Northumbria University, Newcastle Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Newcastle Business School - Ποιοι Είμαστε

Βασισμένο στο Newcastle Upon Tyne, Newcastle Business School είναι ένα από τα μεγαλύτερα σχολεία στο Πανεπιστήμιο Northumbria. Οι ρίζες μας πάει πίσω πάνω από 50 χρόνια, και υιοθέτησε το σημερινό της όνομα μας το 1989. Από τότε, ως μία από τις μεγαλύτερες εγκατεστημένες σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχουμε ήδη ενθαρρυντική αριστείας σε οργανισμούς και ιδιώτες σε όλη την υδρόγειο.

Με έναν μαθητή πληθυσμό 3.800 και ακόμη 2.200 φοιτητές που σπουδάζουν σε ιδρύματα-εταίρους μας στο εξωτερικό, είμαστε μια πραγματικά διεθνής σχολείο των επιχειρήσεων. Αυτή η ευρεία διεθνής παρουσία ανοίγει συναρπαστικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας για τους σπουδαστές μας, ως απόφοιτοι μας προκύπτουν ως επιχειρήσεις έτοιμο και εξαιρετικά απασχολήσιμοι, οπουδήποτε στον κόσμο και επιθυμούν να ζήσουν και να εργαστούν.

Προπτυχιακό μας, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα που παρέχονται από άρτια καταρτισμένο και έμπειρο διδακτικό προσωπικό που συμμετέχουν ενεργά σε δραστηριότητες έρευνας, παροχής συμβουλών και ανάπτυξης με κορυφαίους οργανισμούς. Newcastle Business School διοικείται από μια ομάδα αφοσιωμένων το προσωπικό, συμπεριλαμβανομένου του διδακτικού προσωπικού, διοικητικού προσωπικού και ερευνητών καθώς και η μερική απασχόληση και παρεπόμενο καθηγητές.

Newcastle Business School προσφέρει πρώτης κατηγορίας διδασκαλία σε ένα περιβάλλον παγκόσμιας κλάσης, όπως 2007 εγκαινιάστηκε από την νέα μας £ 70.000.000 εικονική state-of-the-art ανάπτυξη στην καρδιά του Newcastle City Centre. Γνωστή ως «πόλη Campus Ανατολή», αυτό το φουτουριστικό ανάπτυξη περιλαμβάνει 24.000 τετραγωνικά μέτρα ειδικά σχεδιασμένους ακαδημαϊκής καταλύματα που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας και σχεδιασμού.

Το νέο κέντρο παγκόσμιας κλάσης για την εκμάθηση θα αναπτύξει περαιτέρω τη φήμη και την ποιότητα των προγραμμάτων και των υπηρεσιών μας, και προσφέρουν στους φοιτητές, προσωπικό και επιχειρήσεις την ευκαιρία να έχουν πρόσβαση σε state-of-the-art εγκαταστάσεις.

Αναγραφόμενη ως «μία από τις πιο συναρπαστικές νέες εξελίξεις ακινήτων στον κλάδο», από το συμπλήρωμα Times Higher Education, η εκπληκτική νέα πόλη Campus Ανατολή έχει λάβει μεγάλη αναγνώριση, έχει ονομαστεί ως η Βορειοανατολική ορόσημο το έτος 2007. Τα βραβεία τονίζουν την ανάπτυξη της περιφερειακής αριστείας και την ανταμοιβή των εξελίξεων που αναδεικνύουν το καλύτερο στον σχεδιασμό και την κατασκευή ιδέα.

Καθώς και την καινοτόμο εσωτερικό, το εξωτερικό των κτιρίων παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στο νέο καθεστώς ορόσημο που φωτίζονται κάθε βράδυ, προσφέροντας μια εκπληκτική προσθήκη στον ορίζοντα της πόλης.

Ο καθηγητής Paul Croney είναι η τρέχουσα κοσμήτορας της Newcastle Business School, μια θέση που διορίστηκε το 2003. Είναι υπεύθυνος για την ηγεσία και τη γενική διαχείριση μιας επιχείρησης σχολείου £ 21.000.000 με 200 υπαλλήλους και 6000 μαθητές.

Newcastle Business School - Τι κάνουμε

Newcastle Business School έχει μια παγκόσμια φήμη για την παροχή μερικά από τα καλύτερα της εκπαίδευσης διαχείρισης των επιχειρήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το μέγεθός μας, των υποδομών και των πόρων μας επιτρέψει να προσφέρουμε μια άνευ προηγουμένου σειρά προγραμμάτων που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τις σχετικές, κοπή άκρη δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τις επιχειρηματικές τους ηγέτες του σήμερα και να προετοιμάσει τους ηγέτες του αύριο για ένα επιτυχημένο μέλλον. Προσφέρουμε προγράμματα σε κάθε επίπεδο της επιχειρηματικής παιδείας - προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, μετά την εμπειρία και διδακτορικού.

Στο Newcastle Business School, δεν διδάσκουν μόνο τις επιχειρήσεις: Είμαστε σε συνεργασία με τις περιφερειακές, εθνικές και διεθνείς οργανισμούς να προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις από την εκπαίδευση παραγγελία μέσω της διαχείρισης της έρευνας και της παροχής συμβουλών.

Μέσω της συνεργασίας με τις επιχειρήσεις, καθώς και τη διδασκαλία του θέματος, θα κατανοήσουν την πολυπλοκότητα και τη δυναμική του επιχειρηματικού κόσμου και τις προκλήσεις που προκύπτουν. Αυτή η γνώση, στη συνέχεια, παραδίδεται στα προγράμματά μας, για να δείξει συμμετέχοντες πώς να εφαρμόσουν τη θεωρία στην πραγματική και συναρπαστικές προκλήσεις.

Πρακτικό και καινοτόμο προσέγγισή μας στη διδασκαλία έχει κερδίσει την εθνική και διεθνή σεβασμό. Newcastle Business School παράγει αποφοίτους »εργασία-έτοιμος», και οι εργοδότες γνωρίζουν ότι οι απόφοιτοι Newcastle Business School μπορεί να κάνει μια θετική και διαρκή συμβολή στην επιχείρησή τους.

Ό, τι κάνουμε στο Newcastle Business School έχει μια ισχυρή διεθνή παρουσία. Με 20 χρόνια εμπειρίας της παροχής διεθνών προγραμμάτων, οι μαθητές μας δίνεται απαράμιλλες δυνατότητες για την επιχειρηματική εμπειρία μέσα σε ένα διεθνές πλαίσιο. Απολαμβάνουμε τους δεσμούς τους με κορυφαίες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών σε όλο τον κόσμο.

Τα προγράμματά μας παραδίδονται σε χώρες τόσο διαφορετικές όπως η Γαλλία, η Ρωσία και τη Σιγκαπούρη, τη Γερμανία και το Χονγκ Κονγκ, την Ολλανδία, την Ινδία και τη Μαλαισία. Αλλά εμείς δεν διδάσκουν μόνο τις διεθνείς επιχειρηματικές δραστηριότητες, αναγνωρίζουμε ότι η διεθνής έκθεση, διεθνή πολιτισμό και τη διεθνή εμπειρία είναι όλα αναπόσπαστο μέρος της πολλαπλότητας της διάταξης στο Newcastle Business School.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

διεθνή διαχείριση των ανθρώπινων πόρων - MSc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Ο Διεθνής Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού - Μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από το Chartered Institute of Personnel και Ανάπτυξης (CIPD). Οι μαθητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς όλα τα στοιχεία που είναι επιλέξιμα για Απόφοιτος Σύνθεση του CIPD. (Παρακαλούμε σημειώστε ότι θα πρέπει να πρώτα να εγγραφείτε ως μέλος φοιτητής). [+]

Διεθνής Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού - MSc

 

Ως αποτέλεσμα της παγκοσμιοποίησης της αγοράς έχει καταστεί όλο και πιο σημαντικό να διερευνηθούν τα διεθνή ζητήματα που αφορούν τη διαχείριση, όπως οι οργανώσεις επιδιώκουν την επίτευξη της αειφόρου ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος μέσω του ανθρώπινου δυναμικού τους. Η μελέτη του, και την επακόλουθη πρακτική, Διεθνής Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού εστιάζεται στην ανάγκη να είναι πολιτιστικά ευαίσθητη στη διαχείριση των ανθρώπων μας σε μια δια-πολιτισμική πολυ-εθνικό περιβάλλον. ... [-]


επιχειρήσεις με Logistics και διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας - MSc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Επιχειρήσεις με Logistics και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας - MSc έχει αναπτυχθεί για την πρόσφατη πτυχιούχων σε επιστημονικούς κλάδους nonbusiness που ήθελε να προσθέσει μια διάσταση των επιχειρήσεων σε προπτυχιακούς ειδικότητα τους. [+]

Επιχειρήσεις με Logistics και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας - MSc

 

Η εργασία σε ένα μεγάλο, σύγχρονο, διεθνής οργανισμός, μια μεσαίων εταιρεία ή ακόμη και μια μικρή εκκίνησης εταιρεία απαιτεί ένα φάσμα των επιχειρηματικών ικανοτήτων. Το πιο πολύτιμο εργαζόμενοι είναι εκείνοι που δεν έχουν μόνο καλή γνώση και κατανόηση των διαφόρων τμημάτων μιας επιχείρησης, αλλά εκείνους που είναι γρήγορες μαθητές και οι παίκτες της ομάδας με τους πιθανούς ηγεσία. Η Business MSc με ..... πρόγραμμα σουίτας θα δώσουν στους μαθητές τόσο των γενικών γνώσεων των επιχειρήσεων και της κατανόησης καθώς και τις προσωπικές δεξιότητες που απαιτούνται για μια ευρεία ποικιλία των ρόλων. ... [-]


επιχειρήσεων με διεθνή διαχείριση - MSc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Επιχειρήσεις με διεθνή διαχείριση - MSc πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο γύρω από μια σειρά από ενότητες που είναι κοινές σε όλα τα μονοπάτια. Οι ενότητες αυτές καλύπτουν γενικές επιχειρηματικές λειτουργίες, η στρατηγική διαχείριση και την οργανωτική ανάλυση. [+]

Επιχειρήσεις με διεθνή διαχείριση - MSc

 

Η εργασία σε ένα μεγάλο, σύγχρονο, διεθνής οργανισμός, μια μεσαίων εταιρεία ή ακόμη και μια μικρή εκκίνησης εταιρεία απαιτεί ένα φάσμα των επιχειρηματικών ικανοτήτων. Το πιο πολύτιμο εργαζόμενοι είναι εκείνοι που δεν έχουν μόνο καλή γνώση και κατανόηση των διαφόρων τμημάτων μιας επιχείρησης, αλλά εκείνους που είναι γρήγορες μαθητές και οι παίκτες της ομάδας με τους πιθανούς ηγεσία. Η Business MSc με ..... πρόγραμμα σουίτας θα δώσουν στους μαθητές τόσο των γενικών γνώσεων των επιχειρήσεων και της κατανόησης καθώς και τις προσωπικές δεξιότητες που απαιτούνται για μια ευρεία ποικιλία των ρόλων. Ποιος είναι αυτό το πρόγραμμα; Το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί για την πρόσφατη πτυχιούχων σε επιστημονικούς κλάδους nonbusiness που ήθελε να προσθέσει μια διάσταση των επιχειρήσεων σε προπτυχιακούς ειδικότητα τους. Αυτό το πρόγραμμα έχει πολύ δημοφιλές και επεκτάθηκε πρόσφατα με την προσθήκη διαφορετικές διαδρομές. Οι μαθητές μπορούν τώρα να επιλέξουν ανάμεσα σε μια οδό της γενικής με μια μεγάλη ποικιλία από προαιρετικές ενότητες και μια διάβαση ειδικός στην οποία περίπου τα μισά του προγράμματος είναι συγκεντρωμένη σε μία λειτουργική περιοχή. Αυτό είναι πολύ ελκυστική για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για ένα συγκεκριμένο τομέα της επιχείρησης (π.χ. εμπορία), αλλά που χρειάζονται μια πιο γενική εισαγωγή για τις επιχειρήσεις από ό, τι είναι διαθέσιμο σε ένα πρόγραμμα Masters ειδικό. Οι μαθητές επιλέγουν ένα από τα μονοπάτια έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ανεξάρτητη έρευνα στο προτιμώμενο τομέα εξειδίκευσής τους. Για να είναι επιτυχής σε αυτό το πρόγραμμα, θα χρειαστείτε τον ενθουσιασμό, τη δέσμευση και την... [-]


εφαρμόζονται επιχειρήσεων με Logistics και Διαχείρισης Εφοδιαστικής αλυσίδας - MSc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 20 μήνες September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Εφαρμοσμένη Επιχειρήσεις με Logistics και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας - MSc είναι μια νέα σουίτα προγραμμάτων από Newcastle Business School, και είναι προς το παρόν προσφέρεται μόνο με μια αρχή Σεπτεμβρίου. Η διάρκεια των μαθημάτων είναι περίπου 20 μήνες. [+]

Εφαρμοσμένη Επιχειρήσεις με Logistics και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας - MSc

 

Πρόκειται για μια νέα σουίτα προγραμμάτων από Newcastle Business School, και είναι προς το παρόν προσφέρεται μόνο με μια αρχή Σεπτεμβρίου. Η διάρκεια των μαθημάτων είναι περίπου 20 μήνες. Οι μαθητές ακολουθούν τα δύο πρώτα εξάμηνα διδάσκονται των αντίστοιχων MSc Επιχειρήσεων με το πρόγραμμα Διαχείρισης. Οι μαθητές στη συνέχεια μεταφορά σε μια πλήρους απασχόλησης και της μισθωτής εργασίας και όχι η τοποθέτηση της συγγραφής της εργασίας. Η τοποθέτηση θα διαρκέσει για περίπου 8 μήνες (οι μαθητές είναι διαθέσιμα για την απασχόληση από τις αρχές του Ιουνίου του έτους μετά αρχίζουν την πορεία μέχρι τον Ιανουάριο του επόμενου έτους). Αυτό ακολουθείται από ένα έργο βασισμένο έργο που ισοδυναμεί με την μεταπτυχιακή διατριβή και αφορούν την ακαδημαϊκή έρευνα, αλλά με βάση γύρω από το έργο που ανέλαβε κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης. Newcastle Business School δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι κάθε φοιτητής θα μπορεί να τοποθετηθεί με την απόφαση που τελικά υπόλοιπα με τους εργοδότες - όμως έχουμε μια πολύ καλά καταρτισμένους Μονάδα τοποθετήσεις μέσα στο σχολείο με ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών και είμαστε σίγουροι ότι αυτό το συνδυασμό, με μια αυστηρή πολιτική επιλογή σημαίνει ότι οι πιθανότητες επιτυχούς τοποθέτησης είναι πολύ υψηλό. Οι μαθητές που δεν μπορούν να βρουν την κατάλληλη τοποθέτηση μπορούν να μεταφέρουν με την παραδοσιακή εκδοχή του μαθήματος και να ολοκληρώσει μια διατριβή. Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία ενσωματωθεί στην μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών τους και να έχουν μια πραγματική... [-]


εφαρμόζονται επιχειρήσεων με διεθνή διαχείριση - MSc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 20 μήνες September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Εφαρμοσμένη Επιχειρήσεων με τη διεθνή διαχείριση - MSc πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία ενσωματωθεί στην μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών τους και να έχουν μια πραγματική επιχειρηματική εμπειρία στην οποία μπορούν να εφαρμόζουν, να επεκτείνει, και να προβληματιστούν σχετικά την εκμάθηση από το γήπεδο. [+]

Εφαρμοσμένη Επιχειρήσεων με διεθνή διαχείριση - MSc

 

Πρόκειται για μια νέα σουίτα προγραμμάτων από Newcastle Business School, και είναι προς το παρόν προσφέρεται μόνο με μια αρχή Σεπτεμβρίου. Η διάρκεια των μαθημάτων είναι περίπου 20 μήνες. Οι μαθητές ακολουθούν τα δύο πρώτα εξάμηνα διδάσκονται των αντίστοιχων MSc Επιχειρήσεων με το πρόγραμμα Διαχείρισης. Οι μαθητές στη συνέχεια μεταφορά σε μια πλήρους απασχόλησης και της μισθωτής εργασίας και όχι η τοποθέτηση της συγγραφής της εργασίας. Η τοποθέτηση θα διαρκέσει για περίπου 8 μήνες (οι μαθητές είναι διαθέσιμα για την απασχόληση από τις αρχές του Ιουνίου του έτους μετά αρχίζουν την πορεία μέχρι τον Ιανουάριο του επόμενου έτους). Αυτό ακολουθείται από ένα έργο βασισμένο έργο που ισοδυναμεί με την μεταπτυχιακή διατριβή και αφορούν την ακαδημαϊκή έρευνα, αλλά με βάση γύρω από το έργο που ανέλαβε κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης. Newcastle Business School δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι κάθε φοιτητής θα μπορεί να τοποθετηθεί με την απόφαση που τελικά υπόλοιπα με τους εργοδότες - όμως έχουμε μια πολύ καλά καταρτισμένους Μονάδα τοποθετήσεις μέσα στο σχολείο με ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών και είμαστε σίγουροι ότι αυτό το συνδυασμό, με μια αυστηρή πολιτική επιλογή σημαίνει ότι οι πιθανότητες επιτυχούς τοποθέτησης είναι πολύ υψηλό. Οι μαθητές που δεν μπορούν να βρουν την κατάλληλη τοποθέτηση μπορούν να μεταφέρουν με την παραδοσιακή εκδοχή του μαθήματος και να ολοκληρώσει μια διατριβή. Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία ενσωματωθεί στην μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών τους και να έχουν μια πραγματική επιχειρηματική εμπειρία στην... [-]


εφαρμόζονται επιχειρήσεων με τη διαχείριση - MSc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 20 μήνες September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Εφαρμοσμένη Επιχειρήσεων με τη Διοίκηση - Μεταπτυχιακό πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία ενσωματωθεί στην μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών τους και να έχουν μια πραγματική επιχειρηματική εμπειρία στην οποία μπορούν να εφαρμόζουν, να επεκτείνει, και να προβληματιστούν σχετικά την εκμάθηση από το γήπεδο. [+]

Εφαρμοσμένη Επιχειρήσεων με τη διαχείριση - MSc

 

Πρόκειται για μια νέα σουίτα προγραμμάτων από Newcastle Business School, και είναι προς το παρόν προσφέρεται μόνο με μια αρχή Σεπτεμβρίου. Η διάρκεια των μαθημάτων είναι περίπου 20 μήνες. Οι μαθητές ακολουθούν τα δύο πρώτα εξάμηνα διδάσκονται των αντίστοιχων MSc Επιχειρήσεων με το πρόγραμμα Διαχείρισης. Οι μαθητές στη συνέχεια μεταφορά σε μια πλήρους απασχόλησης και της μισθωτής εργασίας και όχι η τοποθέτηση της συγγραφής της εργασίας. Η τοποθέτηση θα διαρκέσει για περίπου 8 μήνες (οι μαθητές είναι διαθέσιμα για την απασχόληση από τις αρχές του Ιουνίου του έτους μετά αρχίζουν την πορεία μέχρι τον Ιανουάριο του επόμενου έτους). Αυτό ακολουθείται από ένα έργο βασισμένο έργο που ισοδυναμεί με την μεταπτυχιακή διατριβή και αφορούν την ακαδημαϊκή έρευνα, αλλά με βάση γύρω από το έργο που ανέλαβε κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης. Newcastle Business School δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι κάθε φοιτητής θα μπορεί να τοποθετηθεί με την απόφαση που τελικά υπόλοιπα με τους εργοδότες - όμως έχουμε μια πολύ καλά καταρτισμένους Μονάδα τοποθετήσεις μέσα στο σχολείο με ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών και είμαστε σίγουροι ότι αυτό το συνδυασμό, με μια αυστηρή πολιτική επιλογή σημαίνει ότι οι πιθανότητες επιτυχούς τοποθέτησης είναι πολύ υψηλό. Οι μαθητές που δεν μπορούν να βρουν την κατάλληλη τοποθέτηση μπορούν να μεταφέρουν με την παραδοσιακή εκδοχή του μαθήματος και να ολοκληρώσει μια διατριβή. Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία ενσωματωθεί στην μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών τους και να έχουν μια πραγματική επιχειρηματική εμπειρία στην... [-]


εφαρμόζονται επιχειρήσεων με τη διαχείριση της κυκλοφορίας - MSc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 20 μήνες September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Εφαρμοσμένη Επιχειρήσεων με Μάρκετινγκ - Μεταπτυχιακό πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία ενσωματωθεί στην μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών τους και να έχουν μια πραγματική επιχειρηματική εμπειρία στην οποία μπορούν να εφαρμόζουν, να επεκτείνει, και να προβληματιστούν σχετικά την εκμάθηση από το γήπεδο. [+]

Εφαρμοσμένη Επιχειρήσεων με τη Διαχείριση Marketing - MSc

 

Πρόκειται για μια νέα σουίτα προγραμμάτων από Newcastle Business School, και είναι προς το παρόν προσφέρεται μόνο με μια αρχή Σεπτεμβρίου. Η διάρκεια των μαθημάτων είναι περίπου 20 μήνες. Οι μαθητές ακολουθούν τα δύο πρώτα εξάμηνα διδάσκονται των αντίστοιχων MSc Επιχειρήσεων με το πρόγραμμα Διαχείρισης. Οι μαθητές στη συνέχεια μεταφορά σε μια πλήρους απασχόλησης και της μισθωτής εργασίας και όχι η τοποθέτηση της συγγραφής της εργασίας. Η τοποθέτηση θα διαρκέσει για περίπου 8 μήνες (οι μαθητές είναι διαθέσιμα για την απασχόληση από τις αρχές του Ιουνίου του έτους μετά αρχίζουν την πορεία μέχρι τον Ιανουάριο του επόμενου έτους). Αυτό ακολουθείται από ένα έργο βασισμένο έργο που ισοδυναμεί με την μεταπτυχιακή διατριβή και αφορούν την ακαδημαϊκή έρευνα, αλλά με βάση γύρω από το έργο που ανέλαβε κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης. Newcastle Business School δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι κάθε φοιτητής θα μπορεί να τοποθετηθεί με την απόφαση που τελικά υπόλοιπα με τους εργοδότες - όμως έχουμε μια πολύ καλά καταρτισμένους Μονάδα τοποθετήσεις μέσα στο σχολείο με ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών και είμαστε σίγουροι ότι αυτό το συνδυασμό, με μια αυστηρή πολιτική επιλογή σημαίνει ότι οι πιθανότητες επιτυχούς τοποθέτησης είναι πολύ υψηλό. Οι μαθητές που δεν μπορούν να βρουν την κατάλληλη τοποθέτηση μπορούν να μεταφέρουν με την παραδοσιακή εκδοχή του μαθήματος και να ολοκληρώσει μια διατριβή. Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία ενσωματωθεί στην μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών τους και να έχουν μια πραγματική επιχειρηματική εμπειρία... [-]


εφαρμόζονται επιχειρήσεων με τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων - MSc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 20 μήνες September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Εφαρμοσμένη Επιχειρήσεων με Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού - Μεταπτυχιακό πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία ενσωματωθεί στην μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών τους και να έχουν μια πραγματική επιχειρηματική εμπειρία στην οποία μπορούν να εφαρμόζουν, να επεκτείνει, και να προβληματιστούν σχετικά την εκμάθηση από το γήπεδο. [+]

Εφαρμοσμένη Επιχειρήσεων με Human Resource Management-MSc

 

Πρόκειται για μια νέα σουίτα προγραμμάτων από Newcastle Business School, και είναι προς το παρόν προσφέρεται μόνο με μια αρχή Σεπτεμβρίου. Η διάρκεια των μαθημάτων είναι περίπου 20 μήνες. Οι μαθητές ακολουθούν τα δύο πρώτα εξάμηνα διδάσκονται των αντίστοιχων MSc Επιχειρήσεων με το πρόγραμμα Διαχείρισης. Οι μαθητές στη συνέχεια μεταφορά σε μια πλήρους απασχόλησης και της μισθωτής εργασίας και όχι η τοποθέτηση της συγγραφής της εργασίας. Η τοποθέτηση θα διαρκέσει για περίπου 8 μήνες (οι μαθητές είναι διαθέσιμα για την απασχόληση από τις αρχές του Ιουνίου του έτους μετά αρχίζουν την πορεία μέχρι τον Ιανουάριο του επόμενου έτους). Αυτό ακολουθείται από ένα έργο βασισμένο έργο που ισοδυναμεί με την μεταπτυχιακή διατριβή και αφορούν την ακαδημαϊκή έρευνα, αλλά με βάση γύρω από το έργο που ανέλαβε κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης. Newcastle Business School δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι κάθε φοιτητής θα μπορεί να τοποθετηθεί με την απόφαση που τελικά υπόλοιπα με τους εργοδότες - όμως έχουμε μια πολύ καλά καταρτισμένους Μονάδα τοποθετήσεις μέσα στο σχολείο με ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών και είμαστε σίγουροι ότι αυτό το συνδυασμό, με μια αυστηρή πολιτική επιλογή σημαίνει ότι οι πιθανότητες επιτυχούς τοποθέτησης είναι πολύ υψηλό. Οι μαθητές που δεν μπορούν να βρουν την κατάλληλη τοποθέτηση μπορούν να μεταφέρουν με την παραδοσιακή εκδοχή του μαθήματος και να ολοκληρώσει μια διατριβή. Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία ενσωματωθεί στην μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών τους και να έχουν μια πραγματική επιχειρηματική εμπειρία στην οποία... [-]


εφαρμόζονται επιχειρήσεων με τη φιλοξενία και τη διαχείριση του τουρισμού - MSc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 20 μήνες September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Εφαρμοσμένη Επιχειρήσεων με τουριστικό και ξενοδοχειακό μάνατζμεντ - Μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι μια νέα σουίτα προγραμμάτων από Newcastle Business School, και είναι προς το παρόν προσφέρεται μόνο με μια αρχή Σεπτεμβρίου. [+]

Εφαρμοσμένη Επιχειρήσεων με τουριστικό και ξενοδοχειακό μάνατζμεντ - MSc

 

Πρόκειται για μια νέα σουίτα προγραμμάτων από Newcastle Business School, και είναι προς το παρόν προσφέρεται μόνο με μια αρχή Σεπτεμβρίου. Η διάρκεια των μαθημάτων είναι περίπου 20 μήνες. Οι μαθητές ακολουθούν τα δύο πρώτα εξάμηνα διδάσκονται των αντίστοιχων MSc Επιχειρήσεων με το πρόγραμμα Διαχείρισης. Οι μαθητές στη συνέχεια μεταφορά σε μια πλήρους απασχόλησης και της μισθωτής εργασίας και όχι η τοποθέτηση της συγγραφής της εργασίας. Η τοποθέτηση θα διαρκέσει για περίπου 8 μήνες (οι μαθητές είναι διαθέσιμα για την απασχόληση από τις αρχές του Ιουνίου του έτους μετά αρχίζουν την πορεία μέχρι τον Ιανουάριο του επόμενου έτους). Αυτό ακολουθείται από ένα έργο βασισμένο έργο που ισοδυναμεί με την μεταπτυχιακή διατριβή και αφορούν την ακαδημαϊκή έρευνα, αλλά με βάση γύρω από το έργο που ανέλαβε κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης. Newcastle Business School δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι κάθε φοιτητής θα μπορεί να τοποθετηθεί με την απόφαση που τελικά υπόλοιπα με τους εργοδότες - όμως έχουμε μια πολύ καλά καταρτισμένους Μονάδα τοποθετήσεις μέσα στο σχολείο με ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών και είμαστε σίγουροι ότι αυτό το συνδυασμό, με μια αυστηρή πολιτική επιλογή σημαίνει ότι οι πιθανότητες επιτυχούς τοποθέτησης είναι πολύ υψηλό. Οι μαθητές που δεν μπορούν να βρουν την κατάλληλη τοποθέτηση μπορούν να μεταφέρουν με την παραδοσιακή εκδοχή του μαθήματος και να ολοκληρώσει μια διατριβή. Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία ενσωματωθεί στην μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών τους και να έχουν μια πραγματική επιχειρηματική... [-]


μάρκετινγκ - MSc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Newcastle Business School είναι ευτυχείς που η MSc in Marketing έχει λάβει διαπίστευση από το Chartered Institute of Marketing (CIM) για σύστημα διπλής βραβείο του. Για τους φοιτητές για το MSc Marketing σημαίνει ότι μπορείτε να εγγραφείτε στο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα του Ινστιτούτου Μάρκετινγκ (PG Dip) [+]

Marketing - MSc

 

Ο κόσμος του μάρκετινγκ λειτουργεί μέσα σε ένα όλο και πιο δυναμική, διεθνή σκηνή όπου ο ανταγωνισμός έχει ενταθεί και στις ανάγκες των πελατών και θέλει αλλαγή μέρα με τη μέρα. Αλλαγή συμβαίνει σε κάθε πτυχή του περιβάλλοντος μάρκετινγκ? Κοινωνική, οικονομική, πολιτική και ιδιαίτερα με τις ψηφιακές τεχνολογικές εξελίξεις. Marketing έχει επικεντρωθεί στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών επικερδώς, αλλά «απόλαυση του πελάτη επίτευξη φαίνεται αναγκαία τώρα για την εμπορική επιτυχία. ... [-]


παγκόσμια διοικητική μέριμνα και η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας - MSc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Η Global Logistics και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας - Μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για φοιτητές που αναζητούν σταδιοδρομία διαχείριση σε αυτόν τον δυναμικό κλάδο όπου ταλαντούχα άτομα έχουν μεγάλη ζήτηση. [+]

Global Logistics και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας - MSc

 

Οργανώσεις έχουν επικεντρωθεί στο χώρο των logistics και διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας για να αποκτήσουν μεγαλύτερη ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μέσω ταχύτερη παράδοση και την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα συχνά μέσα από στρατηγικές συνεργασίες και συμμαχίες. Ο σύγχρονος καταναλωτής δεν θέλει μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντα στη σωστή τιμή, αλλά και στο σωστό χρόνο. Με μεγαλύτερη παραμετροποίηση και η αυξανόμενη ζήτηση για την κάλυψη διαφορετικών προτιμήσεων των πελατών και τα γούστα, την ανάγκη να αντισταθμιστούν τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης πελατών έναντι του κόστους και της απόδοσης της λειτουργίας της διανομής είναι κεφαλαιώδους σημασίας για οποιαδήποτε εμπορική οργάνωση. Το αυξημένο διεθνές εμπόριο και το Διαδίκτυο έχουν σημαντικό αντίκτυπο για την αλυσίδα εφοδιασμού με τις νέες εικονικές αγορές διαπραγμάτευσης των αναδυόμενων και θέματα όπως οι ηλεκτρονικές δημόσιες προμήθειες και διαφανή παρακολούθηση προκειμένου να γίνει πιο σημαντική. ... [-]


παγκόσμια χρηματοοικονομική διαχείριση - MSc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Το πρόγραμμα MSc Παγκόσμια Χρηματοοικονομική Διοίκηση έχει αναπτυχθεί για την αντιμετώπιση του σημαντικού σε παγκόσμιο επίπεδο η ζήτηση από τους φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν επαγγελματική σταδιοδρομία στην οικονομική διαχείριση. Από την έναρξη, το 2000 πτυχιούχους. [+]

Η συνολική χρηματοοικονομική διαχείριση - MSc

 

Το πρόγραμμα MSc Παγκόσμια Χρηματοοικονομική Διοίκηση έχει αναπτυχθεί για την αντιμετώπιση του σημαντικού σε παγκόσμιο επίπεδο η ζήτηση από τους φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν επαγγελματική σταδιοδρομία στην οικονομική διαχείριση. Από την έναρξη, το 2000 οι απόφοιτοι έχουν αποδείξει την επιτυχία σε μια ποικιλία των σταδιοδρομιών, επιβεβαιώνοντας τα προγράμματα δυνατότητα να ενισχύσουν την απασχολησιμότητα σε μια συνεχώς αυξανόμενη ανταγωνιστική αγορά. Για να εξασφαλιστεί ότι το πρόγραμμα είναι ενημερωμένο μια εκτεταμένη ανασκόπηση μόλις έλαβε χώρα, μέρος των οποίων ήταν η συγκριτική αξιολόγηση του περιεχομένου της διδακτέας ύλης των Ορκωτών Χρηματοοικονομικών Αναλυτών (CFA). ... [-]


πολυεπιστημονική καινοτομία σχεδιασμού - MSc / MA

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Κατά τη διάρκεια αυτής Πολυεπιστημονικές σχεδιαστική καινοτομία - MSc / ΜΑ πρόγραμμα, θα πάρετε ό, τι γνωρίζετε και να διερευνήσει τη γνώση και την προσέγγιση των άλλων να ενισχύσει και να αναπτύξει περαιτέρω τους τομείς της βιομηχανίας σας και τις δυνατότητες των άλλων [+]

Επόμενη σκέψη Διαχείρισης Παραγωγής & Πρακτική Αυτή η συναρπαστική και πρωτοποριακή Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του σχεδιασμού, των επιχειρήσεων και την τεχνολογία για τη δημιουργία της διαχείρισης σκέψης, της καινοτομίας και της πρακτικής για την επόμενη γενιά. Η εργασία σε διεπιστημονικές ομάδες σχετικά με τα έργα που χρηματοδοτείται από κορυφαίους διεθνείς εταιρείες, θα αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες για τον προσδιορισμό και την επίλυση πολύπλοκων ζητημάτων σε νέες, συναρπαστικές και καινοτόμους τρόπους. Γιατί να σπουδάσετε Διεπιστημονική Καινοτομία Σχεδιασμός; Bruce Εβδομάδα επιχείρησης Nussbaum λέει ότι «Η καινοτομία, ο σχεδιασμός και η τεχνολογία είναι όλα ρέουν το ένα στο άλλο για να σχηματίσουν ένα ενιαίο ποτάμι του βρυχηθμού αλλάξει ριζικά αλλάζοντας τον πολιτισμό μας, και κυρίως τον πολιτισμό μας επιχείρηση. » Μια επανάσταση λαμβάνει χώρα στο εσωτερικό σχεδιασμό, όπως προκύπτει από το παραδοσιακό ρόλο της που εξυπηρετούν το εμπόριο για να οδηγούν, διαμόρφωση και κατευθύνοντας τον τρόπο που ζουν, εργάζονται και συμπεριφέρονται. Αυτή η μετατόπιση είναι που οδηγεί τους οργανισμούς να αναγνωρίσουν τη σημασία της «Design-Thinking» στην επιχειρηματική στρατηγική? Την ανάγκη εφαρμογής δημιουργική ικανότητα και την προηγμένη καινοτομία στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, υπηρεσιών και επιχειρήσεων για την επίτευξη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. Ανάθεση Γκόρντον Μπράουν μμ, Sir George Cox, συγγραφέας του βιβλίου Η αναθεώρηση Cox της δημιουργικότητας στην επιχείρηση, σημειώνει: "Μία από τις προκλήσεις είναι να κάνουμε τους ανθρώπους των επιχειρήσεων, μηχανικούς, τεχνολόγους και σχεδιαστές να κατανοήσουν ο ένας τον άλλον καλύτερα και να μιλούν την ίδια γλώσσα. «Αυτό το πρόγραμμα έχει να κάνει με την ανάπτυξη Masters αποφοίτους που έχουν βαθιά γνώση... [-]


συνολική διαχείριση των επιχειρήσεων - MSc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Παγκόσμια Διοίκηση Επιχειρήσεων - Πρόγραμμα MSc επεκτείνει τις προϋπάρχουσες γνώσεις και δεξιότητες που οι μαθητές πρέπει ήδη να έχουν μελετήσει τις επιχειρήσεις και τη διαχείριση σε προπτυχιακό επίπεδο? Ιδιαίτερη έμφαση στο παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον. [+]

Παγκόσμια Διοίκηση Επιχειρήσεων - MSc

 

Οι περισσότερες εταιρείες πρέπει να επιβιώσουν σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που να είναι διεθνές, γρήγορα μεταβαλλόμενο και ολοένα και πιο ανταγωνιστικό. Διαχείριση και ηγετική αυτών των επιχειρήσεων απαιτεί ειδική συνδυασμό γνώσεων και δεξιοτήτων - όχι μόνο τη στρατηγική σκέψη αλλά και πώς να προσαρμόζεται στις διαφορετικές κουλτούρες και τις επιχειρηματικές πρακτικές σε ολόκληρο τον κόσμο. Το πρόγραμμα θα αναπτύξει παρούσες δυνατότητες της επιχείρησής σας και να σας προετοιμάσουμε για τις θέσεις ευθύνης σε μια σύγχρονη, δυναμική οργανώσεις, ιδιαίτερα σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο. ... [-]


των επιχειρήσεων με τη δημοσιονομική διαχείριση - MSc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Το πιο διακριτικά χαρακτηριστικά της επιχείρησης με την οικονομική διαχείριση - MSc προγράμματος είναι το ευρύ φάσμα των υποβάθρων που μπορούμε να δεχτούμε και τη μεγάλη ελαστικότητα των επιλογών που προσφέρονται στους φοιτητές σχετικά με το πρόγραμμα να ανταποκρίνεται στις προσωπικές προτιμήσεις. [+]

Επιχειρήσεις με Χρηματοοικονομική Διοίκηση - MSc

 

Η εργασία σε ένα μεγάλο, σύγχρονο, διεθνής οργανισμός, μια μεσαίων εταιρεία ή ακόμη και μια μικρή εκκίνησης εταιρεία απαιτεί ένα φάσμα των επιχειρηματικών ικανοτήτων. Το πιο πολύτιμο εργαζόμενοι είναι εκείνοι που δεν έχουν μόνο καλή γνώση και κατανόηση των διαφόρων τμημάτων μιας επιχείρησης, αλλά εκείνους που είναι γρήγορες μαθητές και οι παίκτες της ομάδας με τους πιθανούς ηγεσία. Η Business MSc με ..... πρόγραμμα σουίτας θα δώσουν στους μαθητές τόσο των γενικών γνώσεων των επιχειρήσεων και της κατανόησης καθώς και τις προσωπικές δεξιότητες που απαιτούνται για μια ευρεία ποικιλία των ρόλων. ... [-]


των επιχειρήσεων με τη διαχείριση - MSc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Επιχειρήσεων με τη Διοίκηση - πρόγραμμα MSc είναι σχεδιασμένο γύρω από μια σειρά από ενότητες που είναι κοινές σε όλα τα μονοπάτια. Οι ενότητες αυτές καλύπτουν γενικές επιχειρηματικές λειτουργίες, η στρατηγική διαχείριση και την οργανωτική ανάλυση. [+]

Επιχειρήσεων με τη Διοίκηση - MSc

 

Η εργασία σε ένα μεγάλο, σύγχρονο, διεθνής οργανισμός, μια μεσαίων εταιρεία ή ακόμη και μια μικρή εκκίνησης εταιρεία απαιτεί ένα φάσμα των επιχειρηματικών ικανοτήτων. Το πιο πολύτιμο εργαζόμενοι είναι εκείνοι που δεν έχουν μόνο καλή γνώση και κατανόηση των διαφόρων τμημάτων μιας επιχείρησης, αλλά εκείνους που είναι γρήγορες μαθητές και οι παίκτες της ομάδας με τους πιθανούς ηγεσία. Η Business MSc με ..... πρόγραμμα σουίτας θα δώσουν στους μαθητές τόσο των γενικών γνώσεων των επιχειρήσεων και της κατανόησης καθώς και τις προσωπικές δεξιότητες που απαιτούνται για μια ευρεία ποικιλία των ρόλων. Ποιος είναι αυτό το πρόγραμμα; Το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί για την πρόσφατη πτυχιούχων σε επιστημονικούς κλάδους nonbusiness που ήθελε να προσθέσει μια διάσταση των επιχειρήσεων σε προπτυχιακούς ειδικότητα τους. Αυτό το πρόγραμμα έχει πολύ δημοφιλές και επεκτάθηκε πρόσφατα με την προσθήκη διαφορετικές διαδρομές. Οι μαθητές μπορούν τώρα να επιλέξουν ανάμεσα σε μια οδό της γενικής με μια μεγάλη ποικιλία από προαιρετικές ενότητες και μια διάβαση ειδικός στην οποία περίπου τα μισά του προγράμματος είναι συγκεντρωμένη σε μία λειτουργική περιοχή. Αυτό είναι πολύ ελκυστική για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για ένα συγκεκριμένο τομέα της επιχείρησης (π.χ. εμπορία), αλλά που χρειάζονται μια πιο γενική εισαγωγή για τις επιχειρήσεις από ό, τι είναι διαθέσιμο σε ένα πρόγραμμα Masters ειδικό. Οι μαθητές επιλέγουν ένα από τα μονοπάτια έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ανεξάρτητη έρευνα στο προτιμώμενο τομέα εξειδίκευσής τους. Για να είναι επιτυχής σε αυτό το πρόγραμμα, θα χρειαστείτε τον ενθουσιασμό, τη δέσμευση και την... [-]


των επιχειρήσεων με τη διαχείριση της κυκλοφορίας - MSc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Το πιο διακριτικά χαρακτηριστικά της επιχείρησης με τη Διοίκηση Marketing - MSc προγράμματος είναι το ευρύ φάσμα των υποβάθρων που μπορούμε να δεχτούμε και τη μεγάλη ελαστικότητα των επιλογών που προσφέρονται στους φοιτητές σχετικά με το πρόγραμμα να ανταποκρίνεται στις προσωπικές προτιμήσεις. [+]

Επιχειρήσεις με Διοίκηση Marketing - MSc

 

Η εργασία σε ένα μεγάλο, σύγχρονο, διεθνής οργανισμός, μια μεσαίων εταιρεία ή ακόμη και μια μικρή εκκίνησης εταιρεία απαιτεί ένα φάσμα των επιχειρηματικών ικανοτήτων. Το πιο πολύτιμο εργαζόμενοι είναι εκείνοι που δεν έχουν μόνο καλή γνώση και κατανόηση των διαφόρων τμημάτων μιας επιχείρησης, αλλά εκείνους που είναι γρήγορες μαθητές και οι παίκτες της ομάδας με τους πιθανούς ηγεσία. Η Business MSc με ..... πρόγραμμα σουίτας θα δώσουν στους μαθητές τόσο των γενικών γνώσεων των επιχειρήσεων και της κατανόησης καθώς και τις προσωπικές δεξιότητες που απαιτούνται για μια ευρεία ποικιλία των ρόλων. Ποιος είναι αυτό το πρόγραμμα; Το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί για την πρόσφατη πτυχιούχων σε επιστημονικούς κλάδους nonbusiness που ήθελε να προσθέσει μια διάσταση των επιχειρήσεων σε προπτυχιακούς ειδικότητα τους. Αυτό το πρόγραμμα έχει πολύ δημοφιλές και επεκτάθηκε πρόσφατα με την προσθήκη διαφορετικές διαδρομές. Οι μαθητές μπορούν τώρα να επιλέξουν ανάμεσα σε μια οδό της γενικής με μια μεγάλη ποικιλία από προαιρετικές ενότητες και μια διάβαση ειδικός στην οποία περίπου τα μισά του προγράμματος είναι συγκεντρωμένη σε μία λειτουργική περιοχή. Αυτό είναι πολύ ελκυστική για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για ένα συγκεκριμένο τομέα της επιχείρησης (π.χ. εμπορία), αλλά που χρειάζονται μια πιο γενική εισαγωγή για τις επιχειρήσεις από ό, τι είναι διαθέσιμο σε ένα πρόγραμμα Masters ειδικό. Οι μαθητές επιλέγουν ένα από τα μονοπάτια έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ανεξάρτητη έρευνα στο προτιμώμενο τομέα εξειδίκευσής τους. Για να είναι επιτυχής σε αυτό το πρόγραμμα, θα χρειαστείτε τον ενθουσιασμό, τη δέσμευση και την... [-]


των επιχειρήσεων με τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων - MSc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Επιχειρήσεις με Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού - Μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα δώσουν στους μαθητές τόσο των γενικών γνώσεων των επιχειρήσεων και της κατανόησης καθώς και τις προσωπικές δεξιότητες που απαιτούνται για μια ευρεία ποικιλία των ρόλων. [+]

Επιχειρήσεις με Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού - MSc

 

Η εργασία σε ένα μεγάλο, σύγχρονο, διεθνής οργανισμός, μια μεσαίων εταιρεία ή ακόμη και μια μικρή εκκίνησης εταιρεία απαιτεί ένα φάσμα των επιχειρηματικών ικανοτήτων. Το πιο πολύτιμο εργαζόμενοι είναι εκείνοι που δεν έχουν μόνο καλή γνώση και κατανόηση των διαφόρων τμημάτων μιας επιχείρησης, αλλά εκείνους που είναι γρήγορες μαθητές και οι παίκτες της ομάδας με τους πιθανούς ηγεσία. Η Business MSc με ..... πρόγραμμα σουίτας θα δώσουν στους μαθητές τόσο των γενικών γνώσεων των επιχειρήσεων και της κατανόησης καθώς και τις προσωπικές δεξιότητες που απαιτούνται για μια ευρεία ποικιλία των ρόλων. Ποιος είναι αυτό το πρόγραμμα; Το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί για την πρόσφατη πτυχιούχων σε επιστημονικούς κλάδους nonbusiness που ήθελε να προσθέσει μια διάσταση των επιχειρήσεων σε προπτυχιακούς ειδικότητα τους. Αυτό το πρόγραμμα έχει πολύ δημοφιλές και επεκτάθηκε πρόσφατα με την προσθήκη διαφορετικές διαδρομές. Οι μαθητές μπορούν τώρα να επιλέξουν ανάμεσα σε μια οδό της γενικής με μια μεγάλη ποικιλία από προαιρετικές ενότητες και μια διάβαση ειδικός στην οποία περίπου τα μισά του προγράμματος είναι συγκεντρωμένη σε μία λειτουργική περιοχή. Αυτό είναι πολύ ελκυστική για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για ένα συγκεκριμένο τομέα της επιχείρησης (π.χ. εμπορία), αλλά που χρειάζονται μια πιο γενική εισαγωγή για τις επιχειρήσεις από ό, τι είναι διαθέσιμο σε ένα πρόγραμμα Masters ειδικό. Οι μαθητές επιλέγουν ένα από τα μονοπάτια έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ανεξάρτητη έρευνα στο προτιμώμενο τομέα εξειδίκευσής τους. Για να είναι επιτυχής σε αυτό το πρόγραμμα, θα χρειαστείτε τον ενθουσιασμό, τη δέσμευση και... [-]


των επιχειρήσεων με τη φιλοξενία και τη διαχείριση του τουρισμού - MSc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Η Business MSc με Φιλοξενίας και Τουρισμού πρόγραμμα Διαχείρισης θα δώσουν στους μαθητές τόσο των γενικών γνώσεων των επιχειρήσεων και της κατανόησης καθώς και τις προσωπικές δεξιότητες που απαιτούνται για μια ευρεία ποικιλία των ρόλων. [+]

Επιχειρήσεις με Φιλοξενίας και Τουρισμού - MSc

 

Η εργασία σε ένα μεγάλο, σύγχρονο, διεθνής οργανισμός, μια μεσαίων εταιρεία ή ακόμη και μια μικρή εκκίνησης εταιρεία απαιτεί ένα φάσμα των επιχειρηματικών ικανοτήτων. Το πιο πολύτιμο εργαζόμενοι είναι εκείνοι που δεν έχουν μόνο καλή γνώση και κατανόηση των διαφόρων τμημάτων μιας επιχείρησης, αλλά εκείνους που είναι γρήγορες μαθητές και οι παίκτες της ομάδας με τους πιθανούς ηγεσία. Η Business MSc με το πρόγραμμα Διαχείρισης θα δώσουν στους μαθητές τόσο των γενικών γνώσεων των επιχειρήσεων και της κατανόησης καθώς και τις προσωπικές δεξιότητες που απαιτούνται για μια ευρεία ποικιλία των ρόλων. Ποιος είναι αυτό το πρόγραμμα; Το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί για την πρόσφατη πτυχιούχων σε επιστημονικούς κλάδους nonbusiness που ήθελε να προσθέσει μια διάσταση των επιχειρήσεων σε προπτυχιακούς ειδικότητα τους. Αυτό το πρόγραμμα έχει πολύ δημοφιλές και επεκτάθηκε πρόσφατα με την προσθήκη διαφορετικές διαδρομές. Οι μαθητές μπορούν τώρα να επιλέξουν ανάμεσα σε μια οδό της γενικής με μια μεγάλη ποικιλία από προαιρετικές ενότητες και μια διάβαση ειδικός στην οποία περίπου τα μισά του προγράμματος είναι συγκεντρωμένη σε μία λειτουργική περιοχή. Αυτό είναι πολύ ελκυστική για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για ένα συγκεκριμένο τομέα της επιχείρησης (π.χ. μάρκετινγκ), αλλά που χρειάζονται μια πιο γενική εισαγωγή για τις επιχειρήσεις από ό, τι είναι διαθέσιμο σε ένα πρόγραμμα Masters ειδικό. Οι μαθητές επιλέγουν ένα από τα μονοπάτια έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ανεξάρτητη έρευνα στο προτιμώμενο τομέα εξειδίκευσής τους. Για να είναι επιτυχής σε αυτό το πρόγραμμα, θα χρειαστείτε τον ενθουσιασμό, τη δέσμευση και... [-]