New College of the Humanities

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί να σπουδάσετε στο NCH;

Ιδρύθηκε το 2011, το New College of the Humanities (NCH) με έδρα το Bloomsbury, Λονδίνο, έχει κερδίσει τη φήμη του ως ακαδημαϊκό ίδρυμα παγκόσμιας κλάσης που πρωτοστατεί στην τριτοβάθμια εκπαίδευση του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το 2015, οι Times περιέγραψαν την NCH ως «προσφορά ανώτερης εκπαίδευσης» και ως τοποθετημένο «στην πρώτη γραμμή μιας νέας εποχής, το ακαδημαϊκό ισοδύναμο των διαστημικών ταξιδιών», με το μοναδικό εκπαιδευτικό μας σύστημα που δίνει στο NCH το πλεονέκτημα ακόμη και το σύστημα διδασκαλίας One-to-Two του Oxbridge με έναν κρίσιμο τρόπο ».

Προπτυχιακοί τίτλοι εμπνευσμένοι από τις φιλελεύθερες τέχνες

Το NCH προσφέρει ένα μοναδικό προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που εμπνέεται από τις φιλελεύθερες τέχνες και διδάσκεται σε μικρές ομάδες και μέσα από το μοναδικό σεμινάριο που είναι το χρυσό πρότυπο μιας ανθρωπιστικής εκπαίδευσης.

Οι προπτυχιακοί φοιτητές επιλέγουν ένα συνδυασμένο πτυχίο που περιλαμβάνει ένα «μείζον» μάθημα και ένα δωρεάν «μικρό» μάθημα, από δύο από την Ιστορία της Τέχνης, την Οικονομία, την Αγγλική, την Ιστορία, το Νόμο περί Αμοιβών του Ομολογιού, το Συνδυασμένο Τιμητικό Νόμο LLB, τη Φιλοσοφία και την Πολιτική

Όλοι οι φοιτητές της NCH συνδυάζουν τις σπουδές τους με το δίπλωμα εμπλουτισμού του κολλεγίου, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τις γνώσεις που απαιτούνται για να οδηγήσει μια ανταμείβοντας και εκπληρώνοντας τη ζωή και προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης. Το δίπλωμα NCH απονέμεται στους πτυχιούχους εκτός από το πτυχίο τους και τα ξεχωρίζει από τους συνομηλίκους τους βαθμολογώντας το μεγαλύτερο βάθος της εκπαίδευσής τους.

Εξαιρετική διδασκαλία

Οι φοιτητές της NCH επωφελούνται από έναν από τους καλύτερους δείκτες προσωπικού προς φοιτητές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση του Ηνωμένου Βασιλείου και έχουν εμπειρία τουλάχιστον 13 ωρών επαφής εβδομαδιαίως με τους ακαδημαϊκούς μας. Σε σύγκριση, οι σπουδαστές ανθρωπιστικών σπουδών και κοινωνικών επιστημών στα πανεπιστήμια του Russell Group βιώνουν κατά μέσο όρο 9,85 ώρες επαφής την εβδομάδα HEPI, 2014).

Η διδασκαλία στο NCH παρέχεται μέσω σεμιναρίων ενός σε ένα, μικρών σεμιναρίων και διαλογικών διαλέξεων μεταξύ 10 και 60 φοιτητών, πράγμα που σημαίνει ότι ακούγονται όλες οι φωνές και συζητούνται όλες οι ερωτήσεις. Η διδακτική μας ικανότητα αποτελείται από εμπνευσμένους και έμπειρους ακαδημαϊκούς που έχουν πάθος για διδασκαλία και δραστηριοποιούνται στην έρευνα.

Οι καθηγητές της NCH, όπως ο Simon Blackburn, ο Sir Partha Dasgupta, ο Richard Dawkins, ο Daniel C Dennett, ο AC Grayling, ο Bettany Hughes, ο Lawrence Krauss, ο Steven Pinker, ο Sir Christopher Ricks και ο Adrian Zuckerman. τη δημιουργία και την ανάπτυξη του προγράμματος σπουδών στο Κολλέγιο. Μεταξύ αυτών, εκδίδουν περίπου 100 διαλέξεις σε κάθε ακαδημαϊκό έτος στο NCH, προσφέροντας στους μαθητές μας πρόσβαση σε μερικούς από τους μεγαλύτερους στοχαστές του κόσμου που είναι απαράμιλλοι στο προπτυχιακό επίπεδο.

Η στάση μας

Το 2015, τα αποτελέσματα των πτυχίων των πρώτων αποφοίτων μας ξεπέρασαν τον εθνικό μέσο όρο, με πάνω από 30% να εξασφαλίζουν πτυχίο πρώτης τάξης σε ανθρωπιστικό αντικείμενο και πάνω από 83% να αποκτήσουν ανώτερο βαθμό δευτεροβάθμιας ή ανώτερης βαθμίδας. * Οι προορισμοί περιλάμβαναν Clifford Chance, Lambert Smith Χάμπτον, Λευκό Θέατρο Λευκορωσίας, Deloitte, Porsche, Diageo και το Βρετανικό Συμβούλιο. Άλλοι προχώρησαν σε μεταπτυχιακές σπουδές σε κορυφαία πανεπιστήμια, όπως το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, το UCL και το LSE.

Από την ίδρυση της Ακαδημίας, η NCH έχει αναπτύξει μια φήμη για την παροχή μιας ασυναγώνιστης πανεπιστημιακής εμπειρίας. Το 2015, η NCH τιμήθηκε με το καλύτερο μάθημα

* Το 2014, το 20% των φοιτητών σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο εξασφάλισε πτυχίο πρώτης τάξης, με το 72% να επιτυγχάνει ανώτερη βαθμίδα δευτεροβάθμιας ή ανώτερης βαθμίδας (HESA).

Μεταπτυχιακές σπουδές

Η NCH έχει κερδίσει τη φήμη της ως παγκόσμιας κλάσης ακαδημαϊκό ίδρυμα που οδηγεί το δρόμο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι μαθητές μας είναι μερικά από τα πιο ερωτήματα του κόσμου και έχουν πάθος για μάθηση. Η μελέτη στο NCH είναι μια εμπλουτιστική επιδίωξη, προσωπικά και επαγγελματικά, και θεωρούμε τους μεταπτυχιακούς φοιτητές να διαδραματίζουν αναπόσπαστο ρόλο στη συνεχή ανάπτυξη της ζωντανής συλλογικής μας κοινότητας.

Τα προγράμματα ΜΑ μας προωθούν τις προηγμένες δεξιότητες σε κρίσιμες ερωτήσεις, τη συλλογή πληροφοριών, τη σύνθεση και την ανάλυση, καθώς και την προφορική και γραπτή επικοινωνία. Οι απόφοιτοι είναι πιθανό να επιδιώξουν ερευνητικό πτυχίο και ακαδημαϊκή σταδιοδρομία ή ευρύτερες ευκαιρίες απασχόλησης σε ποικίλες βιομηχανίες.

Οι απόφοιτοι μας

Το NCH προσφέρει μια εντατική εμπειρία μάθησης και τεράστιες ευκαιρίες για ατομική ανάπτυξη. Οι σπουδαστές που επιλέγουν να σπουδάσουν στο Κολλέγιο αναπτύσσονται σε σίγουρα, καλά στρογγυλεμένα, εύγλωττα άτομα με ικανότητα ανεξάρτητης κριτικής σκέψης και πνευματικής συζήτησης, εντυπωσιακές ερευνητικές δεξιότητες, μια σειρά από ενδιαφέροντα και πάθη και κατανόηση του τρόπου με τον οποίο μπορούν να εφαρμόσουν τις σπουδές τους τον κόσμο γενικότερα.

Η διαφορά και η ποικιλία των προορισμών των πρώτων αποφοίτων της Ακαδημίας αποδεικνύουν την ακαδημαϊκή και πραγματική αξία της προσέγγισης αιχμής της Ακαδημίας στην ευρύτερη, βαθύτερη και αυστηρότερη τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τοποθεσίες

Λονδίνο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη