University of Strathclyde: Faculty of Science

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Με μία από τις κορυφαίες σχολές του Ηνωμένου Βασιλείου της επιστήμης, το Πανεπιστήμιο του Strathclyde προσφέρει μια ζωντανή, δυναμική, υποστηρικτική και φιλικό μέρος για να σπουδάσουν.

Η Σχολή Θετικών Επιστημών διερευνά τις προκλήσεις και τις δυνατότητες του φυσικού και τεχνολογικού κόσμου, από την ανακάλυψη φαρμάκων και τη δημόσια υγεία στις περιβαλλοντικές ανησυχίες, την αντιμετώπιση του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο και την κατανόηση του χώρου. Δημοσιεύθηκε από ερευνητές παγκόσμιας κλάσης, τα μεταπτυχιακά μας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσουν μια πολύτιμη μεταπτυχιακό προσόν που θα ενισχύσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας. Οι μαθητές προσφέρεται διδασκαλία υψηλής ποιότητας, ενημερώθηκε από καινοτόμου έρευνας, και ισχυρούς δεσμούς με τη βιομηχανία, το ΕΣΥ και τους διεθνείς εταίρους. Στο 2014 Πλαίσιο για την Έρευνα Αριστείας, του Τμήματος Φυσικής βαθμολογήθηκε 1ος στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ποιότητα της έρευνας.

Για την έρευνα δύναμη, Φαρμακευτικής και Βιοϊατρικών Επιστημών ήταν 4η στο Ηνωμένο Βασίλειο και την 1η στη Σκωτία, και Χημεία ήταν 4η στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κατά την επιλογή να σπουδάσουν την επιστήμη στο Strathclyde θα γίνει μέρος της διεθνούς κοινότητας προσωπικό και φοιτητές από περισσότερες από 40 χώρες. Περισσότερο από το ένα τέταρτο του Τμήματος μεταπτυχιακών φοιτητών είναι από άσχετο με τη Μεγάλη Βρετανία και ο πληθυσμός του προσωπικού είναι εξίσου κοσμοπολίτικη. Οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές, με καλά εξοπλισμένα, σύγχρονα εργαστήρια και αίθουσες διδασκαλίας, καθώς και 24ωρη πρόσβαση σε ένα προηγμένο δίκτυο πληροφοριών του υπολογιστή και ένα εκλεπτυσμένο εικονικό περιβάλλον e-learning.

Το Τμήμα είναι οργανωμένο στις παρακάτω τμήματα:

Καθαρής και Εφαρμοσμένης Χημείας (συμπεριλαμβανομένου του Κέντρου Εγκληματολογικών Επιστημών)

Το Τμήμα Θεωρητικής και Εφαρμοσμένης Χημείας έχει εθνικές και διεθνείς διασυνδέσεις της βιομηχανίας σε όλους τους τομείς της χημείας, συμπεριλαμβανομένης της βραβευμένο Strathclyde / GlaxoSmithKline MPhil και PhD πρόγραμμα. Το Τμήμα συνεργάζεται με όλα τα μεγέθη των επιχειρήσεων από πολυεθνικές στις ΜΜΕ. Συνεργασίες περιλαμβάνουν συμβόλαια με τις ΗΠΑ και κορεατικές εταιρείες ανακάλυψη φαρμάκων, διαγνωστικών έρευνα με Renishaw Diagnostics Ltd, και η έρευνα της χημείας nano με βρετανική Biocell International. Η υπηρεσία «Χημεία Κλινική« μαθητής ηγεσία παρέχει πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της χημείας και συμβουλευτικές υπηρεσίες, μεγάλων ή μικρών έργων, με μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις.

Επιστήμες Πληροφορικής και Πληροφορίας

Το Τμήμα Πληροφορικής και Πληροφορίας Επιστήμες διαθέτει ένα ισχυρό ιστορικό της βιομηχανικής και επαγγελματικής εμπλοκής συμπεριλαμβανομένου ενός μοναδικού και οδηγούν σε εθνικό επίπεδο έρευνας και της διδασκαλίας συνεργασία με Γλασκόβη ζωή, ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά κοινοπραξίες στην Ευρώπη και περιλαμβάνει Glasgow City Βιβλιοθήκες, η οποία μας επιτρέπει να παρέχει στους φοιτητές με τους εποπτευόμενους επαγγελματικές τοποθετήσεις να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία βιβλιοθηκονομία. Επαγγελματική ενασχόληση μας επιτρέπει επίσης να ενσωματώσετε συγκεκριμένα σχέδια σε τάξεις μας, και εξασφαλίζει ότι έχουμε τακτικές ομιλητές από τη βιομηχανία για να απεικονίσουν τα μαθήματα διδάσκονται μας στην πράξη.

Μαθηματικών και Στατιστικής

Το Τμήμα Μαθηματικών και Στατιστικής έχει μια ισχυρή διεθνή φήμη όσον αφορά τη χρήση των εφαρμοσμένων μαθηματικών, μαθηματική ανάλυση και στατιστικά στοιχεία για την επίλυση προβλημάτων σε διάφορες βιομηχανίες. Συνεργαζόμαστε με τους ερευνητές σε άλλα πανεπιστήμια και τη βιομηχανία σε όλη τη Βρετανία, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ και συνεργασιών έχουν αναπτυχθεί με τους ερευνητές σε πολλά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Αυτά περιλαμβάνουν: την κοινοπραξία με το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης για τη δημιουργία ενός κέντρου που εξετάζει μαθηματικά μοντέλα που εφαρμόζονται σε όλες τις πτυχές της ιατρικής και της βιολογίας? το θαλάσσιο Συμμαχία για την Επιστήμη και την Τεχνολογία της Σκωτίας (ιστοί) να αναπτύξει την ανάπτυξη της θαλάσσιας έρευνας και της διδασκαλίας δραστηριότητα των περιβαλλοντικών οραματίστηκε στους τομείς της υδατοκαλλιέργειας, της αλιείας και του περιβάλλοντος.

Φυσική (συμπεριλαμβανομένων του Ινστιτούτου Φωτονικής)

Οδηγώντας τμήμα έρευνας ποιότητας της Μεγάλης Βρετανίας έχει εθνικές και διεθνείς συνδέσεις με τη βιομηχανία, σε συνεργασία με τις ΜΜΕ, όπως TMD, και περιλαμβάνει πολλές εταιρείες spin-out, όπως Μ2 και Cascade, μέσα σε πολυεθνικές εταιρείες όπως η Συνεκτική και E2V. Δεσμοί μας με τη βιομηχανία καλύπτουν την ανάπτυξη καινοτόμων νέων πηγών ακτινοβολίας μέσα από την ανάπτυξη ολοκληρωμένων συστημάτων μέτρησης με εταιρείες όπως η Ηοπβα. Το Τμήμα ήταν ο πρώτος για να σχηματίσουν μια συνεργασία του Ηνωμένου Βασιλείου με το Ινστιτούτο Fraunhofer.

Strathclyde Ινστιτούτο Φαρμακευτικής και Βιοϊατρικών Επιστημών

Η Strathclyde Ινστιτούτο Φαρμακευτικής και Βιοϊατρικών Επιστημών σε ένα σημαντικό ερευνητικό κέντρο στην καρδιά της Γλασκώβης που έχει σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο φήμης έρευνα και τη βιομηχανία συνδέσεις. Το τμήμα στεγάζει το EPSRC Κέντρο Καινοτόμων Βιομηχανία Συνεχούς Παραγωγής και κρυστάλλωση, το Cancer Research UK Διαμόρφωση Μονάδας, το Συμβούλιο Χρηματοδότησης της Σκωτίας / Scottish Enterprise χρηματοδοτείται Βιοτεχνολογίας Κέντρο Καινοτομίας Βιομηχανική και το Κέντρο Βιοφωτονική. Το Ινστιτούτο έχει μια μακρά ιστορία της επιτυχούς συνεργασίας με τη βιομηχανία και παρέχει τη δυνατότητα για συνεργασίες και συμβούλων με μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc επιστήμη της εγκληματολογίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη

Το MSc στην ιατροδικαστική επιστήμη είναι μεγαλύτερες εγκατεστημένες φυσικά εγκληματολογική επιστήμη του Ηνωμένου Βασιλείου. Θα σας επιτρέψει να χαρακτηριστεί ως δικαστήριο θα ιατροδικαστική επιστήμονας, καθώς και την προετοιμασία σας για πολλές εναλλακτικές σταδιοδρομίες που απαιτούν επίλυση προβλημάτων και την ανάλυση. [+]

Γιατί αυτό το μάθημα; Ο Μεταπτυχιακό (MSc) στις Ιατροδικαστικές Επιστήμες είναι πιο καθιερωμένη πορεία εγκληματολογικών επιστημών του Ηνωμένου Βασιλείου. Θα σας επιτρέψει να χαρακτηριστεί ως δικαστήριο θα ιατροδικαστική επιστήμονας, καθώς και την προετοιμασία σας για πολλές εναλλακτικές σταδιοδρομίες που απαιτούν επίλυση προβλημάτων και την ανάλυση. Θα απόφοιτος με τις σχετικές πρακτικές δεξιότητες σε συνδυασμό με την αναλυτική και διερευνητική σκέψη. Θα μελετήσει: διερεύνηση του εγκλήματος και νομικές διαδικασίες criminalistics (π.χ. σήματα παπούτσι) δικανικής χημείας (πυρκαγιές, εκρηκτικές ύλες, γυαλί, χρώμα) τοξικολογία και κατάχρηση ναρκωτικών (κάνναβης, ηρωίνης, της κοκαΐνης, κλπ) ιατροδικαστική βιολογία (ανάλυση υγρών του σώματος, πρότυπο αίμα ερμηνεία) ίχνος αποδείξεων και την εξέταση των ινών αμφισβήτηση έγγραφα ερμηνεία των αποδεικτικών στοιχείων Θα γίνει ένας αποτελεσματικός αναλυτής, να αναπτύξουν ισχυρές γραπτές και προφορικές δεξιότητες επικοινωνίας και να αναπτύξουν τις γνώσεις του: κοινές τεχνικές διαχωρισμού (λεπτής στιβάδας, χρωματογραφία HPLC και φυσικού αερίου) σύγχρονες φασματοσκοπικές μέθοδοι (υπέρυθρου, υπεριώδους-ορατού και φθορισμός) Προφίλ DNA εγκλήματος έρευνα σκηνής Τοποθέτηση σε εργασία Μεταπτυχιακοί φοιτητές θα αναλάβει μια τρίμηνη πρακτική άσκηση σε ένα επιχειρησιακό ιατροδικαστική οργάνωση. Οι προηγούμενες φοιτητές Strathclyde έχει τοποθετηθεί στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Επιστήμης και Τεχνολογίας (CAST) και το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής εκρηκτικών εντός της Αμυντικής Επιστήμης και Τεχνολογίας Εργαστήριο (DSTL), τμήμα του Υπουργείου Άμυνας. Το οκτώ μήνες Μεταπτυχιακό Δίπλωμα μαθήματος είναι παρόμοια με το MSc, αλλά δεν περιλαμβάνει την τοποθέτηση. Εγκαταστάσεις Διδασκαλία λαμβάνει χώρα στο Κέντρο Εγκληματολογικών Επιστημών. Είναι ένα σύγχρονο ειδικά διαμορφωμένο εργαστήριο για την πρακτική ιατροδικαστική κατάρτιση, σχεδιασμένα και εξοπλισμένα για εξαιρετικά καθαρή εργασία για την αποφυγή της διασταυρούμενης μόλυνσης. Διδακτικό προσωπικό Το προσωπικό είναι... [-]

MSc Εφαρμοσμένη Φυσική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη

Αυτή είναι μια επαγγελματική πορεία στην εφαρμοσμένη φυσική για κάποιον με ένα υπόβαθρο στις φυσικές επιστήμες ή η μηχανολογία. [+]

Γιατί αυτό το μάθημα; Αυτή είναι μια επαγγελματική πορεία στην εφαρμοσμένη φυσική για κάποιον με ένα υπόβαθρο στις φυσικές επιστήμες ή η μηχανολογία. Μπορείτε να επιλέξετε τις κατηγορίες σχετικές με τα ενδιαφέροντά την καριέρα σας από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως: υψηλής ισχύος τεχνολογίας μικροκυμάτων λέιζερ που βασίζεται επιτάχυνσης σωματιδίων και enabled εφαρμογές φυσική και τις επιστήμες της ζωής υλικά και φυσική στερεάς κατάστασης φωτονική την κβαντική οπτική και κβαντική τεχνολογία των πληροφοριών Θα θέσει τις γνώσεις που αποκτήθηκαν στα μαθήματα, να χρησιμοποιήσει σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα. Μπορείτε να σχεδιάσετε το έργο για να ταιριάζει με τα ενδιαφέροντά σας και τα σχέδια σταδιοδρομίας. Η πορεία σας δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να αποκτήσουν ένα ευρύ φάσμα των εφαρμοσμένων δεξιοτήτων φυσικής. Θα σας διδάσκει μεταβιβάσιμα, επίλυση προβλημάτων και αριθμητικές δεξιότητες που είναι ευρέως περιζήτητο σε όλο τον εμπορικό τομέα. Θα μελετήσει Θα έχετε δύο εξάμηνα διδάσκονται μαθήματα που αποτελούνται από υποχρεωτικές και προαιρετικές ενότητες. Αυτό ακολουθείται από μια τριών μηνών ερευνητικό έργο. Εγκαταστάσεις Αυτό το μάθημα οργανώνεται από το Τμήμα μας της Φυσικής. Οι εγκαταστάσεις του Τμήματος περιλαμβάνουν: αιχμής λέιζερ υψηλής ισχύος και σωματιδίων έρευνας επιτάχυνση με SCAPA, επιτρέποντας την παραγωγή ακτινοβολίας από την terahertz στην περιοχή ακτίνων Χ, και βιοϊατρικές εφαρμογές το εργαστήριο Ultrafast Χημική Φυσική με state-of-the-art συστήματα femtosecond laser για πολυδιάστατη φασματοσκοπία IR μια σουίτα ηλεκτρονική μικροσκοπία σάρωσης για την ανάλυση των σκληρών και μαλακών ύλη πρόσβαση στο top-of-the-φάσμα υψηλής απόδοσης και παράλληλα εγκαταστάσεων ηλεκτρονικού υπολογιστή state-of-the-art υψηλής ισχύος έρευνα μικροκυμάτων εγκατάσταση στην Τεχνολογία & Κέντρο Καινοτομίας... [-]

MSc πληροφορίες & Βιβλιοθηκονομίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη

Καλύπτει την δημιουργία, την αποθήκευση, την ανάκτηση και τη διάδοση των πληροφοριών σε οργανισμούς και την κοινωνία γενικότερα. Περιλαμβάνει δύο βιβλιοθήκες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα και των πληροφοριακών συστημάτων και υπηρεσιών. [+]

Γιατί αυτό το μάθημα; Το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης Επαγγελματιών (CILIP). Καλύπτει την δημιουργία, την αποθήκευση, την ανάκτηση και τη διάδοση των πληροφοριών σε οργανισμούς και την κοινωνία γενικότερα. Περιλαμβάνει δύο βιβλιοθήκες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα και των πληροφοριακών συστημάτων και υπηρεσιών. Αυτό είναι μαζί με συναφή θέματα όπως η διαχείριση, των εκδόσεων και την αξιολόγηση και χρήση των πληροφοριών. Το μάθημα είναι για τους αποφοίτους κάθε πειθαρχία που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στον τομέα των υπηρεσιών πληροφοριών ή τη βιβλιοθήκη. Θα μελετήσει Δίπλωμα και MSc μαθητές ακολουθούν την ίδια εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα δύο πρώτα εξάμηνα. Αν πληρούν τις προδιαγραφές που απαιτούνται για να προχωρήσει στην MSc, θα αναλάβει μια διατριβή στους τρεις επόμενους μήνες. Υποχρεωτικά μαθήματα Αυτές οι κατηγορίες είναι οι εξής: Οργάνωση της Γνώσης Ανάκτηση Πληροφορίας & πρόσβαση Πληροφορίες Δίκαιο Βιβλιοθήκη Τεχνολογίας & Συστημάτων Διαχείριση υπηρεσιών πληροφοριών Βιβλιοθήκες, Πληροφόρηση και Κοινωνία Μέθοδοι Έρευνας Διατριβή Αυτό είναι ένα ατομικό ερευνητικό έργο μέχρι 20.000 λέξεις σε εγκεκριμένο θέμα. Σας επιτρέπει να ακολουθήσει μια περιοχή ειδικού ενδιαφέροντος, παρέχοντας τη δυνατότητα για πρωτότυπη σκέψη, έρευνα και παρουσίαση. Τοποθέτηση σε εργασία Υπάρχει μια προαιρετική τοποθέτηση στο τέλος του δεύτερου εξαμήνου. Το τμήμα βοηθάει να οργανώσει αυτό. Προηγούμενο συμμετέχουσες οργανώσεις περιλαμβάνουν: NHS Σκωτία Scottish Τηλεόραση IDOX διάφορες εθνικές και τοπικές βιβλιοθήκες Οι κρατικές υπηρεσίες Διαπίστευση Το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το CILIP. Οι απόφοιτοι θα έχουν το δικαίωμα να γίνουν συνδεδεμένα μέλη της CILIP και θα είναι επιλέξιμη για chartership που οδηγεί... [-]

MSc ποσοτική χρηματοδότηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα August 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη

Το MSc in Finance Ποσοτικά - μια πρωτοποριακή συμμαχία cross-σχολή μεταξύ του Strathclyde Business School και της Σχολής Θετικών Επιστημών - έχει αναπτυχθεί για την αντιμετώπιση αυτής της ανάγκης. [+]

Γιατί αυτό το μάθημα; Σε παγκόσμιο επίπεδο, χρηματοοικονομικών εργαλείων, προϊόντων και λογισμικού γίνονται όλο και πιο σύνθετες και περίπλοκες. Υπάρχει ζήτηση για αγορά γνωρίζουν οι απόφοιτοι οι οποίοι μπορούν να αποδείξουν την κατανόηση των μαθηματικών μοντέλων που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα προϊόντα. Ο MSc στην Ποσοτική Οικονομικών - Ένα καινοτόμο συμμαχία cross-σχολή μεταξύ του Strathclyde Business School και της Σχολής Θετικών Επιστημών - έχει αναπτυχθεί για την αντιμετώπιση αυτής της ανάγκης. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι μαθητές που έχουν μια ισχυρή ικανότητα για τα μαθηματικά, τις στατιστικές και της πληροφορικής, αλλά που δεν έχουν μελετήσει αυτά τα θέματα λεπτομερώς στο πρώτο πτυχίο τους μπορούν να μάθουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να κινηθεί στο οικονομικό κλάδο. Αυτό φυσικά θα σας προετοιμάσει για μια καριέρα στη χρηματοοικονομική τεχνική και τη διαχείριση των κινδύνων. Καριέρα περιλαμβάνει ρόλους ως διαχειριστή αμοιβαίων κεφαλαίων ή οικονομικός αναλυτής. Θα κερδίσει: μια καλή κατανόηση της οικονομικής θεωρίας και της ανάλυσης η εκτίμηση των χρηματοπιστωτικών αγορών μια πρακτική κατανόηση των αριθμητικών μεθόδων στη χρηματοδότηση η εισαγωγή στον προγραμματισμό για τις οικονομικές εφαρμογές η κατανόηση του ρόλου των ηλεκτρονικών υπολογιστών στις επιχειρηματικές διαδικασίες Τι θα μελετήσει Το πρόγραμμα σπουδών παρέχει μια ισορροπία μεταξύ των οικονομικών και μαθηματική θεωρία, εφαρμογές πληροφορικής αυτής της θεωρίας, καθώς και πρακτικές δεξιότητες και γνώσεις. Τα υποχρεωτικά μαθήματα πραγματοποιούνται κατά το πρώτο εξάμηνο, και τη διεύθυνση θέματα όπως οι αρχές της χρηματοδότησης και ποσοτικών μεθόδων για τη χρηματοδότηση, καθώς και τις κλάσεις ίδρυμα στα μαθηματικά, στατιστική και πληροφορική επιστήμη. Τοποθέτηση σε εργασία Μπορεί να... [-]