University of Bath School of Management

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Είμαστε μία από τις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου. Βρισκόμαστε στην πρώτη θέση για το μάρκετινγκ, στον δεύτερο για τις σπουδές επιχειρήσεων και διαχείρισης (ο πλήρης οδηγός του Πανεπιστημίου 2018) και στον 3ο για τις Επιχειρηματικές Σπουδές (The Times and Sunday Times Guide Guide 2017).

Είμαστε ένα κορυφαίο κέντρο για τη διαχείριση της έρευνας, που τοποθετείται 8η στο Ηνωμένο Βασίλειο στην τελευταία έρευνα αξιολόγησης εξωτερική ιστοσελίδα.

Το EQUIS, το επιθεωρητή ποιότητας του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος για την Ανάπτυξη της Διοίκησης, μας έχει χορηγήσει πενταετή διαπίστευση. Μόνο περίπου το 1% των σχολών επιχειρήσεων παγκοσμίως έχει επιτύχει αυτή την αναγνώριση.

Η έρευνά μας

Έχουμε μια εξαιρετική φήμη για την ποιότητα της έρευνάς μας που καλύπτει όλους τους τομείς διαχείρισης. Οργανώνουμε την έρευνά μας σε ερευνητικά κέντρα με πολλαπλές λειτουργίες που επικεντρώνονται στις πρωτοβουλίες και τη χρηματοδότησή μας.

Τα Κέντρα αυτά επικαλύπτονται με τα συμφέροντα των Τομέων και των Θεμάτων μας.

Η κοινότητα μας

Έχουμε μια σχολή με πάνω από 100 διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό και μια επαγγελματική ομάδα περίπου 70 διοικητικών και διοικητικών στελεχών.

Έχουμε περίπου 2.500 μαθητές: 150 φοιτητές MBA, 600 φοιτητές MSc, 250 φοιτητές και πάνω από 1.500 φοιτητές.

Τα μαθήματα μας

  • Προπτυχιακά μαθήματα
  • Μαθήματα MSc
  • MBA προγράμματα
  • Ερευνητικά προγράμματα σπουδών
  • Εκτελεστικά προγράμματα ανάπτυξης

Η Ταυτότητα και ο Σκοπός μας

  • Συμμεριζόμαστε τις επιχειρήσεις και την κοινωνία να επηρεάσουν το παρόν και να διαμορφώσουν το μέλλον μέσω της υποτροφίας μας.
  • Προσελκύουμε τα πιο λαμπρά μυαλά για να παράγουμε τους καλύτερους απόφοιτους των επιχειρήσεων και να εκπαιδεύσουμε την επόμενη γενιά ηγετών.
  • Παρέχουμε σχετική εκπαίδευση σχετική με το μέλλον, για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία φοιτητών.
  • Αυτό επιτυγχάνεται μέσω μιας συλλογικής, κοινωνικά υπεύθυνης σχολής διαχείρισης που διεξάγει διεθνούς έρευνας αιχμής.

Για να εξοπλίσουμε τους σπουδαστές με τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες, οι ακαδημαϊκοί μας διεξάγουν έρευνα παγκόσμιας εμβέλειας σε συνεχή βάση. Είμαστε πρόθυμοι να δημιουργήσουμε ιδέες που έχουν αντίκτυπο στον εργασιακό χώρο και πιστεύουμε ότι οι μαθητές μαθαίνουν καλύτερα μέσω διαδραστικής συζήτησης, ώστε να ενθαρρύνεται θετικά η ευκαιρία να αμφισβητηθεί η τρέχουσα σκέψη. Είναι αυτή η συνεργασία μεταξύ φοιτητών και ακαδημαϊκών που εξηγεί γιατί είμαστε τόσο υψηλή θέση τόσο για την ικανοποίηση των σπουδαστών όσο και για την απασχολησιμότητα των μεταπτυχιακών φοιτητών.

Η πόλη

Το Bath είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες, κοσμοπολίτικες και ζωντανές πόλεις στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επίσης στον κατάλογο της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός, λόγω της ιστορίας της Ρώμης και της Γεωργίας. Η πόλη είναι γνωστή ιδιαίτερα για την όμορφη γεωργιανή αρχιτεκτονική της και τις φυσικές ιαματικές πηγές.

Το Bath είναι επίσης μια ζωντανή και κοσμοπολίτικη πόλη, προσφέροντας υπέροχα καταστήματα και μια μεγάλη ποικιλία από καφέ, μπαρ, εστιατόρια και κλαμπ. Διαθέτει επίσης δύο κινηματογράφους και τρία θέατρα. Ως μικρή πόλη, είναι εύκολο να βρείτε το δρόμο σας γύρω. Επισκεφθείτε το Bath έχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι έχει να προσφέρει η πόλη και το The Pig Guide προσφέρει ένα φιλικό ξεναγό / εστιατόριο για το Bath. Η λίστας Bath Leap επίσης προωθεί τις εκδηλώσεις φιλικές προς τους μαθητές μέσα και γύρω από την πόλη.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εμπλακείτε στην κοινότητα του Σχολείου, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής στις επιτροπές εκδηλώσεων και της διοργάνωσης εκδηλώσεων, του Club Conversation που συναντά κάθε εβδομάδα, η οποία επιτρέπει στους μαθητές να βελτιώσουν τα αγγλικά τους σε ένα ανεπίσημο περιβάλλον ή το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ της ομάδας.

Η Ένωση Φοιτητών

Η Ένωση Φοιτητών προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και δραστηριοτήτων. Είναι το σπίτι σε περίπου 100 διαφορετικές κοινωνίες, 55 διαφορετικές αθλητικές λέσχες και προσφέρει ευκαιρίες εθελοντισμού, καθώς και διοργάνωση τακτικών εκδηλώσεων όπως η Εβδομάδα Freshers, η Summer Ball και οι ημερήσιες εκδρομές.

Η πανεπιστημιούπολη

Η μικρή πανεπιστημιούπολη βρίσκεται σε εκτεταμένους χώρους με ανοιχτή θέα και απέχει 1,6χλμ. Από το κέντρο της πόλης. Διαθέτει μια σειρά από καταλύματα, 24ωρη βιβλιοθήκη, καταστήματα, δύο τράπεζες, ένα γραφείο Chaplaincy, το κέντρο τέχνης The Edge, αθλητικές εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης και πολλά εστιατόρια, καφέ και μπαρ, δημιουργώντας μια ισχυρή αίσθηση κοινότητας.

Αθλητισμός στο Bath

Το Αθλητικό Εκπαιδευτικό Χωριό του Πανεπιστημίου προσφέρει μερικές από τις καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν σουίτα γυμναστικής, αθλητικό στίβο με 8 λωρίδες, πισίνα 50μ, 18 γήπεδα τένις, 12 γήπεδα μπάντμιντον, τζούντο ντότζο, 8 σκάλες περιπάτου, σειρά αεροβόλων πιστόλι, bobsleigh track και εκτεταμένες πίστες ράγκμπι και ποδοσφαίρου.

Διεθνείς φοιτητές

Το Bath διαθέτει φοιτητές από περισσότερες από 130 διαφορετικές χώρες, που αποτελούν μόλις το 30% του πληθυσμού των φοιτητών. Προσφέρουμε στην κοινότητα μας διεθνείς φοιτητές ένα περιβάλλον υποστήριξης και κοσμοπολίτικης, στο οποίο μπορούμε να μάθουμε. Ο δικτυακός τόπος του Διεθνούς Γραφείου παρέχει περαιτέρω πληροφορίες και υποστήριξη.

Τοποθεσίες

Λούτρο

Address
University Of Bath, School of Management
Λούτρο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο
Τηλέφωνο
+44 1225 383757

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Διαπιστεύσεις

Υποβολή ερώτησης

Άλλη