Queen Mary University of London - School of Economics and Finance

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο Σχολή Οικονομίας και Οικονομικών Βρίσκεται στην κύρια πανεπιστημιούπολη του Queen Mary στο Mile End, μια δημιουργική και πολιτιστικά πολύμορφη περιοχή στην καρδιά του ανατολικού Λονδίνου, κοντά στην οικονομική περιοχή του Λονδίνου.

QMUL είναι το μόνο πανεπιστήμιο στο Λονδίνο με μια αυτοδύναμη πανεπιστημιούπολη. Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν σε βραβευμένα καταλύματα στην Student Village μας στο Mile End, ενώ επωφελούνται από τη φιλική ατμόσφαιρα πανεπιστημιούπολη, κοντά σε διαλέξεις, καθώς και τον ενθουσιασμό του Λονδίνου ζωής.

Τα μέλη ΔΕΠ μας αναγνωρισμένους εμπειρογνώμονες στους τομείς τους και την έρευνά τους έχει αντίκτυπο στη χάραξη πολιτικής και τη δημόσια συζήτηση. Το εύρος και το βάθος της εμπειρίας μας, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε μαθήματα και την εποπτεία διδακτορικό σε όλους τους σημαντικούς τομείς της Οικονομίας και Οικονομικών.

Η Σχολή προσφέρει μια σειρά από τις προπτυχιακές τους σπουδές, οι οποίες συστηματικά κατατάσσονται στην κορυφή των προγραμμάτων του Ηνωμένου Βασιλείου στα Οικονομικά και των συναφών κλάδων. Μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στη Σχολή είναι οργανωμένη γύρω από διάφορα προγράμματα Masters και ένα δομημένο διδακτορικό πρόγραμμα. Η έρευνά μας κουλτούρα ενισχύεται από δύο εβδομαδιαία σεμινάρια για τους προσκεκλημένους ομιλητές και τακτική διεθνή συνέδρια.

Είμαστε υπερήφανοι για να φιλοξενήσει μια ποικιλόμορφη και ζωντανή κοινότητα των καθηγητών και φοιτητών. Ακαδημαϊκό μέλη του προσωπικού προέρχονται από περισσότερες από δεκαπέντε χώρες και τα τρία τέταρτα των μαθητών μας είναι από το εξωτερικό.

Μεταπτυχιακές σπουδές

Η Σχολή Οικονομίας και Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου προσφέρει μια μοναδική σειρά από Masters βαθμούς και στις δύο Οικονομίας και Οικονομικών, Και ένα δομημένο διδακτορικό πρόγραμμα.

Καριέρα

Ο Γραφείο Διασύνδεσης για τη Σχολή Οικονομίας και Οικονομικών στο Queen Mary είναι κατά παραγγελία και υπερηφανεύεται για ένα μαθητή-κεντρική προσέγγιση που βασίζονται σε δεδομένα.

Η υπηρεσία οδηγείται από εξειδικευμένο Καριέρα μας Σύμβουλος Raj Sidhu ο οποίος έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας που εργάζονται σε αίθουσες συναλλαγών σε όλη την πόλη του Λονδίνου, συμπεριλαμβανομένης της Deutsche Bank, Royal Bank of Canada και η WestLB, και της ειδικής School of Economics και συντονιστής Οικονομικών Πρακτική κοινού Lipsheon Jhand.

Οι προσφορές Καριέρα σχεδιάστηκαν με τη συμβολή τους φοιτητές, αποφοίτους, ακαδημαϊκούς και εμπορικές επιχειρήσεις.

Εγκαταστάσεις

Η έρευνά μας μαθητές επωφελούνται από εξαιρετικές εγκαταστάσεις QMUL να υποστηρίξει και να ενισχύσει την εκπαιδευτική εμπειρία τους.

Η Σχολή προσφέρει στους φοιτητές του εξαιρετικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων IT πόρων, σε απευθείας σύνδεση πρόσβαση στα μέσα ενημέρωσης, συλλόγους, την υποστήριξη και τη διαμονή.

IT πόρων

Παρέχουμε πρόσβαση στις τελευταίες τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό κλάδο λογισμικού και να εγγραφείτε στα μεγάλα στατιστικών βάσεων δεδομένων και πακέτα λογισμικού, που χρησιμοποιείται από τους οικονομολόγους στη χρηματοδότηση ή στην κυβέρνηση.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc στη διαχείριση του πλούτου

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Το MSc Wealth Management είναι ένα εξειδικευμένο πτυχίο που έχει ως στόχο να παρέχει πρακτική και θεωρητική κατάρτιση σε τομείς μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, ιδίως στη διαχείριση επενδύσεων και εταιρικής χρηματοδότησης. [+]

Ο Διαχείριση Περιουσίας MSc είναι ένα εξειδικευμένο πτυχίο που έχει ως στόχο να παρέχει πρακτική και θεωρητική κατάρτιση σε τομείς μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, ιδίως στη διαχείριση επενδύσεων και εταιρικής χρηματοδότησης. Ταυτόχρονα, η φιλοδοξία του θα είναι να κερδίσει, όπως και άλλα προγράμματα που προσφέρονται από κορυφαία πανεπιστήμια, η πλήρης απαλλαγή από το Δίπλωμα CISI. Σχεδιασμένο για τους φοιτητές και τους επαγγελματίες οι οποίοι θέλουν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στη χρηματοδότηση και άλλες, συναφείς τομείς, το πρόγραμμα αυτό παρέχει ένα μοναδικό σύνολο των προοπτικών σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των χρηματοπιστωτικών αγορών, στηρίζεται στην οικονομική και χρηματοοικονομική θεωρία και πρακτική. Παραδείγματα των θεμάτων που καλύπτονται περιλαμβάνουν: βέλτιστη κεφαλαιακή διάρθρωση, τις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές, διαχείριση χαρτοφυλακίου, τη διαχείριση του κινδύνου, τα παράγωγα και τα οικονομικά μικροδομή. Το πρόγραμμα θα φέρει τις τελευταίες εξελίξεις της εφαρμοσμένης έρευνας και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να μεταδώσει μια εμπεριστατωμένη γνώση των κύριων συνιστωσών της εμπορικής και επενδυτικής τραπεζικής και τη μεταβαλλόμενη διάρθρωση του διεθνούς χρηματοπιστωτικού τομέα. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να προσφέρει ευελιξία και προοδευτική εξειδίκευση για να εκπαιδεύσει τους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας που απαιτεί και περιλαμβάνει εννέα υποχρεωτικά μαθήματα που είναι τα απαραίτητα θεμέλια για να ελέγξουν θέματα χρηματοδότησης και του προϋπολογισμού του κεφαλαίου. Στη συνέχεια, οι μαθητές θα επιλέξουν ένα μάθημα επιλογής. Όπως συμβαίνει με όλα τα πτυχία MSc μας, το Wealth Management MSc προσφέρει: Ανεκτίμητη συνεισφορά από σεβαστή επαγγελματίες της πόλης και εμπειρογνώμονες του κλάδου που διδάσκουν στους μαθητές, φέρνοντας πρακτικές γνώσεις για να τάξη, εφαρμόζοντας τη θεωρία στην πραγματικό κόσμο σενάρια.... [-]

MSc στην συμπεριφοριστική χρηματοδότηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 εξάμηνα August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

Συμπεριφορικές Οικονομικών είναι ένα μέρος της συμπεριφορικής χρηματοοικονομικής που μελετά σημαντικό "παραλογισμούς" στις χρηματοπιστωτικές αγορές. Βασικά θέματα περιλαμβάνουν συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι άνθρωποι όταν αποφασίζουν πόσο να σώσει και πώς να επενδύσουν, περίσσεια όγκου των εμπορικών συναλλαγών, παζλ πριμοδότηση των ιδίων κεφαλαίων, φυσαλίδες, και η προβλεψιμότητα των χρηματοπιστωτικών αγορών. [+]

Υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις ότι οι άνθρωποι παραβιάζουν πολλά από τα «ορθολογικότητα» υποθέσεις των κύριων οικονομικών. Συμπεριφορική χρηματοοικονομική είναι ένα σχετικά νέο πεδίο που μελετά αυτές τις παραβιάσεις και προτείνει θεωρίες για να εξηγήσουν. Συμπεριφορική Οικονομικών είναι ένα μέρος της συμπεριφορικής χρηματοοικονομικής που μελετά σημαντικό "παραλογισμούς" στις χρηματοπιστωτικές αγορές. Βασικά θέματα περιλαμβάνουν συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι άνθρωποι όταν αποφασίζουν πόσο να σώσει και πώς να επενδύσουν, περίσσεια όγκου των εμπορικών συναλλαγών, παζλ πριμοδότηση των ιδίων κεφαλαίων, φυσαλίδες, και η προβλεψιμότητα των χρηματοπιστωτικών αγορών. Συμπεριφορική Οικονομίας και Οικονομικών της συμπεριφοράς έχουν αυξηθεί δραματικά σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Ο Βραβείο Νόμπελ Οικονομικών Επιστημών απονεμήθηκε στον Daniel Kahneman το 2002 για Συμπεριφορικές Οικονομικών και με τον Robert Shiller το 2013 για Συμπεριφορική Οικονομικών. Εκεί έχει αυξημένο ενδιαφέρον από το κοινό, όπως αποδεικνύεται από ένα κύμα δημοφιλή βιβλία σε αυτούς τους τομείς. Υπήρξε επίσης αυξημένο ενδιαφέρον από τις κυβερνήσεις: για παράδειγμα, Ντέιβιντ Κάμερον διόρισε «Συμπεριφορική Insights Team" το 2010 για να βοηθήσει στο σχεδιασμό των κυβερνητικών πολιτικών. Η ραχοκοκαλιά του προγράμματος αποτελείται από μια μονάδα του πρώτου εξαμήνου στην συμπεριφορική χρηματοοικονομική και λειτουργική μονάδα δεύτερο εξάμηνο in Advanced Συμπεριφορική Οικονομικών. Εκτός από αυτές τις δύο ενότητες, οι μαθητές μπορούν να λάβουν τα τμήματα που καλύπτουν τις πιο παραδοσιακές θέματα στον τομέα των οικονομικών. Μια εμπεριστατωμένη γνώση της συμπεριφοράς Οικονομίας και Οικονομικών της συμπεριφοράς παρέχει στους φοιτητές με μια βαθύτερη και πιο ρεαλιστική κατανόηση των χρηματοπιστωτικών αγορών από αυτή που προσφέρει μόνο από την κύρια χρηματοδότηση. Οι γνώσεις αυτές καθιστά επίσης τους μαθητές λιγότερο... [-]