UCFB

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εισαγωγή στο σχολείο

UCFB έχει το υψηλότερο επίπεδο φυσικής αγωγής στον κόσμο, παρέχοντας προπτυχιακά πτυχία και προηγμένη εκπαίδευση διαχείρισης στην ποδοσφαιρική και αθλητική βιομηχανία. UCFB προσφέρει ένα εξαιρετικό περιβάλλον διαβίωσης και μάθησης.Δύο πανεπιστημιουπόλεις με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις βρίσκονται στο Λονδίνο και το Μάντσεστερ, ενώ το πασίγνωστο Στάδιο Γουέμπλεϊ και το στάδιο Etihad βρίσκονται στην πανεπιστημιούπολη.

UCFB δεσμεύεται να προσφέρει πρωτοποριακά προπτυχιακά προγράμματα και πτυχιακά προγράμματα σπουδών στους στρατηγικούς, επιχειρησιακούς και εμπορικούς τομείς της ποδοσφαιρικής επιχείρησης και των διαφόρων βιομηχανιών αθλητικών εκδηλώσεων και εκδηλώσεων. Στο UCFB δημιουργήσαμε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα μεταπτυχιακών προσόντων για επαγγελματίες του κλάδου για να βελτιώσουμε τη σταδιοδρομία τους και να τους προσφέρουμε για όσους θέλουν να κάνουν κάτι σε αυτόν τον συναρπαστικό κλάδο παγκόσμιας αγοράς πολλών δισεκατομμυρίων λιρών. Ευκαιρία. Αυτά τα προγράμματα σπουδών δίνουν σε κάθε σπουδαστή την ευκαιρία να μελετήσει παραδοσιακά ακαδημαϊκά θέματα σε τομείς που αγαπούν και ενδιαφέρονται.

Μεταπτυχιακό δίπλωμα

Στο UCFB δημιουργήσαμε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα μεταπτυχιακών προσόντων για επαγγελματίες του κλάδου για να βελτιώσουμε τη σταδιοδρομία τους και να τους προσφέρουμε για όσους θέλουν να κάνουν κάτι σε αυτόν τον συναρπαστικό κλάδο παγκόσμιας αγοράς πολλών δισεκατομμυρίων λιρών. Ευκαιρία.

Το Master of Science στη Διοίκηση Αθλητισμού στο σχολείο μας, όπως όλα τα μαθήματα μας, θα διδάσκεται από τους ηγέτες στην ποδοσφαιρική επιχείρηση και τον αθλητικό ακαδημαϊκό κόσμο. Οι φοιτητές μας θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν συμβουλές από τους ηγέτες της βιομηχανίας και να συνεργαστούν μαζί τους και μπορούν να δημιουργήσουν κατευθυντήριες γραμμές για την έρευνα μέσω διατριβής.

Κάθε μάθημα έχει σχεδιαστεί για να ισχύει για την παγκόσμια βιομηχανία για να εξασφαλιστεί ότι κάθε φοιτητής έχει πρωταρχικές επιχειρηματικές και διοικητικές δεξιότητες για να πετύχει στον ποδοσφαιρικό, αθλητικό και αθλητικό κλάδο.

Το μοναδικό και δημοφιλές πρόγραμμα μάστερ μας είναι σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο - Real Madrid Graduate School - το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα του ποδοσφαιρικού συλλόγου παγκοσμίως, το οποίο δίνει στους σπουδαστές της Διεθνούς Αθλητικής Διοίκησης Master of Science μια άνευ προηγουμένου ευκαιρία να παρακολουθήσουν μονοετή πορεία Η ισπανική πρωτεύουσα ζει, μαθαίνει και εργάζεται.

Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών

  • Master of Sports Management
  • Διεθνής Αθλητική Διοίκηση
  • Διεθνής Διοίκηση Αθλητισμού (Εκπαίδευση Δικτύου) Master
  • Προπονητής Ποδοσφαίρου και Κύριος Ανάλυση

Διδακτικές εγκαταστάσεις

Πανεπιστημιούπολη UCFB Wembley

UCFB καρδιά της πανεπιστημιούπολης UCFB Wembley στο Λονδίνο βρίσκεται το στάδιο Wembley. Τι άλλο μπορεί να παρακινήσει τους ανθρώπους να συμμετάσχουν ενεργά στην ποδοσφαιρική και αθλητική βιομηχανία παρά να μπουν στο πιο διάσημο γήπεδο του κόσμου; Η πανεπιστημιούπολη UCFB Wembley είναι εξοπλισμένη με εγκαταστάσεις πρώτης κατηγορίας, όπως μεγάλες αίθουσες διδασκαλίας, ειδικές αίθουσες διδασκαλίας, ήσυχες αίθουσες μελέτης, βιβλιοθήκες και αίθουσες μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το στάδιο, θα βρείτε διάφορες εγκαταστάσεις μάθησης γύρω από τη βιβλιοθήκη Wembley και το θέατρο Drum στο Civic Center Brent, καθώς και το Wembley Holiday Inn, το Hilton και το Novotel Business Centre. Παρέχετε μια επαγγελματική ατμόσφαιρα και βελτιώστε την εκπαιδευτική σας εμπειρία. UCFB εξασφαλίζει πάντα ότι οι εγκαταστάσεις αυτές θα διατηρήσουν ένα ομοιόμορφο και τέλειο μαθησιακό περιβάλλον για τους μαθητές μας.

UCFB Etihad Campus

UCFB πανεπιστημιούπολη UCFB Etihad είναι μια πολύ προχωρημένη πανεπιστημιούπολη που αφιερώνεται στην εξυπηρέτηση των ποδοσφαιρικών επιχειρήσεων και των συναφών βιομηχανιών. Βρίσκεται στην καρδιά του Μάντσεστερ, η πιο γνωστή πόλη ποδοσφαίρου στον κόσμο και ο αριθμός των μαθητών αυξάνεται.

Το στάδιο Etihad βρίσκεται στην καρδιά της πανεπιστημιούπολης, με επίκεντρο τις πιο προηγμένες ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις της Ευρώπης, όπου οι μαθητές ζουν, σπουδάζουν και εργάζονται. Υπάρχουν πολλές εντυπωσιακές εγκαταστάσεις στην πανεπιστημιούπολη που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σας βοηθήσουν στις σπουδές σας, όπως εκθαμβωτικές μεγάλες αίθουσες διδασκαλίας και ειδικές αίθουσες διδασκαλίας, φοιτητικές κοινωνικές περιοχές και καφετέριες, βιβλιοθήκες, αίθουσες μέσων μαζικής ενημέρωσης και ήσυχες περιοχές μελέτης. Στην ατμόσφαιρα, είναι δύσκολο να μην ενθαρρύνεστε.

Οι εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης που είναι διαθέσιμες στην πανεπιστημιούπολη Adelhat περιλαμβάνουν:

  • Το Περιφερειακό Στάδιο του Μάντσεστερ έχει οκτώ διάδρομους και έναν αθλητικό χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει 6.500 θεατές. Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ως χώρος προθέρμανσης για τους Αγώνες της Κοινοπολιτείας του 2002.
  • Το Εθνικό Κέντρο Σκουός, η βάση για την Αγγλία Squash και το Μάντσεστερ Σκουός Club.
  • Το τοπικό κέντρο τένις περιλαμβάνει έξι εσωτερικά γήπεδα και τρία υπαίθρια γήπεδα. Ο φωτισμός πληροί το πρότυπο LTA και υπάρχουν τρία γήπεδα ποδοσφαίρου τρίτης γενιάς που μπορούν να φιλοξενήσουν από δύο ομάδες πέντε παικτών.

Εκτός από το στάδιο Etihad και το campus Etihad, UCFB μαθητές του UCFB θα διδάσκονται επίσης στο κοντινό Bellevue Sports Village, ένα ολοκαίνουργιο σπορ συγκρότημα κατηγορίας GBP που αποτελείται από τις ακόλουθες εγκαταστάσεις:

  • Το Bellevue Leisure Centre περιλαμβάνει δύο υπερσύγχρονα γήπεδα για όλες τις καιρικές συνθήκες, γυμναστήρια, στούντιο χορού και οκτώ αθλητικές αίθουσες μπάντμιντον.
  • Το Εθνικό Κέντρο Επιδόσεων Μπάσκετ, με τρία πρότυπα δικαστήρια της FIBA, είναι το σπίτι της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Αγγλίας.
  • Το εθνικό αγωνιστικό στάδιο, το πεδίο της ομάδας Bellevue Aces και πολλά προηγμένα μαθήματα διδασκαλίας.

Υπηρεσίες βιβλιοθηκών

Και οι δύο πανεπιστημιουπόλεις διαθέτουν βιβλιοθήκη με πλούσια ποικιλία σχολικών εγχειριδίων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σας βοηθήσουν να μάθετε. Το μουσείο είναι επίσης εξοπλισμένο με το πιο προηγμένο σύστημα υπολογιστή Mac, επιτρέποντας στους μαθητές να επικοινωνούν με την καλύτερη τεχνολογία και εξοπλισμό σε καθημερινή χρήση.

Φοιτητική ζωή

Ο ρόλος της φοιτητικής ένωσης είναι να εκπροσωπήσει τους σπουδαστές στο UCFB . Ο χρόνος που θα περάσει εδώ θα είναι όσο το δυνατόν πιο πλούσιος και συναρπαστικός. Η φοιτητική ένωση είναι επίσης υπεύθυνη για τη διευθέτηση των σπουδαστών να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες στην πανεπιστημιούπολη, όπως ο προγραμματισμός αξιοσημείωτων κοινωνικών εκδηλώσεων, η ομιλία εκ μέρους των φοιτητών και η συνεργασία με ανώτερα στελέχη.

Κάθε μέλος του φοιτητικού συμβουλίου επιλέγεται προσεκτικά με βάση τις απαιτήσεις εργασίας και είναι περήφανοι για το ρόλο τους στο UCFB . Το Φοιτητικό Συμβούλιο είναι υπεύθυνο για την οργάνωση της Εβδομάδας Καλωσορίσματος στην αρχή κάθε σχολικής χρονιάς. Τα περιεχόμενα κάθε έτους είναι υπέροχα. Το εβδομαδιαίο πάρτι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους νεοφερμένους να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον, να παρακολουθήσουν ζωντανές συναυλίες, να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικούς αγώνες και να παίζουν παιχνίδια (ανάλογα με την σχολική περιοχή) σε όλο το Λονδίνο και το Μάντσεστερ για να εξοικειωθούν με τη γύρω περιοχή.

Την εποχή που παρακολουθείτε το UCFB , θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε προσωπικά σε μια ποικιλία από ενδιαφέροντα και μοναδικά ταξίδια, αφήνοντας αξέχαστες αναμνήσεις της ζωής σας. Τα προηγούμενα ταξίδια περιελάμβαναν ημερήσιες εκδρομές στο ιπποδρόμιο του Λονδίνου, γιοτ και ιδιωτικά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

UCFB Athletic Alliance επιτρέπει στους μαθητές να συμμετέχουν σε μεγάλο αριθμό αθλημάτων κατά τη διάρκεια του σχολείου, μερικές από τις οποίες είναι ανταγωνιστικές εκδηλώσεις, ενώ άλλες είναι για λόγους ψυχαγωγίας.

Έχουμε ομάδες ανδρών και γυναικών από διάφορα αθλήματα και στις δύο πανεπιστημιουπόλεις, όπως το ποδόσφαιρο, το ράγκμπι, το σκουός και το μπάσκετ. Περισσότερα έργα θα συνεχιστούν και στο μέλλον.

Έχουμε πολλές ομάδες που συμμετέχουν σε διάφορους τύπους πρωταθλημάτων και πρωταθλημάτων που φιλοξενούνται από την BUCS, τον κορυφαίο διοργανωτή του αθλητικού πανεπιστημίου της βιομηχανίας. Οι ποδοσφαιρικές μας ομάδες και στις δύο πανεπιστημιουπόλεις έχουν επιτύχει πολύ καλά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια. Εάν η καθημερινή συμμετοχή σας στον αθλητισμό δεν έχει ακόμη καθιερώσει ένα Varsity στο UCFB , αυτό μπορεί να είναι μια καλή ευκαιρία για να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα. Οι αθλητικοί μας συντονιστές είναι πάντα έτοιμοι να βοηθήσουν και να εξερευνήσουν νέες ιδέες και να συνεχίσουν να διευρύνουν την ποικιλία των δραστηριοτήτων που προσφέρονται στους μαθητές.

Ενθαρρύνουμε επίσης τους μαθητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε μεμονωμένα αθλητικά προγράμματα να μάθουν ο ένας από τον άλλο και να τους παρέχουν υποστήριξη σε όλες τις πτυχές της συμμετοχής στον διαγωνισμό κατά τη διάρκεια του σχολείου.

Σε σύγκριση με τη συμμετοχή σε φοιτητές που προτιμούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην ομάδα αναφοράς των παιχνιδιών των μερών. Η ευκαιρία να πυροβολούν διαγωνισμούς, συνεντεύξεις παικτών και να γράφουν αναφορές ανταγωνιστών βοηθά όχι μόνο τους μαθητές να γνωστοποιήσουν την άριστη απόδοση των συμμαθητών τους, αλλά επίσης παρέχει ευκαιρίες στους επαγγελματίες των αθλητικών μέσων να αναπτύξουν δεξιότητες.

Ζώντας στο Λονδίνο

Τα τελευταία χρόνια, πολλές μελέτες μεγάλης κλίμακας έδειξαν ότι το Λονδίνο είναι ο πιο περιζήτητος τόπος εργασίας στον κόσμο. Η πολυσυζητημένη βρετανική πόλη, η «πρωτεύουσα της Ευρώπης», είναι επίσης ο πιο δημοφιλής τουριστικός προορισμός στον κόσμο. Από την πανεπιστημιούπολη UCFB Wembley, κατευθυνθείτε προς το κέντρο της πόλης και σε πολλά παγκοσμίου φήμης αξιοθέατα, εστιατόρια, αθλητικές εγκαταστάσεις και πολιτιστικά αξιοθέατα, μόλις 20 λεπτά με το μετρό.

Ζώντας στο Μάντσεστερ

Το Μάντσεστερ είναι συνώνυμο της επιτυχίας στον κόσμο του ποδοσφαίρου και φιλοξενεί δύο γίγαντες της Premier League Manchester City και Manchester United. Εκτός από το ποδόσφαιρο, υπάρχουν επίσης πολλά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, ράγκμπι πρωταθλήματα, κρίκετ και ποδηλασία για να παρακολουθήσετε. Η ζωντανή μουσική είναι επίσης ένα από τα βασικά στοιχεία της πόλης. Πολλοί γνωστοί χώροι θα εμφανιστούν τη νύχτα με γνωστά συγκροτήματα όπως το Oasis και το Rock Rose. Αγορές, μουσεία, μπαρ και εστιατόρια κάνουν το Λονδίνο μία από τις καλύτερες πόλεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τοποθεσίες

Λονδίνο

Address
UCFB Wembley Wembley National Stadium Wembley
HA9 0WS Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Manchester

Address
UCFB Etihad Campus Etihad Stadium Etihad Campus
M11 3FF Manchester, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Burnley

Address
Burnley, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Wembley

Address
Wembley Stadium, Wembley HA9 0WS, United Kingdom
Wembley, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

FAQ

Άλλη