University of Kent, School of Engineering and Digital Arts

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Σχολή Μηχανικών και Ψηφιακών Τεχνών έχει μια εξαιρετική φήμη αναγνωρισμένη τόσο από την ποιότητα της διδασκαλίας μας όσο και από την επίδραση της έρευνας μας.

Ένα ιδιαίτερο σχολείο που συνδυάζει τεχνολογία, τεχνολογία και ψηφιακά μέσα, η μεικτή εμπειρία μας είναι πολύ κατάλληλη για τις ανάγκες του 21ου αιώνα. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε απασχολημένους και ηθικούς πτυχιούχους που θα επηρεάσουν θετικά την κοινωνία. το δικό μας κτίριο, είμαστε αρκετά μικροί για να γνωρίσουμε όλους τους μαθητές μας ως άτομα και προσωπικό και οι μαθητές εργάζονται σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον.

Η Σχολή ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 50 χρόνια και έχει αναπτύξει μια άριστη βάση διδασκαλίας και έρευνας, η οποία λαμβάνει εξαιρετικές αξιολογήσεις και στις αξιολογήσεις της έρευνας και της διδασκαλίας. Ασχολούμενη με υψηλής ποιότητας έρευνα στις Επικοινωνίες , τις Intelligent Interactions and Instrumentation and Control , με σημαντικές εθνικές και διεθνείς επιπτώσεις, προσελκύουμε σταθερά σημαντική χρηματοδότηση έρευνας από τα Συμβούλια Έρευνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα, βιομηχανικές και εμπορικές εταιρείες, κυβερνητικές υπηρεσίες και άλλα και η εξάπλωση της εμπειρογνωμοσύνης μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε γρήγορα στις νέες εξελίξεις. Στο πιο πρόσφατο πλαίσιο αριστείας για την έρευνα (REF), το 98% της έρευνας μας κρίθηκε ότι έχει διεθνή ποιότητα.

Προετοιμάζουμε τους φοιτητές μας για ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων που τους επιτρέπουν να συνεχίσουν δυναμικές επαγγελματικές σταδιοδρομίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό.

Το 33 ακαδημαϊκό προσωπικό και πάνω από 130 μεταπτυχιακοί φοιτητές και ερευνητικό προσωπικό σχηματίζουν ομάδες που προσφέρουν ιδανική εστίαση στην αποτελεσματική υποστήριξη υψηλού επιπέδου ερευνητικής δραστηριότητας. Υπάρχει ένας ακμάζων φοιτητικός πληθυσμός που σπουδάζει για μεταπτυχιακούς τίτλους σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον διδασκαλίας και έρευνας.

Δίδαξε μαθήματα

Ε ngineering

· Τεχνολογία προηγμένων επικοινωνιών (τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων και τηλεπικοινωνιών) (MSc)

· Τεχνολογία προηγμένων επικοινωνιών (ασύρματα συστήματα και δίκτυα) (MSc)

· Προχωρημένες Ηλεκτρονικές Συστημάτων (MSc)

· Ασφάλεια Πληροφοριών και Βιομετρική (MSc)

D IGITAL ΤΕΧΝΕΣ

· Ψυχαγωγία Υπολογιστών (MSc)

· Ψηφιακά οπτικά εφέ (MSc)

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

· Ψηφιακές Τεχνικές MSc, PhD

· Ηλεκτρονική Μηχανική MSc, PhD

Συναρπαστικές επιλογές σταδιοδρομίας

Για να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις απαιτήσεις μιας ανταγωνιστικής αγοράς εργασίας, πρέπει να αποκτήσετε υψηλό επίπεδο ακαδημαϊκών γνώσεων και να αναπτύξετε μεταβιβάσιμες δεξιότητες που μπορούν να εφαρμοστούν σε όλες τις πτυχές της απασχόλησης. Στο Kent παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο προγραμμάτων κατάρτισης για την ανάπτυξη δεξιοτήτων , συμβουλές σταδιοδρομίας και εθελοντισμός και αμειβόμενες ευκαιρίες εργασίας για να βελτιώσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας σε έναν παγκόσμιο χώρο εργασίας. Κάθε μία από τις σελίδες μαθημάτων μας έχει πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις δεξιότητες και τη σταδιοδρομία που σχετίζονται με αυτό το πρόγραμμα.

Ο Kent έχει ένα εξαιρετικό ρεκόρ μεταπτυχιακών σπουδών: το 92% των μεταπτυχιακών φοιτητών που αποφοίτησαν το 2017 και απάντησαν σε μια εθνική έρευνα ήταν σε δουλειά ή περαιτέρω μελέτη εντός έξι μηνών (DLHE).

Διεπιστημονική κοινότητα

Η μεταπτυχιακή εμπειρία φοιτητών στο Kent πηγαίνει πολύ πέρα ​​από τις ακαδημαϊκές σπουδές σας. Η διεπιστημονική μεταπτυχιακή μας κοινότητα επιτρέπει στο προσωπικό και τους μαθητές να αλληλεπιδρούν και να ανταλλάσσουν ιδέες με άλλους έξω από την ειδικότητά τους.

Παρέχουμε επίσης ένα ισχυρό πλαίσιο υποστήριξης μέσω του Graduate School μας. Η Σχολή έχει δεσμευτεί για την ανάπτυξη δεξιοτήτων σταδιοδρομίας για όλους τους μαθητές, όπως αποδεικνύεται από τα προηγμένα εργαστήρια κατάρτισης, το βραβείο Global Skills και το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ερευνητών.

Μεταπτυχιακοί πόροι

Η Σχολή Μηχανικών και Ψηφιακών Τεχνών διαθέτει ένα ευρύ φάσμα υλισμικού και λογισμικού για την απόκτηση και την επεξεργασία εικόνων και εγκαταστάσεις για το σχεδιασμό ενσωματωμένων συστημάτων που χρησιμοποιούν τεχνολογία προγραμματιζόμενης λογικής και τσιπ, υποστηριζόμενη από εργαλεία CAD και λογισμικό ανάπτυξης από διεθνείς εταιρείες, όπως CadenceTM, XilinxTM, AlteraTM, National Instruments® και Mentor GraphicsTM. Μια πλήρης σουίτα εργαλείων Matlab / Simulink® είναι διαθέσιμη. Το εργαστήριο οργάνων διαθέτει δοκιμές πολλαπλών φάσεων ροής και καύσης, οι οποίες μπορούν να δημιουργήσουν μια σειρά βιομηχανικών διεργασιών πραγματικής ζωής, αν και μειωμένης κλίμακας.

Υπάρχουν εργαλεία σχεδιασμού λογισμικού RF, κεραίας και φωτονικών συστημάτων (όπως ADSTM, CSTTM, HFSSTM και VPITransmissionMakerTM) και επακόλουθες δοκιμές με αναλυτές δικτύου και φάσματος μέχρι 110 GHz, γεννήτρια αυθαίρετων κυματομορφών έως 12 GSa / s, υψηλή ταχύτητα δειγματοληψία παλμογράφου σε 100 GSa / s, σε-wafer prober και υψηλής ποιότητας anechoic θαλάμους.

Οι εκτεταμένοι υπολογιστικοί πόροι των ψηφιακών μέσων περιλαμβάνουν κορυφαίες θέσεις εργασίας PC που λειτουργούν με AliasTM Maya και Foundry Nuke, ένα φωτογραφικό στούντιο και ένα στούντιο παραγωγής με πράσινη οθόνη.

Ένα ενεργό σχολείο

Ως μεταπτυχιακός φοιτητής, συμμετέχετε σε μια ευημερούσα ερευνητική κοινότητα και λαμβάνετε υποστήριξη μέσω ενός ευρέος προγράμματος ατομικής επιτήρησης, εξειδικευμένων ερευνητικών σεμιναρίων, γενικών προγραμμάτων κατάρτισης δεξιοτήτων και γενικών συνεδριακών συναντήσεων, συνήθως με εξωτερικούς ομιλητές. Σας ενθαρρύνουμε να παρακολουθήσετε και να παρουσιάσετε το έργο σας σε μεγάλα συνέδρια, καθώς και να συμμετάσχετε στα εσωτερικά μας συνέδρια και σεμινάρια. Η ατμόσφαιρα του σχολείου μας είναι άτυπη, φιλική και έχει στο κέντρο του, μια ευημερούσα και ποικίλη μεταπτυχιακή κοινότητα από παντού ο κόσμος. Έχουμε επίσης μια ζωντανή κοινότητα σπουδαστών και πτυχιούχων που συμμετέχουν στις κοινότητες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης μας στο Facebook και το Twitter που ενθαρρύνεστε να συμμετάσχετε.

Γιατί να μην επισκεφθείτε το κανάλι YouTub e για να ρίξετε μια ματιά στα διαφημιστικά μας βίντεο και το φοιτητικό μας έργο και να κάνετε μια εικονική περιήγηση στο σχολείο μας.

Χρηματοδοτική υποστήριξη

Το Πανεπιστήμιο διαθέτει ένα ταμείο υποτροφιών που υπερβαίνει τα £ 11 εκατομμύρια για να υποστηρίξει την μεταπτυχιακή μας κοινότητα. Η μελέτη σπουδών είναι μια σημαντική επένδυση στο μέλλον σας, μία που αποκομίζει οφέλη από τη ζωή σας και έχουμε σχεδιάσει μια σειρά πακέτων για να εξασφαλίσετε ότι έχετε τα απαραίτητα οικονομικά υποστήριξη. Έχουμε πλήρη βραβεία για να υποστηρίξουμε τους υποψήφιους διδακτορικούς ερευνητές, τα βραβεία διδάκτρων για όσους σπουδάζουν διδάσκοντες εκπτώσεις Master και πίστης για τους αποφοίτους μας. Με μεταπτυχιακά δάνεια για πτυχία Master, οι επιλέξιμοι φοιτητές μπορούν να δανειστούν έως και £ 10,609.

Εφαρμογές

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση on-line μέσω της ιστοσελίδας του πανεπιστημίου.

Στοιχεία επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την κ. Tara Sutton, συντονιστή της πρόσληψης στη Σχολή Μηχανικών και Ψηφιακών Τεχνών:

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: eda-admissions-pg@kent.ac.uk

Τηλ: 44 1227 827323

Ταχυδρομική διεύθυνση:
Σχολή Μηχανικών και Ψηφιακών Τεχνών
Κτίριο Jennison
Πανεπιστήμιο του Κεντ
Καντέρμπερι
Kent, CT2 7ΝΤ
Ηνωμένο Βασίλειο

Ιστοσελίδα: http://www.eda.kent.ac.uk/

Facebook: https://www.facebook.com/edakent

Twitter: @edakent

Τοποθεσίες

Καντέρμπερι

Jennison Bldg

Address
The University of Kent,
Jennison Building

CT2 7NT Καντέρμπερι, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο
Τηλέφωνο
+44 (0)1227 823246

Ask a Question

Άλλη