Royal College of Art

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Royal College of Art

Κατάταξε το πανεπιστήμιο τέχνης και σχεδίου παγκοσμίως για έξι συναπτά έτη (2015-2020) *

Βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου, το Royal College of Art είναι το πιο ισχυρό, πλήρως μεταπτυχιακό πανεπιστήμιο της τέχνης και του σχεδιασμού στον κόσμο. RCA έχει κατατάσσεται στο κορυφαίο πανεπιστήμιο της τέχνης και του σχεδιασμού παγκοσμίως για έξι συναπτά έτη (2015 - 2020) στην Κατάταξη Θέματος Παγκόσμιου Πανεπιστημίου του QS.

Επισκεφθείτε την ηλεκτρονική μας μεταπτυχιακή εκπομπή σήμερα

Για πρώτη φορά στην ιστορία μας, η μεταπτυχιακή έκθεση RCA είναι online από 16 έως 31 Ιουλίου. Επισκεφτείτε το RCA2020 τώρα για να δείτε το έργο 850 αποφοίτων φοιτητών, καθώς και πάνω από 250 συζητήσεις καλλιτεχνών, παραστάσεις, περιηγήσεις και συζητήσεις πάνελ.

Προγράμματα Μελέτης

Το RCA προσφέρει 40 μεταπτυχιακά προγράμματα - συμπεριλαμβανομένου του μεταπτυχιακού, διδακτορικού και μεταπτυχιακού διπλώματος.

Επιπλέον, το Κολέγιο προσφέρει στους αιτούντες και στους μαθητές μαθήματα αγγλικών για ακαδημαϊκούς σκοπούς (EAP) για να υποστηρίξουν τους μαθητές στην επικοινωνία σε ένα ακαδημαϊκό πλαίσιο τέχνης και σχεδιασμού. Αυτά περιλαμβάνουν μαθήματα πριν από την περίοδο 8 εβδομάδων και 4 εβδομάδων, πριν από την έναρξη των προγραμμάτων και προσφέρουν υποστήριξη κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

Διαδικτυακές ανοιχτές ημέρες

 • Υγεία & Σχεδιασμός MRes Online Open Day - 21 Ιουλίου 2020
 • MRes Online Open Day (Αρχιτεκτονική, Επικοινωνία, Καλές Τέχνες και Ανθρωπιστικές Επιστήμες και Σχεδιασμός Pathways ) - 22 Ιουλίου 2020
 • Intelligent Mobility MA Online Open Day - 27 Ιουλίου 2020

Σύντομα μαθήματα

Το Royal College of Art προσφέρει ένα αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο βραχείας διδασκαλίας που περιλαμβάνει ανώτατα εκτελεστικά masterclasses, καλοκαιρινά μαθήματα και προσαρμοσμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Μαθήματα Εκπαιδευτικής Εκπαίδευσης

Ένα πρόγραμμα εκτελεστικών masterclasses σχεδιασμένο ειδικά για να παρέχει στους ανώτερους επαγγελματίες με τις πιο σημαντικές επιχειρηματικές δεξιότητες για τον εικοστό πρώτο αιώνα, όπως η δημιουργικότητα, η κριτική σκέψη και η ενσυναίσθηση.

 • Σχεδιασμός Σκέψης & Καινοτομίας
 • Masterclass σχεδιασμού υπηρεσιών
 • Δημιουργική ηγεσία
 • Επιτυχημένη Επιχειρηματικότητα
 • Σχεδίαση εσωτερικών χώρων - Προθεσμιακές λιανικές πωλήσεις

Επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες μαθημάτων για μελλοντικές ημερομηνίες και καταγράψτε το ενδιαφέρον σας.

Θερινό σχολείο

Τα καλοκαιρινά μαθήματα κυμαίνονται από μία ημέρα έως τρεις εβδομάδες, παρέχοντας ασύγκριτες ευκαιρίες στους συμμετέχοντες να έχουν πρόσβαση σε εμπειρογνωμοσύνη, στούντιο και εγκαταστάσεις παγκοσμίου επιπέδου. Αυτά τα μαθήματα είναι εξαιρετικοί δοκιμαστές για τα πτυχία Master RCA .

 • Επιμέλεια Σύγχρονης Τέχνης και Σχεδιασμού - Θεωρία και Πρακτική:
 • Γραφιστική - Συντακτική σχεδίαση Καλοκαίρι εντατική:
 • Διαταρακτική καινοτομία της αγοράς μέσω του σχεδιασμού
 • Θερινή Σχολή Αρχιτεκτονικής
 • Θερινό Σχολείο Σύγχρονης Τέχνης
 • Γραφιστική - Τυπογραφίας Θερινό Εντατικό
 • Εικόνα - Το εντυπωσιακό καλοκαιρινό μυθιστόρημα

Τροφοδοτώντας τις Δημιουργικές Βιομηχανίες

Το RCA διαδραματίζει ξεχωριστό ρόλο στην προετοιμασία των μεταπτυχιακών φοιτητών του για επαγγελματική σταδιοδρομία στην τέχνη, το σχεδιασμό και τον δημιουργικό τομέα - πράγματι, το Κολλέγιο θεωρείται ευρέως ως ένα χωνευτήρι των δημιουργικών βιομηχανιών. Τα μαθήματα διδάσκονται από διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, συγγραφείς, ερευνητές και θεωρητικούς και οι μαθητές έχουν τη μοναδική ευκαιρία να σπουδάσουν τέχνη σε περιβάλλον σχεδιασμού και σχεδιασμού σε ένα περιβάλλον τέχνης. Οι συγκεντρωμένες, εξατομικευμένες μορφές διδασκαλίας και μάθησης, καθώς και ειδικές τεχνικές εγκαταστάσεις και ερευνητικά κέντρα, συμβάλλουν σε ένα εξαιρετικά δημιουργικό και πνευματικό περιβάλλον.

Παράλληλα με την υποδοχή φοιτητών από περισσότερες από 80 χώρες, η παγκόσμια διάσταση της Ακαδημίας ενισχύεται μέσω συνεργασιών με κορυφαίους καλλιτέχνες και σχεδιαστές, πολιτιστικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα και μέσω εκτενών δεσμών με τις επιχειρήσεις, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία, το 93% των αποφοίτων του Κολλεγίου έχει αποκτήσει απασχόληση σε κατάλληλο επαγγελματικό επίπεδο στον επιλεγμένο ειδικό τομέα τους, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από την αποχώρησή τους από το Κολλέγιο. Αυτά τα στοιχεία προορισμού αποτελούν σημαντικό δείκτη της επιτυχίας της RCA .

Αναγνωρισμένος για την εξαιρετική ποιότητα των αποφοίτων του, το Κολλέγιο μπορεί να υπερηφανεύεται για τέτοιους αξιοσημείωτους αποφοίτους όπως ο Sir James Dyson, ο Thomas Heatherwick, ο David Hockney, ο Tracey Emin, ο Christopher Bailey, ο Len Deighton, ο Julien McDonald, ο Orla Kiely, ο Alison Jackson, ο Idris Khan, Adjaye, AOC, Suzie Templeton, Sir Ridley Scott - ο κατάλογος συνεχίζεται. "

Τοποθεσίες

Λονδίνο

Address
Royal College of Art
Kensington Gore
London

SW7 2EU Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Master
Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Υποβολή ερώτησης

Άλλη