Unicaf - University of East London

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου πρωτοπορεί για το μέλλον από το 1898: από τη 2η Βιομηχανική Επανάσταση μέχρι το σημείο που βρισκόμαστε τώρα, το 4ο. Είμαστε ένα πανεπιστήμιο με σταδιοδρομία, αφιερωμένο στην υποστήριξη των μαθητών μας για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων, της συναισθηματικής νοημοσύνης και της δημιουργικότητας που απαιτούνται για να ευδοκιμήσουν σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο.

Κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2018-19, το Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου αναπτύσσει και αρχίζει να εφαρμόζει μια νέα δεκαετή στρατηγική, το Vision 2028, για να μεταμορφώσει το πρόγραμμα σπουδών, την παιδαγωγική, τον ερευνητικό αντίκτυπο και τις συνεργασίες μας για να κάνουμε μια θετική διαφορά σε φοιτητές, πτυχιούχους και επιτυχία της κοινότητας. Ο φιλόδοξος αλλά εφικτός στόχος μας είναι να γίνουμε το κορυφαίο, επιχειρηματικό πανεπιστήμιο που εστιάζει στη σταδιοδρομία στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο και οι δύο προετοιμάζουν τους μαθητές μας για τις δουλειές του μέλλοντος και παρέχει την καινοτομία για να οδηγήσουν αυτό το μέλλον με βιώσιμο και αποκλειστικό τρόπο.

Σχετικά με τη συνεργασία με την Unicaf

Η Unicaf είναι παγκόσμιος συνεργάτης παράδοσης του Πανεπιστημίου του Ανατολικού Λονδίνου του Ηνωμένου Βασιλείου, υπεύθυνος για την πρόσληψη, την εισαγωγή, την εγγραφή και την υποστήριξη διαδικτυακών εκπαιδευόμενων σε βραβεία Πανεπιστημίου που έχουν εγκριθεί για εξ αποστάσεως ηλεκτρονική παράδοση. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση, οι απόφοιτοι θα λάβουν ένα βραβείο University of East London.

Unicaf Online Εμπειρία

Η διαδικτυακή μάθηση έχει φέρει επανάσταση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ως διαδικτυακός μαθητής, μπορείτε να μάθετε με το δικό σας εβδομαδιαίο πρόγραμμα, να μελετήσετε όπου είναι πιο βολικό και να διατηρήσετε τη δουλειά σας ή να συνεχίσετε να φροντίζετε την οικογένειά σας.

Ο διορισμένος μαθητής σας θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με ολόκληρη τη διαδικασία. Πριν ξεκινήσετε τις σπουδές σας, θα είναι δίπλα σας, όποτε χρειάζεστε υποστήριξη, μέχρι την αποφοίτησή σας.

136515_photo-1516321318423-f06f85e504b3.jpg

Σημαντικά σημεία της ηλεκτρονικής μάθησης

Τι ακριβώς είναι η διαδικτυακή μάθηση;

Με τη διαδικτυακή μάθηση ή τη διαδικτυακή εκπαίδευση, μπορείτε να έχετε πολλά πλεονεκτήματα. Τρεις από τις κύριες διαφορές είναι ότι μπορείτε να μελετήσετε όποτε ταιριάζει στο πρόγραμμά σας, από οπουδήποτε και για ένα μικρό μέρος του κόστους ενός προγράμματος πτυχίου στην πανεπιστημιούπολη. Λαμβάνετε όλο το υλικό μελέτης που χρειάζεστε στο διαδίκτυο και αλληλεπιδράτε μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας με τους εκπαιδευτές σας.

Ποιος μπορεί να επωφεληθεί από τη διαδικτυακή μάθηση;

Είτε είστε εγκατεστημένος στο σχολείο που μόλις ξεκινά την καριέρα σας, κάποιος με οικογενειακές υποχρεώσεις ή επαγγελματίας με πολυάσχολο πρόγραμμα, μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε. Όμως η διαδικτυακή μάθηση δεν είναι απλώς βολική. γίνεται επίσης αναπόσπαστο μέρος μιας επιτυχημένης καριέρας. Στο παρελθόν, ένας μαθητής κέρδισε τη γνώση που κράτησε μια ζωή στην αρχή. Σήμερα, σύμφωνα με τους Financial Times, με τον γρήγορο ρυθμό προόδου, είναι απαραίτητο να παραμείνετε στην κορυφή των νέων εξελίξεων. Επιπλέον, η απόκτηση γνώσεων σε συνδυασμό με την εμπειρία κατά την εργασία μπορεί να δώσει στην καριέρα σας μια επιπλέον ώθηση.

Επικοινωνία

Μέσω της διαδικτυακής μάθησης, μπορείτε να είστε σε συνεχή επαφή με τους δασκάλους σας. Ενώ οι μελέτες στην πανεπιστημιούπολη περιορίζουν την αλληλεπίδραση σε μερικές ώρες την εβδομάδα, η ικανότητα να ζητάτε διευκρινίσεις ή συμβουλές ανά πάσα στιγμή μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την κατανόησή σας για το θέμα.

Δικτύωση

Το εικονικό μαθησιακό περιβάλλον (VLE) σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε με τους συμμαθητές σας. Είτε χρειάζεστε σχόλια είτε θέλετε να συζητήσετε ένα θέμα, οι συνάδελφοί σας είναι δίπλα σας.

Πόροι

Δεν χρειάζεται πλέον να δημιουργήσετε μια βιβλιοθήκη με μεγάλα βιβλία. Όλα όσα χρειάζεστε - ερευνητικά έγγραφα, ηλεκτρονικά βιβλία, βίντεο, παρουσιάσεις - είναι άμεσα διαθέσιμα στο διαδίκτυο μέσω του VLE. Όλα με λίγα μόνο κλικ ή λίγα λεπτά.

Βοήθεια

Σε περίπτωση οποιωνδήποτε ερωτήσεων ή ζητημάτων, είτε σχετίζονται με τις μελέτες, το VLE, τις πληρωμές ή περισσότερα, μπορείτε να επωφεληθείτε από την Υπηρεσία Ζωντανών Συνομιλιών της Unicaf. Λαμβάνετε βοήθεια μέσα στη στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού ή να περιμένετε έως τις ώρες γραφείου.

Εύκολη εγγραφή

Μπορείτε εύκολα να εγγραφείτε στο διαδίκτυο, μέσα σε λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, ένας σύμβουλος μαθητών θα επικοινωνήσει μαζί σας, θα συζητήσει όλες τις λεπτομέρειες, θα σας βοηθήσει με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και θα απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Απλώς συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ξεκινήστε αυτήν την ευκαιρία που αλλάζει τη ζωή σήμερα.

Τοποθεσίες

Λονδίνο

Address
University Way, Royal Docks, E16 2RD
Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη