University of Bath

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Λάβαμε τον Βασιλικό Χάρτη μας το 1966 και πλέον καθιερώσαμε ως το κορυφαίο 10 πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου με φήμη για την αριστεία έρευνας και διδασκαλίας.

Το University of Bath είναι ένα πανεπιστήμιο παγκόσμιας κλάσης που προσφέρει φανταστικές ευκαιρίες διδασκαλίας και έρευνας, ένα πλήρως υποστηριζόμενο και καλά εδραιωμένο πρόγραμμα τοποθέτησης, αθλητικές εγκαταστάσεις πρώτης κατηγορίας και μια ζωντανή και κοινωνική πανεπιστημιούπολη και πόλη.

Το Πανεπιστήμιο έχει βαθμολογηθεί Χρυσό στο Πλαίσιο Διδασκαλίας Αριστείας (TEF), η αξιολόγηση της ποιότητας της διδασκαλίας από την Κυβέρνηση στα πανεπιστήμια, που σημαίνει ότι η διδασκαλία του είναι της υψηλότερης ποιότητας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κατατάσσουμε την 6η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον Οδηγό του Πανεπιστημίου Guardian 2020 και την 4η στην έρευνα της εμπειρίας των σπουδαστών. Ο Μπαθ κατατάσσεται επίσης στην 5η θέση για μεταπτυχιακές προοπτικές από τους Times and Sunday Times Good University Guide 2020.

Η πανεπιστημιακή στρατηγική

Η αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε έρευνα και διδασκαλία παγκόσμιας κλάσης, να εκπαιδεύουμε τους μαθητές μας να γίνουν μελλοντικοί ηγέτες και καινοτόμοι και να επωφεληθούν από τον ευρύτερο πληθυσμό μέσω της έρευνας, της επιχείρησης και της επιρροής μας.

Το όραμά μας

Το όραμά μας είναι να αναγνωριστεί ως διεθνές κέντρο έρευνας και διδασκαλίας της αριστείας, επιτυγχάνοντας παγκόσμιο αντίκτυπο μέσω των αποφοίτων μας, των ερευνητικών και στρατηγικών εταιρικών σχέσεών μας.

Οι αξίες μας

Οι αξίες μας μπορούν να φανούν στη δέσμευσή μας για:

 • την ποιότητα και την αριστεία.
 • καλλιεργώντας υψηλές φιλοδοξίες.
 • υποστηρίζοντας την ελευθερία αμφισβήτησης της λαμβανόμενης σοφίας
 • επιδιώκοντας τα υψηλότερα πρότυπα επιστημονικής και επαγγελματικής ακεραιότητας ·
 • δουλεύοντας υπεύθυνα και με σεβασμό προς τους άλλους ·
 • προώθηση της ισότητας, της πολυμορφίας, της συμμετοχής και της προσβασιμότητας ·
 • υιοθετώντας την καλύτερη περιβαλλοντική πρακτική.

134178_pexels-photo-3184407.jpeg

Οι στρατηγικές μας

Παράδοση της αριστείας της έρευνας

Η ενίσχυση της ερευνητικής μας ικανότητας μέσω νέων ακαδημαϊκών διορισμών και επενδύσεων κεφαλαίου θα αυξήσει τον αντίκτυπο και την επιρροή μας. Η επέκταση του διδακτορικού πληθυσμού των φοιτητών μας και η υποστήριξη ερευνητών πρώιμης σταδιοδρομίας θα ενισχύσει τη ζωντάνια της ερευνητικής μας κουλτούρας και θα δημιουργήσει έναν αγωγό ταλέντου. Η επέκταση των ερευνητικών συνεργασιών μας θα αυξήσει το προφίλ μας, θα προσφέρει νέες προοπτικές και θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες. Η δέσμευση σε περιφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο θα διασφαλίσει ότι οι πνευματικοί μας πόροι θα έχουν τον βέλτιστο αντίκτυπο στην οικονομική επιτάχυνση και την κοινωνική καινοτομία.

Παρέχετε διδακτική αριστεία

Ο καινοτόμος σχεδιασμός του προγράμματος σπουδών και η μάθηση με τη βοήθεια της τεχνολογίας θα διατηρήσουν την αναγνωρισμένη ποιότητα της παράδοσης. Η δέσμευση με τους σπουδαστές μας και τους μεταπτυχιακούς μας σπουδαστές θα ενημερώσει τη συνεχή βελτίωση της διδασκαλίας και της μάθησης. Η συνεργασία με τους εργοδότες και τους επαγγελματικούς φορείς θα διευκολύνει την ανταπόκρισή μας στις μεταβαλλόμενες δεξιότητες που απαιτούνται στον χώρο εργασίας. Η αναγνώριση και η ανάπτυξη της αριστείας στη διδακτική πρακτική θα αυξήσει τα επίπεδα ικανοποίησης των φοιτητών και θα στηρίξει τις προσδοκίες σταδιοδρομίας των υπευθύνων για την παράδοση. Η ανάλυση των προορισμών σταδιοδρομίας των αποφοίτων και των μεταπτυχιακών φοιτητών θα διασφαλίσει ότι προσθέτουμε αξία στις προοπτικές απασχόλησης. Η επένδυση σε ψηφιακές τεχνολογίες και νέες υποδομές θα μας βοηθήσει να ανταποκριθούμε στην υψηλή ζήτηση για την παροχή μας και να υιοθετήσουμε νέες παιδαγωγικές προσεγγίσεις.

Προώθηση διεθνούς δέσμευσης και συνεργασιών

Η εμβάθυνση των επίσημων συμπράξεων με κορυφαία διεθνή πανεπιστήμια και φορείς χάραξης πολιτικής θα ενισχύσει τα διεθνή μας δίκτυα και θα επεκτείνει την επιρροή μας. Η αύξηση της κινητικότητας και η διαπολιτισμική υποστήριξη των ερευνητών που έχουν καθιερωθεί και αρχίζουν σταδιοδρομία τους θα συμβάλουν στην αύξηση του διεθνούς προφίλ τους και στην επέκταση των ερευνητικών τους δικτύων. Η υποστήριξη συνεργατικών διμερών και πολυμερών ερευνητικών ευκαιριών, συμποσίων και συναντήσεων θα ενισχύσει τα διεθνή μας δίκτυα. Η επέκταση των ευκαιριών για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές θα βοηθήσει τους μαθητές μας να ενισχύσουν την απασχολησιμότητά τους στην παγκόσμια αγορά προσλήψεων και να δημιουργήσουν τα δίκτυα του μέλλοντος.

Προσελκύστε και υποστηρίξτε τους καλύτερους μαθητές από διαφορετικό κοινωνικό και πολιτιστικό υπόβαθρο

Η παροχή ενός περιεκτικού περιβάλλοντος που προβλέπει τις ποικίλες απαιτήσεις υποστήριξης του ποικίλου φοιτητικού μας πληθυσμού θα βοηθήσει τους μεμονωμένους μαθητές να επιτύχουν το δυναμικό τους. Η συνεργασία με σχολεία και κολέγια εταίρους για να αυξήσουν τις προσδοκίες των ταλαντούχων νέων και για να διασφαλίσουν ότι έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να επωφεληθούν από την παροχή μας θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε τους διευρυμένους στόχους συμμετοχής μας. Η ενίσχυση των στοχοθετημένων δικτύων υποστήριξης για μαθητές από υποεκπροσωπούμενα περιβάλλοντα θα μας βοηθήσει να διατηρήσουμε το εξαιρετικό ρεκόρ μας για τη διατήρηση και την επιτυχία των φοιτητών.

Βελτιώστε τη φοιτητική εμπειρία σε συνεργασία με ένα αφοσιωμένο φοιτητικό σώμα

Η συνεργασία με την Ένωση Φοιτητών θα εξασφαλίσει ότι η φωνή του φοιτητή θα ενημερώνει τη λήψη αποφάσεων και όλοι οι φοιτητές, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί, θα λαμβάνουν υψηλής ποιότητας ευημερία, ποιμαντική και ακαδημαϊκή υποστήριξη. Θα υποστηρίξει επίσης την παροχή ευκαιριών για ανάπτυξη προσωπικών, επαγγελματικών και ακαδημαϊκών δεξιοτήτων και δέσμευση για κοινωνικές δραστηριότητες, δραστηριότητες αναψυχής και δραστηριότητες εθελοντισμού. Η ενίσχυση των επαγωγικών μας δραστηριοτήτων θα στηρίξει τη μετάβαση των σπουδαστών στη ζωή του Πανεπιστημίου και τη μετάβαση των μεταπτυχιακών τους σπουδών σε μεταπτυχιακές σπουδές. Η επένδυση σε υποστήριξη τοποθέτησης θα ενισχύσει μια εξαιρετική και ξεχωριστή πτυχή της παροχής μας.

Αναπτύξτε την ικανότητα της φυσικής μας υποδομής και της πληροφορικής να ανταποκριθεί στις αλλαγές στον όγκο και τη φύση των δραστηριοτήτων μας

Σε στενή συνεργασία με μια σειρά τοπικών αρχών και εταιρικών σχέσεων τοπικών επιχειρήσεων, θα επιδιώξουμε να αναπτύξουμε τη φυσική μας υποδομή για να στηρίξουμε την ανάπτυξη της ερευνητικής μας δύναμης και να ανταποκριθούμε στη ζήτηση από υποψήφιους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Η υιοθέτηση νέων ψηφιακών τεχνολογιών και η αύξηση της ανθεκτικότητας της υποδομής πληροφορικής θα ανταποκριθούν στη θεμελιώδη σημασία της τεχνολογίας της πληροφορίας σε όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων μας, καθώς και στη στήριξη της επέκτασης της διαδικτυακής και συνδυασμένης εκπαίδευσης μάθησης.

Αναπτύξτε την ικανότητα των ανθρώπων μας να επιτύχουν τους στόχους μας και να ανταποκριθούν με ευελιξία στις μεταβαλλόμενες ανάγκες

Η πρόσληψη των καλύτερων ανθρώπων και η στήριξή τους για την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους θα μας βοηθήσουν να επιτύχουμε την αριστεία. Η επένδυση στην ηγετική και διοικητική μας ικανότητα θα μας βοηθήσει να υποστηρίξουμε τους συναδέλφους να ανταποκριθούν με ευελιξία στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των φοιτητών μας και των άλλων ενδιαφερόμενων μερών.

Παραδώστε την οικονομική ικανότητα στην αριστεία των πόρων στην έρευνα και την εκπαίδευση

Η παροχή οικονομικών πλεονασμάτων θα μας επιτρέψει να επενδύσουμε στο μέλλον μας, ενισχύοντας την ερευνητική μας ικανότητα, επεκτείνοντας τη διεθνή μας επιρροή, αυξάνοντας τον μεταπτυχιακό μας πληθυσμό και διατηρώντας την ποιότητα της φοιτητικής εμπειρίας. Οι επιλεκτικές επενδύσεις και η κατανομή των πόρων θα βελτιστοποιήσουν τον αντίκτυπο των δραστηριοτήτων μας. Η επίτευξη του στόχου εθελοντισμού των 50 εκατομμυρίων λιρών για την επέτειο των 50 χρόνων θα μας επιτρέψει να επιταχύνουμε την επένδυση σε ερευνητική δύναμη και νέες εγκαταστάσεις για να ενισχύσουμε την εμπειρία των φοιτητών.

Η κληρονομιά μας

Το University of Bath ιδρύθηκε με Royal Charter το 1966. Η πανεπιστημιούπολη μας έχει θέα στην πανέμορφη πόλη της Μπαντ Μνημικής Κληρονομιάς της UNESCO και προσφέρει ένα φιλόξενο, υποστηρικτικό και εμπνευσμένο περιβάλλον για έρευνα ή μελέτη.

Η ζωντάνια της κοινότητας της πανεπιστημιούπολης μας πηγάζει από μια κουλτούρα υψηλής φιλοδοξίας, επιχειρηματικότητας, δημιουργικότητας και ποικιλομορφίας. Οι ερευνητικές και διδακτικές μας δραστηριότητες επικεντρώνονται στην ακαδημαϊκή μας δύναμη στην επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική, τη διαχείριση και τις κοινωνικές επιστήμες. Σε αυτούς τους τομείς, δημιουργήσαμε έναν ενάρετο κύκλο έρευνας και διδασκαλίας της αριστείας και η αφοσιωμένη και ευέλικτη προσέγγιση μας προσαρμόζεται στην ταχέως εξελισσόμενη παγκόσμια ατζέντα.

Η έρευνά μας έχει πρακτικές εφαρμογές με κοινωνικό και οικονομικό όφελος και διεξάγεται με πραγματικό πνεύμα διεθνούς και διεπιστημονικής συνεργασίας. Είμαστε πρωτοπόροι του κλάδου στη μετάφραση της ανακάλυψης σε βελτιωμένη πρακτική, πολιτική, σχεδιασμό, αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα.

Είμαστε ένα πρώτο πανεπιστήμιο επιλογής για φοιτητές παγκοσμίως. Προσφέρουμε ένα ξεχωριστό μείγμα ακαδημαϊκής φήμης, εξαιρετικού ρεκόρ απασχολημένων, παγκόσμιας κλάσης αθλητικών εγκαταστάσεων και ένα πλήρες πρόγραμμα κοινωνικών, πολιτιστικών, ψυχαγωγικών και προσωπικών ευκαιριών ανάπτυξης.

Το ήθος της συνεργασίας μας στηρίζει την έρευνά μας, τα δίκτυα τοποθέτησής μας και την απασχολησιμότητα των μεταπτυχιακών / μεταπτυχιακών μας. Η παροχή ευκαιριών τοποθέτησης σε όλη τη βάση πειθαρχίας μας είναι μοναδική μεταξύ των κορυφαίων ερευνητικών πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Συνεισφέρουμε θετικά στη δύναμη της οικονομίας της περιοχής μας, υποστηρίζοντας μία στις 17 θέσεις εργασίας και αντιπροσωπεύοντας περίπου 300 εκατομμύρια λίρες στο ΑΕΠ του Bath και του North East Somerset. Το Κέντρο Καινοτομίας μας βοηθά στη διαφοροποίηση του οικονομικού προφίλ της πόλης με την επώαση επιχειρήσεων υψηλής απόδοσης και τον συντονισμό ορισμένων περιφερειακών δικτύων για τομείς προηγμένης τεχνολογίας.

Το μελλον μας

Κατά την περίοδο 2016-2021, στόχος μας είναι να βασιστούμε σε αυτήν την πλούσια κληρονομιά της εφεύρεσης, της επιχειρηματικής και της διεθνούς δέσμευσης για:

 • να επεκτείνει την ερευνητική μας δύναμη, προσλαμβάνοντας δυναμικούς ερευνητές, καλλιεργώντας το ταλέντο τους και τροφοδοτώντας τις φιλοδοξίες τους.
 • επιβεβαιώνουν τη διεθνή μας επιρροή μέσω συνεργασιών σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίες προσφέρουν δημιουργικές απαντήσεις σε ερευνητικές και εκπαιδευτικές ευκαιρίες ·
 • να γίνει ένας διεθνής ηγέτης στην μεταπτυχιακή εκπαίδευση, προσελκύοντας όλο και περισσότερους μεταπτυχιακούς φοιτητές, ενισχύοντας το υπάρχον χαρτοφυλάκιο του κύρους με καινοτόμους και παγκόσμιους τρόπους παράδοσης.
 • να εμπλουτίσουν την μεταπτυχιακή και προπτυχιακή εμπειρία, συμμετέχοντας με επίκεντρο στις κοινότητες του προσωπικού μας, του φοιτητή, του εργοδότη, του εταίρου και των αποφοίτων.
 • επεκτείνουμε την ικανότητα και τις δυνατότητές μας επενδύοντας σε νέες υποδομές, εγκαταστάσεις και τεχνολογίες.

Με αυτόν τον τρόπο, θα ενισχύσουμε επίσης τα διακριτικά χαρακτηριστικά της αριστείας μας στην έρευνα και τη διδασκαλία.

Η κατάταξη του Πανεπιστημίου μας

Κατατάσσουμε υψηλή βαθμολογία σε ανεξάρτητα τραπέζια πρωταθλήματος για τη συνολική απόδοση, την ικανοποίηση των φοιτητών και την αποφοίτηση.

Καλύτερες στιγμές

 • Βραβεύτηκε με το χρυσό καθεστώς στο πλαίσιο της κυβερνητικής αριστείας
 • Κατατάχθηκε στην 4η θέση συνολικά από τα 122 της έρευνας εμπειρίας μαθητών 2018
 • Κατατάχθηκε στο 6ο καλύτερο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο από το Guardian University Guide 2020
 • Κατατάχθηκε στην 4η θέση εργασίας μετά από έξι μήνες στον Guardian University Guide 2020
 • 87,26% για τη συνολική ικανοποίηση των μαθητών στην Εθνική Έρευνα Φοιτητών 2019
 • Κατατάχθηκε στην 5η θέση για μεταπτυχιακές προοπτικές από τους The Times και The Sunday Times Good University Guide 2020

Τοποθεσίες

Claverton Κάτω

Address
BA2 7AY Claverton Κάτω, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη