UWL University of West London

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

 • Ένα κορυφαίο 50 Πανεπιστήμιο στον Οδηγό Πανεπιστημίου Guardian 2019.
 • Κατατάσσεται ως το κορυφαίο σύγχρονο πανεπιστήμιο στο Λονδίνο. *
 • Βραβεία Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης 2018 υποψήφιος για το «Πανεπιστήμιο της Χρονιάς»
 • Το κορυφαίο μοντέρνο πανεπιστήμιο στο Λονδίνο για την Ικανοποίηση των Φοιτητών **

Το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου όχι μόνο παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση που συνδέεται στενά με την απασχόληση, αλλά βάζει τον μαθητή στο επίκεντρο μιας φιλικής και υποστηρικτικής κοινότητας. Το πανεπιστήμιο έχει επενδύσει 150 εκατομμύρια λίρες σε μια νέα πανεπιστημιούπολη στον ιστότοπό του Ealing για τη βελτίωση της μάθησης και των κοινωνικών εμπειριών των μαθητών. η ανάπτυξη περιελάμβανε μια νέα βιβλιοθήκη, ανακαινισμένη Ένωση Φοιτητών, νέες διδακτικές εγκαταστάσεις και νέα στούντιο για το φοιτητικό ραδιοφωνικό σταθμό.

 • Βρίσκεται στο δυτικό Λονδίνο, το πανεπιστήμιο βρίσκεται στα όρια μιας από τις πιο επιτυχημένες επιχειρηματικές περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου, το «Golden Mile», καθώς και άριστα συνδεδεμένο με την πόλη. Ένα 20 λεπτό με το τρένο ή το τρένο θα σας μεταφέρει από / προς το κεντρικό Λονδίνο ή προς / από το αεροδρόμιο του Heathrow.
 • Το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου , το Πανεπιστήμιο Σταδιοδρομίας, είναι το κορυφαίο σύγχρονο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για την απασχολησιμότητα: το 98% των σπουδαστών απασχολείται ή σπουδάζει περαιτέρω εντός έξι μηνών από την αποφοίτηση.
 • UWL έχει στενούς δεσμούς με τη βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων εθνικών και πολυεθνικών οργανισμών.
 • Όλα τα σχολεία διαθέτουν υψηλά ειδικευμένο προσωπικό που έχει πλούσια εμπειρία στον κλάδο στον επιλεγμένο τομέα και έχει δεσμευτεί να αναπτύξει τις δεξιότητες και τις προσδοκίες σταδιοδρομίας των σπουδαστών.
 • Το πανεπιστήμιο διαθέτει ειδικά διαμορφωμένα καταλύματα στο χώρο του Brentford, με δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο μεταξύ των πανεπιστημιουπόλεις και του Broadway Ealing.
 • Το Πανεπιστήμιο διαθέτει μια ζωντανή φοιτητική κοινότητα και όλοι οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με την Ένωση Φοιτητών που έχει ένα ευρύ φάσμα κοινωνιών και ειδικών εκδηλώσεων που προσφέρονται σε όλους.

UWL προσφέρει δύο κύριες προσλήψεις. κάθε Ιανουάριο και Σεπτέμβριο, καθώς και τον Μάιο για τα εκτεταμένα προγράμματα μάστερ. Για φοιτητές που φοιτούν στο πρώτο έτος σπουδών τους στο UG ή στο PG, το πανεπιστήμιο προσφέρει επίσης μέχρι και 100 υποτροφίες Διεθνών Πρεσβευτών (αξίας μέχρι £ 5,000) κάθε χρόνο - δίνοντάς σας κάθε λόγο να υποβάλετε αίτηση για σπουδές στο Δυτικό Λονδίνο.

Μια ζωντανή τοποθεσία

Το Πανεπιστήμιο βρίσκεται σε ζωντανές και ασφαλείς περιοχές του δυτικού Λονδίνου, όπου οι μαθητές μπορούν να περιμένουν πολυεθνικές κοινότητες στην πόρτα τους. Υπάρχουν εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις, καθώς και δωρεάν λεωφορείο μεταξύ των δυτικών UWL και του σταθμού Ealing Broadway. Είναι λιγότερο από 30 λεπτά στο Underground στην καρδιά της πόλης με την Cross Rail σύντομα για τη βελτίωση των μεταφορικών συνδέσεων περαιτέρω.

UWL έχει συνολικά τρεις τοποθεσίες. Δύο τοποθεσίες βρίσκονται στο δυτικό Λονδίνο - Brentford και Ealing - και το τρίτο στο Reading, το οποίο φιλοξενεί ειδικά φοιτητές νοσηλευτικής και μαιευτικής. Ο ιστότοπος Ealing βασίζεται σε μια ελκυστική ιστορική συνοικία με πολλά καφέ και πάρκα και βρίσκεται κοντά στο εμπορικό κέντρο Ealing Broadway (σπίτι με μόδα, ομορφιά, ηλεκτρικά, τηλεπικοινωνίες και παντοπωλεία). Ο ίδιος ο χώρος είναι ο πρωταρχικός χώρος διδασκαλίας της UWL , αλλά φιλοξενεί επίσης διάφορα καταστήματα καφέ και εστιατόρια, το γυμναστήριο και το μπαρ του Students 'Union. Άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως γήπεδο ποδοσφαίρου και πράσινο κρίκετ, μπορούν επίσης να βρεθούν τοπικά στο Ealing.

Ο χώρος του Μπρέντφορντ είναι μια σύγχρονη εγκατάσταση 11 ορόφων, αναγνωρίζεται εύκολα όταν ταξιδεύετε κατά μήκος του διαδρόμου M4 και είναι επίσης το σπίτι στο Paragon Lets. το οικείο κατάλυμα του πανεπιστημίου. Ο σιδηροδρομικός σταθμός του Brentford - λιγότερο από πέντε λεπτά με τα πόδια - παρέχει απευθείας συνδέσεις με το τρένο προς το Waterloo του Λονδίνου ή έξω από την πόλη προς το Windsor.

Στο και γύρω από την πανεπιστημιούπολη

Νέες εγκαταστάσεις

Στο πλαίσιο του έργου ανασυγκρότησης που ολοκλήρωσε πρόσφατα η UWL , δημιουργήθηκαν διάφορες νέες εγκαταστάσεις διδασκαλίας και εκμάθησης τόσο στις τοποθεσίες Ealing όσο και στο Brentford. Ανάμεσά τους υπάρχει μια βιβλιοθήκη 24ωρης πρόσβασης, μια ψεύτικη αίθουσα συνεδριάσεων, εξειδικευμένα ραδιοφωνικά στούντιο, ένα πλήρως εξοπλισμένο θέατρο και εξειδικευμένα κέντρα προσομοίωσης για φοιτητές που φοιτούν στο Κολέγιο Νοσηλευτικής, Μαιευτικής και Υγειονομικής περίθαλψης. Ένα εργαστήριο καινοτομίας για τα τρόφιμα έχει ξεκινήσει πρόσφατα, όπως και το Westmont Enterprise Hub - ένα εκκολαπτήριο εκκίνησης, και το κέντρο The Faringdon, το οποίο στεγάζει τεχνολογία ραντάρ διείσδυσης εδάφους. Ένας νέος προσομοιωτής πτήσης (Flight Pad) θα ανοίξει επίσης αμέσως.

Ένωση των Φοιτητών

UWL Φοιτητική Ένωση (UWLSU) αναγνωρίστηκε ως το καλύτερο Φοιτητική Ένωση στην Αγγλία το 2017 **. Ο κύριος στόχος της Ένωσης Φοιτητών είναι να εκπροσωπεί τόσο τους μεμονωμένους φοιτητές όσο και το φοιτητικό σώμα ως σύνολο. Οι σπουδαστές μπορούν επίσης να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε από τις εταιρείες που διοικούν φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη, με μια ποικιλία από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Το UWLSU διαθέτει επίσης το δικό του μπαρ, καφετέρια και γυμναστήριο, το οποίο οι μαθητές μπορούν να επωφεληθούν από όλο το χρόνο.

Στέγαση

Ασφαλής και ασφαλής στέγαση είναι μια αναγκαιότητα για τους διεθνείς φοιτητές ενώ σπουδάζουν στο πανεπιστήμιο. Υπάρχουν διάφορες επιλογές για τους διεθνείς φοιτητές που σπουδάζουν στο Λονδίνο, συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών κατοικιών, των κοινών κατοικιών ή του Paragon Lets.

Paragon Αφήνει να είναι UWL στις εγκαταστάσεις του τόπου διαμονής του φοιτητή διοικείται από το Notting Hill Οικισμού και συνιστάται ιδιαίτερα για τους πρωτοετείς φοιτητές. Αυτός ο σκοπός-χτισμένο φοιτητικό καταλύματα κατοικιών βρίσκεται στην περιοχή Brentford. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ευρυζωνική πρόσβαση στο internet και ιδιωτικό μπάνιο με ντους και τουαλέτα. Κοινόχρηστες κουζίνες και τραπεζαρία είναι εξοπλισμένες για κάθε ομάδα οκτώ δωματίων.

Λεωφορείο

Το πανεπιστήμιο αναγνωρίζει ότι οι σπουδαστές θα θελήσουν να διερευνήσουν τι προσφέρει το Λονδίνο ενώ μελετά και να διευκολύνει αυτό παρέχοντας δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο για τη σύνδεση των περιοχών με τις κύριες συγκοινωνιακές συνδέσεις. Η υπηρεσία UWL Shuttle Bus συνδέει την περιοχή Brentford (5 λεπτά με τα πόδια από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Brentford) με την κεντρική γραμμή, την περιφερειακή γραμμή, τη γραμμή Circle, το Cross Rail και τα τρένα mainline. Στο μεταξύ, σταματά και στην τοποθεσία Ealing και στο σταθμό South Ealing (γραμμή Piccadilly), παρέχοντας στους μαθητές κάθε ευκαιρία να αξιοποιήσουν στο έπακρο την εποχή τους στην πόλη.

Τομείς σπουδών

Το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου είναι ένα επίσημα αναγνωρισμένο δημόσιο ίδρυμα του Ηνωμένου Βασιλείου που προσφέρει διαπιστευμένα μαθήματα στα ακόλουθα επίπεδα σπουδών:

 • Φοιτητής
 • Μεταπτυχιακός.

Τα μαθήματα Ολοκληρωμένου Ιδρύματος (ως τμήμα ενός πτυχίου), Extended Masters και προ-συνεδριακά μαθήματα αγγλικών προσφέρονται επίσης.

Το Πανεπιστήμιο προσφέρει ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων στα ακόλουθα ακαδημαϊκά σχολεία:

 • Λονδίνο Κολλέγιο Μουσικής
 • Λονδίνο Σχολή Κινηματογράφου, ΜΜΕ
 • Σχολή Ανθρωπίνων και Κοινωνικών Επιστημών
 • Κολλέγιο Νοσηλευτικής, Μαιευτικής και Υγείας
 • Η σχολή επιχειρήσεων Claude Littner
 • Σχολή Νομικών και Εγκληματολογίας
 • Λονδίνο Γκέλερ Κολέγιο Φιλοξενίας και Τουρισμού
 • Σχολή Πληροφορικής και Μηχανικών

Η διαδρομή εισόδου

Η ομάδα μαθημάτων στο Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου είναι πάντα διαθέσιμη για να βοηθήσει τους μαθητές να επιλέξουν τη σωστή πορεία από ένα πλήρες φάσμα μαθημάτων τέχνης, επιχειρήσεων, υγείας και μέσων μαζικής ενημέρωσης - αυτό περιλαμβάνει ένα κατάλληλο ίδρυμα ή πρόγραμμα αγγλικών, αν ο σπουδαστής δεν έχει βαθμούς για να πάει κατευθείαν σε ένα βαθμό.

Προπτυχιακές Εφαρμογές

Οι διεθνείς φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση για προπτυχιακά μαθήματα μπορούν να υποβάλουν αίτηση στην UWL απευθείας χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό έντυπο αίτησης του Πανεπιστημίου . Εναλλακτικά, οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση χρησιμοποιώντας την υπηρεσία εισαγωγής πανεπιστημίων και κολλεγίων (UCAS).

Μεταπτυχιακές Εφαρμογές

Οι υποψήφιοι σε μεταπτυχιακά μαθήματα πρέπει να υποβάλουν αίτηση απευθείας στο Πανεπιστήμιο χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό έντυπο . Οι μεταπτυχιακές υποψηφιότητες θα εξεταστούν μαζί με τις εκθέσεις των διαιτητών (εάν απαιτείται) και οι σπουδαστές ενδέχεται επίσης να χρειαστεί να συμμετάσχουν σε συνέντευξη.

Τέλη και υποτροφίες

Δίδακτρα

Οι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου θα πρέπει να πληρώσουν το πλήρες κόστος της μελέτης τους. Το ύψος της αμοιβής που θα πρέπει να πληρώσει ο φοιτητής ποικίλλει ανάλογα με ορισμένες απαιτήσεις. Οι απαιτήσεις θα ποικίλουν επίσης ανάλογα με το επίπεδο σπουδών και το επιλεγμένο μάθημα.

Οι φοιτητές πρέπει να πληρώσουν £ 3.000 της αμοιβής τους ως μη επιστρέψιμη προκαταβολή όταν δέχονται μια προσφορά από το Πανεπιστήμιο. Για εκείνους των οποίων οι αμοιβές καταβάλλονται από χορηγό στο εξωτερικό, η πλήρης καταβολή των τελών κατά τη διάρκεια ή πριν από την εγγραφή είναι υποχρεωτική.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις για τα δίδακτρα μπορούν να βρεθούν στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου.

Υποτροφίες Πρεσβευτών

Το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου προσφέρει έως και 100 Υποτροφίες Διεθνών Πρεσβευτών κάθε ακαδημαϊκό έτος σε φοιτητές κατά το πρώτο έτος της μελέτης UG ή PG. Αυτές οι υποτροφίες παρέχουν οικονομική στήριξη (μέσω έκπτωσης για τα δίδακτρα πρώτου έτους) σε εκκρεμείς φοιτητές που επιθυμούν να γίνουν πρεσβευτές του πανεπιστημίου.

Προειδοποιήσεις:

* Ο οδηγός Times Good Times / Good Times Good Guide 2018.
** Εθνική Έρευνα Φοιτητών (NSS) 2017.
Αυτά είναι τα τελευταία στοιχεία σύμφωνα με τους δείκτες απόδοσης της απασχόλησης (EPI) που απελευθερώθηκαν από τον Οργανισμό Στατιστικής Ανώτατης Εκπαίδευσης HESA το 2018.
ΣΗΜ .: Τα σύγχρονα πανεπιστήμια ορίζονται ως ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στα οποία χορηγήθηκε το καθεστώς των πανεπιστημίων το 1992 και μετά το 1992. Η UWL έλαβε τις παραπάνω κατατάξεις σε σύγκριση με όλα τα άλλα σύγχρονα πανεπιστήμια που κατατάσσονταν στους αναφερόμενους οδηγούς / έρευνες.

Τοποθεσίες

Λονδίνο

University of West London

Address
St Mary’s Road, Ealing
W5 5RF Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+44 (0) 20 8231 2440

FAQ

Άλλη