Schumacher College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

67837_OpenDay.jpg

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο, όλων των ηλικιών και υπόβαθρα, έχουν ενημερωθεί, εμπνευστεί και ενθαρρυνθεί να ενεργήσουν με τα 25 χρόνια μετασχηματιστικών μαθημάτων μας για βιώσιμη ζωή .

Το Schumacher College έχει μια αξιοζήλευτη φήμη για την αιχμή της μάθησης. Το έργο μας είναι να εμπνέουμε, να αμφισβητούμε και να αμφισβητούμε τους εαυτούς μας ως συν-κατοίκους του κόσμου, να θέτουμε τις ερωτήσεις που όλοι αγωνιζόμαστε για να βρούμε απαντήσεις και να βρούμε καλή γνώση, διαίσθηση και θαύμα στην αναζήτηση λύσεων.

Συγκεντρώνουμε τους κορυφαίους στοχαστές, ακτιβιστές και επαγγελματίες διεθνώς, για να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία μάρκετινγκ μικρών ομάδων. Αυτή η μάθηση λαμβάνει χώρα στην τάξη, τους κήπους, την κουζίνα - είναι μέρος όλων που κάνουμε.

Εδώ θα ανακαλύψετε τα πράγματα για τον εαυτό σας, θα κάνετε βαθειές φιλίες με φοιτητές από όλο τον κόσμο και, όπως πολλοί απόφοιτοι, θα ξεκινήσετε μια δια βίου σύνδεση με το Κολλέγιο.

Με έμφαση στη διαδραστική, βιωματική και συμμετοχική μάθηση, προσφέρουμε τις πρακτικές δεξιότητες και τη στρατηγική σκέψη που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των οικολογικών, οικονομικών και κοινωνικών προκλήσεων του 21ου αιώνα.

Είναι ακριβώς αυτή τη στιγμή της παγκόσμιας αναταραχής που θέλουμε να έρθετε στο Κολέγιο για να μοιραστείτε μαζί μας τους τρόπους με τους οποίους μετακομίζεστε για να ζήσετε και να δράσετε διαφορετικά.

Το κολλέγιο Schumacher είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος. Καθώς προσπαθούμε και καταλαβαίνουμε τι θα κάνουμε στον πλανήτη με αυτόν τον πλανήτη που ξεδιπλώνεται, έχει γίνει ένα λεπτό κομμάτι της ελπίδας, μια μπαταρία για θετικό όραμα! Bill McKibben, ιδρυτής της 350.org

Γιατί πρέπει να έρθεις;

Αν έρθετε στο πανεπιστήμιο Schumacher για μεταπτυχιακό πρόγραμμα, σύντομο μάθημα ή επαγγελματική κατάρτιση, θα είστε μέλος της διεθνούς κοινότητας μάθησης μας στο όμορφο περιβάλλον του South Devon, στο Dartington Hall Estate (ο σύνδεσμος είναι εξωτερικός).

Το Dartington Hall Estate ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1920 από δύο χαρισματικούς επιχειρηματίες, λαμβάνοντας τις επιρροές τους από την Ανατολή και τη Δύση για να οργανώσει ένα πείραμα στην αγροτική αναγέννηση. Το όραμά τους βασιζόταν σε προοδευτικές μορφές εκπαίδευσης, τέχνης και γεωργίας - μια κληρονομιά που συνεχίζουμε σήμερα.

Όλα τα μαθήματά μας είναι βαθιά στηριγμένα σε μια οικολογική και ολιστική κοσμοθεωρία που, μόλις βιώσει, θα μεταμορφώσει εντελώς τον τρόπο που ζείτε και εργάζεστε στον κόσμο.

Ερχόμενοι εδώ είναι μια πλούσια και ποικίλη εμπειρία που σας επιτρέπει να συνδυάσετε με τους ομοϊδεάτες μαθητές, τους δασκάλους και τους ακτιβιστές που αγωνίζονται για θετικές αλλαγές στον κόσμο. Το Schumacher College είναι ένας τόπος όπου θα συναντήσετε φίλους και συμμάχους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και από όλα τα μέρη του πλανήτη, που μοιράζονται ένα ενδιαφέρον και ένα πάθος για τον πλανήτη που κατοικούμε.

Το Schumacher College είναι απλά ένα από τα καλύτερα περιβάλλοντα διδασκαλίας και εκμάθησης που βρίσκονται σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Ο Δαβίδ Αμπράμ, το ξόρκι του αισθανόμενου και της ύπαρξης ζώου

Τι είναι να είσαι εδώ

Τα μαθήματα του Schumacher College είναι υψηλής ποιότητας και προσφέρουν μάθηση και διδασκαλία που σπάνια βρίσκεται στα Πανεπιστήμια και τα Κολέγια σήμερα.

Η μοναδική φύση των μαθημάτων δεν είναι μόνο στο περιεχόμενο, αλλά με τον τρόπο που ως εκπαιδευόμενος συμμετέχετε ενεργά ως συν-δημιουργός.

Δεν θα είστε παθητικός παραλήπτης της γνώσης εδώ, αλλά θα αναμένετε ότι θα είστε ενεργός μαθητής που αναζητά λύσεις σε ερωτήσεις που κανείς δεν έχει απαντήσει ακόμα.

Το Schumacher College είναι ένας αυστηρός και απαιτητικός τόπος και οι σπουδαστές μας αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της μοναδικής, αξέχαστης και εντελώς μεταβαλλόμενης μαθησιακής εμπειρίας.

Θα είστε μέρος της πλούσιας ταπετσαρίας που απαρτίζεται από το Κολέγιο σε καθημερινή βάση, αναμειγνύοντας με μαθητές, εθελοντές, μαθητευόμενους, επισκεπτόμενους δασκάλους, επαγγελματίες, ομιλητές και καλλιτέχνες.

Αυτό που πιστεύουμε

Κοινότητα - διαβίωση, εργασία και μάθηση μαζί

Η καλύτερη εκμάθηση γίνεται σε ομάδες. Προσπαθούμε να διαχειριστούμε τα βραχυπρόθεσμα μαθήματα με μέσο όρο 20 συμμετέχοντες και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα με 15, αν και αυτό μπορεί να ποικίλει. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις αλληλεπιδράσεις σας μεταξύ τους και με τους εκπαιδευτικούς και τους διευκολυντές του μαθήματος. Χρησιμοποιούμε ένα φάσμα μεθόδων διδασκαλίας και διευκολυνόμενων διαδικασιών για να εξασφαλίσουμε ότι οι ευκαιρίες μάθησης τόσο για ομάδες όσο και για μεμονωμένους μαθητές μεγιστοποιούνται και ότι δημιουργείται μια πραγματική αίσθηση συν-δημιουργίας και συμμετοχής, ανεξάρτητα από τη διάρκεια της διαμονής σας στο Κολλέγιο.

Ξεκινάμε την ημέρα με μια κοινόχρηστη πρωινή συνάντηση για να περάσουμε από την καθημερινή δραστηριότητα και να διαθέσουμε ομάδες εργασίας και καθήκοντα. Όλοι οι σπουδαστές και το προσωπικό συμμετέχουν στις καθημερινές δραστηριότητες μαγειρέματος, καθαρισμού και κηπουρικής, οι οποίες, πέραν του ότι αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της μάθησης μας, συμβάλλουν στην καλλιέργεια της αίσθησης κοινότητας και αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία να αναμιχθούν με όλα τα μέλη του Κολλεγίου.

Όπου είναι δυνατόν, ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή των φοιτητών στην ευρύτερη κοινότητα του Κολλεγίου. Έχουμε τακτικές ανοιχτές βραδιές για το κοινό, όπου οι καθηγητές μικρής διάρκειας μας δίνουν Earth Talks. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους μαθητές να ανακατευτούν με τους κατοίκους της περιοχής. Αξιοποιούμε επίσης την εταιρική σχέση μας με το Transition Town Totnes (σύνδεσμος είναι εξωτερικός) - το σπίτι του διεθνούς μεταβατικού κινήματος - οι οποίοι καλούνται τακτικά να συζητήσουν με τους μαθητές μας.

Σεβασμός για όλα τα ζωντανά συστήματα - μια οικολογική κοσμοθεωρία

Όλα όσα κάνουμε είναι λαμβάνοντας υπόψη τον αντίκτυπό του στον ευρύτερο κόσμο. Είμαστε τυχεροί που βασίζονται σε ένα πολύ όμορφο μέρος του κόσμου, με την ιστορική κληρονομιά του Dartington Hall Estate πίσω από εμάς και το ίδιο το Κολλέγιο σε ένα ατμοσφαιρικό διατηρητέο ​​κτίριο - The Old Postern. Η συντήρηση και η λειτουργία του Κολλεγίου δεν είναι χωρίς προκλήσεις όσον αφορά τη βιωσιμότητα, αλλά στόχος μας είναι να περπατάμε τις συζητήσεις μας καθημερινά.

Η βιβλιοθήκη μας είναι ένας εξαιρετικά πολύτιμος πόρος, ο οποίος περιέχει βιβλία και αρχεία που γυρίζουν πίσω στα 20 χρόνια της ύπαρξής μας ως Κολλέγιο. Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στην αειφορία και την οικολογική διαβίωση μας επισκέφτηκαν αυτή τη φορά και η συλλογή μας αντικατοπτρίζει αυτό. Φοιτητές, συγγραφείς και δημοσιογράφοι μας επισκέπτονται συχνά σε καταφύγιο για να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δυνατότητα. Ως φοιτητής θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Υγιές σώμα - υγιές μυαλό

Μερικοί άνθρωποι συνεχίζουν να επιστρέφουν στο Κολλέγιο μόνο για φαγητό! Η ομάδα των εσωτερικών σεφ (με την υποστήριξη από εσάς) προετοιμάζει νόστιμα χορτοφαγικά, βιολογικά και τοπικά τρόφιμα σε κάθε γεύμα. Το πρότυπο του φαγητού είναι τόσο καλό που τα κανονικά μας μαθήματα μαγειρικής εκτοξεύονται πολύ γρήγορα εκ των προτέρων.

Σημαντικό μέρος του φαγητού αναπτύσσεται στα 3.5 εκτάρια της Ακαδημίας, τα οποία διοικούνται από το Κολέγιο, με τη βοήθεια φοιτητών και εθελοντών. Εκτός από την καλλιέργεια τροφίμων, οι χώροι περιλαμβάνουν περιοχές ειδικά για άγρια ​​φύση, περισυλλογή και έμπνευση στη φύση. Οι κήποι διαχειρίζονται οικολογικές αρχές και προσεγγίσεις σχεδιασμού permaculture.

Επίσης, καλλιεργώντας ένα υγιές σώμα και μυαλό, έχουμε ένα χώρο για διαλογισμό και ήσυχο προβληματισμό, όπου μπορείτε να επιλέξετε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με μια διευκολυνόμενη μεσολάβηση πριν από το πρωινό. (Δεν μου αρέσει το συμπέρασμα ότι η κηπουρική ή το μαγείρεμα δεν μπορεί να είναι μια ήσυχη αναζήτηση, αλλά είμαι χωρίζοντας τις τρίχες !;)

Πέρα από το Κολέγιο είναι το αγρόκτημα και οι όμορφες τοποθεσίες του Dartington Hall Estate. Κάντε μια βόλτα στα μικτά δάση γύρω από το Κολέγιο, κατά μήκος του ποταμού Dart που διέρχεται από το κτήμα, ή μέσα από τους διακοσμητικούς κήπους του ίδιου του Dartington Hall για εκδηλώσεις και φεστιβάλ που σχετίζονται με την τέχνη, καθώς και χώρους κινηματογράφου, θεάτρου και τέχνης.

Βγείτε έξω από την πόλη Totnes, μόλις 20 λεπτά με τα πόδια, για να γνωρίσετε την καλύτερη πόλη που προσφέρει από την άποψη της εναλλακτικής διαβίωσης, της πράσινης κοινότητας και της συμπληρωματικής υγειονομικής περίθαλψης. Ή κάντε ένα ταξίδι στην άγρια ​​φύση του κοντινού Dartmoor - μια περιοχή τεράστιας φυσικής ομορφιάς στο γειτονικό μας τοπίο. Η εκπληκτική ακτή του Νότιου Ντέβον είναι επίσης κοντά, με άγρια ​​βραχώδη βράχια και αμμώδεις παραλίες.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc ολιστική επιστήμη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Totnes

Schumacher College σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Plymouth είναι η πρώτη στον κόσμο που προσφέρει ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην ολιστική επιστήμη. Ξεκινά Σεπτέμβριο 2018 [+]

Η δυτική επιστήμη κυριαρχείται από τον «αναγωγισμό» - την ιδέα ότι τα φυσικά φαινόμενα μπορούν εύλογα να εξηγηθούν ως προς τα συστατικά μέρη τους. Αν και είναι χρήσιμο εργαλείο υπό ορισμένες συνθήκες, ο αναγωγισμός ως παγκόσμια άποψη είναι ατελής και μπορεί να είναι επικίνδυνος από μόνος του, καθώς υποδηλώνει ότι με την ανάλυση των «μηχανικών» λειτουργιών της φύσης μπορούμε να την προβλέψουμε και να την χειριστούμε εξ ολοκλήρου προς όφελός μας.... [-]


Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Ma οικολογική σκέψη του σχεδιασμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Totnes

Να είστε δραστήριοι και μετασχηματιστική μέσα στους οργανισμούς, κοινότητες, την οικονομία και την εκπαίδευση καθώς ανταποκριθεί στην πρόκληση της μετάβασης σε χαμηλές εκπομπές άνθρακα, υψηλής ευημερία και ανθεκτική μέρη και συστήματα. Ποτέ δεν υπήρξε μια πιο σημαντική στιγμή για μια νέα προσέγγιση στο σχεδιασμό. - αρχίζει το Σεπτέμβριο του 2018. [+]

Ποτέ δεν υπήρξε μια πιο σημαντική στιγμή για μια νέα προσέγγιση για την εμπλοκή με τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε από το τοπικό έως το παγκόσμιο επίπεδο. Σε ένα ραγδαία μεταβαλλόμενο δυναμική κατάσταση, λύσεις σπάνια παραμένει βέλτιστη για πολύ καιρό και η συνεχής ενεργός συμμετοχή είναι ένα απαραίτητο συστατικό για την επιτυχία. Αυξανόμενη ανθεκτικότητα στα άτομα και τις κοινότητες είναι ο τρόπος για να συνεχίσουμε, παρά τη συνεχή αλλαγή γύρω μας.... [-]


Οικονομικά Ma για τη μετάβαση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Totnes +1 περισσότερα

Σε απάντηση προς την εμβάθυνση της οικονομικής και συναφείς κρίσεις, έχουμε ξεκινήσει μεταπτυχιακό πρόγραμμα μας στα Οικονομικά για μετάβαση σε συνεργασία με το νέο ίδρυμα Economics, η μετάβαση του Δικτύου και του Business School του Πανεπιστημίου του Πλύμουθ. Ημερομηνία Έναρξης - Σεπτέμβρης 2017 [+]

Ποτέ δεν υπήρξε μια πιο σημαντική στιγμή για μια νέα προσέγγιση για την οικονομία.

Υπάρχει επείγουσα ανάγκη για μια ριζική επανεξέταση του οικονομικού μας συστήματος. Χρειαζόμαστε ένα νέο τρόπο σκέψης και τα νέα μοντέλα που αναγνωρίζουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σήμερα, αντί να ακολουθεί τυφλά την πορεία που μας οδήγησε σε κρίσεις συγκλίνουσες αντιμετωπίζουμε τώρα.... [-]


Βίντεο

Why The World Needs Schumacher College

Επικοινωνία

Schumacher College

Διεύθυνση The Old Postern, Dartington,
TQ9 6EA Totnes, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο
Ιστοσελίδα http://www.schumachercollege.org.uk/
Τηλέφωνο +44 1803 865934