Ravensbourne University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Είμαστε ένα καινοτόμο, βιομηχανικό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου. Είμαστε πρωταθλητές δημιουργικότητας και συνεργασίας, αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε στους μαθητές μας τις εξειδικευμένες δεξιότητες και ευκαιρίες που χρειάζονται για εξαιρετική σταδιοδρομία στα ψηφιακά μέσα και το σχεδιασμό.

Έχουμε μια κοινότητα περίπου 2.600 μαθητών και προσφέρουμε πρακτικά επικεντρωμένα μαθήματα ψηφιακών μέσων και σχεδιασμού από προπτυχιακό, προπτυχιακό και μεταπτυχιακό έως επαγγελματικό επίπεδο σύντομων μαθημάτων.

Με γνώμονα τα πρότυπα της βιομηχανίας και υποστηριζόμενη από την τελευταία τεχνολογία υψηλής απόδοσης, παράγουμε απόλυτα απασχολούμενους και επιχειρηματικούς πτυχιούχους. Έχουμε ισχυρό ιστορικό στην απασχολησιμότητα και τη δημιουργία επιχειρήσεων.

Η Ravensbourne φιλοξενεί, παράλληλα με τη φοιτητική κοινότητά της, περισσότερες από 100 επιχειρήσεις δημιουργικής τεχνολογίας που χρησιμοποιούν τις τεχνολογίες αιχμής και τους πόρους των μέσων μαζικής ενημέρωσης και συνεργάζονται με τους φοιτητικούς φορείς και τους συνεργάτες της.

Ποιοι είμαστε

Ένα εξειδικευμένο δημιουργικό πανεπιστήμιο, σχεδιασμένο για τη βιομηχανία.

Αποστολή

Ανάπτυξη ανθρώπων, ιδεών και καινοτομίας, σε συνεργασία με τη βιομηχανία.

Οραμα

Θα επηρεάσουμε τον κόσμο μέσω της δημιουργικότητας και της τεχνολογίας στη μάθηση, την έρευνα και τις επιχειρήσεις.

Θα εμπνεύσουμε μια πολύ διαφορετική γκάμα ανθρώπων, πολύτιμων και πολύτιμων από τον κόσμο πέρα από το πανεπιστήμιο.

Θα καινοτομήσουμε ως μια ανθεκτική, ευέλικτη και μελλοντική οργάνωση, για να επεκτείνουμε την εμβέλεια και τη σημασία μας.

Dancing, stage, stage lights, thematic project and arts. May 2019.

Αξίες

Να είσαι δημιουργικός

Παρέχουμε ένα προκλητικό, δυναμικό μαθησιακό περιβάλλον όπου οι μαθητές προκαλούνται να γίνουν οραματιστές επαγγελματίες του μέλλοντος. Δουλεύοντας συνεργατικά και σκόπιμα, προσεγγίζουμε τις προσπάθειές μας με μια νοοτροπία που είναι ανοιχτή και δεκτική στην πρόκληση. Ενισχύουμε το προσωπικό και τους μαθητές μας όχι μόνο να φανταζόμαστε, αλλά και να δημιουργούμε το μέλλον.

Ενσωματωθείτε με τη βιομηχανία

Εκτιμούμε μια πλούσια και διαρκή εμπλοκή με τους συνεργάτες της βιομηχανίας μας. Αυτό οδηγεί την πρακτική μας προσέγγιση για μάθηση και διδασκαλία, έρευνα και ανταλλαγή γνώσεων. Υποστηρίζουμε τη δημιουργική ηγεσία και την καινοτομία μέσω συνεργασιών, συνομιλιών και συνδέσεων με τη βιομηχανία και της ποικιλομορφίας του διοικητικού μας οργάνου. Αυτά αντικατοπτρίζουν την επαγγελματική και συνεργατική φύση του προσωπικού μας και την απασχολησιμότητα των μαθητών μας.

Να είστε χωρίς αποκλεισμούς

Είμαστε υπερήφανοι για μια κουλτούρα που προβλέπει, υποστηρίζει και γιορτάζει την ισότητα ευκαιριών. Αντικατοπτρίζοντας την ποικιλομορφία της τοπικής μας κοινότητας, είμαστε προληπτικοί και ολιστικοί στην προσέγγισή μας για την προώθηση της κοινωνικής κινητικότητας, της διεθνοποίησης και της ένταξης, επιτρέποντας την αλλαγή πέρα από το Ravensbourne, στο κοινωνικοοικονομικό και εθνοτικό προφίλ των επαγγελματιών στις δημιουργικές βιομηχανίες.

Ο πολιτισμός μας

Ο δρόμος του Ραβένσμπουρ

Ενθαρρύνουμε τη δημιουργικότητα και τις επιχειρήσεις στους μαθητές και το προσωπικό μας και υποστηρίζουμε τη δημιουργική εκμετάλλευση των ψηφιακών τεχνολογιών στο σχεδιασμό και τις επικοινωνίες.

Είμαστε ηγέτες - ενθαρρύνοντας τους μαθητές μας να ενταχθούν σε χιλιάδες απόφοιτους μας που ωθούν τα όρια στις δημιουργικές τους βιομηχανίες.

Είμαστε ειδικοί - Το προσωπικό μας δεν είναι μόνο ακαδημαϊκοί. Είναι απατεώνες, εξακολουθούν να εργάζονται στον κλάδο, έτσι οι μαθητές μας λαμβάνουν πρακτική εκπαίδευση για να τους προετοιμάσουν για το μέλλον.

Είμαστε καινοτόμοι - Από το βραβευμένο κτίριό μας μέχρι την τελευταία μας τεχνολογία υψηλής απόδοσης, δημιουργήσαμε για την επώαση της δημιουργικότητας.

Είμαστε συνεργάτες - εμπνευσμένοι από τον νέο κόσμο, όπου συγχωνεύονται παραδοσιακοί κλάδοι σχεδιασμού, μέσων, καινοτομίας και επικοινωνιών, οι μαθητές μας εμπνέουν ο ένας τον άλλον σε διαφορετικούς τομείς.

Και οι διάσημοι σύνδεσμοι της βιομηχανίας μας δίνουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους σε τοποθετήσεις σε μερικούς από τους πιο συναρπαστικούς χώρους εργασίας του Λονδίνου.

Οι άνθρωποί μας

Όλο το προσωπικό μας δεν είναι απλώς ακαδημαϊκοί. Είναι απατεώνες, εξακολουθούν να εργάζονται στον κλάδο.

Πολλοί από αυτούς φέρνουν μαζί τους χρόνια εμπειρίας με μεγάλους του κλάδου, από τη Vogue έως την Walt Disney Company, το BBC και άλλα. Έτσι θα μαθαίνετε από τους ειδικούς.

Είναι αφοσιωμένοι στους μαθητές κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και πέραν αυτών, ενθαρρύνοντάς τους να μάθουν από το παρελθόν και να πειραματιστούν στο παρόν, αλλά πάντοτε να ρωτούν: τι ακολουθεί;

Ελπίζουμε να επιλέξετε το Ravensbourne και να γίνετε μέλος αυτής της εξαιρετικά ταλαντούχης κοινότητας προσωπικού, φοιτητών και δημιουργικών επιχειρήσεων με έδρα την καρδιά της ψηφιακής χερσονήσου Greenwich, στο Λονδίνο.

Κορυφαίοι μισθοί για τους δημιουργικούς αποφοίτους μας

Όσον αφορά τους δημιουργικούς μισθούς αποφοίτων, το Ravensbourne είναι το νούμερο ένα εξειδικευμένο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι στα 10 κορυφαία όλων των ιδρυμάτων στην Αγγλία *

Υπάρχει επίσης μια αυξανόμενη ζήτηση για τα δημιουργικά ταλέντα των μαθητών μας από τις ψηφιακές, μηχανικές και τεχνικές βιομηχανίες, γεγονός που αντικατοπτρίζει την τεράστια ανάπτυξη των δημιουργικών βιομηχανιών τα τελευταία χρόνια (30% μεταξύ 2012 και 2016).

Αυτά τα αποτελέσματα αντικατοπτρίζουν το γεγονός ότι στο Ravensbourne University Λονδίνου, οι μαθητές είναι επαγγελματικά δημιουργικά από την ημέρα που θα έρθουν μαζί μας. Εργαζόμαστε σε στενή συνεργασία με τους εργοδότες για να προωθήσουμε τη νοοτροπία και τις δεξιότητες που χρειάζονται οι δημιουργικές βιομηχανίες.

Η επιτυχημένη φόρμουλά μας εξασφαλίζει επίσης ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό απασχόλησης μετά την αποφοίτηση. Το 2017, το 96,4% των μαθητών εργάζονταν έξι μήνες μετά την αποφοίτησή τους.

* Με βάση τους μεσαίους μισθούς πέντε χρόνια μετά την αποφοίτησή του, που λαμβάνονται από τα Διαμήκη Αποτελέσματα Εκπαίδευσης του Τμήματος Παιδείας 2018.

Η διδασκαλία στο Ravensbourne είναι άψογη, από συμβουλές βιογραφικού σημειώματος και βοήθεια σταδιοδρομίας έως συνομιλίες one-to-one με τον δάσκαλό σας. Το προσωπικό έχει πολυετή εμπειρία στη βιομηχανία στο μάρκετινγκ μόδας, τη φωτογραφία, τη δημιουργία ταινιών, την τέχνη και τη σύνταξη και απίστευτες βιομηχανικές συνδέσεις.
Victoria Simpson, BA (Hons) Προώθηση μόδας

Τοποθεσίες

Γκρήνουιτς

Address
Penrose Way,6
SE10 0EW Γκρήνουιτς, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη