UCFB x GIS

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με

UCFB είναι ο πρώτος στον κόσμο στον τομέα της αθλητικής εκπαίδευσης, προσφέροντας πτυχία πανεπιστημίου στην ποδοσφαιρική και αθλητική βιομηχανία. Παρέχουμε ένα εξαιρετικό περιβάλλον για να ζήσουμε και να διδαχθούμε, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις σε δύο έμπνευση στο Λονδίνο και το Μάντσεστερ, τα οποία έχουν στα χέρια τους τα διάσημα γήπεδα Wembley και Etihad.

UCFB είναι αφιερωμένο στην παροχή πρωτοποριακών προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών στις στρατηγικές, επιχειρησιακές και επιχειρηματικές πτυχές του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού. UCFB έχει αναπτύξει ένα προφίλ πρωτοποριακών προσόντων που θα επιτρέψουν σε όσους εργάζονται στον κλάδο να προωθήσουν την καριέρα τους και να αποτελέσουν πύλη για όσους επιθυμούν να επιτύχουν τις φιλοδοξίες τους να εργαστούν στον παγκόσμιο τομέα της αγοράς πολλών δισεκατομμυρίων λιρών. Στο πλαίσιο της UCFB της UCFB , διαθέτουμε επίσης μια επιλογή από επιγραμμικά και συνδυασμένα προγράμματα που θα επιτρέπουν στους σπουδαστές την ευκαιρία να προωθήσουν τις φιλοδοξίες τους σταδιοδρομίας από την άνεση του σπιτιού τους και μέσα σε ένα χρονικό πλαίσιο πιο κατάλληλο για τον τρόπο ζωής τους.

UCFB έχει επίσης πολλές συνεργασίες με μερικά από τα κορυφαία ονόματα στον αθλητισμό, όπως το The Football Association, το League Managers Association, το National League και το Rugby Football League, προσφέροντας στους μαθητές πρόσβαση σε μερικά από τα μεγαλύτερα και καλύτερα μυαλά στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.

Είμαστε υπερήφανοι που το 92% των πτυχιούχων Masters απασχολούνται με πλήρες ωράριο εντός έξι μηνών και το 82% εργάζονται στον αθλητισμό.

Μεταπτυχιακοί τίτλοι

UCFB έχει αναπτύξει ένα προφίλ πρωτοποριακών τίτλων μεταπτυχιακών σπουδών ώστε να μπορέσουν όσοι εργάζονται στον κλάδο να προωθήσουν την καριέρα τους και να αποτελέσουν πύλη για όσους επιδιώκουν να επιτύχουν τις φιλοδοξίες τους να εργαστούν σε αυτόν τον συναρπαστικό παγκόσμιο κλάδο αγοράς πολλών δισεκατομμυρίων λιρών.

Όπως συμβαίνει με όλα τα προγράμματά μας, τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα διδάσκονται από κορυφαίους συντελεστές στην ποδοσφαιρική επιχειρηματική και αθλητική ακαδημία. Οι φοιτητές μας θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν από και να συνεργαστούν με ηγέτες της βιομηχανίας και να αναπτύξουν συγκεκριμένα ενδιαφέροντα μέσω μιας ερευνητικής διατριβής.

Κάθε πρόγραμμα σχεδιάστηκε με γνώμονα την παγκόσμια βιομηχανία για να εξασφαλίσει ότι κάθε σπουδαστής κερδίζει τις καλύτερες επιχειρηματικές και διοικητικές δεξιότητες που απαιτούνται για να είναι επιτυχής σε όλους τους κλάδους του ποδοσφαίρου, του αθλητισμού και των εκδηλώσεων.

Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών

 • MSc Διοίκηση Αθλητισμού
 • MSc Διεθνής Διοίκηση Αθλητισμού
 • MSc Διεθνής Διαχείριση Αθλητισμού (Online)
 • MSc Football Coaching & Ανάλυση
 • MSc Ποδόσφαιρο Επιχειρήσεων
 • MSc Ποδόσφαιρο Επιχειρήσεων (Online)
 • MSc Football Communications & Ψηφιακό Μάρκετινγκ
 • Μάνατζμεντ ποδοσφαίρου (Μίξερ)

Εγκαταστάσεις

UCFB Wembley

UCFB Wembley, Λονδίνο, έχει το εικονικό στάδιο Wembley στην καρδιά της πανεπιστημιούπολης. Τι θα μπορούσε να είναι περισσότερο κίνητρο για μια μελλοντική σταδιοδρομία στην αθλητική βιομηχανία από το περπάτημα στο πιο διάσημο γήπεδο του κόσμου;

Η πανεπιστημιούπολη UCFB Wembley διαθέτει εξαιρετικές εγκαταστάσεις με θεατρικές αίθουσες, αίθουσες σεμιναρίων, ήσυχους χώρους μελέτης, βιβλιοθήκη και σουίτες μέσων ενημέρωσης για να αναφέρουμε μερικές.

Οι ασύγκριτες εγκαταστάσεις στο UCFB Wembley περιλαμβάνουν:

 • Wembley Stadium - η καρδιά της πανεπιστημιούπολης UCFB Wembley.
 • The Hive, Λονδίνο - σπίτι της Ακαδημίας UCFB , Wembley.
 • Το Bridge Park Community Recreation Centre - είναι ένα κέντρο ψυχαγωγίας πολλαπλών αθλημάτων.
 • Το Drum Theatre & Conference Centre - Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το στάδιο Wembley, το Drum είναι ένας σύγχρονος χώρος εκδηλώσεων στην καρδιά της αναγέννησης του Brent. Εκτός από τις σύγχρονες εκδηλώσεις, η εγκατάσταση προσφέρει επιτόπου τροφοδοσία και προσφέρει εξαιρετική πρόσβαση στο κεντρικό Λονδίνο.
 • Vale Farm Αθλητικό Κέντρο - Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το σταθμό του μετρό North Wembley (Bakerloo), το Vale Farm διαθέτει διάφορες εγκαταστάσεις, όπως γήπεδο ποδοσφαίρου 3G, γήπεδα τένις, γυμναστήριο τελευταίας τεχνολογίας και αθλητική αίθουσα για πολλές αθλητικές δραστηριότητες .
 • UCFB Study Hub - μια σύγχρονη φοιτητική εγκατάσταση περιλαμβάνει μια βιβλιοθήκη, κόμβο μελέτης και κοινωνικό χώρο, καθώς και ποιμαντική και μαθησιακή στήριξη drop-in υπηρεσίες?
 • Αθλητικό Κέντρο Purushottam Mahal - Μέρος του συγκροτήματος Shree Muktajeevan Swamibapa στο Kingsbury, η αθλητική αίθουσα βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το σταθμό του υπόγειου σιδηρόδρομου Kingsbury (Jubilee).
 • Forum House - το σπίτι του UCFB Study Hub, βιβλιοθήκη, σουίτα μέσων μαζικής ενημέρωσης και σύγχρονα θέατρα διαλέξεων.
 • Crescent House - διαθέτει σύγχρονους χώρους εκμάθησης.
 • Hendon FC - σπίτι σε διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες UCFB και πρακτικό και θεωρητικό χώρο διδασκαλίας για προπονητικά προγράμματα.

UCFB Etihad Campus

UCFB Etihad Campus είναι η υπερσύγχρονη πανεπιστημιούπολη που είναι αφιερωμένη στην ποδοσφαιρική βιομηχανία στην καρδιά του Μάντσεστερ - μια από τις πιο διάσημες ποδοσφαιρικές πόλεις του κόσμου με έναν ακμάζοντα φοιτητικό πληθυσμό.

Με το στάδιο Etihad στην καρδιά της πανεπιστημιούπολης, οι μαθητές μπορούν να ζήσουν, να μάθουν και να εργαστούν στο κέντρο μιας από τις πιο προοδευτικές εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου της Ευρώπης. Με εντυπωσιακές εγκαταστάσεις που προσφέρονται για να βοηθήσουν τις σπουδές σας, όπως εκπληκτικές αίθουσες διδασκαλίας και αίθουσες σεμιναρίων, φοιτητικές κοινωνικές περιοχές και καφετέριες, βιβλιοθήκη, σουίτα μέσων μαζικής ενημέρωσης και ήσυχες ζώνες μελέτης, είναι δύσκολο να μην εμπνευστείτε από το περιβάλλον σας.

Οι εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης που είναι διαθέσιμες στο Etihad Campus περιλαμβάνουν:

 • Στάδιο Etihad - Το στάδιο Etihad 55.000 χωρητικότητας βρίσκεται στην καρδιά της πανεπιστημιούπολης Etihad.
 • Μάντσεστερ Αθλητικό Χωριό, Belle Vue - η θέση διδασκαλίας για όλους τους μαθητές εκτός ποδοσφαίρου στο UCFB Etihad Campus.
 • Curzon Ashton - Η UCFB χρησιμοποιεί τις δυνατότητες που προσφέρει η Curzon Ashton, συμπεριλαμβανομένης της UCFB 3G.
 • Εθνικό Κέντρο Μπάσκετ - Το Εθνικό Κέντρο Μπάσκετ, που βρίσκεται δίπλα στο Μάντσεστερ Αθλητικό Χωριό, διαθέτει τρία γήπεδα με σήμανση για μπάσκετ και netball. Περιλαμβάνει επίσης ένα κέντρο αναψυχής, ένα στούντιο χορού και κοινό γυμναστήριο.
 • UCFB Study Hub @ Piccadilly Place - Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σταθμό Piccadilly και στην καρδιά του Μάντσεστερ, αυτή η ολοκαίνουργια σύγχρονη εγκατάσταση σπουδαστών.
 • Μάντσεστερ Περιφερειακό Αρένα - μια σκηνή οκτώ λωρίδων και αρένα πεδίου με χωρητικότητα 6.500 θεατών. Ο χώρος χρησιμοποιήθηκε αρχικά ως περιοχή προθέρμανσης κατά τη διάρκεια των Αγώνων της Κοινοπολιτείας του 2002.
 • Εθνικό κέντρο σκουός - το σπίτι Αγγλία Squash και Μάντσεστερ Squash Club?
 • Μπάντσεστερ Τένις και Ποδόσφαιρο - ένα μείγμα από έξι εσωτερικά και τρία υπαίθρια γήπεδα, πλήρως φωτισμένα με τα πρότυπα LTA, μαζί με τρία γήπεδα ποδοσφαίρου 3G 5 αγωνιστικών.
 • Το Εθνικό Σταθμό Speedway - το σπίτι των Belle Vue Aces και αρκετούς χώρους διδασκαλίας.
 • Το Εθνικό Κέντρο Ποδηλασίας - ένα από τα καλύτερα και ταχύτερα κομμάτια του σκάφους στον κόσμο, το σπίτι της British Cycling και το μοναδικό μόνιμο εσωτερικό BMX track της Αγγλίας.
 • Αθλητικό συγκρότημα Ten Acres Lane - έδρα του Εθνικού Κέντρου Taekwondo. Η εγκατάσταση παρέχει επίσης ένα σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου 3G.

Υπηρεσίες βιβλιοθηκών

Και οι δύο πανεπιστημιουπόλεις διαθέτουν βιβλιοθήκες με ένα ευρύ φάσμα σχολικών βιβλίων που είναι διαθέσιμα για να βοηθήσουν τις σπουδές σας. Οι σύγχρονες σουίτες υπολογιστών είναι επίσης διαθέσιμες, επιτρέποντας στους μαθητές να έχουν πρόσβαση στην καλύτερη τεχνολογία και τον διαθέσιμο εξοπλισμό σε καθημερινή βάση.

Φοιτητική ζωή

Ο ρόλος της Ένωσης των Φοιτητών είναι να εκπροσωπεί UCFB σπουδαστές της UCFB και να κάνει τον χρόνο σας εδώ όσο πιο συναρπαστικό και ικανοποιητικό. Το SU είναι επίσης υπεύθυνο για τη συμμετοχή των σπουδαστών γύρω από κάθε πανεπιστημιούπολη, όπως ο σχεδιασμός αξέχαστων κοινωνικών εκδηλώσεων και η φωνή των σπουδαστών και το σημείο επαφής με ανώτερα στελέχη.

Κάθε μέλος της ΣΟΥ εκλέγεται στη θέση του και είναι πολύ υπερήφανος για το ρόλο τους στο UCFB . Το SU είναι υπεύθυνο για την οργάνωση της πάντοτε απίστευτης ετήσιας Εβδομάδας Freshers στην αρχή κάθε ακαδημαϊκού έτους. Το πάρτι της εβδομάδας είναι μια μεγάλη ευκαιρία για νέους μαθητές να συναντήσουν και να περιλαμβάνουν ζωντανή μουσική, ταξίδι σε ποδοσφαιρικό αγώνα και διασκεδαστικά παιχνίδια γύρω από το Λονδίνο και το Μάντσεστερ - ανάλογα με την πανεπιστημιούπολη σας - για να γνωρίσετε την περιοχή.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο UCFB , θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μια σειρά από διασκεδαστικά και μοναδικά ταξίδια που θα ζήσουν πολύ στη μνήμη. Προηγούμενα ταξίδια περιλαμβάνουν μια μέρα στο Cheltenham Races, μέρη με σκάφος και αποκλειστικά εκδηλώσεις νυχτερινών κέντρων.

Η UCFB Athletic Union δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να συμμετέχουν σε πολλά αθλήματα κατά τη διάρκεια του χρόνου τους, είτε είναι ανταγωνιστικά είτε ψυχαγωγικά.

Έχουμε ομάδες σε αμφότερες τις πανεπιστημιουπόλεις για άντρες και γυναίκες φοιτητές, όπως το ποδόσφαιρο, το ράγκμπι, το σκουός και το μπάσκετ, με όλο και περισσότερα αθλήματα να προστίθενται συνεχώς.

Ορισμένες από τις ομάδες μας αγωνίζονται στα πρωταθλήματα και τουρνουά των Βρετανικών Πανεπιστημίων και Κολλεγίων (BUCS) - ο κορυφαίος διοργανωτής της ανταγωνιστικής δραστηριότητας μεταξύ των πανεπιστημίων. Οι ποδοσφαιρικές μας ομάδες και στις δύο πανεπιστημιουπόλεις έχουν απολαύσει ιδιαίτερη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Εάν ένα άθλημα που παίζετε δεν έχει ομάδα στην UCFB , μπορεί να υπάρχει η ευκαιρία να δημιουργηθεί ένα. Οι αθλητικοί μας συντονιστές είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν και να συζητήσουν νέες ιδέες για τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων που προσφέρονται στους μαθητές.

Οι σπουδαστές που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε μεμονωμένες αθλητικές δραστηριότητες ενθαρρύνονται επίσης να αγωνιστούν και θα υποστηριχθούν από την UCFB για να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου τους εδώ.

Για τους μαθητές που προτιμούν να παρακολουθούν και όχι να συμμετέχουν, υπάρχουν επίσης ευκαιρίες να συμμετάσχουν στις ομάδες μέσων μαζικής ενημέρωσης των αντίστοιχων πλευρών της UCFB . Η ευκαιρία να κινηματογραφείτε αγώνες, να παίρνετε συνεντεύξεις από τους παίκτες και να γράφετε αναφορές αγώνων δεν βοηθά μόνο τους σπουδαστές να προάγουν τις επιτυχίες του άλλου, αλλά είναι επίσης μια ευκαιρία για τους επαγγελματίες των αθλητικών μέσων ενημέρωσης να βελτιώσουν την ικανότητά τους.

Ζώντας στο Λονδίνο

Το Λονδίνο είναι η επιτομή μιας παγκόσμιας πόλης. Τα τελευταία χρόνια, σημαντικές μελέτες έχουν αποκαλύψει ότι είναι το πιο επιθυμητό μέρος στη γη στην εργασία, την αγαπημένη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, την «πρωτεύουσα της Ευρώπης» και τον πιο δημοφιλή τουριστικό προορισμό στον κόσμο. Δεν είναι κακό για την πρωτεύουσα μιας χώρας λίγο πάνω από το μισό της Καλιφόρνιας.

Ενώ το Wembley βρίσκεται στα βορειοδυτικά του Λονδίνου, η εύκολη πρόσβαση στις Metropolitan και Jubilee Lines του Underground σημαίνει ότι τα κεντρικά αξιοθέατα και οι ανέσεις είναι προσβάσιμα σε μόλις 20 λεπτά με το τρένο. Με αυτό το πνεύμα, είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί τόσοι πολλοί μαθητές επιλέγουν να εγγραφούν στο UCFB Wembley.

Ζώντας στο Μάντσεστερ

Το Μάντσεστερ είναι συνώνυμο της ποδοσφαιρικής επιτυχίας και φιλοξενεί δύο από τους γίγαντες της Premier League, το Manchester City και το Manchester United. Εκτός από το ποδόσφαιρο, υπάρχουν μεγάλες ακολουθίες για πρωτάθλημα ράγκμπι, ένωση ράγκμπι, κρίκετ και ποδηλασία. Η ζωντανή μουσική είναι επίσης στην καρδιά αυτής της πόλης, με πολλούς διάσημους χώρους που οι ομώνυμοι χώροι όπως οι Oasis και The Stone Roses κοσμούσαν τις συναυλίες σε νυχτερινή βάση. Αγορές, μουσεία, μπαρ και εστιατόρια κάνουν την πόλη αυτή μία από τις καλύτερες του Ηνωμένου Βασιλείου.

UCFB παγκόσμιοι κόμβοι μελέτης της UCFB

UCFB παγκόσμιοι κόμβοι μελέτης της UCFB βρίσκονται σε μερικούς από τους πιο συναρπαστικούς αθλητικούς προορισμούς του κόσμου. Το νέο στάδιο της Red Bull της Νέας Υόρκης, το ολοκαίνουριο στάδιο Mercedes-Benz της Ατλάντα, το BMO Field του Toronto και το κρητικό πάρκο της Μελβούρνης θα φιλοξενήσουν όλες τις εβδομαδιαίες παγκόσμιες συνόδους κορυφής της UCFB ολόκληρο τον κόσμο, επιτρέποντας στους σπουδαστές και τους πτυχιούχους να βελτιώσουν τις γνώσεις και την τεχνογνωσία τους τη διεθνή αθλητική βιομηχανία.

Τοποθεσίες

Manchester

Address
UCFB Etihad Campus
Etihad Stadium
Etihad Campus

M11 3FF Manchester, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Λονδίνο

Address
UCFB Wembley
Wembley National Stadium
Wembley

HA9 0WS Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη