Ravensbourne

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μπήκα Ravensbourne ως διευθυντής στις 5 Ιανουαρίου 2015 και από τότε, όπως και πολλοί από εσάς είστε τώρα, έχω πάει σε λειτουργία εντοπισμού. Από τότε που εντάχθηκε έχω συνάντηση τους μαθητές μας και έχουν έτσι ενέπνευσε για να δείτε το εύρος του ταλέντου και να ακούσουν για υπόβαθρο των ανθρώπων και αυτό που τους ενεργοποιεί για τις σπουδές εδώ στο Ravensbourne.

Μου δόθηκε η παρακάτω φράση του λίγο πριν μπήκα Ravensbourne και μου φάνηκε να ταιριάζει ήθος μας εδώ στο Ravensbourne του παρέχει τα εργαλεία για να ξεκινήσουν τη δική σας δημιουργική ταξίδια.

"Αν θέλετε να κατασκευάσει ένα πλοίο, δεν τύμπανο επάνω τους ανθρώπους για να μαζέψει τα ξύλα, διαιρούν την εργασία, και να δώσει εντολές. Αντ 'αυτού, να τους διδάξουμε να λαχταρούν για την τεράστια και απέραντη θάλασσα "-. Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ.

Ελπίζουμε ότι θα επιλέξετε Ravensbourne και να γίνει μέλος αυτού του εξαιρετικά ταλαντούχου κοινότητα του προσωπικού, των φοιτητών και των δημιουργικών επιχειρήσεων που βασίζονται στην καρδιά της ψηφιακής Γκρίνουιτς, στο Λονδίνο.

Καθηγήτρια Λίντα Drew Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος Είμαστε ένα καινοτόμο, βιομηχανία-εστιασμένη πανεπιστημιακό τομέα κολέγιο βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου. Είμαστε πρωταθλητές της δημιουργικότητας και συνεργασίας, αφιερωμένο στην παροχή μαθητές μας τις ειδικές δεξιότητες και τις ευκαιρίες που χρειάζονται για την εξαιρετική σταδιοδρομία στα ψηφιακά μέσα και το σχεδιασμό.

Έχουμε μια κοινότητα περίπου 2.400 φοιτητές και προσφέρουν πρακτικά επικεντρώθηκε ψηφιακών μέσων και Μαθήματα σχεδιασμού από την προ-βαθμού, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό στο επαγγελματικό επίπεδο σύντομη πορεία.

Έχουμε ένα ισχυρό ιστορικό απασχολησιμότητα των αποφοίτων και τη δημιουργία επιχειρήσεων.

Ravensbourne φιλοξενεί επίσης παράλληλα με φοιτητική κοινότητα του περισσότερα από 100 δημιουργικές επιχειρήσεις τεχνολογίας που χρησιμοποιούν τεχνολογίες αιχμής και μέσα μαζικής ενημέρωσης, και να συνεργάζονται με το σώμα των φοιτητών και των εταίρων της βιομηχανίας.

Έχουμε πάντα κοίταξε για μια ισχυρή σχέση με τα κολλέγια που μπορεί να μας προσφέρει με μεγάλη υποψήφιους για απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας, η οποία Ravensbourne πληροί τα χέρια κάτω.

Το επίπεδο των ικανοτήτων των μαθητών είναι πολύ εντυπωσιακό, τόσο στη δημιουργική σκέψη και την τεχνική ικανότητα.

Matt Morgan, Moonshine Media

Έξι λόγοι για να επιλέξετε Ravensbourne

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να σπουδάσουν σε Ravensbourne, αλλά εδώ είναι η πρώτη μας έξι:

Βιομηχανία εστίαση

Έχουμε ένα ισχυρό ιστορικό πάρει καλές θέσεις εργασίας για τους αποφοίτους μας, γιατί τους εξοπλίσει με τις πρακτικές δεξιότητες που χρειάζονται για να διαπρέψουν στο χώρο εργασίας. Τρέχον επιτόκιο της απασχολησιμότητας των πτυχιούχων μας, που παρέχεται από την Ανώτατη Εκπαίδευση Στατιστική Υπηρεσία, είναι ένα εντυπωσιακό 97,2% βάζοντας μας στην πρώτη δεκάδα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Έχουμε στενές σχέσεις συνεργασίας με τις τοπικές και εθνικές βιομηχανίες, εξασφαλίζοντας ότι ως μαθητής Ravensbourne θα έχετε πρόσβαση σε μια πληθώρα ευκαιριών εύρεσης εργασίας.

Είχαμε περισσότερους φοιτητές που συμμετέχουν στην μετάδοση των Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες από κάθε άλλο εκπαιδευτικό ίδρυμα στο Λονδίνο, και τρέξαμε επίσης ζωντανά έργα με εκλεκτές επιχειρήσεις, όπως η Barclays, Marks & Spencer και Ogilvy.

Προσωπικό

Το προσωπικό μας δεν είναι μόνο μεγάλη υπόληψη ακαδημαϊκοί - πολλές από αυτές φέρουν μαζί τους χρόνια εμπειρίας με μεγάλους βιομηχανία, από το Vogue σε Walt Disney Studios, το BBC και άλλα. Έτσι θα μαθαίνετε από τους ειδικούς.

Δημιουργικής απασχόλησης

Η καινοτομία είναι στο επίκεντρο όλων κάνουμε, γι 'αυτό δεν αποτελεί έκπληξη ότι είμαστε στην πρώτη γραμμή των δημιουργικών και τεχνολογικών κλάδων.

Κάνουμε τακτικά εκδηλώσεις για να φέρει δημιουργικά μυαλά μαζί και να τονώσει τη συζήτηση, προσελκύοντας μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στη ψηφιακών τεχνών. Στο παρελθόν έχουμε συνεργαστεί με το Mozilla για Mozfest, ένα γεγονός για το μέλλον του διαδικτύου, καθώς και ως κατεχόμενα Μουσική Tech Fest και το συνέδριο 3D Αφήγησης, διερευνώντας τη δημιουργική χρήση του 3D.

Θέλουμε να δώσουμε στους σπουδαστές μας την καλύτερη πρόσβαση στην αιχμή της ψηφιακής τεχνολογίας. Έτσι έχουμε ένα σύστημα υποτροφιών φορητό υπολογιστή, προσφέροντας έκπτωση £ 300 για φοιτητών που εγγράφονται σε προπτυχιακά μαθήματα. Και μπορείτε να βρείτε τα δικαιώματα για το δημιουργικό πακέτα λογισμικού, μερικά από τα οποία είναι δωρεάν, στο κατάστημα των φοιτητών μας.

Φήμη

Στα 50 χρόνια από τότε που ιδρύθηκαν, έχουμε φτιάξει ένα όνομα για τον εαυτό μας από την παραγωγή μερικά από τα καλύτερα της Βρετανίας - και πιο διαφοροποιημένη - δημιουργικό ταλέντο. Αυτήν τη στιγμή, κατετάγη 27 στον κόσμο και 6η στο Ηνωμένο Βασίλειο για Art & Design * QS World University Rankings σχεδιαστής μόδας Stella McCartney, 2012 Ολυμπιακή δάδα σχεδιαστής Jay Osgerby, μουσική θρύλος David Bowie και του Βασιλιά παραγωγό Ομιλία Simon Egan ήταν όλοι εκπαιδευμένοι εδώ . Και χιλιάδες περισσότερα από τους αποφοίτους μας κάνουν τα κύματα στα επαγγέλματα τους, με πολλές μαζεύοντας βραβεία της βιομηχανίας.

Η φήμη μας είναι διεθνής - που πρόσφατα ονομάστηκε μια από τις 100 πρώτες ευρωπαϊκές σχολεία σχεδιασμός από την ιταλική αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό του περιοδικού Domus.

Τοποθεσία

Ως μια πρωτοποριακή δημιουργική ίδρυμα, Ravensbourne δεν θα μπορούσε να είναι σε καλύτερη θέση. Είμαστε ακριβώς δίπλα στο παγκοσμίου φήμης O2 Arena μουσική, και ως μαθητής εδώ θα είναι επιλέξιμες για τις εκπτώσεις για μια σειρά από εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα.

Είμαστε στο Greenwich ψηφιακή χερσόνησο, νεότερο ψηφιακή κοινότητα του Λονδίνου, και κοντά στο Tech City, ταχέως αναπτυσσόμενες ΜΜΕ και τεχνολογικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Κτίριο

Ανοιχτή κτίριο σχέδιό μας έχει σχεδιαστεί για τη συνεργασία και τη δημιουργική εργασία - κερδίζοντας το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο RIBA για τα πλέον καινοτόμα κτίριο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Λονδίνο το 2011.

Όχι μόνο θα έχετε πρόσβαση σε υψηλής τεχνολογίας δημιουργική σουίτες μας και doubleheight στούντιο HDTV, αλλά θα πρέπει να μοιράζονται το χώρο με τους επιχειρηματίες του κλάδου.

Έχουμε φιλοξενήσει πολλές εμπορικούς χρήστες υψηλού προφίλ, από την Google και το YouTube για να η Walt Disney Company. Και είμαστε η πατρίδα πολλών εκκίνησης των δημιουργικών επιχειρήσεων μέσω του προγράμματος Ravensbourne Θερμοκοιτίδα.

Η κουλτούρα μας

Ενθαρρύνουμε τη δημιουργικότητα και την επιχειρηματικότητα στους μαθητές και το προσωπικό μας και να υπερασπιστεί τη δημιουργική αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών στο σχεδιασμό και τις επικοινωνίες.

Είμαστε ηγέτες - Τόνωση μαθητές μας να ενταχθούν χιλιάδες αποφοίτους μας, οι οποίοι πιέζουν τα όρια στις δημιουργικές βιομηχανίες τους.

Είμαστε ειδικοί - Το προσωπικό μας δεν είναι μόνο οι ακαδημαϊκοί. Είναι πράττοντες, εξακολουθεί να εργάζεται στη βιομηχανία, έτσι ώστε οι μαθητές μας να πάρει hands-on, πρακτική εκπαίδευση για την προετοιμασία τους για το μέλλον.

Είμαστε καινοτόμοι - Από το βραβευμένο κτίριο μας με τις τελευταίες, τεχνολογία υψηλής απόδοσης μας, είμαστε γίνονται για επώαση δημιουργικότητα.

Είμαστε συνεργάτες - Εμπνευσμένο από το νέο κόσμο, όπου η παραδοσιακή κλάδους του σχεδιασμού, των μέσων ενημέρωσης, της καινοτομίας και των επικοινωνιών συγχωνεύονται, οι μαθητές μας να εμπνεύσουν ο ένας τον άλλο πέρα ​​από τους διάφορους τομείς.

Και φήμης δεσμών με τη βιομηχανία μας να τους δώσουμε την ευκαιρία να ακονίσουν τις δεξιότητές τους σε τοποθετήσεις σε μερικά από τα πιο συναρπαστικά χώρους εργασίας του Λονδίνου.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Ma / MSc υπολογιστική σχεδίαση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Το MA / MSc Υπολογιστική Μελέτη ανοίγει για τις δυνατότητες του προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών στο πλαίσιο της έρευνας οδηγούν για τις δημιουργικές βιομηχανίες. [+]

Ο MA / MSc Υπολογιστική Μελέτη ανοίγει το δρόμο για τις δυνατότητες του προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών στο πλαίσιο της έρευνας οδηγούν για τις δημιουργικές βιομηχανίες. Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα μαθημάτων τοποθετείται και επιδιώκει να σας βοηθήσει να συνεργαστεί με το τεράστιο κύμα ενδιαφέροντος για τις ανοικτές κοινότητες γύρω από τις εξελίξεις κωδικοποίησης όπως openFrameworks, Arduino, Επεξεργασία και θράκα. Αυτά τα ελεύθερα διαθέσιμες βιβλιοθήκες κώδικα και το υλικό φέρει τη δύναμη της πληροφορικής και της αλληλεπίδρασης σε μια πολύ ευρύτερη βάση των δημιουργικών τους χρήστες και θα δείτε αμέσως τη φαντασία δυναμικό που προσφέρουν. Η διδασκαλία οπτικού προγραμματισμού με τον Max / Msp, καθαρά δεδομένα και VVV μπορεί επίσης να προσφέρει. Θα δείξει παραδείγματα έργων που κάνουν χρήση αυτών των συσκευών, όπως το Kinect, Leap Motion και καταγραφή της κίνησης. Πρόγραμμα εργασιών θα προσφέρει ευκαιρίες για να μπορέσει αυτή η γνώση σε εφαρμογή, προκειμένου να προτείνει εφευρετικές λύσεις που ανταποκρίνονται στην κίνηση της ανθρώπινης μορφής. Ο συνδυασμός των δεδομένων που προέρχονται από τη θέση του σχήματος και ένα τρισδιάστατο εικονικό περιβάλλον έχει ανοίξει μια συναρπαστική συζήτηση για τη φύση της ανθρώπινης χορογραφική χειρονομία και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να έχει μια ταυτόχρονη επίδραση τόσο στα ψηφιακά και πραγματικό κόσμο τομείς. Quadrocopters, ρομποτική και ο έλεγχος της κινητικής κινήσεις αυτές εντάσσονται στο ερευνητικό επίκεντρο του μαθήματος σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία των πιθανών αποτελεσμάτων. Ravensbourne έχει μια πολύ καλά πόρους διευκόλυνση ταχείας κατασκευής πρωτοτύπων και φοιτητών σε MA / MSC Υπολογιστική Μελέτη θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν τον προγραμματισμό,... [-]

Master (MA / MSc) 3D στερεοσκοπική μέσα μαζικής ενημέρωσης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το μάθημα διαρκεί πλεονέκτημα των προηγμένων τεχνικών πόρων Ravensbourne και ισχυρές διασυνδέσεις της βιομηχανίας για να σας δώσει τη δυνατότητα να εργαστούν από κοινού από διάφορους κλάδους σε 3D στερεοσκοπική εφαρμόζεται [+]

MA / MSc 3D Στερεοσκοπική Media

Αυτό το μάθημα διαρκεί πλεονέκτημα των προηγμένων τεχνικών πόρων Ravensbourne και ισχυρές διασυνδέσεις της βιομηχανίας για να σας δώσει τη δυνατότητα να εργαστούν από κοινού από διάφορους κλάδους σε 3D στερεοσκοπική εφαρμοσμένη έρευνα και να συνεργαστεί με τις τεχνολογίες πολυμέσων αιχμής για να αναπτύξει και να παραδώσει immersive 3D μέσα ενημέρωσης στις νέες πλατφόρμες.... [-]


Master (MA / MSc) διαδραστικές μελλοντικής εκπλήρωσης προϊόν

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτή είναι μια δημιουργική, έργο που βασίζεται φυσικά με επίκεντρο την πρακτική και θεωρητική μελέτη του σχεδιασμού του προϊόντος και τη σχέση του με την αλληλεπίδραση. Ως ένα προηγμένο σχεδιαστής του προϊόντος, στηρίζει την πορεία αυτή [+]

MA / MSc Διαδραστική ΣΜΕ Προϊόν

Αυτή είναι μια δημιουργική, έργο που βασίζεται φυσικά με επίκεντρο την πρακτική και θεωρητική μελέτη του σχεδιασμού του προϊόντος και τη σχέση του με την αλληλεπίδραση. Ως ένα προηγμένο σχεδιαστής του προϊόντος, η πορεία αυτή υποστηρίζει τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη σας και θα βελτιώσετε την πρακτική σας στην αλληλεπίδραση και με επίκεντρο τον χρήστη σχεδιασμός του προϊόντος.... [-]


Master (MA / MSc) διαδραστικών ψηφιακών μέσων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

MA / MSc Interactive Digital Media είναι μια ζωντανή, διεπιστημονική, συνεργατική και προκλητική μεταπτυχιακό μονοπάτι με επίκεντρο την πρακτική και θεωρητική μελέτη της αλληλεπίδρασης στα ψηφιακά μέσα [+]

MA / MSc Interactive Digital Media

MA / MSc Interactive Digital Media είναι μια ζωντανή, διεπιστημονική, συνεργατική και προκλητική μεταπτυχιακό μονοπάτι με επίκεντρο την πρακτική και θεωρητική μελέτη της αλληλεπίδρασης στην παραγωγή ψηφιακών μέσων? και προσπαθεί να δημιουργήσει σχεδιαστές με το δυναμικό για καινοτομία και την πρακτική του σχεδιασμού αλληλεπίδρασης επιρροή που μπορεί να υλοποιήσει τις σχετικές και κομψό σχεδιαστικές προτάσεις με εμπορικές δυνατότητες.... [-]


Master (MDEs) καινοτομία σχεδιασμού υπηρεσιών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα Master of Σχεδιασμός παρέχουν την ευκαιρία για να αναπτύξουν τη δημιουργική σκέψη και τις καινοτόμες στρατηγικές μέσα από μια προηγμένη κατανόηση της πρακτικής εφαρμογής του σχεδιασμού [+]

MDEs Υπηρεσία σχεδιαστική καινοτομία

Το πρόγραμμα Master of Σχεδιασμός παρέχουν την ευκαιρία για να αναπτύξουν τη δημιουργική σκέψη και τις καινοτόμες στρατηγικές μέσα από μια προηγμένη κατανόηση της πρακτικής εφαρμογής της σκέψης του σχεδιασμού και της στρατηγικής του σχεδιασμού που μπορούν να εφαρμοστούν σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο.

"Στον ανταγωνιστικό κόσμο των επιχειρήσεων, αυτό που χωρίζει τους παίκτες ενός κλάδου είναι συχνά η υπηρεσία που έρχεται με την προσφορά προϊόντων -. Η εμπειρία του πελάτη"... [-]


Master (MDEs) της καινοτομίας διαχείριση του σχεδιασμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

Το Master of Σχεδιασμός μαθημάτων παρέχει την ευκαιρία για να αναπτύξουν τη δημιουργική σκέψη και τις καινοτόμες στρατηγικές μέσα από μια προηγμένη κατανόηση της πρακτικής εφαρμογής του σχεδιασμού [+]

Καινοτομία MDEs Διαχείριση Μελετών

Το Master of Σχεδιασμός μαθημάτων παρέχει την ευκαιρία για να αναπτύξουν τη δημιουργική σκέψη και τις καινοτόμες στρατηγικές μέσα από μια προηγμένη κατανόηση της πρακτικής εφαρμογής της σκέψης του σχεδιασμού και της στρατηγικής του σχεδιασμού που μπορούν να εφαρμοστούν σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο.

Στον κόσμο των επιχειρήσεων τους διαχειριστές του σχεδιασμού επιβλέπει την ανάπτυξη των προϊόντων και υπηρεσιών και τη διαχείριση της ροής εργασίας διαδικασία της καινοτομίας. Ωστόσο, έχουν επίσης ένα σημαντικό στρατηγικό ρόλο στη διαχείριση της άρθρωσης μιας επιχειρηματικής στρατηγικής, των προϊόντων και των τιμών των υπηρεσιών, απαιτούν συνεχή βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη και συχνά σχετίζονται με τη διαχείριση των εξωτερικών εμπειρογνωμόνων. Επιπρόσθετα, μπορεί να ασχολείται με ευρύτερα θέματα οργανωτικής ανάπτυξης.... [-]


MDEs κοινωνική καινοτομία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Το Master of Design στη Κοινωνικής Καινοτομίας εφαρμόζει το φακό του σχεδιασμού σκέφτεται να αντιμετωπίσει μερικά από τα πιο δυσεπίλυτα κοινωνικές, περιβαλλοντικές και οικονομικές προκλήσεις της κοινωνίας. [+]

Ο Master of Design στην Κοινωνική Καινοτομία εφαρμόζει το φακό του σχεδιασμού σκέφτεται να αντιμετωπίσει μερικά από τα πιο δυσεπίλυτα κοινωνικές, περιβαλλοντικές και οικονομικές προκλήσεις της κοινωνίας. Επίκεντρο είναι τα οργανωτικά μοντέλα, μεθόδων και προσεγγίσεων που χρειάζεται για να διαμορφώσει τη θετική κοινωνική αλλαγή, τη βιώσιμη ανάπτυξη και τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα. Στο πρόσωπό του την υπόσχεση ανείπωτο ανάπτυξης βρισκόμαστε αντιμέτωποι τώρα με μια σκληρή πραγματικότητα: ότι στη δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα, το παραδοσιακό μοντέλο του «business as usual» δεν είναι πλέον βιώσιμη. Κατά την εφαρμογή ένα ευρύ φάσμα προσεγγίσεων για το σχεδιασμό και την προτυποποίηση των κοινωνικών επιχειρήσεων και μοντέλα οργάνωσης, οι MDEs στην κοινωνική καινοτομία θα σας εξοπλίσει με μια προσέγγιση πρακτική που βασίζεται στην ενσωμάτωση της καινοτομίας στον τομέα της αειφορίας, της κοινότητας ανθεκτικότητα, την εταιρική κοινωνική ευθύνη, επιχείρηση φιλανθρωπίας και οργανωτική ευελιξία. Δουλεύοντας με μια διατομεακή ομάδα των επαγγελματιών, η πορεία θα σας επιτρέψει να μάθετε για ριζοσπαστικές ιδέες, εξελίσσεται αυτές τις ιδέες και να δοκιμάσουν τους σε ένα «έζησε» οργανωτικό περιβάλλον. Ο MDEs Κοινωνική Καινοτομία θα αποδεικνύουν ότι πολλά από τα πιο επιτυχημένα σχέδια, καινοτομίες και καινοτόμοι έχουν μάθει να λειτουργούν πέραν των ορίων μεταξύ των επιστημονικών κλάδων, τομέων, των οργανώσεων και των παραδοσιακών υπηρεσιών. Στην καρδιά ψέμα τρεις αρχές σχεδιασμού του: μια ολιστική προσέγγιση - η ανάγκη να προσεγγιστεί η καινοτομία από μια «ολιστική» άποψη, με βάση τις δυνητικές επιπτώσεις από την άποψη των ανθρώπων, την τεχνολογία, το περιβάλλον, την ψυχολογική και συναισθηματική σημασία και μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα μια βασική πρόθεση - η δυνατότητα... [-]

MDEs κοινωνική καινοτομία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Το Master of Design στη Κοινωνικής Καινοτομίας εφαρμόζει το φακό του σχεδιασμού σκέφτεται να αντιμετωπίσει μερικά από τα πιο δυσεπίλυτα κοινωνικές, περιβαλλοντικές και οικονομικές προκλήσεις της κοινωνίας. [+]

Ο Master of Design στην Κοινωνική Καινοτομία εφαρμόζει το φακό του σχεδιασμού σκέφτεται να αντιμετωπίσει μερικά από τα πιο δυσεπίλυτα κοινωνικές, περιβαλλοντικές και οικονομικές προκλήσεις της κοινωνίας. Επίκεντρο είναι τα οργανωτικά μοντέλα, μεθόδων και προσεγγίσεων που χρειάζεται για να διαμορφώσει τη θετική κοινωνική αλλαγή, τη βιώσιμη ανάπτυξη και τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα. Στο πρόσωπό του την υπόσχεση ανείπωτο ανάπτυξης βρισκόμαστε αντιμέτωποι τώρα με μια σκληρή πραγματικότητα: ότι στη δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα, το παραδοσιακό μοντέλο του «business as usual» δεν είναι πλέον βιώσιμη. Κατά την εφαρμογή ένα ευρύ φάσμα προσεγγίσεων για το σχεδιασμό και την προτυποποίηση των κοινωνικών επιχειρήσεων και μοντέλα οργάνωσης, οι MDEs στην κοινωνική καινοτομία θα σας εξοπλίσει με μια προσέγγιση πρακτική που βασίζεται στην ενσωμάτωση της καινοτομίας στον τομέα της αειφορίας, της κοινότητας ανθεκτικότητα, την εταιρική κοινωνική ευθύνη, επιχείρηση φιλανθρωπίας και οργανωτική ευελιξία. Δουλεύοντας με μια διατομεακή ομάδα των επαγγελματιών, η πορεία θα σας επιτρέψει να μάθετε για ριζοσπαστικές ιδέες, εξελίσσεται αυτές τις ιδέες και να δοκιμάσουν τους σε ένα «έζησε» οργανωτικό περιβάλλον. Ο MDEs Κοινωνικής Καινοτομίας θα αποδεικνύουν ότι πολλά από τα πιο επιτυχημένα σχέδια, καινοτομίες και καινοτόμοι έχουν μάθει να λειτουργούν πέραν των ορίων μεταξύ των επιστημονικών κλάδων, τομέων, των οργανώσεων και των παραδοσιακών υπηρεσιών. Στην καρδιά ψέμα τρεις αρχές σχεδιασμού του: μια ολιστική προσέγγιση - η ανάγκη να προσεγγιστεί η καινοτομία από μια «ολιστική» άποψη, με βάση τις δυνητικές επιπτώσεις από την άποψη των ανθρώπων, την τεχνολογία, το περιβάλλον, την ψυχολογική και συναισθηματική σημασία και μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα μια βασική πρόθεση - η δυνατότητα... [-]

μάστερ (MA) επικοινωνιακού σχεδιασμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Η οδός Ravensbourne MA Communication Design διερευνά τις δεξιότητες σε στρατηγική επιχειρηματική σκέψη, την έρευνα αγοράς, τη δημιουργικότητα και την επίλυση προβλημάτων και την τεχνολογία για να προσφέρει καινοτόμες επικοινωνίας [+]

MA Communication Design

Η οδός Ravensbourne MA Communication Design διερευνά τις δεξιότητες σε στρατηγική επιχειρηματική σκέψη, την έρευνα αγοράς, τη δημιουργικότητα και την επίλυση προβλημάτων και την τεχνολογία για να προσφέρει καινοτόμες λύσεις επικοινωνίας.

Η οδός Ravensbourne MA Communication Design διερευνά την προηγμένη πρακτική στο σύγχρονο επικοινωνιακό σχεδιασμό, από την οπτική ταυτότητα, των εκδόσεων και του σχεδιασμού του συντάκτη του, με τις επικοινωνίες μάρκετινγκ και την κοινωνική δέσμευση.... [-]


μάστερ (MA) κινούμενης εικόνας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

ΜΑ Κινούμενη εικόνα έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξουν τις δημιουργικές εννοιολογική στοχαστές, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν ιδέες όλα τα μέσα χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μεθόδων. Οι εργασίες του έργου ανέλαβε υποστηρίζεται με [+]

MA Κινούμενης Εικόνας

ΜΑ Κινούμενη εικόνα έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξουν τις δημιουργικές εννοιολογική στοχαστές, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν ιδέες όλα τα μέσα χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μεθόδων. Οι εργασίες του έργου ανέλαβε ενισχύεται με την έρευνα, την ανάλυση και τα αποδεικτικά στοιχεία της στρατηγικής σκέψης, καθώς και αυτο προβληματισμό.

Στο μάθημα αυτό θα είναι σε θέση να επινοήσουν νέους τρόπους προσέλκυσης κοινού, είτε στους τομείς της προώθησης και διαφήμισης ή εντός του εκθεσιακού και εταιρικό τομέα, κινούμενη εικόνα για φορητές συσκευές, διαδίκτυο, και σε κάθε τομέα του σχεδιασμού κίνησης και τον κόσμο της κινούμενης εικόνας.... [-]


μάστερ (MA) μόδα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

MA Μόδα Ravensbourne έχει η καινοτομία στην καρδιά της, αμφισβητώντας τα όρια του παραδοσιακού σχεδιασμού μόδας, την πρακτική και την κατασκευή? και έχει αναπτυχθεί ως απάντηση στις δυνάμεις της αγοράς [+]

MA Μόδα

MA Μόδα Ravensbourne έχει η καινοτομία στην καρδιά της, αμφισβητώντας τα όρια του παραδοσιακού σχεδιασμού μόδας, την πρακτική και την κατασκευή? και έχει αναπτυχθεί ως απάντηση στις δυνάμεις της αγοράς τη διαμόρφωση της βιομηχανίας της μόδας σήμερα, όπου η πρακτική σχεδίαση αιχμής εξισορροπείται με εξελιγμένα εμπορική στρατηγική.

Αυτή είναι μια δημιουργική, έργο που βασίζεται φυσικά εστιάζει στη δυναμική μεταξύ της δημιουργικότητας, της τεχνολογίας και της επιχειρηματικής συνείδησης. Το μάθημα αναπτύσσει τις κρίσιμες και δημιουργικές, τεχνικές και επαγγελματικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την προώθηση πρακτικών και την τόνωση της καινοτομίας στη βιομηχανία της μόδας.... [-]


μάστερ (MA) οπτικά εφέ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Το τοπίο των οπτικών εφέ αλλάζει με ταχύτητα αστραπής. Οι τεχνολογικές εξελίξεις κατά την τελευταία δεκαετία, μας έχουν φέρει γρήγορες συνδέσεις επικοινωνίας ... [+]

Το τοπίο των οπτικών εφέ αλλάζει με ταχύτητα αστραπής. Οι τεχνολογικές εξελίξεις κατά την τελευταία δεκαετία, μας έχουν φέρει γρήγορες συνδέσεις επικοινωνίας που επιτρέπουν παγκόσμια, που βασίζεται σε σύννεφο και απομακρυσμένη ροή εργασίας, ανοίγοντας τις δυνατότητες για μια πιο χαλαρή, πιο ευέλικτο δίκτυο των καλλιτεχνών που βασίζονται σε διαφορετικές χώρες δημιουργικά συνεργάζονται σε οπτικά εφέ έργα. Αυτό, σε συνδυασμό με την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση τόσο για το περιεχόμενο ταινιών και βίντεο σημαίνει ότι υπάρχει μια αυξανόμενη ανάγκη όχι μόνο για τους καλλιτέχνες VFX αλλά και παραγωγοί VFX, συντονιστές post-production και διαχειριστές έργων που έχουν μια βαθιά κατανόηση της όλης ροής εργασίας για τη δημιουργία των οπτικών εφέ και το post-production γενικότερα. Φυσικά Ravensbourne αντανακλά αυτές τις αλλαγές και να ακολουθεί οδηγίες skillset στις δεξιότητες εισόδου που απαιτούνται για την κάλυψη των αναγκών της βιομηχανίας VFX για τα οποία περιλαμβάνουν όχι μόνο εξειδικευμένες δεξιότητες βιομηχανίας, αλλά και δεξιότητες που απαιτούνται για μια επιτυχημένη καριέρα στο VFX και μετά την παραγωγή της βιομηχανίας είτε στο δημιουργικό ή το έργο το φάσμα της διαχείρισης. Επιπλέον, οι έξι θεματικές ενότητες, με τη μορφή tutorials ομάδα που χορηγείται για το σύνολο της διαδικασίας για τη δημιουργία VFX, συμπεριλαμβανομένων συναντήσεων προ-παραγωγή, την απόκτηση VFX, τον προγραμματισμό, τον προϋπολογισμό, την οργάνωση και πυροβολούν εποπτεία. Οι ενότητες αυτές τοποθετούν επίσης VFX στο ευρύτερο πλαίσιο της post-production και δίνουν μια επισκόπηση της ροής εργασίας post-production από σύντομη μέχρι την παράδοση που περιλαμβάνει transcoding, μοντάζ και τα παραδοτέα. Ravensbourne δίνει στους φοιτητές πρόσβαση σε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των... [-]

μάστερ (MA) σχεδιασμός περιβάλλον

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Η Ravensbourne ΜΑ Περιβάλλον Σχεδιασμός ερευνά χωρικό σχεδιασμό σε πραγματικό εικονική, και μακρο-μικρο κλίμακες της. [+]

Η Ravensbourne ΜΑ Περιβάλλον Σχεδιασμός ερευνά χωρικό σχεδιασμό σε πραγματικό εικονική, και μακρο-μικρο κλίμακες της. Περιλαμβάνοντας εσωτερικό, αρχιτεκτονική, τις πόλεις και το φυσικό περιβάλλον, το πρόγραμμα αναλύει μια σειρά από διαφορετικές οπτικές γωνίες της θεωρίας και της πρακτικής από την τέχνη, την επιστήμη και την τεχνολογία προς την κατανόηση της πολιτισμικής βιωσιμότητας. Συστήματα - Κάθε χρόνο το μάθημα έχει ως στόχο να παράγει νέα έρευνα που παίρνει εμπρός ερωτήσεις εγγενείς στη νεωτερικότητα. Επί του παρόντος, επικεντρώθηκε στις φυσικές οικολογικών συστημάτων (σεισμοί, τεκτονικές πλάκες, τα δέλτα και τις ακτές), (επαν) κατασκευαστικές και τον πόλεμο, κοσμογραφίες και καλλιέργειες outerspace, και βιο-τεχνολογίας υλικά? Η πορεία σας ενθαρρύνει να εξερευνήσουν τα δικά σας τομέα της έρευνας και της πρακτικής. Τεχνολογίες - Ο Σχεδιασμός Περιβάλλοντος λειτουργεί με μια διεπιστημονική ομάδα, όπου η ανταλλαγή γνώσης είναι ένας από τους βασικούς βαθμούς για να εστιάσει. Από: εφαρμοσμένων τεχνολογιών, οπτικά εφέ, διαδραστικά ψηφιακά μέσα, κινούμενη εικόνα, επικοινωνιακού σχεδιασμού και της μόδας, το πρόγραμμα στοχεύει να αναπτύξει τους σπουδαστές με τις μεθόδους και τεχνικές από διαφορετικές οπτικές γωνίες αγκαλιάζει νέες δυνατότητες που προσφέρει η νέα τεχνολογία και τις δημιουργικές διαδικασίες που εμπλέκονται στο σχεδιασμό. Μοντελοποίηση και προσομοίωση - Με τα χέρια για την εκπαίδευση στη χρήση των επιστημονικών οργάνων και υπολογιστικών εργαλείων, Ravensbourne σας προσφέρει πλήρη πρόσβαση στις ψηφιακές ευκολίες για την ψηφιακή απεικόνιση και προτυποποίηση? όπου θα είστε σε θέση να πειραματιστούν και να καινοτομούν μέσω τεχνικών, των χρηστών και της αλληλεπίδρασης εργαστήρια βασίζονται σε στρατηγικές που αναπτύσσονται από τους κορυφαίους επαγγελματίες στον τομέα. Θα πρέπει να ενθαρρύνονται... [-]

πλοίαρχος του σχεδιασμού (MDEs) καινοτομία πολυτελείας διαχείριση της μάρκας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Σχεδιασμός παρέχει την ευκαιρία για να αναπτύξουν τη δημιουργική σκέψη και τις καινοτόμες στρατηγικές μέσω μια προηγμένη κατανόηση της πρακτικής εφαρμογής του σχεδιασμού [+]

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Σχεδιασμός παρέχει την ευκαιρία για να αναπτύξουν τη δημιουργική σκέψη και τις καινοτόμες στρατηγικές μέσω μια προηγμένη κατανόηση της πρακτικής εφαρμογής της σκέψης του σχεδιασμού και της στρατηγικής σχεδιασμού, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο.

Luxury Brand Διαχείριση Καινοτομίας εστιάζει στη διαχείριση της σχέσης μεταξύ πολυτελείς μάρκες, υπηρεσίες υψηλής αξίας και τη συμπεριφορά των καταναλωτών. Για να κατανοήσουμε αυτές τις πολύπλοκες σχέσεις, θα συγκεντρώσει και να αναλύσει τα δεδομένα των πελατών και της αγοράς, για να καταλάβετε ποιοι είναι οι πελάτες είναι, γιατί να αγοράσει, και να εκτιμήσουν την αξία των εμπορικών σημάτων και τη στρατηγική της μάρκας.... [-]


Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master (MA / MSc) Futures εκπομπή

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

MA / MSc Broadcast Futures έχει ως στόχο να σας παρέχει τις προηγμένες γνώσεις και δεξιότητες για να λειτουργήσει σε υψηλό επίπεδο και να καινοτομούν σε νέες και αναδυόμενες περιοχές της ραδιοτηλεοπτική βιομηχανία. Ψηφιακή μετάδοση [+]

MA / MSc Broadcast ΣΜΕ έχει ως στόχο να σας παρέχει τις προηγμένες γνώσεις και δεξιότητες για να λειτουργήσει σε υψηλό επίπεδο και να καινοτομούν σε νέες και αναδυόμενες περιοχές της ραδιοτηλεοπτική βιομηχανία. Ψηφιακή εκπομπή ψέμα μέσα ενημέρωσης στην καρδιά του μαθήματος που έχει ως στόχο να διερευνήσει, να κατανοήσουν και να δοκιμάσουν τη σύγχρονη θεωρία και πρακτική στη βιομηχανία των μέσων ενημέρωσης. Η οδός Ravensbourne MA / MSc Broadcast Futures είναι μια μοναδική πορεία που αναζητά την τεχνολογία αιχμής μετάδοσης και την καινοτομία - συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας των μέσων ενημέρωσης και των ραδιοτηλεοπτικών φορέων - και ορίζει εκπομπές σε ευρύτερο βιομηχανικό, δημιουργικές, πολιτιστικές και εμπορικές έννοια του όρου. Το μάθημα θα εξετάσει την εφαρμογή των νέων τεχνολογιών, νέες πλατφόρμες, νέες μεθοδολογίες και νέα επιχειρηματικά μοντέλα και τις ευκαιρίες που τους προσφέρουν την επαγγελματική μετάδοση. Θα αναπτύξει και να αμφισβητήσει την κατανόησή σας των βασικών διαδικασιών και θα επεκτείνουν και να ωθήσει σε ακραίες άκρες των σημερινών γνώσεων στην αναλογικών και ψηφιακών μέσων, γραμμικών και μη-γραμμικής μετάδοσης, το περιεχόμενο των μέσων ενημέρωσης, την παραγωγή και την πνευματική ιδιοκτησία. Θα διερευνήσει επίσης τον αντίκτυπο των νέων τεχνολογιών όπως: S3D? υπερυψηλής ευκρίνειας (UHD) 4K? σούπερ υψηλής ευκρίνειας (ΕΑΥ) 8K? προ-παραγωγής? παραγωγής και μετα-παραγωγής ροές εργασίας? παγκόσμια διανομή? απόκτηση των μέσων ενημέρωσης? αποθήκευση και αρχειοθέτηση? μετα-δεδομένων, και την αλλαγή παραδείγματα εκπομπής. Θα είστε σε θέση να εξατομικεύσουν τη μάθηση και την ανάπτυξη, τη διαχείριση και την υλοποίηση κάθε σχεδίου, το οποίο θα έχει μια επαγγελματική και βιομηχανική λογική, αναπτύχθηκε στην επιλεγμένη... [-]

MSc εφαρμοσμένων τεχνολογιών: η ταχεία κατασκευή πρωτοτύπων και ψηφιακές τεχνολογίες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Εφαρμοσμένη Τεχνολογίες: ταχείας προτυποποίησης και Ψηφιακών Τεχνολογιών είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα για τη δημιουργική τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για την έρευνα στην ψηφιακή λήψης αποφάσεων και την κατασκευή. [+]

Εφαρμοσμένη Τεχνολογίες: ταχείας προτυποποίησης και των ψηφιακών τεχνολογιών είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα για τη δημιουργική τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για την έρευνα στην ψηφιακή λήψης αποφάσεων και την κατασκευή. Ο στόχος του μαθήματος είναι να επιτρέψει σε σας για να αξιολογήσει και να συνεργαστεί με το πώς οι αναδυόμενες τεχνολογίες, όπως η ταχεία πρωτοτυποποίηση, παραγωγική σχεδιασμό, 3d σάρωση και πολυ κατεργασίας άξονα αλλάζουν δημιουργικές βιομηχανίες και θα μπορούσε να σας βοηθήσει να εξελιχθεί προσωπικά σας πρακτική. Θα επωφεληθεί από την πρόσβαση στην εξέλιξη της τεχνολογίας ψηφιακής εγκαταστάσεις προτυποποίηση Ravensbourne, καθώς και μαθήματα σε βοήθεια υπολογιστή σχεδιασμό και την κατασκευή και το πώς αυτές οι δεξιότητες μπορούν να ενσωματωθούν με τις παραδοσιακές μεθόδους λήψης αποφάσεων. Καθώς και πρακτικές τεχνικές, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν: Κοινωνικές επιπτώσεις της ολοένα και πιο αποκεντρωμένη και αυτοματοποιημένη παραγωγή Νέα μορφή και αισθητική Υλικό καινοτομία και την αειφορία Πνευματική ιδιοκτησία και πατρότητα Δυνατότητες για νέες βιομηχανίες ή επιχειρήσεις Αυτοματοποίηση του σχεδιασμού και της λήψης Ανάπτυξη νέων πλατφορμών κατασκευής Οι μελλοντικές τεχνολογικές σενάρια Το μάθημα προσφέρει την ευκαιρία να αναπτύξει και να διαχειριστεί ένα μεμονωμένο τομέα της έρευνας και της δημιουργικής ανάπτυξης σε ψηφιακή κατασκευή, με αποκορύφωμα την πραγματοποίηση της τελικής μεγάλου έργου ενημερώθηκε πλήρως από επαγγελματική και βιομηχανική πλαίσια και διεπιστημονική προοπτικές. Θα λάβετε τακτικά την υποστήριξη από τους δασκάλους, τους συμμαθητές και ειδικές tutorials ομάδα ως μέρος ενός συνεχούς διαλόγου για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια επαγγελματική και κριτική κατανόηση των ατομικών σας δημιουργική διαδικασία. Το σεμινάριο είναι κατάλληλο για όσους... [-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Ma / MSc φοριέται μελλοντικής εκπλήρωσης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Ένδυση Futures είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα ομπρέλα για τους σχεδιαστές που ενδιαφέρονται για το σύμπλεγμα των τεχνολογιών και των εμπειριών που έχουν το ανθρώπινο σώμα και το κάλυμμα του ως κέντρο τους εστίασης. [+]

Ένδυση ΣΜΕ είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα ομπρέλα για τους σχεδιαστές που ενδιαφέρονται για το σύμπλεγμα των τεχνολογιών και των εμπειριών που έχουν το ανθρώπινο σώμα και το κάλυμμα του ως κέντρο τους εστίασης. Το μάθημα προσφέρει μια ολιστική περιβάλλον που βασίζεται στην ενσωμάτωση της δημιουργικής πληροφορικής, ψηφιακής δεξιοτεχνία και πολιτισμών υλικό, ενώ ενσωματώνει επίσης τις τεχνολογίες και τις προόδους σε υλικό που επιδρούν στις τεχνικές κατασκευής και συναφείς εφαρμογές. Ένδυση μελλοντικής εκπλήρωσης έχει έρθει περίπου ως μέρος της τρέχουσας δέσμευση Ravensbourne να γίνουν δημιουργικοί ηγέτης στον τομέα της wearable εφαρμογές και το σώμα-centric σχεδιασμό. Ψηφιακό πολιτισμό της έρευνας Ravensbourne του συμβάλλει σημαντικά σε αυτό το πλαίσιο. Το κύριο εννοιολογικό πλαίσιο για το μάθημα θα πρέπει να παρέχονται από τις θεωρίες της ψηφιακής τεχνικής, τεχνολογίες σώμα-centric και φαινομενολογική αναγνώσεις και κερδοσκοπικές φιλοσοφία. Αυτές θα αποτελέσουν ένα σημαντικό θεμέλιο της έρευνας για τη δημιουργία κρίσιμης REACH Ravensbourne και θα βοηθήσει στην σας βοηθήσει να κοσκινίσει και να ιεραρχήσει τις τρέχουσες τάσεις και σκέψης σχετικά με τη μόδα και τη συζήτηση γύρω από το σώμα μέσα σε δεδομένα ενημερώνονται χώρους. Ένα διεπιστημονικό πεδίο της μελέτης θα περιλαμβάνει την αλληλεπίδραση και το σχεδιασμό εμπειρία (UX), «αποφάσεων» και ανοιχτή πηγή καλλιέργειας, το σχεδιασμό καινοτομία και την εφαρμοσμένη φιλοσοφία. Θα πρέπει να εισαχθούν σε φιλοσοφικά ρεύματα και αυτά θα υλοποιηθούν σύμφωνα με την πρακτική σας και να σας βοηθήσει να αναπτύξουν μια κρίσιμη άποψη ενσωμάτωση του σχεδιασμού φαντασίας και άλλες αναδυόμενες θεωρίες. Θα συνεργαστεί με ερευνητικές μεθόδους όπως η συμμετοχική, μελέτη χρήστη και με επίκεντρο τον... [-]

Βίντεο

Ravensbourne Open Day 2014 HD

Επικοινωνία

Ravensbourne

Διεύθυνση Penrose Way 6
Greenwich Peninsula SE10 0EW, United Kingdom
Ιστοσελίδα http://www.ravensbourne.ac.uk/
Τηλέφωνο +44 20 3040 3500