

Ο MA στις Διεθνείς Σχέσεις έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξουν παγκόσμια ευαισθητοποίηση, την κατανόηση της πολυπλοκότητας της σύγχρονης διεθνούς αρένες, και μια αίσθηση για το πώς οι πολιτικές μπορούν να αντιμετωπίσουν την ταχεία, εξελιγμένα αλλαγή. Διδασκαλία στο μάθημα από μια πραγματικά διεθνή ομάδα και προσελκύει ομάδα από όλο τον κόσμο. Αυτό σας επιτρέπει να εξετάσει πολλές διαφορετικές απόψεις διεθνείς και προσφέρει μια καλά ολιστική εμπειρία εκμάθησης. Θα αποκτήσουν μια προηγμένη και κριτική κατανόηση των Διεθνών Σχέσεων Θεωρίες, Πολιτικές και Πρακτικές. Οι μαθητές σε αυτήν την πορεία όλα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε σεμινάρια, εργαστήρια και από κοινού εργασία με τους μαθητές των άλλων μεταπτυχιακών μαθημάτων. Αυτό παρέχει ευκαιρίες για να συναντηθούν και να αλληλεπιδρούν με ακμάζουσα έρευνά μας κοινότητα. Έρευνα ενημερωμένοι διδασκαλία Διδασκαλία στο μάθημα προέρχονται άμεσα από ευθυγραμμίζονται περιφερειακά ερευνητικά δυνάμεις στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική, την Ασία, την ινδική υπο-ήπειρο και την Ευρώπη. Αυτή η έρευνα τροφοδοτεί απευθείας την πορεία που σας επιτρέπει να μάθετε για τις τελευταίες θέματα στον τομέα αυτό από το παγκοσμίου φήμης εμπειρογνώμονες. Τη μελλοντική σας σταδιοδρομία Από τη φύση, το Διεθνών Σχέσεων θέμα έχει ως στόχο να προωθήσει παγκόσμια χαρακτηριστικά του πολίτη σας με την εστίαση της πειθαρχίας σχετικά με το άνοιγμα στον κόσμο, και την εστίασή της σε θέματα αειφορίας. Επιπλέον, η γνώση και οι δεξιότητες που θα επιτύχουν είναι γενικά εκείνες που οι εργοδότες σε μια ποικιλία από διαφορετικούς κλάδους επιδιώκουν, πράγμα που σημαίνει ότι ως απόφοιτος ένα Διεθνών Σχέσεων θα πρέπει να έχετε μια καλή ευκαιρία για να... [-]

την εξέλιξη της σταδιοδρομίας / Ma Pg CERT

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 6 - 18 μήνες September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Nottingham

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες, προσόντα και τις γνώσεις που απαιτούνται από ένα επαγγελματία που εργάζεται στον τομέα της ανάπτυξης σταδιοδρομίας και απασχόλησης. [+]

Το μάθημα MA / PG Cert Εξέλιξης έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες, προσόντα και τις γνώσεις που απαιτούνται από ένα επαγγελματία που εργάζεται στον τομέα της επαγγελματικής εξέλιξης, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες των πελατών σε μια ποικιλία ρυθμίσεων. Το μάθημα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες των μαθητών που επιθυμούν να εισέλθουν στην απασχόληση στον τομέα, καθώς και εκείνων που ήδη απασχολούνται στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας ή που σχετίζονται με τους ρόλους. Αντί να δεσμευτούν για την πλήρη MA, μπορείτε να επιλέξετε να μελετήσει ένα Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό (PG Cert) στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας. Εκείνοι που σπουδάζουν στην πλήρη απασχόληση ΜΑ θα έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσει την Αξιολόγηση στην Ανάπτυξη Σταδιοδρομίας (QCD) βραβείο διαπιστευμένο από το Ινστιτούτο Εξέλιξης (CDI) επαγγελματικό φορέα. Γιατί να επιλέξετε το MA / PG Cert Εξέλιξης; NTU έχει επιτυχώς διδάσκει μαθήματα επαγγελματικού προσανατολισμού από το 1973, και έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό εθνικό φήμη στον τομέα αυτό. Θα επωφεληθούν από ένα ευρύ φάσμα της σύγχρονης σκέψης και να συζητήσει σχετικά με τη σταδιοδρομία της εκπαίδευσης, πληροφορίες, συμβουλές, καθοδήγηση και καθοδήγηση, και θα αναπτύξουν τις δεξιότητες για να κάνει μια θετική επίδραση στον κλάδο και το επάγγελμα. Το πρόγραμμα σπουδών προσφέρει ευελιξία - έχετε την επιλογή των σπουδών πλήρους απασχόλησης ή με μικτή μάθηση, και υπάρχουν ενότητα επιλογές για να σας βοηθήσει να αναπτύξουν ειδικότητες. Αυτό το μάθημα είναι ιδανικό αν ψάχνετε να βρείτε απασχόληση στον τομέα, ή είναι ήδη απασχολούνται σε εξέλιξη της σταδιοδρομίας ή συναφή ρόλο και επιδιώκει τη συνεχή... [-]

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
School of Social Sciences
Nottingham Trent University
Burton Street

Nottingham, Αγγλία, NG1 4BU GB