Schumacher College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο, όλων των ηλικιών και των υποβάθρων, έχουν ενημερωθεί, εμπνεύστηκε και ενθαρρύνονται να δράσουν, με μας 25 χρόνια της μετασχηματιστικής μαθήματα για την αειφόρο διαβίωση.

Schumacher College έχει μια αξιοζήλευτη φήμη για την εκμάθηση αιχμής. Η δουλειά μας είναι να εμπνεύσουμε, να αμφισβητήσει και να αναρωτηθούμε ως συν-κάτοικοι του κόσμου, να ζητήσει από τις ερωτήσεις που όλοι πασχίζουν να βρουν απαντήσεις και να βρει την ορθή γνώση, τη διαίσθηση και το θαύμα στην αναζήτησή μας για λύσεις.

Έχουμε συγκεντρώσει τους κορυφαίους στοχαστές, ακτιβιστές και τους επαγγελματίες διεθνώς, για να παραδώσει ένα μοναδικό εμπορικό σήμα της μικρής εμπειρίες μάθησης ομάδα. Αυτή η μάθηση λαμβάνει χώρα μέσα στην τάξη, τους κήπους, την κουζίνα - είναι μέρος των όσων κάνουμε.

Εδώ θα ανακαλύψετε πράγματα για τον εαυτό σας, να κάνει βαθιές φιλίες με μαθητές από όλο τον κόσμο, και, όπως πολλοί απόφοιτοι, ξεκινήστε μια δια βίου σχέση με το Κολέγιο.

Με επίκεντρο την διαδραστική, βιωματική και συμμετοχική μάθηση, προσφέρουμε τις πρακτικές δεξιότητες και στρατηγικής σκέψης που απαιτείται για να αντιμετωπίσει τις οικολογικές, οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις του 21ου αιώνα.

Είναι ακριβώς αυτή τη στιγμή της παγκόσμιας αναταραχής που θέλουμε να έρθει στο κολέγιο για να μοιραστεί μαζί μας τους τρόπους με τους οποίους θα μετακινούνται για να ζήσουν και να ενεργήσει με διαφορετικό τρόπο.

Schumacher College είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος. Καθώς προσπαθούμε και να καταλάβω τι στο καλό θα πάμε να κάνουμε με αυτό το ξήλωμα του πλανήτη, είναι να γίνει μια δεξαμενής σκέψης για την ελπίδα, μια μπαταρία για θετικό όραμα! Bill McKibben, ιδρυτής του 350.org

Γιατί θα πρέπει να έρθει;

Αν έρθει στην Schumacher College για ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα, μικρής διάρκειας ή επαγγελματικής κατάρτισης, που θα είναι μέρος της διεθνούς κοινότητας μάθησης στο όμορφο περιβάλλον του South Devon, στο Dartington Hall Estate (σύνδεσμος είναι εξωτερικός).

Η Dartington Hall Estate ιδρύθηκε το 1920 από δύο χαρισματικούς επιχειρηματίες, λαμβάνοντας επιρροές τους από την ανατολή και τη δύση για να δημιουργήσω ένα πείραμα στην αγροτική αναγέννηση. Το όραμά τους βασίστηκε στην προοδευτική μορφές της εκπαίδευσης, της τέχνης και της γεωργίας - μια κληρονομιά που συνεχίζουμε σήμερα.

Όλα τα μαθήματα μας είναι βαθιά θεμελιωμένη σε ένα οικολογικό και ολιστική κοσμοθεώρηση, που, όταν την ζήσει, θα μεταμορφώσει εντελώς τον τρόπο που ζουν και εργάζονται στον κόσμο.

Ερχόμενοι εδώ είναι μια πλούσια και ποικίλη εμπειρία που σας επιτρέπει να αναμιγνύετε με τους ομοϊδεάτες τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους ακτιβιστές που αγωνίζονται για θετικές αλλαγές στον κόσμο. Schumacher College είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να συναντήσετε φίλους και συμμάχους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και από όλα τα μέρη του πλανήτη, που μοιράζονται το ενδιαφέρον και το πάθος για τον πλανήτη που ζούμε.

Schumacher College είναι απλά ένα από τα καλύτερα περιβάλλοντα διδασκαλίας και μάθησης για να βρεθεί οπουδήποτε στον κόσμο. David Abram, από την περίοδο του Αισθησιακή και το Γίγνεσθαι των ζώων

Ποια είναι σαν να είναι εδώ

Μαθήματα Schumacher College είναι της υψηλότερης ποιότητας και προσφοράς μάθησης και διδασκαλίας που σπάνια βρίσκεται σε Πανεπιστήμια και Κολέγια σήμερα.

Η μοναδική φύση των μαθημάτων δεν είναι μόνο το περιεχόμενο, αλλά με τον τρόπο που ως μαθητής συμμετέχουν ενεργά ως συν-δημιουργός.

Δεν θα είναι ένας παθητικός δέκτης της γνώσης εδώ, αλλά θα πρέπει να αναμένεται να είναι ενεργός μαθητής αναζητούν λύσεις σε ερωτήσεις που κανείς δεν έχει ακόμη απαντηθεί.

Schumacher College είναι μια αυστηρή και απαιτητική θέση του και τους φοιτητές μας αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της να καταστεί η μαθησιακή εμπειρία μοναδική, αξέχαστη και εντελώς αλλάξουν τη ζωή μας.

Θα είναι ένα μέρος του πλούσιο μωσαϊκό που συνθέτει το Κολλέγιο σε καθημερινή βάση, ανάμειξη με τους μαθητές, τους εθελοντές, τους μαθητευόμενους, επισκέπτες καθηγητές, praticitioners, ηχεία και εκτελεστές.

Τι πιστεύουμε

Κοινότητα - ζουν, εργάζονται και μαθαίνουν μαζί

Η καλύτερη μάθηση συμβαίνει σε ομάδες. Προσπαθούμε να τρέξει Short Courses μας με μέσο όρο 20 συμμετέχοντες και το πρόγραμμα μας Μεταπτυχιακών Σπουδών με 15, αν και αυτό εξαρτάται από την ποικιλία. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να πάρει το καλύτερο από τις αλληλεπιδράσεις σας με το άλλο και με τους καθηγητές μαθημάτων και διαμεσολαβητές σας. Υιοθετούμε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων διδασκαλίας και διευκόλυνε τις διαδικασίες για να διασφαλιστεί ότι τόσο ομαδικές και ατομικές ευκαιρίες μάθησης μεγιστοποιείται και ότι μια πραγματική αίσθηση της συν-δημιουργίας και ανήκουν προκύπτει ανεξάρτητα από τη διάρκεια της διαμονής σας στο Κολέγιο.

Θα ξεκινήσετε τη μέρα σας με ένα κοινόχρηστο συνεδρίαση σήμερα το πρωί για να πάει μέσα από την επιχειρηματική της ημέρας και να κατανείμει τις ομάδες εργασίας και τα καθήκοντα. Όλοι οι μαθητές και το προσωπικό να συμμετέχει στις καθημερινές δραστηριότητες του μαγειρέματος, τον καθαρισμό και την κηπουρική, που, εκτός του ότι αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της μάθησης μας, βοηθά να προωθήσει την αίσθηση της κοινότητας και είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αναμιχθεί με όλα τα μέλη του συλλογικού οργάνου.

Όπου είναι δυνατό, θα ενθαρρύνουν τη συμμετοχή των φοιτητών στην ευρύτερη κοινότητα του Κολλεγίου. Έχουμε τακτική ανοικτή βραδιές για το κοινό όπου σύντομη καθηγητές πορεία μας δώσει τη Γη συνομιλίες. Αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους μαθητές να σμίξει με τους κατοίκους της περιοχής. Κάνουμε επίσης το μεγαλύτερο μέρος της συνεργασίας μας με την μετάβαση πόλη Totnes (σύνδεσμος είναι εξωτερικός) - το σπίτι της διεθνούς Μετάβασης Κίνημα - οι οποίοι καλούνται να καταθέσουν τις συνομιλίες με τους μαθητές μας.

Ο σεβασμός για όλα τα ζωντανά συστήματα - μια οικολογική κοσμοθεωρία

Ό, τι κάνουμε είναι με την εξέταση των επιπτώσεών της στον ευρύτερο κόσμο. Είμαστε τυχεροί που θα βασίζεται σε ένα πολύ όμορφο μέρος του κόσμου, με την ιστορική κληρονομιά του Dartington Hall Estate πίσω μας και το ίδιο το Κολλέγιο σε μια ατμοσφαιρική διατηρητέο ​​κτίριο - The Old οπίσθια. Η συντήρηση και λειτουργία της Ακαδημίας δεν είναι χωρίς προκλήσεις όσον αφορά τη βιωσιμότητα, αλλά στόχος μας είναι να περπατήσει κουβέντα μας σε καθημερινή βάση.

Η βιβλιοθήκη μας είναι ένα εξαιρετικά πολύτιμο πόρο, που περιέχουν βιβλία και αρχειακό υλικό πηγαίνει πίσω μέσα από τα 20 χρόνια της ύπαρξής μας ως συλλογικό όργανο. Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιωσιμότητας και της οικολογικής ζωής μας έχουν επισκεφτεί πάνω από αυτό το χρόνο και τη συλλογή μας αντικατοπτρίζει αυτό. Οι φοιτητές, συγγραφείς και δημοσιογράφοι επισκέπτονται συχνά μας στο καταφύγιο για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα. Ως φοιτητής θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Υγιές σώμα - υγιές μυαλό

Μερικοί άνθρωποι θα συνεχίσουν να επιστρέφουν στο σώμα μόνο για το φαγητό! Η ομάδα μας in-house σεφ (με υποστήριξη από τον εαυτό σας) την προετοιμασία νόστιμα χορτοφαγικά, οργανικά και τοπικής προέλευσης τροφίμων σε όλα τα γεύματα. Η ποιότητα του φαγητού είναι τόσο καλό που τακτικά μαθήματα μαγειρικής μας sell-out πολύ γρήγορα εκ των προτέρων.

Ένα σημαντικό μέρος του τροφίμου που καλλιεργούνται στην έκταση 3,5 στρεμμάτων της Ακαδημίας, των οποίων η διαχείριση από το Κολλέγιο, με τη βοήθεια των μαθητών και των εθελοντών. Καθώς και την καλλιέργεια τροφίμων, οι λόγοι περιλαμβάνουν χώρους ειδικά για την άγρια ​​πανίδα, στοχασμός και έμπνευση στη φύση. Οι κήποι διαχείριση βάσει οικολογικών αρχών και Permaculture σχεδιαστικές προσεγγίσεις.

Επίσης, καλλιεργώντας ένα υγιές σώμα και το μυαλό, έχουμε ένα σκοπό-made δωμάτιο για διαλογισμό και ήσυχο προβληματισμού, όπου μπορείτε να επιλέξετε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ένα διευκολύνεται συνεδρία διαμεσολάβησης πριν από το πρωινό. (Δεν μου αρέσει το υπονοούμενο ότι η κηπουρική ή το μαγείρεμα δεν μπορεί να είναι ένα ήσυχο επιδίωξη, αλλά είμαι διαχωρισμό τρίχες !?) Πέρα από το Κολέγιο είναι η εκμετάλλευση και όμορφους χώρους του Dartington Hall Estate. Κάντε μια βόλτα μέσα από τα μικτά δάση γύρω από το κολλέγιο, κατά μήκος του ποταμού Dart που διασχίζει την περιουσία, είτε μέσω των διακοσμητικών κήπων του ίδιου Dartington Hall για την τέχνη που σχετίζονται με εκδηλώσεις και φεστιβάλ συν τον κινηματογράφο, το θέατρο και την τέχνη-χώρους.

Venture πιο μακριά από την πόλη του Totnes, μόλις 20 λεπτά με τα πόδια, για να βιώσουν το καλύτερο η πόλη έχει να προσφέρει από την άποψη της εναλλακτικούς τρόπους ζωής, πράσινο κοινότητα και συμπληρωματική της υγειονομικής περίθαλψης. Ή πάρτε ένα ταξίδι στις ερημιές του κοντινού Dartmoor - μια περιοχή μεγάλης φυσικής ομορφιάς στις γειτονικές μας τοπίο. Η εκπληκτική ακτή της Νότιας Ντέβον είναι επίσης κοντά, με άγρια ​​βραχώδεις ακτές και αμμουδερές παραλίες.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc ολιστική επιστήμη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Totnes

Schumacher College σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Plymouth είναι η πρώτη στον κόσμο που προσφέρει ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην ολιστική επιστήμη. Ξεκινά Σεπ 2017 [+]

Σας ανησυχεί βαθύτατα για την κατάσταση του φυσικού κόσμου; Είσαι ελπίζοντας να κάνει τη διαφορά με τη ζωή και το έργο σας; Schumacher College σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Plymouth είναι η πρώτη στον κόσμο που προσφέρει μια μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην ολιστική επιστήμη. Δυτική επιστήμη κυριαρχείται από «Αναγωγισμό» - Η ιδέα ότι τα φυσικά φαινόμενα μπορούν να εξηγηθούν με όρους τμήματά τους. Αναγωγισμού είναι ελλιπής, και μπορεί να είναι αντιπαραγωγική, δεδομένου ότι δείχνει ότι αναλύοντας το «Μηχανική» λειτουργία της φύσης μπορούμε να προβλέψουμε πλήρως και να χειραγωγήσουν. Ολιστική επιστήμη αναγνωρίζει τους περιορισμούς αυτής της μεθοδολογίας, εστιάζοντας αντ 'αυτού στις ιδιότητες της φύσης, την πολυπλοκότητα και την εγγενή αξία, δίνοντας μια εφαρμογή της επιστήμης στην επίλυση των παγκόσμιων προκλήσεων. Τι είναι η ολιστική επιστήμη; Το πρόγραμμα διερευνά νέες μεθοδολογίες που κερδίζουν επιτυχία στη διερεύνηση των φυσικών συστημάτων. Αυτά αναγνωρίζουν ότι τα πολύπλοκα συστήματα είναι δυναμικές διαδικασίες υλοποίησης αναδυόμενες ιδιότητες τους ως σύνολα - και ότι οι ιδιότητες αυτές κλιματιζόμενο, αλλά δεν καθορίζεται, από τα συστατικά μέρη του συστήματος. Το μάθημα παρέχει τις μεθοδολογίες που υπερβαίνουν αναγωγισμό στην κατανόηση δυναμικών διαδραστικών συστημάτων, είτε αυτά είναι οικοσυστήματα, ο καιρός, οι οργανώσεις, ένα φυτό ή ένα αναπτυσσόμενο ανθρώπινο έμβρυο. Οι μαθητές να αναπτύξουν μια ολιστική κατανόηση των συστημάτων αυτών και στην πορεία να μάθουν να εφαρμόζουν τεχνικές, όπως η μοντελοποίηση του υπολογιστή, διαισθητική αντίληψη και φαινομενολογία. Ιδιαίτερη σημασία εδώ είναι η μεθοδολογία του Γκαίτε ως μέσο για την εκπλήρωση το σύνολο μέσα από τα μέρη. Το πρόγραμμα υποστηρίζει μια συμμετοχική επιστήμη των αλληλεπιδράσεων, τις ιδιότητες, τις αξίες και τη διαίσθηση, μια επιστήμη που είναι περισσότερο σε θέση να ενημερώσει μερικά από τα βασικά κινήματα σήμερα, συμπεριλαμβανομένης της περιβαλλοντικής αποκατάστασης, την πνευματική ανανέωση και αναζωογόνηση τοπικών κοινοτήτων. Ολιστική σκέψη έχει ήδη επανάσταση φυσική, την επιστήμη των συστημάτων της γης, την οικολογία, την εξελικτική βιολογία, την οργανωτική ανάπτυξη και την υγεία των μελετών. Αυτό προκαλεί αυξανόμενο ενδιαφέρον από τους επιστήμονες σε πολλούς τομείς - ιδιαίτερα εκείνων που ασχολούνται με τα ζητήματα που συνδέονται με την αειφορία. Από το 1998, όταν άρχισε πρώτος, αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα έχει αναπτύξει μια συνεκτική μεθοδολογία ολιστικής έρευνας, αποδεικνύοντας ένα αυστηρό και ηθικό πλαίσιο για ένα ώριμο επιστήμη. Εγγραφή κοινότητα μάθησης μας για αυτό το πρωτοποριακό πρόγραμμα στην ολιστική επιστήμη που εντελώς επαναξιολογεί την επιστημονική κατανόηση της φύσης, η οικολογική κρίση που αντιμετωπίζουμε και τον ρόλο μας στην εκτεταμένη οικολογική, οικονομική και κοινωνική αλλαγή. Οι καθηγητές μας έχουν συμπεριληφθεί: Stephan Harding Philip Φρανσές Patricia Shaw Satish Kumar Bill Plotkin και Geneen Marie Haugen Craig Holdrege Rupert Sheldrake Shantena Sabbadini Jules Cashford Ποιος είναι αυτό το μάθημα για; Το κύριο προσόν που ψάχνουμε στους μαθητές μας είναι ένα ισχυρό ενδιαφέρον για τη φύση, την εξέλιξή της και την αυτο-οργανώνει και αυτό που εμείς, ως άτομα, οργανώσεις και οι πολιτισμοί μπορούν να μάθουν από αυτό στην προσπάθειά μας για ένα βιώσιμο μέλλον. Χαιρετίζουμε τους ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, τους πολιτισμούς και όλες τις ηλικίες - αν είστε ήδη απασχολούνται, άνεργοι, ένας φοιτητής ή συνταξιούχοι. Η ποικιλομορφία της φοιτητικής ομάδας μας είναι μια πλούσια μέρος του πώς μαθαίνουμε και είναι μια αντανάκλαση της ποικιλομορφίας της ίδιας της φύσης. Τι θα μάθετε; Μια λεπτομερής κατανόηση των αιτίων και των συνεπειών της χρήσης δυτικής επιστήμης ως εργαλείο για την απόκτηση αξιόπιστων πληροφοριών σχετικά με τον κόσμο. Ιδέες για το πώς τα σύγχρονα προβλήματα βιωσιμότητας έχουν επέλθει και οι διάφορες διαδρομές που θα μπορούσε να λάβει για την αντιμετώπισή τους. Θεωρητική και βιωματική αντιλήψεις οικολογική άποψη του κόσμου για το μετασχηματισμό κατανόησή σας για τη θέση σας στον κόσμο και πώς να ενεργήσει μέσα σε αυτό. Η κατανόηση της σημασίας της αίσθησης, αίσθηση και διαίσθηση για εκτεταμένη επιστήμη. Η γνώση μιας σειράς εναλλακτικών επιστημονικών μεθοδολογιών που ενσωματώνουν ποιοτική εμπειρία και την ποσοτική μέτρηση. Η κατανόηση των ιδιοτήτων αναδυόμενες ολόκληρων συστημάτων μέσα από το φακό του χάους, την πολυπλοκότητα και τις θεωρίες της Γαίας, και το πώς αυτά σχετίζονται με οικολογικά, κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα. Η κατανόηση του πώς ολιστική επιστήμη εφαρμόζεται στην δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου. Μια σαφέστερη κατανόηση της δική σας λογική και συναισθηματικές καταστάσεις και διαδικασίες μέσα από βιωματικές και στοχαστική έρευνα ομάδα. Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού θα πραγματοποιήσει, επίσης, ανεξάρτητο ερευνητικό πρόγραμμα στο οποίο μπορείτε να εφαρμόσετε ολιστική επιστήμη στη δική σας περιοχή ενδιαφέροντος. Αυτή είναι μια ανεπανάληπτη ευκαιρία για να αναλάβει την έρευνα υψηλού επιπέδου εκτός των συνήθων περιορισμών των ακαδημαϊκών προτύπων. Τα έργα μπορούν να παρουσιάζονται ως προσωπική αφήγηση, τον κινηματογράφο, την τέχνη, την ποίηση ή οποιαδήποτε άλλη δημιουργική προσπάθεια, παράλληλα με πιο συμβατικούς τρόπους παράδοσης. Πού θα πάει; Οι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν υιοθετήσει μια ευρεία ολοκληρωμένη συστημική προσέγγιση σε τομείς όπως η περιβαλλοντική διαχείριση, η εκπαίδευση για την αειφορία, το σχεδιασμό, τη βιολογική έρευνα, οικολογική συμβούλων επιχειρήσεων, της ακαδημαϊκής κοινότητας, της υγειονομικής περίθαλψης, της γεωργίας, των μέσων ενημέρωσης και άλλες ταινίες, ΜΚΟ και σε συνεργασία με τους αυτόχθονες πληθυσμούς. [-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Ma οικολογική σκέψη του σχεδιασμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Totnes

Να είστε δραστήριοι και μετασχηματιστική μέσα στους οργανισμούς, κοινότητες, την οικονομία και την εκπαίδευση καθώς ανταποκριθεί στην πρόκληση της μετάβασης σε χαμηλές εκπομπές άνθρακα, υψηλής ευημερία και ανθεκτική μέρη και συστήματα. Ποτέ δεν υπήρξε μια πιο σημαντική στιγμή για μια νέα προσέγγιση στο σχεδιασμό. - Ξεκινά Σεπτέμβριο 2017. [+]

Είστε απογοητευμένοι, διαταράσσεται και εντελώς απογοητευτεί με το τι συμβαίνει στο μόνο πραγματικό πλανητικό σπίτι έχουμε; Έτσι είμαστε. Αλλά είστε επίσης ενθουσιασμένος με τις δυνατότητες και τις προοπτικές που ανοίγονται για μας να δημιουργήσουμε μια καλύτερη, πιο φωτεινή και πιο όμορφο κόσμο; Έτσι είμαστε. Τότε ελάτε μαζί μας σε αυτό το καινοτόμο νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα από Schumacher College σε συνεργασία με τη Σχολή Αρχιτεκτονικής, Σχεδιασμού και Περιβάλλοντος στο Πανεπιστήμιο του Plymouth, το School of Design στο Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon, το Dartington Hall Εμπιστοσύνη και τις γύρω κοινότητες. Οικολογική Σκέψη Σχεδιασμός Ποτέ δεν υπήρξε μια πιο σημαντική στιγμή για μια νέα προσέγγιση για την εμπλοκή με τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε από το τοπικό έως το παγκόσμιο επίπεδο. Σε ένα ραγδαία μεταβαλλόμενο δυναμική κατάσταση, λύσεις σπάνια παραμένει βέλτιστη για πολύ καιρό και η συνεχής ενεργός συμμετοχή είναι ένα απαραίτητο συστατικό για την επιτυχία. Αυξανόμενη ανθεκτικότητα στα άτομα και τις κοινότητες είναι ο τρόπος για να συνεχίσουμε, παρά τη συνεχή αλλαγή γύρω μας. Το πρόγραμμά μας σε οικολογικό σχεδιασμό Σκέψη αγκαλιάζει και εξερευνά αυτόν τον περίπλοκο κόσμο των αλληλεπιδράσεων με ζωντανή δέσμευση και μια αισιόδοξη προσέγγιση. Διαθέτει ισχυρό, πρακτικό και οικολογία με επίκεντρο τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να εφαρμόζονται σε ένα ευρύ φάσμα των πρακτικών από το σχεδιασμό, την εκπαίδευση και τις επιχειρήσεις στις πιο συγκεκριμένους ρόλους της ηγεσίας, τη διαχείριση και την παροχή συμβουλών. Η Οικολογική πρόγραμμα σκέψης του σχεδιασμού είναι διεπιστημονική, διορατική και καθολική εφαρμογή της? ρεαλιστική και ολοκληρωμένη στη λειτουργία της. Συγκεντρώνει θεωρητική και πρακτική συζητήσεις για οικολογικά εμπνευσμένο σχεδιασμό, με μεθόδους σχεδιασμού σκέψης που συγχωνεύονται με τις τελευταίες εξελίξεις στην ανθρωπολογία, η ψυχολογία και η κοινωνικο-πολιτική οικονομία. Στόχος του είναι να δημιουργήσει ένα νέο έδαφος για τους φορείς χάραξης αλλαγή στην πρώτη γραμμή της μετάβασης μας στην αειφόρο κοινωνίες. Οικολογικά εμπνευσμένο σχεδιασμό περιλαμβάνει τη μελέτη των οικολογικών κοσμοθεωρίες, τα συστήματα δυναμικής και εφαρμόζεται η θεωρία της πολυπλοκότητας, παράλληλα με τις φιλοσοφίες και τις πρακτικές της permaculture και βιομιμητικά σχεδιασμό. Σχεδιασμός Thinking είναι μια καλά οργανωμένη συμμετοχική τεχνική στηρίζεται στην ενσυναίσθηση κατανόηση των συναισθημάτων, εμπειριών και συναισθημάτων των άλλων. Επίσης, συμμετέχει άνθρωποι στη ζωντανή συνομιλίες, οπτικά τονωθεί αλληλεπιδράσεις και παιχνιδιάρικο πρωτοτύπων. Είναι πλαισιώνει τα προβλήματα και ευκαιρίες, τις μορφές ιδέες και παράγει δημιουργικές και συνεργατικές λύσεις σε περίπλοκες καταστάσεις. Ο Οικολογική Σκέψη Σχεδιασμός πρόγραμμα στοχεύει να παρέχει ένα θρεπτικό περιβάλλον για τους συμμετέχοντες, με την ενσωμάτωση μικρής μαθημάτων με επικεφαλής τον διεθνώς αναγνωρισμένο στοχαστές, έργα θέση αποφάσεων σε συνεργασία με το Dartington Hall Trust, το σπίτι του Schumacher College, και σύντομες τοποθετήσεις που προσφέρονται από εξωτερικούς οργανισμούς-εταίρους. Αυτό το πρόγραμμα είναι το τέταρτο ριζοσπαστικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα που αναπτύχθηκε σε Schumacher College και συμβάλλει στην ενίσχυση της εν εξελίξει και συνεργατική έρευνα της Ακαδημίας σε βιώσιμη διαβίωση - ένα ζωντανό και δικτυωμένο έρευνα της πρακτικής σε εξέλιξη σε όλο τον κόσμο από 20.000 απόφοιτοι του Κολλεγίου και άλλοι. Ποιος είναι αυτός για την πορεία; Θα χαρούμε να λάβει την αίτησή σας εάν έρχεστε κατευθείαν από ένα πτυχίο, λαμβάνοντας time-out για να μελετήσει τα μέσα της σταδιοδρομίας ή θέλουν μια ευκαιρία να αναπτύξουν την κατανόησή σας για μια πρακτική που έχει μεγάλη σημασία για όλους του μέλλοντός μας. Σας ενθαρρύνουμε αιτήσεις από την κοινότητα επαγγελματίες και ακτιβιστές, καθώς και πολεοδόμους, τους εκπαιδευτικούς, τους αρχιτέκτονες, τους πολιτικούς και τους φορείς χάραξης πολιτικής. Δεν χρειάζεται απαραιτήτως ένα πρώτο πτυχίο στο σχεδιασμό για να υποβάλουν αίτηση για αυτό το μάθημα. Το μόνο που χρειάζεται για να είναι ενθουσιώδης, ανθεκτική και διέπραξε. Ψάχνουμε για ενθουσιώδεις παράγοντες αλλαγής οι οποίοι είναι έτοιμοι να σχεδιάσουν από κοινού νέες προσεγγίσεις για τον τρόπο που ζούμε, που είναι κοινωνικά δίκαιη και οικολογικά βιώσιμη. Ψάχνουμε για όσους είναι έτοιμοι να αναλάβουν κινδύνους και να σταθεί στην αιχμή των νέων πρακτικών στον τομέα αυτό. Schumacher College καλωσορίζει φοιτητές από όλο τον κόσμο σε ένα ποικίλο μίγμα πολιτιστική εμπειρία και την ηλικία που επιτρέπει την πλούσια έγκριτα to-μάθησης από ομοτίμους. Θα μάθεις Η ίδρυση μιας οικολογικής κοσμοθεωρίας με θέματα όπως η οικολογία, βαθιά οικολογία, σκέψη συστημάτων, την επιστήμη της πολυπλοκότητας και της θεωρίας της Γαίας. Ζώντας αρχές συστημάτων μέσω της φιλοσοφίας και της πρακτικής της permaculture σχεδιασμού, τη φιλία και βιομίμηση. Δημιουργική και διαδικασία εστιασμένη τεχνικές επίλυσης προβλημάτων από την εφαρμογή των μεθόδων και των αρχών του σχεδιασμού σκέψης. Μια εκτίμηση πολλαπλών προοπτική ηθικά ζητήματα και τις επιπτώσεις τους για τις μελλοντικές συνέπειες των επανασχεδιασμό των υφιστάμενων συστημάτων και τη δημιουργία νέων. Για να εφαρμόσετε οικολογικό σχεδιασμό των γνώσεων και των δεξιοτήτων σκέψης στον σχεδιασμό των κοινωνικών συστημάτων ως μέρος μιας αναδυόμενης νέας οικονομικής. Προσωπική και έρευνα της ομάδας πρακτικές για την ευαισθητοποίηση του αλληλοεξαρτώμενη σχέση μεταξύ του ατόμου, της κοινωνίας και της φύσης και μεταξύ θεωρίας και πράξης. συμμετοχικές πρακτικές συν-δημιουργική και θεωρητικές αρχές για νέες προσεγγίσεις στη διαδικασία οικολογικού σχεδιασμού που περιλαμβάνουν ένα φάσμα ενδιαφερομένων στον πλήρη κύκλο ζωής των έργων, και θα εφαρμόσει αυτές τόσο στο στούντιο, στο Dartington Hall Estate και σε σύντομο τοποθετήσεις σε ζωντανά έργα. Ειδικά Χαρακτηριστικά Ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα ενσωμάτωση μεθόδων σχεδιασμού με αυτά της οικολογίας και των κοινωνικών επιστημών. Μια ενοποιητική πρόγραμμα σχεδιασμού ριζωμένη σε βαθιά οικολογική αντίληψη και πρακτική, και ενημερώθηκε από την κοπή σκέψης άκρη σε νέες οικονομικές προσεγγίσεις και κοινωνική δυναμική. Μια ισορροπημένη κατανομή του χρόνου και των πόρων για τη γνώση με βάση τις δεξιότητες και γνωστικές-based και μεταξύ της πρακτικής και της θεωρίας. Η πρόσβαση σε ορισμένες από τις κορυφαίες στοχαστές και επαγγελματίες του κόσμου στο σχεδιασμό, τη θεωρία της Γαίας, την πολυπλοκότητα, την επιστήμη του κλίματος, σκέψη συστημάτων, νέων οικονομικών και κοινωνικών αλλαγών. Σύντομες σειρές μαθημάτων με επικεφαλής τον διεθνώς αναγνωρισμένο στοχαστές και ερευνητές. Σύντομη πρακτική άσκηση με μια σειρά από οργανισμούς εταίρους που δραστηριοποιούνται στην αιχμή της κοινωνικής καινοτομίας. Μια συναρπαστική, ολοκληρωμένη και μεταμορφωτική διδασκαλία και τη μάθηση προσέγγιση στηρίζεται στις αρχές που καθιέρωσε Schumacher College και Dartington Hall, και ασχολούνται με τα προς το ζην και της κοινότητας που εργάζονται για και γύρω από το Dartington Estate στο Ντέβον. Που θα πας Οικολογική Σχεδιασμός σκέψης μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα ευρύ φάσμα πλαισίων, από το προσωπικό στο κοινωνικό. Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να δημιουργήσει μια νέα γενιά σχεδιαστών, επιχειρηματίες, φορείς χάραξης πολιτικής, τους εκπαιδευτικούς, τους ερευνητές, τους συμβούλους και τους ακτιβιστές. Οι απόφοιτοι θα έχουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να εργαστούν για βιώσιμη αλλαγή στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και στην κοινωνία των πολιτών, ή να δημιουργήσουν τα δικά τους προγράμματα ή οργανισμούς που θα συμβάλει στη μετατροπή της κοινωνίας. Οι εκπαιδευτικοί μας Dr Simon Bradbury, Plymouth University School of Architecture, Σχεδιασμός & Περιβάλλον Simon είναι ένα Λέκτορας στην Αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο του Plymouth και για την ομάδα διαχείρισης του Ινστιτούτου για τη Βιώσιμη Solutions Research. Τρέχει το Master της Αρχιτεκτονικής πρώτα χρόνια βέβαια, συντονίζει την αειφόρο σχεδιασμό σε όλη την υπηρεσία. Έχει θητεύσει σε τόσο στη βιομηχανία όσο και την κυβέρνηση. Στην κυβέρνηση εργάστηκε στην Επιτροπή για την Αρχιτεκτονική και το Δομημένο Περιβάλλον (CABE), όπου ήταν υπεύθυνος για την ανάθεση της έρευνας για να επηρεάσουν τις αλλαγές στην πολιτική για θέματα όπως η βιώσιμη masterplanning, τη στέγαση και την αξία του καλού σχεδιασμού. Ήταν επίσης ρόλο στην ανάπτυξη της πολιτικής CABE και της στρατηγικής σχετικά με τα πρότυπα της στέγασης και έχει δώσει πολυάριθμες διαλέξεις σε όλη τη Βρετανία για το θέμα. Είναι εγγεγραμμένος αρχιτέκτονας με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας και έχει εργαστεί για τα διεθνώς αναγνωρισμένα Αρχιτεκτονική και πρακτική του αστικού σχεδιασμού. Ήταν υπεύθυνος για το σχεδιασμό μιας σειράς ανάθεσης έργων νίκη που κυμαίνονται σε μέγεθος από τα μεγάλα έργα masterplanning σε μεμονωμένες κατοικίες για την κυβέρνηση, τρίτο τομέα και ιδιώτες. Μόνα Nasseri Μόνα έχει ένα Διδακτορικό και Μάστερ στο Σχεδιασμό από το Πανεπιστήμιο του Dundee και ΒΑ σε βιοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Τέχνης της Τεχεράνης. Ήταν μέλος της ομάδας Τέχνη σε Duncan των Jordonstone και, επίσης, το Κέντρο για τη Μελέτη του Φυσικού Σχεδιασμού όπου συνάντησε για πρώτη φορά τον καθηγητή Seaton Baxter. Αυτή ήταν η αρχή μιας μακράς συνεργασίας με Seaton, πρώτα ως διδακτορικός φοιτητής και αργότερα ως βοηθός έρευνας, που την έφερε στην Schumacher College. Έρευνα Μόνα επικεντρώνεται σε σχέδιο μετασχηματισμού στον άνθρωπο ως βιο-κοινωνικοπολιτισμικές όντα. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ρόλο της αντίληψης και ενσωματώνονται γνώσεις σε τέτοια μεταμόρφωση. Η διδακτορική της διατριβή διερεύνησε τη διεπαφή του εαυτού, της βιοτεχνίας και της βιωσιμότητας. Ruth Potts, ανάπτυξη συντονιστής, ΜΑ οικολογικό σχεδιασμό Σκέψη Ruth συντόνισε την ανάπτυξη της MA σε οικολογικό σχεδιασμό Thinking σε Schumacher College και αποτελεί μέρος της διδακτικής ομάδας. Είναι συνιδρυτής του ψωμιού, εκτύπωση & τριαντάφυλλα, ένα συλλογικό ασχολούνται με την ανατρεπτική pamphleteering, ριζοσπαστική περπάτημα, αναρχική ψησίματος και μετασχηματιστική εκπαίδευση. Προηγουμένως, η Ruth ήταν Εκστρατεία Ατζέντα για την Μεγάλη Μετάβαση στο Nef (Το νέο ίδρυμα Economics) όπου συν-αναπτύχθηκε ένα νέο μοντέλο της εκστρατείας σχεδιαστεί για να ξεκινήσει τη μετάβαση της δεκαετίας -Μεγάλη σε μια νέα οικονομία και την κοινωνία. Είναι ο συν-συγγραφέας του νέου υλισμού, που καλύπτονται από την Guardian, The Daily Telegraph και το Financial Times, και συν-συγγραφέας του αναφέρει Κλώνος πόλη της Βρετανίας Nef του. Ρουθ βοήθησε να οργανώσει το Πράσινο New Deal του Ομίλου το 2007 και διαχειρίζεται την έναρξη της πρώτης έκθεσης του Ομίλου, η Νέα Πράσινη Συμφωνία, τον Ιούλιο του 2008. Η ιδέα επανήλθε εν συνεχεία από την UNEP, και επηρέασε την πολιτική σε όλο τον κόσμο. Η Ρουθ είναι ένας διαχειριστής των Pioneer Ίδρυμα Υγείας, Το πρωτοποριακό ολιστικό μοντέλο της υγείας που επηρέασαν την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας. Έφερε μαζί και να συν-φιλοξενεί οικο-φεμινίστρια συλλογική: η Hoydens, συν-δημιούργησε και επιμελήθηκε μια σειρά εκδηλώσεων για τη χαρά και την ευφυΐα της βιοτεχνίας στη Σχολή της Ζωής: Parlour ασκούμενου, και πιο πρόσφατα βοήθησε να επινοήσει μια σειρά από ποίησης εκδηλώσεων για τον εορτασμό ασυνήθιστο χώρους και liminal μέρη: «Κάπου ειδικότερα». Αυτές θα περιλαμβάνουν: Τα ιδρύματα-εταίροι Σχολή Αρχιτεκτονικής, Σχεδιασμού και Περιβάλλοντος, Plymouth University Η Σχολή ιδρύθηκε το 2009 για να καθορίσει μια δυναμική πολλαπλών και διεπιστημονική χαρτοφυλάκιο των μαθημάτων και των προγραμμάτων, που υποστηρίζεται από μια κουλτούρα της έρευνας και της διδασκαλίας ενημερωμένοι. Η Σχολή έχει ήδη κερδίσει πολλά διεθνή βραβεία κύρους, έχει διαδοθεί μια ζωντανή κοινότητα PGR και λαμβάνει ένα ειδικό έπαινο για την περιβαλλοντική έρευνα και τη στρατηγική από το Βασιλικό Ινστιτούτο Βρετανών Αρχιτεκτόνων (BA Αρχιτεκτονική Επανεπικύρωση 2012). Συνδεδεμένες ιδρύματα School of Design, το Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon School of Design Carnegie Mellon είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο σεβαστά τα προγράμματα στη Βόρεια Αμερική, με πλούσια ιστορία στο προϊόν, την επικοινωνία, και το σχεδιασμό της αλληλεπίδρασης. Είναι ένα από τα λίγα σχολεία σχεδιασμός για την παροχή εκπαίδευσης σε όλο το φάσμα της μάθησης - από την προ-κολέγιο για να διδακτορικά διπλώματα - σε μια έρευνα για τη φημίζεται για τη διδασκαλία καινοτομίες της. Μεταβατική Δίκτυο Υποστηρίζει τη μετάβαση Network, διεθνές κίνημα για να εμπνεύσει, να ενθαρρύνει, να συνδεθείτε, υποστήριξη και εκπαίδευση των κοινοτήτων και των οργανώσεων για την ανοικοδόμηση της ανθεκτικότητας και τη μείωση των εκπομπών CO2. [-]

Οικονομικά Ma για τη μετάβαση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Totnes +1 περισσότερα

Σε απάντηση προς την εμβάθυνση της οικονομικής και συναφείς κρίσεις, έχουμε ξεκινήσει μεταπτυχιακό πρόγραμμα μας στα Οικονομικά για μετάβαση σε συνεργασία με το νέο ίδρυμα Economics, η μετάβαση του Δικτύου και του Business School του Πανεπιστημίου του Πλύμουθ. Ημερομηνία Έναρξης - Σεπτέμβρης 2017 [+]

Η επίτευξη χαμηλών εκπομπών άνθρακα, υψηλής Well-Being, οικονομίες ανθεκτικές Ποτέ δεν υπήρξε μια πιο σημαντική στιγμή για μια νέα προσέγγιση για την οικονομία. Υπάρχει επείγουσα ανάγκη για μια ριζική επανεξέταση του οικονομικού μας συστήματος. Χρειαζόμαστε ένα νέο τρόπο σκέψης και τα νέα μοντέλα που αναγνωρίζουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σήμερα, αντί να ακολουθεί τυφλά την πορεία που μας οδήγησε σε κρίσεις συγκλίνουσες αντιμετωπίζουμε τώρα. Τα μοντέλα αυτά θα μας δώσει τη δυνατότητα τόσο για τον μετριασμό των επιπτώσεων και την προσαρμογή σε αυτές τις κρίσεις μεταξύ κλειδώματος - συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής του κλίματος, η απώλεια της βιοποικιλότητας, την κορύφωσή του στο ενεργειακό εφοδιασμό ορυκτών καυσίμων, την οικονομική αστάθεια, την επισιτιστική ασφάλεια, τη φτώχεια και ούτω καθεξής. Θα κατασκευαστούν στην κατανόηση της συμπληρωματικότητας της οικολογικής προστασίας και ανθρώπινης ανάπτυξης. Για 20 χρόνια, πρωτοποριακό στοχαστές και επαγγελματίες έχουν την ανάπτυξη εναλλακτικών οικονομικών ιδεών, μοντέλα και πειράματα που κάποτε θεωρούνταν ριζοσπαστικές και περιθωριακή. Όπως γυρίζουμε για να αντιμετωπίσει μια νέα οικονομική αυγή, αυτές οι θεωρίες και πρακτικές κινούνται πλέον στο επίκεντρο. «Διδάσκω σε Schumacher College, λόγω της ισχυρής σχέσης της με την οικολογική βιωσιμότητα και την προσέγγιση που βασίζεται στη συλλογική συν-δημιουργίας. Οι άνθρωποι δεν λένε τι να κάνουμε, όλοι μαζί συν-δημιουργούν τις ιδέες τους. Είναι ένα ριζικά διαφορετικό μοντέλο εκπαίδευσης που μπορούμε να μάθουμε από και ισχύουν για την οικονομία, καθώς και σε άλλους τομείς της ζωής μας. " Ο καθηγητής Εύα Mitleton-Kelly, London School of Economics Γιατί Schumacher College; Από το 1991, ο Schumacher College έχει πρωτοποριακή ριζοσπαστικό νέο τρόπο σκέψης στην οικονομία, προσελκύοντας κορυφαίους εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες και ακτιβιστές από όλο τον κόσμο. Έχουμε ενέπνευσε και στήριξε χιλιάδες οργανώσεις και άτομα από πολλές διαφορετικές χώρες στην προσπάθειά τους για την επίτευξη ενός πιο βιώσιμου και δίκαιου κόσμου. Σε απάντηση προς την εμβάθυνση των οικονομικών και των σχετικών κρίσεων, ξεκινήσαμε μας μεταπτυχιακό πρόγραμμα στα Οικονομικά για μετάβαση σε συνεργασία με το νέο ίδρυμα Economics, η μετάβαση του Δικτύου και του Business School του Πανεπιστημίου του Πλύμουθ. Αυτή η συνεργασία θα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να μάθουν για την κρέμα της ριζικής οικονομικής σκέψης, τον ακτιβισμό και την επιχειρηματικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο. Φιλοξενείται από αξιοσέβαστη ριζοσπαστική οικονομολόγοι, που συμπληρώνεται από μια ασυναγώνιστη επίσκεψη σχολή των καθηγητών και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, έχετε μια μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχουν εκείνους που βρίσκονται στο προσκήνιο της νέας οικονομικής σκέψης. Οι εκπαιδευτικοί μας έχουν περιλάβει: Jonathan Dawson - Schumacher College Tim Crabtree - Schumacher College Stephan Harding - Schumacher College Julie Richardson - Schumacher College Άννα Coote και ο Τόνι Greenham - Νέα Ίδρυμα Οικονομικών Rob Hopkins, Jay Tompt & Σόφη Τράπεζες - Μετάβαση Δίκτυο David Bollier - συνιδρυτής της Στρατηγικές Ομάδα Commons Gustavo Esteva - ιδρυτής του Universidad de la Tierra Fiona Ward - REconomy Έργου Pat Conaty - NEF Fellow Tim 'Mac' Macartney - Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Embercombe Robin Murray - Η βιομηχανική και περιβαλλοντική οικονομολόγος. Kate Raworth - Senior Visiting Research Associate στο Ινστιτούτο Περιβαλλοντικής Αλλαγής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Ο Δρ Martin Shaw - Συγγραφέας, μυθολόγος, παραμυθάς και βραβευμένο έρημο αποχωρήσεις-of-Passage οδηγό Ποιος είναι αυτό το μάθημα για; Είμαστε στην ευχάριστη θέση να λάβουν την αίτησή σας αν έρχεστε κατευθείαν από ένα πτυχίο, λαμβάνοντας τάιμ-άουτ για να μελετήσει τα μέσα της σταδιοδρομίας ή θέλουν μια ευκαιρία για την επανεκπαίδευση σε μια θεματική περιοχή που έχει τεράστια σημασία για την παγκόσμια οικονομικό μέλλον και την ευημερία μας. Ψάχνουμε για ενθουσιώδεις παράγοντες αλλαγής οι οποίοι είναι έτοιμοι να συν-δημιουργήσουμε μια νέα οικονομία στην πράξη. Ψάχνουμε για όσους είναι έτοιμοι να πάρει το ρίσκο και να σταθεί στην αιχμή των νέων σκέψης σε αυτόν τον τομέα. Schumacher College καλωσορίζει φοιτητές από όλο τον κόσμο σε διάφορες συνδυασμό των πολιτιστικών εμπειριών και την ηλικιακή ομάδα που επιτρέπει την πλούσια peer to peer learning. Τι θα μάθετε; Τα βασικά ζητήματα βιωσιμότητας που αντιμετωπίζει ο κόσμος σήμερα Πώς οικολογικές, οικονομικές και κοινωνικές κρίσεις που συστηματικά συνδέεται με τη δυσλειτουργία της σημερινής παγκοσμιοποιημένης οικονομίας Μια κριτική της κυρίαρχης, βιομηχανικό μοντέλο νεοκλασικό ανάπτυξης από διαφορετικές οπτικές γωνίες Μια θεωρητική και εμπειρική κατανόηση της οικολογικής κοσμοθεωρίας Πώς να εφαρμόσει την οικολογία και την πολυπλοκότητα της επιστήμης στα συστήματα της οικονομίας και της κοινωνικής Η συν-δημιουργία μιας νέας προσέγγισης για την οικονομία προέρχεται από εναλλακτικές σχολές σκέψης Η συν-δημιουργία σεναρίων για το μέλλον και τις οδούς προς χαμηλές εκπομπές άνθρακα, υψηλής ευημερία και ανθεκτικές οικονομίες Συμμετοχή στις τρέχουσες συζητήσεις σχετικά με τα οικονομικά της μετάβασης Νέα οικονομικά εργαλεία, τις μεθόδους και τις πολιτικές και την εφαρμογή τους σε πραγματικές περιπτωσιολογικές μελέτες κόσμου Αυτο-αξιολόγηση να βελτιώσουν την επαγγελματική πρακτική Θα πραγματοποιήσει, επίσης, ανεξάρτητο ερευνητικό έργο που σχετίζονται με τα οικονομικά της μετάβασης Πού θα πάει; Είστε έτοιμοι να ενταχθούν σε μια νέα γενιά επιχειρηματικών ηγετών, επιχειρηματίες, φορείς χάραξης πολιτικής, τους ερευνητές, τους συμβούλους και τους ακτιβιστές; Οι απόφοιτοι του προγράμματος αυτού θα έχουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να εργαστούν για βιώσιμη αλλαγή στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και στην κοινωνία των πολιτών, ή να δημιουργήσουν τα δικά τους προγράμματα ή οργανισμούς που θα συμβάλει στη μετάβαση σε μια νέα οικονομία. Ακούστε από μερικά από το παρελθόν μας και να παρουσιάζουν στους μαθητές και μάθετε πώς αυτό το πρόγραμμα έχει αλλάξει τη ζωή και την καριέρα τους με την ανάγνωση των Οικονομικών μας για τα προφίλ των φοιτητών μετάβασης. Τα ιδρύματα-εταίροι Nef (η νέα βάση της οικονομίας) Nef ιδρύθηκε το 1986 από τους αρχηγούς των υπόλοιπων οικονομική διάσκεψη κορυφής (ποδιών) που ανάγκασε θέματα όπως η διεθνής χρέους στην ημερήσια διάταξη της G7 και G8 συνόδους κορυφής. Συνδυάζουν αυστηρή ανάλυση και πολιτική συζήτηση με πρακτικές και καινοτόμες λύσεις στα οικονομικά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά θέματα. Μεταβατική Δίκτυο Υποστηρίζει τη μετάβαση Network, διεθνές κίνημα για να εμπνεύσει, να ενθαρρύνει, να συνδεθείτε, υποστήριξη και εκπαίδευση των κοινοτήτων και των οργανώσεων για την ανοικοδόμηση της ανθεκτικότητας και τη μείωση των εκπομπών CO2. Business School στο Πανεπιστήμιο Plymouth. Plymouth University Business School έχουν δεσμευτεί για την κοινωνική και περιβαλλοντική της επιχείρησης και ήταν στην κορυφή του Λαού και Planet Πράσινη League Πανεπιστημίων το 2010. [-]

Βίντεο

Inspired By Schumacher College: A Film

Επικοινωνία

Schumacher College

Διεύθυνση Totnes TQ9 6EA, United Kingdom
Ιστοσελίδα http://www.schumachercollege.org.uk/
Τηλέφωνο +44 1803 865934