Plymouth University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο Πλύμουθ Είμαστε μια παγκόσμιας κλάσης, σύγχρονο πανεπιστήμιο (Times Higher Education World University Rankings 2016). Ζωντανή και φιλική, με μια ισχυρή φήμη για την καινοτομία. Times Higher Education μας περιγράφεται ως ένα από τα πρόσφατα αναδυόμενη «σύγχρονη παγκόσμια ελίτ».

Φοιτητής εμπειρία σας Είμαστε ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της χώρας με περίπου 27.000 φοιτητές μελετώντας μια ποικιλία μαθημάτων από τη γεωργία με τη φωτογραφία, τις επιχειρήσεις στη βιολογία, και το σχεδιασμό για την οδοντιατρική. Οι ρίζες μας πάει πίσω περισσότερο από ό, τι 150 χρόνια στη Σχολή της πλοήγησης, αλλά είναι νεωτερικότητα που μας δίνει ενέργεια και την κατεύθυνση. Μας δίνει την ελευθερία να καθορίζουν τις στρατηγικές προτεραιότητες και τις αξίες μας. Μας δίνει την ελευθερία να ορίζουν τον κόσμο που θα συμβάλει στη δημιουργία. Ανυπομονούμε.

Είμαστε ένα από τα κορυφαία 350 πανεπιστήμια στον κόσμο *, και είναι 59η εκείνων ηλικίας κάτω των 50. Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή ενός πρώτης κατηγορίας, πρώτης επιλογής εμπειρία των φοιτητών, Ενίσχυση της απασχολησιμότητας και την ανάπτυξη υποτροφία και την ιθαγένεια. Μια δύο φορές νικητής του Βραβείο επέτειο της Βασίλισσας για την Ανώτερη και Ανώτατη Εκπαίδευση, Πιο πρόσφατα, το 2012, έχουμε ήδη αναγνωριστεί για καινοτόμα διδασκαλία μας, των επιπτώσεων με γνώμονα την προσέγγισή μας για την έρευνα, καθώς και τον τρόπο που εργαζόμαστε με τους εταίρους για τη δημιουργία κοινωνικά και οικονομικά οφέλη για τις κοινωνίες μας.

πτυχία μας είναι πολύ περισσότερο από απλώς ένα διαβατήριο για μια καριέρα. Εμπλουτίζουν και να αναπτύξουν οι μαθητές με τις δεξιότητες και τα μαθήματα για τη ζωή, έτσι ώστε οι πτυχιούχοι μας όχι μόνο έχουν μια αξιοζήλευτη ρεκόρ της απασχόλησης, αλλά και προσθέτουν πραγματική αξία για την οικονομία και την κοινωνία στο σύνολό της, αν η μάθηση λαμβάνει χώρα στο στην τάξη, εργαστήριο, στούντιο ή μέσω επιτόπιας έρευνας, το χώρο εργασίας ή την κοινότητα.

Περισσότεροι από 12.000 μαθητές μας κάθε χρόνο επωφελούνται από τις τοποθετήσεις και τη μάθηση με βάση την εργασία, και 89 τοις εκατό των αποφοίτων μας είναι στον τομέα της απασχόλησης ή / και την περαιτέρω μελέτη εντός έξι μηνών από την αποφοίτησή του. Graduate School μας ονομάστηκε ως ο δεύτερος καλύτερος στον κόσμο, και για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ενώ οι ευκαιρίες για να διδάξει μεταξύ της μεταπτυχιακές κοινότητας κατετάγη το καλύτερο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σκέψου παγκόσμια

Είμαστε ένα παγκόσμιο πανεπιστήμιο, ένα που έχει περισσότερα από 80 συνεργασίες σε 30 χώρες, Συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, των Ηνωμένων Πολιτειών και της Σρι Λάνκα. Και με εκτεταμένο δίκτυο κολέγιο των συνεργατών μας σε όλη τη νότια και δυτική Αγγλία, έχουμε ένα σύνολο 13.000 off-campus φοιτητών που εγγράφονται στο Πλύμουθ βαθμούς.

Είμαστε η πρώτη μετά το 1992, το πανεπιστήμιο για να ξεκινήσει τη δική ιατρική σχολή του. Και είμαστε η το πρώτο πανεπιστήμιο στον κόσμο να απονεμηθεί η Κοινωνική Επιχείρηση Mark - Η μόνη ανεξάρτητη διαπίστευση να αναδείξει τις οργανώσεις που διαθέτουν τους ανθρώπους και τον πλανήτη μαζί με το κέρδος.

δράσε τοπικά

Είμαστε ένα τοπικό πανεπιστήμιο και να συμβάλει ένα τέταρτο του ενός δισεκατομμυρίου λιρών στην περιφερειακή οικονομία και απασχολούν σχεδόν 3.000 άτομα. Έχουμε επενδύσει περισσότερα από £ 150 εκατομμύρια σε πανεπιστημιούπολη μας κατά τα τελευταία επτά χρόνια, συμπεριλαμβανομένου ενός Κτίριο Marine που περιέχει ένα από τα πιο προηγμένα δεξαμενές κύμα της χώρας? A Waterfront θαλάσσια διδακτικό και ερευνητικό σταθμό? μια εκτέλεση κέντρο τεχνών για τη διδασκαλία, την έρευνα και τη φιλοξενία των επαγγελματικών δείχνει? και οι νέες ιατρικές και οδοντιατρικές υπηρεσίες.

Βοηθάμε την πόλη και την περιοχή μας μεγαλώνουν

Είμαστε στην καρδιά της Πλύμουθ και διαδραματίζουν καίριο ρόλο στην πολιτική, πολιτιστική, κοινωνική και οικονομική ζωή της ζωντανής προκυμαία της πόλης μας. Εμείς επιβλέπει ένα περιφερειακό δίκτυο υποστήριξης επιχειρήσεων £ 100 εκατομμυρίων, το οποίο διαθέτει την επώαση, την καινοτομία και τις υποδομές της επιστήμης πάρκο, και χρησιμοποιούμε τις γνώσεις μας, την εμπειρία και τους ανθρώπους για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις ανατροφή και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Παραμένουμε δεσμευτεί να συνεργαστεί με την κοινότητα μας, Είτε παρέχοντας NHS ιατρικής και οδοντιατρικής θεραπείας σε ασθενείς? αντιμετώπιση της δια βίου μάθησης μέσω συνεργασιών με το Πανεπιστήμιο των Παίδων »και το Πανεπιστήμιο της Τρίτης Ηλικίας? εθελοντισμού των φοιτητών και συγκέντρωση χρημάτων? ή η εκτεταμένη δημόσια πρόγραμμα που φέρνει την τέχνη και τον πολιτισμό της περιοχής.

Τον κόσμο ηγετικής έρευνας

Σχεδόν τα δύο τρίτα της έρευνάς μας έχει βαθμολογούνται ως παγκόσμια ηγετική ή της διεθνούς ποιότητας, Κάνοντάς μας ένα Top 50 UK ερευνητικό ίδρυμα σύμφωνα με το πλαίσιο για την έρευνα Αριστείας (REF).

Από τη γεωργία για την τέχνη και το σχεδιασμό, την ψυχολογία στα μαθηματικά, επιστήμες της γης στην εκπαίδευση, έχουμε βελτίωσαν τις επιδόσεις μας σε όλους τους τομείς - και ήταν στην πρώτη θέση για την έξοδο στην κλινική ιατρική.

Η φήμη μας - στον τομέα της εκπαίδευσης, της έρευνας και των επιχειρήσεων - καθιστά δυνατό για μας να αλλαγή δίσκου. Εξασφαλίζει έχουμε εντολή χρηματοδότησης και αναζητούνται για τη συνεργασία. Έχουμε προσελκύσει το προσωπικό και τους συνεργάτες που παραδίδουν εξαιρετική δουλειά - δουλειά που ωφελεί τις τοπικές και διεθνείς κοινότητες. Είμαστε η συνολική εκτέλεση καλύτερο πανεπιστήμιο στον Άνθρωποι και Πλανήτης Πράσινη League, και κατέλαβε την πρώτη θέση και πάλι το 2015 - Για να πάει μαζί με τρεις Πράσινο φόρεμα Βραβεία για τη βιωσιμότητα το 2014. Οι φιλοδοξίες μας πάνε χέρι-χέρι με την περιβαλλοντική και κοινωνική ευθύνη.

Με το Πανεπιστήμιο του Πλύμουθ

Είμαστε περήφανοι για το εγκαταστάσεις μάθησης και τις ευκαιρίες ζωής που προσφέρουν στους φοιτητές και το προσωπικό μας εδώ στο Plymouth, στην «Ocean City» της Βρετανίας. Είτε το ταξίδι σας σας φέρνει στο Πλύμουθ για να μάθουν ή να εργαστούν, ας το κάνουμε μαζί, με το Πανεπιστήμιο του Plymouth.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

MRes θαλάσσιας βιολογίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Θαλάσσια βιολογία είναι μια εξαιρετικά ευρεία και δυναμική αντικείμενο, αντανακλούν την πολυμορφία και την ενέργεια των θαλάσσιων οικοσυστημάτων και τη φανταστική σειρά της ζωής που περιέχουν, καθιστώντας το ένα συναρπαστικό θέμα για μελέτη. Θαλάσσιες διεργασίες ασκούν τεράστια επίδραση στο κλίμα της Γης και του τρόπου διεξαγωγής των βιογεωχημικού ποδηλασία. Στενά συνδεδεμένη με τις ποικίλες ερευνητικές επιδιώξεις του μια σειρά από επιστήμονες το πρόγραμμα αυτό σας επιτρέπει να εφαρμόσετε και να ... [+]

MRes Θαλάσσιας Βιολογίας

Θαλάσσια βιολογία είναι μια εξαιρετικά ευρεία και δυναμική αντικείμενο, αντανακλούν την πολυμορφία και την ενέργεια των θαλάσσιων οικοσυστημάτων και τη φανταστική σειρά της ζωής που περιέχουν, καθιστώντας το ένα συναρπαστικό θέμα για μελέτη. Θαλάσσιες διεργασίες ασκούν τεράστια επίδραση στο κλίμα της Γης και του τρόπου διεξαγωγής των βιογεωχημικού ποδηλασία. Στενά συνδεδεμένη με τις ποικίλες ερευνητικές επιδιώξεις του μια σειρά από επιστήμονες αυτό το πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσουν και να αναπτύξουν συγκεκριμένες δεξιότητες σας σε ένα θαλάσσιο περιβάλλον.... [-]


Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc / MRes ρομποτικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Να εμπνευστούν για να καινοτομήσουν και να αναπτύξουν τα ρομπότ, τεχνητής νοημοσύνης και αυτόνομα συστήματα του αυριανού κόσμου. Αποκτήστε προηγμένες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις από τα παγκοσμίως κορυφαίους ειδικούς μας σε διαδραστική και έξυπνη ρομποτική, και απόφοιτος έτοιμη να ακολουθήσει μια συναρπαστική καριέρα σε τίποτα από οικιακού αυτοματισμού σε βαθιά θάλασσα ή την εξερεύνηση του διαστήματος. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία στον κλάδο και ... [+]

MSc / MRes Ρομποτική

Έναρξη τον εαυτό σας στο ρομποτικής έρευνας περιβάλλον και να αναπτύξουν τις δεξιότητες και αυτοπεποίθηση για να διεξάγει τη δική σας έρευνα σε βάθος του έργου. Αποκτήστε ρεύμα, προηγμένες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις από την παγκοσμίως κορυφαίους ειδικούς μας σε ευφυή και διαδραστική ρομποτική. Θα αποφοιτήσουν έτοιμοι για ένα μέλλον στην ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο των προσωπικών και των υπηρεσιών της ρομποτικής και με τις δεξιότητες για την περαιτέρω έρευνά σας σε διδακτορικό επίπεδο.... [-]


MSc διεθνή διαχείριση φιλοξενία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Έχετε στόχο σημαίνοντα ρόλο σε μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες παγκόσμιες βιομηχανίες; Μέσα από το Ινστιτούτο μας Φιλοξενίας διαπιστευμένο πρόγραμμα, θα αναπτύξουν μια διεθνή προοπτική για τη διαχείριση της φιλοξενίας και των σύγχρονων θεμάτων που τη διαμορφώνουν. Ακονίστε τις γνώσεις της επιχείρησής σας και το μάρκετινγκ θεωρία και να αποκτήσουν στρατηγικό και επιχειρησιακό γνώσεις σχετικά με τον κλάδο της φιλοξενίας μέσω ισχυρών συνεργασιών με τη βιομηχανία μας ... [+]

MSc διεθνή διαχείριση φιλοξενία

Έχετε στόχο σημαίνοντα ρόλο σε μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες παγκόσμιες βιομηχανίες; Μέσα από το Ινστιτούτο μας Φιλοξενίας διαπιστευμένο πρόγραμμα, θα αναπτύξουν μια διεθνή προοπτική για τη διαχείριση της φιλοξενίας και των σύγχρονων θεμάτων που τη διαμορφώνουν. Ακονίστε τις γνώσεις της επιχείρησής σας και το μάρκετινγκ θεωρία και να αποκτήσουν στρατηγικό και επιχειρησιακό γνώσεις σχετικά με τον κλάδο της φιλοξενίας μέσω ισχυρών συνεργασιών με τη βιομηχανία μας.... [-]


MSc διεθνών επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Στη σημερινή παγκόσμια οικονομία, η ικανότητα να σκέφτονται και να εργάζονται πέρα ​​από γεωγραφικά και πολιτικά όρια είναι επιτακτική ανάγκη να γίνεται όχι μόνο των επιχειρήσεων σε ένα διεθνές πλαίσιο, αλλά και για να επιβιώσει σε ένα τέτοιο ανταγωνιστικό, παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον. Αυτό το MSc έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τις απαραίτητες δεξιότητες για την επαγγελματική και πρακτική ανάπτυξη, καλύπτοντας θέματα όπως η ανταγωνιστική στρατηγική μάρκετινγκ, διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας ... [+]

MSc International Business

Στη σημερινή παγκόσμια οικονομία, η ικανότητα να σκέφτονται και να εργάζονται πέρα ​​από γεωγραφικά και πολιτικά όρια είναι επιτακτική ανάγκη να γίνεται όχι μόνο των επιχειρήσεων σε ένα διεθνές πλαίσιο, αλλά και για να επιβιώσει σε ένα τέτοιο ανταγωνιστικό, παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον. Αυτό το MSc έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τις απαραίτητες δεξιότητες για την επαγγελματική και πρακτική ανάπτυξη, καλύπτοντας θέματα όπως η ανταγωνιστική στρατηγική μάρκετινγκ, η γενική διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, την ηγεσία και τη διαχείριση και διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.... [-]


MSc επιχειρηματικότητας και τη διεθνή ανάπτυξη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Θέλετε να εργαστούν για μια διεθνή ΜΚΟ (μη κυβερνητική οργάνωση) και να βοηθήσει τους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους; Ή ίσως συνεργαστεί με την τοπική ή την κεντρική κυβέρνηση για τη δημιουργία πολιτικών και περιβάλλοντος που ευνοεί την επιχειρηματικότητα; Με τη μελέτη του MSc στην επιχειρηματικότητα και την διεθνή ανάπτυξη θα καλλιεργήσει τις δεξιότητες για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν το επιχειρηματικό ταλέντο τους, ή ακόμη και να βοηθήσει μια νέα γενιά επιχειρηματιών ... [+]

MSc Επιχειρηματικότητα και Διεθνούς Ανάπτυξης

Θέλετε να εργαστούν για μια διεθνή ΜΚΟ (μη κυβερνητική οργάνωση) και να βοηθήσει τους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους; Ή ίσως συνεργαστεί με την τοπική ή την κεντρική κυβέρνηση για τη δημιουργία πολιτικών και περιβάλλοντος που ευνοεί την επιχειρηματικότητα; Με τη μελέτη του MSc στην επιχειρηματικότητα και την διεθνή ανάπτυξη θα καλλιεργήσει τις δεξιότητες για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν το επιχειρηματικό ταλέντο τους, ή ακόμα και να βοηθήσει μια νέα γενιά επιχειρηματιών μεταμορφώσουν τις ζωές και την ενδυνάμωση των κοινοτήτων.... [-]


MSc εφαρμόζεται θαλάσσιας επιστήμης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Η διάβρωση των ακτών. Απειλή πόρους. Ρύπανση. Με την αυξανόμενη συνειδητοποίηση της σημασίας των ωκεανών του πλανήτη ως ένα φυσικό πόρο και του ρόλου τους στη σταθερότητα του παγκόσμιου κλίματος και του περιβάλλοντος, οι ειδικοί της θαλάσσιας επιστήμης έχουν μεγάλη ζήτηση. Επαγγελματική πρόγραμμά μας σας παρέχει τις επιστημονικές γνώσεις, δεξιότητες και εμπειρία - σε συνδυασμό με την πρακτική εμπειρία στον τομέα πραγματοποιείται με τοπική θαλάσσια εταίρους και ... [+]

Επιστήμη MSc Εφαρμοσμένη Marine

Η διάβρωση των ακτών. Απειλή πόρους. Ρύπανση. Με την αυξανόμενη συνειδητοποίηση της σημασίας των ωκεανών του πλανήτη ως ένα φυσικό πόρο και του ρόλου τους στη σταθερότητα του παγκόσμιου κλίματος και του περιβάλλοντος, οι ειδικοί της θαλάσσιας επιστήμης έχουν μεγάλη ζήτηση. Επαγγελματική πρόγραμμά μας σας παρέχει τις επιστημονικές γνώσεις, δεξιότητες και εμπειρία - σε συνδυασμό με την εμπειρία πρακτικό πεδίο γίνεται με τοπική θαλάσσια εταίροι και οι εταιρίες - θα πρέπει να έχετε για μια συναρπαστική καριέρα στη θαλάσσια επιστήμη.... [-]


MSc Οικονομικών και Επενδύσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Εισάγετε τον γρήγορο χρηματοπιστωτικού τομέα με την κατασκευή θεμελίων σας εμπειρογνωμοσύνη στη δημοσιονομική διαχείριση. Θα αναπτυχθεί μια ευρεία βάση γνώσεων, και το βάζουμε σε πράξη με εκτεταμένη πρακτική συνεδρίες μας. Χτίστε την αυτοπεποίθηση να προβαίνουν σε βασικές οικονομικές αποφάσεις και να εξοικειωθεί με τη διαδικασία αναγνώρισης, μέτρησης και μετάδοση βασικών οικονομικών πληροφοριών. Τοποθετήστε τον εαυτό σας να ξεκινήσει μια καριέρα στην επενδυτική τραπεζική ... [+]

MSc Οικονομικών και Επενδύσεων

Εισάγετε τον γρήγορο χρηματοπιστωτικού τομέα με την κατασκευή θεμελίων σας εμπειρογνωμοσύνη στη δημοσιονομική διαχείριση. Θα αναπτυχθεί μια ευρεία βάση γνώσεων, και το βάζουμε σε πράξη με εκτεταμένη πρακτική συνεδρίες μας. Χτίστε την αυτοπεποίθηση να προβαίνουν σε βασικές οικονομικές αποφάσεις και να εξοικειωθεί με τη διαδικασία αναγνώρισης, μέτρησης και μετάδοση βασικών οικονομικών πληροφοριών. Τοποθετήστε τον εαυτό σας να ξεκινήσει μια καριέρα στην επενδυτική τραπεζική, διεθνή χρηματοοικονομικό τομέα, οικονομική δημοσιογραφία ή διαχείριση χαρτοφυλακίου.... [-]


MSc συστήματα δικτύου μηχανικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Οι δικτυακές τεχνολογίες αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε και ζούμε. Χρειάζεται μια μεγάλη εικόνα για τον τρόπο οι τεχνολογίες αλληλεπιδρούν. Εκτός από τη γνώση πώς να ρυθμίσετε το hardware και το σχεδιασμό του δικτύου και την παρακολούθηση μεγάλων δικτύων, να μάθουν για τον τρόπο με τον οποίο τα δίκτυα επικοινωνίας και δεδομένων συγκλίνουν, μελετήσει τις καλύτερες πρακτικές για την κατασκευή δικτύων ασφαλή και μάθετε για το πώς το λογισμικό ορίζεται δικτύωσης θα επηρεάσει το πεδίο. Το πρόγραμμα προσφέρει η ... [+]

Μηχανική MSc Συστημάτων και Δικτύων

Οι δικτυακές τεχνολογίες αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε και ζούμε. Χρειάζεται μια μεγάλη εικόνα για τον τρόπο οι τεχνολογίες αλληλεπιδρούν. Εκτός από τη γνώση πώς να ρυθμίσετε το hardware και το σχεδιασμό του δικτύου και την παρακολούθηση μεγάλων δικτύων, να μάθουν για τον τρόπο με τον οποίο τα δίκτυα επικοινωνίας και δεδομένων συγκλίνουν, μελετήσει τις καλύτερες πρακτικές για την κατασκευή δικτύων ασφαλή και μάθετε για το πώς το λογισμικό ορίζεται δικτύωσης θα επηρεάσει το πεδίο. Το πρόγραμμα προσφέρει την εμπειρία της ευελιξίας, της διδασκαλίας εμπειρογνωμόνων και hands-on απαιτούνται για την επιτυχία.... [-]


Msc υπολογιστή και την ασφάλεια των πληροφοριών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Την ασφάλεια του υπολογιστή και των πληροφοριών είναι ένα θέμα ζωτικής σημασίας για το περιβάλλον ΙΤ του σήμερα. Αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει τις απαραίτητες δεξιότητες για να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν τις εξειδικευμένες γνώσεις ασφαλείας για τον εντοπισμό και την επίλυση των IT απειλών κατά της ασφάλειας που αντιμετωπίζει η σύγχρονη οργανώσεις. Αναπτύξτε μια σφαιρική αντίληψη των βασικών θεμάτων του τομέα της ασφάλειας, όπως η διαχείριση της ασφάλειας και της εγκληματολογίας υπολογιστή, και να αποκτήσουν τα χέρια-για τις δεξιότητες για σιγουριά ... [+]

MSc Πληροφορικής και Ασφάλειας Πληροφοριών

Την ασφάλεια του υπολογιστή και των πληροφοριών είναι ένα θέμα ζωτικής σημασίας για το περιβάλλον ΙΤ του σήμερα. Αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει τις απαραίτητες δεξιότητες για να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν τις εξειδικευμένες γνώσεις ασφαλείας για τον εντοπισμό και την επίλυση των IT απειλών κατά της ασφάλειας που αντιμετωπίζει η σύγχρονη οργανώσεις. Αναπτύξτε μια σφαιρική αντίληψη των βασικών θεμάτων του τομέα της ασφάλειας, όπως η διαχείριση της ασφάλειας και της εγκληματολογίας υπολογιστή, και να αποκτήσουν τα χέρια-για τις δεξιότητες για την αυτοπεποίθηση την εφαρμογή, να ρυθμίσετε και να διαχειριστείτε τα εργαλεία που θα αντιμετωπίσει στην πράξη.... [-]


διαχείριση Msc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Αύξηση της απασχολησιμότητας σας και να οξύνουν τις επαγγελματικές σας ακμή όπως μπορείτε να μάθετε πώς να παραδώσει δημιουργικές και αποτελεσματικές λύσεις διαχείρισης. Ο συνδυασμός του δίδαξε και τα χέρια-για την εκμάθηση θα σας βοηθήσει να επιτείνει τα ταλέντα ηγεσία σας και τις δεξιότητες διαχείρισης, παρέχοντας σας με την ικανότητα να πετύχει. Χαιρετίζουμε τους αποφοίτους και τους επαγγελματίες με ποικίλες υπόβαθρα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να μάθουν από τους συμμαθητές σας και να εφαρμόζονται οι ισχύουσες σας ... [+]

διαχείριση msc

Αύξηση της απασχολησιμότητας σας και να οξύνουν τις επαγγελματικές σας ακμή όπως μπορείτε να μάθετε πώς να παραδώσει δημιουργικές και αποτελεσματικές λύσεις διαχείρισης. Ο συνδυασμός του δίδαξε και τα χέρια-για την εκμάθηση θα σας βοηθήσει να επιτείνει τα ταλέντα ηγεσία σας και τις δεξιότητες διαχείρισης, παρέχοντας σας με την ικανότητα να πετύχει. Χαιρετίζουμε τους αποφοίτους και τους επαγγελματίες με ποικίλα υπόβαθρα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να μάθουν από τους συμμαθητές σας και να εφαρμόζουν τις υπάρχουσες δεξιότητες και τις ικανότητές σας σε όλη τη μελλοντική σας σταδιοδρομία στον τομέα της διαχείρισης.... [-]


λογιστική και τη χρηματοδότηση Msc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Ξεχωρίστε από το πλήθος και να ενισχύσει σημαντικά την απασχολησιμότητα σας στο λογιστικό και στον τομέα της δημοσιονομικής διαχείρισης με μας MSc στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική. Εξερευνήστε λογιστική σε ευρύτερο πλαίσιο και να δημιουργήσει τις θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται από τους εργοδότες στον ολοένα και πιο περίπλοκο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό τομέα. Με την επιλογή να επικεντρωθεί σε δύο βασικά θέματα της επιλογής σας στην τελική της θητείας σας, είστε σε θέση να κατευθύνουν τη μελλοντική πορεία της σταδιοδρομίας σας προς την κατεύθυνση που θέλετε να το πάρετε ... [+]

Μεταπτυχιακό (MSc) στα Λογιστικά και Οικονομικά

Ξεχωρίστε από το πλήθος και να ενισχύσει σημαντικά την απασχολησιμότητα σας στο λογιστικό και στον τομέα της δημοσιονομικής διαχείρισης με μας MSc στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική. Εξερευνήστε λογιστική σε ευρύτερο πλαίσιο και να δημιουργήσει τις θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται από τους εργοδότες στον ολοένα και πιο περίπλοκο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό τομέα. Με την επιλογή να επικεντρωθεί σε δύο βασικά θέματα της επιλογής σας στην τελική της θητείας σας, είστε σε θέση να κατευθύνουν τη μελλοντική πορεία της σταδιοδρομίας σας προς την κατεύθυνση που θέλετε να το πάρετε.... [-]


μάρκα MSc και τη διαχείριση του σχεδιασμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Καθώς οι καταναλωτές γίνονται πιο πολύπλοκα και η επιλογή των προϊόντων, ακόμη μεγαλύτερη, η ανάγκη διαφοροποίησης μέσω της στρατηγικής της μάρκας και τη διαχείριση του σχεδιασμού έχει γίνει όλο και πιο σημαντική. Με αυτό το πρόγραμμα θα διερευνήσει την αξία του εμπορικού σήματος και τη διαχείριση του σχεδιασμού σε μια εποχή όλο και κορεσμένες αγορές. Καθώς και την ανάπτυξη της μάρκας που σχετίζονται με θεωρητική κατανόηση και την πρακτική εστίαση, θα έχετε την ευκαιρία να ... [+]

MSc Μάρκα και Διαχείριση Μελετών

Καθώς οι καταναλωτές γίνονται πιο πολύπλοκα και η επιλογή των προϊόντων, ακόμη μεγαλύτερη, η ανάγκη διαφοροποίησης μέσω της στρατηγικής της μάρκας και τη διαχείριση του σχεδιασμού έχει γίνει όλο και πιο σημαντική. Με αυτό το πρόγραμμα θα διερευνήσει την αξία του εμπορικού σήματος και τη διαχείριση του σχεδιασμού σε μια εποχή όλο και κορεσμένες αγορές. Καθώς και την ανάπτυξη της μάρκας που σχετίζονται με θεωρητική κατανόηση και πρακτική εστίαση, θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξουν επιχειρηματικές, την ηγεσία, την έρευνα και τις δεξιότητες επικοινωνίας.... [-]


μάρκετινγκ MSc και την καινοτομία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Με την επιλογή του καταναλωτή σε υψηλά όλων των εποχών και τις αγορές πιο κορεσμένα και ανταγωνιστική από ποτέ, καινοτομία μάρκετινγκ είναι το κλειδί για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Μελετώντας το με τις επιλογές των καταναλωτών σε ένα όλων των εποχών και οι αγορές πιο κορεσμένα και ανταγωνιστική από ποτέ, καινοτομία μάρκετινγκ είναι το κλειδί για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Μελετώντας το MSc in Marketing και την καινοτομία θα μάθετε να βελτιωθεί η στρατηγική διορατικότητά σας και ... [+]

MSc Μάρκετινγκ και Καινοτομίας

Με την επιλογή του καταναλωτή σε υψηλά όλων των εποχών και τις αγορές πιο κορεσμένα και ανταγωνιστική από ποτέ, καινοτομία μάρκετινγκ είναι το κλειδί για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Μελετώντας το MSc in Marketing και την καινοτομία θα μάθετε να βελτιωθεί η στρατηγική διορατικότητα και τη δημιουργικότητά σας και να αναπτύξουν την ικανότητα να δημιουργεί, να αναγνωρίσει και να αξιοποιήσει το μοναδικό και καινοτόμες στρατηγικές μάρκετινγκ. Εισάγετε τη βιομηχανία, έτοιμη να ανταποκριθεί στις ραγδαίες αλλαγές στην αγορά και να προβλέψει τις μελλοντικές αλλαγές που είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη.... [-]


Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

MA Κοινωνική Εργασία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Επαγγελματικά αναγνωρίζεται από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (HCPC), πρακτική την ηγεσία σπουδών μας επιτρέπει να επιτύχουμε την επαγγελματική επάρκεια και την ικανότητα να αφορούν την ακαδημαϊκή θεωρία και τη γνώση με την πρακτική της κοινωνικής εργασίας. Θα αναπτύξει τις γνώσεις των θεωριών της κοινωνικής εργασίας και των μεθόδων αξιολόγησης και παρέμβασης, καθώς και ανακλαστικά προσεγγίσεις για τις ανθρώπινες ανάγκες και τη συμπεριφορά, την τρέχουσα κοινωνική πολιτική και το δίκαιο. Θα μας αφήσει καλά ... [+]

MA Κοινωνική Εργασία

Επαγγελματικά αναγνωρίζεται από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (HCPC), πρακτική την ηγεσία σπουδών μας επιτρέπει να επιτύχουμε την επαγγελματική επάρκεια και την ικανότητα να αφορούν την ακαδημαϊκή θεωρία και τη γνώση με την πρακτική της κοινωνικής εργασίας. Θα αναπτύξει τις γνώσεις των θεωριών της κοινωνικής εργασίας και των μεθόδων αξιολόγησης και παρέμβασης, καθώς και ανακλαστικά προσεγγίσεις για τις ανθρώπινες ανάγκες και τη συμπεριφορά, την τρέχουσα κοινωνική πολιτική και το δίκαιο. Θα μας αφήσει καλά προετοιμασμένοι για την απασχόληση στην κοινωνική μέριμνα.... [-]


ΜΑ Αρχιτεκτονική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Αυτό το ένα έτος εφαρμογής του προγράμματος MA Αρχιτεκτονικής έχει ως στόχο να σας υποστηρίξει στην ανάπτυξη ικανοτήτων στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, στη διαδικασία ανάπτυξης τόσο ο πολεοδομικός σχεδιασμός και λεπτομερή σχέδια του κτιρίου. Η μελέτη σας θα πρέπει να ρυθμιστεί σε μια εξερεύνηση των νέων αστικών μορφών που να δημιουργούνται για την αντιμετώπιση της μεταβαλλόμενης φύσης των πόλεων, ιδίως την αύξηση της περιφερειακής και παγκόσμιας διασύνδεσης, και η μετατόπιση πολιτιστική, οικονομική, οικολογική, πολιτική, κοινωνική ... [+]

ΜΑ Αρχιτεκτονική

Αυτό το ένα έτος εφαρμογής του προγράμματος MA Αρχιτεκτονικής έχει ως στόχο να σας υποστηρίξει στην ανάπτυξη ικανοτήτων στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, στη διαδικασία ανάπτυξης τόσο ο πολεοδομικός σχεδιασμός και λεπτομερή σχέδια του κτιρίου. Η μελέτη σας θα πρέπει να ρυθμιστεί σε μια εξερεύνηση των νέων αστικών μορφών που να δημιουργούνται για την αντιμετώπιση της μεταβαλλόμενης φύσης των πόλεων, ιδίως την αύξηση της περιφερειακής και παγκόσμιας διασύνδεσης, και η μετατόπιση πολιτιστική, οικονομική, οικολογική, πολιτική, κοινωνική και φυσικές συνθήκες και απαιτήσεις.... [-]


Βίντεο

PUIC - Live Your Dreams