University of Strathclyde: Faculty of Science

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Με μία από τις κορυφαίες σχολές του Ηνωμένου Βασιλείου της επιστήμης, το Πανεπιστήμιο του Strathclyde προσφέρει μια ζωντανή, δυναμική, υποστηρικτική και φιλικό μέρος για να σπουδάσουν.

Η Σχολή Θετικών Επιστημών διερευνά τις προκλήσεις και τις δυνατότητες του φυσικού και τεχνολογικού κόσμου, από την ανακάλυψη φαρμάκων και τη δημόσια υγεία στις περιβαλλοντικές ανησυχίες, την αντιμετώπιση του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο και την κατανόηση του χώρου. Δημοσιεύθηκε από ερευνητές παγκόσμιας κλάσης, τα μεταπτυχιακά μας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσουν μια πολύτιμη μεταπτυχιακό προσόν που θα ενισχύσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας. Οι μαθητές προσφέρεται διδασκαλία υψηλής ποιότητας, ενημερώθηκε από καινοτόμου έρευνας, και ισχυρούς δεσμούς με τη βιομηχανία, το ΕΣΥ και τους διεθνείς εταίρους. Στο 2014 Πλαίσιο για την Έρευνα Αριστείας, του Τμήματος Φυσικής βαθμολογήθηκε 1ος στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ποιότητα της έρευνας.

Για την έρευνα δύναμη, Φαρμακευτικής και Βιοϊατρικών Επιστημών ήταν 4η στο Ηνωμένο Βασίλειο και την 1η στη Σκωτία, και Χημεία ήταν 4η στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κατά την επιλογή να σπουδάσουν την επιστήμη στο Strathclyde θα γίνει μέρος της διεθνούς κοινότητας προσωπικό και φοιτητές από περισσότερες από 40 χώρες. Περισσότερο από το ένα τέταρτο του Τμήματος μεταπτυχιακών φοιτητών είναι από άσχετο με τη Μεγάλη Βρετανία και ο πληθυσμός του προσωπικού είναι εξίσου κοσμοπολίτικη. Οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές, με καλά εξοπλισμένα, σύγχρονα εργαστήρια και αίθουσες διδασκαλίας, καθώς και 24ωρη πρόσβαση σε ένα προηγμένο δίκτυο πληροφοριών του υπολογιστή και ένα εκλεπτυσμένο εικονικό περιβάλλον e-learning.

Το Τμήμα είναι οργανωμένο στις παρακάτω τμήματα:

Καθαρής και Εφαρμοσμένης Χημείας (συμπεριλαμβανομένου του Κέντρου Εγκληματολογικών Επιστημών)

Το Τμήμα Θεωρητικής και Εφαρμοσμένης Χημείας έχει εθνικές και διεθνείς διασυνδέσεις της βιομηχανίας σε όλους τους τομείς της χημείας, συμπεριλαμβανομένης της βραβευμένο Strathclyde / GlaxoSmithKline MPhil και PhD πρόγραμμα. Το Τμήμα συνεργάζεται με όλα τα μεγέθη των επιχειρήσεων από πολυεθνικές στις ΜΜΕ. Συνεργασίες περιλαμβάνουν συμβόλαια με τις ΗΠΑ και κορεατικές εταιρείες ανακάλυψη φαρμάκων, διαγνωστικών έρευνα με Renishaw Diagnostics Ltd, και η έρευνα της χημείας nano με βρετανική Biocell International. Η υπηρεσία «Χημεία Κλινική« μαθητής ηγεσία παρέχει πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της χημείας και συμβουλευτικές υπηρεσίες, μεγάλων ή μικρών έργων, με μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις.

Επιστήμες Πληροφορικής και Πληροφορίας

Το Τμήμα Πληροφορικής και Πληροφορίας Επιστήμες διαθέτει ένα ισχυρό ιστορικό της βιομηχανικής και επαγγελματικής εμπλοκής συμπεριλαμβανομένου ενός μοναδικού και οδηγούν σε εθνικό επίπεδο έρευνας και της διδασκαλίας συνεργασία με Γλασκόβη ζωή, ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά κοινοπραξίες στην Ευρώπη και περιλαμβάνει Glasgow City Βιβλιοθήκες, η οποία μας επιτρέπει να παρέχει στους φοιτητές με τους εποπτευόμενους επαγγελματικές τοποθετήσεις να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία βιβλιοθηκονομία. Επαγγελματική ενασχόληση μας επιτρέπει επίσης να ενσωματώσετε συγκεκριμένα σχέδια σε τάξεις μας, και εξασφαλίζει ότι έχουμε τακτικές ομιλητές από τη βιομηχανία για να απεικονίσουν τα μαθήματα διδάσκονται μας στην πράξη.

Μαθηματικών και Στατιστικής

Το Τμήμα Μαθηματικών και Στατιστικής έχει μια ισχυρή διεθνή φήμη όσον αφορά τη χρήση των εφαρμοσμένων μαθηματικών, μαθηματική ανάλυση και στατιστικά στοιχεία για την επίλυση προβλημάτων σε διάφορες βιομηχανίες. Συνεργαζόμαστε με τους ερευνητές σε άλλα πανεπιστήμια και τη βιομηχανία σε όλη τη Βρετανία, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ και συνεργασιών έχουν αναπτυχθεί με τους ερευνητές σε πολλά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Αυτά περιλαμβάνουν: την κοινοπραξία με το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης για τη δημιουργία ενός κέντρου που εξετάζει μαθηματικά μοντέλα που εφαρμόζονται σε όλες τις πτυχές της ιατρικής και της βιολογίας? το θαλάσσιο Συμμαχία για την Επιστήμη και την Τεχνολογία της Σκωτίας (ιστοί) να αναπτύξει την ανάπτυξη της θαλάσσιας έρευνας και της διδασκαλίας δραστηριότητα των περιβαλλοντικών οραματίστηκε στους τομείς της υδατοκαλλιέργειας, της αλιείας και του περιβάλλοντος.

Φυσική (συμπεριλαμβανομένων του Ινστιτούτου Φωτονικής)

Οδηγώντας τμήμα έρευνας ποιότητας της Μεγάλης Βρετανίας έχει εθνικές και διεθνείς συνδέσεις με τη βιομηχανία, σε συνεργασία με τις ΜΜΕ, όπως TMD, και περιλαμβάνει πολλές εταιρείες spin-out, όπως Μ2 και Cascade, μέσα σε πολυεθνικές εταιρείες όπως η Συνεκτική και E2V. Δεσμοί μας με τη βιομηχανία καλύπτουν την ανάπτυξη καινοτόμων νέων πηγών ακτινοβολίας μέσα από την ανάπτυξη ολοκληρωμένων συστημάτων μέτρησης με εταιρείες όπως η Ηοπβα. Το Τμήμα ήταν ο πρώτος για να σχηματίσουν μια συνεργασία του Ηνωμένου Βασιλείου με το Ινστιτούτο Fraunhofer.

Strathclyde Ινστιτούτο Φαρμακευτικής και Βιοϊατρικών Επιστημών

Η Strathclyde Ινστιτούτο Φαρμακευτικής και Βιοϊατρικών Επιστημών σε ένα σημαντικό ερευνητικό κέντρο στην καρδιά της Γλασκώβης που έχει σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο φήμης έρευνα και τη βιομηχανία συνδέσεις. Το τμήμα στεγάζει το EPSRC Κέντρο Καινοτόμων Βιομηχανία Συνεχούς Παραγωγής και κρυστάλλωση, το Cancer Research UK Διαμόρφωση Μονάδας, το Συμβούλιο Χρηματοδότησης της Σκωτίας / Scottish Enterprise χρηματοδοτείται Βιοτεχνολογίας Κέντρο Καινοτομίας Βιομηχανική και το Κέντρο Βιοφωτονική. Το Ινστιτούτο έχει μια μακρά ιστορία της επιτυχούς συνεργασίας με τη βιομηχανία και παρέχει τη δυνατότητα για συνεργασίες και συμβούλων με μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις.

Τοποθεσίες

Γλασκώβη

University of Strathclyde

Address
16 Richmond Street,
G1 1 XQ Γλασκώβη, Σκωτία, Ηνωμένο Βασίλειο
Τηλέφωνο
+44 141 552 4400

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη