Swansea University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένα πανεπιστήμιο παγκόσμιας κλάσης

Το πανεπιστήμιο Swansea είναι ένα πανεπιστήμιο με έδρα την έρευνα που έχει κάνει τη διαφορά από το 1920. Η πανεπιστημιακή κοινότητα ευδοκιμεί στην εξερεύνηση και την ανακάλυψη και προσφέρει τη σωστή ισορροπία της άριστης διδασκαλίας και της έρευνας, που συνδυάζεται με μια αξιοζήλευτη ποιότητα ζωής.

Το Πανεπιστήμιο γνώρισε μια περίοδο τεράστιας ανάπτυξης και επιτύχαμε τη φιλοδοξία μας να είμαστε ένα τριάντα κορυφαίο πανεπιστήμιο έρευνας, ανεβαίνοντας τον πίνακα επιτυχίας της έρευνας για την ακαδημαϊκή έρευνα το 2014 στο 26ο στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 52ο έτος του 2008.

Επιπλέον, βρίσκεται σε εξέλιξη ένα φιλόδοξο πρόγραμμα ανάπτυξης του Campus - ένα από τα μεγαλύτερα έργα οικονομίας της γνώσης στο Ηνωμένο Βασίλειο και στα πέντε κορυφαία στην Ευρώπη.

Περιλαμβάνει τη δημιουργία της Bay Campus, μια ολοκαίνουργια ανάπτυξη 450 εκατομμυρίων λιρών για την ανατολική προσέγγιση της πόλης, μαζί με τη μετατροπή της υφιστάμενης Μονάδας Πάρκων του Singleton.

Η πολυπολιτισμική κοινότητα διπλής πανεπιστημιούπολης του Swansea παρέχει μια παγκόσμια προοπτική και ευκαιρίες για να αποκτήσει δεξιότητες που διαρκούν μια ζωή.

Αληθινή στο όραμα των ιδρυτών της βιομηχανίας το 1920 το Πανεπιστήμιο του Swansea θα:

  • Παρέχουν ένα περιβάλλον της ερευνητικής αριστείας, με την έρευνα που είναι παγκοσμίως κορυφαίους, σε παγκόσμιο επίπεδο συνεργασίας και διεθνώς αναγνωρισμένο?
  • Παραδώσει μια εξαιρετική εμπειρία των φοιτητών, με την έρευνα υπό την ηγεσία και πρακτική διδασκαλία με γνώμονα της υψηλότερης ποιότητας που παράγει αποφοίτους παγκόσμια εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο για διακεκριμένη προσωπική και επαγγελματική επιτυχία?
  • Χρησιμοποιήστε την έρευνα τη δύναμή της, τη συνεργασία με τη βιομηχανία και παγκόσμια εμβέλεια, για να οδηγήσει την οικονομική ανάπτυξη, την ενίσχυση της ευημερίας, εμπλουτίζουν την κοινότητα και πολιτιστική ζωή της Ουαλίας και, συμβάλλουν στην υγεία, την ψυχαγωγία και την ευημερία των πολιτών της.

Ένας φάρος για πρωτοποριακές συνεργασίες

Στο ερευνητικό πλαίσιο αριστείας του 2014, το Πανεπιστήμιο Swansea πέτυχε τη φιλοδοξία του να γίνει ένα κορυφαίο ερευνητικό ίδρυμα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η κατάταξή μας στο REF της 26ης ήταν το "μεγαλύτερο άλμα μεταξύ των ιδρυμάτων έντασης έρευνας", σύμφωνα με την Times Higher Education. Τώρα, καθώς το πανεπιστήμιο πλησιάζει την εκατονταετηρίδα του το 2020, έχουμε νέους στόχους. Πρόκειται για:

  • Γίνετε ένα κορυφαίο τριτοβάθμιο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου μέχρι το 2018
  • Συνεχίστε τα φιλόδοξα σχέδια επέκτασης
  • Επέκταση της παγκόσμιας προσέγγισής μας. και
  • Μετακινηθείτε πιο κοντά για να γίνει ένα από τα 200 κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου.

Στο REF του 2014 η ποιότητα της έρευνας του Swansea τέθηκε σε ισορροπία με τα έξι πανεπιστήμια του Russell Group. Ήμασταν επίσης στην 22η θέση για την επίδραση αυτής της έρευνας.

Πιστεύουμε ...

Ισότητα ευκαιριών

Το πανεπιστήμιο Swansea στοχεύει στην παροχή ενός περιεκτικού και υποστηρικτικού περιβάλλοντος εργασίας και μάθησης, το οποίο είναι απαλλαγμένο από αθέμιτες διακρίσεις και επιτρέπει στο προσωπικό και τους μαθητές να εκπληρώσουν το προσωπικό τους δυναμικό.

Η ομάδα Equal Opportunities του Πανεπιστημίου υποστηρίζει ενεργά το προσωπικό και τους σπουδαστές να εντοπίσουν και να απομακρύνουν τυχόν εμπόδια και να εξασφαλίσουν ότι το Πανεπιστήμιο προσφέρει ίσες ευκαιρίες σε όλο το προσωπικό και τους σπουδαστές, ανεξαρτήτως φυλής, φύλου, ηλικίας, αναπηρίας, σεξουαλικού προσανατολισμού, θρησκείας και πεποιθήσεων, την ανατοποθέτηση, την εγκυμοσύνη και την κατάσταση μητρότητας ή το καθεστώς του γάμου και της προσωπικής εταιρικής σχέσης.

Στα υπό εξέλιξη προγράμματα πανεπιστημιακής ισότητας περιλαμβάνονται η Athena SWAN, ο Δείκτης Ισότητας στο Χώρο Εργασίας, ο Χάρτης Χαρακτηριστικών του Αγώνα και ο Οδηγός Πανεπιστημίου Stonewall (AKA Gay By Degree). Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στις ιστοσελίδες Ίσων Ευκαιριών.

Αξιοπρέπεια στην εργασία και τη μελέτη

Η πολιτική αξιοπρέπειας στην εργασία και τη μελέτη προωθεί την αξιοπρέπεια όλων των φοιτητών και του προσωπικού του Πανεπιστημίου, εξαλείφοντας όλες τις μορφές επιθετικής συμπεριφοράς και δημιουργώντας ένα εργασιακό και μαθησιακό περιβάλλον που είναι απαλλαγμένο από παρενόχληση και επιθετικότητα. Τα μέλη του Πανεπιστημίου πρέπει να αντιμετωπίζονται με αξιοπρέπεια και σεβασμό και να προστατεύονται από την παρενόχληση και τον εκφοβισμό στην εργασία και τη μελέτη.

Υποστήριξη της ουαλικής γλώσσας

Δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε, να προωθήσουμε και να εμπλουτίσουμε την ουαλική κουλτούρα και την ουαλική γλώσσα.

Ως μέρος του οράματός μας, στοχεύουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία των σπουδαστών μας με την αύξηση των ευκαιριών για σπουδές μέσω της Ουαλίας και την καλύτερη ανάληψη της πρόβλεψης.

Θα αυξήσουμε επίσης τις ευκαιρίες για όλα τα μέλη του Πανεπιστημίου που μπορούν, να χρησιμοποιήσουν την ουαλική γλώσσα και έτσι να ενισχύσουν την εικόνα του πανεπιστημίου στην Ουαλία ως δίγλωσσο ίδρυμα.

Εμπλουτίζοντας τις ζωές των άλλων

Το Discovery είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση που διευθύνεται από εθελοντές και στοχεύει να εμπλουτίσει τη ζωή των ανθρώπων στη Swansea. Ο οργανισμός προβλέπει μια κοινότητα όπου οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται ως ίσοι και δεν υφίστανται διακρίσεις ή μειονεκτήματα από την κοινωνία.

Η Discovery στοχεύει:

  • Εμπλουτίστε τη ζωή των ανθρώπων στη Σουάνσι για να εκπληρώσουν τις δυνατότητές τους ως εξουσιοδοτημένα άτομα και ως μέλη ομάδων και κοινοτήτων.
  • Προσφέρετε νέες εμπειρίες και ευκαιρίες μέσα από ένα ευρύ φάσμα φοιτητικών δραστηριοτήτων που οδηγούν στην κοινότητα, οδηγώντας σε αυξημένη αμοιβαία κατανόηση και ισότητα.
  • Υποστηρίξτε ενεργά τους μαθητές να γνωρίζουν την προσωπική τους ανάπτυξη και τον αντίκτυπο στον εαυτό τους και στη ζωή των άλλων μέσω της συμμετοχής τους σε δραστηριότητες που βασίζονται στην κοινότητα.

Ένα υγιές Πανεπιστήμιο

Η Σουάνσι έχει οριστεί ως μία από τις «Υγιείς Πόλεις» της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, που ενώνει μια ελίτ συγκρότημα πόλεων που συνεργάζονται για τη βελτίωση της υγείας των τοπικών κοινοτήτων. Ομοίως, το πανεπιστήμιο Swansea έχει οριστεί ως Υγιές Πανεπιστήμιο και έχει δημιουργήσει ένα υγιές δίκτυο στην πανεπιστημιούπολη με αποστολή να ενισχύσει την υγεία και την ευημερία της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Διεθνείς Φοιτητές

Το Πανεπιστήμιο Swansea αναγνωρίζεται ως το Παγκόσμιο Πανεπιστήμιο Διεθνών Φοιτητών 200 και καλωσορίζουμε αιτήσεις από διεθνείς φοιτητές από όλο τον κόσμο.

Ενθαρρύνουμε τους διεθνείς φοιτητές μας να κάνουν εφαρμογές μέσω του ηλεκτρονικού μας συστήματος αιτήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λήψη προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών υποψηφιοτήτων για σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Swansea, επισκεφθείτε τις σελίδες εφαρμογών μας.

Τοποθεσίες

Σουάνσι

Address
Swansea University
Singleton Park
Swansea
SA2 8PP
Wales, UK

SA2 8PP Σουάνσι, Ουαλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Ντουμπάι

Address
University of Bradford Regional Hub, Dubai
Block 2A - F164
Dubai Knowledge Village
P.O. Box 501723
Dubai, U.A.E

Ντουμπάι, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Προγράμματα

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

FAQ

Άλλη