Rose Bruford College of Theatre and Performance

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήλθατε στο Rose Bruford College of Theatre and Performance .
Στόχος μας είναι να σας εμπνεύσουμε, να σας ενθουσιάσουμε και να εκπαιδεύσετε ως δημιουργό καλλιτέχνη και επαγγελματία που μπορεί να χρησιμοποιήσει την αντανακλαστική πρακτική και την έρευνα μαζί με τη διδασκαλία παγκόσμιας κλάσης που παρέχουμε ως εργαλεία για να γίνει ανεξάρτητος στοχαστής και εκπληρωμένος και επιτυχημένος επαγγελματίας επαγγελματίας.

Το έθνος διδασκαλίας, εκμάθησης και κατάρτισης στο Rose Bruford College δίνει έμφαση στην καλλιτεχνία, τη συνεργασία, την κοινότητα, την ανακάλυψη, τη διαφορετικότητα, την απασχολησιμότητα, την ανεξαρτησία και τον επαγγελματισμό. Οι σπουδαστές και το προσωπικό εργάζονται σε ένα στενό περιβάλλον στο όμορφο πάρκο της πανεπιστημιούπολης μας για να παράγουν και να παράγουν πάνω από 75 παραστάσεις το χρόνο.

Ορισμένες παραγωγές εμφανίζονται αλλού στο Λονδίνο, μερικές από τις οποίες πραγματοποιούνται σε περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό. Από αυτή τη ζωντανή ατμόσφαιρα έχουν έρθει οι επόμενες γενιές ερμηνευτών, σχεδιαστών, τεχνικών και εταιρειών που αλλάζουν το πρόσωπο του παγκόσμιου θεάτρου και ζωντανών εκδηλώσεων.

Αποστολή

Στόχος μας είναι να επιτύχουμε κοινωνικό και πολιτισμικό αντίκτυπο παρέχοντας την υψηλότερη ποιότητα επαγγελματικής κατάρτισης και εκπαίδευσης μέσα από ένα ευρύ, καινοτόμο φάσμα μάθησης και διδασκαλίας που προσφέρει προληπτικούς πτυχιούχους που είναι δημιουργικοί, δυναμικοί, απασχολούμενοι, χωρίς αποκλεισμούς και ποικίλοι, δεοντολογικοί και διαπολιτισμικοί .

Οραμα

Rose Bruford College θα δημιουργήσει τους δημιουργούς αλλαγών του μέλλοντος

118144_rsz_118130_d1i7gbbxcaan3ge.jpg

Τα μαθήματά μας

Οι φοιτητές από περισσότερες από 40 διαφορετικές χώρες μελετούν μαζί μας τα 15 διαφορετικά μαθήματα επαγγελματικών και επαγγελματικών σπουδών.

Παραγωγές και εκδηλώσεις

Διεξάγουμε παραγωγές και εκδηλώσεις καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, τόσο εντός όσο και εκτός της πανεπιστημιούπολης.

Οι Απόφοιτοι μας

Οι αποφοίτοι μας συνεχίζουν να διαμορφώνουν το μέλλον της βιομηχανίας.

η τοποθεσία μας

Το College βρίσκεται στο Lamorbey Park, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, σε όμορφο, καταπράσινο περιβάλλον, μόλις 30 λεπτά με το τρένο από την πλατεία Trafalgar και την καρδιά του West End του Λονδίνου. Η πανεπιστημιούπολη συσπειρώνεται γύρω από το Lamorbey House με το Grade II, με σύγχρονες εγκαταστάσεις που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το σκοπό αυτό, συμπεριλαμβανομένου ενός κινηματογράφου 330 θέσεων, ένα ευέλικτο θέατρο Barn 100 θέσεων, δύο αίθουσες στούντιο μαύρου κουτιού, ευρύχωρες αίθουσες πρόβας, στούντιο, τεχνικά εργαστήρια, εργαστήρια σχεδιασμού και παραγωγής, μοναδική θεατρική βιβλιοθήκη και άρτια εξοπλισμένες περιοχές μελέτης. Το 2015 το Κολλέγιο άνοιξε το Christopher Court, ένα 168 δωματίων με ιδιωτικό δωμάτιο, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την πανεπιστημιούπολη.

Πολιτισμός μας για την Καινοτομία

Η ροή της ιστορίας της καινοτομίας που είδε το Rose Bruford να εισάγει το πρώτο πτυχίο πανεπιστημιακού πτυχίου στην Acting και το πρώτο πτυχίο BA στο σχεδιασμό φωτισμού στη δεκαετία του 1970, το Rose Bruford College συνεχίζει να πιέζει τα όρια της εκπαίδευσης στην απόδοση και το τεχνικό θέατρο, καθιστώντας το ένα από τα κορυφαία θεατρικά συγκροτήματα του κόσμου και ένα από τα μεγαλύτερα του Ηνωμένου Βασιλείου όσον αφορά τον αριθμό σπουδαστών και την ποικιλία των επιλογών επαγγελματικής κατάρτισης. Προετοιμάζοντας τους αποφοίτους της δράσης για μια σταδιοδρομία στη σκηνή και την οθόνη και design.management και τους τεχνικούς απόφοιτους πίσω από τις σκηνές στις ευρύτερες βιομηχανίες ψυχαγωγίας - με έξι ξεχωριστές επιλογές δράσης και απόδοσης σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά επίπεδα, το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο τεχνικού θεάτρου και διαχείρισης προπτυχιακά προγράμματα και δύο online προπτυχιακούς τίτλους - εκπαιδεύουμε μερικά από τα καλύτερα ταλέντα που κάνουν το θέατρο σήμερα σε όλο τον κόσμο.

Το Κολλέγιο και το διδακτικό του προσωπικό ενθαρρύνουν τη φαντασία, τα ταλέντα και τη δημιουργικότητα των μαθητών μας, προετοιμάζοντάς τους για ανταμοιβή και ικανοποίηση σταδιοδρομιών στην πρόκληση συναρπαστικών και καλώς αποδοτικών βιομηχανιών. Η δουλειά μας είναι να εκπαιδεύουμε αλλά και να βοηθήσουμε στην εξεύρεση απασχόλησης για όλους τους αποφοίτους μας.

Οι εγκαταστάσεις μας

Rose Bruford College of Theatre and Performance βρίσκεται στο πάρκο Lamorbey Park, φυλλώδες πάρκο που χρονολογείται πριν από τον 16ο αιώνα με ώριμα δέντρα και μια λίμνη με ψάρι και υδρόβια πτηνά. Η εμφάνιση της πανεπιστημιούπολης έχει αλλάξει ελάχιστα σε πάνω από 60 χρόνια.

Έχουμε μια σειρά από εγκαταστάσεις για να καλύψουμε τις ανάγκες σας για οποιεσδήποτε περιστάσεις, από εκδηλώσεις αποφοίτων μέχρι γάμους, τελετές απονομής βραβείων, συνέδρια, συναντήσεις, μαθήματα και εργαστήρια. Προσφέρουμε συχνά σε σχολικές ομάδες και θερινά σχολεία.

Τον Αύγουστο του 2015, το Κολλέγιο άνοιξε το Hall of Residence του Christopher Court, το οποίο αποτελείται από 168 δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Sidcup για χρήση από τους μαθητές κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους (Σεπτέμβριος-τέλος Ιουνίου) και από άλλους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού (Ιούλιος και Αύγουστος).

Οι ενοικιάσεις μας περιλαμβάνουν:

 • Το Lamorbey House που έχει καταταγεί στην κατηγορία ΙΙ
 • Το θέατρο Rose των 330 θέσεων
 • Το θέατρο Barn 100 θέσεων
 • Δύο στούντιο θέατρα
 • Χώροι πρόβας
 • Στούντιο χορού
 • ΑΙΘΟΥΣΕΣ διδασκαλιας
 • Στούντιο εγγραφής
 • Πλήρης παραγωγή / τεχνική υποστήριξη
 • Διατίθεται μίσθωση μπαρ και διατροφή
 • Επιμελητήριο box office

Τοποθεσίες

Sidcup

Address
Rose Bruford College of Theatre and Performance
Lamorbey Park
Burnt Oak Lane
Sidcup
, Kent

DA15 9DF

Sidcup, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

FAQ

Άλλη