Ruskin College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί να σπουδάσετε στο Ruskin;

Τα άτομα σαν εσάς που θέλετε να κάνετε θετικές αλλαγές στη ζωή τους και να έχουν την αποφασιστικότητα να εξασφαλίσει τις εκπαίδευση, τα προσόντα και τις ευκαιρίες που προσφέρει.

Ως βάση ένα Επιμόρφωσης College στην Οξφόρδη, Ruskin προσφέρει εκπαιδευτικές ευκαιρίες, σε ενήλικες με λίγα ή καθόλου τυπικά προσόντα σε ένα ανεπίσημο περιβάλλον. Πρόγραμμα σπουδών μας ξεκινά με τους μαθητές, τον ενθουσιασμό τους, τις ανάγκες, τις φιλοδοξίες και τις δεξιότητες και να προσφέρουμε τους αιτούντες μας δυναμικό δίοδοι από μαθήματα, μέσα από την πρόσβαση στην Ανώτατη Εκπαίδευση, Προγράμματα Σπουδών μέχρι μεταπτυχιακό επίπεδο.

Είτε είστε για την επίτευξη των επαγγελματικών προσόντων, επιδιώκουν ένα ξεχασμένο ενθουσιασμό ή απλά να μάθει να απολαύσετε την εκπαίδευση. Φιλική προς το κατοικημένο κολλέγιο μας προσελκύει φοιτητές από τις τοπικές κοινωνίες μας, σε όλη τη Βρετανία και τον κόσμο για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο να μάθουν.

Θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα επίπεδο σπουδών που ταιριάζει τις δεξιότητες και την εμπειρία σας.

Ruskin College έχει μια περήφανη ιστορία της υποστήριξης των ατόμων να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους. Είμαστε ένα μικρό κολέγιο, με μεγάλες ιδέες - και τα προγράμματα που προσφέρουμε σημαίνει μάθηση σας μπορούν επίσης να κάνουν θετικές αλλαγές στις ζωές των άλλων. Ruskin καλωσορίζει φοιτητές οι οποίοι όχι μόνο θέλουν να αναπτύξουν τον εαυτό τους, αλλά θέλουν επίσης να βάλετε κάτι πίσω στην κοινωνία.

Όλα τα μαθήματα μας διαθέτουν την ίδια υψηλής ποιότητας διδασκαλία και την υποστήριξη και υπάρχουν μια σειρά από επιλογές που μπορείτε να εξερευνήσετε, από σύντομες σειρές μαθημάτων μέσω βαθμούς σε προγράμματα μάστερ.

Τι ιδιαίτερο Ruskin;

  • Ακαδημαϊκή αριστεία - Ruskin προσφέρει το εξειδικευμένο προσωπικό που παρέχει ένα υποστηρικτικό και πολύτιμη εμπειρία μάθησης
  • Ένα υποστηρικτικό περιβάλλον - με τη βοήθειά μας μπορείτε να συνειδητοποιήσουν τις δυνατότητές σας και να ξεπεράσουν τις δικές σας προσωπικές εμπόδια στη μάθηση. Ο δάσκαλός σας θα σας βοηθήσει να βρείτε τις δεξιότητες που χρειάζεστε και να χειριστεί τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν
  • Μια ομοϊδεάτες κοινότητα - Θα πρέπει να ενταχθούν σε μια κοινότητα ομοϊδεάτες τους ανθρώπους, και μελετά μαζί με άλλους ενήλικες σαν εσάς που έχουν επιλέξει να κάνουν μια θετική αλλαγή στη ζωή τους
  • Σαφής εξέλιξη - μάθηση ταξίδι σας θα είναι προσαρμοσμένο στις ικανότητες και τις φιλοδοξίες σας και αυτό μπορεί να σημαίνει άμεση πρόσβαση σε ένα πρόγραμμα σπουδών (που υπόκεινται σε συνέντευξη)
  • Ένα βλέμμα στραμμένο στο μέλλον - τι μπορείτε να πετύχετε εξαρτάται από τις ικανότητες που έχετε αναπτύξει κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Πλέον μαθήματα μας μπορεί να σας οδηγήσει κατευθείαν στην επαγγελματική σταδιοδρομία ή την περαιτέρω τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η ιστορία μας ξεκίνησε 115 χρόνια πριν, με ρίζες στην εκπαίδευση της εργατικής τάξης ενήλικες. Σήμερα, συνεχίζουμε να προσφέρουμε ευκαιρίες και υποστήριξη για φοιτητές οι οποίοι συχνά αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες. Οι μαθητές μας έρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα, όλων των ηλικιών, μερικά με την οικογένεια ή τους υποχρεώσεις φροντίδας, πολλοί οι οποίοι είναι εξοικειωμένοι με την ανεργία ή μερικής απασχόλησης, χαμηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, και πολλοί που έχουν στερηθεί την εκπαίδευση, τα προσόντα και οι πιθανότητες νωρίτερα στο τους ζει.

Γιατί να μην κάνει Ruskin College το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία σας;

Διαμονή σε Ράσκιν

Ruskin College βρίσκεται στην Παλιά Headington, μια περιοχή μόλις τρία μίλια από το κέντρο της Οξφόρδης και έχει πλούσια ιστορία. Ex-κατοίκους της Headington περιλαμβάνουν CS Lewis, JRR Tolkien, ο Sir Isaiah Berlin και Elizabeth Bowen, μεταξύ άλλων.

Από Headington υπάρχουν τακτικά και συχνά δρομολόγια λεωφορείων προς το κέντρο της πόλης, και τακτικά δρομολόγια λεωφορείων στο Λονδίνο.

Μόλις προσφερθεί θέση, φοιτητές πλήρους φοίτησης μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ένα ενιαίο υπνοδωμάτιο μελέτης για το σύνολο του ακαδημαϊκού έτους (40 εβδομάδες). Διαμονή για φοιτητές στο χώρο του ξενοδοχείου είναι υψηλού επιπέδου, πρόσφατα ανακαινισμένο και μελέτη προσφοράς / δωμάτια σε μικρά τεμάχια για την ειρηνική, ημι-αγροτικές πανεπιστημιούπολη.

Υπάρχει μια επιλογή από standard δωμάτια με κοινόχρηστο μπάνιο ή ντους και τουαλέτα, ή δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο με υψηλότερο κόστος, και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Όλες οι κοινόχρηστες κουζίνες, και υπάρχουν τρία κοινά δωμάτια για χρήση το βράδυ.

Το Κολέγιο στεγάζεται σε ένα όμορφο χώρο με γκαζόν περιοχές προς τα εμπρός, με δέντρα δείγμα και μια λεωφόρο των φτελιές, ένα περιφραγμένο κήπο πίσω με τις ευκαιρίες να συμμετέχουν, οπωρώνας, ένα μικρό δάσος και λιβάδια πέρα. Πάνω απ 'όλα, αυτό παρέχει ένα ήρεμο και γαλήνιο περιβάλλον στο οποίο να σπουδάσουν.

Η ζωή στην πανεπιστημιούπολη

Το Κολέγιο προσελκύει φοιτητές από όλη τη Βρετανία και σε πολλά μέρη του κόσμου. Μέσα σε κατοικημένη κοινότητα, τους φοιτητές να κοινωνικοποιηθούν, να μελετήσει και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο να μάθουν σε ένα φιλικό, υποστηρικτικό περιβάλλον.

Up-to-σύγχρονες εγκαταστάσεις υπολογιστών είναι διαθέσιμα καθ 'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένων των σαββατοκύριακων, και το σύγχρονο, ειδικά κατασκευασμένα Κάλαχαν βιβλιοθήκη είναι καλά εφοδιασμένο με πάνω από 40.000 τόμους.

Υπάρχει μια ενεργή Ένωσης Φοιτητών, το οποίο ονομάζεται Ruskin College Φοιτητική Ένωση (RCSU), το οποίο προωθεί και υποστηρίζει τα συμφέροντα των Ruskin μαθητών, συντονίζει τις δραστηριότητες και τους χορηγούς των ομάδων και των κοινωνιών εντός του Σώματος.

Οι μαθητές είναι επίσης επιλέξιμες για να ενταχθούν στην Ένωση της Οξφόρδης, και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης συλλόγων και των κοινωνιών, οι οποίες προσφέρουν πληθώρα αθλητικών, θεατρικές, μουσικές και πολιτικές δραστηριότητες.

Ruskin College είναι μια από τις πιο ζωντανές χώρους για λογοτεχνικά και πολιτικά συναντήσεις στην Οξφόρδη. Έχουμε επισκεπτών ομιλητών, μουσικές βραδιές και τη δημιουργική γραφή και την ποίηση αναγνώσεις, εκτός από την φιλοξενία ποικίλων Πλατφόρμας εκδηλώσεις στο θέατρο, το δίκαιο, το φύλο και την ιστορία.

Η ζωή στην Οξφόρδη

Η πόλη της Οξφόρδης προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από πολιτιστικές και ψυχαγωγικές ευκαιρίες.

Η Ashmolean ήταν η πρώτη δημόσια μουσεία και συλλογές σπίτια του κόσμου από την κλασική γλυπτική στην ζωγραφική του. Το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης προσφέρει τα καλύτερα της σύγχρονης εργασίας. Μέσα σε Oxford κολέγια, πολλές όμορφες συλλογές τέχνης είναι διαθέσιμο για δημόσια προβολή.

Η Βιβλιοθήκη Bodleian, η κεντρική βιβλιοθήκη της έρευνας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο διάσημο στον κόσμο, και Blackwells βιβλιοπωλείο της Οξφόρδης είναι η ναυαρχίδα για ένα από τα μεγαλύτερα ακαδημαϊκά βιβλιοπώλες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Oxford Playhouse και το Νέο Θέατρο αναδείξει τα καλύτερα στην παράσταση σε περιοδεία - από το κλασικό δράμα, μέσω της όπερας και χορού, να σηκωθούν και μεγάλα συγκροτήματα όνομα και τραγουδιστές. Μια ποικιλία άλλων χώρων απόδοση μικρότερη κλίμακα για όλα τα γούστα, προσφέροντας πολλές ευκαιρίες για να συμμετάσχουν.

Μια ζωντανή μουσική σκηνή υπάρχει και στα μπαρ και τα κλαμπ της Οξφόρδης ακριβώς απέναντι από την πόλη, από τη λαϊκή με funk, rock με reggae.

Υπάρχουν μεγάλες αθλητικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις στο εσωτερικό της Οξφόρδης. Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο διαθέτει γήπεδα σκουός και γυμναστήριο, ενώ υπάρχουν ευκαιρίες εν αφθονία για την ατομική και ομαδική συμμετοχή. Η ίδια η πόλη προσφέρει επίσης ένα παγοδρόμιο και μια ποικιλία από αθλητικά κέντρα και εγκαταστάσεις.

Πανεπιστήμιο Πρόσβαση

Πολλές από τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, οι βιβλιοθήκες της, την κοινωνική ζωή, και τα γεγονότα, είναι ανοιχτή σε Ράσκιν φοιτητές μέσω των δεσμών της Ακαδημίας. Οι φοιτητές που σπουδάζουν στο βαθμό ίδρυμα στην επιχειρηματική και κοινωνική Enterprise είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο Oxford Brookes, συμπεριλαμβανομένης και της βιβλιοθήκης, τη σταδιοδρομία των υπηρεσιών και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ruskin College και έχει δημιουργήσει δεσμούς με πανεπιστήμια για την παροχή πρόοδο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για όσους την ολοκλήρωση ενός από τα Πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση όσο δίπλωμα ή το πρώτο (CertHE) ή δεύτερη (πτυχίο Ιδρύματος) μαθήματα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Ma δημόσια ιστορία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Οξφόρδη +1 περισσότερα

Το μάθημα καλύπτει το ρόλο της ιστορίας στη δημόσια αρένα: μουσεία, ντοκιμαντέρ, μνημεία, διαλέξεις, ξεναγήσεις και εκδηλώσεις της κοινότητας είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που αποτελούν δημόσια ιστορία. Εξετάζει επίσης τη σχέση μεταξύ της ιστορίας και της πολιτικής, καθώς και την ισχυρή επιρροή της ιστορίας στη σύγχρονη κοινωνία. [+]

Αυτό είναι ένα πλήρους απασχόλησης ενός έτους ή δύο ετών με μερική απασχόληση μεταπτυχιακών μαθημάτων. Απευθύνεται σε φοιτητές με πάθος για την ιστορία, αλλά δεν απαιτεί απαραιτήτως ένα πτυχίο στο θέμα. Το μάθημα καλύπτει το ρόλο της ιστορίας στη δημόσια αρένα: μουσεία, ντοκιμαντέρ, μνημεία, διαλέξεις, ξεναγήσεις και εκδηλώσεις της κοινότητας είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που αποτελούν δημόσια ιστορία. Εξετάζει επίσης τη σχέση μεταξύ της ιστορίας και της πολιτικής, καθώς και την ισχυρή επιρροή της ιστορίας στη σύγχρονη κοινωνία. Τι θα μελετήσει την πορεία; Έμφαση δίνεται μαθητές που χρησιμοποιούν έννοιες βέβαια να αναπτύξουν τα δικά τους συμφέροντα. Οι μαθητές γράφουν ένα χαρτοφυλάκιο των εννέα κομμάτια του έργου (συμπεριλαμβανομένων κομμάτια της δημόσιας ιστορίας) και μια διατριβή, ή να παράγουν ένα μεγαλύτερο κομμάτι του δημόσιου ιστορία ως εναλλακτική λύση. Καθ 'όλη μαθητές ενθαρρύνονται να επιδιώκουν τα δικά τους συμφέροντα και να προετοιμάσουν τις εργασίες τους για δημοσίευση και παρουσίαση. Διατριβή / Διατριβή Εναλλακτική Η τελευταία ενότητα παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να φέρει κοντά όλα όσα έχουν μάθει μέχρι τώρα είτε σε 12.000 διατριβή λέξη σε ένα θέμα της επιλογής τους γίνεται σε συνεννόηση με τον καθηγητή τους ή να παράγουν ένα σημαντικό κομμάτι της δημόσιας ιστορίας, και πάλι σε ένα θέμα η επιλογή τους γίνεται σε συνεννόηση με τον καθηγητή τους. Το μάθημα αυτό έχει ως στόχο να: Ανάπτυξη συστηματική κατανόηση των μαθητών της θεωρίας andpractice της Δημόσιας Ιστορίας σε μεταπτυχιακό επίπεδο Κριτική επίγνωση Foster μαθητών για τις τελευταίες εξελίξεις στα δημόσια ιστορία συμπεριλαμβανομένης κριτική αξιολόγηση των διαφόρων προσεγγίσεων Δώστε στους μαθητές με εκτεταμένες ευκαιρίες για να εξασκήσουν τις τεχνικές και τις έννοιες της δημόσιας ιστορίας Ενθαρρύνετε την πρωτοτυπία των μαθητών στην απόκτηση και την εφαρμογή της ιστορικής έρευνας και της έρευνας Ανάπτυξη δεξιοτήτων των μαθητών στην κριτική αξιολόγηση της τρέχουσας έρευνας και διαλόγου δημόσια ιστορία Επιτρέπουν στους μαθητές να σκεφτούν δημιουργικά και δημιουργικά σχετικά με τη φύση της ιστορίας Βασιστεί στις υφιστάμενες ενθουσιασμούς των μαθητών και την ιστορική γνώση για την ανάπτυξη νέων προσεγγίσεων για την ιστορική έρευνα Αποτελέσματα για τους φοιτητές Γνώση και κατανόηση Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος οι σπουδαστές θα είναι σε θέση να: Συστηματικά και κριτικά ασχολούνται με πολύπλοκες ιστοριογραφικά και μεθοδολογικών ιδεών Κρίσιμα συνεργαστεί με τις συζητήσεις μέσα και γύρω από τη δημόσια ιστορία Εφαρμόστε τις γνώσεις τους και την κριτική κατανόηση των (δημόσιων) ιστορία σε υψηλό επίπεδο Γνωστικές δεξιότητες Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος οι σπουδαστές θα είναι σε θέση να: Επίδειξη αυτο-διεύθυνση, τη γνώση και την πρωτοτυπία στην αντιμετώπιση και επίλυση προβλημάτων Σκεφτείτε φαντασία και δημιουργικά σχετικά με τη φύση των (δημόσιων) ιστορία Αξιολογεί κριτικά την τρέχουσα έρευνα, πρακτική, και τη συζήτηση στο (δημόσιο) ιστορία Πρακτικές και επαγγελματικές δεξιότητες Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος οι σπουδαστές θα είναι σε θέση να: Παρούσα ιστορική έρευνα για ειδικό κοινό Παρούσα ιστορική έρευνα σε μη ειδικό κοινό Να ενεργούν αυτόνομα στο σχεδιασμό και την εκτέλεση της έρευνας και της γραφής Συνεχίστε να προάγει τις γνώσεις τους μέσα από την ανεξάρτητη εργασία και πρακτική Πράξη ως μέρος μιας ομάδας στο σχεδιασμό και την εκτέλεση της έρευνας και της γραφής Μεταβιβάσιμες δεξιότητες Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος οι σπουδαστές θα είναι σε θέση να: Επίδειξη πρωτοβουλία, προσωπική ευθύνη, και της λήψης αποφάσεων σε πολύπλοκες και απρόβλεπτες καταστάσεις Επίδειξη πρωτοτυπία στην απόκτηση και την εφαρμογή των ιδεών σε συγκεκριμένο περιεχόμενο / πρακτική Σιγουριά μοιραστούν ιδέες προφορικά ή γραπτά, Ανάπτυξη κατάλληλων περιεχόμενο για on-line φόρουμ ΠΩΣ ΘΑ μάθουν και να διδαχθούν από την πορεία; Οι ενότητες του προγράμματος υποστηρίζονται από τη μάθηση και τη διδασκαλία της στρατηγικής υιοθετώντας ένα ευρύ φάσμα προσεγγίσεων, συμπεριλαμβανομένων παρουσιάσεων, σεμιναρίων, και ένας-προς-ένα tutorials. Μέσα σε τάξεις έμφαση δίνεται στη δια-δραστική διδασκαλία και τη μάθηση. Οι μαθητές θα πρέπει να αναμένεται να συμμετάσχει προσωπικά σε μικρές ομάδες και μεγαλύτερες τάξεις, με μια σειρά από υλικό και ιδέες. Οι μαθητές θα εμπλακούν κριτικά και αναλυτικά με γραπτή, οπτική, προφορική και οπτικοακουστικό υλικό, περιλαμβανομένων των υλικών και το δικό τους υλικό. One-to-one μαθήματα παρέχουν στους φοιτητές την ευκαιρία για μεμονωμένες ή μικρές ομαδικές συζητήσεις σχετικά με τις εργασίες που υποβλήθηκαν τόσο σε εννοιολογικό και τα στάδια σύνταξης. Σε συνδυασμό με την ομάδα ανάπτυξης μάθησης της Ακαδημίας, διδάσκοντας μέσω tutorials επιτρέπει ισχυρές σχέσεις να αναπτυχθούν μεταξύ του προσωπικού και των σπουδαστών και μεταξύ των σπουδαστών οι ίδιοι, δημιουργώντας έτσι περαιτέρω ένα υποστηρικτικό περιβάλλον μάθησης. Δίνεται προσοχή σε όλες τις ενότητες και στα δύο ερευνά μια σειρά από υλικά και να προβληματιστούμε για ιστοριογραφική διαδικασίες. Επίσης, θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις τρέχουσες συζητήσεις στη δημόσια ιστορία. Η αξιολόγηση είναι ποικίλες, συμπεριλαμβανομένων μερικών πιο παραδοσιακά ακαδημαϊκά δοκίμια ιστορίας και σχόλια, παράλληλα με τις πιο δημιουργικές εργασίες που επιτρέπουν στους μαθητές να παράγουν κομμάτια της δημόσιας ιστορίας ή ασχολούνται με τον τομέα και με άλλους τρόπους. Σε ζητήσετε από τους μαθητές να συμπληρώσουν εννέα κομμάτια του έργου, πριν αρχίσουν την ενότητα διατριβή τους ενθαρρύνουμε να αναπτύξουν ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται, και απαιτείται σε δύο ενότητες, για να παράγουν πρακτική εργασία σε διαφορετικές μορφές. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει νέα υλικά για το μάθημα που διδάσκουν? μια οργανωμένη βόλτα και κριτική? μια κριτική της έκθεσης? Νέος οδηγός για ένα μουσείο? ένα βίντεο με την κριτική ανάλυση? συνεντεύξεις προφορικής ιστορίας? ή μια λεπτομερή ανάλυση ενός αντικειμένου ή οπτική εικόνα. Η διατριβή ή διατριβή εναλλακτική θεωρούνται ως μια ευκαιρία για τους μαθητές να φέρουν μαζί όλα όσα έχουν μάθει τόσο μια ακαδημαϊκή μορφή και μία πιο προσιτή σε nonspecialists. Η τοποθέτηση έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπουν στους μαθητές να αποκτήσουν εμπειρία και να προβληματιστούν σχετικά με τον τομέα της δημόσιας ιστορίας, ενώ ταυτόχρονα παράγει επίσης την ακαδημαϊκή εργασία. Η τοποθέτηση αυτή αποτελεί μέρος του καταναλωτικού και μονάδα παραγωγής των δημοσίων Ιστορία και ως εκ τούτου προσφέρει άλλη μια ευκαιρία για μια σε βάθος εμπλοκή με τη δημόσια ιστορία. Οι μαθητές και το προσωπικό θα συνεργαστούν για να βρείτε ένα κατάλληλο τοποθέτησης φοιτητές που ήδη εργάζονται ή τον εθελοντισμό στον τομέα της δημόσιας ιστορίας μπορεί να χρησιμοποιήσει ότι η τοποθέτηση τους. Προϋποθέσεις Εισαγωγής Αυτό είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Εκτιμούμε ότι οι περισσότεροι, αν και όχι απαραίτητα όλες οι υποψήφιοι να έχουν πρώτα πτυχία σε ένα σχετικό θέμα. Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν ένα πρώτο πτυχίο στην Ιστορία, αλλά δεν πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν την ικανότητά τους να σπουδάσουν σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Πρόσφατες μαθητές είχαν υπόβαθρο στην Τέχνη, Μηχανική, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Σχεδιασμός, Επιστήμη, Λογοτεχνία, Γλώσσες, Classics καθώς και την ιστορία. Έχουν συμπεριληφθεί οι δάσκαλοι, καθηγητές, καλλιτέχνες, αρχοντική οδηγοί σπίτι, αρχειονόμοι, τοπικών τουριστικών οδηγών, οι αρχαιολόγοι, οι εργαζόμενοι μουσείο, προφορική ιστορικοί, συνδικαλιστές, δημοσιογράφοι, ιστορικοί της οικογένειας και των εκπαιδευτών ενηλίκων. Ο Δρ Ρουθ Percy είναι πολύ ευχάριστη θέση να συζητήσουμε τις απαιτήσεις πορεία και την εισαγωγή με τους πιθανούς αιτούντες πριν από την επίσημη αίτηση και τη συνέντευξη ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Το μάθημα ξεκινά τον Σεπτέμβριο και εφαρμογές κλείνουν στις 15 Αυγούστου. Για πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με Hannah Jones, το Ακαδημαϊκό γραμματέας στο 01865 759604 ή συντονιστής του προγράμματος, Δρ Ρουθ Percy στις 01.865 759.631. Ευκαιρίες Καριέρας Μια δημόσια ιστορία Masters είναι όχι μόνο χρήσιμη προετοιμασία για την εργασία στην κληρονομιά, μουσεία και αρχεία, αλλά, γιατί συνδυάζει την προσοχή στη λεπτομέρεια με ευρεία ανάλυση, αυτό εκτιμάται ιδιαίτερα σε μια σειρά της σταδιοδρομίας, συμπεριλαμβανομένων της αναπτυξιακής πολιτικής, της πολιτικής υπηρεσίας. Δίδακτρα 2015/16 Πρόσβαση σε HE Προγράμματα, Επίπεδο 3, Full Time: £ 3.358 Πιστοποιητικό της Ανώτατης Εκπαίδευσης Επίπεδο Πλήρης μελέτη Μερική παρακολούθηση Επιχειρήσεις και Κοινωνική Επιχείρηση Επίπεδο 4 £ 6.000 £ 3.000 Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας: Δημιουργική Γραφή και Κρίσιμη Πρακτική Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 4.500 ιστορία Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 4.500 Της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας και Εμπορίου Σπουδών Ένωσης Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 6.750 νόμος Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 4.500 Κοινωνικών και Πολιτικών Σπουδών Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 4.500 Γράφοντας για την απόδοση Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 4.500 Πτυχίο BA Επίπεδο Πλήρης μελέτη Μερική παρακολούθηση Κοινωνική Εργασία Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 6.750 Νεολαία και κοινοτικό Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 6.750 MA Προγράμματα Επίπεδο Πλήρης μελέτη Μερική παρακολούθηση Δημόσια Ιστορία Επίπεδο 7 £ 5.100 £ 2.550 Κάτοικος Τιμές Υπνοδωμάτιο Μελέτη 2014/15 40wks ανά εβδομάδα Πρότυπο Υπνοδωμάτιο Μελέτη Υ £ 4.000 £ 100 Μελέτη en-suite υπνοδωμάτιο £ 4.840 £ 121 [-]

Ma διεθνές εργατικό και συνδικαλιστικό μελέτες (iltus)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Οξφόρδη +1 περισσότερα

Κινήσεις Εργασίας σε όλο τον κόσμο θεωρούνται ότι βρίσκονται σε κρίση και αναζητούν ενεργά τρόπους ανανέωσης. Τα ζητήματα αυτά συνδέονται στενά με την παγκοσμιοποίηση και με τη ρευστότητα μεταξύ των αναδυόμενων μεταβατική και αναπτυσσόμενα κράτη και χώρες. Μέρος του Ruskin στο εργατικό κίνημα, μαζί με την ακαδημαϊκή έρευνα προσωπικό, το γράψιμο και τη διδασκαλία στον τομέα αυτό, βάζει σε μια καλή θέση για να γίνει ένα κέντρο συζήτησης και υποτροφία σε αυτό το έργο. [+]

Αυτό είναι ένα έτος πλήρους απασχόλησης ή δύο ετών με μερική απασχόληση μεταπτυχιακών μαθημάτων. Κινήσεις Εργασίας σε όλο τον κόσμο θεωρούνται ότι βρίσκονται σε κρίση και αναζητούν ενεργά τρόπους ανανέωσης. Τα ζητήματα αυτά συνδέονται στενά με την παγκοσμιοποίηση και με τη ρευστότητα μεταξύ των αναδυόμενων μεταβατική και αναπτυσσόμενα κράτη και χώρες. Μέρος του Ruskin στο εργατικό κίνημα, μαζί με την ακαδημαϊκή έρευνα προσωπικό, το γράψιμο και τη διδασκαλία στον τομέα αυτό, βάζει σε μια καλή θέση για να γίνει ένα κέντρο συζήτησης και υποτροφία σε αυτό το έργο. Το Ruskin MA προσφέρει τους επαγγελματίες και τους μελετητές των προκλήσεων αυτών η εννοιολογική, αναλυτική και κριτική πλαίσιο για την κατανόηση και την εξήγηση της αλλαγής του εργατικού κινήματος. Αυτό το μάθημα MA έχει ως στόχο να: Stretch φοιτητής σκέψης πέρα ​​από το «φάκελο» με νέες και δημιουργικές στρατηγικές της ανανέωσης του εργατικού κινήματος και του μετασχηματισμού, και το δικό τους ρόλο και την ταυτότητα σε αυτό. Συζήτηση θεμάτων όπως: Η σχέση του οργανωμένου εργατικού κινήματος με την παγκοσμιοποίηση Η εσωτερική δημοκρατία Ένωσης και της ηγεσίας, Ολοκλήρου σε σχέση με ποικιλομορφίες σε όλη φύλο, την τάξη, την ηλικία, την εθνικότητα, τη θρησκεία, τη σεξουαλικότητα, την αναπηρία Ξεπερνούν τα εθνικά και διαπολιτισμική σύγκριση Η επίτευξη Praxis - τη θεωρία στην πράξη Τι θα μελετήσει την πορεία; Η εστίαση του MA είναι πάνω σε επίκαιρα θέματα και το μέλλον του εργατικού κινήματος. Ενώ γειωμένη έντονα στην πράξη, θεωρητικά πλαίσια, θα πλαισιώσει και να εξηγήσει τα θέματα και οι μαθητές θα επεκτείνει την προσέγγιση αυτή στο Μέρος 2 εργασίες / ένωσης / τρέχον τεύχος με βάση τη διπλωματική τους εργασία. Σε εργαστήρια μαθητές να συζητήσουν και συζήτηση με το ένα το άλλο, με τους δασκάλους και με προσκεκλημένους ακαδημαϊκούς ερευνητές και ομιλητές από το εργατικό κίνημα. Παιδαγωγοί σχετικά με το ΜΑ είναι οι ίδιοι έμπειρους ερευνητές και να δημοσιεύουν στα χωράφια τους. Πλήρης απασχόληση φοιτητών μπορεί να χρηματοδοτείται από δικούς τους ή άλλους συνδικαλιστικές οργανώσεις. Αν στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτά θα παρέχουν κανονικά συνδικαλιστικών συνημμένα (άνευ αποδοχών) για τους φοιτητές του εξωτερικού. Μερικές υποτροφίες ίσως διαθέσιμο. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για: Οι έμπειροι αξιωματικοί του Ηνωμένου Βασιλείου και συνδικαλιστών (που καταβάλλονται και κατά) από το Ηνωμένο Βασίλειο συνδικάτα ιδιαίτερα εκείνων που έχουν και οι αναπτυσσόμενες διεθνείς υπηρεσίες και οι οποίοι συνεργάζονται στενά με τους εταίρους στο εξωτερικό, όπως το PSI (Public Services International), ICFTU (Διεθνής Συνομοσπονδία Ελεύθερων μεταφραστικές μονάδες) και η CES (Συνομοσπονδία Συνδικάτων Ευρωπαϊκών Συναλλαγές) καθώς και η αδελφή συνδικάτα τους στο εξωτερικό. Ηνωμένο Βασίλειο αξιωματικοί των συνδικάτων και ακτιβιστές που εργάζονται στον τομέα των επαγγελματικών και άσπρο γιακά συνδικάτα που είναι ήδη απόφοιτοι, και αναζητούν μεταπτυχιακές ακαδημαϊκές σπουδές και τα προσόντα στον τομέα. Overseas ειδικοί, μεταξύ άλλων και από χώρες της ΕΕ, σε αναπτυσσόμενες και αναδυόμενες οικονομίες, καθώς και την ανατολική / κεντρική Ευρώπη. Ακτιβιστές και οι αξιωματικοί από τα εργατικά κινήματα σε όλο τον κόσμο. Εργαζομένων σε ΜΚΟ στον τομέα της ισότητας και ανθρωπίνων πόρων ειδικούς στον τομέα. Οι απόφοιτοι των εργασιακών σχέσεων, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, των επιχειρήσεων, της οικονομίας και των συναφών κλάδων. Οι απόφοιτοι της ΒΑ της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας και Εμπορίου Σπουδών του Ruskin Ένωσης Πλήρης απασχόληση φοιτητών θα γράψει διατριβές τους μεταξύ Ιουνίου και Οκτωβρίου και θα έχει ατομικό φροντιστήριο / εποπτικό έλεγχο από τους επόπτες του Κολλεγίου. ΠΩΣ ΘΑ μάθουν και να διδαχθούν από την πορεία; Δεν χρειάζεται να ζουν στην Οξφόρδη για να μελετήσει το ΜΑ. Η χρονική πορεία μέρος τρέχει πάνω από δύο χρόνια και οργανώνεται μέσω τριών ημερών κατοικιών εργαστήρια, Ruskin College. Μεταξύ εργαστήρια, οι μαθητές ερχόμαστε σε επαφή μεταξύ τους και με τους καθηγητές μέσω συστημάτων ηλεκτρονικής υποστήριξης. Το πλήρες πρόγραμμα του χρόνου τρέχει πάνω από 12 μήνες. Τους φοιτητές του εξωτερικού για υποτροφίες θα ζουν κανονικά σε Ράσκιν φοιτητής διαμονή, και άλλες φοιτητές πλήρους φοίτησης μπορούν να το πράξουν αν τα καταλύματα είναι διαθέσιμα. Οι μαθητές από τα δύο μερική και με πλήρη μαθήματα του χρόνου θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για τις κατηγορίες κατά των τριών ημερών κατοικιών εργαστήρια. Πλήρης απασχόληση φοιτητών θα παρακολουθούν σεμινάρια και tutorials και περνούν το χρόνο τους σε οργανώσεις εργασίας του Ηνωμένου Βασιλείου σε άδεια άνευ συνημμένα. Υποστήριξης σπουδαστών Τα συστήματα στήριξης μεταξύ εργαστήρια περιλαμβάνουν καθηγητές, ο συντονιστής του προγράμματος, και οι συνεργάτες του μαθητή στις μαθητικές Ομάδες Εργασίας (SSGs) χρησιμοποιώντας μια σειρά από μεθόδους επικοινωνίας? κυρίως τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες. Αν οι μαθητές δέχονται χορηγία από / εργάζονται με ή για μια ένωση ή άλλο οργανισμό, αναμένουμε ότι θα πρέπει να δοθεί στήριξη, όπως η πρόσβαση στα δεδομένα, οι σχετικές πολιτικές και στρατηγικές, συνέδρια, συναντήσεις με ανθρώπους-κλειδιά. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, δεδομένου ότι οι εργασίες προσανατολίζονται κυρίως προς την κατεύθυνση του εργατικού κινήματος τρέχοντα ζητήματα. Προϋποθέσεις Εισαγωγής Οι μαθητές θα είναι κανονικά αποφοίτους με πτυχίο ή ισοδύναμα προσόντα σε σχετικό τομέα της μελέτης. Αντί για ένα βαθμό, μπορεί να γίνει δεκτή εάν Έχετε σχετική αμειβόμενη ή μη εμπειρία, συμπεριλαμβανομένων των μαθημάτων κατάρτισης / εκπαίδευσης, σε οργανισμούς όπως τα συνδικάτα, την κοινότητα, την εθελοντική ή πολιτικές ομάδες. Έχετε γνώση και ακαδημαϊκά προσόντα ανάλογα με την εργασία σε επίπεδο πτυχίου. Μπορείτε μπορεί να αποδείξει την ικανότητα μεταπτυχιακών σπουδών μέσω της παροχής ενός χαρτοφυλακίου των πρόσφατων γραπτών εργασιών? για παράδειγμα εκθέσεις, έγγραφα πολιτικής, των αιτήσεων χρηματοδότησης, δοκίμια, κ.λπ. Μπορείτε να ολοκληρώσει μια ακαδημαϊκή μελέτη περίπτωσης άσκησης ανάλυσης και φόντου ανάγνωση που η Διαχειριστική Αρχή με το αντίστοιχο πρότυπο του πρώτου βαθμού Έχετε τα προσόντα στο σχετικό τομέα της μελέτης και έχουν συμπληρώσει το αντίστοιχο έτος 1 αλλού, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για καταχώρηση στο Μέρος 2 του προγράμματος MA. ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Αυτό το μάθημα διαρκεί κάθε άλλη χρονιά. Θα υπάρξει μια σειρά ανοικτών ημερών στη διάρκεια του έτους που αρχίζει την πορεία. Ευκαιρίες Καριέρας Το μάστερ έχει ως στόχο να παρέχει προσόντα υψηλότερου επιπέδου εκπαίδευση για εργατικό κίνημα και τις συναφείς επαγγελματίες προκειμένου να ενισχύσουν το στρατηγικό δεξιότητες και τις γνώσεις τους και να παρέχουν τη βάση για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας στον τομέα, περιλαμβανομένης της κίνησης μεταξύ της ανάπτυξης της Ένωσης πολιτικής και της πρακτικής και της ακαδημαϊκής έρευνας και της εκπαίδευσης. Όπως αποδεικνύεται από την TUC Ένωση Αξιωματικός Εκπαίδευσης αναθεώρησης του 2005, το οποίο σημειώνει ότι, μετά τις αλλαγές στην Ένωση ρόλους αξιωματικός και διόδους εισόδου, το επίπεδο των τίτλων σπουδών έχει αυξηθεί και πλέον μεταξύ των αξιωματικών, πτυχίο / HND και τα επαγγελματικά προσόντα κυριαρχούν (2005: 9). Η ΜΑ είναι εξίσου χρήσιμο για εκείνους που επιδιώκουν να αναπτύξουν την έρευνα και την ακαδημαϊκή σταδιοδρομία στον τομέα. Πώς να ισχύσει για αυτό το μάθημα Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για τα μαθήματα online μέσω της ιστοσελίδας Ruskin College ή μπορείτε να κατεβάσετε ένα αρχείο pdf της αίτησης μας. Αποστολή έντυπα αίτησης για: Ακαδημαϊκή γραμματέα, Ruskin College, Ruskin Hall, Dunstan Road, Old Headington, Οξφόρδη, OX3 9BZ Μπορείτε να ζητήσετε ένα αντίγραφο του εντύπου της αίτησης που θα αποσταλεί σε εσάς επικοινωνώντας Δεξίωση στο Ruskin Hall στο 01865 759 600 ή email έρευνες @ Ράσκιν. ac.u Θα πρέπει να υποβάλετε την αίτησή σας με: Αποδεικτικά στοιχεία των τυπικών προσόντων σας, καθώς και για εκείνες που ισχύουν βάσει της ισοδυναμίας, παραδείγματα πρόσφατων γραπτών εργασιών και προηγούμενη μελέτη κ.λπ. 2000 λέξεις για τους οποίους θέλετε να υποβάλουν αίτηση για το MA Διεθνών Σπουδών Εργασίας & Συνδικάτων, Ruskin College ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Οι μαθητές είναι υπεύθυνοι για την πληρωμή των δικών τους διδάκτρων σε αυτήν την πορεία και θα υπάρξει μια επιπλέον χρέωση διαμονής και εστίασης για τους οικιακούς εργαστήρια (περίπου £ 150,00 ανά εργαστήριο). Υπάρχουν έξι εργαστήρια το πρώτο έτος, και τρεις σε δύο χρόνια. Κάποια από τα συνδικάτα παρέχουν υποτροφίες για σπουδές σε Ράσκιν. Το TUC απλόχερα παρέχει επίσης τρεις υποτροφίες ετησίως των £ 1.000,00. Το πρόγραμμα MA συντονιστής, ο Ian Manborde (07900 325379) είναι διατεθειμένη να βοηθήσει ΜΑ αιτούντες ζητούν οικονομική ενίσχυση από τα συνδικάτα και οι εργοδότες. Ιστορικά, η πλειοψηφία του συνόλου των φοιτητών ΜΑ ILTUS λαμβάνουν κάποια μορφή οικονομικής βοήθειας για MA μελέτη από το σωματείο ή / και του εργοδότη τους. Τέλη και χρηματοδότηση Πώς να χρηματοδοτήσει τις σπουδές σας για το Ηνωμένο Βασίλειο - που βασίζεται μαθητές Υπάρχουν μια σειρά από επιλογές που είναι διαθέσιμες για να σας βοηθήσει να χρηματοδοτήσει τις σπουδές σας εξαρτάται από το επίπεδο των μαθημάτων που έχουν αναλάβει, την οικονομική σας κατάσταση και το πού ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι μαθητές θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση για οικονομική ενίσχυση από τη στιγμή που λαμβάνουν την επιστολή προσφοράς τους. Πληροφορίες για το πού να υποβάλουν αίτηση για χρηματοδότηση θα πρέπει να περιλαμβάνονται στην προσφορά επιστολή, μαζί με το ποσό των διδάκτρων και οποιωνδήποτε κωδικών πορεία που θα χρειαστείτε. Οι μαθητές δεν θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν, εκτός αν μπορεί να παράσχει στοιχεία για να δείξει πώς τα δίδακτρα τους και (κατά περίπτωση) κατοικιών και εστίασης τέλη θα πρέπει να καταβληθεί. Δίδακτρα 2015/16 Πρόσβαση σε HE Προγράμματα, Επίπεδο 3, Full Time: £ 3.358 Πιστοποιητικό της Ανώτατης Εκπαίδευσης Επίπεδο Πλήρης μελέτη Μερική παρακολούθηση Επιχειρήσεις και Κοινωνική Επιχείρηση Επίπεδο 4 £ 6.000 £ 3.000 Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας: Δημιουργική Γραφή και Κρίσιμη Πρακτική Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 4.500 ιστορία Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 4.500 Της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας και Εμπορίου Σπουδών Ένωσης Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 6.750 νόμος Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 4.500 Κοινωνικών και Πολιτικών Σπουδών Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 4.500 Γράφοντας για την απόδοση Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 4.500 Πτυχίο BA Επίπεδο Πλήρης μελέτη Μερική παρακολούθηση Κοινωνική Εργασία Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 6.750 Νεολαία και κοινοτικό Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 6.750 MA Προγράμματα Επίπεδο Πλήρης μελέτη Μερική παρακολούθηση Δημόσια Ιστορία Επίπεδο 7 £ 5.100 £ 2.550 Κάτοικος Τιμές Υπνοδωμάτιο Μελέτη 2014/15 40wks ανά εβδομάδα Πρότυπο Υπνοδωμάτιο Μελέτη Υ £ 4.000 £ 100 Μελέτη en-suite υπνοδωμάτιο £ 4.840 £ 121 [-]

Βίντεο

Ruskin College