Rose Bruford College of Theatre and Performance

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήλθατε στο Rose Bruford College of Theatre and Performance . Στόχος μας είναι να σας εμπνεύσουμε, να σας ενθουσιάσουμε και να εκπαιδεύσετε ως δημιουργό καλλιτέχνη και επαγγελματία που μπορεί να χρησιμοποιήσει την αντανακλαστική πρακτική και την έρευνα, μαζί με τη διδασκαλία παγκόσμιας κλάσης που παρέχουμε, ως εργαλεία για να γίνει ανεξάρτητος στοχαστής και εκπληρωμένος και επιτυχημένος επαγγελματίας επαγγελματίας.

Το έθνος διδασκαλίας, εκμάθησης και κατάρτισης στο Rose Bruford College δίνει έμφαση στην καλλιτεχνία, τη συνεργασία, την κοινότητα, την ανακάλυψη, τη διαφορετικότητα, την απασχολησιμότητα, την ανεξαρτησία και τον επαγγελματισμό. Οι σπουδαστές και το προσωπικό εργάζονται σε ένα στενό περιβάλλον στο όμορφο πάρκο της πανεπιστημιούπολης μας για να παράγουν και να παράγουν πάνω από 75 παραστάσεις το χρόνο.

Ορισμένες παραγωγές εμφανίζονται αλλού στο Λονδίνο, μερικές από τις οποίες πραγματοποιούνται σε περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό. Από αυτή τη ζωντανή ατμόσφαιρα έχουν έρθει οι επόμενες γενιές ερμηνευτών, σχεδιαστών, τεχνικών και εταιρειών που αλλάζουν το πρόσωπο του παγκόσμιου θεάτρου και ζωντανών εκδηλώσεων.118143_rsz_118131_24742890054_cd116a1b08_o2.jpg

Αποστολή

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε ένα διεγερτικό, συνεργατικό μαθησιακό περιβάλλον διεθνούς κύρους, παρέχοντας εξειδικευμένη επαγγελματική και επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση που προάγει τη δημιουργικότητα, τον πειραματισμό, την ποικιλομορφία και την αριστεία.

Οραμα

Βασιζόμενοι στη θεμελιώδη πεποίθησή μας ότι η διδασκαλία, η μάθηση, η δημιουργική πρακτική, οι τέχνες και οι βιομηχανίες μιλούν το ένα στο άλλο, το όραμά μας για το Rose Bruford College of Theatre and Performance είναι για ένα ίδρυμα που είναι:

 • Δέσμευση για τη δημιουργία κοινωνικής και πολιτιστικής καθώς και καλλιτεχνικής και οικονομικής αξίας μέσω προγραμμάτων των οποίων οι απόφοιτοι μπορούν να καινοτομήσουν και να οδηγήσουν την αλλαγή καθώς και να ανταποκριθούν στις τρέχουσες επαγγελματικές ανάγκες, μέσω της έρευνας σχετικά με και μέσω της πρακτικής που έχει αντίκτυπο στις βιομηχανίες και στην ευρύτερη κοινωνία. τη βιομηχανία και την κοινωνική δέσμευση
 • Διαφορετικές, ισότιμες και χωρίς αποκλεισμούς, με ένα διαφορετικό φοιτητικό και προσωπικό, προσφέροντας ευκαιρίες για ευκαιρίες μέσω συνεργασιών με σχολεία, κολλέγια και άλλους οργανισμούς, καθώς και ένα πρόγραμμα σπουδών με ποικιλία στο κέντρο του. Πιστεύουμε ότι οι τέχνες και οι βιομηχανίες ερμηνείας βασίζονται στον πλούτο και την καινοτομία που φέρνει η ποικιλομορφία
 • Διακεκριμένος, προσφέροντας ένα χαρτοφυλάκιο προγραμμάτων που αναγνωρίζει, εκτιμά και γιορτάζει τις διασυνδέσεις μεταξύ διαφορετικών μορφών επιδόσεων: θέατρο, εκδηλώσεις, ζωντανή μουσική και ψηφιακά μεσολαβούμενη απόδοση, όπου όλα τα προγράμματα έχουν ένα ιδιαίτερα διακριτικό και ποικίλο πρόγραμμα σπουδών και αξιοποιώντας τη μοναδική μας πανεπιστημιούπολη
 • Διεθνές πεδίο εφαρμογής, με παγκόσμιες συμπράξεις συνεργασίας για την από κοινού διάδοση προγραμμάτων και ανταλλαγής φοιτητών και προσωπικού, ένα διεθνώς διαφορετικό φοιτητικό σώμα και ένα διεθνώς σχετικό πρόγραμμα σπουδών118144_rsz_118130_d1i7gbbxcaan3ge.jpg

Τα μαθήματά μας

Οι φοιτητές από περισσότερες από 40 διαφορετικές χώρες μελετούν μαζί μας τα 15 διαφορετικά μαθήματα επαγγελματικών και επαγγελματικών σπουδών.

Παραγωγές και εκδηλώσεις

Διεξάγουμε παραγωγές και εκδηλώσεις καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, τόσο εντός όσο και εκτός της πανεπιστημιούπολης.

Οι Απόφοιτοι μας

Οι αποφοίτοι μας συνεχίζουν να διαμορφώνουν το μέλλον της βιομηχανίας.

η τοποθεσία μας

Το College βρίσκεται στο Lamorbey Park, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, σε όμορφο, καταπράσινο περιβάλλον, μόλις 30 λεπτά με το τρένο από την πλατεία Trafalgar και την καρδιά του West End του Λονδίνου. Η πανεπιστημιούπολη συσπειρώνεται γύρω από το Lamorbey House με το Grade II, με σύγχρονες εγκαταστάσεις που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το σκοπό αυτό, συμπεριλαμβανομένου ενός κινηματογράφου 330 θέσεων, ένα ευέλικτο θέατρο Barn 100 θέσεων, δύο αίθουσες στούντιο μαύρου κουτιού, ευρύχωρες αίθουσες πρόβας, στούντιο, τεχνικά εργαστήρια, εργαστήρια σχεδιασμού και παραγωγής, μοναδική θεατρική βιβλιοθήκη και άρτια εξοπλισμένες περιοχές μελέτης. Το 2015 το Κολλέγιο άνοιξε το Christopher Court, ένα 168 δωματίων με ιδιωτικό δωμάτιο, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την πανεπιστημιούπολη.

Πολιτισμός μας για την Καινοτομία

Η ροή της ιστορίας της καινοτομίας που είδε το Rose Bruford να εισάγει το πρώτο πτυχίο πανεπιστημιακού πτυχίου στην Acting και το πρώτο πτυχίο BA στο σχεδιασμό φωτισμού στη δεκαετία του 1970, το Rose Bruford College συνεχίζει να πιέζει τα όρια της εκπαίδευσης στην απόδοση και το τεχνικό θέατρο, καθιστώντας το ένα από τα κορυφαία θεατρικά συγκροτήματα του κόσμου και ένα από τα μεγαλύτερα του Ηνωμένου Βασιλείου όσον αφορά τον αριθμό σπουδαστών και την ποικιλία των επιλογών επαγγελματικής κατάρτισης. Προετοιμάζοντας τους αποφοίτους της δράσης για μια σταδιοδρομία στη σκηνή και την οθόνη και design.management και τους τεχνικούς απόφοιτους πίσω από τις σκηνές στις ευρύτερες βιομηχανίες ψυχαγωγίας - με έξι ξεχωριστές επιλογές δράσης και απόδοσης σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά επίπεδα, το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο τεχνικού θεάτρου και διαχείρισης προπτυχιακά προγράμματα και δύο online προπτυχιακούς τίτλους - εκπαιδεύουμε μερικά από τα καλύτερα ταλέντα που κάνουν το θέατρο σήμερα σε όλο τον κόσμο.

Το Κολλέγιο και το διδακτικό του προσωπικό ενθαρρύνουν τη φαντασία, τα ταλέντα και τη δημιουργικότητα των μαθητών μας, προετοιμάζοντάς τους για ανταμοιβή και ικανοποίηση σταδιοδρομιών στην πρόκληση συναρπαστικών και καλώς αποδοτικών βιομηχανιών. Η δουλειά μας είναι να εκπαιδεύουμε αλλά και να βοηθήσουμε στην εξεύρεση απασχόλησης για όλους τους αποφοίτους μας.

Οι εγκαταστάσεις μας

Rose Bruford College of Theatre and Performance βρίσκεται στο πάρκο Lamorbey Park, φυλλώδες πάρκο που χρονολογείται πριν από τον 16ο αιώνα με ώριμα δέντρα και μια λίμνη με ψάρι και υδρόβια πτηνά. Η εμφάνιση της πανεπιστημιούπολης έχει αλλάξει ελάχιστα σε πάνω από 60 χρόνια.

Έχουμε μια σειρά από εγκαταστάσεις για να καλύψουμε τις ανάγκες σας για οποιεσδήποτε περιστάσεις, από εκδηλώσεις αποφοίτων μέχρι γάμους, τελετές απονομής βραβείων, συνέδρια, συναντήσεις, μαθήματα και εργαστήρια. Προσφέρουμε συχνά σε σχολικές ομάδες και θερινά σχολεία.

Τον Αύγουστο του 2015, το Κολλέγιο άνοιξε το Hall of Residence του Christopher Court, το οποίο αποτελείται από 168 δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Sidcup για χρήση από τους μαθητές κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους (Σεπτέμβριος-τέλος Ιουνίου) και από άλλους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού (Ιούλιος και Αύγουστος).

Οι ενοικιάσεις μας περιλαμβάνουν:

 • Το Lamorbey House που έχει καταταγεί στην κατηγορία ΙΙ
 • Το θέατρο Rose των 330 θέσεων
 • Το θέατρο Barn 100 θέσεων
 • Δύο στούντιο θέατρα
 • Χώροι πρόβας
 • Στούντιο χορού
 • ΑΙΘΟΥΣΕΣ διδασκαλιας
 • Στούντιο εγγραφής
 • Πλήρης παραγωγή / τεχνική υποστήριξη
 • Διατίθεται μίσθωση μπαρ και διατροφή
 • Επιμελητήριο box office

Τοποθεσίες

Sidcup

Address
Rose Bruford College of Theatre and Performance Lamorbey Park Burnt Oak Lane Sidcup
, Kent
 DA15 9DF
Sidcup, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Λονδίνο

Address
Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Waterford

Address
Waterford, Κονέκτικατ, Ηνωμένες Πολιτείες

Μόσχα

Address
Μόσχα, Μόσχα, Ρωσία

FAQ

Άλλη