Ruskin College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί να σπουδάσετε στο Ruskin; Τα άτομα σαν εσάς που θέλετε να κάνετε θετικές αλλαγές στη ζωή τους και να έχουν την αποφασιστικότητα να εξασφαλίσει τις εκπαίδευση, τα προσόντα και τις ευκαιρίες που προσφέρει.

Ως βάση ένα Επιμόρφωσης College στην Οξφόρδη, Ruskin προσφέρει εκπαιδευτικές ευκαιρίες, σε ενήλικες με λίγα ή καθόλου τυπικά προσόντα σε ένα ανεπίσημο περιβάλλον. Πρόγραμμα σπουδών μας ξεκινά με τους μαθητές, τον ενθουσιασμό τους, τις ανάγκες, τις φιλοδοξίες και τις δεξιότητες και να προσφέρουμε τους αιτούντες μας δυναμικό δίοδοι από μαθήματα, μέσα από την πρόσβαση στην Ανώτατη Εκπαίδευση, Προγράμματα Σπουδών μέχρι μεταπτυχιακό επίπεδο.

Είτε είστε για την επίτευξη των επαγγελματικών προσόντων, επιδιώκουν ένα ξεχασμένο ενθουσιασμό ή απλά να μάθει να απολαύσετε την εκπαίδευση. Φιλική προς το κατοικημένο κολλέγιο μας προσελκύει φοιτητές από τις τοπικές κοινωνίες μας, σε όλη τη Βρετανία και τον κόσμο για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο να μάθουν.

Θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα επίπεδο σπουδών που ταιριάζει τις δεξιότητες και την εμπειρία σας.

Ruskin College έχει μια περήφανη ιστορία της υποστήριξης των ατόμων να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους. Είμαστε ένα μικρό κολέγιο, με μεγάλες ιδέες - και τα προγράμματα που προσφέρουμε σημαίνει μάθηση σας μπορούν επίσης να κάνουν θετικές αλλαγές στις ζωές των άλλων. Ruskin καλωσορίζει φοιτητές οι οποίοι όχι μόνο θέλουν να αναπτύξουν τον εαυτό τους, αλλά θέλουν επίσης να βάλετε κάτι πίσω στην κοινωνία.

Όλα τα μαθήματα μας διαθέτουν την ίδια υψηλής ποιότητας διδασκαλία και την υποστήριξη και υπάρχουν μια σειρά από επιλογές που μπορείτε να εξερευνήσετε, από σύντομες σειρές μαθημάτων μέσω βαθμούς σε προγράμματα μάστερ.

Τι ιδιαίτερο Ruskin;

Ακαδημαϊκή αριστεία - Ruskin προσφέρει το εξειδικευμένο προσωπικό που παρέχει ένα υποστηρικτικό και πολύτιμη εμπειρία μάθησης Ένα υποστηρικτικό περιβάλλον - με τη βοήθειά μας μπορείτε να συνειδητοποιήσουν τις δυνατότητές σας και να ξεπεράσουν τις δικές σας προσωπικές εμπόδια στη μάθηση. Ο δάσκαλός σας θα σας βοηθήσει να βρείτε τις δεξιότητες που χρειάζεστε και να χειριστεί τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν Μια ομοϊδεάτες κοινότητα - Θα πρέπει να ενταχθούν σε μια κοινότητα ομοϊδεάτες τους ανθρώπους, και μελετά μαζί με άλλους ενήλικες σαν εσάς που έχουν επιλέξει να κάνουν μια θετική αλλαγή στη ζωή τους Σαφής εξέλιξη - μάθηση ταξίδι σας θα είναι προσαρμοσμένο στις ικανότητες και τις φιλοδοξίες σας και αυτό μπορεί να σημαίνει άμεση πρόσβαση σε ένα πρόγραμμα σπουδών (που υπόκεινται σε συνέντευξη) Ένα βλέμμα στραμμένο στο μέλλον - τι μπορείτε να πετύχετε εξαρτάται από τις ικανότητες που έχετε αναπτύξει κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Πλέον μαθήματα μας μπορεί να σας οδηγήσει κατευθείαν στην επαγγελματική σταδιοδρομία ή την περαιτέρω τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η ιστορία μας ξεκίνησε 115 χρόνια πριν, με ρίζες στην εκπαίδευση της εργατικής τάξης ενήλικες. Σήμερα, συνεχίζουμε να προσφέρουμε ευκαιρίες και υποστήριξη για φοιτητές οι οποίοι συχνά αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες. Οι μαθητές μας έρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα, όλων των ηλικιών, μερικά με την οικογένεια ή τους υποχρεώσεις φροντίδας, πολλοί οι οποίοι είναι εξοικειωμένοι με την ανεργία ή μερικής απασχόλησης, χαμηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, και πολλοί που έχουν στερηθεί την εκπαίδευση, τα προσόντα και οι πιθανότητες νωρίτερα στο τους ζει.

Γιατί να μην κάνει Ruskin College το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία σας;

Διαμονή σε Ράσκιν Ruskin College βρίσκεται στην Παλιά Headington, μια περιοχή μόλις τρία μίλια από το κέντρο της Οξφόρδης και έχει πλούσια ιστορία. Ex-κατοίκους της Headington περιλαμβάνουν CS Lewis, JRR Tolkien, ο Sir Isaiah Berlin και Elizabeth Bowen, μεταξύ άλλων.

Από Headington υπάρχουν τακτικά και συχνά δρομολόγια λεωφορείων προς το κέντρο της πόλης, και τακτικά δρομολόγια λεωφορείων στο Λονδίνο.

Μόλις προσφερθεί θέση, φοιτητές πλήρους φοίτησης μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ένα ενιαίο υπνοδωμάτιο μελέτης για το σύνολο του ακαδημαϊκού έτους (40 εβδομάδες). Διαμονή για φοιτητές στο χώρο του ξενοδοχείου είναι υψηλού επιπέδου, πρόσφατα ανακαινισμένο και μελέτη προσφοράς / δωμάτια σε μικρά τεμάχια για την ειρηνική, ημι-αγροτικές πανεπιστημιούπολη.

Υπάρχει μια επιλογή από standard δωμάτια με κοινόχρηστο μπάνιο ή ντους και τουαλέτα, ή δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο με υψηλότερο κόστος, και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Όλες οι κοινόχρηστες κουζίνες, και υπάρχουν τρία κοινά δωμάτια για χρήση το βράδυ.

Το Κολέγιο στεγάζεται σε ένα όμορφο χώρο με γκαζόν περιοχές προς τα εμπρός, με δέντρα δείγμα και μια λεωφόρο των φτελιές, ένα περιφραγμένο κήπο πίσω με τις ευκαιρίες να συμμετέχουν, οπωρώνας, ένα μικρό δάσος και λιβάδια πέρα. Πάνω απ 'όλα, αυτό παρέχει ένα ήρεμο και γαλήνιο περιβάλλον στο οποίο να σπουδάσουν.

Η ζωή στην πανεπιστημιούπολη Το Κολέγιο προσελκύει φοιτητές από όλη τη Βρετανία και σε πολλά μέρη του κόσμου. Μέσα σε κατοικημένη κοινότητα, τους φοιτητές να κοινωνικοποιηθούν, να μελετήσει και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο να μάθουν σε ένα φιλικό, υποστηρικτικό περιβάλλον.

Up-to-σύγχρονες εγκαταστάσεις υπολογιστών είναι διαθέσιμα καθ 'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένων των σαββατοκύριακων, και το σύγχρονο, ειδικά κατασκευασμένα Κάλαχαν βιβλιοθήκη είναι καλά εφοδιασμένο με πάνω από 40.000 τόμους.

Υπάρχει μια ενεργή Ένωσης Φοιτητών, το οποίο ονομάζεται Ruskin College Φοιτητική Ένωση (RCSU), το οποίο προωθεί και υποστηρίζει τα συμφέροντα των Ruskin μαθητών, συντονίζει τις δραστηριότητες και τους χορηγούς των ομάδων και των κοινωνιών εντός του Σώματος.

Οι μαθητές είναι επίσης επιλέξιμες για να ενταχθούν στην Ένωση της Οξφόρδης, και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης συλλόγων και των κοινωνιών, οι οποίες προσφέρουν πληθώρα αθλητικών, θεατρικές, μουσικές και πολιτικές δραστηριότητες.

Ruskin College είναι μια από τις πιο ζωντανές χώρους για λογοτεχνικά και πολιτικά συναντήσεις στην Οξφόρδη. Έχουμε επισκεπτών ομιλητών, μουσικές βραδιές και τη δημιουργική γραφή και την ποίηση αναγνώσεις, εκτός από την φιλοξενία ποικίλων Πλατφόρμας εκδηλώσεις στο θέατρο, το δίκαιο, το φύλο και την ιστορία.

Η ζωή στην Οξφόρδη Η πόλη της Οξφόρδης προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από πολιτιστικές και ψυχαγωγικές ευκαιρίες.

Η Ashmolean ήταν η πρώτη δημόσια μουσεία και συλλογές σπίτια του κόσμου από την κλασική γλυπτική στην ζωγραφική του. Το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης προσφέρει τα καλύτερα της σύγχρονης εργασίας. Μέσα σε Oxford κολέγια, πολλές όμορφες συλλογές τέχνης είναι διαθέσιμο για δημόσια προβολή.

Η Βιβλιοθήκη Bodleian, η κεντρική βιβλιοθήκη της έρευνας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο διάσημο στον κόσμο, και Blackwells βιβλιοπωλείο της Οξφόρδης είναι η ναυαρχίδα για ένα από τα μεγαλύτερα ακαδημαϊκά βιβλιοπώλες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Oxford Playhouse και το Νέο Θέατρο αναδείξει τα καλύτερα στην παράσταση σε περιοδεία - από το κλασικό δράμα, μέσω της όπερας και χορού, να σηκωθούν και μεγάλα συγκροτήματα όνομα και τραγουδιστές. Μια ποικιλία άλλων χώρων απόδοση μικρότερη κλίμακα για όλα τα γούστα, προσφέροντας πολλές ευκαιρίες για να συμμετάσχουν.

Μια ζωντανή μουσική σκηνή υπάρχει και στα μπαρ και τα κλαμπ της Οξφόρδης ακριβώς απέναντι από την πόλη, από τη λαϊκή με funk, rock με reggae.

Υπάρχουν μεγάλες αθλητικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις στο εσωτερικό της Οξφόρδης. Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο διαθέτει γήπεδα σκουός και γυμναστήριο, ενώ υπάρχουν ευκαιρίες εν αφθονία για την ατομική και ομαδική συμμετοχή. Η ίδια η πόλη προσφέρει επίσης ένα παγοδρόμιο και μια ποικιλία από αθλητικά κέντρα και εγκαταστάσεις.

Πανεπιστήμιο Πρόσβαση Πολλές από τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, οι βιβλιοθήκες της, την κοινωνική ζωή, και τα γεγονότα, είναι ανοιχτή σε Ράσκιν φοιτητές μέσω των δεσμών της Ακαδημίας. Οι φοιτητές που σπουδάζουν στο βαθμό ίδρυμα στην επιχειρηματική και κοινωνική Enterprise είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο Oxford Brookes, συμπεριλαμβανομένης και της βιβλιοθήκης, τη σταδιοδρομία των υπηρεσιών και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ruskin College και έχει δημιουργήσει δεσμούς με πανεπιστήμια για την παροχή πρόοδο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για όσους την ολοκλήρωση ενός από τα Πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση όσο δίπλωμα ή το πρώτο (CertHE) ή δεύτερη (πτυχίο Ιδρύματος) μαθήματα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Ma δημόσια ιστορία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Οξφόρδη +1 περισσότερα

Το μάθημα καλύπτει το ρόλο της ιστορίας στη δημόσια αρένα: μουσεία, ντοκιμαντέρ, μνημεία, διαλέξεις, ξεναγήσεις και εκδηλώσεις της κοινότητας είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που αποτελούν δημόσια ιστορία. Εξετάζει επίσης τη σχέση μεταξύ της ιστορίας και της πολιτικής, καθώς και την ισχυρή επιρροή της ιστορίας στη σύγχρονη κοινωνία. [+]

Αυτό είναι ένα πλήρους απασχόλησης ενός έτους ή δύο ετών με μερική απασχόληση μεταπτυχιακών μαθημάτων. Απευθύνεται σε φοιτητές με πάθος για την ιστορία, αλλά δεν απαιτεί απαραιτήτως ένα πτυχίο στο θέμα. Το μάθημα καλύπτει το ρόλο της ιστορίας στη δημόσια αρένα: μουσεία, ντοκιμαντέρ, μνημεία, διαλέξεις, ξεναγήσεις και εκδηλώσεις της κοινότητας είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που αποτελούν δημόσια ιστορία. Εξετάζει επίσης τη σχέση μεταξύ της ιστορίας και της πολιτικής, καθώς και την ισχυρή επιρροή της ιστορίας στη σύγχρονη κοινωνία. Τι θα μελετήσει την πορεία; Έμφαση δίνεται μαθητές που χρησιμοποιούν έννοιες βέβαια να αναπτύξουν τα δικά τους συμφέροντα. Οι μαθητές γράφουν ένα χαρτοφυλάκιο των εννέα κομμάτια του έργου (συμπεριλαμβανομένων κομμάτια της δημόσιας ιστορίας) και μια διατριβή, ή να παράγουν ένα μεγαλύτερο κομμάτι του δημόσιου ιστορία ως εναλλακτική λύση. Καθ 'όλη μαθητές ενθαρρύνονται να επιδιώκουν τα δικά τους συμφέροντα και να προετοιμάσουν τις εργασίες τους για δημοσίευση και παρουσίαση. Διατριβή / Διατριβή Εναλλακτική Η τελευταία ενότητα παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να φέρει κοντά όλα όσα έχουν μάθει μέχρι τώρα είτε σε 12.000 διατριβή λέξη σε ένα θέμα της επιλογής τους γίνεται σε συνεννόηση με τον καθηγητή τους ή να παράγουν ένα σημαντικό κομμάτι της δημόσιας ιστορίας, και πάλι σε ένα θέμα η επιλογή τους γίνεται σε συνεννόηση με τον καθηγητή τους. Το μάθημα αυτό έχει ως στόχο να: Ανάπτυξη συστηματική κατανόηση των μαθητών της θεωρίας andpractice της Δημόσιας Ιστορίας σε μεταπτυχιακό επίπεδο Κριτική επίγνωση Foster μαθητών για τις τελευταίες εξελίξεις στα δημόσια ιστορία συμπεριλαμβανομένης κριτική αξιολόγηση των διαφόρων προσεγγίσεων Δώστε... [-]

Ma διεθνές εργατικό και συνδικαλιστικό μελέτες (iltus)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Οξφόρδη +1 περισσότερα

Κινήσεις Εργασίας σε όλο τον κόσμο θεωρούνται ότι βρίσκονται σε κρίση και αναζητούν ενεργά τρόπους ανανέωσης. Τα ζητήματα αυτά συνδέονται στενά με την παγκοσμιοποίηση και με τη ρευστότητα μεταξύ των αναδυόμενων μεταβατική και αναπτυσσόμενα κράτη και χώρες. Μέρος του Ruskin στο εργατικό κίνημα, μαζί με την ακαδημαϊκή έρευνα προσωπικό, το γράψιμο και τη διδασκαλία στον τομέα αυτό, βάζει σε μια καλή θέση για να γίνει ένα κέντρο συζήτησης και υποτροφία σε αυτό το έργο. [+]

Αυτό είναι ένα έτος πλήρους απασχόλησης ή δύο ετών με μερική απασχόληση μεταπτυχιακών μαθημάτων. Κινήσεις Εργασίας σε όλο τον κόσμο θεωρούνται ότι βρίσκονται σε κρίση και αναζητούν ενεργά τρόπους ανανέωσης. Τα ζητήματα αυτά συνδέονται στενά με την παγκοσμιοποίηση και με τη ρευστότητα μεταξύ των αναδυόμενων μεταβατική και αναπτυσσόμενα κράτη και χώρες. Μέρος του Ruskin στο εργατικό κίνημα, μαζί με την ακαδημαϊκή έρευνα προσωπικό, το γράψιμο και τη διδασκαλία στον τομέα αυτό, βάζει σε μια καλή θέση για να γίνει ένα κέντρο συζήτησης και υποτροφία σε αυτό το έργο. Το Ruskin MA προσφέρει τους επαγγελματίες και τους μελετητές των προκλήσεων αυτών η εννοιολογική, αναλυτική και κριτική πλαίσιο για την κατανόηση και την εξήγηση της αλλαγής του εργατικού κινήματος. Αυτό το μάθημα MA έχει ως στόχο να: Stretch φοιτητής σκέψης πέρα ​​από το «φάκελο» με νέες και δημιουργικές στρατηγικές της ανανέωσης του εργατικού κινήματος και του μετασχηματισμού, και το δικό τους ρόλο και την ταυτότητα σε αυτό. Συζήτηση θεμάτων όπως: Η σχέση του οργανωμένου εργατικού κινήματος με την παγκοσμιοποίηση Η εσωτερική δημοκρατία Ένωσης και της ηγεσίας, Ολοκλήρου σε σχέση με ποικιλομορφίες σε όλη φύλο, την τάξη, την ηλικία, την εθνικότητα, τη θρησκεία, τη σεξουαλικότητα, την αναπηρία Ξεπερνούν τα εθνικά και διαπολιτισμική σύγκριση Η επίτευξη Praxis - τη θεωρία στην πράξη Τι θα μελετήσει την πορεία; Η εστίαση του MA είναι πάνω σε επίκαιρα θέματα και το μέλλον του εργατικού κινήματος. Ενώ γειωμένη έντονα στην πράξη, θεωρητικά πλαίσια, θα πλαισιώσει και να εξηγήσει τα θέματα και οι μαθητές θα επεκτείνει την προσέγγιση αυτή... [-]

Βίντεο

Ruskin College