Ruskin College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί να σπουδάσετε στο Ruskin; Τα άτομα σαν εσάς που θέλετε να κάνετε θετικές αλλαγές στη ζωή τους και να έχουν την αποφασιστικότητα να εξασφαλίσει τις εκπαίδευση, τα προσόντα και τις ευκαιρίες που προσφέρει.

Ως βάση ένα Επιμόρφωσης College στην Οξφόρδη, Ruskin προσφέρει εκπαιδευτικές ευκαιρίες, σε ενήλικες με λίγα ή καθόλου τυπικά προσόντα σε ένα ανεπίσημο περιβάλλον. Πρόγραμμα σπουδών μας ξεκινά με τους μαθητές, τον ενθουσιασμό τους, τις ανάγκες, τις φιλοδοξίες και τις δεξιότητες και να προσφέρουμε τους αιτούντες μας δυναμικό δίοδοι από μαθήματα, μέσα από την πρόσβαση στην Ανώτατη Εκπαίδευση, Προγράμματα Σπουδών μέχρι μεταπτυχιακό επίπεδο.

Είτε είστε για την επίτευξη των επαγγελματικών προσόντων, επιδιώκουν ένα ξεχασμένο ενθουσιασμό ή απλά να μάθει να απολαύσετε την εκπαίδευση. Φιλική προς το κατοικημένο κολλέγιο μας προσελκύει φοιτητές από τις τοπικές κοινωνίες μας, σε όλη τη Βρετανία και τον κόσμο για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο να μάθουν.

Θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα επίπεδο σπουδών που ταιριάζει τις δεξιότητες και την εμπειρία σας.

Ruskin College έχει μια περήφανη ιστορία της υποστήριξης των ατόμων να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους. Είμαστε ένα μικρό κολέγιο, με μεγάλες ιδέες - και τα προγράμματα που προσφέρουμε σημαίνει μάθηση σας μπορούν επίσης να κάνουν θετικές αλλαγές στις ζωές των άλλων. Ruskin καλωσορίζει φοιτητές οι οποίοι όχι μόνο θέλουν να αναπτύξουν τον εαυτό τους, αλλά θέλουν επίσης να βάλετε κάτι πίσω στην κοινωνία.

Όλα τα μαθήματα μας διαθέτουν την ίδια υψηλής ποιότητας διδασκαλία και την υποστήριξη και υπάρχουν μια σειρά από επιλογές που μπορείτε να εξερευνήσετε, από σύντομες σειρές μαθημάτων μέσω βαθμούς σε προγράμματα μάστερ.

Τι ιδιαίτερο Ruskin;

Ακαδημαϊκή αριστεία - Ruskin προσφέρει το εξειδικευμένο προσωπικό που παρέχει ένα υποστηρικτικό και πολύτιμη εμπειρία μάθησης Ένα υποστηρικτικό περιβάλλον - με τη βοήθειά μας μπορείτε να συνειδητοποιήσουν τις δυνατότητές σας και να ξεπεράσουν τις δικές σας προσωπικές εμπόδια στη μάθηση. Ο δάσκαλός σας θα σας βοηθήσει να βρείτε τις δεξιότητες που χρειάζεστε και να χειριστεί τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν Μια ομοϊδεάτες κοινότητα - Θα πρέπει να ενταχθούν σε μια κοινότητα ομοϊδεάτες τους ανθρώπους, και μελετά μαζί με άλλους ενήλικες σαν εσάς που έχουν επιλέξει να κάνουν μια θετική αλλαγή στη ζωή τους Σαφής εξέλιξη - μάθηση ταξίδι σας θα είναι προσαρμοσμένο στις ικανότητες και τις φιλοδοξίες σας και αυτό μπορεί να σημαίνει άμεση πρόσβαση σε ένα πρόγραμμα σπουδών (που υπόκεινται σε συνέντευξη) Ένα βλέμμα στραμμένο στο μέλλον - τι μπορείτε να πετύχετε εξαρτάται από τις ικανότητες που έχετε αναπτύξει κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Πλέον μαθήματα μας μπορεί να σας οδηγήσει κατευθείαν στην επαγγελματική σταδιοδρομία ή την περαιτέρω τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η ιστορία μας ξεκίνησε 115 χρόνια πριν, με ρίζες στην εκπαίδευση της εργατικής τάξης ενήλικες. Σήμερα, συνεχίζουμε να προσφέρουμε ευκαιρίες και υποστήριξη για φοιτητές οι οποίοι συχνά αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες. Οι μαθητές μας έρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα, όλων των ηλικιών, μερικά με την οικογένεια ή τους υποχρεώσεις φροντίδας, πολλοί οι οποίοι είναι εξοικειωμένοι με την ανεργία ή μερικής απασχόλησης, χαμηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, και πολλοί που έχουν στερηθεί την εκπαίδευση, τα προσόντα και οι πιθανότητες νωρίτερα στο τους ζει.

Γιατί να μην κάνει Ruskin College το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία σας;

Διαμονή σε Ράσκιν Ruskin College βρίσκεται στην Παλιά Headington, μια περιοχή μόλις τρία μίλια από το κέντρο της Οξφόρδης και έχει πλούσια ιστορία. Ex-κατοίκους της Headington περιλαμβάνουν CS Lewis, JRR Tolkien, ο Sir Isaiah Berlin και Elizabeth Bowen, μεταξύ άλλων.

Από Headington υπάρχουν τακτικά και συχνά δρομολόγια λεωφορείων προς το κέντρο της πόλης, και τακτικά δρομολόγια λεωφορείων στο Λονδίνο.

Μόλις προσφερθεί θέση, φοιτητές πλήρους φοίτησης μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ένα ενιαίο υπνοδωμάτιο μελέτης για το σύνολο του ακαδημαϊκού έτους (40 εβδομάδες). Διαμονή για φοιτητές στο χώρο του ξενοδοχείου είναι υψηλού επιπέδου, πρόσφατα ανακαινισμένο και μελέτη προσφοράς / δωμάτια σε μικρά τεμάχια για την ειρηνική, ημι-αγροτικές πανεπιστημιούπολη.

Υπάρχει μια επιλογή από standard δωμάτια με κοινόχρηστο μπάνιο ή ντους και τουαλέτα, ή δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο με υψηλότερο κόστος, και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Όλες οι κοινόχρηστες κουζίνες, και υπάρχουν τρία κοινά δωμάτια για χρήση το βράδυ.

Το Κολέγιο στεγάζεται σε ένα όμορφο χώρο με γκαζόν περιοχές προς τα εμπρός, με δέντρα δείγμα και μια λεωφόρο των φτελιές, ένα περιφραγμένο κήπο πίσω με τις ευκαιρίες να συμμετέχουν, οπωρώνας, ένα μικρό δάσος και λιβάδια πέρα. Πάνω απ 'όλα, αυτό παρέχει ένα ήρεμο και γαλήνιο περιβάλλον στο οποίο να σπουδάσουν.

Η ζωή στην πανεπιστημιούπολη Το Κολέγιο προσελκύει φοιτητές από όλη τη Βρετανία και σε πολλά μέρη του κόσμου. Μέσα σε κατοικημένη κοινότητα, τους φοιτητές να κοινωνικοποιηθούν, να μελετήσει και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο να μάθουν σε ένα φιλικό, υποστηρικτικό περιβάλλον.

Up-to-σύγχρονες εγκαταστάσεις υπολογιστών είναι διαθέσιμα καθ 'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένων των σαββατοκύριακων, και το σύγχρονο, ειδικά κατασκευασμένα Κάλαχαν βιβλιοθήκη είναι καλά εφοδιασμένο με πάνω από 40.000 τόμους.

Υπάρχει μια ενεργή Ένωσης Φοιτητών, το οποίο ονομάζεται Ruskin College Φοιτητική Ένωση (RCSU), το οποίο προωθεί και υποστηρίζει τα συμφέροντα των Ruskin μαθητών, συντονίζει τις δραστηριότητες και τους χορηγούς των ομάδων και των κοινωνιών εντός του Σώματος.

Οι μαθητές είναι επίσης επιλέξιμες για να ενταχθούν στην Ένωση της Οξφόρδης, και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης συλλόγων και των κοινωνιών, οι οποίες προσφέρουν πληθώρα αθλητικών, θεατρικές, μουσικές και πολιτικές δραστηριότητες.

Ruskin College είναι μια από τις πιο ζωντανές χώρους για λογοτεχνικά και πολιτικά συναντήσεις στην Οξφόρδη. Έχουμε επισκεπτών ομιλητών, μουσικές βραδιές και τη δημιουργική γραφή και την ποίηση αναγνώσεις, εκτός από την φιλοξενία ποικίλων Πλατφόρμας εκδηλώσεις στο θέατρο, το δίκαιο, το φύλο και την ιστορία.

Η ζωή στην Οξφόρδη Η πόλη της Οξφόρδης προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από πολιτιστικές και ψυχαγωγικές ευκαιρίες.

Η Ashmolean ήταν η πρώτη δημόσια μουσεία και συλλογές σπίτια του κόσμου από την κλασική γλυπτική στην ζωγραφική του. Το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης προσφέρει τα καλύτερα της σύγχρονης εργασίας. Μέσα σε Oxford κολέγια, πολλές όμορφες συλλογές τέχνης είναι διαθέσιμο για δημόσια προβολή.

Η Βιβλιοθήκη Bodleian, η κεντρική βιβλιοθήκη της έρευνας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο διάσημο στον κόσμο, και Blackwells βιβλιοπωλείο της Οξφόρδης είναι η ναυαρχίδα για ένα από τα μεγαλύτερα ακαδημαϊκά βιβλιοπώλες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Oxford Playhouse και το Νέο Θέατρο αναδείξει τα καλύτερα στην παράσταση σε περιοδεία - από το κλασικό δράμα, μέσω της όπερας και χορού, να σηκωθούν και μεγάλα συγκροτήματα όνομα και τραγουδιστές. Μια ποικιλία άλλων χώρων απόδοση μικρότερη κλίμακα για όλα τα γούστα, προσφέροντας πολλές ευκαιρίες για να συμμετάσχουν.

Μια ζωντανή μουσική σκηνή υπάρχει και στα μπαρ και τα κλαμπ της Οξφόρδης ακριβώς απέναντι από την πόλη, από τη λαϊκή με funk, rock με reggae.

Υπάρχουν μεγάλες αθλητικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις στο εσωτερικό της Οξφόρδης. Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο διαθέτει γήπεδα σκουός και γυμναστήριο, ενώ υπάρχουν ευκαιρίες εν αφθονία για την ατομική και ομαδική συμμετοχή. Η ίδια η πόλη προσφέρει επίσης ένα παγοδρόμιο και μια ποικιλία από αθλητικά κέντρα και εγκαταστάσεις.

Πανεπιστήμιο Πρόσβαση Πολλές από τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, οι βιβλιοθήκες της, την κοινωνική ζωή, και τα γεγονότα, είναι ανοιχτή σε Ράσκιν φοιτητές μέσω των δεσμών της Ακαδημίας. Οι φοιτητές που σπουδάζουν στο βαθμό ίδρυμα στην επιχειρηματική και κοινωνική Enterprise είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο Oxford Brookes, συμπεριλαμβανομένης και της βιβλιοθήκης, τη σταδιοδρομία των υπηρεσιών και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ruskin College και έχει δημιουργήσει δεσμούς με πανεπιστήμια για την παροχή πρόοδο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για όσους την ολοκλήρωση ενός από τα Πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση όσο δίπλωμα ή το πρώτο (CertHE) ή δεύτερη (πτυχίο Ιδρύματος) μαθήματα.

Τοποθεσίες

Οξφόρδη

Dunstan Rd

Address
Ruskin College
Ruskin Hall
Dunstan Road
Old Headington

OX3 9BZ Οξφόρδη, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη