Schumacher College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εγγραφείτε στην ONLINE OPEN DAY. Θα είστε σε θέση να συνομιλήσετε ζωντανά με τη σχολή και το προσωπικό, να παρακολουθήσετε βίντεο σχετικά με το Schumacher College , την πανεπιστημιούπολη Dartington και να μάθετε περισσότερα για κάθε πρόγραμμα.

Μάθετε περισσότερα και εγγραφείτε εδώ: https://www.schumachercollege.org.uk/postgraduate-open-day

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο, όλων των ηλικιών και υποβάθρων, έχουν ενημερωθεί, εμπνευστεί και ενθαρρυνθεί να ενεργήσουν, μέσω των μετασχηματιστικών μας μαθημάτων για βιώσιμη διαβίωση .

Schumacher College έχει μια αξιοζήλευτη φήμη για την αιχμή της μάθησης. Το έργο μας είναι να εμπνέουμε, να αμφισβητούμε και να αμφισβητούμε τους εαυτούς μας ως συν-κατοίκους του κόσμου, να θέτουμε τις ερωτήσεις που όλοι αγωνιζόμαστε για να βρούμε απαντήσεις και να βρούμε σωστή γνώση, διαίσθηση και θαύμα στην αναζήτηση λύσεων.

Συγκεντρώνουμε τους κορυφαίους στοχαστές, ακτιβιστές και επαγγελματίες διεθνώς, για να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία μάρκετινγκ μικρών ομάδων. Αυτή η μάθηση λαμβάνει χώρα στην τάξη, τους κήπους, την κουζίνα - είναι μέρος όλων που κάνουμε.

Εδώ θα ανακαλύψετε τα πράγματα για τον εαυτό σας, θα κάνετε βαθειές φιλίες με φοιτητές από όλο τον κόσμο και, όπως πολλοί απόφοιτοι, θα ξεκινήσετε μια δια βίου σύνδεση με το Κολλέγιο.

Με έμφαση στη διαδραστική, βιωματική και συμμετοχική μάθηση, προσφέρουμε τις πρακτικές δεξιότητες και τη στρατηγική σκέψη που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των οικολογικών, οικονομικών και κοινωνικών προκλήσεων του 21ου αιώνα.

Είναι ακριβώς αυτή τη στιγμή της παγκόσμιας αναταραχής που θέλουμε να έρθετε στο Κολέγιο για να μοιραστείτε μαζί μας τους τρόπους με τους οποίους μετακομίζεστε για να ζήσετε και να δράσετε διαφορετικά.

Schumacher College είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος. Καθώς προσπαθούμε και καταλαβαίνουμε τι θα κάνουμε στον πλανήτη με αυτόν τον πλανήτη που ξεδιπλώνεται, έχει γίνει ένα λεπτό κομμάτι της ελπίδας, μια μπαταρία για θετικό όραμα! - Bill McKibben, ιδρυτής της 350.org

Γιατί πρέπει να έρθεις;

Αν έρθετε στο Schumacher College για μεταπτυχιακό πρόγραμμα, σύντομο μάθημα ή επαγγελματική κατάρτιση, θα είστε μέλος της διεθνούς κοινότητας μάθησης μας στο όμορφο περιβάλλον του South Devon, στο Dartington Hall Estate (ο σύνδεσμος είναι εξωτερικός).

Το Dartington Hall Estate ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1920 από δύο χαρισματικούς επιχειρηματίες, λαμβάνοντας τις επιρροές τους από την Ανατολή και τη Δύση για να οργανώσει ένα πείραμα στην αγροτική αναγέννηση. Το όραμά τους βασιζόταν σε προοδευτικές μορφές εκπαίδευσης, τέχνης και γεωργίας - μια κληρονομιά που συνεχίζουμε σήμερα.

Όλα τα μαθήματά μας είναι βαθιά στηριγμένα σε μια οικολογική και ολιστική κοσμοθεωρία που, μόλις βιώσει, θα μεταμορφώσει εντελώς τον τρόπο που ζείτε και εργάζεστε στον κόσμο.

Ερχόμενοι εδώ είναι μια πλούσια και ποικίλη εμπειρία που σας επιτρέπει να αναμειγνύετε με τους ομοϊδεάτες μαθητές, καθηγητές και ακτιβιστές που αγωνίζονται για θετικές αλλαγές στον κόσμο. Schumacher College είναι ένας τόπος όπου θα συναντήσετε φίλους και συμμάχους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και από όλα τα μέρη του πλανήτη, που μοιράζονται ένα ενδιαφέρον και ένα πάθος για τον πλανήτη που κατοικούμε.

Schumacher College είναι απλά ένα από τα καλύτερα περιβάλλοντα διδασκαλίας και εκμάθησης που βρίσκονται σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. - Ο Ντέιβιντ Άμπραμ, το ξόρκι του αισθανόμενου και γίνοντος ζώου

19365_photoset-1.jpg

Τι είναι να είσαι εδώ

Schumacher College μαθήματα του Schumacher College είναι υψηλής ποιότητας και προσφέρουν μάθηση και διδασκαλία που σπάνια βρίσκεται στα Πανεπιστήμια και τα Κολέγια σήμερα.

Η μοναδική φύση των μαθημάτων δεν είναι μόνο στο περιεχόμενο αλλά στον τρόπο με τον οποίο ως εκπαιδευόμενος συμμετέχετε ενεργά ως συν-δημιουργός.

Δεν θα είστε παθητικός παραλήπτης της γνώσης εδώ, αλλά θα αναμένετε ότι θα είστε ενεργός μαθητής που αναζητά λύσεις σε ερωτήσεις που κανείς δεν έχει απαντήσει ακόμα.

Schumacher College είναι ένας αυστηρός και απαιτητικός τόπος και οι σπουδαστές μας αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της μοναδικής, αξέχαστης και εντελώς μεταβαλλόμενης μαθησιακής εμπειρίας.

Θα είστε μέρος της πλούσιας ταπετσαρίας που συνθέτει το Κολέγιο σε καθημερινή βάση, αναμειγνύοντας με φοιτητές, εθελοντές, μαθητευόμενους, επισκεπτόμενους καθηγητές, επαγγελματίες, ομιλητές και καλλιτέχνες.

Αυτό που πιστεύουμε

Κοινότητα - διαβίωση, εργασία και μάθηση μαζί

Η καλύτερη εκμάθηση γίνεται σε ομάδες. Προσπαθούμε να διαχειριστούμε τα βραχυπρόθεσμα μαθήματα με μέσο όρο 20 συμμετέχοντες και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα με 15, αν και αυτό μπορεί να ποικίλει. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις αλληλεπιδράσεις σας μεταξύ τους και με τους εκπαιδευτικούς και τους διευκολυντές του μαθήματος. Χρησιμοποιούμε ένα φάσμα μεθόδων διδασκαλίας και διευκολυνόμενων διαδικασιών για να εξασφαλίσουμε ότι οι ευκαιρίες μάθησης τόσο για ομάδες όσο και για μεμονωμένους μαθητές μεγιστοποιούνται και ότι δημιουργείται μια πραγματική αίσθηση συν-δημιουργίας και συμμετοχής, ανεξάρτητα από τη διάρκεια της διαμονής σας στο Κολλέγιο.

Αρχίζουμε την ημέρα με μια κοινόχρηστη πρωινή συνάντηση για να περάσουμε από την καθημερινή δραστηριότητα και να διαθέσουμε ομάδες εργασίας και καθήκοντα. Όλοι οι σπουδαστές και το προσωπικό συμμετέχουν στις καθημερινές δραστηριότητες μαγειρέματος, καθαρισμού και κηπουρικής, οι οποίες, εκτός από το ότι αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της μάθησης μας, συμβάλλουν στην καλλιέργεια της αίσθησης της κοινότητας και αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία να αναμιχθούν με όλα τα μέλη του Κολλεγίου.

Όπου είναι δυνατόν, ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή των φοιτητών στην ευρύτερη κοινότητα του Κολλεγίου. Έχουμε τακτικές ανοιχτές βραδιές για το κοινό, όπου οι καθηγητές μικρής διάρκειας μας δίνουν Earth Talks. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους μαθητές να ανακατευτούν με τους κατοίκους της περιοχής. Αξιοποιούμε επίσης την εταιρική σχέση μας με το Transition Town Totnes (σύνδεσμος είναι εξωτερικός) - το σπίτι του διεθνούς μεταβατικού κινήματος - οι οποίοι καλούνται τακτικά να συζητήσουν με τους μαθητές μας.

Σεβασμός για όλα τα ζωντανά συστήματα - μια οικολογική κοσμοθεωρία

Όλα όσα κάνουμε είναι λαμβάνοντας υπόψη τον αντίκτυπό του στον ευρύτερο κόσμο. Είμαστε τυχεροί που βασίζονται σε ένα πολύ όμορφο μέρος του κόσμου, με την ιστορική κληρονομιά του Dartington Hall Estate πίσω από εμάς και το ίδιο το Κολλέγιο σε ένα ατμοσφαιρικό διατηρητέο ​​κτίριο - The Old Postern. Η συντήρηση και η λειτουργία του Κολλεγίου δεν είναι χωρίς προκλήσεις όσον αφορά τη βιωσιμότητα, αλλά στόχος μας είναι να περπατάμε τις συζητήσεις μας καθημερινά.

Η βιβλιοθήκη μας είναι ένας εξαιρετικά πολύτιμος πόρος, ο οποίος περιέχει βιβλία και αρχεία που γυρίζουν πίσω στα 20 χρόνια της ύπαρξής μας ως Κολλέγιο. Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στην αειφορία και την οικολογική διαβίωση μας επισκέφτηκαν αυτή τη φορά και η συλλογή μας αντικατοπτρίζει αυτό. Φοιτητές, συγγραφείς και δημοσιογράφοι συχνά μας επισκέπτονται στην υποχώρηση για να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δυνατότητα. Ως φοιτητής, θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Υγιές σώμα - υγιές μυαλό

Μερικοί άνθρωποι συνεχίζουν να επιστρέφουν στο Κολλέγιο μόνο για φαγητό! Η ομάδα των σεφ του ξενοδοχείου (με την υποστήριξη από εσάς) προετοιμάζει νόστιμα χορτοφαγικά, βιολογικά και τοπικά τρόφιμα σε κάθε γεύμα. Το πρότυπο του φαγητού είναι τόσο καλό που τα κανονικά μας μαθήματα μαγειρικής εκτοξεύονται πολύ γρήγορα εκ των προτέρων.

Σημαντικό μέρος του φαγητού αναπτύσσεται στις περιοχές των 3,5 στρεμμάτων του Κολλεγίου, οι οποίες διοικούνται από το Κολέγιο, με τη βοήθεια φοιτητών και εθελοντών. Εκτός από την καλλιέργεια τροφίμων, οι χώροι περιλαμβάνουν περιοχές ειδικά για άγρια ​​ζώα, περισυλλογή και έμπνευση στη φύση. Οι κήποι διαχειρίζονται οικολογικές αρχές και προσεγγίσεις σχεδιασμού permaculture.

Επίσης, καλλιεργώντας ένα υγιές σώμα και μυαλό, έχουμε ένα χώρο για διαλογισμό και ήσυχο προβληματισμό, όπου μπορείτε να επιλέξετε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με μια διευκολυνόμενη μεσολάβηση πριν από το πρωινό. (Δεν μου αρέσει το συμπέρασμα ότι η κηπουρική ή το μαγείρεμα δεν μπορεί να είναι μια ήσυχη αναζήτηση, αλλά είμαι χωρίζοντας τις τρίχες !;)

Πέρα από το Κολέγιο είναι το αγρόκτημα και οι όμορφες τοποθεσίες του Dartington Hall Estate. Κάντε μια βόλτα στα μικτά δάση γύρω από το Κολέγιο, κατά μήκος του ποταμού Dart που διέρχεται από το κτήμα, ή μέσα από τους διακοσμητικούς κήπους του ίδιου του Dartington Hall για εκδηλώσεις και φεστιβάλ που σχετίζονται με την τέχνη, καθώς και χώρους κινηματογράφου, θεάτρου και τέχνης.

Βγείτε πέρα ​​από την πόλη Totnes, μόλις 20 λεπτά με τα πόδια, για να γνωρίσετε την καλύτερη πόλη που προσφέρει από την άποψη της εναλλακτικής διαβίωσης, της πράσινης κοινότητας και της συμπληρωματικής υγειονομικής περίθαλψης. Ή κάντε ένα ταξίδι στην άγρια ​​φύση του κοντινού Dartmoor - μια περιοχή τεράστιας φυσικής ομορφιάς στο γειτονικό μας τοπίο. Η εκπληκτική ακτή του Νότιου Ντέβον είναι επίσης κοντά, με άγρια ​​βραχώδη βράχια και αμμώδεις παραλίες.

19364_photoset-2.jpg

Τοποθεσίες

Totnes

Schumacher College

Address
The Old Postern, Dartington,

TQ9 6EA Totnes, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο
Τηλέφωνο
+44 1803 865934

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη