University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Η Σχολή Ανθρωπολογίας και Διατήρησης είναι μια πολυεθνική ερευνητική κοινότητα που αγωνίζεται για πραγματικές επιπτώσεις. Οι δημιουργικοί μας διδάσκοντες, η διεθνώς αναγνωρισμένη έρευνα, οι σύγχρονες εργαστηριακές εγκαταστάσεις και οι φιλόξενοι μαθητικοί χώροι δημιουργούν ένα εμπνευσμένο μαθησιακό περιβάλλον.

  • Χρυσό στο Πλαίσιο Αριστείας Διδασκαλίας, την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία
  • 15η για την ανθρωπολογία στον πλήρη οδηγό του Πανεπιστημίου 2019
  • Το 88% των φοιτητών ανθρωπολογίας που απάντησαν στην Εθνική Φοιτητική Έρευνα 2018 ήταν ικανοποιημένοι με την πορεία τους συνολικά

Το όραμά μας

Αναγνωρίζουμε τη σημασία του θεμελιώδους δεσμού μεταξύ της ανθρώπινης κοινωνίας, της ανθρώπινης εξέλιξης και του φυσικού περιβάλλοντος. Αυτό είναι το κλειδί για τη δύναμή μας: με την άρση των φραγμών μεταξύ των φυσικών και των κοινωνικών επιστημών, μπορούμε να διερευνήσουμε πλήρως τις σχέσεις μεταξύ ανθρώπων και του κόσμου που ζούμε και να αναζητήσουμε λύσεις στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε. Θέλουμε να γίνουμε αλλαγές στον κόσμο και θέλουμε να συμμετάσχετε μαζί μας σε αυτή την περιπέτεια.

Εμπνευσμένη διδασκαλία

Το ακαδημαϊκό προσωπικό μας με μεγάλη κινητήρια δύναμη διδάσκει ένα ευρύ φάσμα ενοτήτων που ενημερώνονται από τις τελευταίες έρευνες. Οι καθηγητές εξασφαλίζουν ότι αναπτύσσετε πρακτικές, ακαδημαϊκές, επαγγελματικές και διεθνοποιητικές δεξιότητες μαζί με τη θεωρία και τις θεμελιώδεις γνώσεις. Δίνουμε μεγάλη αξία στην εκμάθηση μέσω της εμπειρίας, και έτσι τα περισσότερα προγράμματα προσφέρουν εκδρομές στο χώρο και, όπου χρειάζεται, διδάσκουν στις εγκαταστάσεις αιχμής εργαστηρίων και στις εγκαταστάσεις που βασίζονται στην πανεπιστημιούπολη.

Θέλουμε να μοιραστούμε το πάθος μας για τη δουλειά μας μαζί σας. Εκτιμούμε ιδιαίτερα την αλληλεγγύη και τη διεθνή σχολική κοινότητα που δημιουργεί ένα μαθησιακό περιβάλλον πλούσιο σε πολιτισμό, ποικιλομορφία και πνευματική πρόκληση.

Υποστηρικτικό περιβάλλον σπουδαστών

Η Σχολή προσφέρει ένα φιλόξενο περιβάλλον. Οι λέκτορες μας είναι πρόθυμοι να ακούσουν και να προσφέρουν συμβουλές, συνεργαζόμενοι μαζί σας για να εξασφαλίσετε ότι θα φτάσετε στο πλήρες δυναμικό σας. Οι φοιτητές μας είναι μια κινητοποιημένη και φιλόδοξη ομάδα που χαίρουν συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης.

Όλοι οι μαθητές έχουν έναν προσωπικό ακαδημαϊκό σύμβουλο. Έχετε επίσης πρόσβαση στο Συντονιστή Φοιτητικής Μέριμνας Φοιτητών, ο οποίος προσφέρει υποστήριξη, καθοδήγηση και υποδείξεις σε πρόσθετες υπηρεσίες τόσο για προσωπική ευημερία όσο και για ακαδημαϊκά θέματα.

Αριστεία της έρευνας

Πιστεύουμε στον στενό δεσμό μεταξύ διδασκαλίας και έρευνας, που διασφαλίζει ότι οι ενότητες μας είναι εμπνευσμένες, συναφείς και προκαλούν σκέψη. Οι δάσκαλοι και οι ερευνητές μας ασχολούνται με συναρπαστικά έργα στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο. Προωθούμε καινοτόμες και διεπιστημονικές έρευνες που διευκολύνουν τα ερευνητικά μας κέντρα.

Το ερευνητικό προσωπικό μας δραστηριοποιείται σε ακαδημαϊκά και επαγγελματικά συνέδρια, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, και δημοσιεύει σε κορυφαία περιοδικά. Το έργο τους συχνά προσελκύει την παγκόσμια προσοχή των μέσων ενημέρωσης και αρκετοί από το προσωπικό και τους φοιτητές μας έχουν λάβει αναγνωρισμένα βραβεία για την έρευνά τους και τη συμβολή τους στην επιστήμη και τα πραγματικά θέματα. Αυτά περιλαμβάνουν βραβεία Whitley, βραβεία επιστήμης διατήρησης RSPB, Βραβεία για το μέλλον της φύσης, διακεκριμένο εθνοβοτάνο της χρονιάς και βραβείο έρευνας Richard Evans Schultes.

Υψηλής τεχνολογίας εγκαταστάσεις

Η Σχολή παρέχει στους φοιτητές και τις ερευνητικές ομάδες εξαιρετικές εγκαταστάσεις που διαθέτουν εξοπλισμό και πόρους τελευταίας τεχνολογίας. Έχουμε αφιερωμένα εργαστήρια για τη μεταγευματική εξέλιξη των ζώων, την οικολογία, την εθνοβιολογία, την ανθρώπινη οστεολογία, τη γενετική, την εικονική παλαιοανθρωπολογία και την οπτική ανθρωπολογία.

Οι χώροι διδασκαλίας μας είναι πλήρως εξοπλισμένοι με οπτικοακουστικές δυνατότητες και η σουίτα μας είναι εξοπλισμένη με 32 υπολογιστές με ανάλυση HD και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας.

Συναρπαστικές προοπτικές

Η μελέτη με τη Σχολή Ανθρωπολογίας και Διατήρησης σας εξοπλίζει για μια επιτυχημένη καριέρα. Εκτός από την παροχή πρώτης τάξεως ακαδημαϊκής εμπειρίας, αναπτύσσουμε επίσης τις μεταβιβάσιμες δεξιότητές σας, όπως η επικοινωνία, η ομαδική εργασία, η επίλυση προβλημάτων και η παιδεία στον υπολογιστή.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από τα εκτεταμένα ερευνητικά και επιχειρηματικά δίκτυα που καλλιεργούνται από το προσωπικό μας. Με εβδομαδιαία σεμινάρια, ετήσιες διαλέξεις και εκθέσεις προσλήψεων που προσελκύουν παγκοσμίου φήμης και κορυφαίους ειδικούς, έχετε πολλές ευκαιρίες να εμπνευστείτε και να αναπτύξετε τις δικές σας επαφές.

Τα τελευταία 25 χρόνια, οι σπουδαστές μας συνέχισαν να διαδραματίζουν βασικούς ρόλους σε ορισμένες από τις πιο καινοτόμες και επιτυχημένες πρωτοβουλίες βιωσιμότητας στον κόσμο και εργάζονται σε ένα ευρύ φάσμα οργανισμών, όπως το Ίδρυμα Παγκόσμιας Διαφορετικότητας, το Harvard Economic Botany Museum και το Φιλανθρωπικό Φιλανθρωπικό Σύλλογο .

Τοποθεσία

Η Σχολή Ανθρωπολογίας και Διατήρησης βασίζεται στην πανεπιστημιούπολη του Canterbury με τις πρώτης τάξεως ακαδημαϊκές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις αναψυχής. Είμαστε εξοπλισμένοι με τους πιο σύγχρονους πόρους και το όμορφο σκηνικό μας προσφέρει άφθονο ήσυχο χώρο για να μελετήσετε και να χαλαρώσετε.

Όλα όσα χρειάζεστε στην πανεπιστημιούπολη βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, όπως ένα γενικό κατάστημα, ένα βιβλιοπωλείο, τράπεζα, κινηματογράφος, θέατρο, ιατρικό κέντρο και φαρμακείο. Μπορείτε να πάτε από την πανεπιστημιούπολη για να εξερευνήσετε τα μεσαιωνικά κτίρια της πόλης, τα ιστορικά παμπ και μια σειρά από καταστήματα. Το Λονδίνο και η Γαλλία απέχουν μόλις 1 ώρα με το τρένο.

Τοποθεσίες

Καντέρμπερι

Marlowe Building

Address
School of Anthropology and Conservation,
Marlowe Building, The University of Kent

CT2 7NR Καντέρμπερι, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+44 1227 824689

Ask a Question

Άλλη