Plymouth University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο Πλύμουθ Είμαστε μια παγκόσμιας κλάσης, σύγχρονο πανεπιστήμιο (Times Higher Education World University Rankings 2016). Ζωντανή και φιλική, με μια ισχυρή φήμη για την καινοτομία. Times Higher Education μας περιγράφεται ως ένα από τα πρόσφατα αναδυόμενη «σύγχρονη παγκόσμια ελίτ».

Φοιτητής εμπειρία σας Είμαστε ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της χώρας με περίπου 27.000 φοιτητές μελετώντας μια ποικιλία μαθημάτων από τη γεωργία με τη φωτογραφία, τις επιχειρήσεις στη βιολογία, και το σχεδιασμό για την οδοντιατρική. Οι ρίζες μας πάει πίσω περισσότερο από ό, τι 150 χρόνια στη Σχολή της πλοήγησης, αλλά είναι νεωτερικότητα που μας δίνει ενέργεια και την κατεύθυνση. Μας δίνει την ελευθερία να καθορίζουν τις στρατηγικές προτεραιότητες και τις αξίες μας. Μας δίνει την ελευθερία να ορίζουν τον κόσμο που θα συμβάλει στη δημιουργία. Ανυπομονούμε.

Είμαστε ένα από τα κορυφαία 350 πανεπιστήμια στον κόσμο *, και είναι 59η εκείνων ηλικίας κάτω των 50. Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή ενός πρώτης κατηγορίας, πρώτης επιλογής εμπειρία των φοιτητών, Ενίσχυση της απασχολησιμότητας και την ανάπτυξη υποτροφία και την ιθαγένεια. Μια δύο φορές νικητής του Βραβείο επέτειο της Βασίλισσας για την Ανώτερη και Ανώτατη Εκπαίδευση, Πιο πρόσφατα, το 2012, έχουμε ήδη αναγνωριστεί για καινοτόμα διδασκαλία μας, των επιπτώσεων με γνώμονα την προσέγγισή μας για την έρευνα, καθώς και τον τρόπο που εργαζόμαστε με τους εταίρους για τη δημιουργία κοινωνικά και οικονομικά οφέλη για τις κοινωνίες μας.

πτυχία μας είναι πολύ περισσότερο από απλώς ένα διαβατήριο για μια καριέρα. Εμπλουτίζουν και να αναπτύξουν οι μαθητές με τις δεξιότητες και τα μαθήματα για τη ζωή, έτσι ώστε οι πτυχιούχοι μας όχι μόνο έχουν μια αξιοζήλευτη ρεκόρ της απασχόλησης, αλλά και προσθέτουν πραγματική αξία για την οικονομία και την κοινωνία στο σύνολό της, αν η μάθηση λαμβάνει χώρα στο στην τάξη, εργαστήριο, στούντιο ή μέσω επιτόπιας έρευνας, το χώρο εργασίας ή την κοινότητα.

Περισσότεροι από 12.000 μαθητές μας κάθε χρόνο επωφελούνται από τις τοποθετήσεις και τη μάθηση με βάση την εργασία, και 89 τοις εκατό των αποφοίτων μας είναι στον τομέα της απασχόλησης ή / και την περαιτέρω μελέτη εντός έξι μηνών από την αποφοίτησή του. Graduate School μας ονομάστηκε ως ο δεύτερος καλύτερος στον κόσμο, και για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ενώ οι ευκαιρίες για να διδάξει μεταξύ της μεταπτυχιακές κοινότητας κατετάγη το καλύτερο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σκέψου παγκόσμια

Είμαστε ένα παγκόσμιο πανεπιστήμιο, ένα που έχει περισσότερα από 80 συνεργασίες σε 30 χώρες, Συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, των Ηνωμένων Πολιτειών και της Σρι Λάνκα. Και με εκτεταμένο δίκτυο κολέγιο των συνεργατών μας σε όλη τη νότια και δυτική Αγγλία, έχουμε ένα σύνολο 13.000 off-campus φοιτητών που εγγράφονται στο Πλύμουθ βαθμούς.

Είμαστε η πρώτη μετά το 1992, το πανεπιστήμιο για να ξεκινήσει τη δική ιατρική σχολή του. Και είμαστε η το πρώτο πανεπιστήμιο στον κόσμο να απονεμηθεί η Κοινωνική Επιχείρηση Mark - Η μόνη ανεξάρτητη διαπίστευση να αναδείξει τις οργανώσεις που διαθέτουν τους ανθρώπους και τον πλανήτη μαζί με το κέρδος.

δράσε τοπικά

Είμαστε ένα τοπικό πανεπιστήμιο και να συμβάλει ένα τέταρτο του ενός δισεκατομμυρίου λιρών στην περιφερειακή οικονομία και απασχολούν σχεδόν 3.000 άτομα. Έχουμε επενδύσει περισσότερα από £ 150 εκατομμύρια σε πανεπιστημιούπολη μας κατά τα τελευταία επτά χρόνια, συμπεριλαμβανομένου ενός Κτίριο Marine που περιέχει ένα από τα πιο προηγμένα δεξαμενές κύμα της χώρας? A Waterfront θαλάσσια διδακτικό και ερευνητικό σταθμό? μια εκτέλεση κέντρο τεχνών για τη διδασκαλία, την έρευνα και τη φιλοξενία των επαγγελματικών δείχνει? και οι νέες ιατρικές και οδοντιατρικές υπηρεσίες.

Βοηθάμε την πόλη και την περιοχή μας μεγαλώνουν

Είμαστε στην καρδιά της Πλύμουθ και διαδραματίζουν καίριο ρόλο στην πολιτική, πολιτιστική, κοινωνική και οικονομική ζωή της ζωντανής προκυμαία της πόλης μας. Εμείς επιβλέπει ένα περιφερειακό δίκτυο υποστήριξης επιχειρήσεων £ 100 εκατομμυρίων, το οποίο διαθέτει την επώαση, την καινοτομία και τις υποδομές της επιστήμης πάρκο, και χρησιμοποιούμε τις γνώσεις μας, την εμπειρία και τους ανθρώπους για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις ανατροφή και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Παραμένουμε δεσμευτεί να συνεργαστεί με την κοινότητα μας, Είτε παρέχοντας NHS ιατρικής και οδοντιατρικής θεραπείας σε ασθενείς? αντιμετώπιση της δια βίου μάθησης μέσω συνεργασιών με το Πανεπιστήμιο των Παίδων »και το Πανεπιστήμιο της Τρίτης Ηλικίας? εθελοντισμού των φοιτητών και συγκέντρωση χρημάτων? ή η εκτεταμένη δημόσια πρόγραμμα που φέρνει την τέχνη και τον πολιτισμό της περιοχής.

Τον κόσμο ηγετικής έρευνας

Σχεδόν τα δύο τρίτα της έρευνάς μας έχει βαθμολογούνται ως παγκόσμια ηγετική ή της διεθνούς ποιότητας, Κάνοντάς μας ένα Top 50 UK ερευνητικό ίδρυμα σύμφωνα με το πλαίσιο για την έρευνα Αριστείας (REF).

Από τη γεωργία για την τέχνη και το σχεδιασμό, την ψυχολογία στα μαθηματικά, επιστήμες της γης στην εκπαίδευση, έχουμε βελτίωσαν τις επιδόσεις μας σε όλους τους τομείς - και ήταν στην πρώτη θέση για την έξοδο στην κλινική ιατρική.

Η φήμη μας - στον τομέα της εκπαίδευσης, της έρευνας και των επιχειρήσεων - καθιστά δυνατό για μας να αλλαγή δίσκου. Εξασφαλίζει έχουμε εντολή χρηματοδότησης και αναζητούνται για τη συνεργασία. Έχουμε προσελκύσει το προσωπικό και τους συνεργάτες που παραδίδουν εξαιρετική δουλειά - δουλειά που ωφελεί τις τοπικές και διεθνείς κοινότητες. Είμαστε η συνολική εκτέλεση καλύτερο πανεπιστήμιο στον Άνθρωποι και Πλανήτης Πράσινη League, και κατέλαβε την πρώτη θέση και πάλι το 2015 - Για να πάει μαζί με τρεις Πράσινο φόρεμα Βραβεία για τη βιωσιμότητα το 2014. Οι φιλοδοξίες μας πάνε χέρι-χέρι με την περιβαλλοντική και κοινωνική ευθύνη.

Με το Πανεπιστήμιο του Πλύμουθ

Είμαστε περήφανοι για το εγκαταστάσεις μάθησης και τις ευκαιρίες ζωής που προσφέρουν στους φοιτητές και το προσωπικό μας εδώ στο Plymouth, στην «Ocean City» της Βρετανίας. Είτε το ταξίδι σας σας φέρνει στο Πλύμουθ για να μάθουν ή να εργαστούν, ας το κάνουμε μαζί, με το Πανεπιστήμιο του Plymouth.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

MRes θαλάσσιας βιολογίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Θαλάσσια βιολογία είναι μια εξαιρετικά ευρεία και δυναμική αντικείμενο, αντανακλούν την πολυμορφία και την ενέργεια των θαλάσσιων οικοσυστημάτων και τη φανταστική σειρά της ζωής που περιέχουν, καθιστώντας το ένα συναρπαστικό θέμα για μελέτη. Θαλάσσιες διεργασίες ασκούν τεράστια επίδραση στο κλίμα της Γης και του τρόπου διεξαγωγής των βιογεωχημικού ποδηλασία. Στενά συνδεδεμένη με τις ποικίλες ερευνητικές επιδιώξεις του μια σειρά από επιστήμονες το πρόγραμμα αυτό σας επιτρέπει να εφαρμόσετε και να ... [+]

MRes Θαλάσσιας Βιολογίας Θαλάσσια βιολογία είναι μια εξαιρετικά ευρεία και δυναμική αντικείμενο, αντανακλούν την πολυμορφία και την ενέργεια των θαλάσσιων οικοσυστημάτων και τη φανταστική σειρά της ζωής που περιέχουν, καθιστώντας το ένα συναρπαστικό θέμα για μελέτη. Θαλάσσιες διεργασίες ασκούν τεράστια επίδραση στο κλίμα της Γης και του τρόπου διεξαγωγής των βιογεωχημικού ποδηλασία. Στενά συνδεδεμένη με τις ποικίλες ερευνητικές επιδιώξεις του μια σειρά από επιστήμονες αυτό το πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσουν και να αναπτύξουν συγκεκριμένες δεξιότητες σας σε ένα θαλάσσιο περιβάλλον. Βασικά χαρακτηριστικά Μελέτη σε Πλύμουθ, μια διεθνώς γνωστή πόλη για τη θαλάσσια βιολογική έρευνα. Συμμετοχή σε μια ειδικά σχεδιασμένη, επίκαιρο πρόγραμμα που φιλοξενείται από το Πανεπιστήμιο του Plymouth και τη βιολογική θαλάσσια ένωση (MBA) του Ηνωμένου Βασιλείου από κοινού. Επιλέξτε ανάμεσα σε δύο οδούς που ταιριάζουν σε ερευνητικά ενδιαφέροντά σας, τη βιοποικιλότητα και την οικολογία ή κυτταρικής και μοριακής βιολογίας. Επωφεληθείτε από το να διδάσκονται από αναγνωρισμένους εμπειρογνώμονες με παγκόσμια συνδέσεις με ερευνητικούς οργανισμούς και έργα. Σχεδιάστε την τεχνογνωσία μας, που εργάζονται παράλληλα με το ερευνητικό προσωπικό σε προσωπικό έργο. Αναλαμβάνει εκτενή, πρωτότυπο και καινοτόμο ερευνητικό έργο, συχνά σε συνεργασία με το MBA Επιστημονικοί Συνεργάτες, ή ένα από τα άλλα ιδρύματα εταίρους μας (Θαλάσσιο Εργαστήριο του Πλίμουθ, ο Sir Alister Hardy Ίδρυμα για Ocean Επιστημών και το Εθνικό Θαλάσσιο Ενυδρείο), είτε στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στο εξωτερικό . Άριστη κατάρτιση για περαιτέρω έρευνα. Δείτε το όφελος από στενούς δεσμούς με την ερευνητική κοινότητα σε όλο τον κόσμο. Επισκόπηση του προγράμματος Στην πρώτη σας θητεία θα μελετήσει βασικές... [-]

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc / MRes ρομποτικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Να εμπνευστούν για να καινοτομήσουν και να αναπτύξουν τα ρομπότ, τεχνητής νοημοσύνης και αυτόνομα συστήματα του αυριανού κόσμου. Αποκτήστε προηγμένες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις από τα παγκοσμίως κορυφαίους ειδικούς μας σε διαδραστική και έξυπνη ρομποτική, και απόφοιτος έτοιμη να ακολουθήσει μια συναρπαστική καριέρα σε τίποτα από οικιακού αυτοματισμού σε βαθιά θάλασσα ή την εξερεύνηση του διαστήματος. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία στον κλάδο και ... [+]

MSc / MRes Ρομποτική Έναρξη τον εαυτό σας στο ρομποτικής έρευνας περιβάλλον και να αναπτύξουν τις δεξιότητες και αυτοπεποίθηση για να διεξάγει τη δική σας έρευνα σε βάθος του έργου. Αποκτήστε ρεύμα, προηγμένες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις από την παγκοσμίως κορυφαίους ειδικούς μας σε ευφυή και διαδραστική ρομποτική. Θα αποφοιτήσουν έτοιμοι για ένα μέλλον στην ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο των προσωπικών και των υπηρεσιών της ρομποτικής και με τις δεξιότητες για την περαιτέρω έρευνά σας σε διδακτορικό επίπεδο. Βασικά χαρακτηριστικά Βυθιστείτε σε ένα άτομο ερευνητικό έργο και να μάθουν πώς να επικοινωνούν κίνητρό σας, τη μεθοδολογία και τα συμπεράσματα μέσω μιας τυπικής διατριβή και περίληψη χαρτί. Get up-to-ημερομηνία με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνητής συστήματα παρακολούθησης ζωή και νοημοσύνη, προσαρμοστική συμπεριφορά, οπτικοποίηση πληροφοριών, νευρωνικά υπολογισμού και δυναμικών συστημάτων, καθώς και απομακρυσμένη πρόσβαση και. Σειρά σεμιναρίων μας με ομιλητές από τη βιομηχανία και τον ακαδημαϊκό σας δίνει τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη θέση τους σε αυτόν τον ταχέως εξελισσόμενο τομέα. Δώστε στον εαυτό σας την άκρη. Το πρόγραμμά μας ξεχωρίζει από άλλους δασκάλους ρομποτική προγράμματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό, εξασφαλίζοντας μια βαθύτερη θεωρητική και πρακτική γνώση των διαδραστικών και Ρομποτικής. Αναπτύξτε τις ικανότητές σας με εγκαταστάσεις πρώτης κατηγορίας, συμπεριλαμβανομένων 3D συστήματα ταχείας πρωτοτυποποίησης, in-house σχεδίασης PCB και εργαλεία συναρμολόγησης, και το βραβευμένο μας Πλύμουθ ανθρωποειδή ρομπότ. Πάρτε την κατάρτιση εμπειρογνωμόνων από τα μέλη της Ναυτιλίας και Βιομηχανική Δυναμική Ανάλυση (MIDAS) ερευνητική ομάδα και το Κέντρο Ρομποτικής και νευρικό σύστημα (CRNS). Επωφεληθείτε από το συνδυασμό επιστημονικών κλάδων που παραδοσιακά... [-]

MSc διεθνή διαχείριση φιλοξενία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Έχετε στόχο σημαίνοντα ρόλο σε μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες παγκόσμιες βιομηχανίες; Μέσα από το Ινστιτούτο μας Φιλοξενίας διαπιστευμένο πρόγραμμα, θα αναπτύξουν μια διεθνή προοπτική για τη διαχείριση της φιλοξενίας και των σύγχρονων θεμάτων που τη διαμορφώνουν. Ακονίστε τις γνώσεις της επιχείρησής σας και το μάρκετινγκ θεωρία και να αποκτήσουν στρατηγικό και επιχειρησιακό γνώσεις σχετικά με τον κλάδο της φιλοξενίας μέσω ισχυρών συνεργασιών με τη βιομηχανία μας ... [+]

MSc διεθνή διαχείριση φιλοξενία Έχετε στόχο σημαίνοντα ρόλο σε μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες παγκόσμιες βιομηχανίες; Μέσα από το Ινστιτούτο μας Φιλοξενίας διαπιστευμένο πρόγραμμα, θα αναπτύξουν μια διεθνή προοπτική για τη διαχείριση της φιλοξενίας και των σύγχρονων θεμάτων που τη διαμορφώνουν. Ακονίστε τις γνώσεις της επιχείρησής σας και το μάρκετινγκ θεωρία και να αποκτήσουν στρατηγικό και επιχειρησιακό γνώσεις σχετικά με τον κλάδο της φιλοξενίας μέσω ισχυρών συνεργασιών με τη βιομηχανία μας. Βασικά χαρακτηριστικά Μάθετε να ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του κλάδου της φιλοξενίας και οι ποικίλες ανάγκες της κοινωνίας και της οικονομίας. Επωφεληθείτε από τις καθιερωμένες επαφές βιομηχανία με διεθνείς εταιρείες όπως η Hilton Worldwide, βοηθώντας σας δίκτυο δρόμο σας σε ένα μεταπτυχιακό καριέρα. Πάρτε μια διεθνή προοπτική για έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς στον κόσμο και να μάθουν από πρώτο χέρι από τους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας. Καθηγητές μας είναι ενεργά σε ερευνητικούς τομείς όπως οι βιώσιμες πρακτικές, τη συμπεριφορά των καταναλωτών, την παροχή κινήτρων και την ικανοποίηση και διατήρηση του προσωπικού. Να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε μια πορεία διαπιστευμένο από το Ίδρυμα Φιλοξενίας. Ερευνήστε ένα θέμα που είστε παθιασμένοι με και να οξύνουν τις ερευνητικές ικανότητες σας, αναλαμβάνοντας μια ανεξάρτητη μεταπτυχιακή εργασία. Εξερευνήστε βασικά θέματα μέσα στο Διεθνές Management Φιλοξενίας, όπως πολυτέλεια, σέρβις, τους πελάτες και την καινοτομία, μέσω διαφόρων και σχετική επιτόπια έρευνα. Επισκόπηση του προγράμματος Σε όλο αυτό το πρόγραμμα, θα εξοικειωθείτε με τις βασικές θεωρίες και στρατηγικές μάρκετινγκ των επιχειρήσεων στο πλαίσιο του κλάδου της φιλοξενίας. Θα μελετήσει ένα ευρύ φάσμα των σημερινών θεμάτων... [-]

MSc διεθνών επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Στη σημερινή παγκόσμια οικονομία, η ικανότητα να σκέφτονται και να εργάζονται πέρα ​​από γεωγραφικά και πολιτικά όρια είναι επιτακτική ανάγκη να γίνεται όχι μόνο των επιχειρήσεων σε ένα διεθνές πλαίσιο, αλλά και για να επιβιώσει σε ένα τέτοιο ανταγωνιστικό, παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον. Αυτό το MSc έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τις απαραίτητες δεξιότητες για την επαγγελματική και πρακτική ανάπτυξη, καλύπτοντας θέματα όπως η ανταγωνιστική στρατηγική μάρκετινγκ, διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας ... [+]

MSc International Business Στη σημερινή παγκόσμια οικονομία, η ικανότητα να σκέφτονται και να εργάζονται πέρα ​​από γεωγραφικά και πολιτικά όρια είναι επιτακτική ανάγκη να γίνεται όχι μόνο των επιχειρήσεων σε ένα διεθνές πλαίσιο, αλλά και για να επιβιώσει σε ένα τέτοιο ανταγωνιστικό, παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον. Αυτό το MSc έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τις απαραίτητες δεξιότητες για την επαγγελματική και πρακτική ανάπτυξη, καλύπτοντας θέματα όπως η ανταγωνιστική στρατηγική μάρκετινγκ, η γενική διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, την ηγεσία και τη διαχείριση και διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον. Βασικά χαρακτηριστικά Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τους μαθητές από ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών ειδικοτήτων. Θέλουμε να συνεργαστούμε μαζί σας, αν είστε πρόθυμοι να τοποθετήσει τη γνώση πειθαρχία σας σε ένα διεθνές πλαίσιο των επιχειρήσεων ή αν είστε επαγγελματίας που θέλουν να διευρύνουν την εμπειρία σας και να μπείτε στον κόσμο των πολυεθνικών επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα αυτό θα υποστηριχθεί από μια επιχείρηση πρακτικό προσανατολισμό. Κάθε ενότητα θα αντανακλά την τρέχουσα πρακτική και να εφαρμόσει τις θεωρίες που αναφέρονται σε προβλήματα του πραγματικού κόσμου και τα σενάρια Το πρόγραμμα θα έχει τις δικές του σειρές ειδικό σεμινάριο που εξέδωσε με στελέχη από τις τοπικές, εθνικές και διεθνείς εταιρείες. Βασικές ενότητες Διαχείριση Αλυσίδας STO702 Global Supply STO700A διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον ACF703 International Finance STO703 Διεθνής Στρατηγική Διοίκηση Διαχείριση Γνώσης STO701 και των Αποφάσεων HRL710A Ηγεσία και Διοίκηση Απαραίτητα MKT700A Μάρκετινγκ και Στρατηγικής Προαιρετικές ενότητες HRL707SU Διεθνούς και Συγκριτικού HRM ACF716SU Διεθνής Περιβαλλοντική Οικονομία MKT708SU Διεθνές Μάρκετινγκ Έναρξη απαιτήσεις Ένα καλό πτυχίο, πρώτης ή δεύτερης κατηγορίας, ή ισοδύναμο,... [-]

MSc επιχειρηματικότητας και τη διεθνή ανάπτυξη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Θέλετε να εργαστούν για μια διεθνή ΜΚΟ (μη κυβερνητική οργάνωση) και να βοηθήσει τους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους; Ή ίσως συνεργαστεί με την τοπική ή την κεντρική κυβέρνηση για τη δημιουργία πολιτικών και περιβάλλοντος που ευνοεί την επιχειρηματικότητα; Με τη μελέτη του MSc στην επιχειρηματικότητα και την διεθνή ανάπτυξη θα καλλιεργήσει τις δεξιότητες για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν το επιχειρηματικό ταλέντο τους, ή ακόμη και να βοηθήσει μια νέα γενιά επιχειρηματιών ... [+]

MSc Επιχειρηματικότητα και Διεθνούς Ανάπτυξης Θέλετε να εργαστούν για μια διεθνή ΜΚΟ (μη κυβερνητική οργάνωση) και να βοηθήσει τους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους; Ή ίσως συνεργαστεί με την τοπική ή την κεντρική κυβέρνηση για τη δημιουργία πολιτικών και περιβάλλοντος που ευνοεί την επιχειρηματικότητα; Με τη μελέτη του MSc στην επιχειρηματικότητα και την διεθνή ανάπτυξη θα καλλιεργήσει τις δεξιότητες για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν το επιχειρηματικό ταλέντο τους, ή ακόμα και να βοηθήσει μια νέα γενιά επιχειρηματιών μεταμορφώσουν τις ζωές και την ενδυνάμωση των κοινοτήτων. Βασικά χαρακτηριστικά Αφήστε τις επιχειρηματικές δεξιότητες σας να λάμψει, όπως μπορείτε να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ των ιδεών και της καινοτομίας και να προσδιορίσουν βιώσιμες ευκαιρίες στην αγορά που έχουν τη δυνατότητα να μετατρέψει τη ζωή. Αναπτύξουν τις δεξιότητες για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα της σταδιοδρομίας, όπως η έναρξη και λειτουργία της επιχείρησής σας, τις διαβουλεύσεις για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις ή που εργάζονται σε μια καθιερωμένη παγκόσμια οργάνωση δημιουργεί αξία και την ανάπτυξη. Μάθετε με διεθνώς διαφοροποιημένων και πολιτιστικά πλούσια ομάδα από ταλαντούχους και κίνητρα φοιτητές και επαγγελματίες. βασικές ενότητες ENT700 Επιχειρηματικότητα και Επιχειρηματική Στρατηγική STO700A διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον ENT702 επιχειρηματικότητα στην αναπτυσσόμενες και αναδυόμενες οικονομίες Διαχείριση Γνώσης STO701 και των Αποφάσεων HRL710A Ηγεσία και Διοίκηση Απαραίτητα ENT701 Διαχείρισης Έργου: Διαφορετικότητα στην επιχειρηματικότητα ENT703 Futures προοπτικές στον τομέα της επιχειρηματικότητας Προαιρετικές ενότητες ENT706 Οικονομικών για τις νεοϊδρυόμενες επιχειρήσεις και Ανάπτυξης: Resourcing τη στρατηγική ENT707 Κοινωνικές Επιχειρήσεις και την Επιχειρηματικότητα ENT705SU Επιχειρηματικότητα και Μικρές Επιχειρήσεις Ανάπτυξης Προυποθέσεις... [-]

MSc εφαρμόζεται θαλάσσιας επιστήμης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Η διάβρωση των ακτών. Απειλή πόρους. Ρύπανση. Με την αυξανόμενη συνειδητοποίηση της σημασίας των ωκεανών του πλανήτη ως ένα φυσικό πόρο και του ρόλου τους στη σταθερότητα του παγκόσμιου κλίματος και του περιβάλλοντος, οι ειδικοί της θαλάσσιας επιστήμης έχουν μεγάλη ζήτηση. Επαγγελματική πρόγραμμά μας σας παρέχει τις επιστημονικές γνώσεις, δεξιότητες και εμπειρία - σε συνδυασμό με την πρακτική εμπειρία στον τομέα πραγματοποιείται με τοπική θαλάσσια εταίρους και ... [+]

Επιστήμη MSc Εφαρμοσμένη Marine Η διάβρωση των ακτών. Απειλή πόρους. Ρύπανση. Με την αυξανόμενη συνειδητοποίηση της σημασίας των ωκεανών του πλανήτη ως ένα φυσικό πόρο και του ρόλου τους στη σταθερότητα του παγκόσμιου κλίματος και του περιβάλλοντος, οι ειδικοί της θαλάσσιας επιστήμης έχουν μεγάλη ζήτηση. Επαγγελματική πρόγραμμά μας σας παρέχει τις επιστημονικές γνώσεις, δεξιότητες και εμπειρία - σε συνδυασμό με την εμπειρία πρακτικό πεδίο γίνεται με τοπική θαλάσσια εταίροι και οι εταιρίες - θα πρέπει να έχετε για μια συναρπαστική καριέρα στη θαλάσσια επιστήμη. Βασικά χαρακτηριστικά Συμμετοχή σε μια μακρά (1991), καλά-σεβαστό πρόγραμμα με ένα εξαιρετικό ρεκόρ για την απασχόληση στον τομέα των επιστημών της θάλασσας. Ανάπτυξη εμπιστοσύνης και της ικανότητας στις θεωρητικές και πρακτικές διαστάσεις της θαλάσσιας επιστήμης, την εμβάθυνση των επιστημονικών γνώσεων σας του παράκτιου περιβάλλοντος και τις πιέσεις που αναγράφηκαν σε αυτό. Αποκτήσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να λειτουργήσει ως ένα θαλάσσιο επιστήμονας μέσα από ένα επαγγελματικά σχετικό πρόγραμμα, ενώ επίσης επωφελείται από την ισχυρή έρευνα με βάση τη διδασκαλία μας, που υποστηρίζεται από τη θαλάσσια έρευνα μας ομάδες. Γίνετε εμπειρία στη διαχείριση της παράκτιας ζώνης, χρησιμοποιώντας μια σειρά από πρακτικές τεχνικές και προσεγγίσεις για την επίλυση προβλημάτων. Σύνδεση με το τοπικό θαλάσσιο οργανισμούς μέσω του Πλύμουθ Θαλάσσιων Επιστημών εταιρικής σχέσης, η οποία περιλαμβάνει Ινστιτούτο Θαλάσσιας των Πανεπιστημίων, Θαλάσσιων Βιολογικών Ένωση, Θαλάσσιο Εργαστήριο του Πλίμουθ και το Εθνικό Θαλάσσιο Ενυδρείο. Αξιοποιήστε στο έπακρο τους δεσμούς μας με τις εμπορικές εταιρείες συμβούλων, τα τοπικά συμβούλια και οι περιβαλλοντικές οργανώσεις που μπορούν να παρέχουν τις... [-]

MSc Οικονομικών και Επενδύσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Εισάγετε τον γρήγορο χρηματοπιστωτικού τομέα με την κατασκευή θεμελίων σας εμπειρογνωμοσύνη στη δημοσιονομική διαχείριση. Θα αναπτυχθεί μια ευρεία βάση γνώσεων, και το βάζουμε σε πράξη με εκτεταμένη πρακτική συνεδρίες μας. Χτίστε την αυτοπεποίθηση να προβαίνουν σε βασικές οικονομικές αποφάσεις και να εξοικειωθεί με τη διαδικασία αναγνώρισης, μέτρησης και μετάδοση βασικών οικονομικών πληροφοριών. Τοποθετήστε τον εαυτό σας να ξεκινήσει μια καριέρα στην επενδυτική τραπεζική ... [+]

MSc Οικονομικών και Επενδύσεων Εισάγετε τον γρήγορο χρηματοπιστωτικού τομέα με την κατασκευή θεμελίων σας εμπειρογνωμοσύνη στη δημοσιονομική διαχείριση. Θα αναπτυχθεί μια ευρεία βάση γνώσεων, και το βάζουμε σε πράξη με εκτεταμένη πρακτική συνεδρίες μας. Χτίστε την αυτοπεποίθηση να προβαίνουν σε βασικές οικονομικές αποφάσεις και να εξοικειωθεί με τη διαδικασία αναγνώρισης, μέτρησης και μετάδοση βασικών οικονομικών πληροφοριών. Τοποθετήστε τον εαυτό σας να ξεκινήσει μια καριέρα στην επενδυτική τραπεζική, διεθνή χρηματοοικονομικό τομέα, οικονομική δημοσιογραφία ή διαχείριση χαρτοφυλακίου. Βασικά χαρακτηριστικά Steer την καριέρα σας σε μια νέα κατεύθυνση με αυτό το πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέψει να συμβάλουν με την εμπειρία και τις γνώσεις σας από ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών ειδικοτήτων και να εφαρμοστεί για την εμπορία και την καινοτομία. Να θέσει τα θεμέλια για μια καριέρα στον τομέα της χρηματοδότησης και των επενδύσεων με τη δημιουργία μιας ισχυρής βάσης γνώσεων που αφορούν τόσο τη θεωρία και την πρακτική των χρηματοπιστωτικών λήψης αποφάσεων και τις επενδύσεις. Εξερευνήστε τον ισχυρό μίγμα των διαδικασιών και της μηχανικής που διέπουν τη λήψη αποφάσεων στο οικονομικό και επενδυτικό τομέα του σήμερα, που σας δίνει την εμπιστοσύνη για να είναι καθοριστική για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία. Αποκτήστε την προηγμένη διαχείριση και αναλυτικές ικανότητες που απαιτούνται για να σας μεταφέρει στο προσκήνιο του οικονομικού κόσμου. Διαμορφώστε τις σπουδές σας για να ταιριάζει με τους στόχους σας με την επιλογή δύο εξειδικευμένες οικονομικές μονάδες στην τρίτη θητεία σας. Θα είστε σε θέση να ακολουθήσετε το μονοπάτι που ταιριάζει στις δικές σας ατομικά συμφέροντα και τις ανάγκες. βασικές... [-]

MSc συστήματα δικτύου μηχανικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Οι δικτυακές τεχνολογίες αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε και ζούμε. Χρειάζεται μια μεγάλη εικόνα για τον τρόπο οι τεχνολογίες αλληλεπιδρούν. Εκτός από τη γνώση πώς να ρυθμίσετε το hardware και το σχεδιασμό του δικτύου και την παρακολούθηση μεγάλων δικτύων, να μάθουν για τον τρόπο με τον οποίο τα δίκτυα επικοινωνίας και δεδομένων συγκλίνουν, μελετήσει τις καλύτερες πρακτικές για την κατασκευή δικτύων ασφαλή και μάθετε για το πώς το λογισμικό ορίζεται δικτύωσης θα επηρεάσει το πεδίο. Το πρόγραμμα προσφέρει η ... [+]

Μηχανική MSc Συστημάτων και Δικτύων Οι δικτυακές τεχνολογίες αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε και ζούμε. Χρειάζεται μια μεγάλη εικόνα για τον τρόπο οι τεχνολογίες αλληλεπιδρούν. Εκτός από τη γνώση πώς να ρυθμίσετε το hardware και το σχεδιασμό του δικτύου και την παρακολούθηση μεγάλων δικτύων, να μάθουν για τον τρόπο με τον οποίο τα δίκτυα επικοινωνίας και δεδομένων συγκλίνουν, μελετήσει τις καλύτερες πρακτικές για την κατασκευή δικτύων ασφαλή και μάθετε για το πώς το λογισμικό ορίζεται δικτύωσης θα επηρεάσει το πεδίο. Το πρόγραμμα προσφέρει την εμπειρία της ευελιξίας, της διδασκαλίας εμπειρογνωμόνων και hands-on απαιτούνται για την επιτυχία. Βασικά χαρακτηριστικά Αποκτήστε την κατανόηση των τεχνολογιών για την παροχή και τη διαχείριση αποτελεσματικής υπηρεσίες δικτύου? ένα ευρύ γείωση σε αρχιτεκτονικές δικτύου, τα πρωτόκολλα και τα σχετικά πρότυπα? και μια λεπτομερή κατανόηση των σχετικών τεχνολογιών. Αναπτύξουν ένα υψηλό επίπεδο συνειδητοποίησης των ζητημάτων που προκύπτουν από τη σύγκλιση της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, καθώς και την κατανόηση των μηχανικών της επικοινωνίας και της πληροφορικής ζητήματα που συνδέονται με τα έξυπνα δίκτυα επικοινωνιών, το σχεδιασμό του δικτύου και τη διαχείριση του δικτύου. Βεβαιωθείτε μάθησης σας είναι πάντα επίκαιρες, ως μέρος ενός σχολείου που είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για την έρευνα της σχετικά με το δίκτυο και τη μηχανική ασφάλεια. Εστίαση σε μια πορεία που ενισχύονται από το ερευνητικό και την τεχνογνωσία του Κέντρου για την Ασφάλεια, Επικοινωνιών και Ερευνητικό Δίκτυο (CSCAN). Παρακολουθήσουν διεθνή συνέδρια του Κέντρου και να επωφεληθούν από την ισχυρή έρευνα, τη διδασκαλία και τις συνδέσεις του έργου τους με τα θεσμικά όργανα... [-]

Msc υπολογιστή και την ασφάλεια των πληροφοριών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Την ασφάλεια του υπολογιστή και των πληροφοριών είναι ένα θέμα ζωτικής σημασίας για το περιβάλλον ΙΤ του σήμερα. Αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει τις απαραίτητες δεξιότητες για να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν τις εξειδικευμένες γνώσεις ασφαλείας για τον εντοπισμό και την επίλυση των IT απειλών κατά της ασφάλειας που αντιμετωπίζει η σύγχρονη οργανώσεις. Αναπτύξτε μια σφαιρική αντίληψη των βασικών θεμάτων του τομέα της ασφάλειας, όπως η διαχείριση της ασφάλειας και της εγκληματολογίας υπολογιστή, και να αποκτήσουν τα χέρια-για τις δεξιότητες για σιγουριά ... [+]

MSc Πληροφορικής και Ασφάλειας Πληροφοριών Την ασφάλεια του υπολογιστή και των πληροφοριών είναι ένα θέμα ζωτικής σημασίας για το περιβάλλον ΙΤ του σήμερα. Αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει τις απαραίτητες δεξιότητες για να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν τις εξειδικευμένες γνώσεις ασφαλείας για τον εντοπισμό και την επίλυση των IT απειλών κατά της ασφάλειας που αντιμετωπίζει η σύγχρονη οργανώσεις. Αναπτύξτε μια σφαιρική αντίληψη των βασικών θεμάτων του τομέα της ασφάλειας, όπως η διαχείριση της ασφάλειας και της εγκληματολογίας υπολογιστή, και να αποκτήσουν τα χέρια-για τις δεξιότητες για την αυτοπεποίθηση την εφαρμογή, να ρυθμίσετε και να διαχειριστείτε τα εργαλεία που θα αντιμετωπίσει στην πράξη. Βασικά χαρακτηριστικά Να είστε σίγουροι σπουδές πτυχίο διαπιστευμένο από BCS, το Chartered Institute for IT. Το Πανεπιστήμιο έχει χορηγηθεί καθεστώς Ακαδημαϊκό Partner από το Ινστιτούτο Επαγγελματιών Ασφάλειας Πληροφοριών (IISP), σε αναγνώριση της σημαντικής εγκατεστημένης βάσης τεχνογνωσίας συναφών με την ασφάλεια εντός του οργάνου. Αυτός ο σύνδεσμος ενθαρρύνει και να επιτρέπει το διάλογο μεταξύ του ακαδημαϊκού και την ευρύτερη κοινότητα των επαγγελματιών της ασφάλειας. Μάθετε από την έρευνα-ενεργό προσωπικό στην πρώτη γραμμή της γνώσης, τη διεξαγωγή έρευνας εντός του Κέντρου για την Ασφάλεια, Επικοινωνιών και Ερευνητικό Δίκτυο. Βάλτε τις ικανότητές σας στην πράξη σε υψηλό επίπεδο ασφαλείας προδιαγραφές μας, τη δικτύωση και την ψηφιακή εγκληματολογικά εργαστήρια. Τεχνολογία μάθηση που υποστηρίζεται με δωρεάν μίνι iPad και eBooks. Ενεργός Υπολογιστών και Κοινωνία της Πληροφορίας Ασφαλείας (CISS) παρέχουν ευκαιρίες για τη δικτύωση, την επίλυση προβλημάτων, ομιλητές από τη βιομηχανία, καθώς και μια πολύτιμη πηγή επαφές. Κατασκευάστηκε πάνω στα θεμέλια που προσφέρει... [-]

διαχείριση Msc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Αύξηση της απασχολησιμότητας σας και να οξύνουν τις επαγγελματικές σας ακμή όπως μπορείτε να μάθετε πώς να παραδώσει δημιουργικές και αποτελεσματικές λύσεις διαχείρισης. Ο συνδυασμός του δίδαξε και τα χέρια-για την εκμάθηση θα σας βοηθήσει να επιτείνει τα ταλέντα ηγεσία σας και τις δεξιότητες διαχείρισης, παρέχοντας σας με την ικανότητα να πετύχει. Χαιρετίζουμε τους αποφοίτους και τους επαγγελματίες με ποικίλες υπόβαθρα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να μάθουν από τους συμμαθητές σας και να εφαρμόζονται οι ισχύουσες σας ... [+]

διαχείριση msc Αύξηση της απασχολησιμότητας σας και να οξύνουν τις επαγγελματικές σας ακμή όπως μπορείτε να μάθετε πώς να παραδώσει δημιουργικές και αποτελεσματικές λύσεις διαχείρισης. Ο συνδυασμός του δίδαξε και τα χέρια-για την εκμάθηση θα σας βοηθήσει να επιτείνει τα ταλέντα ηγεσία σας και τις δεξιότητες διαχείρισης, παρέχοντας σας με την ικανότητα να πετύχει. Χαιρετίζουμε τους αποφοίτους και τους επαγγελματίες με ποικίλα υπόβαθρα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να μάθουν από τους συμμαθητές σας και να εφαρμόζουν τις υπάρχουσες δεξιότητες και τις ικανότητές σας σε όλη τη μελλοντική σας σταδιοδρομία στον τομέα της διαχείρισης. Βασικά χαρακτηριστικά Steer την καριέρα σας σε μια νέα κατεύθυνση με αυτό το πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέψει να συμβάλουν με την εμπειρία και τις γνώσεις σας από ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών ειδικοτήτων και να εφαρμοστεί στη διαχείριση της επιχείρησης. Δώστε την απασχολησιμότητα σας μια άμεση ώθηση με τις νέες δεξιότητες που θα αναπτύξει - αυτό το εντατικό και περιεκτικό πρόγραμμα θα ταίριαζε επίσης επαγγελματίες με λίγη ή καθόλου εμπειρία στη διαχείριση των επιχειρήσεων. Εξοπλίστε τον εαυτό σας με τα θεμέλια της εμπειρογνωμοσύνης διοίκησης των επιχειρήσεων, καθώς και την εμπιστοσύνη που χρησιμοποιούν πιο προηγμένα εργαλεία και θεωρίες στη βιομηχανία, τοποθετώντας μπορείτε να γίνετε ένας επιτυχημένος μάνατζερ του μέλλοντος. Χαράξει την πορεία της σταδιοδρομίας που ταιριάζει τα ενδιαφέροντά σας, επιλέγοντας δύο ενότητες ειδικός στην τρίτη θητεία σας. Βασικές ενότητες ACF713 Λογιστική και Χρηματοοικονομική ACF713SU Λογιστική και Χρηματοοικονομική HRL711 Ανθρώπινου Δυναμικού και Διαχείρισης Ταλέντων HRL711SU Ανθρώπινου Δυναμικού και Διαχείρισης Ταλέντων STO700A διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον STO700B διεθνές... [-]

λογιστική και τη χρηματοδότηση Msc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Ξεχωρίστε από το πλήθος και να ενισχύσει σημαντικά την απασχολησιμότητα σας στο λογιστικό και στον τομέα της δημοσιονομικής διαχείρισης με μας MSc στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική. Εξερευνήστε λογιστική σε ευρύτερο πλαίσιο και να δημιουργήσει τις θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται από τους εργοδότες στον ολοένα και πιο περίπλοκο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό τομέα. Με την επιλογή να επικεντρωθεί σε δύο βασικά θέματα της επιλογής σας στην τελική της θητείας σας, είστε σε θέση να κατευθύνουν τη μελλοντική πορεία της σταδιοδρομίας σας προς την κατεύθυνση που θέλετε να το πάρετε ... [+]

Μεταπτυχιακό (MSc) στα Λογιστικά και Οικονομικά Ξεχωρίστε από το πλήθος και να ενισχύσει σημαντικά την απασχολησιμότητα σας στο λογιστικό και στον τομέα της δημοσιονομικής διαχείρισης με μας MSc στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική. Εξερευνήστε λογιστική σε ευρύτερο πλαίσιο και να δημιουργήσει τις θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται από τους εργοδότες στον ολοένα και πιο περίπλοκο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό τομέα. Με την επιλογή να επικεντρωθεί σε δύο βασικά θέματα της επιλογής σας στην τελική της θητείας σας, είστε σε θέση να κατευθύνουν τη μελλοντική πορεία της σταδιοδρομίας σας προς την κατεύθυνση που θέλετε να το πάρετε. Βασικά χαρακτηριστικά Απέπλευσε για νέους ορίζοντες με αυτό το μάθημα σχεδιαστεί για να σας επιτρέψει να αλλάξετε την κατεύθυνση στην οποία θέλετε να πάρετε τη μελλοντική σας σταδιοδρομία. Αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να αποκτήσουν μια θέση υψηλού επιπέδου εντός των διεθνών επιχειρήσεων και του χρηματοοικονομικού κλάδου, χάρη στο συνδυασμό του προγράμματός μας τόσο πρακτικό και βασίζεται στην έρευνα μάθηση. Να συνεχίσει την καριέρα οπουδήποτε στον κόσμο με τις ενότητες που έχουν μια ισχυρή διεθνή παρουσία, εξασφαλίζοντας σας να αναπτύξει μια πραγματικά παγκόσμια προοπτική σχετικά με τη χρηματοδότηση και τη λήψη αποφάσεων. Ενισχύστε τις ικανότητές σας με εξειδικευμένη τεχνογνωσία, επιλέγοντας από μια σειρά από αιρετό ενότητες στην τρίτη θητεία. βασικές ενότητες STO700A διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον ACF705 Ανάλυση Λογιστικών Καταστάσεων ACF718 Corporate Finance Διαχείριση Γνώσης STO701 και των Αποφάσεων HRL710A Ηγεσία και Διοίκηση Απαραίτητα ACF714 Διοικητική Λογιστική ACF719 Χρηματοοικονομική Διοίκηση Προαιρετικές ενότητες Διαχείριση ACF707SU Σύνθετη Πιστωτικές HRL712 Εταιρική Διακυβέρνηση και Ηθική ACF709SU... [-]

μάρκα MSc και τη διαχείριση του σχεδιασμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Καθώς οι καταναλωτές γίνονται πιο πολύπλοκα και η επιλογή των προϊόντων, ακόμη μεγαλύτερη, η ανάγκη διαφοροποίησης μέσω της στρατηγικής της μάρκας και τη διαχείριση του σχεδιασμού έχει γίνει όλο και πιο σημαντική. Με αυτό το πρόγραμμα θα διερευνήσει την αξία του εμπορικού σήματος και τη διαχείριση του σχεδιασμού σε μια εποχή όλο και κορεσμένες αγορές. Καθώς και την ανάπτυξη της μάρκας που σχετίζονται με θεωρητική κατανόηση και την πρακτική εστίαση, θα έχετε την ευκαιρία να ... [+]

MSc Μάρκα και Διαχείριση Μελετών Καθώς οι καταναλωτές γίνονται πιο πολύπλοκα και η επιλογή των προϊόντων, ακόμη μεγαλύτερη, η ανάγκη διαφοροποίησης μέσω της στρατηγικής της μάρκας και τη διαχείριση του σχεδιασμού έχει γίνει όλο και πιο σημαντική. Με αυτό το πρόγραμμα θα διερευνήσει την αξία του εμπορικού σήματος και τη διαχείριση του σχεδιασμού σε μια εποχή όλο και κορεσμένες αγορές. Καθώς και την ανάπτυξη της μάρκας που σχετίζονται με θεωρητική κατανόηση και πρακτική εστίαση, θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξουν επιχειρηματικές, την ηγεσία, την έρευνα και τις δεξιότητες επικοινωνίας. Βασικά χαρακτηριστικά Λάβετε ένας-προς-έναν καθοδήγησης από έναν έμπειρο μάρκα επαγγελματικού σήμερα εργάζονται με τοπικό, εθνικό ή διεθνές αναγνωρισμένο οργανισμό. Επωφεληθείτε από την εμπειρία τους να αναπτύξουν τις πρακτικές δεξιότητες και κατανόηση του κλάδου σας, και να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες εμπιστευτικές για να σας βοηθήσει να προετοιμαστούν για να μπείτε στο χώρο εργασίας. Φτιάξτε το εύρος της γνώσης που σας επιτρέπει να πετύχετε με την ανάπτυξη μια πρακτική και θεωρητική κατανόηση όλων των πτυχών της μάρκας και τη διαχείριση του σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένων: ψυχολογία του καταναλωτή? διαχείριση δημιουργικούς ανθρώπους? εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα και τα σήματα? επιχειρηματικότητα? ηγεσίας και της πολιτικής προϊόντων και της διαχείρισης χαρτοφυλακίων. Εξερευνήστε το ευρύτερο πλαίσιο των εμπορικών σημάτων στη σημερινή κοινωνία και πώς αυτές επηρεάζονται από και επηρεάζεται από τις πολιτικές και πολιτισμικές τάσεις. Θα αναπτυχθεί η "μεγάλη εικόνα" σκέψης σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Επωφεληθείτε από την πρόσβαση σε μια ειδική σειρά σεμιναρίων που παραδίδονται από στελέχη οργανισμών του κλάδου και branding, της διαφήμισης... [-]

μάρκετινγκ MSc και την καινοτομία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Με την επιλογή του καταναλωτή σε υψηλά όλων των εποχών και τις αγορές πιο κορεσμένα και ανταγωνιστική από ποτέ, καινοτομία μάρκετινγκ είναι το κλειδί για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Μελετώντας το με τις επιλογές των καταναλωτών σε ένα όλων των εποχών και οι αγορές πιο κορεσμένα και ανταγωνιστική από ποτέ, καινοτομία μάρκετινγκ είναι το κλειδί για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Μελετώντας το MSc in Marketing και την καινοτομία θα μάθετε να βελτιωθεί η στρατηγική διορατικότητά σας και ... [+]

MSc Μάρκετινγκ και Καινοτομίας Με την επιλογή του καταναλωτή σε υψηλά όλων των εποχών και τις αγορές πιο κορεσμένα και ανταγωνιστική από ποτέ, καινοτομία μάρκετινγκ είναι το κλειδί για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Μελετώντας το MSc in Marketing και την καινοτομία θα μάθετε να βελτιωθεί η στρατηγική διορατικότητα και τη δημιουργικότητά σας και να αναπτύξουν την ικανότητα να δημιουργεί, να αναγνωρίσει και να αξιοποιήσει το μοναδικό και καινοτόμες στρατηγικές μάρκετινγκ. Εισάγετε τη βιομηχανία, έτοιμη να ανταποκριθεί στις ραγδαίες αλλαγές στην αγορά και να προβλέψει τις μελλοντικές αλλαγές που είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη. Βασικά χαρακτηριστικά Steer την καριέρα σας σε μια νέα κατεύθυνση με αυτό το πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέψει να συμβάλουν με την εμπειρία και τις γνώσεις σας από ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών ειδικοτήτων και να εφαρμοστεί για την εμπορία και την καινοτομία. Τοποθετήστε τον εαυτό σας στην πρώτη γραμμή των καινοτόμων, τις σύγχρονες πρακτικές μάρκετινγκ, που είναι εξοπλισμένα με τις βασικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για μια επιτυχημένη καριέρα στο μάρκετινγκ. Ανάπτυξη διακριτικό θέματα μάρκετινγκ στον τομέα της καινοτομίας, στρατηγική διορατικότητα και τη δημιουργικότητα που σας επιτρέπει να ξεχωρίζουν από τους εργοδότες. Grow δυνατοτήτων μάρκετινγκ σας για τη στρατηγική και δημιουργική διαδικασία από τους κορυφαίους και τη διαχείριση των καινοτομιών, λαμβάνοντας προϊόντα σε όλη τη διαδρομή από τη σύλληψη έως την εμπορική διάθεση. Γίνετε μέλος την επόμενη γενιά των επαγγελματιών μάρκετινγκ, που διαθέτουν τις γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες για να αναπτύξουν, να διαχειριστούν και να οδηγήσει καινοτόμες στρατηγικές μάρκετινγκ και εκστρατείες. Βασικές... [-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

MA Κοινωνική Εργασία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Επαγγελματικά αναγνωρίζεται από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (HCPC), πρακτική την ηγεσία σπουδών μας επιτρέπει να επιτύχουμε την επαγγελματική επάρκεια και την ικανότητα να αφορούν την ακαδημαϊκή θεωρία και τη γνώση με την πρακτική της κοινωνικής εργασίας. Θα αναπτύξει τις γνώσεις των θεωριών της κοινωνικής εργασίας και των μεθόδων αξιολόγησης και παρέμβασης, καθώς και ανακλαστικά προσεγγίσεις για τις ανθρώπινες ανάγκες και τη συμπεριφορά, την τρέχουσα κοινωνική πολιτική και το δίκαιο. Θα μας αφήσει καλά ... [+]

MA Κοινωνική Εργασία Επαγγελματικά αναγνωρίζεται από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (HCPC), πρακτική την ηγεσία σπουδών μας επιτρέπει να επιτύχουμε την επαγγελματική επάρκεια και την ικανότητα να αφορούν την ακαδημαϊκή θεωρία και τη γνώση με την πρακτική της κοινωνικής εργασίας. Θα αναπτύξει τις γνώσεις των θεωριών της κοινωνικής εργασίας και των μεθόδων αξιολόγησης και παρέμβασης, καθώς και ανακλαστικά προσεγγίσεις για τις ανθρώπινες ανάγκες και τη συμπεριφορά, την τρέχουσα κοινωνική πολιτική και το δίκαιο. Θα μας αφήσει καλά προετοιμασμένοι για την απασχόληση στην κοινωνική μέριμνα. Βασικά χαρακτηριστικά Αποκτήσουν ένα επαγγελματικό προσόν με πτυχίο αναγνωρισμένο από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (HCPC) που σας επιτρέπει να εφαρμόσετε για να εγγραφείτε ως κοινωνική λειτουργός με την HCPC. Ανάπτυξη επαγγελματικά δαπανώντας 170 ημερών στις ρυθμίσεις εποπτευόμενης πρακτικής άσκησης - με τις ευκαιρίες τοποθέτησης σε οργανισμούς, στον τομέα του υποχρεωτικού και του εθελοντικού τομέα σε όλη τη Νότια Δύση. Επωφεληθείτε από υποτροφία για να σας υποστηρίξουμε στις σπουδές σας - διαθέσιμα σε πολλούς μαθητές. Επιτευχθεί ένα ιδιαίτερα επιθυμητό προσόν στην κοινωνική εργασία. Εξαιρετική απασχολησιμότητα - σεντ το 95 τοις της Σεπτέμβρη 2013 οι πτυχιούχοι μας είναι στον τομέα της απασχόλησης. Το διδακτικό μας προσωπικό - που οδηγεί τον τρόπο με τον θέματά τους, τη διεξαγωγή διεθνούς κύρους έρευνα - θα σας εμπνεύσει. Μάθετε από ειδικευμένους επαγγελματίες κοινωνική εργασία. Να αποκτήσουν εμπειρία από πρώτο χέρι με τη συμμετοχή των χρηστών των υπηρεσιών και των φροντιστών σε όλο το πρόγραμμα. Επισκόπηση του προγράμματος Θα μάθετε σε μια ποικιλία από διαφορετικές ρυθμίσεις και τους τρόπους και... [-]

ΜΑ Αρχιτεκτονική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Plymouth

Αυτό το ένα έτος εφαρμογής του προγράμματος MA Αρχιτεκτονικής έχει ως στόχο να σας υποστηρίξει στην ανάπτυξη ικανοτήτων στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, στη διαδικασία ανάπτυξης τόσο ο πολεοδομικός σχεδιασμός και λεπτομερή σχέδια του κτιρίου. Η μελέτη σας θα πρέπει να ρυθμιστεί σε μια εξερεύνηση των νέων αστικών μορφών που να δημιουργούνται για την αντιμετώπιση της μεταβαλλόμενης φύσης των πόλεων, ιδίως την αύξηση της περιφερειακής και παγκόσμιας διασύνδεσης, και η μετατόπιση πολιτιστική, οικονομική, οικολογική, πολιτική, κοινωνική ... [+]

ΜΑ Αρχιτεκτονική Αυτό το ένα έτος εφαρμογής του προγράμματος MA Αρχιτεκτονικής έχει ως στόχο να σας υποστηρίξει στην ανάπτυξη ικανοτήτων στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, στη διαδικασία ανάπτυξης τόσο ο πολεοδομικός σχεδιασμός και λεπτομερή σχέδια του κτιρίου. Η μελέτη σας θα πρέπει να ρυθμιστεί σε μια εξερεύνηση των νέων αστικών μορφών που να δημιουργούνται για την αντιμετώπιση της μεταβαλλόμενης φύσης των πόλεων, ιδίως την αύξηση της περιφερειακής και παγκόσμιας διασύνδεσης, και η μετατόπιση πολιτιστική, οικονομική, οικολογική, πολιτική, κοινωνική και φυσικές συνθήκες και απαιτήσεις. Βασικά χαρακτηριστικά Γίνετε δημιουργικοί με τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις και τους πόρους μας. Θα πρέπει να βασίζεται σε εντυπωσιακό Σχολή Καλών Τεχνών κτίριο στην καρδιά της πανεπιστημιούπολης, με τους μαθητές και το προσωπικό από άλλα μαθήματα τέχνης για να αναπηδήσει ιδέες μακριά και να συνεργάζονται με τους γείτονές μας. Και, θα έχετε 2,5 τετραγωνικά μέτρα του γραφείου να καλέσετε το δικό σας. Μελετήστε το πρόγραμμα έχει επικυρωθεί πλήρως από το Βασιλικό Ινστιτούτο Βρετανών Αρχιτεκτόνων (RIBA) και καθορίζονται από το Διοικητικό Συμβούλιο Εγγραφής Αρχιτεκτόνων (ARB) - με την Εθνική Έρευνα Φοιτητών οδηγεί σταθερά πάνω από το 90 τοις εκατό ικανοποίησης. Αλληλεπιδρούν με το δημόσιο τομέα και την αρχιτεκτονική που είναι να ανταποκρίνεται σε ανθρώπους, τόπους και τεκτονική. Εργασία με τις τοπικές κοινότητες και ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων των δημοτικών συμβουλίων, επιχειρηματικές οργανώσεις και μη κυβερνητικές οργανώσεις. Εργασία σε ζωντανά έργα στούντιο με βάση, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στο εξωτερικό. Προηγούμενες έργα έχουν έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Λετονία και την Πολωνία. Επωφεληθείτε από το μέλλον που βλέπει... [-]

Βίντεο

PUIC - Live Your Dreams

Επικοινωνία

Plymouth University

Διεύθυνση Drake Circus
PL4 8AA United Kingdom
Ιστοσελίδα https://www.plymouth.ac.uk/
Τηλέφωνο +44 1752 600600