University of Strathclyde: Faculty of Science

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Με μία από τις κορυφαίες σχολές του Ηνωμένου Βασιλείου της επιστήμης, το Πανεπιστήμιο του Strathclyde προσφέρει μια ζωντανή, δυναμική, υποστηρικτική και φιλικό μέρος για να σπουδάσουν.

Η Σχολή Θετικών Επιστημών διερευνά τις προκλήσεις και τις δυνατότητες του φυσικού και τεχνολογικού κόσμου, από την ανακάλυψη φαρμάκων και τη δημόσια υγεία στις περιβαλλοντικές ανησυχίες, την αντιμετώπιση του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο και την κατανόηση του χώρου. Δημοσιεύθηκε από ερευνητές παγκόσμιας κλάσης, τα μεταπτυχιακά μας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσουν μια πολύτιμη μεταπτυχιακό προσόν που θα ενισχύσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας. Οι μαθητές προσφέρεται διδασκαλία υψηλής ποιότητας, ενημερώθηκε από καινοτόμου έρευνας, και ισχυρούς δεσμούς με τη βιομηχανία, το ΕΣΥ και τους διεθνείς εταίρους. Στο 2014 Πλαίσιο για την Έρευνα Αριστείας, του Τμήματος Φυσικής βαθμολογήθηκε 1ος στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ποιότητα της έρευνας.

Για την έρευνα δύναμη, Φαρμακευτικής και Βιοϊατρικών Επιστημών ήταν 4η στο Ηνωμένο Βασίλειο και την 1η στη Σκωτία, και Χημεία ήταν 4η στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κατά την επιλογή να σπουδάσουν την επιστήμη στο Strathclyde θα γίνει μέρος της διεθνούς κοινότητας προσωπικό και φοιτητές από περισσότερες από 40 χώρες. Περισσότερο από το ένα τέταρτο του Τμήματος μεταπτυχιακών φοιτητών είναι από άσχετο με τη Μεγάλη Βρετανία και ο πληθυσμός του προσωπικού είναι εξίσου κοσμοπολίτικη. Οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές, με καλά εξοπλισμένα, σύγχρονα εργαστήρια και αίθουσες διδασκαλίας, καθώς και 24ωρη πρόσβαση σε ένα προηγμένο δίκτυο πληροφοριών του υπολογιστή και ένα εκλεπτυσμένο εικονικό περιβάλλον e-learning.

Το Τμήμα είναι οργανωμένο στις παρακάτω τμήματα:

Καθαρής και Εφαρμοσμένης Χημείας (συμπεριλαμβανομένου του Κέντρου Εγκληματολογικών Επιστημών)

Το Τμήμα Θεωρητικής και Εφαρμοσμένης Χημείας έχει εθνικές και διεθνείς διασυνδέσεις της βιομηχανίας σε όλους τους τομείς της χημείας, συμπεριλαμβανομένης της βραβευμένο Strathclyde / GlaxoSmithKline MPhil και PhD πρόγραμμα. Το Τμήμα συνεργάζεται με όλα τα μεγέθη των επιχειρήσεων από πολυεθνικές στις ΜΜΕ. Συνεργασίες περιλαμβάνουν συμβόλαια με τις ΗΠΑ και κορεατικές εταιρείες ανακάλυψη φαρμάκων, διαγνωστικών έρευνα με Renishaw Diagnostics Ltd, και η έρευνα της χημείας nano με βρετανική Biocell International. Η υπηρεσία «Χημεία Κλινική« μαθητής ηγεσία παρέχει πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της χημείας και συμβουλευτικές υπηρεσίες, μεγάλων ή μικρών έργων, με μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις.

Επιστήμες Πληροφορικής και Πληροφορίας

Το Τμήμα Πληροφορικής και Πληροφορίας Επιστήμες διαθέτει ένα ισχυρό ιστορικό της βιομηχανικής και επαγγελματικής εμπλοκής συμπεριλαμβανομένου ενός μοναδικού και οδηγούν σε εθνικό επίπεδο έρευνας και της διδασκαλίας συνεργασία με Γλασκόβη ζωή, ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά κοινοπραξίες στην Ευρώπη και περιλαμβάνει Glasgow City Βιβλιοθήκες, η οποία μας επιτρέπει να παρέχει στους φοιτητές με τους εποπτευόμενους επαγγελματικές τοποθετήσεις να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία βιβλιοθηκονομία. Επαγγελματική ενασχόληση μας επιτρέπει επίσης να ενσωματώσετε συγκεκριμένα σχέδια σε τάξεις μας, και εξασφαλίζει ότι έχουμε τακτικές ομιλητές από τη βιομηχανία για να απεικονίσουν τα μαθήματα διδάσκονται μας στην πράξη.

Μαθηματικών και Στατιστικής

Το Τμήμα Μαθηματικών και Στατιστικής έχει μια ισχυρή διεθνή φήμη όσον αφορά τη χρήση των εφαρμοσμένων μαθηματικών, μαθηματική ανάλυση και στατιστικά στοιχεία για την επίλυση προβλημάτων σε διάφορες βιομηχανίες. Συνεργαζόμαστε με τους ερευνητές σε άλλα πανεπιστήμια και τη βιομηχανία σε όλη τη Βρετανία, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ και συνεργασιών έχουν αναπτυχθεί με τους ερευνητές σε πολλά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Αυτά περιλαμβάνουν: την κοινοπραξία με το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης για τη δημιουργία ενός κέντρου που εξετάζει μαθηματικά μοντέλα που εφαρμόζονται σε όλες τις πτυχές της ιατρικής και της βιολογίας? το θαλάσσιο Συμμαχία για την Επιστήμη και την Τεχνολογία της Σκωτίας (ιστοί) να αναπτύξει την ανάπτυξη της θαλάσσιας έρευνας και της διδασκαλίας δραστηριότητα των περιβαλλοντικών οραματίστηκε στους τομείς της υδατοκαλλιέργειας, της αλιείας και του περιβάλλοντος.

Φυσική (συμπεριλαμβανομένων του Ινστιτούτου Φωτονικής)

Οδηγώντας τμήμα έρευνας ποιότητας της Μεγάλης Βρετανίας έχει εθνικές και διεθνείς συνδέσεις με τη βιομηχανία, σε συνεργασία με τις ΜΜΕ, όπως TMD, και περιλαμβάνει πολλές εταιρείες spin-out, όπως Μ2 και Cascade, μέσα σε πολυεθνικές εταιρείες όπως η Συνεκτική και E2V. Δεσμοί μας με τη βιομηχανία καλύπτουν την ανάπτυξη καινοτόμων νέων πηγών ακτινοβολίας μέσα από την ανάπτυξη ολοκληρωμένων συστημάτων μέτρησης με εταιρείες όπως η Ηοπβα. Το Τμήμα ήταν ο πρώτος για να σχηματίσουν μια συνεργασία του Ηνωμένου Βασιλείου με το Ινστιτούτο Fraunhofer.

Strathclyde Ινστιτούτο Φαρμακευτικής και Βιοϊατρικών Επιστημών

Η Strathclyde Ινστιτούτο Φαρμακευτικής και Βιοϊατρικών Επιστημών σε ένα σημαντικό ερευνητικό κέντρο στην καρδιά της Γλασκώβης που έχει σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο φήμης έρευνα και τη βιομηχανία συνδέσεις. Το τμήμα στεγάζει το EPSRC Κέντρο Καινοτόμων Βιομηχανία Συνεχούς Παραγωγής και κρυστάλλωση, το Cancer Research UK Διαμόρφωση Μονάδας, το Συμβούλιο Χρηματοδότησης της Σκωτίας / Scottish Enterprise χρηματοδοτείται Βιοτεχνολογίας Κέντρο Καινοτομίας Βιομηχανική και το Κέντρο Βιοφωτονική. Το Ινστιτούτο έχει μια μακρά ιστορία της επιτυχούς συνεργασίας με τη βιομηχανία και παρέχει τη δυνατότητα για συνεργασίες και συμβούλων με μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc επιστήμη της εγκληματολογίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη

Το MSc στην ιατροδικαστική επιστήμη είναι μεγαλύτερες εγκατεστημένες φυσικά εγκληματολογική επιστήμη του Ηνωμένου Βασιλείου. Θα σας επιτρέψει να χαρακτηριστεί ως δικαστήριο θα ιατροδικαστική επιστήμονας, καθώς και την προετοιμασία σας για πολλές εναλλακτικές σταδιοδρομίες που απαιτούν επίλυση προβλημάτων και την ανάλυση. [+]

Γιατί αυτό το μάθημα;

Ο Μεταπτυχιακό (MSc) στις Ιατροδικαστικές Επιστήμες είναι πιο καθιερωμένη πορεία εγκληματολογικών επιστημών του Ηνωμένου Βασιλείου. Θα σας επιτρέψει να χαρακτηριστεί ως δικαστήριο θα ιατροδικαστική επιστήμονας, καθώς και την προετοιμασία σας για πολλές εναλλακτικές σταδιοδρομίες που απαιτούν επίλυση προβλημάτων και την ανάλυση.

Θα απόφοιτος με τις σχετικές πρακτικές δεξιότητες σε συνδυασμό με την αναλυτική και διερευνητική σκέψη.... [-]


MSc Εφαρμοσμένη Φυσική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη

Αυτή είναι μια επαγγελματική πορεία στην εφαρμοσμένη φυσική για κάποιον με ένα υπόβαθρο στις φυσικές επιστήμες ή η μηχανολογία. [+]

Γιατί αυτό το μάθημα;

Αυτή είναι μια επαγγελματική πορεία στην εφαρμοσμένη φυσική για κάποιον με ένα υπόβαθρο στις φυσικές επιστήμες ή η μηχανολογία.

Μπορείτε να επιλέξετε τις κατηγορίες σχετικές με τα ενδιαφέροντά την καριέρα σας από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως:

υψηλής ισχύος τεχνολογίας μικροκυμάτων λέιζερ που βασίζεται επιτάχυνσης σωματιδίων και enabled εφαρμογές φυσική και τις επιστήμες της ζωής υλικά και φυσική στερεάς κατάστασης φωτονική την κβαντική οπτική και κβαντική τεχνολογία των πληροφοριών ... [-]

MSc πληροφορίες & Βιβλιοθηκονομίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη

Καλύπτει την δημιουργία, την αποθήκευση, την ανάκτηση και τη διάδοση των πληροφοριών σε οργανισμούς και την κοινωνία γενικότερα. Περιλαμβάνει δύο βιβλιοθήκες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα και των πληροφοριακών συστημάτων και υπηρεσιών. [+]

Γιατί αυτό το μάθημα;

Το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης Επαγγελματιών (CILIP).

Καλύπτει την δημιουργία, την αποθήκευση, την ανάκτηση και τη διάδοση των πληροφοριών σε οργανισμούς και την κοινωνία γενικότερα. Περιλαμβάνει δύο βιβλιοθήκες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα και των πληροφοριακών συστημάτων και υπηρεσιών. Αυτό είναι μαζί με συναφή θέματα όπως η διαχείριση, των εκδόσεων και την αξιολόγηση και χρήση των πληροφοριών.... [-]


MSc ποσοτική χρηματοδότηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα August 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη

Το MSc in Finance Ποσοτικά - μια πρωτοποριακή συμμαχία cross-σχολή μεταξύ του Strathclyde Business School και της Σχολής Θετικών Επιστημών - έχει αναπτυχθεί για την αντιμετώπιση αυτής της ανάγκης. [+]

Γιατί αυτό το μάθημα;

Σε παγκόσμιο επίπεδο, χρηματοοικονομικών εργαλείων, προϊόντων και λογισμικού γίνονται όλο και πιο σύνθετες και περίπλοκες. Υπάρχει ζήτηση για αγορά γνωρίζουν οι απόφοιτοι οι οποίοι μπορούν να αποδείξουν την κατανόηση των μαθηματικών μοντέλων που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα προϊόντα.

Ο MSc στην Ποσοτική Οικονομικών - Ένα καινοτόμο συμμαχία cross-σχολή μεταξύ του Strathclyde Business School και της Σχολής Θετικών Επιστημών - έχει αναπτυχθεί για την αντιμετώπιση αυτής της ανάγκης. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι μαθητές που έχουν μια ισχυρή ικανότητα για τα μαθηματικά, τις στατιστικές και της πληροφορικής, αλλά που δεν έχουν μελετήσει αυτά τα θέματα λεπτομερώς στο πρώτο πτυχίο τους μπορούν να μάθουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να κινηθεί στο οικονομικό κλάδο.... [-]