Royal Holloway, School of Management

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Οι ρίζες μας: Royal Holloway College άνοιξε η Βασίλισσα Βικτώρια το 1886. Το 1900 τόσο Royal Holloway και Bedford Κολέγια έγιναν δεκτές ως Σχολεία του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Το έτος 1985, βλέπει τη συγχώνευση του Bedford και Royal Holloway Κολέγια. Το 1990 το Κέντρο Διαχείρισης δημιουργήθηκε κάτω από τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών. Χάρη στο ιδρυτικά μέλη μας, οι ιστορικοί Charles Harvey και Bob Fitzerald, 1993 είδε την κατάσταση κέρδος Σχολείο κέντρο.

Ενιαία τιμά προσφέρθηκαν από το 1994, και από το 2000 είχε αναπτυχθεί αρκετά προγράμματα μάστερ. Η εμπειρία της διδασκαλίας ΜΒΑ in-house σε παγκόσμιο επίπεδο για Φλαμανδοί (αργότερα JP Morgan) βοήθησε το σχολείο να κερδίσει το συμβόλαιο για να παραδώσει το Πανεπιστήμιο του MBA του Λονδίνου με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, η οποία ξεκίνησε το 2000. Μέχρι το 2005 οι δύο μας στις πανεπιστημιουπόλεις και εξ αποστάσεως εκπαίδευση μαθήματα MBA έχουν διαπιστευμένο από το AMBA. Στην περίοδο 2010-11 η κίνηση Σχολή κάτω από την ομπρέλα της νέας Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, μαζί με άλλα δύο σχολές: η Σχολή Τεχνών και Κοινωνικών Επιστημών και της Σχολής Θετικών Επιστημών με κάθε διαχειρίζεται ένα Dean.

Πού βρισκόμαστε τώρα: Μεγαλώνοντας από τη δύναμη στη δύναμη που έχουμε τώρα πάνω από 85 ακαδημαϊκού προσωπικού καλύπτουν τους βασικούς τομείς της διαχείρισης, με πάνω από 1.000 φοιτητές και περίπου 400 μεταπτυχιακούς φοιτητές σε όλη την γκάμα των μεταπτυχιακών κύκλων σπουδών. Επιπλέον, έχουμε περίπου. 80 διδακτορικούς φοιτητές.

Εγκαταστάσεις

Σύγχρονες εγκαταστάσεις μας αντανακλά την αφοσίωσή μας για την οικοδόμηση ενός περιβάλλοντος που προωθεί την κριτική σκέψη και ενισχύει την εφαρμογή νέων γνώσεων

Το σχολείο μας έχει τη δική εργαστήρια υπολογιστών για υποψήφιους διδάκτορες και μεταπτυχιακούς φοιτητές, καθώς και κατάσταση της τεχνολογίας (συμπεριλαμβανομένων των video conferencing) σε διάφορα αμφιθέατρα εντός του Moore Complex. Επιπλέον, είμαστε σε βολική τοποθεσία δίπλα στο κέντρο υπολογιστών που είναι ανοιχτό 24/7.

Η Σχολή των £ 3.000.000 Moore επέκταση Διοίκησης άνοιξε επίσημα στις 26 Οκτωβρίου 2011 από τον Sir Alex Reed CBE, ο οποίος είναι ένας μακροπρόθεσμος υποστηρικτής της Ακαδημίας και της Σχολής Διοίκησης και το ιδρυτικό Ευεργέτης του Royal Holloway επιχειρηματίες. Η εκδήλωση γιορτάζεται επίσης της Σχολής του 21ου επέτειο.

Η νέα επέκταση παρέχει υψηλής ποιότητας, σύγχρονες εγκαταστάσεις, τόσο για το προσωπικό και τους φοιτητές. Αυτό περιλαμβάνει οκτώ ειδικό σεμινάριο / break-out δωμάτια, τρεις καινοτόμες ευέλικτη λοβό εργασίας και τη δημιουργία μιας κεντρικής περιοχής χαρακτηριστικό αίθριο παροχή ευέλικτων κοινωνικών και χώρος εργασίας. Ρητή έγινε χρήση των βιώσιμων χαρακτηριστικά για να μεγιστοποιηθεί η μείωση του αποτυπώματος άνθρακα του κτιρίου.

Ο Bedford Library έχει μια μεγάλη συλλογή από βιβλία σχετικά με τη διαχείριση. Τα βιβλία που κυμαίνονται από τους πιο παραδοσιακούς τομείς της χρηματοδότησης και λογιστικής, με την εμπορία και τη διαχείριση των συστημάτων πληροφοριών, τόσο σε σχέση με την εταιρική κοινωνική ευθύνη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Η Βιβλιοθήκη παρέχει ένα ευρύ φάσμα των ηλεκτρονικών πόρων, συμπεριλαμβανομένων Mintel Εκθέσεις και Business Source Complete, μια μεγάλη συλλογή από περιοδικά επιχειρήσεων, καθώς και της βιομηχανίας και εκθέσεις ανά χώρα. Οι φοιτητές έχουν επίσης πρόσβαση σε οικονομικές βάσεις δεδομένων, όπως η Datastream και Mergent Online, που παρέχει η εταιρεία και η βιομηχανία των πληροφοριών.

World κατατάξεις των πανεπιστημίων

Royal Holloway κατετάγη 102ος στο 2013-14 Times Higher Education World University Rankings που δημοσιεύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2013 Κατατάχθηκε 12η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο οδηγός έχει περιγραφεί Royal Holloway ως "πραγματικά παγκόσμιας κλάσης."


Royal Holloway κατατάσσεται στην πέμπτη θέση στον κόσμο (πρώτη στο Ηνωμένο Βασίλειο), στην κατηγορία των «Διεθνές Outlook»: Αναγνωρίζοντας ευρύτερη προοπτική μας ως ένα παγκόσμιο πανεπιστήμιο. Οι ταξινομήσεις χρησιμοποιεί τρεις ξεχωριστές δείκτες για να κρίνει «διεθνή προοπτική» - μέρος του διεθνούς προσωπικού και των φοιτητών και την έρευνα όσον αφορά τα έγγραφα που έχουν συγγράψει μαζί με τουλάχιστον μία διεθνής εταίρος.

Το πανεπιστήμιο είναι επίσης ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία για την ευρύτατη επίδραση της έρευνας του, σκοράροντας 97,5 τοις εκατό για τις παραπομπές: ενισχύοντας περαιτέρω την κατάσταση Royal Holloway ως ένα από τα καλύτερα ερευνητικά ιδρύματα του κόσμου.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

μάστερ στη διεθνή διαχείριση των ανθρώπινων πόρων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Egham

Αυτό το μάθημα υιοθετεί μια διανοητικά αυστηρή και κριτική προσέγγιση για τις διεθνείς στρατηγικές και πρακτικές διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού, η αξιολόγηση τους από μια σειρά θεωρητικών και αναλυτικών προοπτικές, εξηγώντας τους όσον αφορά την κοινωνική και οικονομική τους πλαίσιο, και λαμβάνοντας υπόψη τις επιπτώσεις και τις επιπτώσεις τους για μια σειρά από εμπλεκόμενους φορείς και ομάδες συμφερόντων. [+]

Αυτό το μάθημα υιοθετεί μια διανοητικά αυστηρή και κριτική προσέγγιση για τις διεθνείς στρατηγικές και πρακτικές διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού, η αξιολόγηση τους από μια σειρά θεωρητικών και αναλυτικών προοπτικές, εξηγώντας τους όσον αφορά την κοινωνική και οικονομική τους πλαίσιο, και λαμβάνοντας υπόψη τις επιπτώσεις και τις επιπτώσεις τους για μια σειρά από εμπλεκόμενους φορείς και ομάδες συμφερόντων. Αυτό το MSc έχει μια ουσιαστική διεθνή περιεχόμενο (επικεντρώνεται στην ανάλυση των στρατηγικών και των πρακτικών ΤΜΧ), σε συνδυασμό με μια σημαντική συγκριτική διάσταση, λαμβάνοντας υπόψη τις εθνικές, περιφερειακές και παγκόσμιο πλαίσιο. Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα; - Υιοθετεί μια αυστηρή αναλυτική προσέγγιση για τη διεθνή διαχείριση των ανθρώπινων πόρων. - Θα πρέπει να διδάσκονται από καθηγητές και ακαδημαϊκούς, οι οποίοι εργάζονται για την έρευνα αιχμής ποιότητας, σχετικά με την πορεία. - Θα πρέπει να ασχολούνται με συναρπαστικό διδασκαλίας, συμβάλλοντας τακτικά σε συζητήσεις και σεμινάρια τάξη. - Θα αναπτυχθεί μια στέρεη βάση γνώσεων εξοπλισμό σας για να εργαστούν στον τομέα της διεθνούς διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων με την εμπιστοσύνη. Απασχολησιμότητα και ευκαιρίες καριέρας Οι απόφοιτοί μας είναι άκρως απασχολήσιμους και, τα τελευταία χρόνια, έχουν μπει σε πολλές διαφορετικές συναφείς τομείς. Θα είναι καλά προετοιμασμένοι για σταδιοδρομία σε διεθνή διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, παροχή συμβουλών διαχείρισης, την έρευνα δημόσιας πολιτικής, η κυβέρνηση συμβουλευτικών και ερευνητικών τους ρόλους, τις δημόσιες υπηρεσίες, think tanks, των οργανώσεων των εργοδοτών και των συνδικάτων. Το μάθημα αυτό σας εξοπλίζει με ένα γερό θεμέλιο για τη συνέχιση διδακτορικές σπουδές. Προφίλ Παράδειγμα εργασίας περιλαμβάνουν: - Ερευνητής στο Hays Specialist... [-]

μάστερ στον τομέα της επιχειρηματικότητας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Egham

MSc Επιχειρηματικότητα πορεία μας έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με ένα ειδικό και σε βάθος κατανόηση της επιχειρηματικότητας. [+]

Μας MSc Επιχειρηματικότητα μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με ένα ειδικό και σε βάθος κατανόηση της επιχειρηματικότητας. Το μάθημα αξιοποιεί το υψηλότερο επίπεδο της θεωρίας και της πρακτικής στον τομέα αυτό και βασίζεται στην εκτεταμένη έρευνα και τη διδασκαλία εμπειρογνωμοσύνη των ακαδημαϊκών εντός της Σχολής. Οι μονάδες μας σε εξειδικευμένα θέματα επιχειρηματικότητας σχεδιαστεί ειδικά για τη σημασία τους για τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα έρευνα, την πολιτική και την πρακτική. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε μερικές από τις βασικές δεξιότητες και γνώσεις που απαιτούνται για να αναπτύξει τα δικά σας σχέδια, είτε πρόκειται για την έναρξη ενός νέου οργανισμού ή την ανάπτυξη του επιχειρηματικού σχεδίου εντός ενός υφιστάμενου οργανισμού, στον δημόσιο, ιδιωτικό ή τον εθελοντικό τομέα. Όλα τα μαθήματα για το MSc Επιχειρηματικότητα αποτελούνται από δύο μια διάλεξη και εργαστήρι. Εργαστήρια μπορούν να περιλαμβάνουν ατομικές ή ομαδικές εργασίες που σχετίζονται με την παραγωγή ιδεών και την αξιολόγηση, τις επιχειρήσεις γήπεδα, παρουσιάσεις, κρίσιμες συζητήσεις γύρω από βασικά θέματα στον τομέα, μελέτες περιπτώσεων, καθώς και άλλες δραστηριότητες. Χρησιμοποιούμε μια σειρά από μεθόδους αξιολόγησης του προγράμματος που περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά, δοκίμια, εξετάσεις, επιχειρηματικά σχέδια, εκθέσεις, παρουσιάσεις, εργασίες περίπτωση, αντανακλαστικές Επεξεργαστές, και στην κατηγορία δοκιμές. Για παράδειγμα, σε ένα από τα μαθήματα κορμού μας - Επιχειρηματικές Ευκαιρίες Ιδέες και Σχεδιασμού - σπουδαστές, που εργάζονται σε ομάδες, θα δημιουργήσει ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία μέσω ενός in-class εργαστήριο ιδέα, και να αναπτύξουν ένα επιχειρηματικό σχέδιο με στόχο τη δυνητικούς επενδυτές. Το σχέδιο θα συλλάβει το πώς η επιχείρηση θα πρέπει να... [-]

πλοίαρχος διεθνή διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Egham

Αυτό το MSc είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν έχετε λιγότερο από δύο χρόνια πλήρους απασχόλησης επαγγελματική εμπειρία και είναι κατάλληλο, αν δεν μελετήσει διαχείρισης ως μέρος της πτυχίο σας. [+]

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για φιλόδοξες και αυτενέργεια των ατόμων κατά την έναρξη της επαγγελματικής ζωής τους ως εργαζόμενοι. Περιλαμβάνει όλες τις βασικές λειτουργίες διαχείρισης και θα σας επιτρέψει να οικοδομήσουμε αποτελεσματικές δεξιότητες διαχείρισης, να κατανοήσουν διαχείρισης, κατά το διεθνές πλαίσιο και να αναπτύξουν ένα ευρύ διεθνές δίκτυο συνεργατών. Αυτό το μάθημα απαιτεί: διδασκαλία παράδοσης είναι συνήθως πέντε ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα έως Παρασκευή), για συνολικά 15 ώρες την εβδομάδα, τόσο τους όρους του φθινοπώρου και της άνοιξης, για ένα σύνολο άνω των 300 ωρών. Αυτό είναι ένα από τα μόλις 11 μαθήματα MSc στο Ηνωμένο Βασίλειο να διαπιστευμένα από AMBA (Το Association of MBAs). Είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν ένα μεταπτυχιακό πτυχίο στη γενική διαχείριση με διεθνή προσανατολισμό και θα σας προετοιμάσει για να εισέλθουν στην παγκοσμιοποιημένο κόσμο της εργασίας σε ανταγωνιστική βάση, μεγιστοποιώντας τις δυνατότητές σας και διευρύνοντας τις επιλογές σας. Απόφοιτοι με ενδιαφέρον για μια λειτουργική ειδικότητα, όπως το μάρκετινγκ ή διαχείρισης ανθρώπινων πόρων, μπορεί να ακολουθήσει μια καριέρα με μια πολυεθνική επιχείρηση, και σημαντικές δεξιότητες είναι επίσης αποκτήσει για αυτές εισέρχονται σε χώρους, όπως η χρηματοδότηση ή τη λογιστική, με την επαγγελματική, ρυθμιστικών φορέων. Επιπλέον, αναγνωρίζουμε το ρόλο της οικογένειας-που ανήκει και στενά επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκε σε ορισμένους πτυχιούχους. Αυτό το MSc είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν έχετε λιγότερο από δύο χρόνια πλήρους απασχόλησης επαγγελματική εμπειρία και είναι κατάλληλο, αν δεν μελετήσει διαχείρισης ως μέρος της πτυχίο σας. Απασχολησιμότητα και ευκαιρίες καριέρας Οι απόφοιτοί μας είναι άκρως απασχολήσιμους και, τα τελευταία χρόνια, έχουν τεθεί... [-]

πλοίαρχος πληροφοριακών συστημάτων των επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Egham

Το καινοτόμο πορεία Business Information Systems σας παρέχει με ήχο, θεωρητικά ενημερώνονται και σχετική γνώση των σύγχρονων τεχνολογιών της πληροφορίας και των επικοινωνιών και τη χρήση του σε βασικές ρυθμίσεις επιχειρηματικών και οργανωτικών. [+]

Η καινοτόμος πληροφοριακά συστήματα των επιχειρήσεων Φυσικά σας παρέχει με ήχο, θεωρητικά ενημερώνονται και σχετική γνώση των σύγχρονων τεχνολογιών της πληροφορίας και των επικοινωνιών και τη χρήση του σε βασικές ρυθμίσεις επιχειρηματικών και οργανωτικών. Αυτό το μάθημα, ανοικτού σε εκείνους οι οποίοι δεν έχουν μελετηθεί προσόντα διαχείρισης ή τεχνολογία που βασίζεται στο παρελθόν. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να: - Ανταπόκριση στην αυξανόμενη ανάγκη για μεγαλύτερη κατανόηση του ρόλου των προηγμένων τεχνολογιών πληροφοριών και επικοινωνιών παίζει στο χώρο εργασίας και στο σπίτι. - Διευθύνσεις την ανάγκη για τους διαχειριστές να κατανοήσουν και να εκτιμήσουν τη στρατηγική αξία των τεχνολογιών και διαδικασιών ως πηγή ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. - Ενίσχυση της μάθησης, της απασχολησιμότητας και την έκφραση γνώμης, σύμφωνα με τα διεθνή εκπαιδευτικά πρότυπα. Από κοινού διδάσκεται από τη Σχολή Διοίκησης και του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών, θα έχετε την ευκαιρία να μελετήσει μια σειρά από επιλεγόμενα μονάδες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προέρχονται από παγκοσμίου φήμης μας πληροφορίες Ομάδα Ασφαλείας. Αυτό είναι σήμερα το μόνο πρόγραμμα διαχείρισης εντός του Πανεπιστημίου του Λονδίνου που υποστηρίζεται από την SAP University Alliance Απασχολησιμότητα και ευκαιρίες καριέρας Οι απόφοιτοί μας είναι άκρως απασχολήσιμους και, τα τελευταία χρόνια, έχουν μπει σε πολλές διαφορετικές επιχειρηματικές πληροφορίες σχετικά με τα συστήματα περιοχές, όπως οι εξής: - Business Analyst στην Ford Motor Company - Σύμβουλος Ασφάλειας Πληροφοριών σε Barclays - SAP HR Λειτουργική Σύμβουλος στο Satyam Computer Services - Business Analyst στην Oracle - Τεχνολογία Σύμβουλος Hewlett Packard - Microsoft Dynamics CRM Αναλυτής Εφαρμογών σε... [-]

πλοίαρχος των διεθνών λογιστικών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Egham

Αυτή η θεωρητική Masters έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνους που επιθυμούν να ενισχύσουν την κατανόησή τους λογιστική, ή όσους ήδη εργάζονται ως λογιστές που επιθυμούν να αποκτήσουν πιο προηγμένες γνώσεις. [+]

Αυτή είναι μια επιτυχημένη και καινοτόμο πορεία, με βάση την ερευνητική εμπειρία της Λογιστικής, Οικονομίας και Οικονομικών Ερευνητική Ομάδα. Είναι δημιουργήθηκε ως απάντηση στην αυξανόμενη αναγνώριση της ανάγκης να θέσει τη θεωρία και την πρακτική της λογιστικής στο πλαίσιο των κοινωνικών, πολιτικών, φυσικό και πολιτιστικό τους περιβάλλον. Η πορεία ενσωματώνει τον προβληματισμό σχετικά με το ευρύτερο περιβάλλον και τις επιπτώσεις της λογιστικής παράλληλα με τη γνώση και την κατανόηση των σύγχρονων οικονομικών και λογιστικής διαχείρισης. Αυτή η θεωρητική Masters έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνους που επιθυμούν να ενισχύσουν την κατανόησή τους λογιστική, ή όσους ήδη εργάζονται ως λογιστές που επιθυμούν να αποκτήσουν πιο προηγμένες γνώσεις. Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα; - Θα επωφεληθεί από την εξειδικευμένη διδασκαλία από τους ακαδημαϊκούς στη Λογιστική, Οικονομικών και Οικονομίας Ερευνητική Ομάδα στο Royal Holloway, που έχουν δημοσιευθεί σε ένα ευρύ φάσμα από τα κορυφαία περιοδικά κατάταξης. - Θα αναπτύξει προηγμένες γνώσεις λογιστικής και περαιτέρω διερεύνηση πιο εξειδικευμένους τομείς της λογιστικής, που δεν είναι πάντα διαθέσιμες σε προπτυχιακό επίπεδο - Θα λάβετε ένα μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο το οποίο θα ενισχύσει την κατανόηση των λογιστικών θεμάτων μέσα στις οργανώσεις. - Θα έχετε την ευκαιρία να μελετήσει ένα ευρύ φάσμα συναρπαστικά και καινοτόμα μαθήματα που σας επιτρέπει να γίνει ένα εξειδικευμένο διεθνή λογιστικά επαγγελματία. - Θα πρέπει να αμφισβητηθεί συνεχώς για τη βελτίωση της λογιστικής σας, εννοιολογικό, ποιοτική και τους ανθρώπους των δεξιοτήτων. Απασχολησιμότητα και ευκαιρίες καριέρας Οι απόφοιτοί μας είναι άκρως απασχολήσιμους και, τα τελευταία χρόνια, έχουν μπει σε πολλές... [-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Master In Marketing

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Egham

Μια ξεχωριστή έρευνα υπό την ηγεσία της πορεία με βάση τη σύγχρονη θεωρία και υλικό περίπτωση που είναι δύσκολο και καινοτόμο. [+]

Μια ξεχωριστή έρευνα υπό την ηγεσία της πορεία με βάση τη σύγχρονη θεωρία και υλικό περίπτωση που είναι δύσκολο και καινοτόμο. Ακαδημαϊκοί μας έχουν εμπειρία στην κοπή των καταναλωτών άκρη και την έρευνα στον τομέα του πολιτισμού και είναι πιο κατάλληλο για φοιτητές που έχουν ένα έντονο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της πνευματικής κατανόησης των θεωριών που διέπουν τις έννοιες μάρκετινγκ και τις διαδικασίες. Αυτό το μάθημα θα είναι: - Σας παρέχει μια σε βάθος και κριτική κατανόηση ενός κόσμου όλο και περισσότερο από μια κουλτούρα του καταναλωτισμού και του ρόλου που διαδραματίζουν οι δραστηριότητες μάρκετινγκ στην οικοδόμηση ισχυρών σχέσεων με τους πελάτες και επιχειρηματικές ευκαιρίες. - Να αναπτύξει μια καλή γνώση και κατανόηση των σύγχρονων θεμάτων που αφορούν την εμπορία, τους καταναλωτές και τον πολιτισμό Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα; - Η πορεία είναι στην αιχμή του σύγχρονου marketing και έχει μια ξεχωριστή ποιότητα σε θέματα που σχετίζονται με τον πολιτισμό των καταναλωτών και των κρίσιμων προοπτικές. - Με τη δυνατότητα να λάβουν αιρετό μονάδες σε τομείς όπως η ζωγραφική, ή Sports Marketing, Digital Media Marketing, Marketing και Ηθική, το μάθημα προσφέρει την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για εξειδικευμένη θέματα. - Η ομάδα μάρκετινγκ έχει ένα διεθνές προφίλ και φιλοξενεί τακτικά επισκέψεις από κορυφαίους διεθνείς ακαδημαϊκούς μάρκετινγκ. - Η πορεία φιλοξενεί ένα «στρατόπεδο Marketing», όπου κορυφαίους διεθνείς επιστήμονες παρουσιάζουν την έρευνά τους στους καθηγητές και τους μαθητές. - Ακαδημαϊκή ομάδα μάρκετινγκ της εταιρείας μας είναι η μεγαλύτερη στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, με 10 μέλη. Απασχολησιμότητα και ευκαιρίες καριέρας... [-]

πλοίαρχος της κατανάλωσης, τον πολιτισμό και την εμπορία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Egham

Αυτό που ξεκίνησε πρόσφατα MA στην κατανάλωση, Πολιτισμού & Marketing είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα μάστερ που συγκεντρώνει το περιεχόμενο και τη διδασκαλία από τους θεματικούς τομείς του μάρκετινγκ και της κοινωνιολογίας. [+]

Αυτό που ξεκίνησε πρόσφατα MA στην κατανάλωση, Πολιτισμού & Marketing είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα μάστερ που συγκεντρώνει το περιεχόμενο και τη διδασκαλία από τους θεματικούς τομείς του μάρκετινγκ και της κοινωνιολογίας. Το πρόγραμμα διερευνά ισχυρισμούς που σύγχρονο κόσμο μας μπορεί να γίνει καλύτερα κατανοητή ως μια καταναλωτική κοινωνία και τον πολιτισμό της μάρκας και διερευνά το πώς το μάρκετινγκ και τον καταναλωτισμό καθορίζουν όλο και περισσότερο την εμπειρία, τις κοινωνικές σχέσεις μας και των πολιτών της υποδομής. Ως εκ τούτου έχουμε προσπαθήσει να αναλύσουν τη συμπεριφορά του μάρκετινγκ με σκοπό να κατανοήσουν καλύτερα πώς λειτουργεί σαν καθοριστικό τρόπο παραγωγής και τη διαμεσολάβηση του οποίου η επιρροή φθάνει πολύ πιο πέρα ​​από τους τομείς της συμπεριφοράς των καταναλωτών και τη διαχείριση της κυκλοφορίας και στη σφαίρα της πολιτικής, του πολιτισμού και του περιβάλλοντος. Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα; Ζούμε σε μια εποχή που συχνά περιγράφεται ως ένα Πολιτισμού Καταναλωτών, σαν το πρωταρχικό τρόπο με τον οποίο σχετίζονται μεταξύ τους και να κατανοήσουμε τον εαυτό μας είναι μέσα από τη δική μας συμπεριφορά των καταναλωτών. Σε έναν τέτοιο κόσμο όλα γίνονται αναδιαρθρώνεται σύμφωνα με τη λογική του μάρκετινγκ και branding. Το μάθημα αυτό εξετάζει σε βάθος τις απαιτήσεις του Πολιτισμού Καταναλωτών και επιδιώκει να το καταλάβουν και θα συμμετάσχουν σε μια σειρά από θεωρητικές περιοχές: branding, marketing, βιο-ενέργειας και του νεοφιλελευθερισμού. Εν ολίγοις, αυτό είναι ένα πρόγραμμα που επιδιώκει να αναπτύξει κατανόηση του κόσμου στον οποίο ζούμε σήμερα. Απασχολησιμότητα και ευκαιρίες καριέρας Οι απόφοιτοί μας είναι άκρως απασχολήσιμους και, τα τελευταία... [-]