Severnvale Academy

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο Severnvale Academy!

Ο επαγγελματισμός, σε συνδυασμό με την προσωπική προσοχή και ευελιξία, η οποία μπορεί να προσφέρει μόνο ένα μικρό σχολείο ... Severnvale παρέχει διδασκαλία των εμπειρογνωμόνων σε ένα φιλικό, υποστηρικτικό περιβάλλον ενηλίκων

διδασκαλία των ειδικών ...

είναι κάτι που όλοι έχουμε βιώσει σε κάποια στιγμή στη ζωή μας. Εξαρτάται από έμπειρους καθηγητές κατανόηση τις ατομικές σας ανάγκες όσον αφορά τη μάθηση? Και στη συνέχεια, έχοντας την ευελιξία και την ικανότητα να προσαρμόζονται σε αυτές, βοηθώντας σας να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Έχουμε μια ομάδα εκπαιδευτικών - ενθουσιώδης, και πιο εξειδικευμένο και φροντίδα - και έχουν αναπτύξει μαθήματα και τις μεθόδους διδασκαλίας που εμπνέουν, κινητοποιούν, και πάνω απ 'όλα, να παραδώσει την πρόοδο γλώσσα που θέλετε.

... Σε ένα περιβάλλον εκπαίδευσης ενηλίκων ...

ελάχιστο όριο ηλικίας των φοιτητών 20? τυπικό ηλικιακό εύρος 22-55? μέσος όρος ηλικίας 28-35. Κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους όλες οι κλάσεις είναι κατ 'ανώτατο όριο 6, κατά μέσο όρο 4-5 άτομα? Το καλοκαίρι (Ιούλιο / Αύγουστο) πρωινά μαθήματα μόνο είναι max. 8, av. 5-6 άτομα. Severnvale δέχεται ένα μέγιστο 40 ενήλικες ανά πάσα στιγμή - τυπικά αριθμοί είναι μεταξύ 22 και 35 στις περισσότερες περιόδους του έτους. Όλα τα μαθήματα είναι διάρκειας 45 λεπτών. Εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικά άνετα, και περιλαμβάνει 9 αίθουσες διδασκαλίας, ο υπολογιστής και ακρόασης κέντρα, βιβλιοθήκη, ξεχωριστές αίθουσες για καπνιστές και μη καπνιστές, ηλιόλουστη βεράντα κλπ.

... Σε μια μοναδική τοποθεσία

Shrewsbury είναι ένα από τα καλύτερα μεσαιωνικές πόλεις στην Αγγλία. Μια περιφερειακή πρωτεύουσα με πληθυσμό 100.000 - κεντρική τοποθεσία, με ανύπαρκτη περιφερειακή προφορά - ακόμη δεν κυριαρχείται από τον τουρισμό και με μία μόνο διαπιστευμένο σχολείο γλωσσών - Severnvale Ακαδημία. Αυτό είναι ένα μέρος όπου η συνολική βύθιση είναι δυνατόν πραγματικά.

Εντατικά καλοκαιρινά μαθήματα για νέους

Γιατί να επιλέξετε Severnvale; Εδώ είναι τρεις καλοί λόγοι:

 1. Θα είσαι ασφαλής
  • Οι μαθητές επιτηρείται πλήρως καθ 'όλη τη διάρκεια - Είμαστε το μόνο διαπιστευμένο σχολείο γλώσσας στο Shrewsbury, έτσι έχουμε την επιλογή από τις καλύτερες οικογένειες - Χρησιμοποιούμε μόνο οικογένειες υποδοχής που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε - τηλεφωνικές γραμμές έκτακτης ανάγκης είναι διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα - Εμείς δώσουν στους μαθητές μια πλήρη εισαγωγή για τη διαμονή τους στην Αγγλία - Όλες οι εκδρομές με επικεφαλής τον ανώτερο Severnvale προσωπικό - Shrewsbury ΔΕΝ είναι μια μεγάλη, επικίνδυνη πόλη
 2. Είναι FUN
  • Θα πάτε σε κάποια από τα κορυφαία πάρκα αναψυχής στη Βρετανία - Εκδρομές σημαίνουν όχι μόνο να δει τα πράγματα - που σημαίνει να κάνουμε τα πράγματα πολύ - Πλήρης ημερήσιες εκδρομές περιλαμβάνουν συνήθως 2 ή 3 διαφορετικά είδη δραστηριοτήτων - ΟΛΑ συμπεριλαμβάνεται στην τιμή φυσικά - δεν κρυφές χρεώσεις!
  • Χρησιμοποιούμε χώρους υψηλής ποιότητας για τον αθλητισμό, για κολύμπι, για τον κινηματογράφο, για ποδοσφαιρικούς αγώνες - Έχουμε μεγάλες ψησταριές - τρώω-ως-πολύ-as-you-θέλουν, χωρίς επιπλέον χρέωση - Έχουμε λαμπρή ντίσκο - WE απολαύσετε όλα πάρα πολύ!
 3. Μπορείτε να μάθετε
  • Φροντίζουμε ότι η εκμάθηση γίνεται: δεν κρατάμε μόνο τους μαθητές μας σε βολική κατεχόμενα - Οι καθηγητές μας είναι όλα τα προσόντα και ενθουσιώδης, και ξέρουν πώς να παρακινήσει τους νέους - Έχουμε μια πολύ διεθνές περιβάλλον - συχνά 18 έως 20 διαφορετικές εθνικότητες εδώ κατά τη Ταυτόχρονα - Είμαστε ένα μικρό σχολείο. Κέντρο νεότητας μας περιορίζεται σε 95 μαθητές, έτσι ώστε να μπορούμε να γνωρίζουμε κάθε ένα προσωπικά - Μαθήματα είναι πάρα πολύ μικρό: η μέγιστη εγγυημένη είναι 12 σε μια τάξη? Συνήθως υπάρχουν 9 ή 10 - Στο σχεδιασμό του αναλυτικού προγράμματος μας, να κάνει και ΑΠΌΛΑΥΣΗ είναι ζωτικής σημασίας στοιχεία - δεν είναι απλώς αφήνεται στην τύχη - την παρακολούθηση του προσωπικού της προόδου κάθε μαθητή? κρατάμε ανοιχτές θέσεις στις ανώτερες κατηγορίες για την προώθηση - Θέτουμε την εργασία και ελέγξτε ότι γίνεται: δίνουμε βραβεία για την καλή δουλειά και την πρόοδο - κέντρο νεότητας μας είναι καλά εξοπλισμένα και άνετα

Τοποθεσίες

Shrewsbury

Severnvale Academy

Address
Severnvale, 25 Claremont Hill
SY1 1RD Shrewsbury, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη