Norwich University of the Arts

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με την NUA

Norwich University of the Arts (NUA) έχει εδραιωθεί στην τέχνη, το σχεδιασμό και την εκπαίδευση των μέσων μαζικής επικοινωνίας για πάνω από 170 χρόνια. Αλλά ενώ η ιστορία μας μπορεί να ανιχνευθεί από το 1845, οι προοπτικές μας είναι προσανατολισμένες προς τα εμπρός.

Από μια πανεπιστημιούπολη του κέντρου της πόλης που μπορεί να υπερηφανεύεται για σύγχρονες εγκαταστάσεις σε μια προσέγγιση στη διδασκαλία που μας είδε να απονέμεται χρυσό σύμφωνα με το πλαίσιο διδασκαλίας Excellence και κατατάσσεται στον αριθμό 1 στη Μεγάλη Βρετανία για διατήρηση φοιτητών από την Times και τον Good Times Good University Guide 2020, για την αριστεία είναι καλά κερδίσει.

Το NUA έχει αναπτυχθεί ως καθιερωμένο Πανεπιστήμιο, αναπτύσσοντας μια εθνική φήμη ως καινοτόμο και δημιουργική ακαδημαϊκή κοινότητα, με μια σταθερή δέσμευση να προσφέρει επαγγελματικά μαθήματα που βασίζονται στην πρακτική που παρέχουν στους μαθητές το χώρο να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να συνεχίσουν το πάθος τους.

Στην καρδιά όλων, οι μαθητές μας. Καλλιτέχνες, σχεδιαστές, κατασκευαστές. Προσφέροντας ποικίλα ενδιαφέροντα και μοναδικές προοπτικές, μοιράζονται την επιθυμία να αμφισβητηθούν και να εμπνευστούν. Να μαθαίνουμε από το παρελθόν και να διαμορφώνουμε το μέλλον.

Η δήλωση αποστολής μας

Η αποστολή της NUA είναι να είναι το καλύτερο εξειδικευμένο πανεπιστήμιο για την τέχνη, το σχεδιασμό, την αρχιτεκτονική και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σπουδές στην Ευρώπη, δημιουργώντας πτυχιούχους υψηλής ποιότητας και εμπνευσμένους από τους σπουδαστές και το προσωπικό για να επιτύχουν την αριστεία στον δημιουργικό και πολιτιστικό τομέα.

Ιστορία του Norwich University of the Arts

1845 Το Norwich School of Design ιδρύθηκε το 1845 από τους καλλιτέχνες και τους οπαδούς της Σχολής Ζωγραφικής Norwich, της μοναδικής επαρχιακής βρετανικής ομάδας που καθιέρωσε μια διεθνή φήμη για τη ζωγραφική τοπίου.
1965 Εγκρίθηκε να προσφέρει πτυχίο σε επίπεδο βαθμού μέσω του Διπλώματος Τέχνης και Σχεδιασμού.
1965 και μετά Δύο πλεονεκτήματα της ζωγραφικής και του γραφικού σχεδιασμού προκύπτουν, κάτω από μια ομάδα εξαιρετικών επαγγελματιών και δασκάλων, που κάνουν ένα σημάδι στην εθνική σκηνή τέχνης και σχεδίου.
1975 Πρώτα μαθήματα πτυχίων BA που πιστοποιούνται από το Συμβούλιο Εθνικών Ακαδημαϊκών Βραβείων (CNAA).
1989 Το Κολλέγιο Τέχνης του Great Yarmouth ενσωματώθηκε στην Σχολή.
1993 Πρώτα μαθήματα MA εισήχθησαν μέσω ακαδημαϊκής συμφωνίας με την Αγγλία Πολυτεχνική.
1994 Ενσωματώθηκε ως ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που μετονομάστηκε σε Norwich School of Art and Design.
1995 Πρώτος φοιτητής με πτυχίο έρευνας εγγεγραμμένος για διδακτορική διατριβή
2008 Χορηγεί την εξουσία να απονείμει τα πτυχία μέχρι το Masters επίπεδο και να μετονομάσει ως Norwich University College of Arts.
2012 Χορηγεί τίτλο Πανεπιστημίου από το Privy Council, καθιστώντας Norwich University of the Arts . Διορίζει τον πρώτο καγκελάριο του - τον ηθοποιό Sir John Hurt.

Ο Οργανισμός Διασφάλισης Ποιότητας ελέγχει τον τρόπο με τον οποίο τα πανεπιστήμια και τα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου διατηρούν το πρότυπο της ανώτατης εκπαίδευσης.

Το Πανεπιστήμιο ιδρύθηκε ως ανεξάρτητο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης δυνάμει του άρθρου 121 του νόμου περί μεταρρύθμισης της εκπαίδευσης του 1988 και είναι αναγνωρισμένος φορέας με διδακτορικό δίπλωμα. Το Πανεπιστήμιο ρυθμίζεται από το Γραφείο Φοιτητών (OfS). Πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς του Πανεπιστημίου διατίθενται στο Μητρώο του OfS και στον κατάλογο των αναγνωρισμένων οργανισμών που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου (GOV.UK). Το ρυθμιστικό πλαίσιο του OfS θα τεθεί πλήρως σε ισχύ από την 1η Αυγούστου 2019. Από την 1η Απριλίου 2018 έως τις 31 Ιουλίου 2019 το Πανεπιστήμιο θα υπόκειται στις μεταβατικές ρυθμίσεις των OFS.

Τοποθεσίες

Νόριτς

Norwich University of the Arts

Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+44 (0)1603 610561

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη