Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένα πανεπιστήμιο παγκόσμιας κλάσης

Το πανεπιστήμιο Swansea είναι ένα πανεπιστήμιο με έδρα την έρευνα που έχει κάνει τη διαφορά από το 1920. Η πανεπιστημιακή κοινότητα ευδοκιμεί στην εξερεύνηση και την ανακάλυψη και προσφέρει τη σωστή ισορροπία της άριστης διδασκαλίας και της έρευνας, που συνδυάζεται με μια αξιοζήλευτη ποιότητα ζωής.

Το Πανεπιστήμιο γνώρισε μια περίοδο τεράστιας ανάπτυξης και επιτύχαμε τη φιλοδοξία μας να είμαστε ένα τριάντα κορυφαίο πανεπιστήμιο έρευνας, ανεβαίνοντας τον πίνακα επιτυχίας της έρευνας για την ακαδημαϊκή έρευνα το 2014 στο 26ο στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 52ο έτος του 2008.

Επιπλέον, βρίσκεται σε εξέλιξη ένα φιλόδοξο πρόγραμμα ανάπτυξης του Campus - ένα από τα μεγαλύτερα έργα οικονομίας της γνώσης στο Ηνωμένο Βασίλειο και στα πέντε κορυφαία στην Ευρώπη.

Περιλαμβάνει τη δημιουργία της Bay Campus, μια ολοκαίνουργια ανάπτυξη 450 εκατομμυρίων λιρών για την ανατολική προσέγγιση της πόλης, μαζί με τη μετατροπή της υφιστάμενης Μονάδας Πάρκων του Singleton.

Η πολυπολιτισμική κοινότητα διπλής πανεπιστημιούπολης του Swansea παρέχει μια παγκόσμια προοπτική και ευκαιρίες για να αποκτήσει δεξιότητες που διαρκούν μια ζωή.

Αληθινή στο όραμα των ιδρυτών της βιομηχανίας το 1920 το Πανεπιστήμιο του Swansea θα:

 • Παρέχουν ένα περιβάλλον της ερευνητικής αριστείας, με την έρευνα που είναι παγκοσμίως κορυφαίους, σε παγκόσμιο επίπεδο συνεργασίας και διεθνώς αναγνωρισμένο?
 • Παραδώσει μια εξαιρετική εμπειρία των φοιτητών, με την έρευνα υπό την ηγεσία και πρακτική διδασκαλία με γνώμονα της υψηλότερης ποιότητας που παράγει αποφοίτους παγκόσμια εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο για διακεκριμένη προσωπική και επαγγελματική επιτυχία?
 • Χρησιμοποιήστε την έρευνα τη δύναμή της, τη συνεργασία με τη βιομηχανία και παγκόσμια εμβέλεια, για να οδηγήσει την οικονομική ανάπτυξη, την ενίσχυση της ευημερίας, εμπλουτίζουν την κοινότητα και πολιτιστική ζωή της Ουαλίας και, συμβάλλουν στην υγεία, την ψυχαγωγία και την ευημερία των πολιτών της.

Ένας φάρος για πρωτοποριακές συνεργασίες

Στο ερευνητικό πλαίσιο αριστείας του 2014, το Πανεπιστήμιο Swansea πέτυχε τη φιλοδοξία του να γίνει ένα κορυφαίο ερευνητικό ίδρυμα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η κατάταξή μας στο REF της 26ης ήταν το "μεγαλύτερο άλμα μεταξύ των ιδρυμάτων έντασης έρευνας", σύμφωνα με την Times Higher Education. Τώρα, καθώς το πανεπιστήμιο πλησιάζει την εκατονταετηρίδα του το 2020, έχουμε νέους στόχους. Πρόκειται για:

 • Γίνετε ένα κορυφαίο τριτοβάθμιο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου μέχρι το 2018
 • Συνεχίστε τα φιλόδοξα σχέδια επέκτασης
 • Επέκταση της παγκόσμιας προσέγγισής μας. και
 • Μετακινηθείτε πιο κοντά για να γίνει ένα από τα 200 κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου.

Στο REF του 2014 η ποιότητα της έρευνας του Swansea τέθηκε σε ισορροπία με τα έξι πανεπιστήμια του Russell Group. Ήμασταν επίσης στην 22η θέση για την επίδραση αυτής της έρευνας.

Πιστεύουμε ...

Ισότητα ευκαιριών

Το πανεπιστήμιο Swansea στοχεύει στην παροχή ενός περιεκτικού και υποστηρικτικού περιβάλλοντος εργασίας και μάθησης, το οποίο είναι απαλλαγμένο από αθέμιτες διακρίσεις και επιτρέπει στο προσωπικό και τους μαθητές να εκπληρώσουν το προσωπικό τους δυναμικό.

Η ομάδα Equal Opportunities του Πανεπιστημίου υποστηρίζει ενεργά το προσωπικό και τους σπουδαστές να εντοπίσουν και να απομακρύνουν τυχόν εμπόδια και να εξασφαλίσουν ότι το Πανεπιστήμιο προσφέρει ίσες ευκαιρίες σε όλο το προσωπικό και τους σπουδαστές, ανεξαρτήτως φυλής, φύλου, ηλικίας, αναπηρίας, σεξουαλικού προσανατολισμού, θρησκείας και πεποιθήσεων, την ανατοποθέτηση, την εγκυμοσύνη και την κατάσταση μητρότητας ή το καθεστώς του γάμου και της προσωπικής εταιρικής σχέσης.

Στα υπό εξέλιξη προγράμματα πανεπιστημιακής ισότητας περιλαμβάνονται η Athena SWAN, ο Δείκτης Ισότητας στο Χώρο Εργασίας, ο Χάρτης Χαρακτηριστικών του Αγώνα και ο Οδηγός Πανεπιστημίου Stonewall (AKA Gay By Degree). Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στις ιστοσελίδες Ίσων Ευκαιριών.

Αξιοπρέπεια στην εργασία και τη μελέτη

Η πολιτική αξιοπρέπειας στην εργασία και τη μελέτη προωθεί την αξιοπρέπεια όλων των φοιτητών και του προσωπικού του Πανεπιστημίου, εξαλείφοντας όλες τις μορφές επιθετικής συμπεριφοράς και δημιουργώντας ένα εργασιακό και μαθησιακό περιβάλλον που είναι απαλλαγμένο από παρενόχληση και επιθετικότητα. Τα μέλη του Πανεπιστημίου πρέπει να αντιμετωπίζονται με αξιοπρέπεια και σεβασμό και να προστατεύονται από την παρενόχληση και τον εκφοβισμό στην εργασία και τη μελέτη.

Υποστήριξη της ουαλικής γλώσσας

Δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε, να προωθήσουμε και να εμπλουτίσουμε την ουαλική κουλτούρα και την ουαλική γλώσσα.

Ως μέρος του οράματός μας, στοχεύουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία των σπουδαστών μας με την αύξηση των ευκαιριών για σπουδές μέσω της Ουαλίας και την καλύτερη ανάληψη της πρόβλεψης.

Θα αυξήσουμε επίσης τις ευκαιρίες για όλα τα μέλη του Πανεπιστημίου που μπορούν, να χρησιμοποιήσουν την ουαλική γλώσσα και έτσι να ενισχύσουν την εικόνα του πανεπιστημίου στην Ουαλία ως δίγλωσσο ίδρυμα.

Εμπλουτίζοντας τις ζωές των άλλων

Το Discovery είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση που διευθύνεται από εθελοντές και στοχεύει να εμπλουτίσει τη ζωή των ανθρώπων στη Swansea. Ο οργανισμός προβλέπει μια κοινότητα όπου οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται ως ίσοι και δεν υφίστανται διακρίσεις ή μειονεκτήματα από την κοινωνία.

Η Discovery στοχεύει:

 • Εμπλουτίστε τη ζωή των ανθρώπων στη Σουάνσι για να εκπληρώσουν τις δυνατότητές τους ως εξουσιοδοτημένα άτομα και ως μέλη ομάδων και κοινοτήτων.
 • Προσφέρετε νέες εμπειρίες και ευκαιρίες μέσα από ένα ευρύ φάσμα φοιτητικών δραστηριοτήτων που οδηγούν στην κοινότητα, οδηγώντας σε αυξημένη αμοιβαία κατανόηση και ισότητα.
 • Υποστηρίξτε ενεργά τους μαθητές να γνωρίζουν την προσωπική τους ανάπτυξη και τον αντίκτυπο στον εαυτό τους και στη ζωή των άλλων μέσω της συμμετοχής τους σε δραστηριότητες που βασίζονται στην κοινότητα.

Ένα υγιές Πανεπιστήμιο

Η Σουάνσι έχει οριστεί ως μία από τις «Υγιείς Πόλεις» της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, που ενώνει μια ελίτ συγκρότημα πόλεων που συνεργάζονται για τη βελτίωση της υγείας των τοπικών κοινοτήτων. Ομοίως, το πανεπιστήμιο Swansea έχει οριστεί ως Υγιές Πανεπιστήμιο και έχει δημιουργήσει ένα υγιές δίκτυο στην πανεπιστημιούπολη με αποστολή να ενισχύσει την υγεία και την ευημερία της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Διεθνείς Φοιτητές

Το Πανεπιστήμιο Swansea αναγνωρίζεται ως το Παγκόσμιο Πανεπιστήμιο Διεθνών Φοιτητών 200 και καλωσορίζουμε αιτήσεις από διεθνείς φοιτητές από όλο τον κόσμο.

Ενθαρρύνουμε τους διεθνείς φοιτητές μας να κάνουν εφαρμογές μέσω του ηλεκτρονικού μας συστήματος αιτήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λήψη προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών υποψηφιοτήτων για σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Swansea, επισκεφθείτε τις σελίδες εφαρμογών μας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Swansea University

Το MRes in Biosciences σας δίνει εξειδικευμένη ερευνητική κατάρτιση ενσωματωμένη στις παγκόσμιες ερευνητικές ομάδες που ενσωματώνονται σε ένα ή περισσότερα από τα ερευνητ ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Το MRes in Biosciences σας δίνει εξειδικευμένη ερευνητική κατάρτιση ενσωματωμένη στις παγκόσμιες ερευνητικές ομάδες που ενσωματώνονται σε ένα ή περισσότερα από τα ερευνητικά μας θέματα στις Βιοεπιστήμες. Θα επωφεληθείτε από τις εξειδικευμένες εγκαταστάσεις μας στο δρόμο για την επίτευξη ενός ερευνητικού προσόντα γνήσιας διάκρισης.

Οι εξειδικευμένες εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν:... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Swansea University

Το MSc στα Μαθηματικά και Πληροφορικής για τα Οικονομικά έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τη ζήτηση για ειδικά εκπαιδευμένους μαθηματικούς στις χρηματοπιστωτικές και ασφαλι ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Το MSc στα Μαθηματικά και Πληροφορικής για τα Οικονομικά έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τη ζήτηση για ειδικά εκπαιδευμένους μαθηματικούς στις χρηματοπιστωτικές και ασφαλιστικές αγορές του κόσμου.

Οι τράπεζες έχουν επείγουσα ανάγκη για εργαζόμενους με προχωρημένες μαθηματικές δεξιότητες και την ικανότητα να αναπτύξουν μια κατανόηση των ταραγμένων χρηματοπιστωτικών αγορών σε επίπεδο εταιρείας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Θα εκπαιδευθείτε στην περιπετειώδη και συναρπαστική υπολογιστική επιστήμη, που θα εργάζεται σε πραγματικές προκλήσεις που θα μεταμορφώνουν την κοινωνία και την οικονομία. ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Θα εκπαιδευθείτε στην περιπετειώδη και συναρπαστική υπολογιστική επιστήμη, που θα εργάζεται σε πραγματικές προκλήσεις που θα μεταμορφώνουν την κοινωνία και την οικονομία. Ενώ υπάρχουν έγκυρες ανησυχίες σχετικά με το τι μπορεί να έχουν τα μεγάλα δεδομένα και η τεχνητή νοημοσύνη για τα άτομα, τις κοινότητες, την απασχόληση και την κοινωνία, το πρόγραμμα επικεντρώνεται στο ανθρώπινο δυναμικό, τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις φροντίδες και πώς αυτά τα κίνητρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προώθηση της καινοτομίας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Το MSc στην Γεωγραφική Πληροφόρηση και την Αλλαγή του Κλίματος παρέχει διεπιστημονική κατάρτιση στην επιστημονική βάση του GIS, της δορυφορικής τηλεπισκόπησης και της μον ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Το MSc στην Γεωγραφική Πληροφόρηση και την Αλλαγή του Κλίματος παρέχει διεπιστημονική κατάρτιση στην επιστημονική βάση του GIS, της δορυφορικής τηλεπισκόπησης και της μοντελοποίησης των συστημάτων γης, παράλληλα με τις πτυχές της κλιματικής αλλαγής.

Θα επικεντρωθείτε στις τεχνικές πτυχές της γεωγραφικής πληροφόρησης και της γεωσκόπησης, καθώς και στις παρελθούσες, παρούσες και μελλοντικές παγκόσμιες και περιφερειακές περιβαλλοντικές και κλιματικές αλλαγές.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ προπτυχιακών σπουδών και διδακτορικών σπουδών στη γνωστική νευροεπιστήμη, την πειραματική ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ προπτυχιακών σπουδών και διδακτορικών σπουδών στη γνωστική νευροεπιστήμη, την πειραματική ψυχολογία και τις μεθόδους απεικόνισης.

Θα μάθετε πώς να σχεδιάζετε, να αναλύετε και να αξιολογείτε τα πειράματα νευροαπεικόνισης που συμβάλλουν στην κατανόηση των μηχανισμών του εγκεφάλου που υποστηρίζουν τις πτυχές της γνώσης και της συμπεριφοράς όπως η μνήμη, η προσοχή, η αναγνώριση αντικειμένων, η νευροεκφυλίωση και το εγκεφαλικό τραύμα.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Το MSc στη διαχείριση βιώσιμων μηχανικών για τη διεθνή ανάπτυξη είναι ένα ιδιαίτερα εφαρμοσμένο μάθημα με διδακτικά στοιχεία και ένα σημαντικό έργο παραδοτέο. Θα μάθετε ν ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Το MSc στη διαχείριση βιώσιμων μηχανικών για τη διεθνή ανάπτυξη είναι ένα ιδιαίτερα εφαρμοσμένο μάθημα με διδακτικά στοιχεία και ένα σημαντικό έργο παραδοτέο.

Θα μάθετε να σκέφτεστε με ταχύτητα και ευελιξία, ενεργώντας αποφασιστικά, ελλείψει πλήρων πληροφοριών, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής μέσω λύσεων μηχανικής.

Το μεγαλύτερο μέρος της παγκόσμιας κατασκευής βρίσκεται στις "αναπτυσσόμενες χώρες, κυρίως στο νότιο ημισφαίριο" (UNDP). Αυτά τα περιβάλλοντα αντιμετωπίζουν προκλήσεις από την ακραία φτώχεια και την έλλειψη τροφίμων για την ανθρωπογενή αλλαγή του κλίματος και τη μη αναστρέψιμη απώλεια βιοποικιλότητας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Το MSc στη διαχείριση βιώσιμων μηχανικών για τη διεθνή ανάπτυξη είναι ένα ιδιαίτερα εφαρμοσμένο μάθημα με διδακτικά στοιχεία και ένα σημαντικό έργο παραδοτέο. ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Το MSc στη διαχείριση βιώσιμων μηχανικών για τη διεθνή ανάπτυξη είναι ένα ιδιαίτερα εφαρμοσμένο μάθημα με διδακτικά στοιχεία και ένα σημαντικό έργο παραδοτέο.

Θα μάθετε να σκέφτεστε με ταχύτητα και ευελιξία, ενεργώντας αποφασιστικά, ελλείψει πλήρων πληροφοριών, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής μέσω λύσεων μηχανικής.

Το μεγαλύτερο μέρος της παγκόσμιας κατασκευής βρίσκεται στις "αναπτυσσόμενες χώρες, κυρίως στο νότιο ημισφαίριο" (UNDP). Αυτά τα περιβάλλοντα αντιμετωπίζουν προκλήσεις από την ακραία φτώχεια και την έλλειψη τροφίμων για την ανθρωπογενή αλλαγή του κλίματος και τη μη αναστρέψιμη απώλεια βιοποικιλότητας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Εάν εργάζεστε αυτήν την περίοδο σε ένα ρόλο διαχείρισης που σχετίζεται με την υγεία και θέλετε να αξιοποιήσετε την εμπειρία σας ή επιθυμείτε να αναπτύξετε την καριέρα σας ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Εάν εργάζεστε επί του παρόντος σε ένα ρόλο που σχετίζεται με την υγεία και θέλετε να αξιοποιήσετε την εμπειρία σας ή επιθυμείτε να αναπτύξετε την καριέρα σας σε αυτόν τον τομέα, το πτυχίο Master στη Διαχείριση Υγείας θα σας δώσει την τέλεια γείωση.

Θα μάθετε πώς να σχεδιάζετε και να προσφέρετε βελτιώσεις στις υπηρεσίες, να διαχειρίζεστε την αλλαγή, να εργάζεστε με άλλους για να επιτύχετε οργανωτικούς στόχους, να επικοινωνείτε αποτελεσματικά και να αξιοποιείτε καλύτερα τους πόρους.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Το MSc στη Διεθνή Τραπεζική και Χρηματοοικονομική στοχεύει σε υποψηφίους που επιθυμούν να αποκτήσουν μια σταθερή βάση στα διεθνή τραπεζικά και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ... [+]

Το MSc στη Διεθνή Τραπεζική και Χρηματοοικονομική στοχεύει σε υποψηφίους που επιθυμούν να αποκτήσουν μια σταθερή βάση στα διεθνή τραπεζικά και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τα οποία θα τα εξοπλίσουν για επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα των τραπεζικών συναλλαγών ή της χρηματοοικονομικής ανάλυσης.

Βασικά χαρακτηριστικάΈνα ενισχυμένο εξειδικευμένο πρόγραμμα που μπορεί να ολοκληρωθεί σε ένα μόνο χρόνοΌλες οι ενότητες διδάσκονται από την παγκόσμιας κλάσης σχολή μας, η οποία διαθέτει ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών και ακαδημαϊκών γνώσεωνΗ Swansea είναι η πρώτη στην Ουαλία για διεθνή ταξινομημένη έρευνα (REF 2014)Ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών πιστοποιήσεων για την επιτάχυνση της καριέρας σας ανάλογα με τις προαιρετικές ενότητες που λαμβάνετεΤο 93% των σπουδαστών της Swansea στην απασχόληση έξι μήνες μετά την αποφοίτησή τουςΥψηλός χρόνος επικοινωνίας - τα μαθήματά μας έρχονται με μια διάλεξη (σε μεγέθη τάξης που καλύπτουν περίπου 150 φοιτητές) και σεμινάριο / σεμινάριο (σε μεγέθη τάξης που φτάνουν τα 30) κάθε εβδομάδα. Ενδιαφέρεστε για τις εγκαταστάσεις; Ρίξτε μια ματιά σε αυτά εδώ.Υποτροφίες για σπουδαίους φοιτητές - κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειεςΗ Swansea είναι η 1η στην Ουαλία για τον παγκόσμιο ηγέτη - 60% σε επίπεδο 4 αστέρων (REF 2014)Περιγραφή... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Οι σπουδαστές στο μάθημα MSc Structural Engineering θα έχουν στη διάθεσή τους σε βάθος γνώση και έκθεση σε συμβατικές και καινοτόμες ιδέες και τεχνικές που θα τους επιτρέ ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Οι σπουδαστές στο μάθημα MSc Structural Engineering θα έχουν στη διάθεσή τους σε βάθος γνώση και έκθεση σε συμβατικές και καινοτόμες ιδέες και τεχνικές που θα τους επιτρέψουν να αναπτύξουν σωστές λύσεις στα προβλήματα δομικής μηχανικής.

Θα καλύψει την ποικιλομορφία της δομικής μηχανικής μέσω της ενσωμάτωσης των γνώσεων από τη μηχανική, τα υλικά, τη δομική ανάλυση και το σχεδιαστικό σχεδιασμό. Το πρόγραμμα θα καλύψει επίσης την τελευταία τεχνική τάση στην Πολιτική και τη Δομική Μηχανική, συμπεριλαμβανομένων των προηγμένων δεξιοτήτων υπολογιστικής μοντελοποίησης και θα καλύψει σε γενικές γραμμές τις τεχνικές προκλήσεις και τις λύσεις που αντιμετωπίζουν σε μεγάλης κλίμακας έργα υποδομής.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Οι σπουδαστές στο μάθημα των Δομικών Μηχανικών MSc θα έχουν στη διάθεσή τους σε βάθος γνώση και έκθεση σε καθιερωμένες και καινοτόμες ιδέες και τεχνικές που θα τους επιτρ ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Ο ρόλος του δομικού μηχανικού έχει αυξανόμενη σημασία για την κοινωνία καθώς οι πληθυσμοί μεγαλώνουν και ο κόσμος γίνεται πιο αλληλένδετος. Οι ουρανοξύστες γίνονται ψηλότεροι και οι γέφυρες μεγαλώνουν. Η επανάσταση της Πράσινης Ενέργειας απαιτεί την κατασκευή υποδομών παραγωγής ενέργειας που να είναι διαρθρωτικά σχεδιασμένες για την ανθεκτικότητα σε σκληρά περιβάλλοντα, π.χ. Ως βασικός συντελεστής στην παραγωγή CO2 (10% των παγκόσμιων εκπομπών), ο κατασκευαστικός κλάδος εξαρτάται από τους διαρθρωτικούς μηχανικούς να σχεδιάζουν ενεργειακά αποδοτικά κτίρια χρησιμοποιώντας κατάλληλα υλικά για την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων του τομέα.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Το μάστερ μας στην παθολογική και κλινική ψυχολογία θα σας εξοπλίσει με ένα υψηλό επίπεδο κατανόησης της θεωρίας και της πρακτικής της κλινικής ψυχολογίας μέσα στα πλαίσι ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Το μάστερ μας στην παθολογική και κλινική ψυχολογία θα σας εξοπλίσει με ένα υψηλό επίπεδο κατανόησης της θεωρίας και της πρακτικής της κλινικής ψυχολογίας μέσα στα πλαίσια της υγειονομικής περίθαλψης, προετοιμάζοντάς σας για επαγγελματική κλινική κατάρτιση σε διδακτορικό επίπεδο.

Θα μελετήσετε βασικά θέματα, συμπεριλαμβανομένων των διατροφικών διαταραχών, της ψυχοπαθίας και της σεξουαλικής παρενόχλησης, της νευροψυχολογίας και της ψυχοθεραπείας, παράλληλα με βασικές στατιστικές και ερευνητικές μεθόδους.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Αυτό το MSc πρόγραμμα, μέσω διαβουλεύσεων με τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία (τόσο μεγάλες όσο και μικρές), έχει τεθεί για να καθορίσει τις βασικές μεταπτυχιακές δεξιό ... [+]

Είναι γνωστό ότι οι μηχανικοί και οι τεχνικοί απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα να φθάσουν στην κορυφή της διοίκησης και της ηγεσίας στο χώρο των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας.

Αυτό το MSc πρόγραμμα, μέσω διαβουλεύσεων με τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία (τόσο μεγάλες όσο και μικρές), έχει τεθεί για να καθορίσει τις βασικές μεταπτυχιακές δεξιότητες και χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να επιτύχει σε ένα ρόλο διαχείρισης ή / και ηγεσίας στον τομέα της μηχανικής.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν στο αποκορύφωμα της διοίκησης και της ηγεσίας. ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν στο αποκορύφωμα της διοίκησης και της ηγεσίας.

Μέσω εξωτερικών διαβουλεύσεων με τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία, αυτό το MSc στην Τεχνική Leadership και Διοίκηση έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με τα ζωτικής σημασίας μεταπτυχιακές δεξιότητες που απαιτούνται για να πετύχει σε μια διαχείριση μηχανικών ή ηγετικό ρόλο.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Το μάθημα MSc Engineering με Βιομηχανία είναι ανοιχτό μόνο στους διεθνείς φοιτητές. ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Το μάθημα MSc Engineering με Βιομηχανία είναι ανοιχτό μόνο στους διεθνείς φοιτητές.

Υπάρχει μια διαδικασία επιλογής για αυτό το μάθημα - ανατρέξτε στην ενότητα "πώς να εφαρμόσετε" σε αυτή τη σελίδα.

Αποκτήστε εμπειρία δύο ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την ευκαιρία να εργαστείτε σε συνεργασία με τη βιομηχανία για μια πραγματική πρόκληση.

Αυτό το νέο MSc είναι μια επέκταση της MSc Materials Engineering και περιλαμβάνει ένα δεύτερο έτος που σας επιτρέπει να αναλάβετε είτε μια τοποθέτηση στον κλάδο είτε ένα βιομηχανικό έργο με ένα βιομηχανικό εταίρο.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Στο μάστερ MSc in Cyber ​​Security στο Swansea University , οι σπουδές σας θα περιλαμβάνουν θέματα όπως κρυπτογράφηση, blockchain, cryptocurrencies, ασφάλεια και ιδιωτικό ... [+]

Στο μάστερ MSc in Cyber ​​Security στο Swansea University , οι σπουδές σας θα περιλαμβάνουν θέματα όπως κρυπτογράφηση, blockchain, cryptocurrencies, ασφάλεια και ιδιωτικότητα των προσωπικών δεδομένων, cyberterrorism, εγκλήματα στον κυβερνοχώρο και ασφάλεια κινητής τηλεφωνίας για να αναφέρουμε λίγα. Σε αυτό το μάθημα, η Swansea Computer Science υιοθετεί μια ολιστική και διεπιστημονική προσέγγιση, συγκεντρώνοντας ενότητες σε ποικίλα θέματα, όπως διενέργεια δοκιμών διείσδυσης, επίσημη μοντελοποίηση, διαχείριση ασφάλειας πληροφοριών, κρυπτογραφία και AI, προκειμένου να εφοδιάσουμε τους μαθητές μας με μια κατάλληλη νοοτροπία για μια καριέρα στον κυβερνοχώρο .... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Το MSc στην Cyber Security καλύπτει κρίσιμα ζητήματα σύγχρονης τεχνολογίας από την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των προσωπικών δεδομένων στην τρομοκρατία, την εγκληματικ ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Το MSc στην Cyber Security καλύπτει κρίσιμα ζητήματα σύγχρονης τεχνολογίας από την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των προσωπικών δεδομένων στην τρομοκρατία, την εγκληματικότητα στον κυβερνοχώρο και την κινητή ασφάλεια.

Σε αυτόν τον κλάδο της Επιστήμης των Υπολογιστών στη Swansea, μια ολιστική και διεπιστημονική προσέγγιση συγκεντρώνει τις ενότητες σχετικά με τις δοκιμές διείσδυσης, την επίσημη μοντελοποίηση, τη διαχείριση της ασφάλειας των πληροφοριών, την κρυπτογραφία και την τεχνητή νοημοσύνη.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Το MSc στη Data Science σας δίνει μια σταθερή βάση στις έννοιες της επιστήμης των δεδομένων και τις τεχνολογίες για την εξαγωγή πληροφοριών και την κατασκευή γνώσεων από ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Το MSc στη Data Science σας δίνει μια σταθερή βάση στις έννοιες και τις τεχνολογίες της επιστήμης των δεδομένων για την εξαγωγή πληροφοριών και την κατασκευή γνώσεων από τα δεδομένα.

Αυτό το μάθημα επικεντρώνεται σε τρία βασικά τεχνικά θέματα εξόρυξης δεδομένων, μηχανικής μάθησης και οπτικοποίησης.

Μελετάτε υπολογιστικές αρχές, μεθόδους και συστήματα για μια ποικιλία πραγματικών εφαρμογών που απαιτούν μαθηματικά θεμέλια, δεξιότητες προγραμματισμού, κριτική σκέψη και ευστροφία.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Το μάστερ μας Ηλεκτρονικών και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών με τη Βιομηχανία είναι ανοιχτό μόνο στους διεθνείς φοιτητές. ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Το μάστερ μας Ηλεκτρονικών και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών με τη Βιομηχανία είναι ανοιχτό μόνο στους διεθνείς φοιτητές.

Υπάρχει μια διαδικασία επιλογής για αυτό το μάθημα - ανατρέξτε στην ενότητα "πώς να εφαρμόσετε" σε αυτή τη σελίδα.

Αποκτήστε εμπειρία δύο ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την ευκαιρία να εργαστείτε σε συνεργασία με τη βιομηχανία για μια πραγματική πρόκληση.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Στο μάθημα MSc in Advanced Computer Science, θα είστε προετοιμασμένοι για μια καριέρα στον τομέα της πληροφορικής ή των συναφών βιομηχανιών. Το μάθημα απευθύνεται σε εσάς ... [+]

Στο μάθημα MSc in Advanced Computer Science, θα είστε προετοιμασμένοι για μια καριέρα στον τομέα της πληροφορικής ή των συναφών βιομηχανιών. Το μάθημα απευθύνεται σε εσάς αν είστε απόφοιτος της Επιστήμης Υπολογιστών ή αν έχετε αποκτήσει πείρα στον τομέα της πληροφορικής και του προγραμματισμού σε διαφορετικό πρώτο βαθμό. Η επιθυμία να εργαστούμε σκληρά και η ικανότητα επίλυσης προβλημάτων είναι εξίσου σημαντικές για αυτό το MSc.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Το MSc Advanced Computer Science με τη Βιομηχανία είναι ανοιχτό μόνο στους διεθνείς φοιτητές. Υπάρχει μια διαδικασία επιλογής για αυτό το μάθημα - ανατρέξτε στην ενότητα ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Το MSc Advanced Computer Science με τη Βιομηχανία είναι ανοιχτό μόνο στους διεθνείς φοιτητές. Υπάρχει μια διαδικασία επιλογής για αυτό το μάθημα - ανατρέξτε στην ενότητα "πώς να εφαρμόσετε" σε αυτή τη σελίδα.

Αποκτήστε εμπειρία δύο ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την ευκαιρία να εργαστείτε σε συνεργασία με τη βιομηχανία για μια πραγματική πρόκληση. Αυτό το νέο MSc αποτελεί επέκταση του MSc Advanced Computer Science και περιλαμβάνει ένα δεύτερο έτος που σας επιτρέπει να αναλάβετε είτε μια τοποθέτηση στον κλάδο είτε ένα βιομηχανικό έργο με ένα βιομηχανικό εταίρο.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Αποκτήστε την κατάρτιση των ειδικών σε προηγμένες μεθόδους έρευνας ψυχολογίας και να πραγματοποιήσετε βασικά και εφαρμοσμένα ερευνητικά έργα σε ένα ευρύ φάσμα τομέων με α ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Αποκτήστε την κατάρτιση των ειδικών σε προηγμένες μεθόδους έρευνας ψυχολογίας και να πραγματοποιήσετε βασικά και εφαρμοσμένα ερευνητικά έργα σε ένα ευρύ φάσμα τομέων με αυτό το μεταπτυχιακό μάθημα.

Θα μάθετε να χρησιμοποιείτε μια σειρά από ερευνητικά εργαλεία, όπως βάσεις δεδομένων, στατιστικό λογισμικό και προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, και να αναπτύξετε εκτεταμένες πρακτικές δεξιότητες έρευνας που θα εφαρμόζονται σε οποιοδήποτε πλαίσιο όπου η ανθρώπινη συμπεριφορά είναι σημαντική.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Γίνετε επιτυχημένος ηγέτης μάρκετινγκ στο μέλλον. Αναπτύξτε τις δεξιότητες μάρκετινγκ και στρατηγικής υψηλού επιπέδου με μια κριτική αντίληψη των σημερινών ζητημάτων και ... [+]

Γίνετε επιτυχημένος ηγέτης μάρκετινγκ στο μέλλον. Αναπτύξτε τις δεξιότητες μάρκετινγκ και στρατηγικής υψηλού επιπέδου με μια κριτική αντίληψη των σημερινών ζητημάτων και προκλήσεων σε μια βιομηχανία που εξελίσσεται συνεχώς. Αυτό το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Marketing (CIM), συμπεριλαμβανομένων των εξαιρέσεων ενότητας από τα επαγγελματικά προσόντα CIM (CIM Graduate Gateway scheme).... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Το MSc στην Ηλεκτρολογία και την Αειφορική Ενέργεια σας εξοπλίζει με μια καλή γνώση συσκευών και τεχνολογιών ημιαγωγών, προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων ισχύος και προη ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Το MSc στην Ηλεκτρολογία και την Αειφορική Ενέργεια σας εξοπλίζει με μια καλή γνώση συσκευών και τεχνολογιών ημιαγωγών, προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων ισχύος και προηγμένων συστημάτων ισχύος.

Θα μάθετε επίσης σχετικά με τις τεχνολογίες παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, τα ηλεκτρονικά ευρυζωνικά, τη συγκομιδή ενέργειας, τα ηλιακά κύτταρα και τα βιοκαύσιμα.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα MSc για τη μηχανική και τη βιομηχανία είναι ανοιχτό μόνο στους διεθνείς φοιτητές. ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα MSc για τη μηχανική και τη βιομηχανία είναι ανοιχτό μόνο στους διεθνείς φοιτητές.

Υπάρχει μια διαδικασία επιλογής για αυτό το μάθημα - ανατρέξτε στην ενότητα "πώς να εφαρμόσετε" σε αυτή τη σελίδα.

Αποκτήστε εμπειρία δύο ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την ευκαιρία να εργαστείτε σε συνεργασία με τη βιομηχανία για μια πραγματική πρόκληση.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Σχεδιασμένο για αποφοίτους οικονομικών θεμάτων που αναζητούν ένα προηγμένο πρόγραμμα για την ενίσχυση της σταδιοδρομίας και / ή περαιτέρω ερευνητικές ευκαιρίες. Αναπτύξτε ... [+]

Σχεδιασμένο για αποφοίτους οικονομικών θεμάτων που αναζητούν ένα προηγμένο πρόγραμμα για την ενίσχυση της σταδιοδρομίας και / ή περαιτέρω ερευνητικές ευκαιρίες. Αναπτύξτε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται από τον επαγγελματία οικονομολόγο, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα την ικανότητά σας να κατανοείτε και να διεξάγετε καινοτόμες έρευνες τόσο σε θεωρητικές όσο και σε εφαρμοσμένες καταστάσεις... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Swansea University

Το MA στο Creative Writing είναι ένα μοναδικά εμπνευσμένο πρόγραμμα που παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση στη συγγραφή του λογοτεχνικού και του κειμένου των μέσων ενημέρωση ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Το MA στο Creative Writing είναι ένα μοναδικά εμπνευσμένο πρόγραμμα που παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση στη συγγραφή του λογοτεχνικού και του πολυμέσου.

Διδασμένος από έμπειρους συγγραφείς μεγάλου προφίλ, το μάθημα αυτό παρέχει διδασκαλία σε μια σειρά ειδών, όπως φαντασία, σύντομη ιστορία, ποίηση, δράμα, σεναριογράφηση και δημιουργική μη-φαντασία.

Οι σπουδές σας θα συνδεθούν με τη μοναδική λογοτεχνική κουλτούρα της Ουαλίας, η οποία φιλοξενεί μία από τις παλαιότερες παραδόσεις της Βαρδίας στην Ευρώπη.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Το MA στη Διεθνή Ασφάλεια και Ανάπτυξη σας εισάγει στα μεγάλα ζητήματα και τις κρίσιμες συζητήσεις μέσα σε ένα σοβαρότατο πεδίο. ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Το MA στη Διεθνή Ασφάλεια και Ανάπτυξη σας εισάγει στα μεγάλα ζητήματα και τις κρίσιμες συζητήσεις μέσα σε ένα σοβαρότατο πεδίο.

Η ασφάλεια, η βία και οι συγκρούσεις αποτελούν πλέον κεντρικό σημείο της διεθνούς πολιτικής και της αναπτυξιακής πολιτικής. Η κατανόηση του σύγχρονου κόσμου απαιτεί πλήρη εκτίμηση των συγκρούσεων και της βίας.

Σε αυτό το μάθημα, μπορείτε να διερευνήσετε την κάλυψη των «παραδοσιακών» ζητημάτων ασφάλειας όπως ο πόλεμος και οι συγκρούσεις, εκτός από τα «μη παραδοσιακά» θέματα όπως η οικονομική ασφάλεια, η περιβαλλοντική ασφάλεια, η υγεία και η μετανάστευση.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Το MA στη Διεθνή Δημοσιογραφία παρέχει μια δυναμική και ισχυρή προσέγγιση για τη διδασκαλία της σύγχρονης δημοσιογραφίας μέσω του φακού της παγκοσμιοποίησης και της ψηφιο ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Το MA στη Διεθνή Δημοσιογραφία παρέχει μια δυναμική και ισχυρή προσέγγιση για τη διδασκαλία της σύγχρονης δημοσιογραφίας μέσω του φακού της παγκοσμιοποίησης και της ψηφιοποίησης.

Οι διεπιστημονικές και διαπολιτισμικές μέθοδοι μας βασίζονται στην τεχνογνωσία στα μέσα ενημέρωσης και στις μελέτες επικοινωνίας.

Θα βελτιώσετε τη γνώση και την κατανόηση της δημοσιογραφίας στην κοινωνία του 21ου αιώνα μέσω πρακτικών δεξιοτήτων και δημοσιογραφικών τεχνικών παραγωγής, διερευνώντας συγκεκριμένη πρακτική από θεωρητικές και αναλυτικές προοπτικές.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Η ΜΑ στην Ανάπτυξη και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα εξετάζει τη συγκριτικά νέα διεπαφή μεταξύ Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Διεθνούς Ανάπτυξης. ... [+]

Η ΜΑ στην Ανάπτυξη και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα εξετάζει τη συγκριτικά νέα διεπαφή μεταξύ Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Διεθνούς Ανάπτυξης.

Βασικά χαρακτηριστικά

Αυτό το MA είναι ένα πολυεπιστημονικό πρόγραμμα που συνδυάζει γνώσεις από τα πεδία των σπουδών ανάπτυξης, της πολιτικής, της πολιτικής θεωρίας και του διεθνούς δικαίου. Εξετάζει μερικά από τα βασικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι παγκόσμιες κοινωνίες του 21ου αιώνα μέσω ενός δυναμικού προγράμματος που συνδυάζει θεωρητικές και εφαρμοσμένες προοπτικές και διδάσκεται από μια ομάδα κορυφαίων ακαδημαϊκών στους τομείς τους.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Το MA in Professional Translation (MAPT) θα σας αναπτύξει από έναν εξαίρετο ομιλητή ξένων γλωσσών σε έναν επιτυχημένο επαγγελματία γλωσσολόγο. ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Το MA in Professional Translation (MAPT) θα σας αναπτύξει από έναν εξαίρετο ομιλητή ξένων γλωσσών σε έναν επιτυχημένο επαγγελματία γλωσσολόγο.

Το MAPT (παλαιότερα η Μετάφραση με Γλωσσική Τεχνολογία) είναι μέρος του Ευρωπαϊκού Μεταπτυχιακού Μεταφραστικού Δικτύου, το οποίο έχει σήμερα 64 μέλη σε όλη την Ευρώπη. Swansea University είναι το μόνο μέλος της Ουαλίας.

Θα πραγματοποιήσετε προηγμένες μεταφραστικές εργασίες σχετικά με το γενικό, διοικητικό και τεχνικό κείμενο και την κατάρτιση σε βασικά εργαλεία μετάφρασης με τη βοήθεια υπολογιστή.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Το μάστερ μας στην Εφαρμοσμένη Ποινική Δικαιοσύνη και Εγκληματολογία θα σας βοηθήσει να μάθετε για τις αιτίες του εγκλήματος, το σύστημα της Ποινικής Δικαιοσύνης και τα θ ... [+]

Το μάστερ μας στην Εφαρμοσμένη Ποινική Δικαιοσύνη και Εγκληματολογία θα σας βοηθήσει να μάθετε για τις αιτίες του εγκλήματος, το σύστημα της Ποινικής Δικαιοσύνης και τα θέματα αιχμής σε εγκληματολογικές συζητήσεις από κορυφαίους ειδικούς στον τομέα. Υπάρχει ένα συναρπαστικό φάσμα διαφορετικών ενοτήτων, που προσφέρονται, επικεντρώνονται στην εφαρμογή της εγκληματολογικής γνώσης στις λειτουργίες του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Το έγκλημα, τα αίτια του και ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να το αντιμετωπίσουμε δεν απέχουν ποτέ από τα πρωτοσέλιδα και η τεχνογνωσία σε αυτόν τον τομέα εκτιμάται όλο και ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Το έγκλημα, τα αίτια του και ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να το αντιμετωπίσουμε δεν απέχουν ποτέ από τα πρωτοσέλιδα και η τεχνογνωσία σε αυτόν τον τομέα εκτιμάται όλο και περισσότερο από τους εργοδότες σε κυβερνητικούς και άλλους τομείς.

Μελετήστε το μάστερ μας στην Εφαρμοσμένη Ποινική Δικαιοσύνη και Εγκληματολογία και θα αποκτήσετε σε βάθος γνώση σχετικά με τα αίτια του εγκλήματος, το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης και τα τρέχοντα θέματα σε εγκληματολογικές συζητήσεις.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Το MA στην κινεζική-αγγλική γλώσσα μετάφρασης και γλώσσας είναι διαθέσιμο εάν είστε ομιλητής της κινεζικής γλώσσας από την Κίνα, ενδιαφέρομαι για μια εφαρμοσμένη σταδιοδρ ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Το MA στην κινεζική-αγγλική γλώσσα μετάφρασης και γλώσσας είναι διαθέσιμο αν είστε ομιλητής της κινεζικής γλώσσας από την Κίνα, ενδιαφέρομαι για μια εφαρμοσμένη σταδιοδρομία στην γλώσσα, όπως η μετάφραση και η διδασκαλία αγγλικών ή κινεζικών ως ξένης γλώσσας.

Αυτό το μάθημα σας δίνει γλωσσικές δεξιότητες στις μεταφραστικές σπουδές και στην εφαρμοσμένη γλωσσολογία. Αποσκοπεί να κλειδώσει τον ευρύ τομέα της μετάφρασης σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, μεταφράζοντας μεταξύ των αγγλικών και των κινεζικών.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Η MA στις Διεθνείς Σχέσεις έχει ως στόχο να ανοίξει το μυαλό σας και να επεκτείνει τις ικανότητές σας. ... [+]

Η MA στις Διεθνείς Σχέσεις έχει ως στόχο να ανοίξει το μυαλό σας και να επεκτείνει τις ικανότητές σας.

Βασικά χαρακτηριστικά

Αυτή η MA προσφέρει προηγμένη έρευνα στις Διεθνείς Σχέσεις, παρέχοντας στους φοιτητές μια λεπτομερή κατανόηση του διεθνούς συστήματος, βασικά ζητήματα, τους κρίσιμους παράγοντες και εναλλακτικούς τρόπους ανάλυσης και ερμηνείας του θέματος.

Με την εκτίμηση της παγκόσμιας δυναμικής στην εργασία, έχετε στη συνέχεια την ευκαιρία να εξειδικεύσετε στην εξέταση μιας συγκεκριμένης περιοχής του κόσμου: της Ασίας-Ειρηνικού.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Το μάστιγμά μας και η τρομοκρατία για το κυβερνοχώρο θα σας εκθέσουν στη διαρκώς μεταβαλλόμενη φύση των ηλεκτρονικών εγκλημάτων και της εγκληματικής συμπεριφοράς, προκειμ ... [+]

Το μάστιγμά μας και η τρομοκρατία για το κυβερνοχώρο θα σας εκθέσουν στη διαρκώς μεταβαλλόμενη φύση των ηλεκτρονικών εγκλημάτων και της εγκληματικής συμπεριφοράς, προκειμένου να κατανοήσουμε τις απειλές, τις τάσεις, τα θέματα και τις αντιδράσεις στην τρομοκρατία και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, καθώς και τα κρίσιμα ηθικά ζητήματα.

Βασικά χαρακτηριστικά

Το MA Cyber ​​Crime and Terrorism προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να:... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Το MA στο Digital Media διερευνά το πολύχρωμο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των ψηφιακών μέσων. ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Το MA στο Digital Media διερευνά το πολύχρωμο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των ψηφιακών μέσων.

Ιδανικό για πρόσφατους πτυχιούχους ή τρέχοντες επαγγελματίες, το μάθημα αυτό προσφέρει μια νέα σύγχρονη οπτική γωνία στα μεγαλύτερα κοινωνικά ζητήματα του σήμερα, αντλώντας από την εμπειρία μας σε μελέτες μέσων και επικοινωνίας.

Θα εξερευνήσετε την επιχείρηση και την πολιτική των ψηφιακών μέσων με κορυφαίους ακαδημαϊκούς, συνδυάζοντας θεωρητικές και εφαρμοσμένες προοπτικές για να δώσετε ένα ισχυρό πλαίσιο για την κατανόηση των σύγχρονων συζητήσεων.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Η ΜΑ στην επικοινωνία, την πρακτική των μέσων ενημέρωσης και τις δημόσιες σχέσεις (PR) έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που θέλουν να εστιάσουν την ενέργειά τους στον δυναμικ ... [+]

Η ΜΑ στην επικοινωνία, την πρακτική των μέσων ενημέρωσης και τις δημόσιες σχέσεις (PR) έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που θέλουν να εστιάσουν την ενέργειά τους στον δυναμικό κόσμο των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, να αναπτύξουν τη δημιουργική τους πρακτική και επαγγελματικές γραπτές δεξιότητες ή να εργαστούν σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον.

Βασικά χαρακτηριστικά

Το MA προσφέρει εξειδικευμένες πρακτικές στις επαγγελματικές, σύγχρονες δεξιότητες των μέσων ενημέρωσης, που διδάσκονται από επαγγελματίες του κλάδου με ακαδημαϊκό υπόβαθρο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενότητες στην επαγγελματική γραφή / δημοσιογραφία, οπτικές επικοινωνίες και σχεδιασμός πολυμέσων, βίντεο και την παραγωγή ντοκιμαντέρ και PR, branding και προώθησης. Άλλες ενότητες επικοινωνίας, θεωρίας, ταινίας και ιστορίας είναι επίσης διαθέσιμες.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Είτε θέλετε μια στρατηγική κατανόηση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, εκλεπτυσμένες δημιουργικές δεξιότητες μέσω επαγγελματικής γραφής ή την ευαισθησία των επικοι ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Είτε θέλετε μια στρατηγική κατανόηση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, εκλεπτυσμένες δημιουργικές δεξιότητες μέσω επαγγελματικής γραφής ή την ευαισθησία των επικοινωνιών για να κάνετε έναν επιχειρηματικό αντίκτυπο, η ΜΑ στην επικοινωνία, πρακτική των μέσων ενημέρωσης και δημοσίων σχέσεων (PR) είναι ιδανική.

Θα αναλάβετε δομημένη πρακτική στις σύγχρονες δεξιότητες των μέσων ενημέρωσης, που διδάσκονται από τους κινητοποιημένους επαγγελματίες του κλάδου με εντυπωσιακά ακαδημαϊκά διαπιστευτήρια.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swansea University

Η MA στην Μετάφραση και Διερμηνεία (MATI) είναι μια εξειδικευμένη παραλλαγή, με ιδιαίτερη έμφαση στην ερμηνεία των δεξιοτήτων, της καθιερωμένης ΜΑΣ στην Επαγγελματική Μετ ... [+]

Η MA στην Μετάφραση και Διερμηνεία (MATI) είναι μια εξειδικευμένη παραλλαγή, με ιδιαίτερη έμφαση στην ερμηνεία των δεξιοτήτων, της καθιερωμένης ΜΑΣ στην Επαγγελματική Μετάφραση. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που αποσκοπεί να μετατρέψει τους συμμετέχοντες με αποδεδειγμένη αριστεία σε ξένες γλώσσες σε επιτυχημένους και εμπορεύσιμους επαγγελματίες γλωσσολόγους.

Βασικά χαρακτηριστικά... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Swansea
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
Swansea University Singleton Park Swansea SA2 8PP Wales, UK
SA2 8PP Swansea, Wales, Ηνωμένο Βασίλειο