University of Edinburgh Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Στην καρδιά ενός πανεπιστημίου με κληρονομιά 400 χρόνων που θεωρείται σταθερά ως μια από τις καλύτερες στον κόσμο και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία σε μια από τις πιο εκπληκτικές επιχειρηματικές και πολιτιστικές πρωτεύουσες της Ευρώπης, το University of Edinburgh Business School προσφέρει μια εμπειρία που λίγοι μπορούν να ανταγωνιστούν.uni of edinburgh Το University of Edinburgh Business School έχει μια μακρά και καθιερωμένη παράδοση ερευνητικής αριστείας, που χρονολογείται από το 1919, όταν παρουσιάσαμε τα πρώτα Bachelors of Commerce. Η Σχολή προσφέρει προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και εκτελεστικά εκπαιδευτικά προγράμματα στις επιχειρήσεις και τη διαχείριση και παρέχει μια πλατφόρμα για έρευνα , συζήτηση και συζήτηση για ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών θεμάτων.

Τριπλό διαπιστευμένο

Μόνο ένα μικρό ποσοστό σχολών επιχειρήσεων στον κόσμο διαθέτουν τριπλή διαπίστευση και είμαστε ένα από αυτά. Αυτά έχουν απονεμηθεί από:

  • Η ένωση των ΗΠΑ για την προώθηση σχολικών επιχειρήσεων (AACSB)
  • Το Ευρωπαϊκό Σύστημα Ποιότητας και Βελτίωσης (EQUIS)
  • Η ένωση των MBA (AMBA)

Ένα διεθνές σχολείο

Ως ένα από τα κορυφαία σχολεία επιχειρήσεων στην Ευρώπη, το Σχολείο αποτελείται από ένα διεθνές φοιτητικό σώμα που εκπροσωπεί περισσότερες από 80 χώρες, προσελκύοντας νέες ιδέες από διαφορετικούς πολιτισμούς και υπόβαθρα. Το παγκόσμιο δίκτυο αποφοίτων μας εκτείνεται σε περισσότερες από 120 χώρες, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση σε πολλές επαφές σε όλο τον κόσμο.

Ερευνα

Προσπαθούμε να παράγουμε θεωρητικά, πρακτικά σχετική έρευνα που να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, οι δημόσιοι οργανισμοί, οι ρυθμιστικοί φορείς και οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής. Η Σχολή στοχεύει να δημιουργήσει μια υποστηρικτική, συνεργατική και ζωντανή ερευνητική κουλτούρα αυξάνοντας την ποιότητα του ερευνητικού μας αποτελέσματος και βοηθώντας τη σχολή να επιτύχει τους στόχους μας.

Επισκόπηση προγράμματος

Το Business School προσφέρει εξαιρετικά σχεδιασμένα προγράμματα για προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές. Μεταξύ των μεταπτυχιακών σπουδών μας, προσφέρουμε μια σειρά από επιλογές που κυμαίνονται από το πιο γενικό, όπως ένα MSc στη Διοίκηση έως τα πιο εξειδικευμένα θέματα όπως η κλιματική αλλαγή και η επένδυση Τα τελευταία χρόνια έχουμε επίσης αναπτύξει μεταπτυχιακούς τίτλους σε θεματικούς τομείς που έχουν αυξηθεί σε ζήτηση από τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία έως το Business Analytics.

facilities

Εγκαταστάσεις και πόροι

Αυτό το υπερσύγχρονο κτίριο διαθέτει θέατρα, αίθουσες πολλαπλών συνδικάτων, μια σουίτα εκπαίδευσης, ένα καφέ και σημαντικό χώρο για μαθητές και προσωπικό. Οι μαθητές έχουν επίσης πρόσβαση στο Hub, ένα κέντρο που παρέχει ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις alt = "μελέτης και πρόσβαση σε ερευνητικές βάσεις δεδομένων, διαδικτυακά περιοδικά και κορυφαίες υπηρεσίες οικονομικών πληροφοριών. Επιπλέον, οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε όλο το φάσμα των διαθέσιμων πόρων από το Πανεπιστήμιο, συμπεριλαμβανομένου του κύρια βιβλιοθήκη.

Αποστολή

Ανάπτυξη αποτελεσματικών και υπεύθυνων ηγετών δημιουργώντας διορατικές γνώσεις και εμπνέοντας μυαλά σε διάλογο με τον κόσμο γύρω μας.

Οραμα

Να αναγνωριστεί ως μια προοδευτική και συνδεδεμένη κοινότητα για ηγετική σκέψη στη διεθνή επιχειρηματική σκηνή.

Αξίες

Το Business School έχει εντοπίσει 5 βασικές αξίες που θα μας βοηθήσουν να επιτύχουμε το όραμά μας και έτσι το προσωπικό ενθαρρύνεται να τα υιοθετήσει όπου είναι δυνατόν.

  • Ονειροπόλος
  • Εμπνευστικός
  • Συνεργατική
  • Ανεπιθύμητο
  • Βιώσιμος

Γιατί το Εδιμβούργο;

Το Εδιμβούργο έχει αναδειχθεί σταθερά ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζήσετε και να εργαστείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Σκωτία ψηφίστηκε επίσης ως η πιο όμορφη χώρα στον κόσμο το 2017 από το The Rough Guide. Η πόλη είναι αξιοσημείωτη για την εκλεκτή γεωργιανή και βικτοριανή αρχιτεκτονική, τα εντυπωσιακά πάρκα και τον μεσαιωνικό ορίζοντα.

Βρίσκεται στις ακτές του Firth of Forth και βρίσκεται σε επτά λόφους, το Εδιμβούργο περιέχει ένα βασιλικό παλάτι, ένα κάστρο με γκρεμό και ένα εξαφανισμένο ηφαίστειο. Η πόλη έχει έναν σύγχρονο δυναμισμό σε συνδυασμό με ιστορικούς λιθόστρωτους δρόμους και φιλοξενεί τέσσερα πανεπιστήμια, το περίφημο Φεστιβάλ του Εδιμβούργου, γκαλερί παγκόσμιας κλάσης, θέατρα, αίθουσες συναυλιών και εμπορικούς δρόμους.

Μια πόλη πολιτισμού

Το Εδιμβούργο είναι μια διεθνής πόλη. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο έχουν εγκατασταθεί εδώ δημιουργώντας μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, καφέ και μπαρ με έντονη εθνοτική γεύση. Η πόλη είναι συμπαγής και εύκολη πλοήγηση με τα πόδια, αλλά έχει όλα τα πλεονεκτήματα μιας μεγάλης ευρωπαϊκής πρωτεύουσας.

Μια πόλη για επιχειρήσεις

Το Εδιμβούργο είναι επίσης μια πόλη για επιχειρήσεις. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο στο Ηνωμένο Βασίλειο με μια ακμάζουσα, ποικίλη οικονομία και ένα υψηλού μορφωμένου εργατικού δυναμικού. Αρκετά μεγάλα παγκόσμια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα - τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, επενδυτικοί οίκοι και μεσίτες - έχουν την έδρα τους στο Εδιμβούργο.

Μια πόλη καινοτόμων

Η πόλη, και μάλιστα το Πανεπιστήμιο, φιλοξενούν ορισμένους οργανικούς στοχαστές, καινοτόμους, επιστήμονες και επιχειρηματίες. Η Dolly the Sheep, το πρώτο κλωνοποιημένο θηλαστικό στον κόσμο γεννήθηκε στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, το οποίο φιλοξενεί επίσης τον πιο ισχυρό υπολογιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το πανεπιστήμιο διαθέτει πολλούς αξιοσημείωτους αποφοίτους, συμπεριλαμβανομένων των Charles Darwin, Sir Arthur Conan Doyle και Robert Louis Stevenson. Το ίδιο το Business School είναι επίσης το alma mater ορισμένων γνωστών επιχειρηματιών, όπως ο John Boyd Dunlop της Dunlop Rubber και ο Arthur Young της Ernst & Young.

Σκωτία

Πέρα από τα όρια της πόλης, η Σκωτία είναι μια χώρα με τραχιά ομορφιά, μια από τις τελευταίες μεγάλες άγριες περιοχές της Ευρώπης με βουνά, λίμνες και επτά χιλιάδες μίλια από εκπληκτική ακτογραμμή. Σε απόσταση λίγων μόνο μιλίων από το Σχολείο βρίσκεται η κυλιόμενη εξοχή του Ανατολικού Lothian, με παραλίες, χωριά και διάσημα γήπεδα γκολφ, τα οποία αξίζουν μια ημερήσια εκδρομή ή επίσκεψη το Σαββατοκύριακο. Οι γειτονικές πόλεις του Εδιμβούργου διαθέτουν πολλά αξιοθέατα: γήπεδα γκολφ του St Andrew, κληρονομιά πλοίων της Γλασκόβης και εκπληκτική αρχιτεκτονική γρανίτη του Αμπερντίν είναι εύκολα προσβάσιμα με τις συχνές υπηρεσίες λεωφορείων ή τρένων. Η Σκωτία είναι εξίσου διάσημη για τα πολλά όμορφα νησάκια της γύρω από τη χώρα που προσφέρει ένα ευπρόσδεκτο, χαλαρωτικό διάλειμμα από την πολυσύχναστη ζωή της πόλης. Το τοπίο αυτής της εντυπωσιακής, διαφορετικής χώρας είναι ιδανικό για την υπαίθρια αθλητική ζωή. Το σκι, το σέρφινγκ, η πεζοπορία, η ορεινή ποδηλασία και το καγιάκ είναι μερικές από τις συναρπαστικές δραστηριότητες που προσφέρονται, λίγα μόλις λεπτά από το κατώφλι σας.

Τοποθεσίες

Εδιμβούργο

Address
Business School
The University of Edinburgh
29 Buccleuch Place


EH8 9JS Εδιμβούργο, Σκωτία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Διαπιστεύσεις

Υποβολή ερώτησης

Άλλη