Pearson College London

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Είμαστε ένα μικρό και ζεστό κολέγιο προσφέρει μια σειρά προπτυχιακών και μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών και σύντομα μαθήματα. Μέρος του Pearson, μια FTSE 100 εταιρεία, Είμαστε υπερήφανοι για τους εαυτούς μας προσφέρει μια μοναδική, suportive και σφιχτοδεμένη περιβάλλον, όπου ο καθένας μπορεί να πετύχει. Η αποστολή μας είναι να βοηθήσει τους μαθητές του σήμερα γίνονται οι καινοτόμοι, εφευρέτες, δημιουργοί, οι επιχειρηματίες και οι ηγέτες του αύριο.

Pearson College του Λονδίνου: Ο νέος τρόπος.

Χέρι-χέρι με τους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, δημιουργούμε πραγματικά μοναδικό αποφοίτους με πτυχία και εκμαθήσεις που έχουν σημασία σήμερα, και αύριο. Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι αποτελούν το μεγαλύτερο φυσικό πόρο αυτού του κόσμου. Οι άνθρωποι της βιομηχανίας ηλεκτρικής ενέργειας, καύσιμα βιομηχανίας της καινοτομίας, και κινεί την καινοτομία προόδου - την εξουσία τους ανθρώπους να αλλάξουν τον κόσμο.

Βρίσκουμε συνεχώς νέους τρόπους για να σχεδιάσουν, να αναπτύξουν και να παραδώσει μαθήματα και το πρόγραμμα σπουδών, χέρι-χέρι με τους ηγέτες της βιομηχανίας, ακαδημαϊκούς και τους φοιτητές, να δημιουργήσει πραγματικά μοναδική αποφοίτων? αποφοίτους οι οποίοι είναι καλά διαβάσετε, δοκιμαστεί στο δρόμο και είναι έτοιμο για τον κόσμο του αύριο, σήμερα.

Το μόνο FTSE 100 Εκπαίδευση

Pearson College του Λονδίνου που ξεκίνησε το 2012, και ως μέρος της Pearson, είμαστε ο μόνος δείκτης FTSE 100 εταιρίας που παρέχουν πτυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είμαστε ειδικός στο σχεδιασμό και την υλοποίηση μοίρες σχετικά με τον πραγματικό κόσμο, έτσι ώστε οι μαθητές μας αποφοιτούν με τις δεξιότητες και την εμπειρία που χρειάζονται για να προσληφθεί, και την αποφασιστικότητα για να πάρει μπροστά.

Ως δείκτης FTSE 100 εταιρεία έχουμε μια έμφυτη κατανόηση του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος και του εργοδότη ανάγκες. Μένοντας πιστή στο όραμά μας για το μέλλον μέσα μαθαίνοντας από το παρελθόν, αγκαλιάζουν το παρόν, και την πρόβλεψη του μέλλοντος. Αυτό επιτυγχάνεται με τη στενή συνεργασία με τους ηγέτες πρωτοποριακή βιομηχανία που μπορεί να μας βοηθήσει να διαμορφώσουμε την εκμάθηση, και τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, των μαθητών μας.

Εκδότης, Συγγραφέας, Εξεταστής

Δεν είμαστε απλώς μια οποιαδήποτε FTSE 100 εταιρεία. Pearson PLC είναι μια παγκόσμια εκδοτική και εκπαίδευσης της εταιρείας που εδρεύει στο Λονδίνο. Είναι η μεγαλύτερη εταιρεία εκπαίδευσης και ο μεγαλύτερος εκδότης βιβλίων στον κόσμο. Ως ειδικοί στην εκπαίδευση, συνεργαζόμαστε με μια αξιοζήλευτη σειρά από υψηλού κύρους ακαδημαϊκοί, με μια ακαδημαϊκή κληρονομιά που χρονολογείται πάνω από 150 χρόνια. Τόσο η βιομηχανία και η ακαδημαϊκή προοπτικές είναι στο DNA μας, κάνοντάς μας είναι μοναδικό στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Τάξη σε Boardroom διάρκεια παράδοσης: Ένας νέος τρόπος για να μάθετε

Η δέσμευσή μας για την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία είναι πιο διαδεδομένη στην παράδοση μαθημάτων μας. Οι μαθητές μας δεν μαθαίνουν μόνο για τον τομέα των σπουδών τους, να αποκτήσουν εμπειρία από, και αποκτήστε πρόσβαση σε, το καλύτερο από τα καλύτερα στον τομέα της προτίμησής τους, τόσο μέσα στην τάξη και σε συνεργαζόμενες εταιρείες μας - είναι ο μόνος τρόπος για να μάθει.

Της βιομηχανίας και του εργοδότη τους συνεργάτες μας περιλαμβάνουν:

Fox International Channels Unilever Άμεση Ομάδα Γραμμή Salesforce Savills Twinings

Και μια σειρά από οπτικά εφέ (VFX) στούντιο, όπως:

Ο Μύλος Framestore BlueBolt MPC ΓΙΟΥΛΑ

Απασχολησιμότητα και εγγυημένη Πρακτικής Άσκησης

Αξιοποιούμε συνεργασίες βιομηχανία μας για να διασφαλιστεί ότι οι σπουδαστές μας έχουν κάθε δυνατότητα να προβάλουν τη μάθησή τους απευθείας στην πράξη κατά τη διάρκεια, και μετά, το χρόνο τους σε Pearson College του Λονδίνου.

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό πρακτικής άσκησης είναι, έτσι ώστε όλοι οι φοιτητές πλήρους φοίτησης Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων μας είναι εγγυημένα τουλάχιστον ένα οικοτροφείο ως μέρος των σπουδών τους, υπόκεινται σε ακαδημαϊκή επίδοση. Αυτό τους βοηθά να βελτιωθεί το βιογραφικό και την εμπιστοσύνη τους, βάλτε τους μάθηση στην πράξη, να διερευνήσει τις επιλογές της σταδιοδρομίας τους, να χτίσουν μεγάλη επαφές και να βελτιώσουν τις προοπτικές τους. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να κάνουν περισσότερα από ό, τι ακριβώς απόφοιτος.

Οι μαθητές μας να πάρει ένα-προς-ένα σταδιοδρομία coaching, υποστήριξη, εγγυημένη πρακτική άσκηση, η εταιρεία βασίζεται σε μέντορες, συμβουλές και πληροφορίες από την πρώτη κιόλας μέρα τους.

Ακαδημαϊκά και Βιομηχανίας Επικυρώθηκε Λάβαμε την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία για την ποιότητα της εκπαίδευσης μας στην τελευταία αξιολόγηση Διασφάλισης Ποιότητας (QAA).

Πανεπιστημίων και βιομηχανίας στέκονται μαζί, ώμο με ώμο, ως υπέρμαχοι της λιτότητας και της δέσμευσης που απαιτείται για να εξασφαλιστεί οι πτυχιούχοι μας είναι έτοιμοι για τον κόσμο της εργασίας.

Μοίρες μας τοποθετούν ίση έμφαση στην ακαδημαϊκή αυστηρότητα και τη δέσμευση του εργοδότη τη διασφάλιση πτυχιούχοι μας είναι έτοιμοι για τον κόσμο της εργασίας. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους εργοδότες και τη βιομηχανία να δημιουργήσει βαθμούς που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Ακαδημαϊκή ποιότητα είναι υψίστης σημασίας για μας - γι 'αυτό είναι και τις επιχειρήσεις μας βαθμούς επικυρωθεί από το Royal Holloway και Bedford New College - ένα παραδοσιακό κόκκινο πανεπιστήμιο τούβλο πρόσφατα κατετάγη στην κορυφή του 1% όλων των Πανεπιστημίων στον κόσμο από το Times Higher πανεπιστημιακό κόσμο κατάταξη. Τα προγράμματα μας πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων επικυρωθεί από Ashridge, τον κόσμο κορυφαία Business School, και η συνεργασία μας αντιμετωπίζει το χάσμα μεταξύ των μεταπτυχιακών ικανότητες και τις ανάγκες της βιομηχανίας, προσφέροντας μια σειρά από καινοτόμες και βιομηχανίας συνδέεται προπτυχιακά προγράμματα.

Πολλά από τα μαθήματά μας είναι διαπιστευμένα ή να αναπτυχθούν παράλληλα την ηγετική τους επαγγελματικούς φορείς του κλάδου. Εδώ είναι μερικά μόνο από συνεργασίες μας: - Chartered Institute of Marketing (CIM) - Chartered Institute Διαχείρισης (CMI)

Ακαδημαϊκοί Ποιός επαγγελματίες που κάνουν

Οι μαθητές μας μαθαίνουν από τους κορυφαίους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες του κλάδου στην κορυφή του παιχνιδιού τους. Οι επιχειρηματική ακαδημαϊκοί μας που συμμετέχουν ενεργά στον τομέα της βιομηχανίας, έτσι ώστε να καθοδηγούν τους μαθητές μας πάρα πολύ, και να τους δώσει μια πραγματική εικόνα για την επιλεγμένη σταδιοδρομία ή τον κλάδο τους.

Χαιρετώντας από μερικά από τα καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα και πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις και οργανώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και τον κόσμο, οι καθηγητές μας δεν έχουν μόνο πίσω από μερικά από τα καλύτερα νέα ταλέντα στον τομέα τους, αλλά έχουν μια εντυπωσιακή σειρά των επιτευγμάτων από τη στιγμή άσκησης τι κηρύττουν.

Περιεχόμενο της διδασκαλίας μας είναι χτισμένο γύρω από την ευφυΐα που συλλέγουμε από τους εργοδότες, τις τρέχουσες τάσεις και της Ακαδημίας πολύ εφαρμοσμένης και εξατομικευμένη προσέγγιση. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε πάντα να γνωρίζουμε τι αναζητούν οι εργοδότες.

Εκτός από τις διαλέξεις και τα σεμινάρια, οι φοιτητές παρακολουθούν, επίσης, μια σειρά από εργαστήρια και τις ημέρες της βιομηχανίας που παραδίδονται από τους εταίρους της βιομηχανίας μας, όπως ATOS, L'Oreal, Merril Lynch και NBC News. Αυτό εξασφαλίζει τους μαθητές μας έχουν την πρακτική εφαρμογή των θεωρητικών σπουδών, τους ανθρώπους σκέφτεται δημιουργικά, και σημαίνει ότι οι μαθητές μας να κάνουν τις συνδέσεις και θα έχει επαφές μπορούν να καλούν στο μέλλον.

Απόφοιτοι Επίτευγμα: Στήριξη Φοιτητών καιρό μετά την αποφοίτηση

Αποφοίτους μας έχουν συνεργαστεί με μερικά από τα πιο διάσημα εταιρείες στον κόσμο. Τα αποτελέσματα είναι τα παραδείγματα της αριστείας που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και θα χρησιμοποιηθεί για να διδάξει το μέλλον των αποφοίτων ό, τι φαίνεται η επιτυχία παρόμοια. 80% των δραπετών έχουν πάει για να εργαστούν στην επιλεγμένη περιοχή των σπουδών τους.

Μετά την ολοκλήρωση πορεία τους μαθητές μας γίνονται αυτόματα μέλη του Pearson College Συλλόγου Αποφοίτων, μια αποκλειστική κοινότητα. Η Pearson College Συλλόγου Αποφοίτων προσφέρει ένα μοναδικό παγκόσμιο δίκτυο του παρελθόντος φοιτητών και μια σειρά από αποφοίτους οφέλη που αντλούν από τους πόρους του Κολλεγίου - όλο το χρόνο αποφοίτους λάβουν προσκλήσεις για δωρεάν εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις, επαγγελματική δικτύωση και συνεχή υποστήριξη της σταδιοδρομίας.

Επιχειρηματικό πνεύμα Εισαγωγής και Αξιολόγηση

Θα αξιολογηθεί το δυναμικό τους μαθητές σχετικά με την αξία των ακαδημαϊκών τους επιδόσεων, η αξία της εμπειρίας τους και τις φιλοδοξίες τους μέσω μιας διαδικασίας συνέντευξης και αξιολόγησης που δανείζεται από το παλιό, το νέο και το μέλλον.

Ψάχνουμε για τους μαθητές με πολλές ικανότητες και πραγματικό πάθος για το επιλεγμένο θέμα τους. Θεωρούμε ότι κάθε αίτηση βάσει των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του και είμαστε στην ευχάριστη θέση να εξετάσει ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών, επαγγελματικών και επαγγελματικά προσόντα, καθώς και το έργο και τη ζωή εμπειρία. Γι 'αυτό προσφέρουμε την αξιολόγηση με βάση την είσοδο να αξιολογηθεί το δυναμικό του κάθε μαθητή να πετύχει με την επιλεγμένη πορεία τους.

Μόλις ένας σπουδαστής έχει υποβάλει αίτηση τους προσκαλούμε να καθίσει σε μια συνέντευξη και να προβαίνει σε κάποιες εκτιμήσεις σε Αιτών ημέρα. Οι εκτιμήσεις ποικίλλουν, ανάλογα με την επιλεγμένη πειθαρχία, αλλά μπορεί να περιλαμβάνει την αξιολόγηση των προσωπικών χαρτοφυλακίου του μαθητή, μια δημιουργική εργασία, σε απευθείας σύνδεση δοκιμή της κριτικής σκέψης, μια δοκιμή βασικές ικανότητες και ένα δοκίμιο για ένα θέμα σχετικό με το επιλεγμένο βαθμό.

Εμείς προφορικά όλους τους υποψηφίους μας, γιατί πραγματικά θέλετε να μάθετε περισσότερα γι 'αυτούς, και τα κίνητρά τους για το επιλεγμένο θέμα τους. Το σημαντικό για εμάς είναι το δυναμικό τους, και ότι έχουν ό, τι χρειάζεται για να πετύχει και να ευδοκιμήσουν στην πορεία τους, πέρα ​​από προβλέψει τους βαθμούς τους και την προσωπική δήλωση.

Φοιτητής Led

Είμαστε τόσο σοβαρό για το μέλλον των σπουδαστών μας όπως είμαστε για το μέλλον μας μαθητές. Οι μαθητές μας είναι η εστίαση και το καύσιμο για ό, τι κάνουμε. Θα εμπνεύσει την καινοτομία και τη δημιουργικότητα στην καρδιά όλων μας διδάσκουν σήμερα και πώς θα διδάξουμε αύριο. Οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να μας μιλήσει τακτικά, πρόσωπο-με-πρόσωπο και ένα-προς-ένα, και τις σπουδές τους εξελίσσονται γύρω από το τι θέλουν να επιτύχουν. Pearson College του Λονδίνου προσφέρει τους καλύτερους υποψηφίους μια μοναδική ευκαιρία να γίνει ένας φοιτητής Co-Creator. Σε αντάλλαγμα για την πλήρη καταβολή των διδάκτρων τους, αυτοί οι μαθητές καλούνται να συμμετάσχουν με όλες τις περιοχές του Κολλεγίου, συμπεριλαμβανομένων του σχεδιασμού βαθμού, το μάρκετινγκ και τις προσλήψεις.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακά Πιστοποιητικά »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Ma οπτικά εφέ παραγωγής (3d)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 11 μήνες September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει πρακτικές, την επαγγελματική κατάρτιση και πλήρως διαπιστευμένο προσόν MA, έτσι θα όχι μόνο μεταπτυχιακό, θα αποφοιτήσουν ως υψηλής ειδίκευσης, ιδιαίτερα δημιουργική VFX επαγγελματία. [+]

Θα σας αρέσει ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ μυαλό-blowing και βραβευμένα οπτικά εφέ (VFX);

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει πρακτικές, την επαγγελματική κατάρτιση και πλήρως διαπιστευμένο προσόν MA, έτσι θα όχι μόνο μεταπτυχιακό, θα αποφοιτήσουν ως υψηλής ειδίκευσης, ιδιαίτερα δημιουργική VFX επαγγελματία. Έχουμε συνεργαστεί με το Πανεπιστήμιο του Μπράντφορντ για να σας φέρει ένα πρόγραμμα που πηγαίνει πέρα ​​από τις τακτικές 3D μας για τα μαθήματα VFX. Δίνοντάς σας την προηγμένη, up-to-σύγχρονες δεξιότητες σε state-of-the-art τεχνολογίες και τεχνικές 3D VFX, και μια σε βάθος κατανόηση του πώς και αν χρησιμοποιούνται σε περιβάλλοντα παραγωγής του πραγματικού κόσμου.... [-]


Ma οπτικά εφέ παραγωγής (compositing)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 11 μήνες August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει πρακτικές, την επαγγελματική κατάρτιση και πλήρως διαπιστευμένο προσόν MA, έτσι θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως υψηλής εξειδίκευσης, υψηλά δημιουργική οπτικά εφέ (VFX) επαγγελματική. [+]

Ψάχνετε για το καλύτερο και των δύο κόσμων;

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει πρακτικές, την επαγγελματική κατάρτιση και πλήρως διαπιστευμένο προσόν MA, έτσι θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως υψηλής εξειδίκευσης, υψηλά δημιουργική οπτικά εφέ (VFX) επαγγελματική.

Έχουμε συνεργαστεί με το Πανεπιστήμιο του Μπράντφορντ για να σας φέρει ένα πρόγραμμα που πηγαίνει πέρα ​​από τακτικά μαθήματα compositing μας, για να σας δώσει προχωρήσει, up-to-σύγχρονες δεξιότητες σε state-of-the-art τεχνολογίες και διαδικασίες παραγωγής VFX, και σε βάθος κατανόηση των VFX από κάθε γωνία, τόσο στη θεωρία όσο και στον πραγματικό κόσμο της βιομηχανίας.... [-]


παιχνίδι Ma τέχνης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 11 μήνες January 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

Συναρπαστικό μας MA Τέχνη του Παιχνιδιού έχει δημιουργηθεί ως απάντηση στην ζήτηση της βιομηχανίας για νέα δημιουργικά ταλέντα και επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και την τροφοδότηση των δεξιοτήτων και τη δημιουργικότητά σας σε προετοιμασία για μια καριέρα ως καλλιτέχνης παιχνίδι. [+]

Ο Παιχνίδια βιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου είναι παγκόσμιος ηγέτης και στρατηγικής σημασίας για το μέλλον των δημιουργικών βιομηχανιών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα παιχνίδια είναι παντού και έχουν αυξηθεί από το να βασίζονται κυρίως σε υπολογιστές και κονσόλες να είναι κοινά σε τηλέφωνα, ταμπλέτες και το διαδίκτυο. Κόβουν σε όλες τις ομάδες των παικτών και από ορισμένα μέτρα, η βιομηχανία είναι μεγαλύτερη από την κινηματογραφική βιομηχανία.... [-]


Βίντεο

Pearson College Clearing 2015