Schumacher College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο, όλων των ηλικιών και των υποβάθρων, έχουν ενημερωθεί, εμπνεύστηκε και ενθαρρύνονται να δράσουν, με μας 25 χρόνια της μετασχηματιστικής μαθήματα για την αειφόρο διαβίωση.

Schumacher College έχει μια αξιοζήλευτη φήμη για την εκμάθηση αιχμής. Η δουλειά μας είναι να εμπνεύσουμε, να αμφισβητήσει και να αναρωτηθούμε ως συν-κάτοικοι του κόσμου, να ζητήσει από τις ερωτήσεις που όλοι πασχίζουν να βρουν απαντήσεις και να βρει την ορθή γνώση, τη διαίσθηση και το θαύμα στην αναζήτησή μας για λύσεις.

Έχουμε συγκεντρώσει τους κορυφαίους στοχαστές, ακτιβιστές και τους επαγγελματίες διεθνώς, για να παραδώσει ένα μοναδικό εμπορικό σήμα της μικρής εμπειρίες μάθησης ομάδα. Αυτή η μάθηση λαμβάνει χώρα μέσα στην τάξη, τους κήπους, την κουζίνα - είναι μέρος των όσων κάνουμε.

Εδώ θα ανακαλύψετε πράγματα για τον εαυτό σας, να κάνει βαθιές φιλίες με μαθητές από όλο τον κόσμο, και, όπως πολλοί απόφοιτοι, ξεκινήστε μια δια βίου σχέση με το Κολέγιο.

Με επίκεντρο την διαδραστική, βιωματική και συμμετοχική μάθηση, προσφέρουμε τις πρακτικές δεξιότητες και στρατηγικής σκέψης που απαιτείται για να αντιμετωπίσει τις οικολογικές, οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις του 21ου αιώνα.

Είναι ακριβώς αυτή τη στιγμή της παγκόσμιας αναταραχής που θέλουμε να έρθει στο κολέγιο για να μοιραστεί μαζί μας τους τρόπους με τους οποίους θα μετακινούνται για να ζήσουν και να ενεργήσει με διαφορετικό τρόπο.

Schumacher College είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος. Καθώς προσπαθούμε και να καταλάβω τι στο καλό θα πάμε να κάνουμε με αυτό το ξήλωμα του πλανήτη, είναι να γίνει μια δεξαμενής σκέψης για την ελπίδα, μια μπαταρία για θετικό όραμα! Bill McKibben, ιδρυτής του 350.org

Γιατί θα πρέπει να έρθει;

Αν έρθει στην Schumacher College για ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα, μικρής διάρκειας ή επαγγελματικής κατάρτισης, που θα είναι μέρος της διεθνούς κοινότητας μάθησης στο όμορφο περιβάλλον του South Devon, στο Dartington Hall Estate (σύνδεσμος είναι εξωτερικός).

Η Dartington Hall Estate ιδρύθηκε το 1920 από δύο χαρισματικούς επιχειρηματίες, λαμβάνοντας επιρροές τους από την ανατολή και τη δύση για να δημιουργήσω ένα πείραμα στην αγροτική αναγέννηση. Το όραμά τους βασίστηκε στην προοδευτική μορφές της εκπαίδευσης, της τέχνης και της γεωργίας - μια κληρονομιά που συνεχίζουμε σήμερα.

Όλα τα μαθήματα μας είναι βαθιά θεμελιωμένη σε ένα οικολογικό και ολιστική κοσμοθεώρηση, που, όταν την ζήσει, θα μεταμορφώσει εντελώς τον τρόπο που ζουν και εργάζονται στον κόσμο.

Ερχόμενοι εδώ είναι μια πλούσια και ποικίλη εμπειρία που σας επιτρέπει να αναμιγνύετε με τους ομοϊδεάτες τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους ακτιβιστές που αγωνίζονται για θετικές αλλαγές στον κόσμο. Schumacher College είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να συναντήσετε φίλους και συμμάχους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και από όλα τα μέρη του πλανήτη, που μοιράζονται το ενδιαφέρον και το πάθος για τον πλανήτη που ζούμε.

Schumacher College είναι απλά ένα από τα καλύτερα περιβάλλοντα διδασκαλίας και μάθησης για να βρεθεί οπουδήποτε στον κόσμο. David Abram, από την περίοδο του Αισθησιακή και το Γίγνεσθαι των ζώων

Ποια είναι σαν να είναι εδώ

Μαθήματα Schumacher College είναι της υψηλότερης ποιότητας και προσφοράς μάθησης και διδασκαλίας που σπάνια βρίσκεται σε Πανεπιστήμια και Κολέγια σήμερα.

Η μοναδική φύση των μαθημάτων δεν είναι μόνο το περιεχόμενο, αλλά με τον τρόπο που ως μαθητής συμμετέχουν ενεργά ως συν-δημιουργός.

Δεν θα είναι ένας παθητικός δέκτης της γνώσης εδώ, αλλά θα πρέπει να αναμένεται να είναι ενεργός μαθητής αναζητούν λύσεις σε ερωτήσεις που κανείς δεν έχει ακόμη απαντηθεί.

Schumacher College είναι μια αυστηρή και απαιτητική θέση του και τους φοιτητές μας αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της να καταστεί η μαθησιακή εμπειρία μοναδική, αξέχαστη και εντελώς αλλάξουν τη ζωή μας.

Θα είναι ένα μέρος του πλούσιο μωσαϊκό που συνθέτει το Κολλέγιο σε καθημερινή βάση, ανάμειξη με τους μαθητές, τους εθελοντές, τους μαθητευόμενους, επισκέπτες καθηγητές, praticitioners, ηχεία και εκτελεστές.

Τι πιστεύουμε

Κοινότητα - ζουν, εργάζονται και μαθαίνουν μαζί

Η καλύτερη μάθηση συμβαίνει σε ομάδες. Προσπαθούμε να τρέξει Short Courses μας με μέσο όρο 20 συμμετέχοντες και το πρόγραμμα μας Μεταπτυχιακών Σπουδών με 15, αν και αυτό εξαρτάται από την ποικιλία. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να πάρει το καλύτερο από τις αλληλεπιδράσεις σας με το άλλο και με τους καθηγητές μαθημάτων και διαμεσολαβητές σας. Υιοθετούμε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων διδασκαλίας και διευκόλυνε τις διαδικασίες για να διασφαλιστεί ότι τόσο ομαδικές και ατομικές ευκαιρίες μάθησης μεγιστοποιείται και ότι μια πραγματική αίσθηση της συν-δημιουργίας και ανήκουν προκύπτει ανεξάρτητα από τη διάρκεια της διαμονής σας στο Κολέγιο.

Θα ξεκινήσετε τη μέρα σας με ένα κοινόχρηστο συνεδρίαση σήμερα το πρωί για να πάει μέσα από την επιχειρηματική της ημέρας και να κατανείμει τις ομάδες εργασίας και τα καθήκοντα. Όλοι οι μαθητές και το προσωπικό να συμμετέχει στις καθημερινές δραστηριότητες του μαγειρέματος, τον καθαρισμό και την κηπουρική, που, εκτός του ότι αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της μάθησης μας, βοηθά να προωθήσει την αίσθηση της κοινότητας και είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αναμιχθεί με όλα τα μέλη του συλλογικού οργάνου.

Όπου είναι δυνατό, θα ενθαρρύνουν τη συμμετοχή των φοιτητών στην ευρύτερη κοινότητα του Κολλεγίου. Έχουμε τακτική ανοικτή βραδιές για το κοινό όπου σύντομη καθηγητές πορεία μας δώσει τη Γη συνομιλίες. Αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους μαθητές να σμίξει με τους κατοίκους της περιοχής. Κάνουμε επίσης το μεγαλύτερο μέρος της συνεργασίας μας με την μετάβαση πόλη Totnes (σύνδεσμος είναι εξωτερικός) - το σπίτι της διεθνούς Μετάβασης Κίνημα - οι οποίοι καλούνται να καταθέσουν τις συνομιλίες με τους μαθητές μας.

Ο σεβασμός για όλα τα ζωντανά συστήματα - μια οικολογική κοσμοθεωρία

Ό, τι κάνουμε είναι με την εξέταση των επιπτώσεών της στον ευρύτερο κόσμο. Είμαστε τυχεροί που θα βασίζεται σε ένα πολύ όμορφο μέρος του κόσμου, με την ιστορική κληρονομιά του Dartington Hall Estate πίσω μας και το ίδιο το Κολλέγιο σε μια ατμοσφαιρική διατηρητέο ​​κτίριο - The Old οπίσθια. Η συντήρηση και λειτουργία της Ακαδημίας δεν είναι χωρίς προκλήσεις όσον αφορά τη βιωσιμότητα, αλλά στόχος μας είναι να περπατήσει κουβέντα μας σε καθημερινή βάση.

Η βιβλιοθήκη μας είναι ένα εξαιρετικά πολύτιμο πόρο, που περιέχουν βιβλία και αρχειακό υλικό πηγαίνει πίσω μέσα από τα 20 χρόνια της ύπαρξής μας ως συλλογικό όργανο. Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιωσιμότητας και της οικολογικής ζωής μας έχουν επισκεφτεί πάνω από αυτό το χρόνο και τη συλλογή μας αντικατοπτρίζει αυτό. Οι φοιτητές, συγγραφείς και δημοσιογράφοι επισκέπτονται συχνά μας στο καταφύγιο για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα. Ως φοιτητής θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Υγιές σώμα - υγιές μυαλό

Μερικοί άνθρωποι θα συνεχίσουν να επιστρέφουν στο σώμα μόνο για το φαγητό! Η ομάδα μας in-house σεφ (με υποστήριξη από τον εαυτό σας) την προετοιμασία νόστιμα χορτοφαγικά, οργανικά και τοπικής προέλευσης τροφίμων σε όλα τα γεύματα. Η ποιότητα του φαγητού είναι τόσο καλό που τακτικά μαθήματα μαγειρικής μας sell-out πολύ γρήγορα εκ των προτέρων.

Ένα σημαντικό μέρος του τροφίμου που καλλιεργούνται στην έκταση 3,5 στρεμμάτων της Ακαδημίας, των οποίων η διαχείριση από το Κολλέγιο, με τη βοήθεια των μαθητών και των εθελοντών. Καθώς και την καλλιέργεια τροφίμων, οι λόγοι περιλαμβάνουν χώρους ειδικά για την άγρια ​​πανίδα, στοχασμός και έμπνευση στη φύση. Οι κήποι διαχείριση βάσει οικολογικών αρχών και Permaculture σχεδιαστικές προσεγγίσεις.

Επίσης, καλλιεργώντας ένα υγιές σώμα και το μυαλό, έχουμε ένα σκοπό-made δωμάτιο για διαλογισμό και ήσυχο προβληματισμού, όπου μπορείτε να επιλέξετε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ένα διευκολύνεται συνεδρία διαμεσολάβησης πριν από το πρωινό. (Δεν μου αρέσει το υπονοούμενο ότι η κηπουρική ή το μαγείρεμα δεν μπορεί να είναι ένα ήσυχο επιδίωξη, αλλά είμαι διαχωρισμό τρίχες !?) Πέρα από το Κολέγιο είναι η εκμετάλλευση και όμορφους χώρους του Dartington Hall Estate. Κάντε μια βόλτα μέσα από τα μικτά δάση γύρω από το κολλέγιο, κατά μήκος του ποταμού Dart που διασχίζει την περιουσία, είτε μέσω των διακοσμητικών κήπων του ίδιου Dartington Hall για την τέχνη που σχετίζονται με εκδηλώσεις και φεστιβάλ συν τον κινηματογράφο, το θέατρο και την τέχνη-χώρους.

Venture πιο μακριά από την πόλη του Totnes, μόλις 20 λεπτά με τα πόδια, για να βιώσουν το καλύτερο η πόλη έχει να προσφέρει από την άποψη της εναλλακτικούς τρόπους ζωής, πράσινο κοινότητα και συμπληρωματική της υγειονομικής περίθαλψης. Ή πάρτε ένα ταξίδι στις ερημιές του κοντινού Dartmoor - μια περιοχή μεγάλης φυσικής ομορφιάς στις γειτονικές μας τοπίο. Η εκπληκτική ακτή της Νότιας Ντέβον είναι επίσης κοντά, με άγρια ​​βραχώδεις ακτές και αμμουδερές παραλίες.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc ολιστική επιστήμη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Totnes

Schumacher College σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Plymouth είναι η πρώτη στον κόσμο που προσφέρει ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην ολιστική επιστήμη. Ξεκινά Σεπτέμβριο 2018 [+]

Σας ανησυχεί βαθύτατα για την κατάσταση του φυσικού κόσμου; Είσαι ελπίζοντας να κάνει τη διαφορά με τη ζωή και το έργο σας; Schumacher College σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Plymouth είναι η πρώτη στον κόσμο που προσφέρει μια μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην ολιστική επιστήμη. Δυτική επιστήμη κυριαρχείται από «Αναγωγισμό» - Η ιδέα ότι τα φυσικά φαινόμενα μπορούν να εξηγηθούν με όρους τμήματά τους. Αναγωγισμού είναι ελλιπής, και μπορεί να είναι αντιπαραγωγική, δεδομένου ότι δείχνει ότι αναλύοντας το «Μηχανική» λειτουργία της φύσης μπορούμε να προβλέψουμε πλήρως και να χειραγωγήσουν. Ολιστική επιστήμη αναγνωρίζει τους περιορισμούς αυτής της μεθοδολογίας, εστιάζοντας αντ 'αυτού στις ιδιότητες της φύσης, την πολυπλοκότητα και την εγγενή αξία, δίνοντας μια εφαρμογή της επιστήμης στην επίλυση των παγκόσμιων προκλήσεων. Τι είναι η ολιστική επιστήμη; Το πρόγραμμα διερευνά νέες μεθοδολογίες που κερδίζουν επιτυχία στη διερεύνηση των φυσικών συστημάτων. Αυτά αναγνωρίζουν ότι τα πολύπλοκα συστήματα είναι δυναμικές διαδικασίες υλοποίησης αναδυόμενες ιδιότητες τους ως σύνολα - και ότι οι ιδιότητες αυτές κλιματιζόμενο, αλλά δεν καθορίζεται, από τα συστατικά μέρη του συστήματος. Το μάθημα παρέχει τις μεθοδολογίες που υπερβαίνουν αναγωγισμό στην κατανόηση δυναμικών διαδραστικών συστημάτων, είτε αυτά είναι οικοσυστήματα, ο καιρός, οι οργανώσεις, ένα φυτό ή ένα αναπτυσσόμενο ανθρώπινο έμβρυο. Οι μαθητές να αναπτύξουν μια ολιστική κατανόηση των συστημάτων αυτών και στην πορεία να μάθουν να εφαρμόζουν τεχνικές, όπως η μοντελοποίηση του υπολογιστή, διαισθητική αντίληψη και φαινομενολογία. Ιδιαίτερη σημασία εδώ είναι η μεθοδολογία του Γκαίτε ως μέσο για την εκπλήρωση το σύνολο μέσα από τα μέρη. Το πρόγραμμα υποστηρίζει μια συμμετοχική επιστήμη των αλληλεπιδράσεων,... [-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Ma οικολογική σκέψη του σχεδιασμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Totnes

Να είστε δραστήριοι και μετασχηματιστική μέσα στους οργανισμούς, κοινότητες, την οικονομία και την εκπαίδευση καθώς ανταποκριθεί στην πρόκληση της μετάβασης σε χαμηλές εκπομπές άνθρακα, υψηλής ευημερία και ανθεκτική μέρη και συστήματα. Ποτέ δεν υπήρξε μια πιο σημαντική στιγμή για μια νέα προσέγγιση στο σχεδιασμό. - Ξεκινά Σεπτέμβριο 2017. [+]

Είστε απογοητευμένοι, διαταράσσεται και εντελώς απογοητευτεί με το τι συμβαίνει στο μόνο πραγματικό πλανητικό σπίτι έχουμε; Έτσι είμαστε. Αλλά είστε επίσης ενθουσιασμένος με τις δυνατότητες και τις προοπτικές που ανοίγονται για μας να δημιουργήσουμε μια καλύτερη, πιο φωτεινή και πιο όμορφο κόσμο; Έτσι είμαστε. Τότε ελάτε μαζί μας σε αυτό το καινοτόμο νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα από Schumacher College σε συνεργασία με τη Σχολή Αρχιτεκτονικής, Σχεδιασμού και Περιβάλλοντος στο Πανεπιστήμιο του Plymouth, το School of Design στο Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon, το Dartington Hall Εμπιστοσύνη και τις γύρω κοινότητες. Οικολογική Σκέψη Σχεδιασμός Ποτέ δεν υπήρξε μια πιο σημαντική στιγμή για μια νέα προσέγγιση για την εμπλοκή με τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε από το τοπικό έως το παγκόσμιο επίπεδο. Σε ένα ραγδαία μεταβαλλόμενο δυναμική κατάσταση, λύσεις σπάνια παραμένει βέλτιστη για πολύ καιρό και η συνεχής ενεργός συμμετοχή είναι ένα απαραίτητο συστατικό για την επιτυχία. Αυξανόμενη ανθεκτικότητα στα άτομα και τις κοινότητες είναι ο τρόπος για να συνεχίσουμε, παρά τη συνεχή αλλαγή γύρω μας. Το πρόγραμμά μας σε οικολογικό σχεδιασμό Σκέψη αγκαλιάζει και εξερευνά αυτόν τον περίπλοκο κόσμο των αλληλεπιδράσεων με ζωντανή δέσμευση και μια αισιόδοξη προσέγγιση. Διαθέτει ισχυρό, πρακτικό και οικολογία με επίκεντρο τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να εφαρμόζονται σε ένα ευρύ φάσμα των πρακτικών από το σχεδιασμό, την εκπαίδευση και τις επιχειρήσεις στις πιο συγκεκριμένους ρόλους της ηγεσίας, τη διαχείριση και την παροχή συμβουλών. Η Οικολογική πρόγραμμα σκέψης του σχεδιασμού είναι διεπιστημονική, διορατική και καθολική εφαρμογή της? ρεαλιστική και ολοκληρωμένη στη λειτουργία της. Συγκεντρώνει θεωρητική και πρακτική συζητήσεις για... [-]

Οικονομικά Ma για τη μετάβαση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Totnes +1 περισσότερα

Σε απάντηση προς την εμβάθυνση της οικονομικής και συναφείς κρίσεις, έχουμε ξεκινήσει μεταπτυχιακό πρόγραμμα μας στα Οικονομικά για μετάβαση σε συνεργασία με το νέο ίδρυμα Economics, η μετάβαση του Δικτύου και του Business School του Πανεπιστημίου του Πλύμουθ. Ημερομηνία Έναρξης - Σεπτέμβρης 2017 [+]

Η επίτευξη χαμηλών εκπομπών άνθρακα, υψηλής Well-Being, οικονομίες ανθεκτικές Ποτέ δεν υπήρξε μια πιο σημαντική στιγμή για μια νέα προσέγγιση για την οικονομία. Υπάρχει επείγουσα ανάγκη για μια ριζική επανεξέταση του οικονομικού μας συστήματος. Χρειαζόμαστε ένα νέο τρόπο σκέψης και τα νέα μοντέλα που αναγνωρίζουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σήμερα, αντί να ακολουθεί τυφλά την πορεία που μας οδήγησε σε κρίσεις συγκλίνουσες αντιμετωπίζουμε τώρα. Τα μοντέλα αυτά θα μας δώσει τη δυνατότητα τόσο για τον μετριασμό των επιπτώσεων και την προσαρμογή σε αυτές τις κρίσεις μεταξύ κλειδώματος - συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής του κλίματος, η απώλεια της βιοποικιλότητας, την κορύφωσή του στο ενεργειακό εφοδιασμό ορυκτών καυσίμων, την οικονομική αστάθεια, την επισιτιστική ασφάλεια, τη φτώχεια και ούτω καθεξής. Θα κατασκευαστούν στην κατανόηση της συμπληρωματικότητας της οικολογικής προστασίας και ανθρώπινης ανάπτυξης. Για 20 χρόνια, πρωτοποριακό στοχαστές και επαγγελματίες έχουν την ανάπτυξη εναλλακτικών οικονομικών ιδεών, μοντέλα και πειράματα που κάποτε θεωρούνταν ριζοσπαστικές και περιθωριακή. Όπως γυρίζουμε για να αντιμετωπίσει μια νέα οικονομική αυγή, αυτές οι θεωρίες και πρακτικές κινούνται πλέον στο επίκεντρο. «Διδάσκω σε Schumacher College, λόγω της ισχυρής σχέσης της με την οικολογική βιωσιμότητα και την προσέγγιση που βασίζεται στη συλλογική συν-δημιουργίας. Οι άνθρωποι δεν λένε τι να κάνουμε, όλοι μαζί συν-δημιουργούν τις ιδέες τους. Είναι ένα ριζικά διαφορετικό μοντέλο εκπαίδευσης που μπορούμε να μάθουμε από και ισχύουν για την οικονομία, καθώς και σε άλλους τομείς της ζωής μας. " Ο καθηγητής Εύα Mitleton-Kelly, London School of Economics Γιατί Schumacher College; Από το 1991, ο Schumacher College έχει πρωτοποριακή ριζοσπαστικό νέο τρόπο σκέψης... [-]

Βίντεο

Inspired By Schumacher College: A Film

Επικοινωνία

Schumacher College

Διεύθυνση Totnes TQ9 6EA, United Kingdom
Ιστοσελίδα http://www.schumachercollege.org.uk/
Τηλέφωνο +44 1803 865934